A WordPress X téma áttekintése: Valóban repedt fel?

Hol lehet megvásárolni a WordPress témákat


Valószínűleg látta őket mindenütt – reklámcsíkok és nyilatkozatok:

X – Az utolsó WordPress téma, amire szükséged lesz”És„X – A leggyorsabban eladott téma a ThemeForest-en!

Ezek merész kijelentések, amelyekkel állíthatják, és mint sok más embernek is, a termékek körüli ilyen hype egyaránt engem érdekel, és ugyanakkor kissé kikapcsol..

Mi az X téma? Miért tűnik olyan sok embernek? Valójában nem lehet olyan nagy, mint mindenki azt mondja, hogy… Lehet?

Nehéz elhinni, hogy milyen típusú hype-t hallunk bármilyen termék körül, ezekben a napokban – mert mindannyian megégettek minket a múltban. Ezért, mielőtt belemerülnék ebbe a posztba, hadd biztosítsam valamit:

Ez az értékelés teljesen elfogulatlan.

Ez nem a Theme.co fizetett értékelése. Ez nem lesz csak egy újabb ragyogó recenzió, amelyet egyszerűen azzal a reménytel írnak, hogy eladja neked – nem.

Ez az értékelés mind a valódi WordPress felhasználó / web-tervező szemszögéből származik, aki valószínűleg még szkeptikusabb is, mint te.

Szeretné tudni, hogy az X-téma minden repedt-e? Lássuk…

X téma áttekintés: A hype túlmutatása

Tehát itt van, amit tettem: megvásároltam az X témát saját nehezen megkeresett pénzemmel – mert őszinte érdekli, hogy ezt egy ideig saját projektekben használjam.

WordPress X téma képernyőképe

Az egyik mondom, hogy anélkül, hogy túl sokat adnék el, az, hogy X-nek rengeteg funkciója van. Íme néhány a legfontosabbakból (további információkért nézze meg a X téma hivatalos weboldalát):

 • Négy „témaköteg” (ezekről alább olvashat)
 • Több ingyenes kiterjesztés, amely tovább segíti a témát, a tervezést és a webhelyet, hogy valami egyediat hozzon létre
 • A téma összes fő elemének kezelése a WordPress Customizer használatával
 • A WooCommerce készen áll 4 áruház-elrendezéssel, amelyeket felhasználhat a terveiben

Mielőtt megnézném, hogy a téma hogyan kezeli a dobozt, a fenti listában szerepel néhány olyan elem, amelyeket a teljes megértéshez kissé át kell dolgozni, például a „témakötegek”:

Mik az X témakötegek??

A „Stacks” kifejezés nem olyan, amit nagyon gyakran (vagy soha) hallanak a WordPress közösségben. Mivel a kifejezés valami új, könnyű megrázni az orrát, és gondolkodni: “Mi a francnak kellene lennie?”.

Témakötegek az X téma számára

A Stacks mögött meghúzódó ötlet meglehetősen egyszerű: alapvetően a Stacks olyan témába épített sablonok, amelyeket az emberek választhatnak, hogy kiindulási pontként használják a saját terveik elkészítését (ahelyett, hogy a semmiből kellene kezdeniük). Az ötlet további lebontására elmondhatjuk, hogy ezek a kötegek mindegyike önálló téma.

Az X-nek jelenleg 4 halom van, amelyek mindegyikének egyedi elrendezése és kialakításának alapja a webhelye alapja:

 • Sértetlenség | Ez a témaköteg többcélú témaként van kialakítva. Tiszta, de merész honlap-elrendezéssel és átfogó, elegáns kialakítással segíti webhelyét a megfelelő módon. Világos és sötét verziókat is kínál, amelyek elősegítik a saját egyedi stílusának létrehozását (élő demó megtekintése).
 • Renew | A Renew Stack egy sablon, amely a lapos kivitel egyre népszerűbb elvein alapszik, amelyeket sokan szerettek. A Stack ötvözi a lapos kialakítást a tiszta és tiszta vonallal és az elrendezéssel, hogy tartalma kiemelkedjen – miközben valami igazán egyedi és vonzó megjelenést kínál (az élő demo megtekintése).
 • Ikon | Ez a stack valószínűleg a legérdekesebb és legegyedibb szolgáltatás, amelyet X kínál. A benne található formatervezés szegényebb és modernebb, mint az átlagos blogsablon elrendezése (élő demó megtekintése).
 • étosz | Az Ethos Stack-et azért hozták létre, hogy a csoport online magazinja legyen. Akár új elrendezést, akár egyedi online magazin elrendezést keres, az Ethos az a verem, amelyet valószínűleg használni szeretne (élő demo megtekintése).

Minden egyes verem számos különféle funkciót és stílust kínál, amelyekből dolgozhat.

X témabővítmények

Az X téma „kiterjesztések” olyanok, mint a WordPress plugins.

15 X témabővítmények

Noha a téma néhány olyan kiterjesztést tartalmaz, amelyek alapvetően harmadik fél pluginjai, ezek többségét a Theme.co készíti el – kifejezetten azért, hogy segítsék a felhasználókat az X Theme használatával.

