StudioPress-gennemgang: De bedste WordPress-temaer i branchen?

WordPress-tilbud


Der har aldrig været et bedre tidspunkt at være WordPress-bruger – med så mange temaer og plugins af høj kvalitet at vælge imellem, er de typer websteder, du kan oprette med WordPress, næsten ubegrænset.

Imidlertid kan en af ​​ulemperne ved at have så meget frihed være at tage det rigtige valg. Med så mange produkter, der alle byder på at kæmpe for din opmærksomhed, kan det være svært at selv vide, hvor man skal starte.

For at hjælpe dig i din søgning efter det altomgivende perfekte design, ser vi på StudioPress – en af ​​de mest kendte og mest etablerede spillere i branchen!

Med mere end en halv million WordPress-websteder drevet af dens temaer, og omkring 60 skabeloner at vælge imellem, for mange WordPress-brugere, er StudioPress gå til destinationen for at finde nye temaer.

Eftersom StudioPress for nylig blev købt af WP Engine, er der nu en måde at få adgang til alle de store temaer gratis.

Lad os dybe dybere …

Hvorfor vælge StudioPress?

StudioPress er skaberen af ​​Genesis Framework – sandsynligvis den mest kendte temaramme for WordPress. Genesis beskrives bedst som et lag af kode, der ligger mellem WordPress-softwaren og dit valgte tema.

StudioPress WordPress-tema websted

En anden måde at se på Genesis Framework er, at det er et WordPress-tema med et grundlæggende design og udseende. Dette design og udseende kan forbedres ved at installere et af de mange underordnede temaer, der er bygget til det. Disse underordnede temaer bygger på det solide fundament og kodebase, der leveres af Genesis Framework, og dækker en lang række stilarter og anvendelser.

StudioPress-teamet kan lide at beskrive WordPress som motoren i din bil, Genesis som ramme og krop, og StudioPress-barnets temaer som malingsjob.

Kun børnetemaer, der er bygget specifikt til Genesis Framework, kan bruges ved siden af. Imidlertid er enhver fri til at oprette underordnede temaer til StudioPress Genesis Framework, og mange udviklere tjener godt på at oprette kommercielle børnetemaer til rammen.

Dette betyder, at hvis du vælger et af temaerne fra StudioPress, vil du også vælge Genesis Framework. Bortset fra at sikre, at du har installeret Genesis Framework, før du installerer dit valgte underordnetema, er der ikke yderligere trin involveret i at køre et Genesis Framework-drevet WordPress-websted.

Genesis Framework

StudioPress-temaerne er bygget oven på Genesis Framework.

At vælge Genesis Framework og et af dets underordnede temaer betyder ikke, at udseendet på dit websted er begrænset på nogen måde. For at få en bedre idé om, hvad der er muligt, skal du tjekke udstillingsvinduet for brugerdefinerede websteder, der er bygget på Genesis Framework.

StudioPress-temaer Funktioner og fordele

Før du vælger det bedste, er det værd at se på, hvorfor du bør overveje at vælge et af temaerne fra StudioPress. At forstå nogle af fordelene ved at bruge et tema, der kører inden for Genesis Framework, kan hjælpe dig med at tage en informeret beslutning.

Nogle højdepunkter og egenskaber ved et typisk StudioPress-tema inkluderer:

 • hurtig indlæsningstid for websider
 • ekstra vægt på sikkerhed
 • fuldt responsivt HTML5-design til mobile brugere
 • ingen oppustethed fra overdreven indbyggede funktioner
 • minimale tilpasningsmuligheder for en mere strømlinet brugeroplevelse
 • ren kode, der appellerer til udviklere
 • adgang til søgemaskineoptimeret Genesis Framework-kodebase.

Mange af StudioPress-temafunktioner, såsom hurtig indlæsningstid og en forpligtelse til sikkerhed, er uden tvivl fordele. Nogle, såsom det minimale antal tilpasningsmuligheder og indbyggede funktioner, kan imidlertid diskuteres. Op til disse egenskaber er, at mindre kode bruges til at fremstille temaerne, hvilket betyder en hurtigere indlæsningswebsted og en mere strømlinet brugeroplevelse.

