Divi ili Avada: Najpopularnije višenamjenske WordPress teme u usporedbi!

Ponude za WordPress


Ako tražite novu temu za svoju web lokaciju, vjerojatno ste već čuli dvije opcije: vrlo popularni Divi, iz Elegantnih tema, i Avada, najprodavaniji u programu ThemeForest.

Obje ove WordPress teme u potpunosti su višenamjenske. To znači da, bez obzira na vrstu web mjesta koje gradite, bilo da se radi o osnovnom blogu, potpuno opremljenoj internetskoj trgovini ili bilo čemu što je između, korištenje Avada ili Divi pružit će vam mnoštvo funkcija i opcija.

Međutim, iako su to obje izvrsne WordPress teme, postoje neke ključne razlike. Dakle, da biste bili sigurni da ste odabrali pravi za svoj projekt, pročitajte dalje.

Završit ćemo stvari pregledom svake teme prije nego što nastavimo usporediti njihov izgled, ključne značajke i ukupnu vrijednost novca. Započnimo…

Divi pregled

Divi je vodeća tema Elegant Themes – jedne od najpopularnijih WordPress tvrtki u poslu.

Divi WordPress tema

Divi je najprodavanija višenamjenska tema programa WordPress iz elegantnih tema.

Objavljen 2013. godine, Divi se kontinuirano poboljšava i nadograđuje te je sa svakom novom verzijom prelazio na snagu.

Ključne značajke Divi-ja

Zahvaljujući kontinuirano rastućem setu značajki, kao i stalnim poboljšanjima, Divi se sada može koristiti za izradu o bilo kojoj vrsti web mjesta. Bez obzira na to koliko je vaš projekt velik ili malen, upotreba Divi-ja neće biti pretjerana, niti će vam dopustiti da želite više.

Divi Drag-and-drop Visual Builder stranica

Temeljna značajka ove teme je Divi Builder – alat za pravljenje i povlačenje stranica dizajniran da pomogne korisnicima da s lakoćom stvore vlastite prilagođene izgleda stranica.

Divi Builder vizualni urednik

Divi Builder vam omogućuje prilagođavanje sadržaja putem prednjeg vizualnog uređivača.

U početku je Divi Builder bio alat za izradu back-end stranica. Međutim, nakon ažuriranja, ovaj alat za izradu stranica sada ima prednji WYSIWYG vizualni uređivač – što znači da možete vidjeti pregled svoje stranice dok radite na njoj. Možete jednostavno kliknuti na stavku i započeti s radom na njoj, uključujući uređivanje teksta u tekstu.

Invi urednik Divi Builder-a

Novi i poboljšani Divi Builder uključuje uživo uređivanje teksta putem i klika.

Da biste pravilno postavili izgled vaših stranica, možete povlačiti elemente na svoje mjesto i brzo mijenjati veličinu odjeljaka pomoću miša. Prelaskom na novi prikaz žičarevog okvira prikazuju se izgled izgleda stranice i nazivi modula koje sadrži, što olakšava uvid u to koji se elementi nalaze na vašoj stranici i kako je strukturiran.

Pogled žičane konstrukcije Divi Builder-a

Prelazak na način žičanog okvira omogućuje vam jasan prikaz strukture vaše stranice i modula koje ona sadrži.

Dodaje se i neograničena značajka poništenja i ponovne povijesti, kao i mogućnost kopiranja i lijepljenja elemenata stranice. Općenito, ova nadogradnja uvelike je poboljšala Divi Builder pružajući intuitivno iskustvo uređivanja sadržaja.

Povijest uređivanja Divi Builder-a

Divi Builder olakšava poništavanje ili ponavljanje uređivanja stranice putem ploče s povijesti.

Divi Builder vam omogućuje izradu prilagođenih izgleda za postove i stranice pomoću redaka i stupaca. Ti se redovi i stupci mogu popuniti s bilo kojim od 43 sadržaja sadržaja.

