Pregled elegantnih tema 2020. – Što nude i je li to vrijedno pridruživanja?

Ponude za WordPress


Ako tražite novu WordPress temu, jedno ime koje ćete gotovo sigurno naići je Elegantne teme. S velikom popularnom tematikom Divi, nekoliko snažnih dodataka i aktivnom zajednicom korisnika, Elegantne teme jedno su od najvećih imena u WordPress ekosustavu.

Na papiru, Elegantne teme sigurno zaslužuju mjesto u vašem užem izboru kada je u pitanju kupovina tema i dodataka. No, jesu li njeni proizvodi pravi izbor za vaše web mjesto? Trebate li se prijaviti s ovom WordPress kućicom ili nastaviti pretraživanje? Na kraju ovog posta nadamo se da imate sve što je potrebno za donošenje promišljene, informirane odluke.

Započnimo.

O elegantnim temama

Elegantne teme djeluju već 11 godina i do danas su opslužile više od 600 000 kupaca. U tom je trenutku narasla radna snaga više od 80 zaposlenika koji su pokrivali nekoliko zemalja – daleko od njihovih skromnih početaka radeći u fakultetskom stanu osnivača Nicka Roacha.

Slika web stranice elegantnih tema

Elegantne teme su tijekom godina objavile oko 87 WordPress tema, kao i niz dodataka. Međutim, nedavno je svoje napore usmjerio na upravo svoje dvije najnovije teme, Divi i Extra, kao i njegov optimizirani obrazac za e-poštu Bloom i dodatke za društvene mreže Monarch. WordPress program za izradu stranica koji je pomogao da Divi tema postane toliko popularna sada je dostupan i kao samostalni dodatak u obliku Divi Builder-a.

Uz visokokvalitetne proizvode, još jedan razlog zbog kojeg su Elegantne teme bile toliko popularne su i njezini cjenovni planovi. Za samo 89 dolara godišnje imate pristup svim njegovim temama (uključujući vodeću temu “Divi” – više o tome u nastavku) i dodacima, što je vrlo konkurentne cijene. Ako planirate koristiti njegove proizvode već nekoliko godina, plan cijene za cjeloživotni pristup je zapravo najbolja vrijednost koja vam omogućuje pristup svim postojećim i budućim proizvodima uz jednokratnu naknadu od 249 USD. Postoji i garancija povrata novca u roku od 30 dana bez pitanja, tako da možete isprobati teme i dodatke bez rizika..

Iako su fokusi Elegantnih tema sada na dvije glavne teme, Divi i Extra, i dalje imate pristup njenim starijim temama. Međutim, ove teme sada izgledaju prilično zastarjele i navodno se povlače, pa ih je najbolje zanemariti kad odlučuju hoće li se pridružiti ili ne.

Informacije o cijenama elegantnih tema

Iako vam pristup svemu od 89 dolara izgleda dobro, je li Elegantna tema pravi izbor za vaš projekt? Hajde da vidimo.

WordPress teme

Započnimo s temama WordPress-a prije nego što prijeđemo na dodatke.

Kao što je spomenuto, prijava za Elegantne teme pruža vam pristup 87 WordPress tema za cijenu koju biste mogli platiti za samo jednu temu drugdje. Postoje, međutim, samo dvije teme koje treba razmotriti. Od dolaska Divi-ja 2013. godine, Elegantne teme su usredotočene na to što je ovo postala jedina najbolja WordPress tema. Extra su uslijedili ubrzo nakon toga, a oni su zajedno postali vrhunac portfelja Elegant Themes. Zapravo, kao što je već spomenuto, starije će teme biti povučene.

Divi višenamjenska WordPress tema

Divi je vodeća tema i uistinu je višenamjenski, nudi mogućnost izrade gotovo bilo koje vrste web stranica.

Divi WordPress tema

Divi je vodeća tema Elegantnih tema.