Imidlertid viser den aktuelle popularitet af multifunktionelle WordPress-temaer, såsom Divi (af elegante temaer), at der er et stort efterspørgsel efter alt-i-en-temaer. Nogle WordPress-brugere foretrækker simpelthen temaer, der kan bruges til at opbygge næsten enhver type websted med alle de nødvendige funktioner inkluderet i en pakke.

Det er ikke at sige, at de samme resultater ikke kan opnås med et StudioPress-tema. Det er bare det, at du bliver nødt til at installere yderligere plugins eller skrive brugerdefineret kode. Dette har igen potentialet til at udslette nogle af de fordele, der tilbydes fra StudioPress-temaerne, såsom en forenklet admin-interface, ren kode og hurtige indlæsningstider.

Valg af et StudioPress-tema, der er bygget til at oprette en bestemt type websted sammen med en håndfuld plugins, der er vigtige for dit projekt, har stadig sine upsides. Dit websted overvejer sandsynligvis stadig bedre end et ægte multifunktions-tema, der inkluderer alle tænkelige funktioner samt utallige demoversioner og skabeloner.

En anden fordel ved at gå ned fra ramme-og-barn-temamodellen er, at det er relativt ligetil at ændre designet på dit websted – i det mindste sammenlignet med mere traditionelle WordPress-temaer. For at give dit websted et nyt look skal du blot skifte til et andet underordnet tema – grundlaget for webstedet forbliver intakt, mens det udvendige udseende ændres.

Når du ændrer underordnede temaer, behøver du ikke at bekymre dig om negativt at påvirke brugervenlighedsvurderinger eller SEO-placeringer, fordi kernestedsstrukturen, der leveres af Genesis Framework, forbliver den samme, idet kun det overliggende design ændrer.

Med det underliggende Genesis Framework, der tager sig af design-, sikkerheds- og SEO-fundamentet til dit websted, og barnetemaerne, der leverer de rene designelementer, uanset hvilket StudioPress-barnetema du vælger, vil dit websted have et solidt og robust fundament.

Hvis du ikke er sikker på, om et multifunktionelt WordPress-tema eller et mere fokuseret StudioPress-tema ville være den bedste mulighed for dit projekt, skal du læse vores guide til at vælge mellem Divi-temaet og Genesis Framework.

WP-motoranskaffelse af StudioPress

I 2018, 11 år siden grundlæggelsen af ​​StudioPress, blev temafirmaet erhvervet af WP Engine – en af ​​de mest populære administrerede WordPress-hostingudbydere omkring.

Takket være denne udvikling kan WP Engine-kunder nu bruge ethvert af de 35-plus-temaer oprettet af StudioPress – inklusive Genesis Framework og eventuelle fremtidige udgivelser – gratis som en del af deres hosting-pakke.

Download et StudioPress-tema

Over 35 StudioPress WordPress-temaer kan downloades til brug på dit websted fra din WP Engine-brugerportal.

Hvis du er freelance webdesigner eller driver et webdesignbureau, kan du også ansøge om at blive medlem af WP Engine Agency Partner Program. Hvis du accepterer, får du en gratis WP Engine-agenturekonto, der inkluderer adgang til alle StudioPress-temaerne og Genesis Framework til brug på dine kunders websteder. En anden fordel er, at du også vil blive opført i WP Engine-partnermappen, hvilket kan generere flere kundeemner til din virksomhed.

Men hvad betyder anskaffelsen af ​​WP Engine for StudioPress fremover? Den gode nyhed er, at StudioPress-medstifter Brian Gardner er tilsluttet WP Engine som produktudviklingsleder, så han forhåbentlig skulle fortsætte med at være involveret i produktionen af ​​nye temaer. Da der er blevet frigivet flere imponerende nye StudioPress-temaer siden overtagelsen, ser det ud til, at mærket vil bevare sin status som en af ​​de bedste kilder til WordPress-temaer i høj kvalitet.

Hvis du endnu ikke har valgt en webhost, eller du overvejer at skifte udbydere, skal du tjekke vores WP Engine-gennemgang for at se, om dette firma er det rigtige valg for dig.

