Zerif Pro Review: Izvrsna WordPress tema s jednom stranicom iz tvrtke ThemeIsle

Ponude za WordPress


Zerif Pro je izuzetno uspješna – i vrlo svestrana – WordPress tema iz ThemeIsle koja je posebno dizajnirana kako bi vam pomogla u izgradnji moderne web stranice s jedne stranice za promociju vašeg mrežnog poslovanja ili usluge.

U ovom ćemo pregledu pogledati značajke Zerif Pro-a i istražiti koliko se dobro spoje u cjelini..

Započnimo.

Značajke teme Zerif Pro WordPress

Zerif Pro naplaćuje se kao WordPress tema na jednoj stranici za izrada web stranica za kreativne agencije.

Odjeljak značajki Zerif Pro

Ima sve dijelove početne stranice koje bi takav projekt ikada mogao trebati, uključujući:

 • Veliko naslovno područje
 • Odjeljak značajke
 • Područje poziva na akciju
 • Sadržaj portfelja
 • O odjeljku, zajedno s grafikonima vještina
 • Izlog logotipa klijenta
 • Profili članova tima, zajedno s vezama na društvenim mrežama
 • Tablica s cijenama, odjeljak za usporedbu paketa
 • Obrazac za bilten
 • Klijentove izjave
 • Odjeljak Google Maps
 • Kontakt obrazac
 • Najnovije vijesti iz feeda bloga

Složite to zajedno i Zerif Pro pokriva sve odjeljke koji će vam biti potreban bilo koji dobar izgled web stranice, a sadrži još luksuznih predmeta koje možete upotrijebiti za unapređenje vaše web stranice.. Svaki je odjeljak neobavezan – bilo koji od njih možete jednostavno uključiti ili isključiti pritiskom na gumb.

Odjeljak za portfelj Zerif Pro

Budući da tema Zerif Pro u potpunosti obuhvaća alat za prilagodbu programa WordPress, cijelim aranžmanom početne stranice i njezinim sadržajem upravlja se kroz intuitivno korisničko sučelje alata. Omogućuje vam prednji pregled početne stranice vaše web stranice, što pojednostavljuje i pojednostavljuje postupak izrade Zerif Pro-a kao svojeg..

Nalog za odjeljak Zerif Pro

Ostale značajne značajke Zerif Pro uključuju neograničene prilagođene opcije konfiguracije, potpuno mobilni prilagodljivi izgled, vizualno dinamično pomicanje paralaksom i WooCommerce kompatibilnost za one koji žele prodavati proizvode i usluge izravno sa svoje web stranice..

Ova je tema stvorena kako bi se iskoristili besplatni WP Product Review i Revive Old Post dodaci, koji su slučajno također iz tvrtke ThemeIsle. Nakon što na svom web mjestu aktivirate Zerif Pro, od vas će se zatražiti da instalirate ta dva dodatka koji vam omogućavaju objavljivanje recenzija profesionalnog izgleda na vašoj web lokaciji i automatiziranje marketinga na društvenim mrežama.

Sve u svemu, Zerif Pro ima sve značajke koje bi vam ikada trebale stvoriti web mjesto za promociju vašeg poslovanja, agencije ili usluga – a sve zamotano u atraktivan moderan dizajn.

Kao i kod bilo koje teme, dijelom se i kako se zapravo dobro svodi na to koliko je laka za upotrebu. Imajući to u vidu, pogledajmo iza kulisa da vidimo kako djeluje stražnji kraj Zerif Pro-a.

Korištenje Zerif Pro za izradu web stranice s jednom stranicom WordPress

Nakon što kupite temu Zerif Pro, dobivate pristup uzorkom sadržaja. Korištenje uzorka sadržaja omogućuje vam brz i jednostavan način za ponovno stvaranje web lokacije koju ThemeIsle koristi kao demo verziju.

Demo verzija verzije Zerif

Ako odlučite uvesti ovaj uzorak sadržaja, tada možete imati okvir kostura za vaše web mjesto koje radi i radi u samo nekoliko klikova. Moram ipak reći da sam naišao na neke probleme prouzrokovane činjenicom da dvije prilagođene vrste posta koje koristi uzorak sadržaja nisu bile prisutne na mojoj web lokaciji. Osim toga, ostatak uvoza je tekao bez problema, a ja sam imao radnu verziju teme koju bih koristio kao bazu za svoju web stranicu.

Prilagođeni widgeti za početnu stranicu

Kako je Zerif Pro dizajniran za upotrebu u formatu jedne stranice, dodavanje sadržaja na početnu stranicu malo se razlikuje od onoga što biste mogli učiniti za ‘redovitu’ temu. Umjesto da uređujete standardni WordPress post ili stranicu, sadržaj za početnu stranicu je pohranjeni u prilagođene widgete.

Čitatelji koji su koristili bilo koju od modernih dječjih tema Genesis Framework-a iz StudioPress-a trebali bi biti upoznati s ovim pristupom upravljanju sadržajem početnih stranica, ali ne brinite ako niste – to ćemo pokriti izvjesno.

Zerif Pro Widgeti

Nakon što sam tijekom godina isprobao više različitih tema na jednoj stranici, otkrio sam da postoje brojni načini kako programeri mogu stvoriti „jednu stranicu sa više odjeljaka“ potražiti početne stranice na jednoj stranici..

Od raspoloživih opcija – koje uključuju upravljačke ploče s opcijama tema, alate za izradu stranica, kratke kodove i prilagođena polja – prilagođeni pristup widgeta koji koristi Zerif Pro djeluje posebno dobro. To se posebno odnosi na to da je s widgetima moguće raditi putem alata WordPress Customizer.

