iThemes áttekintés: Egyablakos ügyintézés a legjobb WordPress témákról és beépülő modulokról?

WordPress foglalkozik


Az évek során az egyik legnagyobb név a WordPress témák területén kétségtelenül az iThemes volt. Valójában, amikor visszaindultak 2008-ban, ők voltak az elsők között megjelenő prémium témájú vállalatok.

Azóta az iThemes megváltoztatta a fókuszát a témáktól a WordPress beépülő modulokig, és ennek eredményeként most már a rendelkezésre álló vezető WordPress biztonsági, biztonsági mentési és karbantartási beépülő modulok némelyikével büszkélkedhet. Részletesen megvizsgáljuk az iThemes által kínált legjobb lehetőségeket – a témákat és a bővítményeket is.

Akár új témát keres webhelyéhez, akár egy erőteljes bővítményt, hogy javítsa annak tulajdonságait és funkcionalitását, ennek az iThemes áttekintésnek a végén sokkal jobb képet kell kapnia arról, hogy ez a jól megalapozott cég választ.

Nézzük megrepedni.

Az iThemesről

A társaságot Cory Miller alapította 2008-ban Oklahoma City-ben – még akkor is, amikor a WordPress második verziója volt, és Barack Obamát először az USA elnökévé választották. Azóta az iThemes csapata kibővült, az alkalmazottak számos osztályon és tudományágakon keresztül dolgoznak.

A félelmetes webhelyek létrehozásához szükséges összes eszköz biztosítása érdekében az iThemes portfóliója tartalmaz WordPress témákat és pluginokat, valamint képzési tartalmat igény szerinti videók és élő webináriumok formájában..

iThemes WordPress témák

iThemes Tekintse át a WordPress témákat

Az iThemes újabb WordPress témáinak többségét a Builder keretrendszer hajtja (lásd alább), amely egy integrált elrendezés-szerkesztővel rendelkezik, amely megkönnyíti a WordPress számára egyedi webhelyek létrehozását..

iThemes Builder

iThemes Review Builder téma

A Builder az iThemes kiemelt WordPress témája és kerete. Noha önmagában felhasználható egy teljes funkcionalitású WordPress webhely létrehozására, eddig több mint száz Builder gyermek témát készítettek, hogy megkönnyítsék a meghatározott típusú webhelyek létrehozását..

Mielőtt azonban átnézzük a Builder legjobb gyermekeinek néhány legjobb témáját, vizsgáljuk meg annak főbb jellemzőit. Ezek a következőket foglalják magukban: A Szerkesztő eszköz, amely felhasználható egyedi oldal elrendezések létrehozására; a Style Manager és testreszabási vezérlői; és az opcionális Builder Blocks, amelyek engedélyezhetők a webhely frissítéséhez.

Builder Layout Editor

A Builder szerkesztőjével egyéni elrendezéseket hozhat létre webhelye számára, mindezt intuitív háttér-felületen keresztül.

Az iThemes áttekinti az építői elrendezéseket

A Builder Layouts lehetővé teszi, hogy a WordPress webhelyének egyedi megjelenést nyújtson. Az Builder és annak gyermektémái számos elrendezést tartalmaznak, amelyek mindegyike testreszabható a Builder Layout Editor felületén. Ön szabadon is létrehozhat annyi kiegészítő elrendezést, amennyire szüksége van, amelyet akkor lehet alkalmazni a webhely egyes hozzászólásaira és oldalaira.

