Elegáns témák áttekintése 2020 – Mit kínálnak és érdemes csatlakozni?

WordPress foglalkozik


Ha új WordPress témát keres, akkor az egyik név, amellyel szinte biztosan találkozol, az Elegáns témák. Rendkívül népszerű Divi témájával, néhány erős bővítménnyel és egy aktív felhasználói közösséggel az Elegáns Témák az egyik legnagyobb név a WordPress ökoszisztémában.

Papíron az Elegáns Témák minden bizonnyal megérdemlik a helyet a kiválasztott listán, amikor a téma és a plugin vásárlásról szól. De a termékei a megfelelő választás az Ön weboldalán? Regisztráljon ezzel a WordPress támaszponttal, vagy folytassa a keresést? Ez a hozzászólás végére remélhetőleg mindent megtesz az átgondolt, megalapozott döntés meghozatalához.

Kezdjük el.

Az elegáns témákról

Az Elegáns Témák 11 éve működnek, és eddig több mint 600 000 ügyfelet szolgáltak ki. A folyamat során több mint 80 alkalmazottal rendelkező, több országot foglalkoztató munkaerőt nőtt fel – messze a szerény kezdetétől, amely az alapító Nick Roach főiskolai lakásán alapszik..

Az elegáns témák webhelyének képe

Az Elegáns Témák az évek során mintegy 87 WordPress témát és számos bővítményt jelentettek meg. A közelmúltban azonban erőfeszítéseit csak két legújabb témájára, a Divi és az Extra, valamint a Bloom e-mail optin űrlapjára és a Monarch közösségi média bővítményeire összpontosította. A WordPress oldalkészítő, amely a Divi témát olyan népszerűvé tette, most önálló pluginként is elérhető a Divi Builder formájában..

A kiváló minőségű termékek mellett az árazási tervek egy másik oka annak, hogy az Elegáns Témák olyan népszerűek voltak. Évente mindössze 89 dollárért hozzáférhet minden témájához (beleértve a „Divi” zászlóshajó témáját – lásd alább) és plug-inekhez, így nagyon versenyképes áron. Ha azonban évekig tervezi a termékek használatát, akkor a kissé drágább „Életkori hozzáférés” terv valóban a legjobb érték, mivel hozzáférést biztosít minden meglévő és jövőbeli termékhez, egyszeri 249 dollár díjért. Minden vásárlás esetén kérdés nélküli, 30 napos pénz-visszatérítési garancia is fennáll, így kockázatmentesen kipróbálhatja a témákat és a pluginokat..

Míg az Elegáns Témák fókuszában két fő témája, a Divi és az Extra, egyelőre továbbra is hozzáférhet a régebbi témákhoz. Ezek a témák azonban most már elég elavultak, és állítólag nyugdíjba vonulnak, ezért a legjobb, ha elmulasztják őket, amikor eldöntik, hogy csatlakoznak-e vagy sem..

Elegáns témák árazási információk

Noha 89 dollárért mindent megszerez, jó üzletnek számít, az Elegáns Témák a megfelelő választás-e a projekthez? Találjuk ki.

WordPress témák

Kezdjük a WordPress témák áttekintésével, mielőtt továbblépnénk a pluginekhez.

Mint már említettem, az Elegáns témák feliratkozásával hozzáférést biztosít a 87 WordPress témához az árért, amelyet máshol csak egy témaért fizethetne. Valójában azonban csak két témát kell figyelembe venni. A Divi 2013-as megjelenése óta az Elegáns témák középpontjában az áll, hogy ez a legjobb WordPress téma elérhetővé váljon. Az Extra röviddel ezután következett, és együtt váltak az Elegáns Témák portfóliójának legfontosabb elemei. Valójában, amint már említettük, az idősebb témákat visszavonják.

Divi többcélú WordPress téma

A Divi zászlóshajó témája és valóban többcélú, lehetővé téve szinte bármilyen típusú webhely létrehozását.

Divi WordPress téma

A Divi az Elegáns Témák zászlóshajója.

