MyThemeShop Review – En fremragende værdi WordPress Theme Club!

WordPress-tilbud


Når de leder efter et tema eller et plugin, bliver WordPress-brugere forkælet for valg. Med det officielle arkiv, dedikerede markedspladser og forskellige WordPress-butikker er der tusinder af muligheder – så mange, faktisk, at det alt for let kan blive vanskeligt at tage en beslutning.

At tage det rigtige valg er dog afgørende for dit websteds succes – så der er ikke noget, der skal tages let. Når alt kommer til alt, vil dit websteds tema bestemme det design, der vises for dine besøgende, og dine plugins tilføjer det meste af dets funktionaliteter.

For at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning vil jeg tage et dybtgående kig på et af de bedste steder at købe WordPress-temaer og plugins: MyThemeShop. Udover at undersøge MyThemeShop generelt vil jeg også se på dets vigtigste funktioner, gennemgå et par af de bedste produkter og dele tip til potentielle købere.

Lad os komme igang!

Hvad er MyThemeShop?

Med et navn som MyThemeShop, ville du tro, at svaret ville være klart. I virkeligheden optager MyThemeShop et mellemgrund mellem et WordPress-temabutik og en WordPress ‘klub’. På grund af sin prispolitik, hælder den sandsynligvis mere mod at være en klub.

MyThemeShop-hjemmesiden

Dette skyldes, at selvom alle dets produkter (MyThemeShop udvikler temaer og plugins) er tilgængelige til at købe individuelt, har det også en medlemskabsmulighed, der giver brugerne fuld adgang til hele sit produktsortiment.

Tro det eller ej, MyThemeShop er en af ​​de største WordPress-klubber rundt omkring og kan prale af en kæmpe 600.000 plus tilfredse kunder og et kombineret katalog med mere end hundrede temaer og plugins. Specifikt 87 gratis temaer og premium temaer og 22 gratis plugins og premium plugins.

MyThemeShop-prissætning

Hvordan samles MyThemeShops tema og plugin-priser sammen med så mange konkurrenter? Lad os se på produktpriserne.

Ud over at tilbyde et antal gratis produkter er MyThemeShop ret konkurrencedygtig med sine priser for individuelle produkter. De fleste premium-temaer koster $ 45, med et par priser til kun $ 29. Dette er mere overkommeligt end mange andre premium-temabutikker. For eksempel er det gennemsnitlige ThemeForest-tema omkring ~ $ 60.

Plugins er prissat individuelt og spænder fra $ 29 til $ 77 afhængigt af plugin. Igen er dette konkurrencedygtigt med det, du ser fra andre plugin-udviklere, såsom dem på CodeCanyon.

Hvis du vil have adgang til alle af temaerne og plugins via MyThemeShop-klubben, betaler du forskellige beløb afhængigt af hvor mange sider du vil bruge produkterne på:

 • Et sted – 99,47 dollar om året
 • Tre steder – $ 197 om året
 • Ubegrænset websteder – 420 $ om året

Hvis du vil bruge MyThemeShops temaer og plugins på ubegrænsede websteder, er klubben lidt dyr, især sammenlignet med lignende klubber. Nogle sammenligningspunkter er:

 • Elegante temaner – fra $ 89 om året for ubegrænsede websteder.
 • Themify – fra 89 dollars om året for ubegrænsede websteder.
 • TeslaThemes – fra $ 99 om året for ubegrænsede websteder.
 • ThemeIsle – fra $ 129 om året for op til tre steder.
 • WPMU Dev – fra $ 588 om året for ubegrænsede websteder
 • StudioPress – fra $ 499 om året for ubegrænsede websteder.

En dejlig ting ved MyThemeShops klub er, at du kan bruge den på klientsider, og du får support. Så hvis du bygger klientsider for at leve, er det en grund til at overveje det ubegrænsede medlemskab.

Du får også adgang til alle nye produkter, som MyThemeShop frigiver, mens du er et aktivt medlem.

MyThemeShop WordPress-temaer

Nu videre til de vigtige ting: Kvaliteten og udvælgelsen af ​​dets produkter. Vi begynder med at se på MyThemeShop’s kerneprodukt: WordPress-temaer.