Od blogova i poslovnih web mjesta do trgovina e-trgovine i svega što je između toga, Divi je nesumnjivo svestran alat za izgradnju web stranica.

Predlošci e-trgovine Divi

Divi ima čitav niz predložaka e-trgovine za stvaranje internetskih trgovina.

Idealno je i za nove korisnike WordPressa koji se nadaju da će kreirati prilagođene web stranice bez da ikada moraju pogledati jedan redak koda. Međutim, ova moćna tema postala je i popularan izbor kod profesionalnih web dizajnera u potrazi za alatom koji web stranice za svoje klijente mogu učiniti učinkovitijima.

Primjer rasporeda Divi

Divi olakšava stvaranje prilagođenih izgleda sadržaja.

Neki od razloga zbog kojih iskusni i neiskusni web dizajneri odabiru Divi jesu korisni set visokokvalitetnih predložaka i moćan alat za crtanje i ispuštanje stranica. Uvoz jednog od Divi paketa web stranica omogućuje vam brz način pokretanja projekta, a novi i poboljšani Divi Builder može se koristiti za prilagodbu predložaka putem intuitivnog WYSIWYG korisničkog sučelja za prebacivanje i ispuštanje. Stvaranje prilagođenih dizajna ispočetka nije ni problem.

Divi Builder Text Editor

Novi i poboljšani alat za izradu prednjih stranica Divi stranica.

Bez obzira na razinu vaše vještine, Divi čini dobar posao demokratizacije web dizajna. Oni koji su novi u WordPressu mogu koristiti Divi rasporede u kombinaciji s graditeljskim sučeljem „point and click” za izradu dizajna stranica po mjeri. Iskusniji dizajneri mogu raditi ono što su oduvijek – samo puno brže.

Moduli Divi Builder

Možete stvoriti prilagođene nacrte pomoću Divi Buildra i napuniti ih izborom modula.

Još jedna značajka ove teme koju vrijedi spomenuti je alat Divi Leads. Divi Leads omogućuje vam podijeliti test kako biste optimizirali dizajn i sadržaj web lokacije. Ako ste se ikad zapitali koji će naslov ili shema boja posjetitelji najbolje reagirati, Divi Leads uklanja nagađanja.

Divi vodi i optimizaciju

Divi Leads pomaže vam da optimizirate svoj sadržaj uspoređujući više verzija vaše web stranice.

Divi Leads olakšava prikaz više varijacija vaše web stranice i njenog sadržaja, dok sjedite i čekate rezultate. Ako trebate stvoriti web stranice koje ostvaruju konverziju prema njihovim ciljevima – bilo za sebe ili za svoje klijente – Divi Leads bit će neprocjenjiv dodatak vašem alatu.

Divizije paketa tema Divi

Tim Elegantnih tema Divi-ju redovno dodaje nove pakete izgleda web stranica.

Jedno od područja gdje je Divi poboljšan od njegovog pokretanja je knjižnica već izgrađenih paketa web stranica koji su sada dostupni za ovu temu. U vrijeme pisanja bilo je više od stotinu cjelovitih paketa web stranica koje možete uvesti u WordPress, a zatim urediti pomoću alata za izradu vizuala da biste stvorili svoju jedinstvenu web lokaciju. Ne samo da možete uvesti kompletan paket web stranica koji uključuje jedan ili više rasporeda i predložaka početnih stranica za unutarnje stranice vaše web stranice, već možete odabrati i odabrati iz biblioteke s više od 800 pojedinačnih predložaka stranica..

Primjer paketa izgleda

Svaki paket izgleda sadrži izbor predložaka za stranice vaše web stranice.

Ovi paketi web stranica pokrivaju širok spektar projekata – od web mjesta agencija i blogova o zdravlju do korporativnih početnih stranica i prodavaonica e-trgovine, do nekih nekoliko. Da bi stvaranje web stranice s Divi-om bilo još lakše nego prije, ove se pakete i predloške mogu pregledavati i uvoziti s vaše WordPress nadzorne ploče.