A blogoktól és üzleti weboldalaktól kezdve az e-kereskedelmi üzletekig és minden, ami köztük van, a Divi kétségkívül sokoldalú weboldal-készítő eszköz.

Divi e-kereskedelmi sablonok

A Divi teljes e-kereskedelmi sablonnal rendelkezik online üzletek létrehozásához.

Ideális az új WordPress-felhasználók számára, akik egyéni webhelyek létrehozására vágynak, anélkül, hogy soha kellene egyetlen kódszámot megnézniük. Ez a hatalmas téma azonban a professzionális web-tervezők körében is népszerű választássá vált, és olyan eszközt keresnek, amely hatékonyabbá teheti az ügyfelek számára az építkezési területeket..

Divi elrendezési példa

A Divi megkönnyíti az egyedi tartalom elrendezések létrehozását.

A tapasztalt és tapasztalatlan webdizájnok közül néhányat a Divi választása miatt a kiváló minőségű sablonok hasznos készlete és a nagyteljesítményű drag-and-drop oldalkészítő eszköz. Az egyik Divi webhelycsomag importálásával gyorsan elindíthatja a projektet, és az új és továbbfejlesztett Divi Builder felhasználhatja a sablonok testreszabását egy intuitív WYSIWYG drag and drop felhasználói felületen keresztül. Az egyedi minták nulláról történő létrehozása szintén nem jelent problémát.

Divi Builder szövegszerkesztő

Az új és továbbfejlesztett front-end Divi oldalkészítő eszköz.

Függetlenül attól, hogy képzettségi szintje van, a Divi jó munkát végez a webdesign demokratizálásában. Azok, akik még nem használják a WordPress-t, használhatják a Divi elrendezéseket és az építők point-and-click felületét kombinálva egyéni oldalak kialakításához. A tapasztalt tervezők megtehetik, amit mindig is tettek – csak sokkal gyorsabban.

Divi Builder modulok

Készíthet egyéni elrendezéseket a Divi Builder segítségével, és kitöltheti azokat a választott modulokkal.

A téma másik, a megemlítésre méltó tulajdonsága a Divi vezet eszközök. A Divi Leads lehetővé teszi a tesztek megosztását webhelyének kialakításának és tartalmának optimalizálása érdekében. Ha valaha azon tűnődött, vajon melyik címsorra vagy színsémára válaszolnak a látogatók a legjobban, a Divi Leads eltávolítja a találgatásokat.

A Divi vezet az optimalizáláshoz is

A Divi Leads segít a tartalom optimalizálásában azáltal, hogy összehasonlítja a webhely több verzióját.

A Divi Leads megkönnyíti a weboldal és annak tartalmának több változatának megjelenítését, miközben hátradől, és az eredményekre vár. Ha olyan webhelyeket kell létrehoznia, amelyek a céljaikkal szemben átalakulnak – akár magának, akár az ügyfeleknek -, – a Divi Leads felbecsülhetetlen értékű kiegészítő lesz az eszközkészlethez.

Divi téma elrendezési csomagok

Az Elegant témák csapata rendszeresen új weboldal-elrendezési csomagokat helyez a Divi-be.

Az egyik terület, ahol a Divi fejlesztése a fejlesztése óta javult, az előre elkészített webhelycsomagok könyvtára, amelyek már elérhetők erre a témára. Az írás idején több mint száz teljes webhelycsomag volt, amelyeket importálhatott a WordPressbe, majd a vizuális építőn keresztül szerkesztheti, hogy saját egyedi webhelyet hozzon létre. Nemcsak importálhat egy teljes weboldal-csomagot, amely egy vagy több kezdőlap-elrendezést és sablont tartalmaz a webhely belső oldalai számára, de választhat a több mint 800 egyedi oldalsablon könyvtárából is..

Elrendezési csomag példa

Minden elrendezési csomag sablonválasztékot tartalmaz a webhely oldalai számára.

Ezek a weboldalcsomagok a projektek széles skáláját fedik le – az ügynökségi weboldalaktól és az egészségügyi blogoktól kezdve a vállalati honlapokon és az e-kereskedelem üzletein, néhányat említve. Annak érdekében, hogy még könnyebbé tegyék a weboldal létrehozását a Divi segítségével, mint korábban, ezek a csomagok és sablonok böngészhetők és importálhatók a WordPress irányítópultján.

