Pregled teme mosta: Svestran WordPress tema sa 56 različitih dizajna

Gdje kupiti WordPress teme


Trenutačno se pohvalivši većom od 15.000 prodaja, Bridge je sada 12. prodajna WordPress tema na ThemeForestu – s tim da prodaja i dalje raste sve brže!

Kreirao QODE (tvrtka koja je već sakupila nevjerojatno impresivnih ukupno 35.000 prodaja na ThemeForestu – i na taj način im pomaže da osiguraju titulu “najbolje prodavanog autora 2013”), Bridge je izuzetno svestrana WordPress tema koja se može koristiti za izgradnju svih na različite stranice: bilo da se radi o korporativnim web stranicama, blogovima, portfeljima, internetskim časopisima i / ili čak trgovinama e-trgovine..

Pogledajmo i vidimo što ovu temu čini tako nevjerojatno popularnom …

Značajke i dizajn

Jedno od najvećih prodajnih mjesta koje most može ponuditi je veliki broj unaprijed pripremljenih predložaka koje sadrži. Trenutno ima 56 dizajna koje možete koristiti – uključujući modele koji dolaze uskoro, fotografije dizajna, nacrte portfelja, korporativne dizajne i mnoge, mnoge druge. Uz to, programeri često dodaju i potpuno nove dizajne.

Tema Bridge WordPress - snimka zaslona

Svi su ovi dizajni lijepo napravljeni i zaista su sjajna polazna točka za sve koji žele stvoriti vlastiti prilagođeni dizajn. Kao što biste očekivali od vrhunske WordPress teme, svi su ovi dizajni odgovarajući, što znači da će izgledati sjajno na bilo kojem uređaju. Nadalje, mnogi se mogu pohvaliti i preko cijelog zaslona za ljude koji koriste posebno velike monitore / zaslone.

Most Demo galerija mosta

Dva dodatka dolaze u paketu s temom: Visual Composer (vrijedan 28 USD) i Layer Slider (vrijedan 17 USD).

Vizualni skladatelj je najprodavaniji dodatak za izradu stranica (s preko 50 000 dosadašnjih prodaja!) koji vam omogućuje stvaranje vlastitih profesionalnih dizajna u nekoliko minuta pomoću jednostavnog sučelja za povlačenje i ispuštanje. Na mnogo načina ovo donekle izjednačava igralište za web dizajn jer omogućuje gotovo svakome, bez obzira na njihovo tehničko iskustvo, da dizajnira prekrasne stranice s relativno lakoćom.

slično, Klizač sloja (trenutno ima preko 25 000 prodaje jedan je od najfrekventnijih dodataka s klizačem koji je dostupan za WordPress. Podržava slike i videozapise, ima više od 200 unaprijed postavljenih 2D i 3D slajd prijelaza, a isporučuje se s 13 različitih izgleda / koža.

Oba su modula bitna za Bridge i odmah će vam se savjetovati da ih instalirate nakon aktiviranja teme (ako to već niste učinili).

Bridge nudi i izvornu podršku za tri divno uspješna / popularna dodatka: WooCommerce (vjerojatno najsposobniji eCommerce WordPress dodatak), WPML – Višejezični dodatak WordPress (najpopularniji komercijalni dodatak za WordPress prijevod) i Kontakt obrazac 7 (nevjerojatno popularni dodatak za obrazac za WordPress).

Kao što biste očekivali od teme ovog kalibra, Bridge je sastavljen koristeći sve najnovije tehnike kodiranja (HTML5, CCS3 i jQuery) i nudi izvrstan izbor privlačnih elemenata vizualnog dizajna, uključujući:

  • Prelazi animiranih stranica
  • Ikone fonta Awesome
  • Neograničene boje i neograničena zaglavlja
  • Iznenađujuća podrška i klizač pozadine
  • Interaktivni elementi kao što su pita karte i šipke
  • Podrška za kratki kod

Bridge također podržava sve WordPress formate objava – što ga čini odličnim izborom za dizajn blogova općenito.

Dizajn blogova mosta

Nekoliko primjera …

Kao što je već spomenuto, postoji velika raznolikost dizajna koji se tematiziraju. Evo nekoliko osnovnih primjera onoga što se Bridge može postići:

Primjer 1.

Primjer teme mosta 1

Primjer 2.

Tema mosta Primjer 2

Primjer 3.

