Pregled ukupne teme – Višenamjenska WordPress tema WPExplorera

Ponude za WordPress


Kreirao WordPress veterani WPExplorer krajem 2013., Total je vrlo svestrana višenamjenska tema programa WordPress, koja se trenutno može pohvaliti s više od 11 000 prodaja na ThemeForest-u.

Od poslovnih web stranica, portfelja i blogova do web mjesta za zabavu i internetskih trgovina, višenamjenske WordPress teme mogu se koristiti za izradu gotovo bilo koje vrste web stranica, a kao posljedica toga, tržište sveobuhvatnih WordPress tema postalo je vrlo konkurentno u odnosu na protekle dvije godine. Total, međutim, čini više nego dovoljno da se istakne iz gomile.

Pogledajmo što najnovija verzija može ponuditi …

Dizajn i značajke

Total je prekrasna WordPress tema, modernog responzivnog dizajna koji korisnicima nudi izuzetnu kontrolu nad njihovom web stranicom. Možete odabrati prilagođene pozadine za zaglavlje, dizajn web stranice i stranice, a tu je i izbor fiksnih ili fluidnih izgleda i mogućnost stvaranja više stilova zaglavlja.

Ukupno zaglavlje

Kao bonus, Total ima podršku za mega izbornik koji vam, jednom omogućenom, omogućuje dodavanje više stupaca i ikona u glavni navigacijski izbornik vaše web lokacije..

Jedna od stvari koje volim u Totalu je ta što je gotovo sve tako prilagodljivo. Na primjer, prilagođene vrste posta imaju desetak postavki koje morate konfigurirati. To vam omogućuje da promijenite način prikazivanja sadržaja dodavanjem stupaca, paginacije, različitih stilova itd.

Portfolio stranica

U ponudi su tri predloška indeksa bloga: jedna s velikom predstavljenom slikom; jedna s istaknutim sličicama slika; i jedna s istaknutim slikama prikazanim na mreži.

Blog indeks

Također sadrži jedan od najpopularnijih dodataka za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem na tržištu – Visual Composer – čime uvelike pomaže u stvaranju širokog raspona stranica.

Tablice s cijenama

Tema ima izvornu podršku za širok spektar WordPress dodataka, kao što su uvijek popularni dodatak za forum za diskusije bbPress, vodeći dodatak za eCommerce WooCommerce, višejezični dodatak WordPress, Kalendar događanja, Obrazac za kontakt 7, o najboljem dostupnom dodatku za SEO Yoast SEO, popularnom rješenje za predmemoriranje W3 Total Cache i još mnogo toga.

Stranica proizvoda WooCommerce ukupno

Total je dostojan izbor i za blogere, jer ima podršku za sve formate WordPress posta. Dijete je spremno za temu, ima podršku za audio i video i uključuje više od 430 ikona Awesome Font i više od 640 Google fontova. Postoji čak i opcija u izradi, što je posebno korisno ako još uvijek niste napravili sve, ali morate posjetiteljima pokazati nešto prezentirajuće.

Tema dolazi u paketu s četiri premium dodatka: Visual Composer; Templatera; Revolucija klizača; i Klizač sloja.

Vizualni sastavljač stranica s povlačenjem i ispusta (vrijedan 34 dolara) jedno je od najvažnijih uključivanja jer vam omogućuje stvaranje profesionalnih stranica pomoću alata za izradu drag-and-drop alata na prednjem ili stražnjem kraju vaše web stranice.

Visual Composer je rješenje za jednostavno stvaranje stranica koje sadrži više od 90 elemenata jedinstvenog sadržaja. Uključeni su unaprijed postavljeni rasporedi radi bržeg sastavljanja stranica, a bilo koji izrađeni izgled može se spremiti i ponovo upotrijebiti na drugom mjestu na vašoj web lokaciji.

Napomena: za brzi pogled kako funkcionira uređivanje na prvom mjestu, pogledajte ovaj YouTube video od razvojnog programera teme.

Upravitelj predložaka Templatera (u vrijednosti od 12 USD) dodatak je za Visual Composer koji vam omogućuje kontrolu pristupa stranicama na vašoj web lokaciji na temelju korisničkih uloga i vrsta posta, a bilo mi je drago vidjeti da je to uključeno u paket paketa Total..

Klizači su postali veliki dio WordPress tema u posljednjih nekoliko godina – pretežno se koriste na početnim stranicama web stranica i / ili za prikaz fotogalerija i portfelja u područjima web mjesta s ograničenim prostorom. Također se mogu koristiti za prikaz drugih prilagođenih vrsta posta, kao što su proizvodi i izjave.

Uključeni Slider Revolution (vrijedan 19 USD) pomaže vam u izradi slajdova pomoću vizualnog uređivača, a možete kreirati i redovite dijapozitive, vrtiće, blokove, galerije, naslovnice i još mnogo toga.

Jako volim značajke drugog klizača koji su uključeni u sustavu Total, Layer Slider (vrijedan 18 USD) koji vam pomaže da stvorite animirane dijapozitive pomoću slojnog sustava. Sadrži više od 200 kliznih prijelaza, 13 skinova i tri vrste navigacije.

LayerSlider

Domaćin prilagođenih vrsta posta dostupan je u Totalu – čija se imena mogu markirati putem područja administratora. Ovo je vrlo korisno ako želite preimenovati tipove postova za klijente, a vrsta portfolija podržava slike, video i audio. Prilagođene vrste poštanskih portfelja obično su prilično osnovne, ali u Ukupno ima puno opcija za konfiguriranje.