Samlingen består af 87 temaer til dato – 71 premium-temaer og 16 gratis temaer.

Tema funktioner

MyThemeShop-temaer blev designet med brugervenlighed i tankerne, og hver af dem leveres med et dedikeret panel med temaindstillinger, hvorfra du kan kontrollere temaets indstillinger, tilpasse dit design og importere dummy-indhold (for at få din webside til at se ud som den demo, du så, da du købte tema).

Det er værd at tage et øjeblik at diskutere det fulde omfang af disse tilpasningsmuligheder, som gør temaerne meget alsidige.

Til at begynde med har hvert tema support til ubegrænsede farver og support til Google-skrifttyper. Det er måske vigtigere at alle temaer tilbyder ubegrænsede baggrundsindstillinger, herunder en række indbyggede baggrundsmønstre, de førnævnte ubegrænsede farver og muligheden for at uploade et brugerdefineret baggrundsbillede.

Temaerne er også temmelig funktionsrige. Der er indbygget annoncestyring, stilfulde og lette knapper til deling af sociale dele og kontaktformularfunktionalitet inkluderet i ethvert tema. Alle temaer kommer også med støtte til hele samlingen af ​​MyThemeShop-kortkoder, så du nemt kan tilføje iøjnefaldende designelementer til dit websted.

Det vigtigste er dog, at under alt dette er en ren, let og robust kode og lydhør design.

Valg af temaer

Temaerne er opdelt i fire kategorier:

 • Magasinetemaer (24 tilgængelige).
 • Blog-temaer (40 tilgængelige).
 • e-handels-temaer (seks tilgængelige).
 • Forretningstemaer (21 tilgængelige).

Det er let at søge efter et tema, og MyThemeShop-webstedet har masser af funktioner, der hjælper dig. Til at begynde med kan du søge efter temaer i hver af de fire kategorier, vi lige har opført, plus der er en separat kategori til gratis og populære temaer. Eller, hvis du foretrækker det, kan du starte med at søge efter et nøgleord ved hjælp af søgefunktionen.

MyThemeShop temasøgningsside

Alle temaer inkluderer en forhåndsvisning, der hjælper dig med at få en idé om designet. Disse eksempler findes som standard i rækker på tre, men hvis du foretrækker en lidt større forhåndsvisning, kan du vælge en listevisning.

Måske er det mest nyttigt af alt, at MyThemeShop giver dig mulighed for at vælge, hvilke funktioner du ønsker i dit tema. Du kan vælge funktioner fra en rulleliste, og ethvert tema, der ikke opfylder dine kriterier, slettes fra søgesiden. Der er ni indstillinger (og du kan vælge mere end én):

 • To kolonne
 • Tre kolonne
 • AdSense optimeret
 • Fast overskrift
 • Fuld bredde
 • HTML5 / CSS3
 • Lydhør
 • Slider
 • Oversættelse klar

Når du har fundet et tema, du kan lide udseendet af, kan du klikke igennem til dets produktside. Her vil du være i stand til at læse mere om temaets hovedfunktioner, plus du får en idé om dets popularitet – hvert tema inkluderer en communityrangering ud af fem.

Skema tema produktside

Som du kunne forvente af en af ​​de mest populære temasælgere, kommer hvert tema også med sin egen demo (eller demoer).

Inden du køber et tema, vil jeg varmt anbefale at bruge et par minutter på at udforske dets demo. Du kan prøve eksempler på dens layout, prøve de forskellige tilpasningsmuligheder og få en generel idé om, hvordan temaet ser ud og udfører.

Mest populære MyThemeShop-temaer

Lad os tage et øjeblik at se på et par af de bedste, det har at tilbyde for at give dig en forsmag på den visuelle kvalitet af temaerne. Der er ikke gjort salgstal tilgængelige, så vi har tillid til ‘popularitet’-søgefunktionen her. (Bemærk: Klik på et skærmbillede for at blive taget direkte til temas demoside.)

Alle de priser, jeg vil angive, gælder for en licens på et enkelt sted. Du kan også købe licenser på flere websteder for lidt mere penge.