Weboldal elrendezés könyvtára

Az Elegant Themes webhelycsomagok és sablonok a Divi Builder szerkesztőből elérhetők.

A múltban a Divi használatával nem volt könnyű elrejteni vagy testreszabni a webhelyek fejlécterületeit. Emiatt könnyű volt megtekinteni egy olyan helyet, amely a Divi-vel épült, mivel ezek többségének ugyanazok a felső navigációs sávok voltak. Ez már a múlté, mivel a fejléc területét a teljes szélességű sablon segítségével könnyen elrejtheti, vagy a fejléc modul vagy a téma testreszabási beállításai segítségével elkészítheti saját egyedi kialakítását..

Összességében a Divi nagyszerű választás azoknak a hirdetőknek, akik műszaki képességeiktől függetlenül szeretnének egy egyedi WordPress webhelyet létrehozni. Annak ellenére, hogy oly sok előre elkészített webhelycsomaggal és egyedi sablonnal rendelkezik, a Divinek mindenki számára is jól használhatónak kell lennie, ha olyan divatos mintát keres, amely készen áll a.

Extra magazin WordPress téma

Elegáns témák Extra téma Demo

Az Extra ideális blogok, online magazinok és más tartalomban gazdag oldalak készítéséhez.

A Divi után elindított Extra téma nézet élő bemutató számos legjobb tulajdonságot tartalmaz. Míg a Divi többcélú téma, az Extra-t blogokhoz, online magazinokhoz és más tartalomban gazdag webhelyekhez fejlesztették ki.

Példa extra oszlopok elrendezésére

Az egyik tartalmi elem, amelyet felvehet az oldalaihoz.

Az alapértelmezett weblap-elrendezés tökéletes egy hír- vagy magazin-weboldal létrehozásához, és ennek a kialakításnak a segítségével a legjobb vagy legfrissebb tartalmat elegáns rács formátumban jelenítheti meg. A tartalom előnézeteinek megjelenítéséhez használhatja posztkárpitok, fülekkel ellátott területeket, mini-cikkcsúszkákat és egyéni kütyüket..

Extra tématartalom modul

Egy másik extra tartalom modul a cikkek megjelenítéséhez.

Az Extra tartalmaz egy képközpontú weblap-elrendezést is, amely a cikkek kiemelt képeit használja a tartalomra való figyelem felhívására. Ennek a témának a kialakítása arra koncentrál, hogy a látogatókat rábukkanja, hogy több cikkre kattinthasson.

Extra példaképes elrendezés

Egy szakasz a kép-központú Extra honlap elrendezéséből.

Mivel az Extra tartalmazza a nagyteljesítményű Divi Builder eszközt, a téma bármely sablonját testreszabhatja egy kezelőfelületen keresztül, amely a front-end drag and drop felhasználói felületen keresztül elérhető. Nemcsak ezt, de felhasználhatja az építőt és annak modulkönyvtárát is, hogy egyedi terveket készítsen minden, a webhelyén közzétett cikkhez. Ha azt akarja, hogy blogja vagy online magazin megegyezzen a vezető média weboldalak bemutatási minőségével, most van egy hatékony eszköz, amely segíthet.

Extra példa az egyedi oldal elrendezés

Példa az Extra és az oldalkészítő eszköz segítségével létrehozható elrendezések típusára.

Az Extra és a Divi Builder segítségével olyan egyedi elrendezéseket készíthet, amelyek képekkel fedik át a szöveget, fotó kollázsokat tartalmaznak, húzó idézeteket használnak, több oszlopot tartalmaznak, és további kipróbált tartalomelemeket is tartalmazhatnak a webhely alapszintű blogról történő frissítésére professzionális megjelenésű online kiadvány. A weboldal-csomagokat és az egyedi sablonokat is importálhatja, amelyek a Divi téma felhasználói számára elérhetők.

Szöveg és kép elrendezése

Az Extra megkönnyíti a szövegek és a képek kombinálását a cikk frissítéséhez.