Biblioteka Izgled web stranice

Paketi i predlošci web stranica Elegant Themes dostupni su iz uređivača Divi Builder-a.

U prošlosti nije bilo lako sakriti ili prilagoditi područja zaglavlja web stranica pomoću Divi-ja. Zbog toga je bilo lako uočiti mjesto izgrađeno s Divi-om, jer je većina njih imala iste gornje navigacijske trake. To je stvar prošlosti, jer možete lako sakriti područje zaglavlja pomoću predloška pune širine ili stvoriti vlastiti prilagođeni dizajn koristeći postavke modula zaglavlja ili postavke alata za prilagodbu tema..

Sve u svemu, Divi je odličan izbor za kreativce koji žele izraditi prilagođenu WordPress web stranicu bez obzira na njihove tehničke sposobnosti. Iako s toliko unaprijed pripremljenih paketa web stranica i pojedinačnih predložaka, Divi bi također trebao dobro raditi za sve koji traže dizajn koji nije dostupan, a koji je spreman za upotrebu.

Dodatni časopis WordPress tema

Elegantne teme Dodatni demo teme

Extra je idealan za stvaranje blogova, internetskih časopisa i drugih web lokacija bogatih sadržajem.

Demo tematski prikaz aktivnog prikaza teme, predstavljen nakon Divi-ja, uključuje mnoge od njegovih najboljih funkcija. Dok je Divi višenamjenska tema, Extra je dizajniran za blogove, internetske časopise i druge web stranice bogate sadržajem.

Primjer izgleda dodatnih stupaca

Jedan od elemenata sadržaja koji možete dodati na svoje stranice.

Zadani izgled početne stranice savršen je za izradu web stranica vijesti ili časopisa, a korištenje ovog dizajna pruža vam mogućnost prikaza vašeg najboljeg ili najnovijeg sadržaja u stilskom formatu mreže. Za prikaz pretpregledovanog sadržaja možete koristiti karusele, područja s karticama, klizače mini članaka i prilagođene widgete.

Modul dodatnog sadržaja teme

Još jedan od dodatnih sadržaja modula za prikaz članaka.

Dodatno uključuje i izgled početne stranice usmjeren na slike koji koristi istaknute slike iz vaših članaka kako bi privukao pažnju na vaš sadržaj. Dizajn ove teme fokusiran je na privlačenje posjetitelja da kliknu na više vaših članaka.

Izgled dodatnog primjera slike

Odjeljak dodatnog izgleda početne stranice usmjerenog na sliku.

Budući da Extra uključuje moćan alat Divi Builder, možete prilagoditi bilo koji od predložaka teme pomoću sučelja za povlačenje i ispuštanje. I ne samo to, već možete upotrijebiti graditelj i njegovu biblioteku modula za stvaranje prilagođenih dizajna za svaki članak koji objavite na svojoj web stranici. Ako želite da vaš blog ili internetski časopis odgovaraju kvaliteti prezentacije vodećih web stranica s informativnim medijima, sada imate moćan alat koji vam može pomoći.

Dodatni primjer Prilagođeni izgled stranice

Primjer vrste izgleda koje možete stvoriti pomoću Dodatnog i alata za pravljenje stranica.

Pomoću programa Extra i Divi Builder možete dizajnirati prilagođene nacrte stranica koji prekrivaju slike tekstom, uključuju kolaže s fotografijama, koristiti poteze crtica, sadrži više stupaca i uključuje druge provjerene sadržajne elemente za nadogradnju vaše web stranice s osnovnog bloga na internetska publikacija profesionalnog izgleda. Također možete uvesti bilo koji paket web stranica i pojedinačnih predložaka stranica koji su dostupni korisnicima teme Divi.

Izgled teksta i slike

Dodatno olakšava kombiniranje teksta i slika radi nadogradnje članaka.