Pregledi uživo s alatom za prilagodbu programa WordPress

Da, to je tačno: prilagođeni widgeti Zerif Pro koji se koriste za popunjavanje početne stranice sadržajem upravljaju se i kontroliraju putem alata WordPress Customizer.

Zerif Pro Customizer Small

Učitavanjem alata za prilagodbu programa WordPress možete jednostavno preći na odjeljak početne stranice koji želite urediti, a zatim unijeti vlastiti sadržaj. Budući da vam alat za prilagođavanje tema omogućuje pregled uživo svih promjena koje napravite čim ih unesete, ne morate stalno mijenjati kartice preglednika ili osvježavati prozore. Ovo ne samo da vam štedi vrijeme, već čini cijeli postupak mnogo korisnijim – i daleko manje frustrirajućim.

Zerif Pro Customizer boje

Ne samo da svoju početnu stranicu možete prilagođavati prilagođenim sadržajem dodavanjem dodataka u widgete (kao što smo upravo pokrili), već možete i promijeniti njegov izgled putem sučelja alata za prilagodbu podataka.

Još jedna dobra strana ovoga je u tome što su widgeti i alat za prilagođavanje osnovni dio WordPress-a, ne postoji sučelje treće strane za učenje: ako ste već upoznati s ovim aspektima WordPress-a, ne biste trebali imati problema sa postavljanjem ovog tema da izgleda onako kako vi želite. A ako niste upoznati s njima, sve što ovdje naučite može se primijeniti na druge teme – ili barem na one koje su usvojile alat za prilagodbu programa WordPress.

Zidf Pro Customizer Dodaj dodatak

Većina prilagođenih widgeta stvarno obrađuju samo običan tekst i HTML, tako da, ovisno o vašim sposobnostima, možete biti pomalo ograničeni u tome koji oblik vašeg sadržaja ima. Kako se razvija alat za prilagodbu programa WordPress, to će postati stvar prošlosti, ali, za sada, to malo umanjuje korisničko iskustvo.

Zerif Pro Widget Prilagođeni sadržaj

Međutim, u velikoj slici ovo je samo manje obim – u cjelini, prilagođeni widgeti i Customizer pristup stvarno rade dobro. Svaki odjeljak vaše početne stranice može se uređivati ​​putem alata za prilagođavanje, zajedno s aktivnim pregledom promjena u stvarnom vremenu u stvarnom vremenu..

Ostali aspekti vaše web stranice kojima možete upravljati putem alata za prilagođavanje uključuju redoslijed odjeljaka na početnoj stranici, omogućavanje ili onemogućavanje efekta glatkog pomicanja, dodavanje vašeg logotipa, unošenje veza na vaše profile na društvenim mrežama i upravljanje navigacijskim izbornicima web mjesta..

Zerif Pro Show Section

Kroz Customizer sučelje također možete omogućiti ili onemogućiti bilo koji odjeljak jednim dodirom gumba, a ostavljate slobodu za izradu izgleda početne stranice koji je pravi za vaš projekt. Uklanjajući što je više moguće interakcije s administrativnim područjem WordPress-a, Zerif Pro si je osigurao reputaciju vrlo korisne WordPress teme s kojom se gradi web mjesto.

Nakon što postavite web mjesto putem sučelja za prilagodbu podataka, možete stvoriti njegove unutarnje stranice i neobavezne postove na blogu putem standardnog WordPress sučelja za administraciju. Ako dodate blog na svoju web stranicu, ovaj se sadržaj može učiniti dostupnim iz navigacijskih izbornika na vašoj web stranici ili putem najnovijeg odjeljka vijesti na vašoj početnoj stranici.

Odjeljak bloga Zerif Pro

Opcije cijena Zerif Pro-a

Zerif Pro dostupan je samostalno ili u sklopu klubova članova ThemeIsle:

 • Diamond plan (pojedinačne teme), 67 USD
 • Plan škrinje s blagom svih tema, 99 dolara
 • Plan gusarskih klubova (sve teme i dodaci, 199 USD)

Pojedinačne kupnje tema daju vam pravo na godinu dana pristupa podršci i ažuriranjima, dok vam Plan kovčega za blago daje dvogodišnji pristup, a Pirate Club vam omogućava doživotni pristup više informacija. Sve su opcije dostupne uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Zaključak pregleda teme Zerif Pro

Zerif Pro ne samo da izgleda izvrsno, već ga je vrlo lako postaviti i konfigurirati. Toliko stranica na jednoj stranici pogrešno shvaća kada je riječ o upravljanju različitim odjeljcima – iako imaju kvalitetan izgled, s njima mogu biti vrlo frustrirajuće.

Srećom, to nije slučaj sa Zerif Pro. Ako želite izgraditi ovu vrstu web stranice – bilo da promovira vašu tvrtku ili usluge ili jednostavno istaknete značajke i kvalitete nečega na jednoj stranici – ova tema se visoko preporučuje.

Jedino područje kojem to malo nedostaje su predloške pojedinih blogova. Iako s njima nema ništa loše, oni su malo manje zanimljivi za pogledati od ostatka teme. Međutim, u njih se uklapaju slike široke gotovo 800 piksela – što ih čini lako iscrtavati nekim visokokvalitetnim vizualnim sadržajem.

Ako tražite atraktivnu WordPress temu na jednoj stranici koja ne samo da izgleda sjajno, već vam neće uzrokovati probleme kada je u pitanju izrada vaše web stranice, Zerif Pro je solidna oklada!

Oh, i da zaboravimo, udružili smo se s ljudima iz ThemeIsle-a kako bismo obožavateljima WinningWP ponudili ugodnih 20% popusta na bilo koju kupnju ThemeIsle-a. Uživati!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me