Az iThemes Review Layout Editor

A Builder Layout Editor segítségével beállíthatja az elrendezés szélességét, eldöntheti, megjelenik-e a widget-terület, vagy választhat egy kiterjesztést. Az opcionális kiterjesztések felhasználhatók elemek vagy szolgáltatások hozzáadásához az elrendezéshez, ideértve többek között a kiemelt képrácsot, a portfólió tartalmát vagy a magazin elrendezését.

iThemes áttekintése Modul hozzáadása

Ha az elrendezéseken dolgozik a Builder szerkesztőn keresztül, testreszabhatja a tervezést modulok hozzáadásával és eltávolításával. Ezek a Builder modulok a következőket tartalmazzák:

 • modul a tartalom hozzáadására
 • lábléc terület modul
 • fejléc modul
 • egy modul a HTML formátum hozzáadásához az elrendezéshez
 • egy képmodul
 • egy vízszintes navigációs sáv modul
 • egy modul a WordPress kütyü megjelenítéséhez.

A modul típusától függően számos testreszabási vezérlőt és lehetőséget érhet el, például beállíthatja a webhely fejléc szövegét, hozzáadhat egyedi HTML-t vagy beállíthat oszlopszélességet..

Az iThemes átvizsgálja a modul beállításait

A Builder Layout Editor minden bizonnyal kevésbé rugalmas, mint a drag and drop oldalak készítői, amelyeket olyan témákban talál, mint például az Avada vagy a Divi. Ez az egyszerűség azonban nagyon egyszerűvé teszi a Builder Layout Editor használatát.

Építő nézetek

Amellett, hogy elrendezéseket alkalmazhat a tartalomra az egyes bejegyzés és oldal szintjén, használhatja a Builder praktikus nézetek szolgáltatását is. A Nézetek kezelő segítségével egyszerűen hozzárendelheti az elrendezéseket különböző nézetekhez, például a kezdőlapra, a postai archívumra és a 404-es archívumra..

iThemes áttekintési nézetek

A nézet kiválasztása után hozzárendelhet egy elrendezést ehhez a nézethez. Ennek eredményeként minden nézet – például az egyes hozzászólások – egy meghatározott elrendezést fog használni az Ön webhelyén. Annyi nézetet hozhat létre, amennyire szüksége van a webhelyéhez, így gyorsan és egyszerűen meghatározhatja, hogy a webhely mely részei fogják használni az adott elrendezést..

Építő stíluskezelő

iThemes Review Style Manager

Az opcionális beépülő modul aktiválásával engedélyezheti a Builder Style Manager funkciót a webhelyén. A Stíluskezelőn keresztül testreszabhatja webhelye számos aspektusát, ideértve a következőket:

 • webhely háttérbeállításai
 • fejléc formázása
 • link megjelenése
 • megjegyzés stílus
 • tárolóbeállítások
 • navigációs elemek.

A Stíluskezelő lehetővé teszi az egyedi beállítások alkalmazását az egész webhelyen, illetve az egyes hozzászólásokon és oldalakon. Míg dolgozik, annak interfésze élő változtatásokat mutat be a változásokról, jó képet adva arról, hogy a kész webhely hogyan fog kinézni a látogatók számára.

Az iThemes áttekintése az egyedi CSS-ről

A Stíluskezelő a választások készítéséhez használt CSS élő előnézetét is nyújtja Önnek, és a megfelelő panelen keresztül hozzáadhatja saját egyéni CSS-jét az elrendezésekhez. Ennek a praktikus szolgáltatásnak köszönhetően gyors és egyszerű módot kínál a CSS használatára az elrendezések még testreszabásához.

Építőelemek

Négy építőblokk használható további funkciók hozzáadására a webhelyére:

 • Étterem blokk
 • Egyházi blokk
 • Események blokkolása
 • Audio Block

A WordPress egyedi postai típusainak felhasználásával az Étteremblokk két új típusú tartalmat kínál Önnek, amelyeket hozzáadhat a webhelyéhez: Menü elemek és helyek. Az egyéni üzenettípusok a WordPress nagyszerű tulajdonsága, amely megkönnyíti az ételek menüjében található elemek rendezését és közzétételét, valamint egy vagy több étterem címét is..