Itt található a témához tartozó bővítmények / beépülő modulok listája:

 • Csúszka forradalom
 • Visual Composer
 • Egyéni monopol (felülvizsgálva)
 • Videó zárolása
 • Tartalmi dokk
 • Disqus megjegyzések (az oldalon használt)
 • Egyéni 404
 • A Google Analytics
 • Facebook hozzászólások
 • Olark
 • Sima görgetés
 • Használati feltételek
 • Építés alatt
 • Fehér címke
 • X – Rövid kódok (40+ rövid kód közül lehet választani)

Vannak ott felsoroltak, amelyekről még soha nem hallottál; mindegyik kidolgozása azonban több olvasást igényel, mint amennyire valószínűleg érdekelne most …

Az én javaslatom? Csak nézd meg az egyes bővítmények demóit, hogy megértsd, mi ezek és mit csinálnak.

Bővítési bemutatókat itt tekinthet meg

Az egyik legfontosabb dolog ezekben a kiterjesztésekben / beépülő modulokban (valamint a témakötegekben), hogy a témához való felhasználásukhoz tartoznak, és mindegyikük továbbra is ingyenes frissítéseket kap a licenc élettartama alatt..

Érdemes ezeket a plugineket használni egy webhelyen? Nos, ez attól függ, hogy mit fog építeni, de kiváló az a tény, hogy opcióként szerepelnek benne!

További X téma jellemzők

X téma jellemzői

Őszintén szólva, az X-nek van néhány igazán lenyűgöző tulajdonsága, amely jóval meghaladja azt, hogy egyszerűen érzékeny és megjelenő. Íme néhány további funkció, amelyeket a téma kínálhat:

 • A WooCommerce, a bbPress és a BuddyPress készen áll
 • Retina készen áll
 • Több tartalom és navigációs lehetőség
 • Több mint 600 Google betűtípus közül lehet választani és használni
 • Fejlesztőbarát (azaz a Photoshop PSD fájlokkal érkezik)
 • Tiszta kód és beépítve a HTML5 jelölésbe, hogy optimalizálja a SEO-t

Sőt, ha egy kicsit mélyebben ássz, elkezdi találni valódi drágaköveket, például: X tartalmaz egy plugint (fent felsorolva) az előre definiált rövid kódok használatához a témában. Hatalmas plusz, ha a Rövid kód opciót bővítményként használja a témabe épített helyett. Miért? Mivel megkönnyíti a témák váltását az úton, anélkül, hogy gondtalanul kellene megtisztítania az oldalakat és a rendetlen rövidkódú törmelék oldalait, amelyek megmaradtak volna.

Egy másik nagyszerű lehetőség az Irányítópult terület, amelyhez a felhasználók hozzáférhetnek, amikor megvásárolják az X téma licencet.

Korábban megemlítettem, hogy úgy döntöttem, hogy megvásárolom az X témát, hogy valóban megszerezzem a kezem, de csak azután, hogy megvettem, rájöttem, hogy ez a tagsági irányítópult része a csomagnak – és ez valóban áldás..

A téma megvásárlásakor hozzáférést kap a saját oldaluk tagterületéhez, amely tele van mindenféle finomsággal, beleértve:

 • 4 gyerek téma (?)
 • Hatalmas tudásbázis, amely tele van cikkekkel és videókkal, hogy megtanítsa a téma megtanulására
 • Fórum, ahol támogatást kaphat, és beszélgethet más X Theme felhasználókkal
 • Óráknyi videotartalom szakértőktől, akik tippeket és képzést nyújtanak a marketingről
 • Bemutató tartalom

Kedvenc funkcióm az X számára a Demo Tartalom. Miert van az?

Nos, számomra számítva, az X több mint 35 demót kínál a 4 stack között. Nyilvánvaló, hogy valaki látni fog egy bemutatót, amelyet teljesen szeretsz, és ennek alapján megvásárolja a témát.

Keresse meg az X téma bemutató tartalmát a WordPress irányítópultján

A bemutató tartalom funkció, amely a 3.0 X témafrissítés után beépült a témába, azt jelenti, hogy megtalálhatja a kívánt bemutatót, majd letöltheti az összes oldalt és elrendezést webhelyére, hogy ne kelljen átmennie a szóváltáson. megpróbálja mindezt saját maga felépíteni. Ezután bemehet, és szerkesztheti a dolgokat, hogy kinézhessen, ahogy szeretné.

Noha ez óriási időmegtakarítást jelent, sajnos olyan tulajdonság, amelyet sok témaíró általában figyelmen kívül hagy. A legtöbb WordPress témát vásárló vásárol egy témát az általuk megtekintett demonstráció alapján, tehát a demók letöltésének és használatának lehetősége valóban csúcstechnika, amennyire az ügyfélszolgálat megy.!

A másik kérdés, amely sok vásárlóval kapcsolatban merül fel az X-rel kapcsolatban, az, hogy könnyű-e használni.

