Zerif Pro Review: Kiváló, egyoldalas WordPress téma a ThemeIsle-től

WordPress foglalkozik


A Zerif Pro rendkívül sikeres és nagyon sokoldalú WordPress téma a ThemeIsle-től, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen egy elegáns egyoldalas weboldal felépítésében, az online üzleti vállalkozás vagy szolgáltatás reklámozása érdekében..

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk a Zerif Pro tulajdonságait, és megvizsgáljuk, hogy ezek mennyire jól néznek össze..

Kezdjük el.

Zerif Pro WordPress téma jellemzői

A Zerif Pro számlázása egyoldalas WordPress-téma webhelyek építése kreatív ügynökségek számára.

A Zerif Pro Features szakasz

Megtalálja az összes olyan weboldalrészt, amelyre egy ilyen projektnek szüksége lehet, beleértve:

 • Nagy címterület
 • Jellemzők szakasz
 • Cselekvési terület
 • Portfólió tartalma
 • A részről, készséggráfokkal
 • Ügyfél logó kirakat
 • Csapattagok profiljai, a közösségi média linkeivel
 • Árképzési táblázat, csomag-összehasonlító szakasz
 • Hírlevél űrlap
 • Ügyfél-beszámolók
 • Google Maps szakasz
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Legfrissebb hírek a blog hírcsatornájából

Tegye őket össze, és a Zerif Pro lefedi az összes olyan szakaszt, amelyre szükség van egy jó egyoldalas weboldal elrendezéséhez, kiegészítve még néhány luxuscikkekkel, amelyeket webhelyének javításához használhat.. Minden szakasz választható – ezek bármelyikét egyetlen gombnyomással könnyen be- és kikapcsolhatja.

Zerif Pro portfólió rész

Mivel a Zerif Pro témája teljes mértékben magában foglalja a WordPress Customizer eszközt, a teljes honlap-elrendezést és tartalmát az eszköz intuitív felhasználói felületén keresztül kezeljük. Ez lehetővé teszi a weboldal kezdőoldalának élő előnézeti képét, amely egyszerűsíti és ésszerűsíti a Zerif Pro saját.

Zerif Pro szakasz rendelés

A figyelemre méltó Zerif Pro további szolgáltatásai között szerepel a korlátlan egyedi konfigurációs lehetőségek, a teljesen mobilra reagáló elrendezés, a vizuálisan dinamikus parallaxis görgetés és a WooCommerce kompatibilitás azok számára, akik termékeket és szolgáltatásokat szeretnének közvetlenül a saját webhelyüktől értékesíteni..

Ezt a témát az ingyenes WP Product Review és a Revive Old Post bővítmények felhasználására fejlesztették ki, amelyek véletlenszerűen szintén a ThemeIsle-ből származnak. A Zerif Pro aktiválása után a webhelyen felkérést kap arra, hogy telepítse ezt a két plugint, amelyek lehetővé teszik professzionális megjelenésű vélemények közzétételét a webhelyén, és automatizálják a közösségi média marketingjét.

Összességében a Zerif Pro rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre bármikor szüksége lehet egy weboldal elkészítéséhez, hogy reklámozza vállalkozását, ügynökségét vagy szolgáltatásait – mindezt vonzó, modern formatervezésbe csomagolva.

Mint minden témában, az a tény, hogy mennyire jó ez, részben annak a következménye, hogy milyen könnyen használható. Tekintettel erre, nézzük meg a színfalak mögött, hogy megnézze, hogyan működik a Zerif Pro hátsó része.

A Zerif Pro használata egyoldalas WordPress webhely készítéséhez

Miután megvásárolta a Zerif Pro témát, hozzáférhet a minta tartalmához. A mintatartalom használata gyors és egyszerű módot kínál a ThemeIsle által demonstrációs változatként használt webhely újra létrehozására.

Zerif Pro Demo verzió

Ha úgy dönt, hogy ezt a mintatartalmat importálja, akkor néhány kattintással elkészítheti és futtathatja webhelyének vázkeretét. Azt kell azonban mondanom, hogy felmerültem néhány problémát, amelyet az okozott, hogy a mintatartalom által használt két egyedi postai üzenet nem volt jelen a webhelyemön. Emellett a behozatal többi része zökkenőmentesen zajlott, és volt egy témám működő változata, amelyet webhelyem alapjául használhattam..

Egyéni Honlap-kütyü

Mivel a Zerif Pro egyoldalas formátumban lett kifejlesztve, a tartalom hozzáadása a kezdőlaphoz kissé különbözik attól, amit egy “normál” témához használhat. A szokásos WordPress bejegyzés vagy oldal szerkesztése helyett a kezdőlap tartalma az az egyedi widgetekben tárolva.

Azoknak az olvasóknak, akik a StudioPress egyik modern Genesis Framework gyermek témáját használják, ismerniük kell ezt a megközelítést a weboldal tartalmának kezelésében, de ne aggódjon, ha nem – mi ezt részletesebben áttekintjük.

Zerif Pro kütyü

Miután kipróbáltam sok különböző egyoldalas témát az évek során, felfedeztem, hogy a fejlesztők számos módon létrehozhatják az „egyszemélyes oldal, több szakaszból” az egyoldalas honlapjaikat..

A rendelkezésre álló lehetőségek közül – amelyek magukban foglalják az egyedi témaopciók kezelőpaneleit, az oldalkészítő eszközöket, a rövid kódokat és az egyéni mezőket – a Zerif Pro által használt egyedi widget megközelítés különösen jól működik. Ez különösen igaz akkor, amikor a widget-ekkel a WordPress Customizer eszköz segítségével is dolgozhatunk.