Jedna impresivna značajka Estra koja se ne nalazi u Divi je graditelj kategorija i pridruženi moduli. Upotreba ove značajke omogućuje vam oblikovanje prilagođenih stranica s kategorijama koje definiraju kako se na vašoj web lokaciji prikazuju popisi blogova i ostalog sadržaja, kao što su stavke portfelja i proizvodi e-trgovine..

Alat za izgradnju dodatne kategorije

Graditelj kategorije Dodatne teme omogućuje vam izradu prilagođenih arhiva i rasporeda stranica sa kategorijama.

Osim što možete stvoriti više izgleda, možete ih lako dodijeliti različitim vrstama sadržaja na vašoj web lokaciji, kao što su određene kategorije bloga. Ako želite preuzeti kontrolu nad prikazom popisa sadržaja, ova značajka omogućava vam da postanete stvarno kreativni.

Predložak dodatnog portfelja

Možete stvoriti i prilagođene nacrte arhivskog portfelja pomoću alata za izradu dodatne kategorije.

Čak i ako ne želite koristiti integrirani Divi Builder, Extra je još uvijek dobar izbor za blogere i web stranice web magazina. Biblioteka predložaka olakšava dodavanje važnih stranica na vašu web lokaciju uz vrlo malo napora. Uz uključene predloške autora, vremenske trake, portfelja i stranica kontakata, možete uštedjeti puno vremena prilikom postavljanja nove web stranice.

Dodatni se također može koristiti za stvaranje trgovine e-trgovine s WordPressom, zahvaljujući punoj podršci WooCommerce dodatku. Ako želite izgraditi internetsku trgovinu ili jednostavno dodati svoj fizički ili digitalni proizvod na svoj blog ili časopis, Extra je više nego zadatak.

Dok su Elegantne teme stvorile Divi s ciljem da ga učini najboljom temom za bilo koju WordPress web stranicu, Extra je stvoren da bude najbolja tema za blogerice i internetske publikacije – i definitivno čini dobar posao. Extra je konkurentna tema koju bi svaki bloger ili vlasnik web mjesta u vlasništvu časopisa trebao razmotriti.

Ostale teme

Kao što je spomenuto, Elegantne teme su tijekom godina proizvele više tema. Iako su ove starije teme još uvijek dostupne kao dio životnog paketa od 89 dolara godišnje ili 249 dolara, počinju odražavati svoju dob, i, budući da će u nekom trenutku biti u mirovini, najbolje ih je ignorirati i samo se usredotočite na Divi i Extra.

Elegantni dodaci za WordPress

Tim Elegantnih tema također je stvorio niz visokokvalitetnih WordPress dodataka koji su dostupni na oba plana cijena..

Pogledajmo.

Dodatak za izgradnju stranice Divi Builder WordPress Page

Elegantne teme Divi Plugin

Dodatak Divi pretvara graditelja stranica iz vodeće teme Eleganta u samostalni dodatak.

Dodatak Divi Builder samostalna je verzija alata za pravljenje stranica koja je uključena u teme Divi i Extra. Najnovija inačica programa Divi Builder sadrži korisničko sučelje sučelja, tako da, bilo da odaberete temu Divi ili Extra ili instalirate dodatak na web mjesto pomoću druge teme, moći ćete kreirati prilagođene stranice pomoću prevlake- i ispusti vizualni urednik.

Divi Builder vizualni urednik

Dodatak Divi Builder ima WYSIWYG vizualni uređivač povuci i ispusti.

Prednje sučelje Divi Builder omogućava povlačenje i ispuštanje modula na mjesto, promjenu veličine elemenata stranice i prilagođavanje sadržaja na mnogo različitih načina. S više od 40 prilagodljivih modula sadržaja s kojima možete raditi možete na stranice dodati puno korisnih elemenata.

Moбуle tablice s cijenama

Tablice s cijenama samo su jedan od 40-tak prilagodljivih modula sadržaja koji možete dodati svom sadržaju.