Az Extra egyik lenyűgöző tulajdonsága, amely a Diviben nem található meg, a kategóriaépítő és a hozzá kapcsolódó modulok. Ennek a szolgáltatásnak a segítségével egyedi kategóriás oldalakat készíthet, amelyek meghatározzák, hogy a blogbejegyzések és egyéb tartalmak, például portfólióelemek és e-kereskedelmi termékek hogyan jelennek meg az Ön webhelyén.

Extra kategóriakészítő eszköz

Az Extra téma kategóriakészítője lehetővé teszi egyedi archívum- és kategórialap-elrendezések létrehozását.

Amellett, hogy több elrendezést is létrehozhat, könnyen hozzárendelheti őket a webhely különféle típusú tartalmaihoz, például bizonyos blogkategóriákhoz. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a tartalomjegyzékek hogyan jelenjenek meg, ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy igazán kreatív legyen.

Extra portfóliósablon

Az Extra kategória készítőjével egyedi portfólió archívum elrendezéseket is létrehozhat.

Még akkor is, ha nem akarja használni az integrált Divi Builder alkalmazást, az Extra továbbra is jó választás a bloggerek és az online magazin webhelyek számára. A sablonkönyvtár megkönnyíti a fontos oldalak hozzáadását a webhelyére nagyon kevés erőfeszítéssel. A szerző, az ütemterv, a portfólió és a kapcsolattartó oldal sablonjai segítségével sok időt takaríthat meg önnek, amikor új webhelyet állít fel.

Az Extra felhasználható e-kereskedelmi áruház létrehozására a WordPress segítségével, a WooCommerce plugin teljes támogatásának köszönhetően. Ha online boltot szeretne létrehozni, vagy egyszerűen fizikai vagy digitális termékeket szeretne hozzáadni a blogjába vagy magazinjához, az Extra több, mint feladat..

Míg az Elegáns Témák azzal a céllal készítették el a Divi-t, hogy a WordPress bármely weboldalának a legjobb témává váljon, addig az Extra-t a bloggerek és az online kiadványok legjobb témájává hozták létre – ez minden bizonnyal jó munkát jelent. Az Extra egy versenyképes téma, amelyet minden bloggernek vagy magazinstílusú webhelytulajdonosnak figyelembe kell vennie.

A többi téma

Mint már említettük, az Elegáns Témák több témát hoztak létre az évek során. Noha ezek a régebbi témák továbbra is elérhetőek a 89 dolláros évi vagy 249 dolláros életcélú csomagok részeként, koruk megjelenése kezd megjelenni, és mivel egy bizonyos ponton nyugdíjba vonulnak, a legjobb, ha figyelmen kívül hagyjuk őket, és csak a Divi-re és az Extra-re koncentrálj.

Az elegáns témák WordPress plugins

Az Elegáns Témák csapata számos kiváló minőségű WordPress bővítményt is létrehozott, amelyek mindkét árképzési tervben elérhetők.

Lássuk.

Divi Builder WordPress Page Builder beépülő modul

Elegáns témák Divi plugin

A Divi plugin az Elegant zászlóshajó témájú oldalkészítőjét önálló pluginné teszi.

A Divi Builder plugin az oldalkészítő eszköz önálló verziója, amelyet beépítettek a Divi és az Extra témákba. A Divi Builder legújabb verziója front-end felhasználói felületet tartalmaz, tehát függetlenül attól, hogy a Divi vagy az Extra témát választja, vagy telepíti a plugin-t egy másik témát használó webhelyre, egyéni oldalakat húzással hozhat létre – and-drop vizuális szerkesztő.

Divi Builder Visual Editor

A Divi Builder bővítménynek WYSIWYG drag-and-drop vizuális szerkesztője van.

A front-end Divi Builder felület lehetővé teszi, hogy a modulokat a helyükre húzza, megváltoztassa az oldal elemek méretét, és a tartalmat sokféleképpen testreszabja. A több mint 40 testreszabható tartalommodullal együtt dolgozhat, sok hasznos elemet adhat az oldalakhoz.

