iThemes pregled: Sve na jednom mjestu za najbolje WordPress teme i dodatke?

Ponude za WordPress


Jedno od najvećih imena prostora na WordPress temama tijekom godina nesumnjivo je bilo iThemes. U stvari, kada su predstavljeni još 2008. godine, bili su jedna od prvih premijum tematskih tvrtki koja se pojavila.

Otada su iThemes promijenili fokus iz tema u WordPress dodatke i, kao rezultat, sada se hvale nekim od vodećih dodataka za sigurnost, sigurnosno kopiranje i održavanje dostupnih na WordPressu. Detaljno ćemo pregledati najbolje iThemes ponude – uključujući i teme i dodatke.

Bez obzira tražite li novu temu za svoju web lokaciju ili moćan dodatak za poboljšanje njezinih značajki i funkcionalnosti, na kraju ovog pregleda iThemes trebali biste imati puno bolju predodžbu o tome treba li ova dobro osnovana tvrtka ili ne izabrati.

Idemo puknuti.

O iThemesu

Tvrtku je osnovao Cory Miller u Oklahoma Cityju 2008. godine – još kad je WordPress bio u drugoj verziji, a Barack Obama prvi put izabran za američkog predsjednika. Od tada je iThemes tim porastao, a zaposlenici su radili u različitim odjelima i u raznim disciplinama.

U cilju pružanja svih alata potrebnih za stvaranje fantastičnih web stranica, iThemesov portfelj sadrži WordPress teme i dodatke, kao i sadržaj za obuku u obliku videozapisa na zahtjev i webinari uživo.

iThemes WordPress teme

iThemes Pregled WordPress tema

Većinu novijih tema iThemesa za WordPress pokreće program Builder (vidi dolje) koji sadrži integrirani uređivač izgleda koji olakšava izradu prilagođenih web stranica za WordPress.

iThemes Builder

iThemes Review Builder tema

Builder je glavna tema i okvira iThemesove WordPress. Iako se može samostalno koristiti za izradu web stranica s punim značajkama WordPress, do sada je proizvedeno više od stotinu tema za graditelje da bi se olakšalo stvaranje specifičnih tipova web stranica.

No, prije nego što razmotrimo nekoliko najboljih tema za graditeljstvo, istražimo njegove glavne značajke. Tu spadaju: Alat za uređivanje koji se može koristiti za izradu prilagođenih izgleda stranica; upravitelj stila i njegove kontrole za prilagođavanje; i izborne blokove za graditelje koji se mogu omogućiti nadogradnju vaše web stranice.

Urednik izgleda graditelja

Pomoću alata za uređivanje programa Builder možete stvoriti prilagođene nacrte za svoju web lokaciju, a sve pomoću intuitivnog pozadinskog sučelja.

iThemes pregled izgleda graditelja

Izgledi graditelja omogućuju vam da vašem web mjestu WordPress prilagodite izgled. Graditelj i njegove podređene teme uključuju brojne izloge, od kojih se svaki može prilagoditi sučeljem Izgled alata za izgradnju. Također možete izraditi onoliko dodatnih izgleda koliko vam je potrebno da se mogu primijeniti na pojedinačne postove i stranice na vašoj web lokaciji..

iThemes Pregled uređivača

Kroz uređivač alata za oblikovanje graditelja možete postaviti širinu izgleda, odlučiti želite li prikazati područje widgeta ili ne i odabrati proširenje. Izborna proširenja mogu se upotrebljavati za dodavanje elemenata ili značajki vašem izgledu, uključujući istaknutu mrežu slika, sadržaj portfelja ili izgled časopisa, među ostalim.

iThemes pregled Dodaj modul

Kada radite na izgledima pomoću alata za uređivanje alata Builder, možete prilagoditi dizajn dodavanjem i uklanjanjem modula. Ti moduli za graditelje uključuju:

 • modul za dodavanje sadržaja
 • modul podnožja podnožja
 • modul zaglavlja
 • modul za dodavanje HTML-a slobodnog oblika u izgled
 • modul slike
 • modul horizontalne navigacijske trake
 • modul za prikazivanje WordPress widgeta.

Ovisno o vrsti modula, možete pristupiti nizu različitih kontrola i opcija prilagođavanja, poput postavljanja teksta zaglavlja za svoju web lokaciju, dodavanja prilagođenog HTML-a ili podešavanja širine stupca.

Postavke modula za pregled iThemesa

Uređivač izgleda graditelja graditelja sigurno je manje fleksibilan od vrsta graditelja stranica s povlačenjem i ispuštanjem koje ćete naći u temama kao što su Avada ili Divi. Međutim, ta se jednostavnost uređivača izgleda graditelja vrlo jednostavno koristi.

