Bridge téma áttekintés: Sokoldalú WordPress téma, 56 különböző mintával

Hol lehet megvásárolni a WordPress témákat


A Bridge, amely jelenleg jóval több, mint 15 000 eladással büszkélkedhet, ma a ThemeForest 12. legkelendőbb WordPress témája – az értékesítés egyre gyorsabban növekszik.!

A QODE (egy olyan vállalat, amely máris rendkívül lenyűgözően 35 000 eladást szerzett a ThemeForest oldalán – ezáltal segíti őket a „2013 legkeresettebb szerző” cím megszerzésében), a Bridge egy rendkívül sokoldalú WordPress téma, amely felhasználható az összes a különböző webhelyek módja: legyen szó vállalati weboldalakról, blogokról, portfóliókról, online magazinokról és / vagy akár az e-kereskedelemről szóló üzletekről.

Vessünk egy pillantást és nézzük meg, mi teszi ezt a témát hihetetlenül népszerűvé …

Jellemzők és kialakítás

Az egyik legnagyobb értékesítési pont, amelyet a Bridge kínál, a nagyszámú előre elkészített sablon. Jelenleg 56 felhasználható formatervezési mintája van – beleértve a hamarosan megjelenő mintákat, fényképeket, portfólióterveket, vállalati mintákat és még sok másat. Ezenkívül a fejlesztők gyakran egészítik ki vadonatúj mintákat.

Bridge WordPress téma - Képernyőkép

Ezek a tervek mindegyike gyönyörűen felépített, és valóban nagyszerű kiindulási pontot jelentenek mindenkinek, aki saját egyedi tervezést szeretne készíteni. Amint azt a legfontosabb WordPress-témától elvárhatják, ezek a tervek reagálnak – azaz minden eszköznek jól néz ki. Sőt, sokan teljes képernyő módban is büszkélkedhetnek az emberek számára, akik különösen nagyméretű monitorokat / kijelzőket használnak.

Bridge Demo Galéria

Két beépülő modul van a témával csomagolva: Visual Composer (28 dollár értékben) és Layer Slider (17 dollár értékben).

Visual Composer a legkelendőbb oldalfejlesztő plugin (eddig több mint 50 000 eladással!), amely lehetővé teszi, hogy percek alatt elkészítse saját professzionális terveit egy egyszerű drag and drop interfész segítségével. Ez sok szempontból némileg kiegyenlíti a webdizájn versenyképességét, mivel szinte bárki számára lehetővé teszi a szép oldalak viszonylagos könnyedén történő tervezését, függetlenül a műszaki tapasztalatoktól..

Hasonlóképpen, Réteg csúszka (a jelenleg több mint 25 000 eladással büszkélkedhet a WordPress számára elérhető legjellemzőbb csúszka plugin. Támogatja a képeket és a videókat, több mint 200 előre beállított 2D és 3D diaátmenetet tartalmaz, és 13 különböző külsővel / bőrrel van csomagolva..

Mindkét bővítmény elengedhetetlen a Bridge számára, és a téma aktiválása után azonnal értesítést fog kapni a telepítésről (ha még nem tette meg).

A Bridge natív támogatást kínál továbbá három másik vadul sikeres / népszerű plugin számára: WooCommerce (vitathatatlanul a lehető leghatékonyabb e-kereskedelem WordPress bővítmény), WPML – a WordPress többnyelvű beépülő modul (a legnépszerűbb kereskedelmi WordPress fordító plugin) és a 7. kapcsolatfelvételi űrlap (hihetetlenül hihetetlen népszerű WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény).

Ahogy ezt a kaliberű témától elvárhatják, a Bridge a legújabb kódolási technikák (HTML5, CCS3 és jQuery) felhasználásával került összeállításra, és vonzó látványtervezési elemek kiváló választékát kínálja, beleértve:

  • Animált oldalátmenetek
  • Fantasztikus betűtípus ikonok
  • Korlátlan szín és korlátlan fejlécek
  • Csodálatos csúszka támogatás és videó háttérrel
  • Interaktív elemek, például kördiagramok és sávok
  • Rövid kód támogatása

A Bridge támogatja az összes WordPress utáni formátumot is – ezáltal nagyszerű választás a blogtervezéshez általában.

Bridge Blog Design

Néhány példa …

Mint már említettem, a témához nagyon sokféle kivitel tartozik. Íme néhány alapvető példa arra, hogy mit lehet elérni a Bridge használatával:

1. példa.

Bridge Bridge 1. példa

2. példa.

Híd téma 2. példa

3. példa.