Top StudioPress WordPress-temaer

Nu hvor vi har dækket over, hvorfor du skal overveje at bruge Genesis Framework og et af temaerne fra StudioPress, lad os undersøge nogle af de bedste muligheder.

StudioPress-temaer

Nye temaer føjes regelmæssigt til StudioPress-kataloget, og eksisterende temaer opdateres ofte.

Som nævnt tidligere er det enhver, der er fri til at oprette underordnede temaer til Genesis Framework – og nogle tredjeparts temaer er endda tilgængelige at købe direkte fra StudioPress-webstedet. For denne gennemgang ser vi dog kun på de temaer, der er oprettet af det officielle StudioPress-team.

Revolution Pro

Revolution Pro er det nyeste StudioPress-tema, og det kan være et godt valg for enhver, der ønsker at integrere masser af billeder i designet på deres websted. Uanset om du er en fotograf, der opretter en online portefølje, eller du vil have, at dit agenturwebsted skal indeholde nogle iøjnefaldende stockbilleder, Revolution Pro har et design, du burde finde interessant.

Revolution Pro-tema

Revolution Pro er et minimalt WordPress-tema for enkeltpersoner, små virksomheder og agenturer.

Revolution Pro-pakken indeholder fem eksempler på hjemmesiden, som du let kan ændre, så de passer til dit projekt. Der er også nyttige skabeloner til at tilføje en kontaktside, en blog og en destinationsside til dit websted. Hvis du vil sælge produkter fra dit websted, hvad enten det drejer sig om digitale downloads eller fysiske ting, har Revolution Pro også fuld e-handelsstøtte.

Andre højdepunkter i Revolution Pro inkluderer:

 • et-klik-temaopsætning til hurtig import af demoindhold
 • optimering til de nyeste versioner af WordPress Editor
 • minimal og mobil responsiv design.

Hvis du gerne vil drage fuld fordel af den nye WordPress Editor til at oprette interessante sidelayouts til dit websted, kommer Revolution Pro med alt hvad du skal bruge.

Detaljer – Demo

Authority Pro

Authority Pro er et andet af de nyere WordPress-temaer fra StudioPress. Authority Pro er designet til at oprette websteder for at vise din autoritet og ekspertise. Det fungerer godt for personer, der ønsker at promovere deres tjenester, eller dem selv, online.

Authority Pro Theme

Freelancere, coaches og bloggere bør finde Authority Pro nyttigt til at markedsføre deres tjenester og opbygge deres brand.

Standardoppsettet for hjemmeside indeholder nogle nyttige elementer, herunder et panel til visning af klientlogoer, plads til offentliggørelse af udtalelser og et gitter til promovering af det nyeste indhold fra din blog. For at øge tilmeldings- og konverteringsfrekvensen inkluderer skabelon på hjemmesiden også et par forskellige opfordringselementer, som du nemt kan skræddersy til at matche de produkter og tjenester, du vil promovere.

Andre højdepunkter i Authority Pro inkluderer:

 • avanceret support til den nye WordPress Editor til hjælp med oprettelse af sidelayout
 • e-handelsstøtte til indsamling af betalinger og salg af produkter og tjenester online
 • destinationsside og prissætningstabelskabeloner
 • optin-formularer til at udvide dit e-mail-nyhedsbrev.

Da Authority Pro inkluderer den nye installationsfunktion med et enkelt klik, tager det ikke lang tid at starte dit websted med dette tema.

Detaljer – Demo

Gennembrud Pro

Breakthrough Pro er designet specielt til at oprette websteder med reklamebureauer og marketingbureauer og har en hjemmesideslayout, der hjælper dig med at komme i kontakt med dine besøgende og overtale dem til at komme i kontakt. Konverteringsfokuserede elementer på standardhjemmesidelayoutet inkluderer plads til at offentliggøre kunderefeedback, links til casestudier og fremtrædende opfordring til handling-knapper.

Gennembrud pro tema

Standard gennembrud Pro startsidelayoutet er ideelt til agenturwebsteder.