Moduli Divi Page Builder

Širok izbor modula može se dodati vašem sadržaju pomoću programa Divi Builder.

Osim prilično standardnih modula sadržaja, kao što su tekst, slike, gumbi i galerije, naći ćete moćan izbor značajki – one za koje je obično potrebno instaliranje dodatnih dodataka. Takvi moduli uključuju tablice s cijenama, klizače, izjave, portfelje i još mnogo toga.

Modul tablice cijena

Ovo je primjer modula tablice s cijenama koji možete umetnuti u svoj sadržaj i prilagoditi Divi-ju.

Sve module Divi Builder možete personalizirati putem vizualnog sučelja – zajedno s prikazom uživo vaših promjena tijekom izvršavanja. Zbog toga možete osigurati da svaki element na vašoj web lokaciji djeluje cjelokupnim dizajnom. Slobodno možete dodati svoj vlastiti prilagođeni CSS kako biste prilagodili izgled i elemente koje sadrže.

Uređivanje zadanih modula

Možete urediti svojstva pojedinog modula ili prilagoditi zadane postavke za sve instance modula putem Divi Buildra.

S Divi Builderom vrlo je jednostavno prilagoditi globalne ili zadane postavke modula. Upotrebom novog globalnog uređivača zadanih postavki možete prilagoditi zadana svojstva modula, poput fontova ili boja, izravno kroz sučelje Divi Builder dok izrađujete stranicu. Sve promjene koje napravite tada se primjenjuju na sve instance tog modula na vašoj web lokaciji.

Vrijedno je napomenuti da je Divi Builder sada dostupan i kao samostalni WordPress dodatak koji se može upotrijebiti uz bilo koju temu. Za više informacija, pročitajte naš pregled dodataka Divi Builder.

Divi Builder tema

Nakon ažuriranja na verziju četiri, Divi sada ima alat Builder tema koji vam omogućuje prilagodbu vaše web stranice izvan područja posta i stranica.

Graditelj tema

Divi Theme Builder vam omogućuje stvaranje prilagođenih zaglavlja, podnožja i drugih predložaka za vaše web mjesto.

Izdanje Divi Builder tema znači da sada možete stvoriti prilagođena zaglavlja, podnožja, predloške i izgleda za druge dijelove vaše web stranice. Možete stvoriti i više zaglavlja i podnožja te ih dodijeliti različitim vrstama sadržaja na vašoj web lokaciji. Na primjer, možete stvoriti jedan stil zaglavlja za svoju početnu stranicu, a drugi za postove na blogu. Zatim, pomoću postavki Divi Theme Builder-a, te predloške možete automatski dodijeliti određenim dijelovima vaše web stranice.

Postavke Divi Builder tema

Postavke Divi Builder tema olakšavaju dodjeljivanje predložaka određenim dijelovima vaše web lokacije.

Kao i novi paketi za izgled web stranica, Elegant Themes proizvodi i unaprijed pripremljene pakete za Builder tema koji će vam pomoći da započnete s ovom novom značajkom Divi-ja.

Prekonstruirani izgled i predloške

U vrijeme pisanja teksta Divi Builder imao je 1.036 izgleda – uključujući 140 paketa web stranica – iako se novi izgledi redovito dodaju. Zbog toga možete upotrijebiti jedan od pregrađenih web paketa ili pomiješati i uskladiti pojedinačne izgleda stranica da biste stvorili vlastitu prilagođenu web stranicu. Naravno, korištenje Divi Builder-a za stvaranje vlastitog jedinstvenog dizajna web stranica od početka je također opcija.

Divi paketi za raspored web stranica

Divi uključuje pojedinačne izgled stranice, kao i kompletne pakete izgleda web stranica, koji će vam pomoći da započnete.

Svaki od ovih unaprijed izgrađenih izgleda može se uređivati ​​putem Divi Builder-a, što vam daje veliku kontrolu nad izgledom vaše web stranice. Nakon što prilagodite svoje mogućnosti, moći ćete spremiti vlastite nacrte za ponovnu upotrebu.