Az egyházi blokk hozzáadja a személyzet és a prédikációk egyedi posta típusait a WordPress webhelyéhez, megkönnyítve ezzel a látogatók számára az információk megtalálását az egyház webhelyén. Az Események blokk lehetővé teszi események és helyszínek közzétételét a WordPress webhelyén, míg az audio blokkok megkönnyítik a audiofájlok hozzáadását a webhelyére..

Az iThemes Builder WordPress téma további kiemelése:

 • Teljes mértékben reagál a mobilbarát webhelyek létrehozására.
 • Több mint 100 Builder gyermek téma közül lehet választani.
 • Több csomag és árazási terv elérhető.

A Builder egy felhasználóbarát téma, amely segít a WordPress segítségével különféle webhelyek létrehozásában. A Builder számára elérhető számos gyermek témának köszönhetően gyorsan megismerheti a WordPress webhelyét a projekt igényeinek megfelelő megjelenéssel és megjelenéssel..

Builder gyermek témák

Több mint 100 Builder gyermek-téma esetén elkényezteti a választást. Íme néhány a legjobb lehetőségek közül:

Anderson Builder gyermek téma

Az Anderson az Builder egyik legutóbb kiadott gyermektémája, amelynek klasszikus weblap-elrendezése jó választást jelent szabadúszó szolgáltatásai vagy üzleti online hirdetéseként..

iThemes Review Anderson

Az Anderson teljes mértékben támogatja az iThemes Exchange bővítményt, amely alkalmassá teszi egy online üzlet létrehozására. A megfelelő Exchange-kiegészítők használatával Anderson segítségével tagsági vagy online tanfolyam-webhelyet is létrehozhat.

Részletek – Demo

Noise Builder gyermek téma

A Noise témát úgy hozták létre, hogy elősegítse a zenekar vagy más típusú zenével kapcsolatos webhely felépítését a WordPress segítségével.

iThemes Review Noise Theme

A Noise és az Audio Block együttes használatával könnyedén közzétehetsz audio fájlokat, hogy elősegítsd a zenédet, míg az Events Block felhasználhatod a közelgő koncertek reklámozását. A Noise zenei téma rendelkezik a diskográfia online közzétételével is, és ha telepít egy megfelelő e-kereskedelmi plugin-t, például az iThemes Exchange, akkor a digitális letöltéseket közvetlenül a webhelyéről is eladhatja..

Részletek – Demo

Herschel Builder gyermek téma

A Herschel egy nagyszerű megjelenésű téma, amely tökéletes a fotósok számára; tiszta, minimalista dizájnja nagyszerű munkát jelent, mivel a munkád középpontjában áll.

iThemes Review Herschel

A Herschel teljes mértékben támogatja az iThemes Exchange bővítményt, így kiváló választás mindenki számára, aki képeket akar eladni online. Számos célzott elrendezés közül választhat, amelyek mindegyike testreszabható a Builder Layout Editor segítségével.

Részletek – Demo

Galéria templomépítő gyermek téma

Noha a demo egy templom számára készült, a Gallery Church ugyanolyan jól alkalmazható webhely létrehozására a nonprofit szervezetek számára.

iThemes Review Church Theme

A félkövér navigációs szakasz megkönnyíti a látogatók számára, hogy megtalálják a helyet, míg a Church Builder Block segít közzétenni a személyzet adatait, például.

Részletek – Demo

Ha új WordPress témát keres az iThemes alkalmazásból, akkor a Builder és annak gyermektémái a legjobb lehetőségek. Számos nem Builder, klasszikus WordPress téma van az iThemes portfólióban, de ezek most inkább keltezetteknek tűnnek, és egyértelmű, hogy a Builder témák és a WordPress bővítmények most a fő hangsúly.

iThemes WordPress plugins

Mint korábban említettük, a vállalat az elmúlt években a WordPress pluginokra összpontosította a figyelmét. Ennek eredményeként ma már a kategóriák egy sorában megtalálhatók a legnépszerűbb és legeredményesebb WordPress bővítmények.

