Sažmi pregled teme – bliži pogled na jednu od najprodavanijih tema za WordPress u 2015. godini

Ponude za WordPress


Trenutno se može pohvaliti s gotovo 75 000 prodaja na ThemeForestu i gotovo savršenom ocjenom od 5 zvjezdica, Enfold je jedna od najpopularnijih WordPress tema na tržištu.

Stvorio Kriesi (pružatelj tema koji je već prikupljen preko apsolutno nevjerojatnih 140.000 ukupnih prodaja na ThemeForestu), Enfold ima puno toga za svidjeti: potpuno je prilagodljiv, potpuno kompatibilan s WooCommerceom, ima ogroman niz impresivnih demo tema – svi sa posebno je lako instalirati unaprijed definirani sadržaj – i dobro: još malo …

Pogledajmo detaljno ono što ova najprodavanija tema može ponuditi:

Unaprijed definirani dizajni i izgleda

Enfold trenutno dolazi sa šesnaest gotovih demonstracija / izgleda koji se mogu koristiti kao početna osnova za vaš vlastiti dizajn i instalirati sa samo nekoliko klikova.

Prekrijte temu - snimka zaslona

Da biste instalirali demonstraciju, sve što trebate učiniti je otvoriti odjeljak Demo uvoz teme (koji se nalazi na ploči Opcije tema) i kliknite demo koji želite uvesti. Nakon nekoliko minuta demo će biti instaliran i moći ćete prolaziti i uređivati ​​različite stranice koje sadrži kako želite – čime ćete uštedjeti tonu vremena u oba a) osmisliti svoj vlastiti dizajn, i b) zapravo postavljanje i izvođenje potpuno novog web mjesta!

Nekoliko primjera …

Evo nekoliko osnovnih primjera gotovih demonstracija / izgleda koji dolaze u paketu s temom:

Primjer 1.

Sklopite zadani demo - snimka zaslona

Primjer 2.

Preklopite Demo trgovinu - snimka zaslona

Primjer 3.

Sklopite demo portfelja fotografije - snimka zaslona

Nije loše! Međutim, to su, naravno, samo polazišta, a nakon što ih instalirate uskoro ćete početi prilagoditi stvari raznim postavkama …

Glavne značajke

Međutim, lijepi dizajni nisu sve što ova tema može ponuditi – jer Enfold dolazi nabijen značajkama:

Uzvratni

Vjerojatno već znate za Googleov Mobilegeddon. Ako ne, osnovni korak je da će Google učinkovito sankcionirati vašu web lokaciju (u određenoj mjeri), osim ako ne prilagodi svoj izgled tako da izgleda dobro na mobilnim uređajima.

Stoga je neophodno da web mjesto prilagodi svoj izgled i veličinu teksta itd., Ovisno o veličini zaslona – nešto što je omogućeno odgovarajućom WordPress temom.

Srećom, tim koji stoji iza Enfold-a osigurao je da njihova tema odgovori i kao dodatni bonus, također spremna za mrežnicu (na taj način osiguravajući da će slike itd. Izgledati oštre i oštre i na ekranima niske i visoke razlučivosti).

Graditelj Avia Izgled

Jedna od intrigantnijih značajki Enfold-a je graditelj stranica pod nazivom Avia.

Preklopite Avia Layout Builder

Iako možda nije toliko jednostavan kao neki drugi dodaci za izradu stranica, Avia Layout Builder više je nego sposoban pomoći vam u stvaranju vlastitog jedinstvenog dizajna – sve će to biti nakon blage krivulje učenja.

Kao primjer: cijela naslovna stranica demo stranice Enfold One Page (prikazana dolje) zapravo je sastavljena pomoću ovog vrlo izrađivača stranica.

Preklopite klasični demo restorana - snimka zaslona

Popis elemenata koji ovdje možete koristiti također je prilično zapanjujući. Evo nekoliko primjera koje možete odabrati:

 • Stupci različitih širina.
 • Galerija gumba
 • Kartice
 • Prebacuje
 • harmonika
 • Tablice sa cijenama i podacima
 • Gumbi za pozivanje na akciju
 • Svjedočanstva
 • Animirano odbrojavanje
 • Video
 • Google Maps

Izrada stranica relativno je jednostavna za korištenje, ali treba malo vremena da se to zaista osjeti. Vaša je najbolja opklada ovdje najvjerojatnije za početak instalacijom jednog od demonstracija kako bi se utvrdilo kako svaki od elemenata funkcionira prije nego što od početka napravite svoj vlastiti dizajn..

Za brzi pregled videozapisa Enfold Advanced Layout Builder-a (i također nekolicine drugih priručnih videozapisa) kliknite ovdje.

Impresivni klizač sloja

Klizači slojeva sjajan su način dodavanja neke osobnosti na web mjesto.

