Zerif Lite Theme Review: Et helt gratis WordPress-tema på én side fra ThemeIsle

WordPress-tilbud


I øjeblikket et af de mest populære WordPress-temaer, der er udgivet til dato *, Zerif Lite er den gratis version af Zerif Pro – et tema, vi allerede har set på i betydelig dybde tidligere.

Ligesom dets kommercielle fætter, er Zerif Lite designet til at opbygge stilfulde websteder på én side for at fremme en forretning eller service.

Hvis du endnu ikke er klar til at investere i et premiumprodukt, eller bare ønsker at blive bedre informeret om, hvilken version af temaet du skal vælge, skal du læse videre.

Zerif Lite WordPress-temafunktioner

Zerif Lite bruger et layout på én side til at hjælpe dig med at oprette en hjemmeside til dit websted. Ved at bruge dette format er du i stand til at fortælle dine besøgende alt, hvad de har brug for at vide på et enkelt sted.

Zerif Lite-tema

Hvis du hurtigt ønsker at få dit punkt frem og gribe dine besøgende opmærksomhed, er et layout på én side det indlysende valg. Hvis det valgte tema imidlertid ikke inkluderer de rigtige hjemmesidesektioner, kan forsøget på at opbygge noget værdigt ende med frustration. Uden de rigtige hjemmesidesektioner risikerer du at have et websted, der ikke er i stand til at formidle, hvad du gør, og de fordele, du tilbyder.

Med dette i tankerne, lad os se på de sektioner, du kan tilføje til en side-layout med Zerif Lite.

Zerif Lite tilgængelige hjemmesidesektioner

Zerif Lite-temaegennemgangsfunktioner

For at hjælpe dig med at opbygge en overbevisende hjemmeside til dit websted på én side inkluderer Zerif Lite følgende sektioner:

  • Stor titel
  • Vores fokus / funktioner
  • Om os med færdighedsgrafer
  • Holdmedlemsprofiler
  • Udtalelser
  • Sidste nyt fra bloggen
  • Kontakt os formular
  • Båndknapper
  • Sidefodsområde

Du har også fået en god mængde kontrol over oplysningerne om baggrundsbilledet på hjemmesiden ved hjælp af kontroller, der dækker gentagelse, placering og vedhæftning af dit valgte billede.

Zerif Lite Theme Review Teamsektion

Når det kommer til startsiden, mangler lite-versionen to sektioner, der findes i Zerif Pro: Google Maps og priser. Det er heller ikke muligt at omorganisere hjemmesidesektionerne eller tilpasse farverne med Zerif Lite, som du kan med den kommercielle version.

Forudsat at du ikke planlægger at fremhæve din placering med et Google Map eller offentliggøre dine prisindstillinger, skulle det ikke være et problem at have disse to sektioner.

Blogindlægsskabeloner

Selvom en stor indsats er gået i at sikre, at hjemmesiden på dit websted kan se ud, er skabelonerne til blogindlæg ikke blevet overset – hvilket betyder, at du ved at bruge din hjemmeside til at sælge dine tjenester stadig kan udnytte kraften i indholdsmarkedsføring for at skabe trafik til dit websted med en velformateret blog.

Zerif Lite Theme Review Blog Layout

Den enkelte indlægsskabelon (skabelonen, der bruges til at vise hvert enkelt blogindlæg) er ikke der oppe med de allerbedste bloggingtemaer, der er tilgængelige (der er ikke et stort fremhævet billede på display eller en fancy forfatterbioboks, for eksempel), men inkluderede layouts bør være mere end tilstrækkelige for de fleste brugere.

Zerif Lite kommer også med noget prøve / demo-indhold, der let kan importeres til dit websted for at udfylde det med grundlæggende tekst og billeder – og dermed give dig en færdiglavet skabelon at arbejde ud fra. Zerif Lite er også fuldt lydhør, hvilket sikrer, at din smartphone og tablet-brugende besøgende ikke kun kan få adgang til dit websted, men også købe dine tjenester eller købe dine produkter online.