Tema mosta Primjer 3

… Kad prvi put instalirate i aktivirate Bridge, vaša će web stranica usvojiti početni minimalistički dizajn; međutim, uskoro ćete htjeti započeti ili s prilagođavanjem boja, itd. kroz postavke postavki ili učitajte jedan od mnogih gotovih dizajna za rad.

Upravljačka ploča

Ogroman broj značajki s kojima se Bridge može pohvaliti postaje vidljiv nakon što posjetite stranicu s opcijama teme. Stotine opcija prikazano je u preko 17 kategorija.

Većinu opcija možete omogućiti ili onemogućiti jednim klikom, no pronaći ćete i tekstne okvire za unošenje prilagođenih CSS i SEO podataka. Boje se mogu prilagoditi odabirom boja za svako područje vaše web stranice, kao što su zaglavlje, podnožje, blog ili portfelj itd. Međutim, WordPress Customizer ima samo ograničenu podršku, što znači da nećete moći promijeniti promjene na vašem osmislite ih i pregledajte u stvarnom vremenu.

Traka za dijeljenje na društvenim mrežama također se može prikazati na odabranim područjima vaše web stranice. I da ne zaboravim spomenuti, tu je i zgodna opcija načina održavanja – nešto što ćete, bez sumnje, cijeniti ukoliko odlučite posjetiteljima prikazati poruku „uskoro stiže“ ili poruku „u izradi“ prije nego što pokrenete svoj konačni oblikovati. Tu je i gumb za resetiranje koji vam omogućuje da lako resetirate sve različite opcije na njihove izvorne postavke ako ikada trebate.

Opće mogućnosti

Visual Composer čini styling stranica jednostavnim. Sve što trebate učiniti je odabrati jedan od dostupnih 40+ elemenata sadržaja i umetnuti ih na svoju stranicu – to je fantastičan alat nakon što se upoznate kako to koristiti!

Vizualni urednik pozadine skladatelja

Stranica za uvoz jednim klikom omogućuje vam uvoz bilo kojeg od 56 dizajna koji su isporučeni u paketu Bridge (napomena: programeri nazivaju ove dizajne kao “demo”). Za svaki dizajn možete odabrati ili sve uvoziti, ili samo uzorak sadržaja, widgete ili opcije.

Uvoz jednim klikom

Prilagođene vrste posta koriste se za umetanje novih klizača, vrtilja za slike i svjedočenja na vašu web stranicu. Oni se mogu pronaći u vašem glavnom administratoru za WordPress.

Prema Bridge-u, u Bridgeu je 13 registriranih područja widgeta, međutim, dodatna prilagođena područja widgeta mogu se dodati putem stranice widgeta WordPress. Tema po zadanim postavkama nudi dva prilagođena widgeta: widget s pozivom na radnju i widget s izbornikom postova. Ovo ipak nije velika neugodnost, jer se dodatni widgeti mogu lako dodati putem raznih WordPress dodataka.

Područja widgeta

Općenito, bio sam vrlo impresioniran Bridgeom. Iako se broj značajki koje uključuje na početku može izgledati pomalo neodoljivo, to je pitanje na koje se u velikoj mjeri bave unaprijed pripremljeni predlošci koji dolaze s temom (čime dobivate manje zastrašujuću početnu točku za rad).

Značajan propust teme je svaka funkcija uvoza i izvoza njegovih postavki. Bridge je svestran dizajn, pa će ga korisnici vjerojatno koristiti na više domena, ali nažalost, trenutno ne postoji način za sigurnosno kopiranje postavki i njihovo prebacivanje na drugu web stranicu ako to želite. Nadamo se da će to programeri dodati u budućem izdanju.

Završne misli

Bridge je jedna od najfleksibilnijih WordPress tema koja je ikada objavljena (čak bi se moglo smatrati 56 temama u 1), a uključivanje Visual Composera znači da se stranice mogu lako stilizirati u stražnjim dijelovima ili na prednjoj strani vaše web stranice.

Kada prvi put aktivirate Bridge, preporučujem vam da unesete dizajn (demo predložak) kako biste bolje razumjeli što je moguće pomoću Bridgea. Tada ćete moći prilagoditi sve različite boje i postavke kako biste dobili izgled kakav osjećate.

Bridge prodaje malo na ThemeForestu za 58 dolara. Ažurira se svaki tjedan, a programeri nude kupcima sjajnu podršku putem područja za komentare tvrtke ThemeForest. Ako već niste, toplo bih vam preporučio da pogledate!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me