Prikazi graditelja

Osim što ćete moći primijeniti izgledima na sadržaj na razini pojedinačnih postova i stranica, možete upotrijebiti i značajku značajke Builder s priručnim prikazima. Upravitelj vlasničkih pregleda daje vam jednostavan način dodjeljivanja izgleda različitim prikazima, kao što su prikaz početne stranice, prikaz arhiva postova i arhiva 404, da biste imenovali samo nekoliko.

Pregledi iThemesa

Nakon odabira vlasničkog pregleda, njemu možete dodijeliti izgled. Rezultat toga je da će svaki prikaz – na primjer, pojedinačni postovi – upotrebljavati određeni izgled cijele vaše web lokacije. Možete stvoriti onoliko pregleda koliko vam je potrebno za vaše web mjesto dajući vam brz i jednostavan način definiranja u kojim će se dijelovima vaše web stranice koristiti određeni izgled.

Upravitelj stilova graditelja

iThemes Review Style Manager

Aktiviranjem neobaveznog dodatka na vašem web mjestu možete omogućiti značajku Upravitelja stilova graditelja. Kroz Style Manager možete prilagoditi mnoge aspekte vaše web stranice, uključujući:

 • postavke pozadine web mjesta
 • oblikovanje zaglavlja
 • izgled veze
 • komentar stilova
 • postavke spremnika
 • navigacijski elementi.

Style Manger omogućuje primjenu prilagođenih postavki na cijelu web stranicu ili na pojedinačne postove i stranice. Dok radite, njegovo sučelje prikazuje live pregled vaših promjena, što vam daje dobru predstavu o tome kako će vaša gotova web stranica izgledati posjetiteljima.

iThemes Pregled prilagođenog CSS-a

Stilski upravitelj također vam daje pregled uživo CSS-a koji se koristi za izradu vaših izbora, a možete dodati svoj vlastiti prilagođeni CSS u izgled kroz odgovarajući panel. Zahvaljujući ovoj praktičnoj značajci, dobivate brz i jednostavan način pomoću CSS-a za još veću prilagodbu izgleda.

Blokovi za graditelje

Četiri bloka graditelja mogu se koristiti za dodavanje dodatne funkcionalnosti vašoj web lokaciji:

 • Blok restorana
 • Crkveni blok
 • Blok događaja
 • Audio blok

Korištenjem prilagođenih vrsta posta WordPress, Blok restorana daje vam dvije nove vrste sadržaja koji se mogu dodati na vašu web stranicu: Stavke izbornika i lokacije. Prilagođene vrste posta izvrsna je značajka WordPress-a koja vam može olakšati organiziranje i objavljivanje stavki u meniju vašeg restorana te također objaviti adresu jednog ili više restorana.

Church Block dodaje osoblje i propovijeda prilagođene vrste posta na vašu WordPress web stranicu, olakšavajući posjetiteljima da te informacije pronađu na vašoj web stranici crkve. Blok događanja omogućuje vam objavljivanje događaja i mjesta na vašem web mjestu WordPress, dok Audio Blokovi olakšavaju dodavanje audio datoteka na vašu web lokaciju.

Ostali istaknuti sadržaji iThemes Builder WordPress:

 • Potpuno odgovara za izradu web lokacija prilagođenih mobilnim uređajima.
 • Više od 100 tema za djecu iz programa Builder.
 • Dostupno je više paketa i cjenovnih planova.

Builder je jednostavna tema koja će vam pomoći stvoriti niz različitih web stranica s WordPressom. Zahvaljujući mnogim dječjim temama dostupnim za Builder, brzo možete dati vašem WordPress web mjestu izgled i osjećaj koji odgovara potrebama vašeg projekta.

Teme za dijete graditelja

S više od 100 tema za graditelje, razmaženi ste zbog izbora. Evo nekoliko najboljih opcija:

Anderson Builder Tema djeteta

Anderson je jedna od nedavno objavljenih dječjih tema za Builder, a sadrži klasični izgled početne stranice što ga čini dobrim izborom za promociju vaših freelance usluga ili poslovanja na mreži.

iThemes pregled Anderson

Anderson uključuje potpunu podršku za iThemes Exchange dodatak, što ga čini pogodnim za izgradnju internetske trgovine. Pomoću odgovarajućih dodataka Exchange, Anderson možete koristiti i za izradu web mjesta za članstvo ili web mjesta internetskog tečaja.

Pojedinosti – Demo

Tema djeteta za gradnju buke

Tema buke stvorena je da vam pomogne u stvaranju benda ili druge vrste web stranica koja se bavi glazbom uz WordPress.

iThemes pregled teme buke

Korištenjem buke uz zvučni blok možete lako objaviti audio datoteke kako biste promovirali glazbu, dok se blok događanja može koristiti za promociju nadolazećih svirki. Tema glazbe buke također ima značajku objavljivanja vaše diskografije na mreži, a ako instalirate prikladan dodatak za e-trgovinu, poput iThemes Exchange, možete prodavati i digitalna preuzimanja izravno sa svoje web lokacije.