BackupBuddy

A BackupBuddy fél millió WordPress webhelyet védett 2010-es elindítása óta. 80 dollártól kezdve a plugin teljes körű irányítást biztosít a biztonsági mentések készítésének, kezelésének és helyreállításának szempontjából a WordPress webhelyén..

BackupBuddy

A BackupBuddy néhány fejlettebb funkciója miatt népszerűvé vált a webtervezők és fejlesztők körében, akik olyan megoldást keresnek, amely megkönnyíti a weboldal több változatának klónozását, áttelepítését és kezelését..

Egyéb kiemelt események a következők:

 • biztonsági mentés és teljes webhelyek vagy egyes fájlok és összetevők visszaállítása
 • az adatbázis visszalépése az elveszített tartalom és beállítások visszaállításához
 • az automatikus biztonsági mentések ütemezésének képessége
 • helyszíni biztonsági mentés a megnövelt rugalmasság érdekében
 • a távoli tárolásra szolgáló népszerű felhőszolgáltatások támogatása
 • jobb ellenőrzés a visszaállítások és a biztonsági mentések migrációja felett az ImportBuddy segítségével
 • képesség egy WordPress átmeneti webhely létrehozására, valamint webhelyek klónozására és átvitelére a webhelyek között
 • e-mail értesítések a sikeres és sikertelen biztonsági mentésekről
 • sok fejlesztő funkció a fejlettebb biztonsági mentési és migrációs eljárásokhoz
 • 1 GB BackupBuddy Stash felhőtároló.

A BackupBuddy tele van funkciókkal és könnyen használható, így az elérhető egyik legátfogóbb WordPress biztonsági mentési megoldás.

Részletek

iThemes Security Pro

A népszerű Better WP Security beépülő modul karbantartását az iThemes vette át, ezután elindította a prémium iThemes Security Pro bővítményt az átnevezett és frissített Lite verzió mellett, amely elérhető a WordPress beépülő könyvtárban..

iThemes Review Security Pro

Az összes legjobb WordPress biztonsági bővítményhez hasonlóan, az iThemes Security Pro célja az is, hogy megvédje és megvédje webhelyét véletlenszerű és koncentrált támadásoktól. Arra is sürget, hogy tegyen meg mindent a webhely biztonságának megerősítése érdekében, ideértve erős jelszavak és megfelelő felhasználónevek használatát is..

Az iThemes Security Pro további kiemelései a következők:

 • nyers erő észlelése a jelszó kitalálásának megakadályozása érdekében
 • A WordPress webhelyen található rosszindulatú programok vizsgálata
 • fájlváltozás figyelése és észlelése
 • képes kizárni az Ön webhelyét megkísérlő rossz felhasználókat
 • távoli mód, hogy megakadályozzon minden adminisztrátori hozzáférést meghatározott ideig
 • a bejelentkezés és az admin oldalak és az URL-ek elrejtésének lehetősége a hozzáférés minimalizálása érdekében
 • naplózás, hogy megnézhesse, mit csinálnak a bejelentkezett felhasználók
 • ütemezett adatbázis biztonsági mentések
 • e-mail értesítések és figyelmeztetések a lehetséges jogsértésekről és problémákról.

Az iThemes Security Pro évi 80 dollárról lezárhatja a WordPress webhelyét.

Részletek

Szinkronizál

Ha egynél több WordPress webhelyet kezel, akkor a Sync sokkal kevesebb időt igényelhet naprakészen tartása mellett. A Sync használatával akár 10 webhelyet is kezelhet ingyenesen, lehetővé téve a bővítmények, témák és a WordPress szoftver frissítését egyetlen irányítópulton keresztül..

iThemes Review Sync

A Sync további kiemelései:

 • napi e-mail értesítés az elérhető frissítésekről
 • az a lehetőség, hogy figyelmen kívül hagyjuk az egyes témák és beépülő modulok frissítéseit
 • a frissítések telepítése tömegesen vagy szelektíven
 • a témák és a bővítmények tömeges telepítése több webhelyre
 • a megjegyzések és a felhasználók kezelésének lehetősége több webhelyen
 • a kliensek által kezelt webhelyek szinkronizálásának elrejtése
 • egyedi kliens műszerfalak, hogy korlátozza a hozzáférést a WordPress szolgáltatásokhoz
 • egy mobilalkalmazás több WordPress-webhely menedzselésére útközben
 • integráció más iThemes termékekkel a jobb biztonságért és a simább biztonsági mentésekért
 • webhely rendelkezésre állása, állásidő és teljesítményfigyelés és jelentések (pro szolgáltatás)
 • azonnali e-mail értesítések, ha valami rosszul történik (pro szolgáltatás).

A Sync ingyenes verziója akár 10 webhely kezelését is lehetővé teszi, míg a prémium verzió további profi funkciókat és további webhelyek támogatását tartalmazza.

Részletek

Csere

Az Exchange célja, hogy az egyszerű WordPress e-kereskedelmi bővítmény legyen. Függetlenül attól, hogy fizikai termékeket vagy digitális letöltéseket akar eladni, az Exchange ingyenes verziója segítséget nyújt Önnek a könnyű felfutáshoz és a futtatáshoz, míg a profi kiegészítők biztosítják az online áruház bővítéséhez szükséges funkciókat..

iThemes Review Exchange

Az Exchange további kiemelt témái:

 • ingyenes, egyszerűen használható központi verzió kiegészítőkkel, amelyek fejlettebb funkciókat kínálnak, amikor szükség van rájuk
 • vásárlás most lehetőség expressz vásárlásokhoz
 • ingyenes támogatás a PayPal és a Stripe használatával történő fizetések elfogadásához
 • opcionális kiegészítők, amelyek a tagsági szolgáltatásokról, az ismétlődő fizetésekről és még sok másról szólnak

Ha csak azt akarja, hogy az online áruházban rendelkezzen a szükséges funkciókkal, akkor az Exchange és a kiegészítők könyvtára sok rugalmasságot biztosít Önnek, amikor egyéni e-kereskedelmi platformot hoz létre..

Részletek

Az árak részletei

Az iThemes WordPress témái három fő árazási tervben érhetők el:

 • Egyetlen téma: $ 80 bármilyen Builder témához.
 • Fejlesztői csomag: 150 USD az összes 100 plusz Builder témához.
 • All Access Pass: 197 dollár mind a 80 iThemes Classic témához és az összes 100 plusz Builder témához.

Minden árképzési lehetőség magában foglalja a támogatás és a termékfrissítések elérését egy évre.

Egyéb iThemes csomagok és termékek

Az iThemes pluginok külön-külön történő megvásárlása mellett hozzáférhet az összes pluginhez és más iThemes termékekhez is, különféle csomagokon keresztül:

 • Plugin Suite: 247 USD korlátlan licencért minden iThemes plugin számára.
 • A WordPress Web Designer eszközkészlete: 700 dollártól az összes iThemes eszközhöz, amire szüksége van egy WordPress webdesign üzleti vállalkozás felépítéséhez.
 • iThemes Training: 197 dollár a több mint 500 órás WordPress video képzéshez való hozzáférésért.

Végső gondolatok

Nyilvánvaló, hogy az iThemes inkább a pluginok felé fordult. Még mindig vannak néhány nagyon jó téma a gyűjteményükben, de ha nagy értékű témaklubot keres egy széles és egyre növekvő választékban a modern és a funkciókkal teli témákban, akkor van néhány egyéb jó lehetőség is, amelyet figyelembe kell venni.

Ugyanakkor az iThemes WordPress bővítmények, mint például a BackupBuddy, a Sync és az iThemes Security Pro, kétségtelenül a legjobbak közé tartoznak. Ha professzionális megoldást keres webhelyének biztonsági mentésével, biztonságával és karbantartásával kapcsolatos kérdésekre, az iThemes bővítmény portfólióját nehéz legyőzni.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me