Ostale korisne značajke dodatka Divi Builder uključuju mogućnost brzog umnožavanja bilo kojeg elementa stranice, kopiranje i lijepljenje unutar programera, neograničeno poništavanje i ponavljanja datoteke te jednostavan način dodavanja prilagođenog CSS-a vašim stranicama.

Povijest uređivanja Divi Builder-a

Divi Builder ima ploču s povijesti koja vam omogućuje da vratite promjene koje ste napravili na svojoj stranici.

Dodatak Divi Builder sada omogućuje spremanje bilo kojeg izgleda, odjeljka ili modula u biblioteku radi ponovne upotrebe drugdje na vašoj web lokaciji. Ako ažurirate bilo koju stavku biblioteke, te izmjene možete selektivno primijeniti na svaku instancu predmeta na cijeloj vašoj web lokaciji.

Čak i ako ne upotrebljavate temu iz Elegantnih tema, trebali biste biti u mogućnosti koristiti Divi Builder za prilagođavanje web stranice WordPress. Stoga, ako biste radije koristili minimalanju temu (poput onih koje je proizveo StudioPress, a ne Divi, ali i dalje želite mogućnost stvaranja prilagođenih dizajna za vaš sadržaj, tada bi dodatak Divi Builder mogao biti dobar izbor.

Korištenje Divi Builder-a sa StudioPress-om

Dodatak Divi Builder trebao bi raditi sa svim WordPress temama.

Divi Builder povoljno se uspoređuje s ostalim dodacima za izgradnju i povlačenje stranice za WordPress, tako da, planirate li koristiti temu iz Elegantnih tema ili s nekog drugog mjesta, ovaj je dodatak odličan izbor za dodavanje vizualnog uređivača na vašu web stranicu.

Više o ovom dodatku možete saznati u našem praktičnom pregledu Divi Builder-a.

Bloom Email Optin Form WordPress dodatak

Bloom dodatak

Bloom dodatak olakšava dodavanje obrazaca za optinanje e-pošte na web mjesto WordPress.

Biti u mogućnosti poslati e-poštu svojoj publici svaki put kada objavite novi članak, lansirati proizvod ili imati neku drugu važnu najavu. Nažalost, izrada popisa pretplatnika putem e-pošte nije laka. Srećom, Bloom je dodatak koji vam može potaknuti posjetitelje da se prijave i predaju svoje adrese e-pošte.

Bloom Popup obrazac

Primjer jednog od predložaka obrasca optin za e-poštu tvrtke Bloom.

Nakon aktiviranja Blooma, možete započeti s dodavanjem određenog broja obrazaca za optimizaciju e-pošte ili prijave na svoju web stranicu. Opcije obrasca uključuju pop-up, fly-in, ispod posta, inline i widgete. Postoji i zaključani obrazac sadržaja koji zahtijeva da posjetitelji upišu svoju adresu e-pošte i pretplate se na svoj popis kako bi dobili pristup određenom dijelu sadržaja.

Bloom Optin Tipovi

Bloom vam daje šest različitih vrsta optimalnih oblika za rad.

Bloom također uključuje dobar izbor predložaka obrasca optin za e-poštu koji se mogu prilagoditi putem uređivača dodatka.

Predlošci Bloom Optin

Nakon što odaberete predložak, možete ga prilagoditi i dodati svoj sadržaj.

Uz mogućnost prilagodbe izgleda obrazaca dobivate i dobru kontrolu nad njihovim funkcioniranjem. Možete odabrati uvodnu animaciju koja određuje kako se obrazac prikazuje, a možete postaviti i vremensko kašnjenje koje kontrolira kada se oblik pojavi. Prilagođeni okidači mogu se koristiti i za kontrolu vidljivosti oblika i više.

Postavke prikaza cvjetanja

Bloom vam daje veliku kontrolu nad načinom, kada i gdje se prikazuje svaki optin obrazac.