Primjeri Divi izgleda

Paketi Divi web stranica pokrivaju širok raspon projekata.

Novi Divi paketi izgleda redovito objavljuju Elegantne teme, a neka se najavljuju na blogu Elegant Themes. Nadalje, umjesto korištenja generičkih fotografija i slika, ova sve veća biblioteka izgleda stranica i demonstracija web stranica uključuje originalne fotografije i ilustracije koje su stvorili dizajneri Elegantne teme.

Možete koristiti ove fotografije otvorenog koda, ilustracije i drugi sadržaj bez ikakvih ograničenja licenciranja na web stranicama koje stvorite Divi – uključujući i komercijalne projekte.

Izgled kreativne agencije Divi

Ovo je još jedan od paketa web stranica Divi koji se mogu uvesti u svoju WordPress nadzornu ploču.

Jedna valjana kritika Divi-ja u prošlosti bila je da Diva nije, za razliku od Avada i nekih drugih popularnih višenamjenskih WordPress tema, nije uključivao kompletne demonstracije web mjesta – već je samo pružao pojedinačne predloške stranica. Tim Elegantnih tema u potpunosti je ispravio ovo izdanje, a Divi korisnici sada imaju pristup nekim najkvalitetnijim demo prikazima na web lokaciji koji su danas dostupni – uz dodavanje više vremena.

Divi vodi alat za ispitivanje u Splitu

Alat za ispitivanje podijeljenosti Divi Leads dodan je u drugom ažuriranju. Ovaj moćan alat za optimizaciju vrlo jednostavno stvara više varijacija elemenata stranice – poput gumba, slika ili poziva na radnju – i zatim ih prikazujete različitim segmentima vaše publike, tako da možete saznati koja verzija proizvodi najbolju rezultati.

Divi vodi usporedbu

Funkcija testiranja Divi Leads A / B ima za cilj uklanjanje nagađanja iz optimizacije web stranica.

Splitsko testiranje bitno je za bilo koju web lokaciju koja je stvorena s određenim ciljem. Zahvaljujući tvrtki Divi Leads, cijeli postupak optimizacije vaše web stranice za veće stope konverzije ciljeva sada je vrlo jednostavan.

Klik na element u rasporedu Divi Builder-a pruža vam mogućnost stvaranja jedne ili više varijacija tog elementa. Možete odrediti svoj cilj, a zatim sjediti i čekati rezultate.

Opcije teme

Kroz ploču opcija Divi teme možete izvršiti širok raspon promjena na svojoj web stranici. Obuhvaća integraciju društvenih medija, broj objavljenih postova i način prezentacije, postavke navigacije i izbornika te upravljanje oglasima.

Ploča s opcijama tema Divi

Globalne postavke za svoju web stranicu možete prilagoditi putem ploče Opcije tema Divi.

Međutim, kada je u pitanju stvarno personaliziranje izgleda vaše web stranice, većina relevantnih opcija tema pronađena je putem intuitivnog alata za prilagodbu programa WordPress.

Kroz ovo sučelje možete prilagoditi postavke izgleda, izbore tipografije, svojstva zaglavlja, elemente podnožja, stilove gumba, sheme boja i još mnogo toga.

Divi WordPress Customizer kontrole

Možete prilagoditi mnoge aspekte izgleda vaše web stranice putem WordPress Customizer-a.

Budući da se sve to odvija putem alata za prilagođavanje, dobivate uživo pregled vaših promjena tijekom njihove izmjene.

Prenosivost web lokacija

Drugo područje na kojem Divi sjaji je njegova prenosivost – tj. Jednostavnost kojom možete premještati svoj posao, postavke, rasporede i ostala sredstva između Divi web stranica.

Ako ste web dizajner koji stvara web stranice za klijente ili imate više vlastitih WordPress web stranica, ovo će vjerojatno biti velik potez – potencijalno uštedite prilično vremena i truda omogućavajući vam brz uvoz i izvoz sadržaja između projekti.