Ud over det stilfulde startsidelayout er der også skabeloner til tilføjelse af en blog, kontaktside, portefølje og endda en e-handelsbutik til dit websted.

Andre højdepunkter i Breakthrough Pro inkluderer:

 • optimering af den opdaterede WordPress Editor til hjælp med oprettelse af indhold
 • prissætningstabel og destinationssideskabeloner
 • ni widgetområder til at hjælpe dig med at oprette et tilpasset startsidelayout.

Hvis du har tjenester, du gerne vil promovere, gør det overordnede design og standardhjemmesidelayout for dette tema Breakthrough Pro til et passende valg.

Detaljer – Demo

Digital Pro

Digital Pro er et stilfuldt tema til oprettelse af agenturwebsteder med WordPress. Tekstområdet på hjemmesiden giver dig en god mulighed for at fange dine besøgende opmærksomhed med en lokkende erklæring. Derefter kan du liste de vigtigste salgssteder i din virksomhed, før du fremhæver dine vigtigste tjenester og introducerer dine seneste blogindlæg.

Digital Pro-tema

Digital Pro er en anden stærk mulighed for at oprette agenturwebsteder med WordPress.

Med et layout i fuld bredde giver Digital Pro dig mulighed for at få mest muligt ud af enhver skærmplads, der er tilgængelig på dit websted, og hjælpe dig med virkelig at sælge dine tjenester eller produkter. Dette Genesis-barnetema er også et godt valg for bloggere, der leder efter et rent og minimalistisk design.

Andre højdepunkter i Digital Pro inkluderer:

 • Vælg tilpasningsmuligheder
 • flere widgetområder
 • et lille udvalg af sideskabeloner og forudindstillinger for layout.

Digital Pro er et perfekt eksempel på et moderne StudioPress WordPress-tema.

Detaljer – Demo

Workstation Pro

Workstation Pro er oprettet for at hjælpe dig med at bruge WordPress til at oprette et websted til et kreativt agentur. Selv hvis du er en freelancer eller solopreneur, skal du være i stand til at gøre brug af dette tema takket være startsiden velkomstbesked og de mange muligheder for at fremhæve de projekter, du har arbejdet med.

Workstation Pro Agency Theme

Agenturer og enkeltpersoner kan bruge Workstation Pro til at markedsføre deres tjenester.

Selvom standardhjemmesiden til temaet ser godt ud, er du fri til at blande og matche indstillingerne og elementerne for at give det din egen stil. Du kan også finjustere nogle af farverne via WordPress Customizer-værktøjet.

Andre højdepunkter i Workstation Pro inkluderer:

 • plads til et stort velkomstbillede og slogan
 • færdigheder og servicelister
 • en destinationsside skabelon
 • grundlæggende formatering og tilpasningsmuligheder.

Hvis du har masser af spændende arbejde og fotos at vise frem, kan Workstation Pro hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem til dem.

Detaljer – Demo

Smuk Pro

Smukke Pro er et godt eksempel på et rent og minimalistisk WordPress-tema. Mens blomsterhjemmesidebilledet ser pænt ud, kan det let udskiftes for noget, der er mere egnet til din blog eller virksomhed.

Smukke Pro WordPress-tema

Smukke Pro er et minimalt WordPress-tema til bloggere og forretningswebsteder.

Takket være det widgetiserede startsidelayout kan dine besøgende blive mødt med en velkomstbesked eller dine seneste blogindlæg. Der er også en attraktiv widget “om mig”, som du kan bruge til at introducere dig selv.

Andre højdepunkter i Beautiful Pro inkluderer:

 • et udvalg af layout- og sidefeltkonfigurationer
 • en destinationsside skabelon
 • ti widgetområder til visning af tilpasset indhold
 • en integreret kontaktform og ikoner for sociale medier.

Smuk Pro er et ideelt valg, hvis du leder efter et rummeligt bloggingstema, der giver dit indhold plads til at trække vejret.

Detaljer – Demo

Højde Pro

Altitude Pro er et forretningstema, der er ideelt til promovering af et kursus, produkt eller service. Fra velkomstteksten til det langformede startsidelayout kan du fange opmærksomheden fra dine besøgende fra starten og lede dem gennem din marketingmeddelelse, før du beder dem om at tage handling.