Árképzési táblázat Mobule

Az árazási táblázatok egyike a 40 plusz testreszabható tartalommodulnak, amelyet hozzáadhat a tartalomhoz.

A Divi Builder beépülő modul további hasznos tulajdonságai közé tartozik az összes oldal elem gyors lemásolása, másolás és beillesztés az építőben, korlátlan visszavonások és újbóli beiktatások, valamint az egyedi CSS-ek egyszerű hozzáadása az oldalakhoz.

Divi Builder Szerkesztési előzmények

A Divi Buildernek van egy előzménypanelje, amely lehetővé teszi az oldalán elvégzett változtatások visszavonását.

A Divi Builder plugin megkönnyíti az elrendezések, szakaszok vagy modulok mentését a könyvtárba, hogy azokat újra felhasználhassa a webhelyén. Ha bármelyik könyvtár elemét frissíti, szelektíven alkalmazhatja ezeket a módosításokat az elem minden egyes példányára a webhelyén.

Még akkor is, ha nem az Elegáns Témák témáját használja, akkor a Divi Builder használatával testreszabhatja a WordPress webhelyet. Ezért ha inkább egy minimális témát használ (például olyanokat, amelyeket a StudioPress készített, nem pedig a Divi, de továbbra is azt akarja, hogy a tartalomhoz egyedi terveket készítsen, akkor a Divi Builder bővítmény jó választás lehet).

A Divi Builder használata a StudioPress programmal

A Divi Builder beépülő modulnak minden WordPress témával együtt kell működnie.

A Divi Builder kedvezően hasonlít a WordPress többi drag-and-drop oldalkészítő pluginjéhez, tehát akár Elegáns Témák, akár másutt származó témát szeretne használni, ez a plugin nagyszerű választás vizuális szerkesztő hozzáadására a webhelyre..

A beépülő modulról többet megtudhat a Divi Builder gyakorlati áttekintésében.

Bloom Email Optin Form WordPress bővítmény

Bloom plugin

A Bloom plugin megkönnyíti az e-mail optin űrlapok hozzáadását a WordPress webhelyéhez.

Az a lehetőség, hogy e-mailen küldje el a közönséget minden alkalommal, amikor új cikket tesz közzé, elindít egy terméket, vagy más fontos bejelentést tesz, számos előnnyel jár. Sajnos az e-mail előfizetők listájának összeállítása nem könnyű. Szerencsére a Bloom egy olyan bővítmény, amely elősegítheti a látogatók feliratkozását és e-mail címeik átadását.

Virágzó felbukkanó űrlap

Példa az egyik e-mail optin űrlapsablonra a Bloom-tól.

A Bloom aktiválása után megkezdheti számos e-mail optin vagy regisztrációs űrlap hozzáadását a webhelyéhez. Az űrlapbeállítások között felbukkanó, beillesztett, postai, inline és widget űrlapok találhatók. Van egy zárolt tartalom űrlap is, amely megköveteli, hogy a látogatók megadják e-mail címüket és feliratkozzanak a listájára, hogy hozzáférjenek egy adott tartalomhoz..

Bloom Optin típusok

A Bloom hat különféle típusú optin formát kínál Ön számára.

A Bloom e-mail optin űrlapsablonok jó választékát is tartalmazza, amelyeket testreszabhat a plugin szerkesztőjén keresztül.

Bloom Optin sablonok

Miután kiválasztotta a sablont, testreszabhatja és hozzáadhatja saját tartalmát.

Amellett, hogy testreszabhatja az űrlapok megjelenését, jó irányítást élvezhet a működésük felett is. Kiválaszthat egy bevezető animációt, amely meghatározza, hogy az űrlap hogyan jelenik meg, és beállíthat egy késleltetési időt is, amely meghatározza az űrlap megjelenését. Az egyedi eseményindítók az űrlap láthatóságának és egyebek vezérlésére is felhasználhatók.

Bloom Display Settings

A Bloom sokféle irányítást ad arra, hogyan, mikor és hol jelennek meg az egyes optin formák.

