TemplateMonster-gennemgang: Et WordPress-tema til ethvert projekt?

WordPress-tilbud


Du kan finde mere end 1.400 WordPress-temaer på TemplateMonster. Det er en imponerende mængde temaer, men er de nogle gode? I denne TemplateMonster-gennemgang vil vi se på nogle af deres bedste WordPress-temaer, de andre tjenester, de tilbyder, og om de repræsenterer god værdi for pengene.

Hvis du leder efter et nyt WordPress-tema, hjælper denne anmeldelse dig med at beslutte, om det er værd at bruge browseren til TemplateMonsters store bibliotek, eller om du i stedet skal fokusere din opmærksomhed et andet sted.

Lad os komme igang…

Om TemplateMonster

WordPress-temaer fra skabelonmonster

TemplateMonster har et voksende bibliotek med WordPress-temaer.

TemplateMonster blev lanceret i 2002 og er siden blevet en af ​​de største markedspladser for webstedskabeloner i branchen. WordPress-temaer blev føjet til markedet i 2006, og der er nu mere end 1.400 af dem. Hver er udelukkende tilgængelig fra TemplateMonster og er skabt af et team af interne designere. Du finder ikke disse temaer andre steder.

Temaer efter skabelon Monsterudvikler Delta

TemplateMonster WordPress-temaerne oprettes af et team af interne designere.

Vi vil se nærmere på prisoplysninger senere i denne anmeldelse, men deres mest populære WordPress-temaer kan købes på individuelt grundlag for omkring $ 75. Valgfrie opgraderinger er tilgængelige til hvert temakøb, inklusive temainstallation og webhosting. I skrivende stund bød TemplateMonster ikke en medlemskabsoption eller temaklub, der ville give dig adgang til alle deres produkter til en pris.

Ud over standardlicenser tilbyder TemplateMonster en buyout-licens, der giver dig mulighed for at fjerne et tema fra markedet og sikre, at du er den sidste person, der downloader det – noget du måske vil overveje, hvis du leder efter et unikt design til dit WordPress-websted.

TemplateMonster nøgledetaljer

Her er nogle vigtige oplysninger om TemplateMonster:

 • Lanceret i 2002.
 • Tilbyder 1.422 WordPress-temaer (plus mere end 25.000 skabeloner til andre platforme).
 • Temaer spænder over flere kategorier, herunder blogs, porteføljer, forretningswebsteder, e-handel butikker og mere.
 • Tilbyder en lille samling WordPress-plugins.
 • WordPress-temaer er typisk pris til $ 75.
 • Ekstra tjenester, herunder temainstallation, plugin-pakker, tilpasning af websteder og temaer, og fotos af lager, er tilgængelige, såvel som webhosting, der tilbydes gennem et partnerskab med InMotion Hosting.

Typisk TemplateMonster WordPress-temafunktioner

Power Builder-sideværktøjsværktøjet.

Mange TemplateMonster WordPress-temaer inkluderer deres PowerBuilder-sideværktøjsværktøj.

Med så mange tilgængelige temaer er det vanskeligt at generalisere, når man beskriver TemplateMonster WordPress-temaer. Deres seneste temaer deler dog nogle ligheder. Et moderne tema fra TemplateMonster inkluderer typisk:

 • PowerBuilder-træk-og-slip-WordPress-sidebyggerværktøjet
 • support til WordPress Customizer, så du kan tilpasse mange aspekter af dit websted
 • licens under GPLv3, så du kan bruge temaet til ethvert antal projekter, der tilhører enten dig eller dine klienter uden begrænsninger
 • 24/7 kundesupport.
 • et komplet sæt online-dokumentation for hvert tema
 • prøv-før-du-køber online admin demoer til temaer og plugins.

Selvom TemplateMonster WordPress-temaerne er oprettet af et team af interne designere, varierer deres udseende og dækker en lang række stilarter.

Ændring af temaerne med WordPress Customizer

De fleste TemplateMonster-temaer giver dig mulighed for at tilpasse dit websted gennem WordPress Customizer i varierende grad.