Altitude Pro WordPress Theme

Altitude Pro er designet til at oprette forretningswebsteder eller -sider, der promoverer kurser, produkter og tjenester.

Med sektioner på startsiden for en bred vifte af indhold, inklusive billeder i fuld bredde, sammenligningstabeller og prissammenligningstips, giver Altitude Pro dig alt hvad du har brug for for at generere flere kundeemner fra dit websted.

Andre højdepunkter i Altitude Pro inkluderer:

 • en hjemmeside med syv widgetområder til visning af tilpasset indhold
 • Parallax-rulleeffekter
 • et udvalg af tilpassede sideskabeloner.
 • muligheden for at tilpasse farver og baggrundsbilleder gennem Theme Customizer
 • flere indhold og sidefeltkonfigurationer.

Altitude Pro er et moderne marketingtema, der hjælper dig med at oprette et websted, der kan vokse din virksomhed.

Detaljer – Demo

Café Pro

Selvom Café Pro er blevet oprettet specifikt for at hjælpe restauranter og caféer med at markedsføre deres forretning online, med en smule tilpasning, kan enhver mursten og mørtelvirksomhed bruge den til at etablere en online tilstedeværelse.

Café Pro WordPress Theme

Café Pro er StudioPress-temaet til oprettelse af café- og restaurantwebsteder med WordPress.

Café Pro’s hjemmeside-design giver dig muligheden for at dele et fuldskærmsbillede, før du viser din missionerklæring og viser de tjenester eller genstande, der tilbydes. Det er let at ændre farveskemaet takket være de medfølgende forudindstillinger.

Andre højdepunkter i Café Pro inkluderer:

 • menu / services tabel builder værktøj
 • et startsidelayout med fire widgetområder
 • skabeloner til forfatter og destinationsside
 • tilpasningsmuligheder for kernefunktionerne i temaet.

Café Pro gør det nemt at opbygge et websted, der kan markedsføre din offline forretning og få flere kunder gennem dine døre.

Detaljer – Demo

AgentPress Pro

AgentPress er oprettet for at hjælpe med at opbygge websteder for ejendomsmæglere. Dette tema gør det nemt at opsætte dit websted og liste dine egenskaber, mens det integrerede søgeværktøj hjælper dine besøgende med at finde, hvad de leder efter.

AgentPress Real Estate WordPress Theme

Hvis du har brug for at oprette et ejendomswebsted, kan AgentPress Pro-temaet hjælpe.

Dette WordPress fast ejendomstema bruger det gratis AgentPress Listing-plugin, der holder dine ejendomsfortegnelser organiserede og sikrer, at de er lette for dine besøgende at søge og gennemse.

Andre højdepunkter i AgentPress Pro inkluderer:

 • attraktive ejendomsfortegnelser sideskabeloner
 • muligheden for at vise agentprofiler
 • et klientudtalelsesudgivelsesværktøj
 • fire forudindstillinger af farveskema
 • flere sidelayout og skabelonindstillinger.

AgentPress ejendomstema tjener et formål og tjener det meget godt.

Detaljer – Demo

Opbygning af et websted ved hjælp af et StudioPress WordPress-tema

Når du køber et tema fra StudioPress – eller får adgang via din WP Engine-hostingpakke – kan du se de detaljerede installations- og opsætningsinstruktioner for dit valgte tema. Disse guider leder dig gennem processen med at oprette dit websted, så det matcher demoversionen af ​​det specifikke tema, du arbejder med.

De seneste temaer fra StudioPress, herunder Revolution Pro og Authority Pro, har imidlertid en opsætningsfunktion med et enkelt klik, der gør et godt stykke arbejde med at forenkle processen med at anvende temademo på dit websted. Forhåbentlig opdaterer StudioPress sine ældre temaer til også at omfatte denne funktion, da det er en reel tidsbesparelse.

StudioPress-kontoområde

De temaer, du har adgang til, kan downloades fra inde i StudioPress-kontoområdet.