3. híd témájú példa

… A Bridge első telepítésekor és aktiválásakor az Ön weboldala kezdeti minimalista kialakítást fog elfogadni; hamarosan el akarja kezdeni a színek testreszabását stb. a beállítások területén, vagy betölteni a sok kész terv közül az egyiket.

A Rendszergazda panel

A Bridge számos funkciója nyilvánvalóvá válik, amikor meglátogatja a témaopciókat. Több száz lehetőség jelenik meg több mint 17 kategóriában.

A legtöbb opció egyetlen kattintással engedélyezhető vagy letiltható, azonban szövegmezőket is talál az egyedi CSS- és SEO-információk megadásához. A színeket a színválasztókkal testreszabhatja a webhely minden egyes részére, például a fejlécre, a láblécre, a blogra vagy a portfólióra stb. A WordPress Customizer szolgáltatásnak azonban csak korlátozott támogatása van, ami azt jelenti, hogy nem fogja tudni módosítani a megtervezheti és előnézeti valós időben.

A közösségi média megosztási sáv a webhely kiválasztott területein is megjeleníthető. És ne felejtsük el megemlíteni, hogy van egy praktikus karbantartási mód opció is – amit kétségtelenül értékelni fog, ha úgy dönt, hogy a „hamarosan megjelenő” vagy „építés alatt” üzenetet jeleníti meg a látogatóknak, mielőtt elindítja a végső jelentést. tervezés. Van még egy visszaállítási gomb is, amely lehetővé teszi, hogy az összes különféle opciót könnyen visszaállíthassa az eredeti beállításokba, ha bármikor szüksége van rá.

Általános opciók

A Visual Composer egyszerűvé teszi az oldalak stílusát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a rendelkezésre álló 40+ tartalomelemet, és beilleszti azokat az oldalra – ez egy fantasztikus eszköz, amint megismerte magát a használatával.!

Visual Composer háttérképszerkesztő

Az egy kattintással történő importálási oldal lehetővé teszi az összes, a Bridge csomagolásához tartozó 56 minta importálását (megjegyzés: a fejlesztők ezeket a mintákat demóknak nevezik). Mindegyik formatervezésnél eldöntheti, hogy mindent importál, vagy csak a mintatartalmat, a kütyüket vagy az opciókat importálja.

Egy kattintásos importálás

Az egyedi postafajták új csúszkák, képi karusszelek és ajánlások beillesztésére szolgálnak a webhelyen. Ezek megtalálhatók a WordPress fő adminisztrációs menüjében.

Alapértelmezés szerint 13 regisztrált widget-terület található a Bridge-ben, azonban a WordPress widgetek oldalán további egyedi widget-területek is hozzáadhatók. Alapértelmezés szerint a téma két egyedi widget kínál: cselekvésre ösztönző modult és egy menübejegyzés-modult. Ez azonban nem jelent óriási kellemetlenséget, mivel további widget-ek könnyen hozzáadhatók különböző WordPress-bővítmények segítségével.

Widget területek

Összességében nagyon lenyűgözött a Bridge. Noha a benne szereplő szolgáltatások száma eleinte kissé tűnhet, ez egy olyan kérdés, amelyet nagyrészt a témához tartozó előre elkészített sablonok foglalkoznak (ezáltal kevésbé félelmetes kiindulási pontot adva a munkához).

A téma egyik figyelemre méltó hiánya a beállítások importálási és exportálási funkciói. A Bridge sokoldalú kialakítású, ezért a felhasználók valószínűleg több domainben fogják használni, sajnos azonban jelenleg nincs mód a biztonsági mentésre és a weboldalra másolásra, ha szeretné. Remélhetőleg ezt a fejlesztők hozzáadják egy jövőbeli kiadáshoz.

Végső gondolatok

A Bridge az egyik legrugalmasabb WordPress téma, amelyet valaha kiadtak (akár 56 témának is tekinthetjük az 1-ben), és a Visual Composer beépítése azt jelenti, hogy az oldalak egyszerűen stílusra készíthetők mind a webhely hátterében, mind az előlapjában..

A Bridge első aktiválásakor azt javasolom, hogy töltsön be egy tervet (bemutató sablon), hogy jobban megértse, mi lehetséges a Bridge használatával. Ezután módosíthatja az összes különböző színt és beállítást, hogy megkapja a megjelenését, amelyet érez.

A Bridge a Retail-on a ThemeForestnél 58 dollárért árusítja. Minden héten frissül, és a fejlesztők nagyszerű támogatást kínálnak az ügyfeleknek a ThemeForest megjegyzésterületén keresztül. Ha még nem tette meg, nagyon ajánlom, hogy vessen egy pillantást!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me