Ovenstående information om, hvad man kan forvente af et TemplateMonster-tema, skal kun bruges som en generel vejledning. De nøjagtige detaljer kan variere fra produkt til produkt, så det anbefales stærkt, at du tjekker nøjagtigt, hvad et bestemt tema inkluderer, før du foretager et køb.

Bedste WordPress-temaer fra TemplateMonster

For at hjælpe dig med at finde de bedste TemplateMonster WordPress-temaer, her er et par af de mest imponerende muligheder tilgængelige i dag.

Monstroid 2 Multipurpose WordPress Theme

Monstroid 2 er den opgraderede og forbedrede version af det originale Monstroid-flagskibstema fra TemplateMonster. Som sin forgænger er det bestemt et populært valg, der har modtaget positive anmeldelser fra blogs, der dækker WordPress-samfundet, såvel som kunder, der har købt temaet.

Monstroid 2 WordPress Theme

Monstroid 2 bygger på de funktioner, der gjorde det originale Monstroid-tema til en succes. Hvis du vælger dette tema, får du adgang til et voksende bibliotek med børnetemaer, der er bygget til at oprette bestemte typer websteder, og der er også et udvalg af plugins inkluderet i pakken, hvor du tilføjer nyttig funktionalitet til dit WordPress-websted. Fuld tilpasningsmuligheder tilbydes også – inklusive et sidebyggerværktøj.

Andre højdepunkter i Monstroid 2 inkluderer:

 • en guide til temainstallation
 • 29 børnetemaer til en række forskellige websteder
 • flere hjemmesidesdemoer
 • et stort bibliotek med indersideskabeloner og -layouts
 • fuld e-handelsstøtte til salg af produkter og tjenester online.

Monstroid skal være i stand til at hjælpe dig med at oprette næsten alle typer websteder med WordPress. Hvis du imidlertid leder efter et mere fokuseret, specialbygget tema, er der mange flere muligheder at vælge imellem i TemplateMonster-biblioteket.

Pris: Fra $ 75

Detaljer – Demo

Magisk multifunktionelt kreativt WordPress-tema

Magic er bygget til kreative projekter og hjælper dig med at starte et WordPress-websted til din personlige blog, online portefølje, designbureau eller fotogalleri. Takket være den fulde e-handelsstøtte, uanset hvilken Magic demo du vælger, har du muligheden for at sælge produkter og tjenester fra dit websted.

Magisk kreativt WordPress-tema

Demo-webstedets demoer gør god brug af skyderne, layout på fuld skærm og iøjnefaldende farvekombinationer. Da dette tema imidlertid er fyldt med tilpasningsmuligheder, skal du ikke have nogen problemer med at justere designet til at matche din vision.

Andre højdepunkter i Magic inkluderer:

 • syv forskellige hjemmesidedesign og fire farveskind
 • et værktøj til at trække og slippe sider
 • Slider Revolution-slideshow-builder-plugin
 • detaljerede tilpasningsmuligheder og indstillinger
 • guiden til temainstallation.

Mens Magic er et alsidig tema, har det et stærkt fokus på kreative websteder takket være sit bibliotek med skabeloner og dets farverige og livlige design.

Pris: Fra $ 75

Detaljer – Demo

Ascendio Corporate og Business WordPress Theme

Brug for et seriøst, ikke-nonsens websted til din virksomhed? Ascendio kan hjælpe. Standard hjemmesideslayout og design har alt hvad du har brug for for at få din besked videre til dine besøgende, og forhåbentlig overtale dem til at tage handling og komme i kontakt. Fra kernetjenestelisten og det afsluttede projektvindueafsnit til udtalelser og virksomhedsprofil kan din startside besvare alle de spørgsmål, dit publikum måtte have, når du ankommer til dit websted.

Ascendio WordPress Theme

Alt kan tilpasses med Ascendio. Uanset om du er glad for at redesigne indholdslayouterne med træk-og-slip-siden-builderværktøjet eller blot ændre farveskemaet, skal du være i stand til at få dit websted til at se ud som du ønsker med Ascendio.

Andre højdepunkter i Ascendio inkluderer:

 • et udvalg af forudbyggede skabeloner til dit websteds vigtige sider
 • et bibliotek med indholdsmoduler til at forbedre dine sider
 • et udvalg af tilpassede widgets til dit websteds sidebjælker
 • et væld af tematilpasningsmuligheder og indstillinger
 • blog- og porteføljesektioner til deling af nyheder og afsluttede projekter.

