Samlet temagennemgang – WPExplorer’s WordPress-tema til flere formål

WordPress-tilbud


Oprettet af WordPress-veteraner WPExplorer i slutningen af ​​2013, er Total et meget alsidigt, multifunktionelt WordPress-tema med i øjeblikket mere end 11.000 salg på ThemeForest.

Fra forretningswebsteder, porteføljer og blogs til underholdningswebsteder og onlinebutikker kan multifunktive WordPress-temaer bruges til at oprette næsten enhver type websted, og som en konsekvens er markedet for alt-i-en WordPress-temaer blevet meget konkurrencedygtigt over de sidste to år. I alt gør dog mere end nok til at skille sig ud fra mængden.

Lad os se på, hvad den nyeste version har at tilbyde …

Design og funktioner

Total er et smukt WordPress-tema med et moderne responsivt design, der giver brugerne enestående kontrol over deres websted. Du kan vælge brugerdefinerede baggrunde til din header, webstedsdesign og sider, og der er også valget af faste eller flydende layouts, og muligheden for at oprette flere header-stilarter.

Samlet overskrift

Som en bonus har Total understøttelse af en mega-menu, som, når den er aktiveret, giver dig mulighed for at tilføje flere kolonner og ikoner til dit websteds hovednavigationsmenu.

En af de ting, jeg elsker ved Total, er, at næsten alt er så tilpasses. Tilpassede indlægstyper har for eksempel snesevis af indstillinger, du kan konfigurere. Dette giver dig mulighed for at ændre den måde, indholdet vises ved at tilføje kolonner, pagination, forskellige stilarter og så videre.

Porteføljeside

Der er tre blogindeksskabeloner tilgængelige i alt: en med et stort fremhævet billede; en med fremhævede miniaturebilleder; og et med fremhævede billeder vist i et gitter.

Blogindeks

Det inkluderer også et af de mest populære træk-og-slip-side-builder-plugins på markedet – Visual Composer – og hjælper derved med at skabe en lang række sider.

Prisborde

Temaet kan prale af indbygget support til en lang række WordPress-plugins, såsom stadig populært diskussionsforum plugin bbPress, førende eCommerce-plugin WooCommerce, WordPress flersproget plugin, Arrangementskalenderen, Kontaktformular 7, om det bedste SEO-plugin tilgængeligt Yoast SEO, populært cacheløsning W3 Total Cache med mere.

WooCommerce produktside i alt

Total er et værdigt valg for bloggere også, da det har støtte til alle WordPress-postformater. Den er klar til temaet til børn, har understøttelse af lyd og video og inkluderer mere end 430 store Awesome-skrifttyper og mere end 640 Google-skrifttyper. Der er endda en mulighed under opførelse, som er særlig nyttig, hvis du ikke helt har alt klar, men stadig har brug for at vise besøgende noget præsentabelt.

Temaet leveres pakket med fire premium plugins: Visual Composer; Templatera; Slider Revolution; og Layer-skyderen.

Træk-og-slip-sidebygger Visual Composer (værd $ 34) er en af ​​de vigtigste indeslutninger, da det giver dig mulighed for at oprette professionelle sider ved hjælp af en træk-og-slip-side-builder i forenden eller bagenden af ​​dit websted.

Visual Composer er en brugervenlig sideopbygningsløsning, der har mere end 90 unikke indholdselementer. Foruddefinerede layout er inkluderet for at hjælpe dig med at opbygge sider hurtigt, og ethvert layout, du opretter, kan gemmes og bruges igen andetsteds på dit websted.

Bemærk: For et hurtigt kig på, hvordan redigering i front-end fungerer, kan du tjekke denne YouTube-video fra temaets udvikler.

Template manager Templatera (værd $ 12) er en tilføjelse til Visual Composer, der giver dig mulighed for at kontrollere adgangen til sider på dit websted baseret på brugerroller og indlægstyper, og jeg var glad for at se det inkluderet i den samlede temapakke.

Sliders er blevet en stor del af WordPress-temaer i løbet af de sidste par år – overvejende brugt på hjemmesiderne på websteder og / eller til at vise fotogallerier og porteføljer i områder på webstedet med begrænset plads. De kan også bruges til at vise andre brugerdefinerede indlægstyper, såsom produkter og attester.

Den inkluderede Slider Revolution (værd $ 19) hjælper dig med at bygge lysbilleder ved hjælp af en visuel editor, og du kan oprette regelmæssige lysbilleder, karruseller, blokke, gallerier, forsider og mere.

Jeg elsker virkelig funktionerne i det andet skyderen plugin inkluderet i Total, Layer Slider (værd $ 18), som hjælper dig med at oprette animerede dias ved hjælp af et lagsystem. Det kan prale af mere end 200 diasovergange, 13 skind og tre navigationstyper.

LayerSlider

En række tilpassede indlægstyper er tilgængelig i Total – hvis navne kan brandes via adminområdet. Dette er meget nyttigt, hvis du vil omdøbe posttyper til klienter, og porteføljeposttypen understøtter billeder, video og lyd. Portfolio brugerdefinerede posttyper er normalt ganske basale, men i alt er der en masse muligheder for at konfigurere.