Kroz postavke prikaza Bloom forme, možete odrediti gdje će na vašem web mjestu svaki obrazac biti aktivan. Ove opcije uključuju aktiviranje obrasca za cijelu web stranicu, početnu stranicu, pojedinačne postove i stranice i još mnogo toga. Kako možete stvoriti više obrazaca, a zatim ih prikazati na određenim dijelovima web mjesta, njihov dizajn i sadržaj možete uistinu prilagoditi člancima koji su prikazani na.

Primjer optimiziranog umetanja

Stvaranje prilagođenog optinog oblika uravne, s Bloomom je jednostavno.

Bloom uključuje i alat za split-test koji olakšava usporedbu dva oblika kako biste otkrili koji od njih najbolje funkcionira s vašom publikom. Zahvaljujući ovim značajkama, Bloom se dobro uspoređuje s drugim vodećim dodacima za optin za e-poštu, kao što su OptinMonster i Thrive Leads.

Bloom Split alat za ispitivanje

Bloom ima ugrađeni A / B alat za testiranje koji vam pomaže optimizirati obrasce za najviše konverzija.

Gotovo svaka vrsta web stranica može imati koristi od popisa pretplatnika putem e-pošte, a Bloom je sposoban alat koji vam može pomoći da povećate svoj popis.

Više o ovom alatu možete saznati u našoj recenziji dodataka Bloom WordPress.

WordPress dodatak za monarh društveno dijeljenje

Monarch dodatak

Dodatak Monarch dodaje gumbe za dijeljenje društvenih mreža na web mjesta WordPressa.

Monarch dodatak pomaže vam povećati broj dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama. Društvene dionice ne samo da pomažu u privlačenju više prometa na vašu web lokaciju, već mogu pomoći i da se vaš sadržaj istakne na ljestvici u tražilicama kao što je Google.

Monarh društvene ikone za dijeljenje

Monarch vam daje brojne stilove gumba za dijeljenje na društvenim mrežama koje možete odabrati.

Nakon što Monarch zaživi, ​​na svojoj web stranici možete prikazati niz gumba za dijeljenje društvenih mreža. Podržano je više od 20 društvenih mreža, a gumbe možete prikazati na pet lokacija – uključujući slike i videozapise.

Gumbi za dijeljenje slike monarha

Monarh može prikazati gumbe za dijeljenje koji se aktiviraju lebdećim tipkama preko slika i videozapisa.

Osim što prikazuje plutajuće, uvijek vidljive gumbe za dijeljenje, Monarch vam omogućuje odabir iz niza tipki aktiviranih okidačem. Kašnjenja u vremenu, položaj pomicanja po stranici, nakon komentiranja ili kupnje i nakon razdoblja neaktivnosti mogu se koristiti kao okidači za kontrolu kada se posjetiteljima predoči skočni ili klizački set gumba za dijeljenje na društvenim mrežama.

Lokacije gumba monarha

Monarch vam nudi dobar izbor mogućnosti za prikaz gumba i ikona društvenog dijeljenja.

Monarh možete koristiti i za prikaz veza do svojih profila društvenih medija, zajedno s brojevima sljedbenika. Ova značajka omogućuje vam brz način dodavanja društvenog dokaza na vašu web stranicu.

Kao i ostali alati Elegantne teme, Monarch vam pruža veliku kontrolu nad prikazom vaših gumba i veza na društvenim mrežama. Rad na prilagođavanju odvija se kroz korisničko sučelje s mnogim opcijama i postavkama, osiguravajući da ovaj dodatak radi točno onako kako vi želite.

Monarch je jedan od najboljih dodataka društvenih medija za WordPress, pa je sjajno pristupiti mu kao dio svog članstva u Elegantnim temama.