Med kun en webstedsdemo kan Ascendio importeres til dit WordPress-sted og klar til brug med bare et par klik.

Pris: Fra $ 75

Detaljer – Demo

Gusto Café og Restaurant WordPress Theme

Gusto blev bygget for at give dig mulighed for at oprette en café eller restaurantwebsted med WordPress. For at opnå dette har Gusto alle de skabeloner, der er nødvendige for at offentliggøre flere mad- og drikkemenuer på dit websted, plus alle de andre vigtige sider, som en god café- eller restaurantwebsite har brug for.

Gusto WordPress Theme

Gusto har endda muligheden for at acceptere reservationer online, hvis du gerne vil tilbyde denne service. Du får også et godt udvalg af forudbyggede webstedselementer at arbejde med, så du kan mikse og matche dem for at skabe det rigtige design til dit websted.

Andre højdepunkter i Gusto inkluderer:

 • syv forskellige overskriftslayouts
 • en redigeringsside for træk og slip
 • et komplet sæt tilpasningsmuligheder for websteder
 • tilpassede widgets til visning af interaktivt indhold
 • et online aftale- og reservationsstyringsværktøj.

Gusto skal være i stand til at hjælpe enhver café- eller restaurantejer med at lancere en stilfuld og nyttig webside til deres forretning.

Pris: Fra $ 75

Detaljer – Demo

Trendomania livsstil og mode blog WordPress tema

Hvis du ønsker at give din blog en makeover eller sikre, at den har et stilfuldt design fra starten, kan Trendomania-temaet være en god mulighed. Det overordnede design er minimalt, selvom funktionslisten bestemt ikke er. Tilpassede widgets og et varieret sæt temaindstillinger giver dig en god mængde kontrol over udseendet på dit websted.

Trendomaina WordPress Theme

Afhængig af hvordan du konfigurerer temaet, kan din blog indeholde en mobilvenlig indholdsskyder på startsiden, efterfulgt af uddrag fra dine mest populære indlæg. Alternativt kan du blot bruge et mere traditionelt bloglayout og vise dine seneste indlæg på hjemmesiden. Trendomania er et fleksibelt tema.

Andre højdepunkter i Trendomania inkluderer:

 • seks layout af webstedets header
 • detaljerede kontroller af tilpasning af temaer
 • et styringsværktøj til flere sider
 • en abonnementsformular til nyhedsbrev
 • et bibliotek med postformater og bloglayouts.

Trendomania skal hjælpe dig med at oprette en stilfuld blog, der har alle de nødvendige funktioner til at holde dine besøgende på webstedet så længe som muligt.

Pris: Fra $ 45

Detaljer – Demo

Laraway SEO & Agentur for digital marketing WordPress Theme

Laraway-tema-demoen er blevet oprettet til at hjælpe dig med at oprette et websted med SEO og digitalt marketingbureau med WordPress. Imidlertid bør enhver virksomhed eller enkeltperson, der tilbyder tjenester online, være i stand til at udnytte Laraway godt.

Laraway SEO WordPress Theme

Laraway gør det nemt at få vist oplysninger om klienter, du har arbejdet med, og projekter, du har afsluttet. Du kan også bruge blogskabelonerne til at dele de seneste nyheder fra din virksomhed.

Andre højdepunkter i Laraway inkluderer:

 • et værktøj til at trække og slippe sider
 • et komplet sæt tilpasningsmuligheder
 • et teammedlemsprofiludgiver
 • projektvinduesskabeloner til udgivelse af casestudier
 • et bibliotek med skabeloner til vigtige sider og blogindlæg.

Laraway har alt det forbygde indhold og tilpasningsfunktioner, du har brug for for at oprette et unikt websted til din virksomhed.

Pris: Fra $ 75

Detaljer – Demo

TemplateMonster WordPress Plugins

Skabelon Monster Plugins

TemplateMonster sælger også et antal WordPress-plugins.