Informacije o cijenama Divi-ja

Da biste pristupili Divi, morat ćete se pridružiti klubu Elegant Themes i platiti 89 dolara za godinu dana pristupa svim njegovim proizvodima, uključujući i impresivnu dodatnu temu – koju je vrijedno provjeriti ako je s njom već niste upoznali – i niz dodataka.

Također imate mogućnost plaćanja jednokratne naknade u iznosu od 249 USD za cjeloživotni pristup svim dodacima i temama Elegantne teme, uključujući trenutna i buduća izdanja, kao i cjeloživotni pristup ažuriranjima i podršci proizvoda.

Postoji jamstvo povrata novca od 30 dana koje omogućuje isprobavanje Divi-ja i ostalih proizvoda iz Elegant Themes-a bez rizika..

Sažetak Divi-ja

Divi ima što ponuditi. Ako niste koder, ali još uvijek volite potpunu kontrolu nad izgledom i funkcijama vaše web stranice, Divi je odličan izbor tema.

Pregled Avada

Nije jednostavno postati tema prvog broja WordPress-a na mega popularnom tržištu ThemeForest..

Avada WordPress Tema

Avada je broj jedan najprodavaniji na tržištu ThemeForest.

No, pohvalivši se sa više od nevjerojatnih 550 000 prodaje (dvostruko više od najbližeg konkurenta na ThemeForestu), Avada nesumnjivo zauzima prvo mjesto!

Ključne značajke Avada

Poput Divi-a, Avada je prava višenamjenska tema koja se može koristiti za izradu o bilo kojoj vrsti web mjesta. Bilo da vam treba internetski portfelj, web mjesto za vaše izvanmrežno poslovanje ili prometna vijest bogata sadržajem, Avada želi pružiti vam sve što bi vam moglo zatrebati.

Pregrađene demo web stranice

Jedan od ključnih razloga zašto je Avada prikladan za gotovo bilo koju vrstu web mjesta WordPress je taj što imate pristup velikom izboru unaprijed izgrađenih demo web stranica koje se mogu primijeniti na vašu WordPress web stranicu u samo nekoliko klikova.

Demo web stranice Avada

Demonstracije web stranice Avada raznolike su i vrlo dobro dizajnirane.

Poput Divi-a i njegove biblioteke paketa izgleda web stranica, Avada vam omogućuje brzo uvođenje čitave demo web stranice. Nakon toga preostaje vam samo dodati svoj sadržaj. Ako se jedna od demo verzija podudara s vašim projektom, tada će brzina kojom možete dobiti vaše web mjesto na mreži vrlo privlačna.

S izdanjem šeste verzije Avada, sada je moguće odabrati 55 demonstracijskih web stranica. To uključuje agenciju, fotografiju, teretanu, kafić, hotel, arhitekturu, putovanja, način života, modu i višestruke demonstracije web stranica.

Demo pristup Avada nadzornoj ploči

Možete pogledati demonstracije Avada s nadzorne ploče WordPressa, a zatim uvesti svoj omiljeni dizajn u samo nekoliko klikova.

Proces uvoza funkcionira vrlo dobro i zaista možete postaviti temelje za svoju novu web stranicu koja je u funkciji i nije bilo vremena.

Fusion Builder

Kako bi vam pomogao u uređivanju bilo kojeg uključenog demonstracijskog izgleda i izgleda – ili kreirati vlastiti od početka – Avada sadrži Fusion Builder, prilagođeni alat za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem stranice za WordPress.

Fusion Builder uživo

Avada Fusion Builder sada ima moderno prednje vizualno sučelje.

Nakon nedavnog ažuriranja, Avada sada ima moderni prednji vizualni uređivač koji vam omogućava live pregled vaše stranice dok radite na njoj na sličan način kao i Divi Builder. Zahvaljujući tome, prilagođavanje unaprijed izgrađenog sadržaja i stvaranje vlastitog dizajna stranica od početka bi trebalo biti brže i intuitivnije. Pozdravna ploča koja vam omogućuje poništavanje nedavnih radnji također je dobrodošla nadopuna.

