Zerif Pro Review: Et suveren WordPress-tema på én side fra ThemeIsle

WordPress-tilbud


Zerif Pro er et ekstremt vellykket – og svært allsidig – WordPress-tema fra ThemeIsle som er spesielt designet for å hjelpe deg med å bygge et stilig nettsted med én side for å markedsføre din online virksomhet eller tjeneste.

I denne gjennomgangen skal vi se på funksjonene i Zerif Pro og utforske hvor godt de kommer sammen som en helhet.

La oss komme i gang.

Zerif Pro WordPress Theme Features

Zerif Pro faktureres som ett-sides WordPress-tema for bygge nettsteder for kreative byråer.

Zerif Pro Funksjonsdel

Den har alle hjemmesidedelen som et slikt prosjekt noensinne kan trenge, inkludert:

 • Stort tittelområde
 • Funksjonsdel
 • Oppfordring til tiltaksområdet
 • Porteføljeinnhold
 • Om seksjonen, komplett med ferdighetsgrafer
 • Klientlogo utstillingsvindu
 • Teammedlemsprofiler, komplett med koblinger på sosiale medier
 • Prissettabell, pakkesammenligningsdel
 • Nyhetsbrevskjema
 • Kundevurderinger
 • Google Maps-delen
 • Kontakt skjema
 • Siste nytt fra bloggfeeden

Sett dem sammen, og Zerif Pro dekker alle seksjonene som enhver god websideoppsett trenger, toppet med noen flere luksusartikler du kan bruke til å forbedre nettstedet ditt. Hver seksjon er valgfri – du kan enkelt slå en av dem av eller på ved å trykke på en knapp.

Zerif Pro Portfolio seksjon

Fordi Zerif Pro-temaet favner fullt ut WordPress Customizer-verktøyet, administreres hele hjemmesidearrangementet og innholdet gjennom verktøyets intuitive brukergrensesnitt. Dette gir deg en direkte forhåndsvisning av hjemmesiden til nettstedet ditt, noe som forenkler og effektiviserer prosessen med å gjøre Zerif Pro til din egen.

Zerif Pro seksjonsrekkefølge

Andre bemerkelsesverdige Zerif Pro-funksjoner inkluderer ubegrensede tilpassede konfigurasjonsalternativer, en fullstendig mobil responsiv layout, visuelt dynamisk parallax-rulling og WooCommerce-kompatibilitet for de som ønsker å selge produkter og tjenester direkte fra hjemmesiden deres..

Dette temaet er bygget for å gjøre bruk av gratis WP Product Review og Revive Old Post-plugins, som tilfeldigvis også kommer fra ThemeIsle. Etter å ha aktivert Zerif Pro på nettstedet ditt, blir du bedt om å installere disse to programtilleggene, som lar deg publisere profesjonelle anmeldelser på nettstedet ditt, og automatisere markedsføringen av sosiale medier.

Totalt sett har Zerif Pro alle funksjonene du noen gang måtte trenge for å bygge et nettsted for å markedsføre virksomheten, byrået eller tjenestene dine – alt pakket sammen i et attraktivt moderne design.

Som med alle temaer, hvor godt det egentlig er, kommer delvis ned på hvor enkelt det er å bruke. Med det i tankene, la oss ta en titt bak kulissene for å se hvordan baksiden av Zerif Pro fungerer.

Bruke Zerif Pro for å bygge et WordPress-nettsted på én side

Når du har kjøpt Zerif Pro-temaet, får du tilgang til prøveinnholdet. Å bruke prøveinnhold gir deg en rask og enkel måte å gjenskape nettstedet som brukes av ThemeIsle som en demoversjon.

Zerif Pro Demo-versjon

Hvis du velger å importere dette prøveinnholdet, kan du få en skjelettramme for nettstedet ditt i gang med bare noen få klikk. Jeg må si at jeg fikk problemer som skyldes det faktum at de to tilpassede innleggstypene som ble brukt av prøveinnholdet ikke var til stede på nettstedet mitt. Bortsett fra det kjørte resten av importen problemfritt, og jeg hadde en fungerende versjon av temaet å bruke som base for nettstedet mitt.

Egendefinerte hjemmesiden-widgeter

Siden Zerif Pro er designet for å brukes i ett-siders format, er det å legge til innhold på hjemmesiden litt forskjellig fra hva du kan gjøre for et ‘vanlig’ tema. I stedet for å redigere et standard WordPress-innlegg eller -side, er innholdet for hjemmesiden lagret i tilpassede widgeter.

Lesere som har brukt noen av de moderne Genesis Framework-barnetemaene fra StudioPress, bør være kjent med denne tilnærmingen for å administrere hjemmesideinnhold, men ikke bekymre deg hvis du ikke gjør det – vi vil dekke det nærmere.

Zerif Pro Widgets

Etter å ha prøvd ut mange forskjellige temaer på én side gjennom årene, har jeg oppdaget at det er mange måter utviklere kan opprette “enkeltsiden med flere seksjoner” for å se hjemmesidene til en side..

Av de tilgjengelige alternativene – som inkluderer tilpassede temalternativer-kontrollpaneler, sideutviklerverktøy, kortkoder og tilpassede felt – fungerer den tilpassede widget-tilnærmingen som brukes av Zerif Pro spesielt godt. Dette gjelder spesielt nå som det er mulig å jobbe med widgets gjennom WordPress Customizer-verktøyet.