Fra dit betjeningspanel på StudioPress-webstedet kan du se de temaer, du har adgang til, og finde deres installationsinstruktioner. Hvert temakøb inkluderer adgang til Genesis Framework, og rammen skal uploades til WordPress sammen med dit valgte StudioPress-barnetema.

For at begynde at opbygge dit nye WordPress-websted skal du downloade temaet og arkivfilerne til din computer. Filerne kan derefter uploades til dit WordPress-websted gennem temasektionen i admin-dashboardet.

Tema filstørrelser

Filstørrelserne på StudioPress-temaerne er relativt små.

Filstørrelserne på Genesis Framework og StudioPress-børnetemaer er typisk meget små, især sammenlignet med nogle af de andre populære, multifunktive WordPress-temaer derude. Selvfølgelig får du ikke adgang til det samme væld af funktioner, indstillinger og integrerede plugins, men hvis du leder efter et let, hurtigt indlæst tema, er dem fra StudioPress svært at slå.

Når du har uploadet Genesis Framework og StudioPress børnetemaer til dit websted, skal du aktivere underordnet temaet for at anvende det på dit websted.

StudioPress-temaer i WordPress Dashboard

Genesis Framework skal uploades til dit websted for at StudioPress-temaerne kan fungere.

Import af demoindhold

Du kan derefter enten konfigurere temaet, som du ønsker det, eller følge instruktionerne for at duplikere demoversionen af ​​tematikken (ved at følge instruktionerne giver du en god forståelse af, hvordan temaet fungerer). Hvis du har valgt et af de nyere temaer, der indeholder installationsværktøjet med ét klik, er det endnu lettere at komme i gang.

Guide til hurtig opsætning af StudioPress-tema

Nyere StudioPress-temaer har en hurtig opsætningsfunktion, der importerer de anbefalede plugins og demoindhold til dit websted.

Hvis du klikker på knappen “opsæt dit websted”, installeres og aktiveres de anbefalede plugins, og demoindholdet importeres og konfigureres. Du kan derefter begynde at tilpasse det installerede indhold for at oprette dit eget unikke websted.

Tilpasning af dit websted

Da nyere StudioPress-temaer, og de der for nylig er blevet opdateret, nu fuldt ud benytter WordPress Customizer-interface, kan du få adgang til alle indstillinger for dit tema gennem dette område på dit WordPress Dashboard. De indstillinger og indstillinger, du får adgang til, afhænger af dit valg af tema.

Med Authority Pro kan du for eksempel vælge, hvilke sektioner der vises på hjemmesiden, giver dig mulighed for at tilpasse det øverste bannerindhold og gør det muligt at redigere teksten, der vises i hovedindholdsområdet, alt gennem WordPress Customizer.

WordPress Customizer

Med nyere StudioPress-temaer kan du nu ændre dit websted via WordPress Customizer-interface.

Den største fordel ved overgangen til WordPress Customizer sammenlignet med den gamle tilgang er, at du får en live preview af, hvordan dit websted vil se ud, mens du arbejder, snarere end at arbejde i WordPress Dashboard og derefter skulle skifte browserfane for at se hvilken effekt dine ændringer har haft. Hvis du tidligere har brugt StudioPress-temaer, er dette en forbedring, du vil være sikker på at værdsætte.

Afhængigt af hvilket tema du har valgt, får du adgang til lidt forskellige funktioner og indstillinger. Med de fleste StudioPress-temaer kan du dog tilpasse eller ændre følgende områder:

 • Grundlæggende webstedslayout.
 • Hjemmeside indhold.
 • Individuelle sidelayout.
 • Nogle aspekter af farveskemaet
 • Indholdsarkivernes udseende.
 • Om der skal vises valgfri navigationsbrødkrumm eller ej.

Redigering af skabeloner

De nyere temaer, såsom Revolution Pro, er også bygget til at drage fordel af den opdaterede WordPress Editor. Takket være dette kan du nemt redigere sideskabeloner, der udgør dette tema gennem WordPress Editor, inklusive skabeloner med avancerede layouts.

WordPress Editor

De seneste StudioPress-temaer har god støtte til den opdaterede WordPress Editor.