Postavke portfelja

Vrsta posta za osoblje vrlo je korisna za stvaranje elegantne stranice o osoblju ili stranice, a vrsta objave za svjedočanstva odličan je način da pokažete povratne informacije koje ste dobili od kupaca..

Stranica osoblja

Total također dolazi s Footer Builderom koji olakšava izradu vlastitog podnožja za vaše web mjesto. Trebate prilagođeno podnožje s trgovinskom vrtiljkom, mrežnom mrežom, izjavama klijenta ili čak klizačem sloja? Samo stvorite i objavite novu stranicu pomoću Visual Composera za povlačenje i stavljanje elemenata na svoje mjesto. Za izradu podnožja možete koristiti bilo koji element Visual Composer, Total, pa čak i dodatak (poput slojeva slojeva ili kontaktnih obrazaca), a zatim omogućite Footer Builder s tematske ploče i postavite stranicu koju ste upravo stvorili kao podnožje. To je to! Ostale mogućnosti footer-a uključuju odjeljak za poziv, opciju animacije otkrivanja podnožja, puno opcija za oblikovanje i, naravno, mnoštvo widgeta koje možete odabrati.

Za dobar vizualni prikaz kako Total izgleda i osjeća, pogledajte službenu stranicu demonstracije teme.

Konfiguriranje Total

Standard WordPress tema značajno se poboljšao u posljednjih nekoliko godina; kako je dodana dodatna funkcionalnost, programerima je postalo važno da novim korisnicima omoguće maksimum od svog dizajna.

Jedan od najučinkovitijih načina da se to postigne je omogućavanje korisnicima da instaliraju demo sadržaj. Instalacijski program dodati će primjere postavki i uzorkovati postove, stranice i medije.

Velika većina WordPress tema koje sam pregledao ove godine imala je ugrađeni prilagođeni instalacijski program koji uvozi sve demonstracijske podatke klikom na gumb. Total to rješava drugačije, umjesto što koristi domaći WordPress uvoznik.

Na svojoj dokumentacijskoj stranici WPExplorer objašnjava razlog za ovo:

“Za neke ljude uvoz datoteke oglednih podataka može biti od pomoći da vide kako tema funkcionira, kao i da ubrzaju razvoj vlastite ili web stranice svog klijenta jednostavnom zamjenom sadržaja i slika vlastitim. Total NE koristi nijednu ugrađenu metodu uvoza, jer je u većini slučajeva to loša ideja (ne želite svojim klijentima davati pristup tome jer bi mogli potencijalno pokvariti njihovu web lokaciju). Umjesto toga, pružamo uzorke podataka koji rade s izvornom funkcijom uvoza / izvoza WordPressa. “

Mogu vidjeti razloge WPExplorera za odabir ove metode. Međutim, imajte na umu da je zip datoteka uzorka podataka za Total veličine 28,1 MB, ali zadana maksimalna veličina za prijenos web stranica WordPressa obično je manja od ove (obično je oko 8 MB, ali može biti i samo 2 MB).

Ako je ograničenje učitavanja datoteke WordPressa ograničeno, morat ćete ga povećati. Postoji nekoliko načina kako to učiniti, ali najbrži način je da jednostavno zatražite od svoje hosting kompanije da vam poveća limit.

Još jedna stvar koju volim kod Total je da se velika većina opcija prilagodbe tema upravlja putem programa WordPress Theme Customiser – na taj način omogućavajući vam da vidite pregled svih promjena koje napravite uživo. Možete promijeniti svoj izgled, zaglavlje, tipografiju, društvene medije, boje i još mnogo toga, a tu je i niz opcija za oblikovanje dodataka kao što su WooCommerce i Visual Composer.

Zajedno s alatom za prilagodbu teme WordPress

Dvanaest stranica s postavkama nalazi se ispod glavne tematske ploče Total.

Izbornik ukupne tematske ploče

Na stranici glavnih značajki možete omogućiti i onemogućiti mnoge važne postavke tema – što je osobito korisno ako ne želite da klijenti imaju pristup određenim značajkama. Na primjer, možete onemogućiti prilagođene vrste posta kao što su testimonials, graditelj podnožja ili obavijest o preporučenim dodacima.

Ukupne značajke tematske ploče

Naći ćete i druge postavke u području tematske ploče za svoju stranicu u izradi, favicons, stranicu 404, prilagođeni okvir za prijavu, veličine slike, izradu podnožja, prilagođeni CSS i Javascript, prilagođene radnje, upravitelja prilagodbi te uvoz i izvoz. Također je dostupan i popis promjena.

Ukupno korisnička stranica za prijavu

Ako bi samo drugi programeri tema slijedili vodstvo WPExplorera i smjestili sve opcije oblikovanja u program za prilagođavanje tema u WordPressu i sve opće postavke na glavnoj kontrolnoj ploči teme!

Završne misli

Sve u svemu, Total sam pronašao kao prijatan za korisnika i dobro dizajniran. Značajke poput njegove podrške popularnim WordPress dodacima, uključivanje premium dodataka (kao što je Visual Composer) i podrška za prilagođene vrste posta sve se uklapaju kako bi Total stvorio izuzetno svestranu temu.

Ideju o tome što Total može učiniti potražite na službenoj WPExplorer demo stranici.

Koristite Total? S njim ste napravili išta uzbudljivo? misli?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me