Inline uređivanje Fusion Builder-a

Možete kliknuti na element i započeti ga uređivati ​​izravno putem Fusion Builder sučelja.

Osim što možete povući i ispustiti predmete po stranici, uređivanje teksta u tekstu stvari stvarno ubrzava. Međutim, ako za neke zadatke želite raditi u pomoćnom uređivaču, možete jednostavno prelaziti između dva načina na svoju zgodu.

Fusion Builder žični okvir

Avada Fusion Builder omogućava vam prelazak na način žičanog okvira kako biste dobili jasniji pregled strukture izgleda stranice.

Poput Divi Buildra, izgleda stranice u Avadi sastoje se od redaka i stupaca koji se mogu popuniti korisnim izborom modula.

Elementi graditelja fuzije

Avada i Divi uključuju mnogo istih elemenata, ali Avada ima nekoliko više od Divi-ja.

Avada i Fusion Builder sada imaju više od 65 elemenata, što je ispred Divi-ja i njegovih 43 modula sadržaja. Ovi elementi omogućuju vam da dodate gumbe, tablice s cijenama, klizače, izjave i proizvode iz vaše internetske trgovine svojim prilagođenim izgledima..

Primjer modula tablice cijena Avada

Primjer prilagodljivog elementa tablice cijena Avada.

Predizgrađeni izgled stranice

Kad koristite Fusion Builder, možete uvesti bilo koji pojedinačni predložak iz Avada demonstracija u post ili stranicu na kojoj radite. Zbog toga nije važno da li uvezete kompletnu demonstraciju web mjesta na vašu web lokaciju ili ne, i dalje možete pristupati cjelokupnom unaprijed izgrađenom sadržaju Avada pojedinačno dok izrađujete web mjesto..

Uvezi pojedinačni predložak

S Avadom možete uvesti cijele prezentacije web stranica kao i pojedine predloške koji čine demonstracije.

S Fusion Builderom možete besplatno spremiti vlastiti prilagođeni izgled kako biste ga ponovo koristili na svojoj web lokaciji.

Elementi graditelja fuzije

Mnogi elementi koji se mogu umetnuti u izgled programa Fusion Builder dostupni su i kada koristite standardni WordPress uređivač postova i stranica. To znači da postojeći sadržaj možete lako poboljšati bez potrebe za uređivanjem putem Fusion Buildra. Ako na stranicu želite jednostavno dodati gumb ili tablicu s cijenama, ova će vam funkcija dobro doći.

Elementi graditelja Avada

Elementi programa Fusion Builder mogu se umetnuti u postove i stranice putem zadanog WordPress uređivača.

Bilo da umetnete te elemente u svoj sadržaj putem Fusion Builder-a ili WordPress uređivača, lako možete prilagoditi njihov izgled zahvaljujući intuitivnom skupu kontrola.

Opcije teme

Avada omogućuje prilagođavanje gotovo svih aspekata vaše web stranice, uključujući fontove, boje i postavke izgleda, putem upravljačke ploče opcija tema ili WordPress sučelja za prilagodbu podataka.

Kontrole za prilagodbu programa Avada WordPress

Podrška za WordPress Customizer omogućuje vam prilagođavanje nekih dijelova vaše web stranice uz pregled uživo uživo promjena.

U usporedbi s Divi-om, u intuitivnom programu WordPress Customizer nema toliko postavki i opcija. Umjesto toga, vjerojatnije je da ćete pronaći kontrole za promjene koje želite izvršiti na upravljačkoj ploči opcija tema koja se nalazi unutar nadzorne ploče WordPressa. Nedostatak ovoga je što ne dobivate pregled uživo učinka koji vaša prilagođavanja imaju kao što radite u WordPress Customizer-u..