Live forhåndsvisninger med WordPress Customizer

Ja, det stemmer: de tilpassede widgetene fra Zerif Pro som brukes til å fylle hjemmesiden din med innhold, styres og kontrolleres gjennom WordPress Customizer-verktøyet.

Zerif Pro Customizer Small

Ved å laste ned WordPress Customizer-verktøyet, kan du ganske enkelt navigere til delen av hjemmesiden du vil redigere, og deretter legge inn ditt eget innhold. Fordi temaet Customizer-verktøyet gir deg en direkte forhåndsvisning av endringene du gjør så snart du gjør dem, trenger du ikke å bytte nettleserfaner eller oppdatere vinduer hele tiden. Dette sparer ikke bare tid, men gjør hele prosessen mye mer brukervennlig – og langt mindre frustrerende.

Zerif Pro Customizer Farger

Ikke bare kan du fylle hjemmesiden din med tilpasset innhold ved å legge den til widgetene (som vi nettopp har dekket), men du kan også endre utseendet gjennom verktøyet grensesnitt for tilpassing.

En annen fin fasit av dette er at siden widgets og Customizer-verktøyet er kjernedeler av WordPress, er det ingen tredjepartsgrensesnitt å lære: Hvis du allerede er kjent med disse aspektene ved WordPress, bør du ikke ha problemer med å sette opp dette tema for å se slik du vil ha det. Og hvis du ikke er kjent med dem, kan alt du lærer her brukes på andre temaer – eller i det minste på dem som har tatt i bruk WordPress Customizer-verktøyet.

Zerif Pro Customizer Legg til widget

De fleste av de egendefinerte widgetene håndterer bare ren tekst og HTML, så avhengig av evner kan du være noe begrenset til hvilken form innholdet ditt tar. Kanskje etter hvert som WordPress Customizer-verktøyet utvikler seg, vil dette bli en saga blott – men foreløpig skader det litt fra brukeropplevelsen.

Zerif Pro Widget tilpasset innhold

I det store bildet er dette imidlertid bare et lite grep – totalt sett fungerer de tilpassede widgetene og Customizer-tilnærmingen virkelig bra. Hver av seksjonene på hjemmesiden din kan redigeres gjennom Customizer-verktøyet, komplett med en direkte forhåndsvisning av sanntid av endringene dine.

Andre aspekter av nettstedet ditt som du kan kontrollere gjennom Customizer inkluderer rekkefølgen på seksjoner på hjemmesiden, aktivering eller deaktivering av den jevne rulleeffekten, legge til logoen din, legge inn dine sosiale medier profilkoblinger og administrere navigasjonsmenyene på nettstedet.

Zerif Pro Show seksjon

Gjennom Customizer-grensesnittet kan du også aktivere eller deaktivere noen av seksjonene ved å trykke på en knapp, slik at du kan bygge hjemmesideoppsettet som er riktig for prosjektet ditt. Ved å fjerne så mye av behovet for å samhandle med WordPress admin-området som mulig, har Zerif Pro sikret seg et rykte for å være et veldig brukervennlig WordPress-tema å bygge et nettsted.

Når du har konfigurert nettstedet ditt gjennom Customizer-grensesnittet, kan du opprette de indre sidene og valgfrie blogginnleggene via standard WordPress admingrensesnitt. Hvis du legger til en blogg på nettstedet ditt, kan dette innholdet gjøres tilgjengelig fra navigasjonsmenyene på nettstedet ditt, eller gjennom den siste nyhetsdelen på hjemmesiden din..

Zerif Pro bloggseksjon

Zerif Pro-prisalternativer

Zerif Pro er tilgjengelig enten på egen hånd eller som en del av ThemeIsle-medlemsklubbene:

 • Diamond Plan (individuelle temaer), 67 dollar
 • Treasure Chest Planlegg alle temaer, $ 99
 • Pirate Club Plan (alle temaer og plugins, 199 dollar

Individuelle temakjøp gir deg rett til et års tilgang til støtte og oppdateringer, mens Treasure Chest Plan gir deg to års tilgang, og Pirate Club gir deg tilgang til livstid mer informasjon. Alle alternativer er tilgjengelige med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Zerif Pro Theme Review Konklusjon

Zerif Pro ser ikke bare bra ut, men det er veldig enkelt å konfigurere og konfigurere. Så mange temaer på én side gjør det galt når det gjelder å styre de forskjellige seksjonene – til tross for at de har et utseende av høy kvalitet, kan de være veldig frustrerende å jobbe med.

Heldigvis er det ikke tilfelle med Zerif Pro. Hvis du ønsker å bygge denne typen nettsteder – enten du vil markedsføre virksomheten eller tjenestene dine, eller bare markere funksjonene og egenskapene til noe på en enkelt side – anbefales dette temaet.

Det eneste området der det mangler litt er enkle blogginnleggsmaler. Selv om det ikke er noe galt med dem, de er litt mindre interessante å se på enn resten av temaet. Imidlertid har de plass til bilder som er nesten 800 piksler brede – noe som gjør dem enkle å gran med noe visuelt innhold av høy kvalitet.

Hvis du leter etter et attraktivt WordPress-tema på én side som ikke bare ser bra ut, men ikke vil forårsake problemer når det gjelder å bygge nettstedet ditt, er Zerif Pro et solid alternativ!

Åh, og for ikke å glemme, har vi gått sammen med folkene på ThemeIsle for å tilby WinningWP-fans en kjekk 20% rabatt på ethvert ThemeIsle-kjøp. Nyt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me