Foruden temaer tilbyder TemplateMonster også et lille antal WordPress-plugins. Blandt indstillingerne finder du MotoPress Content Editor, en front-end drag-and-drop-side-builder, der opgraderer standard WordPress Editor til et peg-og-klik-WYSIWYG webstedsdesignerværktøj.

MotoPress-plugin

MotoPress Content Editor-pluginet tilføjer en fuldt udstyret træk-og-slip-side-builder til dit WordPress-websted.

Du kan købe MotoPress Content Editor-pluginet alene for $ 29 eller vælge det som et betalt tilføjelse, når du køber udvalgte temaer fra TemplateMonster. Imidlertid inkluderer mange af de nyeste WordPress-temaer fra TemplateMonster allerede deres in-house PowerBuilder backend side builder værktøj, der tilbyder lignende funktionalitet.

Glider-plugin

MotoPress Slider-plugin giver dig mulighed for at oprette interaktive animerede slideshows til dit websted.

Selvom nogle TemplateMonster-temaer inkluderer et grundlæggende diasshowværktøj, sælger de også premium MotoPress Slider-plugin. For $ 19 kan du begynde at tilføje animerede, flerlags lysbilledshow til dit websted ved hjælp af træk-og-slip-grænsefladen for dette plugin.

Et andet premium-plugin er værktøjet Hotelbooking Engine, som kan bruges til at acceptere reservationer fra dit hotel, gæstehus eller andre lignende typer websteder.

TemplateMonster-prisoplysninger

Opdateringer af temapriser

TemplateMonster-temaer kan købes med valgfri opgraderinger.

TemplateMonster WordPress-temaerne kan købes individuelt. Mens priserne varierer, er de fleste af deres nyeste temaer opført for omkring $ 75. Når du køber et tema, kan du tilføje valgfri opgraderinger, såsom en pakke med anbefalede plugins, temainstallation og tilpasning, lagerbilleder og webhosting gennem TemplateMonster-partnerskabet med InMotion Hosting.

Som nævnt tidligere tilbyder TemplateMonster også en buyout-mulighed for nogle af deres temaer. Derfor, hvis du finder et tema med nul downloads eller et, der kun er købt et par gange, kan du betale det ekstra gebyr og sikre et tema, der ikke længere er til salg.

Temaer med nul downloads

TemplateMonster-webstedet gør det nemt at finde temaer, der endnu ikke er downloadet.

Priserne varierer for udkøbslicensen afhængigt af temaet – $ 5.000 ser ud til at være et almindeligt beløb for temaer med nul-downloads – men det er noget at overveje, hvis du leder efter et unikt design til dit websted.

Afsluttende tanker

Barbershop-tema

TemplateMonster har et godt udvalg af niche WordPress-temaer.

De bedst sælgende WordPress-temaer fra TemplateMonster skal markere alle felterne på de fleste menneskers liste over krav, når det gælder valg af et nyt tema. De tilbyder også et godt udvalg af nichetemaer, så hvis du leder efter et tema til din barbershop eller græsplænevirksomhed, vil du sandsynligvis finde et på TemplateMonster.

TemplateMonster-opgraderingsmulighederne kan helt sikkert hjælpe med at gøre lanceringen af ​​et WordPress-websted lettere. At lade TemplateMonster tage sig af temainstallationen, tilpasning af websteder og hosting fjerner meget af den friktion, der kan forhindre dig i at ende med et fungerende websted, du er tilfreds med.

Der er dog mange andre WordPress-temaer derude, der kan konkurrere med de bedste produkter fra TemplateMonster. Divi fra elegante temaer er en imponerende multifunktionsindstilling, der konstant forbedres og kan bruges til at oprette en hvilken som helst webside med WordPress. StudioPress-websteder og Envato Hosted er kun to andre tjenester, der kan give dig alt hvad du har brug for for at få dit WordPress-websted online, herunder et tema, support og hosting i høj kvalitet.

Hvis du kan lide det, du ser, er der ingen grund til ikke at vælge et WordPress-tema fra TemplateMonster. Da der imidlertid er så mange andre steder at finde WordPress-temaer i høj kvalitet, kan du måske shoppe lidt rundt, inden du træffer en endelig beslutning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me