Opcije i postavke Avada teme

Gotovo svaki aspekt vaše web stranice može se prilagoditi na ploči s temama Avada tema.

Kao i kod Divi-a, cilj je osnažiti nekodere kako bi mogli izgraditi web mjesto kakvo su oduvijek željeli – a sve kroz niz alata i postavki vizualne prilagodbe. Međutim, ako su vaši zahtjevi zahtjevniji, i dalje imate mogućnost dodavanja vlastitog CSS-a kroz ploču s opcijama teme.

Informacije o cijenama Avada

Avada je dostupna na tržištu ThemeForest za 60 dolara, što uključuje šest mjeseci podrške od strane ThemeFusion-a, koji razvija programe. Ovaj period podrške može se produljiti na 12 mjeseci dodatnim plaćanjem 18 USD i, što je još, ažuriranja tema tijekom života uključuju se u svaku kupnju!

Napomena: Za još dublji pogled na ovu temu, pogledajte našu praktičnu recenziju teme Avada WordPress.

Divi vs Avada: Usporedbe glavnih značajki

Kao što vidite, barem na papiru, i Divi i Avada imaju sličan skup značajki. Obje teme nude impresivan broj preliminarnih izgleda stranica, obje su opremljene prilagođenim crtačima stranica s povlačenjem i ispuštanjem, a obje nude obilje mogućnosti prilagođavanja nekodera.

Međutim, kao što je to obično slučaj, đavo je u detaljima, pa da vam pomognemo da odlučite je li Avada ili Divi najbolja opcija za vašu web lokaciju, pogledajmo kako se njihove značajke uspoređuju.

Ukupni izgled

Obje teme izgledaju sjajno: unaprijed definirani izgled Divizija i paketi web stranica vrlo su visoki standard, a unaprijed pripremljene demo web stranice Avada također imaju vrlo profesionalan izgled.

Demo web stranica Divi Digital Marketing

Ako želite stvoriti web stranicu za digitalnu marketinšku agenciju, Divi ima skup predložaka koji su spremni za upotrebu.

Divi sada ima više pregrađenih sadržaja od Avada, sa 140 web stranica koje se sastoje od 1.036 pojedinačnih predložaka. No, kako Avada ima 55 demonstracija web mjesta, svaki sa svojim zasebnim setom predložaka, i dalje nećete imati mogućnosti ako odaberete ovu temu. Također, ni s jednom temom, zahvaljujući jednostavnim graditeljima stranica za povlačenje i ispuštanje, niste ograničeni samo na unaprijed ugrađeni sadržaj.

Avada stil života bloga Demo

Avada ima demo verzije za sve vrste web stranica, uključujući mogućnost kreiranja lifestyle bloga.

Što se tiče odlučivanja koja tema ima najbolji dizajn, na vama je samo da istražite izgled i demonstracije da biste saznali koji su najprikladniji za vaš projekt.

Graditelji stranica

Obje teme sada omogućuju izradu prilagođenih izgleda za vaše postove i stranice putem vizualnih urednika koji se povlače i ispustaju. Korištenjem odjeljaka, redaka i stupaca možete izraditi prilagođene rasporede, a zatim umetnuti dostupne module za dodavanje elemenata vašem sadržaju.

Ažurirane izrađivače stranica obje teme povoljno se uspoređuju s najboljim samostalnim dodacima WordPress stranica za gradnju stranica koji su danas dostupni. Dakle, bilo da odaberete Divi ili Avadu, nećete morati brinuti o bilo kojem nedostatku funkcionalnosti koji se odnose na programere stranica.

Međutim, Divi Builder ima nekoliko značajki koje ga uzdižu iznad Avada Fusion Builder-a. Jedna je značajka selektivne sinkronizacije koja vam omogućuje da stvorite prilagođeni modul koji se koristi na vašoj web lokaciji. Sve promjene koje napravite u tom modulu tada se primjenjuju na svaku njegovu instance – iako možete odabrati koja će se od tih promjena sinkronizirati s modulima, kao što su samo dizajnerske postavke, ali ne i postavke sadržaja.