Zerif Lite Theme Review Mobile Responsive

Zerif Lite brugeroplevelse

Zerif Lite er et tema, der er gratis at bruge og fås fra ThemeIsle, så du kan installere det på dit WordPress-websted inden for dit dashboardadministrationsområde med mindst mulig ophid. For at gøre det skal du blot navigere til temasektionen i dit WordPress-dashboard og klikke på knappen Tilføj nyt. Du kan derefter søge efter Zerif Lite og klikke på knappen Installer for at tilføje temaet.

Zerif Lite Theme Review Install

Når du har aktiveret temaet, bliver du bedt om at installere de to anbefalede plugins: Custom Custom Page Page Customizer og Revive Old Post (tidligere Tweet Old Post). Begge er gratis og er oprettet af det samme team bag Zerif Lite, ThemeIsle.

Når det kommer til at tilføje indhold til din startside, har skaberne af Zerif Lite valgt at gøre fuld brug af WordPress Customizer-værktøjet, og denne tilgang fungerer rigtig godt. Mens flere og flere temaer omfavner Customizer, er der stadig ikke mange, så det er dejligt at se en anden gratis mulighed, der!

Zerif Lite Theme Review Customizer

En af nøglefunktionerne i WordPress Customizer er, at det giver dig en live forhåndsvisning af dit websted, mens du arbejder. Da de forskellige startsidesektioner i Zerif Lite styres gennem Customizer, kan du med det samme se, hvordan din tekst ser ud til dine besøgende, når du indtaster den på webstedet.

Fjernelse af behovet for at gemme dit arbejde, skifte faner og opdatere vinduer fremskynder virkelig arbejdsgangen. Dette igen gør processen meget sjovere.

Zerif Lite Theme Review Blog Stor titel

At føje dit indhold til 1-siders layout på startsiden er lige så let som at navigere til det tilsvarende afsnit i Customizer og indtaste teksten. Mens det meste af arbejdet foregår gennem Customizer-grænsefladen, håndteres nogle startsidesektioner, såsom teammedlemsprofiler, via widgets gennem admin-området til backend / dashboard.

Zerif Lite Theme Review Widget

Ændring af baggrundsbillede på hjemmesiden er også meget ligetil: Naviger blot til baggrundsbilledafsnittet på Customizer og vælg et billede fra WordPress Media Library eller upload din egen nye fil.

Zerif Lite Theme Review Baggrundsbillede

Gennem de forskellige indstillinger for afkrydsningsfelt kan du derefter vælge, hvordan billedet skal vises på din startside, og hvis der er nogle hjemmesidesektioner, du ikke ønsker at vise, er det blot et tilfælde af at markere det relevante felt. Som tidligere nævnt skal du opgradere til Zerif Pro, hvis du gerne vil omarrangere sektionerne eller ændre deres farver..

Opsætning af dette tema og tilføjelse af dit eget indhold skal være ligetil for dem, der kender WordPress – og for alle andre er der omfattende online dokumentation tilgængelig.

Opsummering

Hvis du har læst min anmeldelse af Zerif Pro-temaet, ved du allerede, hvor imponeret jeg var med det.

Efter at have prøvet Lite-versionen, er jeg endnu mere imponeret. Sammenlignet med premium-versionen mangler Zerif Lite næsten ingen funktioner – der er virkelig kun et par manglende startsider og færre tilpasningsmuligheder..

Med et stort udvalg af hjemmesidesektioner og en intuitiv måde at nemt tilføje nyt indhold til dem via WordPress Customizer, er Zerif Lite ikke kun et tema, der har alt hvad du har brug for, det er også – måske mere vigtigt – ekstremt let at bruge.

Kort sagt: Hvis du bygger et websted, der skal markedsføre din virksomhed eller tjenester, eller en anden type websted, hvor en 1-sides hjemmesidelayout er passende, skal du kontrollere både Zerif Lite og Zerif Pro.

* I skrivende stund er Zerif Lite blevet downloadet næsten en halv million gange!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me