Élő előnézetek a WordPress Customizer segítségével

Igen, ez így van: a kezdőlap tartalmával kitöltött Zerif Pro egyedi kütyüket a WordPress Customizer eszköz kezeli és vezérli.

Zerif Pro Customizer kicsi

A WordPress testreszabási eszköz betöltésével egyszerűen navigálhat a szerkeszteni kívánt honlap oldalán, majd megadhatja a saját tartalmát. Mivel a Téma-testreszabás eszköz élő áttekintést nyújt a végrehajtott változtatásokról, miután elvégeztük őket, nem kell folyamatosan váltania a böngésző lapjait, vagy frissítenie kell az ablakokat. Ez nem csak időt takarít meg, de az egész folyamatot sokkal felhasználóbarátabbá – és sokkal kevésbé bosszantóvá – teszi.

Zerif Pro testreszabási színek

Nem csak kitöltheti saját honlapját egyéni tartalommal, hozzáadva azt a kütyühöz (ahogyan csak fedeztük), hanem megváltoztathatja annak megjelenését a Testreszabás eszköz felületén is.

Ennek egy másik jó szempontja az, hogy mivel a widget és a Customizer eszköz a WordPress alapvető részei, nincs harmadik fél által megtanulható interfész: ha már ismeri a WordPress ezen aspektusait, akkor nem kell gondot okoznia ennek a beállításában. A téma úgy néz ki, ahogy szeretné. És ha nem ismeri őket, akkor bármi, amit itt megtanul, alkalmazható más témákra – vagy legalábbis azokra, amelyek elfogadták a WordPress testreszabási eszközt.

Zerif Pro Customizer Add Widget

A legtöbb egyedi kütyü valóban csak a sima szöveget és a HTML-t kezeli, tehát képességeitől függően előfordulhat, hogy kissé korlátozott vagy a tartalom formájában. Talán a WordPress testreszabási eszköz fejlődésével ez a múlté válik – de egyelőre kissé csökkenti a felhasználói élményt.

Zerif Pro Widget egyedi tartalom

A nagy képben ez azonban csak csekély rágcsálást jelent – összességében az egyedi widget és a Customizer megközelítés valóban jól működik. A kezdőlap minden részét szerkesztheti a Testreszabás eszközzel, kiegészítve a változások élő, valós idejű előzetes verziójával..

A webhely további, a Customizer segítségével ellenőrizhető aspektusai között szerepel a szakaszok sorrendje a honlapon, a sima görgetési hatás engedélyezése vagy letiltása, a logó hozzáadása, a közösségi média profil linkjeinek megadása és a webhely navigációs menüinek kezelése..

Zerif Pro Show szakasz

A Testreszabási felületen keresztül bármelyik rész egyetlen gombnyomással engedélyezhető vagy letiltható, így szabadon felépítheti a projekthez megfelelő honlap elrendezését. A Zerif Pro eltávolította a WordPress adminisztrátori területtel való kölcsönhatás igényének minél nagyobb részét, és ezzel hírnevet szerzett magának egy nagyon felhasználóbarát WordPress témájaként, amellyel webhelyet építhet.

Miután beállította a webhelyet a Customizer felületen, a belső WordPress adminisztrációs felületen létrehozhatja a belső oldalait és az opcionális blogbejegyzéseket. Ha blogot ad hozzá a webhelyéhez, akkor ez a tartalom hozzáférhetővé válhat a webhely navigációs menüiből vagy a honlap legfrissebb hírein keresztül..

Zerif Pro Blog szakasz

Zerif Pro árképzési lehetőségek

A Zerif Pro önmagában vagy a ThemeIsle tagklubok részeként érhető el:

 • Gyémánt terv (egyedi témák), 67 USD
 • Kincsesláda összes témája, 99 USD
 • Pirate Club terv (minden téma és plugin 199 dollár

Az egyedi tematikus vásárlások egy éves hozzáférést biztosítanak a támogatásokhoz és a frissítésekhez, míg a Kincsesláda terv kétéves hozzáférést biztosít, és a Kalózok Klubja egész életen át további információkat szerez. Minden opció 30 napos pénz-visszafizetési garanciával érhető el.

Zerif Pro téma áttekintési következtetés

A Zerif Pro nem csak nagyszerűen néz ki, de nagyon egyszerű beállítani és konfigurálni. Olyan sok egyoldalas téma tévesen értelmezi őket, amikor a különféle szakaszokat kezelik – jó minőségű megjelenésük ellenére nagyon frusztrálóak lehetnek a.

Szerencsére nem ez a helyzet a Zerif Pro esetében. Ha szeretne ilyen típusú webhelyet létrehozni – akár vállalkozását, akár szolgáltatásait reklámozni, vagy egyszerűen csak valamely oldal tulajdonságait és tulajdonságait kiemelni egyetlen oldalon -, ez a téma nagyon ajánlott.

Az egyetlen terület, ahol kissé hiányzik, az egyetlen blogbejegyzés-sablon. Bár nincs semmi baj velük, kissé kevésbé érdekes őket megnézni, mint a többi téma. Azonban képeket képes befogadni, amelyek szélessége 800 pixel széles – így könnyen kivitelezhetők kiváló minőségű vizuális tartalommal..

Ha olyan vonzó, egyoldalas WordPress témát keres, amely nem csak jól néz ki, de nem is okoz problémát webhelyének tényleges létrehozásakor, akkor a Zerif Pro szilárd fogadás!

Ó, és ne felejtsük el, összeálltunk a ThemeIsle emberekkel, hogy a WinningWP rajongóknak szép 20% -os árengedményt biztosítsunk minden ThemeIsle vásárláshoz.. Élvezd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me