Prekonstruirani izgled i demo

Obje teme omogućuju vam pristup velikoj količini pregrađenih sadržaja, uključujući cjelovite prezentacije i pojedinačne predloške stranica. Tim Elegantnih tema redovito dodaje biblioteku paketa web stranica Divi, a ove su predloške dizajnirane na posebno visokom nivou. Međutim, to ne znači da demonstracije web lokacije Avada nedostaju u dizajnerskoj privlačnosti ili se ne dodaju u redovitim intervalima.

Činjenica da obje teme uključuju povuci-i-ispusti uređivače za prilagođavanje unaprijed izgrađenog sadržaja znači da, bez obzira na vrstu web mjesta koju želite stvoriti, trebali biste biti u mogućnosti obaviti posao pomoću Divi ili Avada.

Kada je u pitanju odlučivanje ima li Avada ili Divi najbolji unaprijed pripremljeni sadržaj, to zapravo ovisi o vašem osobnom ukusu i zahtjevima vaše web stranice.

Opcije prilagodbe

Uz mogućnost izmjene knjižnice elemenata stranice putem intuitivnog alata za prilagođavanje WordPressa (kao i mnogih drugih aspekata vaše web stranice), Divi nudi nenadmašne mogućnosti personalizacije..

To ne znači da Avada nedostaje, ali kako su teme Avada teme malo ograničenije, Divi vam daje veću kontrolu nad izgledom vaše web stranice – a istovremeno vam omogućava i live pregled vaših promjena dok ih unosite..

Ostale zapažene razlike

Još jedna glavna razlika između Divi i Avade je alat za testiranje Divi Leads. Ako želite optimizirati web mjesto za bolje rezultate, bilo da je riječ o većoj prodaji, većem prikazu stranica ili nekom drugom cilju, Divi Leads alat omogućava vam brz i jednostavan način za pokretanje A / B testova na vašem dizajnu i sadržaju. No, iako Avada ne sadrži sličnu značajku, na svoj web stranicu možete instalirati svoj vlastiti izbor dodatka za optimizaciju pretvorbe..

Avada uključuje dva WordPress dodatka treće strane: Slider Revolution i LayerSlider. Divi sadrži nekoliko različitih klizačkih modula, ali oni se ne mogu natjecati snagom ova dva dijapozitiva. Dakle, ako vam se sviđa ideja objavljivanja naprednih animiranih prezentacija na vašoj web stranici, Avada ima sve što vam treba.

Najbolja cijena

Budući da su Divi dostupni za 89 dolara, a Avada za 60 dolara, obje mogućnosti predstavljaju veliku vrijednost za novac. Međutim, za 89 dolara ne samo da imate pristup Diviju, već i dojmljivoj Extra temi iz Elegantnih tema, kao i njihovim dodacima.

Završne misli

Nažalost, nemoguće je reći koja je od ove dvije teme zapravo najbolja – Izvinite! Oba su visokokvalitetni proizvodi koji će se svidjeti onima koji žele slobodu stvaranja bilo koje vrste web lokacija koje vole dok uživaju u velikom izboru profesionalnih pregrađenih demonstracija i izgleda.

Alat za testiranje podijeljenog Divi Leads atraktivna je značajka, jer su gotovo sve web stranice izgrađene s nekakvim ciljem na umu – bilo da je riječ o većoj prodaji ili jednostavno većem broju pregleda stranica. U skladu s tim, vrijedno je zapamtiti da su dostupni i drugi podijeljeni WordPress dodatci za dijeljenje, tako da odabir Avada ne znači ne reći optimizaciju stope pretvorbe.

I Divi i Avada su čvrste teme, a odlučivanje koja je najbolja za vaš projekt vjerojatno će se svoditi na to koja od ove dvije nevjerojatne teme nudi značajke i preinstalirani sadržaj koji vam je potreban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map