Indstillinger for porteføljeelementer

Personaleindlægstypen er meget nyttig til at oprette en stilfuld medarbejderside eller om side, mens indlægsmeddelelser om udtalelser er en fantastisk måde at vise feedback, du har modtaget fra kunder.

Personalside

Total leveres også med en Footer Builder, der gør det nemt at oprette din egen brugerdefinerede sidefod til dit websted. Brug for en brugerdefineret sidefod med en butikskarrusel, medienet, kundevurderinger eller endda en Layer Slider? Opret og offentliggør bare en ny side ved hjælp af Visual Composer til at trække og slippe elementer på plads. Du kan bruge et hvilket som helst af Visual Composer-, Total- og endda plugin-elementerne (såsom Layer Sliders eller kontaktformularer) til at oprette din sidefod, aktivere derefter Footer Builder fra temapanelet og indstille den side, du lige har oprettet som din footer. Det er det! Andre gode sidefodsindstillinger inkluderer en udkaldssektion, valgfri sidefod afslører animation, masser af stylingindstillinger og selvfølgelig masser af widgets at vælge imellem.

For at få en god visuel gengivelse af, hvordan Total ser ud og føles, kan du tjekke temas officielle demonstrationsside.

Konfigurering af total

Standarden for WordPress-temaer er forbedret markant i løbet af de sidste par år; som ekstra funktionalitet er tilføjet, er det blevet vigtigt for udviklere at hjælpe nye brugere med at få mest muligt ud af deres design.

En af de mest effektive måder at gøre dette på er at give brugerne mulighed for at installere demo-indhold. Et installationsprogram tilføjer eksempelindstillinger og prøver indlæg, sider og medier.

Langt de fleste WordPress-temaer, jeg har gennemgået i år, har haft et indbygget tilpasset installationsprogram, der importerer alle demonstrationsdata med et klik på en knap. Total håndterer det forskelligt ved at bruge den oprindelige WordPress-importør i stedet.

På sin dokumentationsside forklarer WPExplorer årsagen til dette:

”For nogle mennesker kan import af eksempeldatafilen være nyttigt at se, hvordan temaet fungerer, samt at fremskynde udviklingen af ​​deres egen eller deres klients website ved blot at erstatte indholdet og billederne med deres eget. Total bruger IKKE en indbygget importmetode, fordi dette i de fleste tilfælde er en dårlig idé (du ønsker ikke at give dine klienter adgang til det, da de potentielt kunne ødelægge deres websted). I stedet leverer vi eksempeldata, der fungerer med den oprindelige WordPress-import / eksportfunktion. ”

Jeg kan se WPExplorer’s begrundelse for at vælge denne metode. Vær dog opmærksom på, at eksempeldatas zip-filen for Total er 28,1 MB i størrelse, men den maksimale maksimale uploadstørrelse for WordPress-websteder er normalt mindre end dette (den er normalt omkring 8 MB, men kan være så lidt som 2 MB).

Hvis du er begrænset af WordPress-grænsen for upload af WordPress, skal du øge grænsen. Der er en række måder at gøre dette på, men den hurtigste måde er blot at bede dit hostingfirma om at øge grænsen for dig.

En anden ting, jeg elsker ved Total, er, at langt størstedelen af ​​indstillingerne for tilpasning af temaer håndteres gennem WordPress Theme Customiser – og dermed giver dig mulighed for at se en live preview af eventuelle ændringer, du foretager. Du kan ændre dit layout, header, typografi, sociale medier, farver og meget mere, og der er også en række stylingindstillinger til plugins som WooCommerce og Visual Composer.

I alt med WordPress Theme Customizer

Tolv yderligere indstillingssider findes under hovedtema-panelet i Total.

Samlet Tema-panelmenu

På siden med hovedfunktioner kan du aktivere og deaktivere mange vigtige temaindstillinger – hvilket er især nyttigt, hvis du ikke ønsker, at klienter skal have adgang til visse funktioner. For eksempel kan du deaktivere tilpassede indlægstyper, såsom vidnesbyrd, sidefodsbyggeren eller den anbefalede plugins-meddelelse.

Samlede temapanelfunktioner

Du vil også finde andre indstillinger i temapanelområdet til din side under konstruktion, favoritter, 404 side, brugerdefineret login-felt, billedstørrelser, sidefodsbygger, brugerdefineret CSS og Javascript, brugerdefinerede handlinger, tilpasningsadministrator og import og eksport. En changelog er også tilgængelig.

Samlet tilpasset login-side

Hvis kun andre temaudviklere ville følge WPExplorer’s bly og placere alle stylingsindstillinger i WordPress-tematilpasseren og alle generelle indstillinger i hovedtemaets kontrolpanel!

Afsluttende tanker

I alt fandt jeg, at Total var brugervenligt og godt designet. Funktioner såsom dets understøttelse af populære WordPress-plugins, inkludering af premium plugins (som Visual Composer) og support til brugerdefinerede posttyper passer alle sammen for at gøre Total til et ekstremt alsidigt tema..

For en idé om, hvad Total kan gøre, kan du tjekke den officielle WPExplorer-demoside.

Brug af Total? Bygget noget spændende med det? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map