Desuden inkluderer StudioPress-temaer nu Atomic Blocks-pluginet, der tilføjer et udvalg af ekstra blokke til WordPress Editor. Nu kan du indsætte en række elementer i dine indlæg og sider, herunder prissætningstabeller, udtalelser og opfordring til handling-blokke. Da blokke er designet til at bruge styling af dit tema, integreres de problemfrit på dit websted.

Atomen blokke indholdsblokke

StudioPress-temaer tilføjer et udvalg af nyttige blokke til WordPress Editor.

Når du har oprettet strukturen til dit websted og tilpasset dens udseende, er det eneste, der er tilbage at gøre, at tilføje dit eget indhold.

Support til StudioPress WordPress-temaer

Brugere af StudioPress-temaer kan søge hjælp på de offentlige supportfora, der er hostet på StudioPress-webstedet, hvor de kan sende spørgsmål og modtage svar fra medarbejdere og medlemmer af samfundet. Kunder kan også åbne en billet for at kontakte StudioPress supportpersonalet direkte.

Community Support Forums

Brugere af StudioPress-temaer kan søge hjælp i fællesskabsfora.

I dokumentationsafsnittet på StudioPress-webstedet finder du en begyndervejledning til Genesis, en serie online-tutorials, ofte stillede spørgsmål, kodestykker, en samling ressourcer fra hele internettet og en liste over anbefalede Genesis-udviklere til hjælp med enhver brugerdefineret job, du har brug for taget af.

Som nævnt vil ethvert tema, du køber, indeholde detaljerede instruktioner og en guide til opsætning af dit websted.

StudioPress-prisoplysninger

Da Genesis Framework kræves for at bruge temaer fra StudioPress, er det godt at se, at det er inkluderet i hvert temakøb. Imidlertid er rammen også tilgængelig for sig selv for $ 59,95, hvis du ønsker at bruge den som et fundament til dit eget brugerdefinerede websteddesign.

Når det kommer til at få adgang til temaerne fra StudioPress, er der tre hovedindstillinger:

 • Enkelt StudioPress-tema inklusive Genesis Framework: fra $ 99,95 til $ 129,95.
 • Pro Plus alt-temapakke: alle 35-plus StudioPress-temaer til $ 499,95.
 • Tilmeld dig WP Engine managed hosting og få temaerne gratis: Planerne starter fra $ 35 om måneden.

Hvis du kan lide udseendet af StudioPress-temaerne og har overvejet administreret WordPress-hosting til dit websted, kan det at få adgang til alle 35-plus-temaer gøre WP Engine til en attraktiv mulighed.

Med StudioPress kan du bruge de temaer, du køber på et ubegrænset antal websteder, hvilket gør Pro Plus alt-temapakken til en god værdi for webdesignere og WordPress-implementører, der opretter websteder til klienter.

Med priser, der starter ved $ 99 for et enkelt tema og går op til $ 129,95 for de nyere indstillinger, er StudioPress-temaerne lidt dyrere end nogle andre WordPress-temaer. De tilbyder dog stadig stor værdi for pengene, når du overvejer, hvor hurtigt og nemt de kan bruges til at opbygge et professionelt websted. Returnerende kunder får rabat, når de køber yderligere temaer fra StudioPress.

Det er værd at bemærke, at i modsætning til nogle af de forholdsvis prisfulde funktionspakke WordPress-temaer, kan du med StudioPress-temaer muligvis købe yderligere kommercielle plugins for at få de funktioner, du har brug for.

StudioPress-webstedet viser også tredjeparts-temaer, der er bygget til at køre på Genesis Framework. Disse er dog ikke oprettet af StudioPress-teamet og prissættes individuelt.

Afsluttende tanker

WordPress-temaerne fra StudioPress er ideelle til alle, der ønsker et ekstremt velbygget, flot tema, som de nemt kan installere og have op og køre på deres site med så lidt ståhej som muligt.

Solid, praktisk og lav vedligeholdelse, disse er utvivlsomt nogle af de bedste temaer i branchen, men medmindre du er en koder eller er villig til at betale for tilpasset udviklingsarbejde, for det meste, hvad du ser, er hvad du få!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me