A Bloom űrlap megjelenítési beállításai segítségével meghatározhatja, hogy a webhelyén melyik űrlap aktív. Ezek a lehetőségek magukban foglalják az űrlap aktiválását a teljes webhelyen, a kezdőlapon, az egyes hozzászólásokon és az oldalakon, és még sok más. Mivel több űrlapot készíthet, majd megjelenítheti azokat a webhely meghatározott részein, így valóban testreszabhatja azok kialakítását és tartalmát, hogy azok megfeleljenek a megjelenített cikkeknek.

Fly-in Optin példa

Egyéni fly-in optin forma létrehozása egyszerű a Bloom használatával.

A Bloom tartalmaz egy megosztott tesztelési eszközt is, amely megkönnyíti a két űrlap összehasonlítását, hogy megtudja, melyik működik a legjobban a közönséggel. Ezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően a Bloom jól összehasonlítható más vezető e-mail optin űrlap-bővítményekkel, például az OptinMonster és a Thrive Leads.

Bloom Split tesztelő eszköz

A Bloom rendelkezik egy beépített A / B tesztelő eszközzel, amely segít optimalizálni az űrlapokat a legtöbb konverzióhoz.

Szinte minden típusú webhely számára előnyös lehet az e-mail feliratkozók listája, és a Bloom egy hatékony eszköz, amely segíthet a lista bővítésében..

Az eszközről többet megtudhat a Bloom WordPress beépülő modul áttekintésében.

Monarch Social Sharing WordPress bővítmény

Monarch plugin

A Monarch plugin hozzáadja a szociális megosztás gombjait a WordPress webhelyekhez.

A Monarch plugin segít megnövelni a tartalom megosztását a közösségi médiában. A közösségi megosztás nemcsak hozzájárul a webhely forgalmának növeléséhez, hanem a tartalom kiemelkedőbb rangsorolásához is segíthet a keresőmotorokban, például a Google-ban..

Monarch társadalmi megosztási ikonok

A Monarch számos társadalmi megosztási gombot kínál, amelyek közül választhat.

Amint a Monarch élőben van, megjeleníthet egy sor társadalmi megosztási gombot a webhelyén. Több mint 20 közösségi hálózat támogatott, és a gombok öt helyen jeleníthetők meg – beleértve a képeket és a videókat is.

Monarch képmegosztó gombok

A Monarch lebegéssel aktivált közösségi megosztásgombokat jeleníthet meg képeken és videókon.

A lebegő, mindig látható megosztási gombok megjelenítésén kívül a Monarch lehetővé teszi a választógombok közül választhat. Az időbeli késések, az oldal görgetési pozíciója, a megjegyzés vagy a vásárlás után, és egy bizonyos tétlenség után egyaránt felhasználhatók kiváltóként annak ellenőrzésére, hogy mikor jelenjen meg a felbukkanó vagy becsúsztatható közösségi megosztási gombok csoportja a látogatóknak..

Monarch Button helyek

A Monarch számos olyan lehetőséget kínál, ahol megjelenítheti a közösségi megosztás gombjait és ikonjait.

A Monarch segítségével a közösségi média profiljaira mutató linkeket is megjelenítheti, követők számával együtt. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a társadalmi bizonyítékok gyors hozzáadását a webhelyéhez.

Mint az Elegáns Témák többi eszköze, a Monarch is nagymértékben irányíthatja a közösségi média gombjainak és linkjeinek megjelenítését. A testreszabási munka sokféle lehetőséget és beállítást tartalmazó felhasználóbarát felületen keresztül zajlik, biztosítva, hogy ez a plugin pontosan úgy működjön, ahogyan szeretné..

A Monarch az egyik legjobb közösségi média plugin a WordPress számára, ezért nagyszerű hozzáférést biztosítani ehhez az Elegáns Témák tagság részeként.

Elegáns témák támogatása

Néhány évvel ezelőtt az Elegáns Témák egy kicsit hírnevet szereztek azért, mert ügyfeleiknek a csillagoknál kevesebb támogatást nyújtották. Miután ezt megvizsgáltam és egy ideje boldog ügyfél voltam, örömmel jelenthetem, hogy az Elegáns Témák úgy tűnik, megoldották az esetleges problémákat..