Pojedinosti – Demo

Tema djeteta graditelja Herschela

Herschel je sjajna tema koja je savršena za fotografe; njegov čisti, minimalistički dizajn napravit će sjajan posao ostavljajući vaš rad središnjem mjestu.

iThemes pregled Herschel

Herschel uključuje potpunu podršku za iThemes Exchange dodatak, što ga čini dobrim izborom za sve koji žele prodavati slike putem interneta. Postoji također i broj namjenski izgrađenih izgleda koji se mogu odabrati između kojih se svaki može prilagoditi pomoću alata za uređivanje izgleda graditelja.

Pojedinosti – Demo

Galerija Crkva graditelja djeteta

Iako je demo postavljen za crkvu, Galerija Crkva podjednako je prikladna za stvaranje web stranice za neprofitne organizacije.

iThemes Pregled crkvene teme

Odvažni odjeljak za navigaciju posjetiteljima će olakšati pronalazak mjesta, dok će vam Blok Crkve graditelja pomoći da objavite detalje o osoblju, na primjer.

Pojedinosti – Demo

Ako tražite novu WordPress temu iz iThemes-a, Builder i njegove podređene teme su najbolje opcije. U portfelju iThemes postoji nekoliko klasičnih WordPress tema koje nisu Builder, ali one sada izgledaju prilično datirane i jasno je da su teme Builder-a i WordPress dodaci sada glavni fokus.

iThemes WordPress dodaci

Kao što je spomenuto ranije, tvrtka je posljednjih godina prilagodila fokus na WordPress dodatke. Rezultat toga je što oni sada imaju neke od najpopularnijih i najsnažnijih WordPress dodataka u nizu kategorija.

BackupBuddy

BackupBuddy je zaštitio pola milijuna WordPress web stranica od svog lansiranja 2010. Počev od 80 USD, dodatak vam daje potpunu kontrolu nad načinom snimanja, upravljanja i obnavljanja sigurnosnih kopija na web mjestu WordPress..

BackupBuddy

Zbog nekih naprednijih značajki, BackupBuddy je postao popularan kod web dizajnera i programera koji traže rješenje koje olakšava kloniranje, migraciju i upravljanje više verzija web stranice..

Ostali istaknuti sadržaji uključuju:

 • sigurnosna kopija i obnova čitavih web stranica ili pojedinih datoteka i komponenti
 • povratne baze podataka za vraćanje izgubljenog sadržaja i postavki
 • mogućnost zakazivanja automatiziranih sigurnosnih kopija
 • sigurnosna kopija izvan mjesta za veću otpornost
 • podrška za popularne usluge u oblaku za udaljenu pohranu
 • veća kontrola nad restauracijama i migracijama sigurnosnih kopija s ImportBuddy
 • mogućnost stvaranja WordPress web mjesta za namještanje te kloniranje i prijenos web lokacija između web domaćina
 • obavijesti e-poštom o uspješnim i neuspješnim sigurnosnim kopijama
 • brojne značajke za razvojne programere za naprednije procedure izrade sigurnosnih kopija i migracija
 • 1 GB pohrane BackupBuddy Stash oblaka.

BackupBuddy ima mnoštvo mogućnosti i jednostavan je za korištenje, što ga čini jednim od najopsežnijih dostupnih sigurnosnih kopija WordPress rješenja.

Detalji

iThemes Security Pro

Održavanje popularnog dodatka za WP Security preuzeo je iThemes, koji je zatim lansirao premium iThemes Security Pro dodatak zajedno s rebranded i ažuriranom lite verzijom, koja je dostupna u direktoriju WordPress Plugin.

iThemes pregled sigurnosti Pro

Kao i svi najbolji WordPress sigurnosni dodaci, cilj iThemes Security Pro je osigurati i zaštititi vaše web mjesto od nasumičnih i usredotočenih napada. Također će vas zatražiti da učinite sve što možete kako biste poboljšali sigurnost svoje web stranice, uključujući upotrebu snažnih lozinki i odgovarajućih korisničkih imena.

Ostali istaknuti sadržaji iThemes Security Pro uključuju:

 • otkrivanje grube sile radi zaštite od nagađanja lozinkom
 • Skeniranje zlonamjernog softvera na mjestu WordPress
 • nadzor i otkrivanje promjena datoteka
 • mogućnost zaključavanja loših korisnika koji pokušavaju pristupiti vašoj web lokaciji
 • načinom isključivanja kako bi se spriječio pristup bilo kojem administratoru tijekom zadanih razdoblja
 • mogućnost sakrivanja stranica za prijavu i administratora te URL-ova radi smanjivanja pristupa
 • vođenje radnje kako bi se vidjelo što rade prijavljeni korisnici
 • planirane sigurnosne kopije baze podataka
 • obavijesti e-poštom i upozorenja o potencijalnim kršenjima i problemima.

iThemes Security Pro može zaključati vašu WordPress web stranicu s 80 USD godišnje.