Elegantna podrška za teme

Prije nekoliko godina, Elegantne teme imale su malu reputaciju za pružanje podrške manje od zvjezdanog kupcima. Nakon što sam ovo neko vrijeme proučavao i bio zadovoljan kupac, drago mi je što mogu izvijestiti da su, čini se, Elegantne teme riješile sve moguće probleme..

Njegovi se vodeći proizvodi redovito ažuriraju i poboljšavaju, a internetska dokumentacija za njegove teme i dodatke obimna je, uključujući detaljne videozapise i tekst.

U prošlosti je jedini način da se dobije podrška bilo objavljivanje poruke na forumima zajednice. Sada je, međutim, kanal za podršku uživo otvoren 24/7. Tijekom pisanja ove recenzije, na chat poruke odgovorili smo brzo. Međutim, u prozoru za chat često se pojavljuje poruka u kojoj stoji da tim za podršku obično odgovori u nekoliko sati.

Kao i razgovarati u stvarnom vremenu s osobljem za podršku Elegant Themes, također možete slati e-poruke podrške putem kanala za razgovor uživo i ponovno provjeriti odgovor po vašoj želji. Ranije spomenuti forumi više ne prate osoblje Elegantnih tema, ali oni i dalje rade i mogu biti izvrsno mjesto za postavljanje pitanja u zajednici i za interakciju s drugim korisnicima Elegantnih tema..

Zajednica elegantnih tema

Uz tako značajnu korisničku bazu, ne čudi što je oko Elegantne teme i njenih proizvoda odrasla velika zajednica i ekosustav. Uz službenu Facebook grupu Divi Users s više od 40 000 članova, postoji i niz neslužbenih grupa i tržnica trećih strana koje prodaju teme za djecu i blogovi posvećeni Divi-ju. Kao i prilika za povezivanje s ostalim korisnicima Divi i Elegantne teme na mreži, postoje i osobni Divi Meetupsi koji se održavaju širom svijeta..

Mapa lokacije Divi Meetup

Redoviti Divi susreti se održavaju širom svijeta.

Elegantne teme vode i jedan od najprometnijih blogova za WordPress. Uz objavljivanje savjeta i savjeta za web dizajnere i WordPress korisnike, blog često dijeli izgled novih stranica i druge dodatke za Divi korisnike.

Završne misli

Divi je nesumnjivo jedna od najboljih i najpopularnijih višenamjenskih WordPress tema. Kako možete kupiti Divi, Extra i nekoliko istinski korisnih dodataka za 89 USD, prijava na Elegantne teme predstavlja veliku vrijednost za novac.

Ažurirani Divi Builder koji je temeljni dio Divi teme također je jedan od najboljih WordPress stranica koji su danas dostupni. Svi, od onih novih kod stvaranja web stranica do iskusnih web dizajnera, mogu imati koristi od Divi Buildra.

U prošlosti su Divi i Extra mogli biti pomalo neodoljivi zbog količine kreativne kontrole i nemogućnosti uvoza kompletnih paketa web stranica ili demonstracija na vaše web mjesto. Međutim, sada kada se gotovi paketi web stranica i pojedinačni predlošci mogu uvesti ravno u vašu WordPress nadzornu ploču u samo nekoliko klikova, pokretanje nove web stranice s tim temama je puno lakše. Kako je rečeno, sučelje Divi Builder je veliki odmak od uređivača WordPressa, tako da ćete morati uložiti malo vremena u učenje novog sustava. Međutim, kada se s njim suočite, neće biti puno – ako ništa drugo – ne možete prilagoditi na svojoj web stranici WordPress.

Bilo da tražite WordPress temu koja se može koristiti za izradu bilo koje vrste web stranica, ili vam je potreban dodatak koji će vam pomoći da transformirate postojeću web lokaciju, prijavite se na Elegantne teme da biste pristupili Divi, Extra i Divi Dodatak Builder definitivno ima smisla. I ostali dodaci – Bloom i Monarch – također su vrlo korisni alati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map