A zászlóshajó termékeit rendszeresen frissítik és továbbfejlesztik, és témáinak és beépülő moduljainak online dokumentációja kiterjed, beleértve áttekintő videókat és szöveget.

A múltban az egyetlen lehetőség a támogatás megszerzésére az volt, hogy üzenetet tettek közzé a közösségi fórumokon. Most azonban van egy élő csevegési támogatási csatorna, amely 24 órában nyitva van. A vélemény átírása közben a csevegési üzenetekre gyorsan reagáltak. A csevegőablakban azonban gyakran megjelenik egy üzenet, amely szerint a támogatási csapat általában néhány órán belül válaszol.

Amellett, hogy valós időben csevegnek az Elegáns Témák támogató személyzetével, támogatási e-maileket küldhet az élő csevegőcsatornán keresztül, majd ellenőrizhetik, hogy válaszuk van-e az Ön kényelme érdekében. A korábban említett fórumokat már nem követi nyomon az Elegáns Témák személyzete, ám ezek továbbra is működnek és működnek, és remek helyek lehetnek a közösség kérdéseinek feltevésére és az Elegáns Témák más felhasználóival való kapcsolattartásra..

Az Elegáns Témák Közösség

Ilyen nagy felhasználói bázissal nem meglepő, hogy egy nagy közösség és ökoszisztéma nőtt fel az Elegáns Témák és termékei körül. A hivatalos Divi Felhasználói Facebook-csoporton túl, több mint 40 000 taggal, számos nem hivatalos csoport és harmadik fél által létrehozott piacterület található, amelyek gyermek témákat árusítanak, valamint a Divi számára elkötelezett blogok. Amellett, hogy online kapcsolatba léphetünk a Divi és az Elegáns Témák többi felhasználójával, a világon szerte a helyszínen zajlanak a Divi Meetupok is..

Divi Meetup elhelyezkedése

Rendszeres Divi találkozókat rendeznek szerte a világon.

Az Elegáns Témák az egyik legforgalmasabb WordPress-blogot is futtatják. A weblaptervezőknek és a WordPress felhasználóknak szóló tanácsok és tippek közzététele mellett a blog gyakran új elrendezéseket és egyéb kiegészítőket oszt meg a Divi felhasználók számára.

Végső gondolatok

A Divi kétségtelenül az egyik legjobb és legnépszerűbb többcélú WordPress-téma. Mivel 89 dollárért vásárolhat Divi-t, Extra-t és néhány valóban hasznos bővítményt, az Elegáns témákkal való feliratkozás nagyon jó ár-érték arányt jelent..

A frissített Divi Builder, amely a Divi téma központi része, egyben a ma elérhető legjobb WordPress oldal-készítők is. A Divi Builder ereje mindenki számára, kezdve az újonnan létrehozott weboldalakon keresztül a tapasztalt webdizájnokig, kihasználhatja a Divi Builder erejét.

A múltban a Divi és az Extra kissé lenyűgöző lehet, mivel a kreatív irányítást nagy mennyiségben biztosítják, és azért nem sikerült teljes weboldal-csomagokat vagy demokat importálni az Ön webhelyére. Most, hogy a kész webhelycsomagok és az egyedi sablonok néhány kattintással egyenesen importálhatók a WordPress irányítópultjára, ezekkel a témákkal új webhely elindítása sokkal könnyebb. Ennek ellenére a Divi Builder interfész nagy eltérés a WordPress szerkesztőtől, tehát időt kell fektetnie az új rendszer megtanulására. Ha azonban megbirkózik vele, nem lesz sok – ha bármi is – testreszabhatatlan a WordPress webhelyén.

Akár egy WordPress témát keres, amely bármilyen típusú webhelyet létrehozhat, vagy szükség van egy pluginre, amely segít a meglévő webhely átalakításában, feliratkozva az Elegáns témákkal, hogy hozzáférjen a Divi, az Extra és a Divi Az Builder pluginnek határozottan van értelme. A többi plugin – a Bloom és a Monarch – szintén nagyon hasznos eszközök.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me