Detalji

Sinkronizacija

Ako upravljate s više web stranica WordPress-a, Sync može učiniti da njihova ažuriranja budu mnogo manja. Uz Sync možete besplatno upravljati do 10 web lokacija što vam omogućuje ažuriranje dodataka, tema i softvera WordPress putem jedne nadzorne ploče.

iThemes Review Sync

Ostali istaknuti dijelovi Sync uključuju:

 • dnevne obavijesti putem e-pošte o dostupnim ažuriranjima
 • mogućnost zanemarivanja ažuriranja za određene teme i dodatke
 • instalacija ažuriranja masovno ili selektivno
 • skupno instaliranje tema i dodataka na više web lokacija
 • mogućnost upravljanja komentarima i korisnicima na više web lokacija
 • mogućnost sakrivanja sinkronizacije na web lokacijama kojima upravljate za klijente
 • prilagođene nadzorne ploče klijenta za ograničavanje pristupa značajkama WordPress-a
 • mobilna aplikacija za upravljanje s više WordPress web lokacija u pokretu
 • integracija s drugim iThemes proizvodima za bolju sigurnost i glatke sigurnosne kopije
 • produženje vremena, stanke i praćenje i izvješćivanje web lokacije (profesionalna značajka)
 • instant obavijesti e-poštom ako nešto pođe po zlu (profesionalna značajka).

Besplatna verzija Sync-a omogućit će vam upravljanje do 10 web lokacija, dok premium verzija uključuje dodatne profesionalne značajke i podršku za više web lokacija.

Detalji

razmjena

Cilj razmjene je biti jednostavan WordPress dodatak za e-trgovinu. Bez obzira želite li prodavati fizičke proizvode ili preuzeti digitalno, besplatna verzija sustava Exchange pomoći će vam da se lako pokrenete i pokrenete, dok dodatni dodaci nude značajke potrebne za rast vaše internetske trgovine.

iThemes Review Exchange

Ostali istaknuti dijelovi Berze uključuju:

 • besplatna, jednostavna jezgrana verzija s dodacima koji pružaju naprednije značajke kada vam trebaju
 • opcija kupnje za ekspresne kupnje
 • besplatna podrška za prihvaćanje plaćanja putem PayPala i Stripea
 • izborni dodaci koji pokrivaju značajke članstva, tekuća plaćanja i još mnogo toga

Ako samo želite da vaša internetska trgovina ima potrebne funkcije, tada će vam Exchange i njena biblioteka dodataka pružiti obilje fleksibilnosti u stvaranju prilagođene platforme za e-trgovinu..

Detalji

Pojedinosti o cijenama

WordPress teme iz iThemesa dostupne su u tri glavna cjenovna plana:

 • Single Theme: 80 USD za bilo koju temu programa Builder.
 • Paket za programere: 150 USD za sve teme sagraditelja 100 i više.
 • Pristup s potpunim pristupom: 197 USD za sve 80 iThemes Classic teme i sve teme sa značajkom Builder od 100 plus.

Sve opcije cijene uključuju pristup podršci i ažuriranja proizvoda u trajanju od jedne godine.

Ostali iThemes paketi i proizvodi

Uz pojedinačnu kupnju iThemes dodataka, možete dobiti pristup svim dodacima kao i ostalim iThemes proizvodima kroz različite pakete:

 • Plugin Suite: 247 USD za neograničene licence za sve iThemes dodatke.
 • Priručnik za WordPress Web Designer: Od 700 USD za sve alate iThemes koji su vam potrebni za izgradnju tvrtke WordPress web dizajn.
 • iThemes Obuka: 197 USD za pristup preko 500 sati profesionalnog WordPress video treninga.

Završne misli

Jasno je da su iThemes svoj fokus počeli više preusmjeravati na dodatke. U njihovoj se zbirci još uvijek nalaze neke vrlo dobre teme, ali ako tražite tematski klub velike vrijednosti s velikim i rastućim izborom modernih i obilježenih tema, postoje neke druge sjajne mogućnosti koje također trebate uzeti u obzir.

Međutim, iThemes WordPress dodaci, poput BackupBuddy, Sync i iThemes Security Pro, nesumnjivo su neki od najboljih. Ako tražite profesionalno rješenje za pokrivanje sigurnosnih kopija, sigurnosti i aspekata održavanja vaše web stranice, portfelj iThemes dodataka teško je pobijediti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map