Hogyan kezeli az X téma a felhasználó kezét??

Oké – most a dolgok szemtelen részeire: az X téma „dobozba dobására”.

Mint a legtöbb téma, a .zip fájl letöltése után is ki kell csomagolnia (megnyitnia) a témafájlok eléréséhez. Ezután egyszerűen feltöltheti és aktiválhatja a webhelyére – könnyű cucc.

De milyen könnyű egy webhely létrehozása és testreszabása az X témával?

Nos, a tervezés testreszabási része könnyebb lesz, mint a legtöbb, köszönhetően a WordPress kezelőfelületének testreszabásához használt összes lehetőségnek (lásd az alábbi példát).

Testreszabhatja X témáját az előlapi vezérlőkkel

A téma telepítése és aktiválása után valószínűleg kiválasztja, hogy melyik témakötegből indul, és onnan onnan. Miután kiválasztotta a veremét, az előre definiált stílusopciók megjelennek a Testreszabás menüben, és meg lehet változtatni az elemek megjelenését.

Szerkesztheti a színeket, az elrendezéseket, a tipográfiát, beillesztheti logóját, megváltoztathatja a navigációs elrendezést (amely minden veremben különbözik) és így tovább – attól függően, hogy melyik veremben dönt a webhely felépítéséről.

Mindezeket a változásokat néhány egérkattintással elvégezzük, és könnyen megcsinálhatók anélkül, hogy elhagynánk a testreszabót.

Az X megtekintésére elérhető demók a fent említett plugins / kiterjesztések sokát használják.

A Slider Revolution, a Visual Composer, a Soliloquy és az X – Shortcodes azok a kiterjesztések / beépülő modulok, amelyeket a témabemutatók tervezői használtak az impozáns és dinamikus elrendezések létrehozásához az élő előnézetekben, azonban ezeknek a plugineknek minden egyes időbe telik a tanulás. hogyan kell használni.

Ha soha nem használta ezeket a bővítményeket, és egyedül tervez dinamikus webhelyet létrehozni velük, akkor számíthat arra, hogy jó néhány órát költene mindegyikük használatának megtanulására a webhely felépítése előtt..

A Demo Tartalom használata segíthet az oldal elrendezésében, de a tényleges tervezési szempont továbbra is viszonylag időigényes.

Ez azonban nem rossz dolog, egyszerűen csak melléktermék, amelynek annyira sok funkciója van a témában – és valójában ezeknek a plugineknek a tervezése végtelenül könnyebb és gyorsabb, mint természetesen a semmiből történő kódolás! Az én okom, hogy ezt felvegyem, egyszerűen azért van, hogy ne mutasson irreális elvárásokkal.

A témát valójában könnyebben lehet használni, mint a legtöbb – de ez nem egy pillanatnyilag megjelenő téma, amely egyébként nem létezik!

Záró gondolatok az X témában

Számos különféle témát kipróbáltam a ThemeForest-től, és ez az a megoldás, ahol a többiek gyakran kudarcot vallnak (pl. Nagy támogatás, dokumentáció és képzés) – önmagában a témához kapcsolódó dokumentáció és képzés mennyisége komolyan lenyűgöző és lényegesen több mint sok más, lényegesen magasabb árcímkével bíró téma!

Összességében a téma egyaránt jól néz ki, és abszolút halom különböző funkcionalitással rendelkezik. Ráadásul viszonylag felhasználóbarát és kiváló szintű ellenőrzést nyújt a dolgok kinézete felett.

Az átlagos felhasználó számára, amelynek nagyon kevés a tervezése és a WordPress tapasztalata, ez a téma valószínűleg néhány kihívást fog jelenteni, ám ez a legtöbb más témához hasonlóan. Időbe telik, míg megtanulják mindent felhasználni, de legalább nem hagyja magával a sokféle dokumentációt, amelyből tanulhat.

A tervező szemszögéből az X Theme nagyszerű kiindulópontot kínál az ügyfelek számára tervezés megteremtéséhez – és rengeteg különböző funkcionalitást kínál Önnek a munkához. Bizonyos értelemben úgy is tekintheti a témát, mint egyfajta keretet, amelyre építhet és tovább bővíthet.

Ami a dolgot illeti, a téma 63 USD (vagy 65 USD, ha PayPal-ban fizetsz) a témaért nagyon jó üzletnek tűnik, figyelembe véve a csomagban szereplő mindent.

Mindent összegezve azt mondanám, hogy az X téma egy nagyszerű téma, amely többet nyújt, mint amire számíthatott – többet nyújtott, mint amire számítottam! Nagyon tetszett a téma megjelenése és érzése, és most fontolóra veszem, hogy használni szeretném-e a saját vállalkozásom webhelyén. Sőt, azt látom, hogy egyes ügyfelek webhelyein is felhasználhatom azt.

Frissítés (2015. január 29.): ha kis „X téma” ihletet keres (és hozzáadott bónuszként), tekintse meg a „25 + lenyűgöző példák a Themeco legjobban eladott X témájú témája között” listánkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me