Savijte graditelja izgleda

Što se tiče Enfold-a, onaj koji dolazi s njim (LayerSlider WP) jedan je od boljih (tj. Manje blistav) koji sam osobno testirao – i omogućava vam stvaranje prilično zapanjujućih 2D i 3D animacija koje se mogu koristiti u bilo kojoj stranicu vaše stranice.

Kao i Layout Builder, i ovdje je pomalo krivulja učenja – premda da budemo iskreni, isto se može reći i za sve takve dodatke klizača na tržištu …

Veliki plus poanta: postoji širok spektar različitih gumba i mnogo elemenata za izbor – svi bi trebali ići dugim putem prema stvaranju sjajnih klizača: nakon što saznate kako se prijaviti svi oni naravno.

WooCommerce spreman

Nikad ne znate kada biste mogli poželjeti ili trebati skok u pokretanje internetske trgovine. Čak i ako to sada ne planirate, često je najbolje odabrati temu koja podržava takve mogućnosti.

Srećom, Enfold je spreman za WooCommerce, pa mogućnost otvaranja trgovine postoji kad god vam zatreba.

Opcije teme

Bilo da znate ili ne, sjajne opcije tema zaista su temelji iz kojih se grade teme koje su jednostavne za korištenje.

Sklopite mogućnosti tema - snimka zaslona

Ako niste iskusni dizajner ili razvojni programer, postavljanje opcija koje olakšavaju ugađanje izgleda i osjećaja web stranice znatno će olakšati postavljanje web lokacije.

Enfold ni ovdje ne propada, a zapravo se može pohvaliti brojnim atraktivnim opcijama tema koje bi mogle pomoći u zaključivanju dogovora, kao što je mogućnost:

 • Odaberite između više od 20 unaprijed definiranih shema boja
 • Izaberite iz niza atraktivnih različitih fontova
 • Uređivanje elemenata poput slova zaglavlja, veličine i boje itd.
 • Dodajte između jednog i pet različitih područja widgeta podnožja

Popis se nastavlja i nastavlja…

Velika dokumentacija i podrška

Često je jedna od važnih stvari koje treba razmotriti prije kupovine teme vrsta podrške i dokumentacija s kojom se dolazi.

Ako niste upoznati sa temom koju namjeravate kupiti, velike su šanse da ćete naići na nešto za što je potrebna malo pomoći. Stoga je vrlo važno pristupiti korisnim informacijama kad god vam je potrebno.

Enfold nudi ne samo video priručnike koji će vam pomoći da krenete, već i ogroman forum za podršku pun ljudi koji postavljaju (i odgovaraju) upravo one vrste pitanja koja ćete vjerojatno imati.

Nove značajke nedavno dodane

Prošlo je dosta vremena od kada je Enfold imao značajnu nadogradnju, ali od 5. studenoga 2015. postojalo je relativno veliko ono koje je donijelo prilično nekoliko novih značajki, uključujući četiri potpuno nova demo proizvoda / izgleda:

 • Uklonite demonstraciju gradnje
 • Uklonite demo stil života
 • Savijte minimalni demo portfelja
 • Preklopite demonstraciju odredišne ​​stranice

Još jedna velika značajka objavljena ovim konkretnim ažuriranjem je mogućnost da se Enfold sada poveže s MailChimp-om bez upotrebe dodatnih dodataka.

Potpuni popis novih značajki potražite ovdje.

…i više!

Za potpuni popis značajki pogledajte stranicu s značajkama na službenom web mjestu Enfold.

Zamotavanje

Dakle: iskrivite temu za vas?

Pa, naravno ne mogu vam donijeti izbor, ali nakon što sam ga testirao, mogu sa sigurnošću reći da Enfold sigurno ima puno toga za to. Međutim, jedna stvar koju treba uzeti u obzir jest da zato što graditelj tema stvara stranice koristeći kratke kodove, možda će biti malo teže nego inače mijenjati teme kasnije niz liniju – jer kad ih deaktivirate, ovi kratki kodovi stvorit će malo nereda na određenim stranicama, koje će se morati ručno posložiti prije nego što krenete dalje.

U skladu s tim, ovo nije problem jedinstven za Enfold: mnoge druge popularne višenamjenske teme (poput Divi by Elegant Themes i X Theme by Theme.co stvorene su na gotovo isti način).

Sve u svemu, sama tema je robusna, snažna i s njom je lako raditi – a oni unaprijed upakirani dizajni i izgleda izgledaju prilično dobro.!

Oh, i kao dodatni bonus: ako vas zanima vidjeti što Enfold doista može učiniti, pogledajte raniji post od našeg izlaganja koji pokazuje upravo to: „50+ zapanjujućih primjera previjanja – Kriesijeva najprodavanija WordPress tema – na djelu“.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me