1. Skema (Blog / eCommerce-tema)

Fra sociale medier til søgemaskiner er skema et tema skræddersyet til at dominere SERP’er – opnået med et omhyggeligt designet, SEO-optimeret layout. Temaet er også lynet hurtigt, med webstedshastighed en vigtig rangeringsfaktor. Webstedet bruger et stilfuldt, men alligevel enkelt design, plus det leveres pakket med gennemgangsfunktionalitet og annonthåndtering. For et SEO-fokuseret tema ved navn Schema tilføjer selvfølgelig temaet den nødvendige skema-markup, der giver Google rige uddrag.

Endelig kommer Schema med tre forskellige forudbyggede demoer – Standard, Minimal og Shop.

Skema tema demo

Pris: $ 45 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 5 stjerner (322 anmeldelser).

2. SociallyViral (Magazine / Blog Theme)

Social trafik vokser konstant, og hele websteder har dukket næsten udelukkende ud af social trafik. Hvis du søger at oprette et viralt socialt websted, blev SociallyViral bygget til dig – temaet kan prale med en række funktioner til at skyrockete sociale aktier og også imødekomme viral trafik. Det betyder et websted med masser af sociale knapper, trending-post-widgets og med et øje på indtægtsgenerering avanceret AdSense-optimering.

SociallyViral tema demo

Pris: $ 45 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,5 stjerner (238 anmeldelser).

3. Ad-Sense (Blog / Annonceringstema)

Som navnet antyder, er Ad-Sense-temaet specifikt bygget til at hjælpe dig med at optimere dine indtægter fra displayannoncer. For at gøre det kommer det med indbyggede funktioner til detektion af annonceblokke, annonthåndtering og indholdslåsning for personer, der bruger annonceblokkere.

Ad-Sense leveres også med ti forskellige demosider til alt fra opskrifter til teknologi, mode og babyblogger. Nedenfor kan du se Viral demo, som er en af ​​mine favoritter.

Ad-Sense-temademonstraside

Pris: $ 45 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,3 stjerner (142 anmeldelser).

4. Kupon (kuponsite / blogtema)

Kupon er et flot tema bygget specielt til kuponvirksomheder. Det hjælper dig med at vise kuponer fra forskellige butikker ved hjælp af en let at navigere interface. Den bedste funktion er dog knappen ‘Vis kupon’, som kræver, at brugerne klikker for at se en kupon (ligesom hvordan Retailmenot gør det). Dette sikrer, at du får det vigtige tilknyttede klik, samtidig med at du skaber en brugervenlig oplevelse for shoppere.

Kupon leveres med syv forudbyggede demosider, herunder dedikerede muligheder for e-handel og blogging.

Demo-site med kuponstema

Pris: $ 45 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,6 stjerner (162 anmeldelser).

5. Corporate (forretningstema)

Corporate er et multifunktionelt forretningstema for agenturer, virksomheder, virksomheder og freelancere. For at hjælpe dig med at vise din virksomhed i det bedste lys inkluderer det dedikerede sektioner til funktioner, teammedlemmer, tjenester, en portefølje, vidnesbyrd, prisplaner og mere.

Virksomheden inkluderer to demoer – en til en generisk virksomhed og en anden til en app.

Demo-site til virksomhedstema

Pris: $ 45 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,6 stjerner (240 anmeldelser).

MyThemeShop-plugins

Ud over temaer tilbyder MyThemeShop også 22 WordPress-plugins, inklusive 18 premium-muligheder og fire gratis indstillinger.

Disse plugins giver dig mulighed for at tilføje meget specifik funktionalitet til dit websted, såsom underretningslinjer, tid-til-læse estimater og kommende sider.

Du kan søge efter plugins på samme måde som temaer, men fordi plugins varierer med hensyn til deres kapacitet, er plugin-produktsiderne de vigtigste steder at se efter, hvad du har brug for.

Hver pluginside har en lang liste over plugins funktioner, hvilket giver dig en klar indikator for, hvad det kan (eller ikke kan) gøre. Du vil også se en brugerbedømmelse, plus der er en praktisk demo til hvert plugin, så du kan se hver enkelt i handling.

Mest populære MyThemeShop-plugins

Da der er færre plugins end temaer, lad os køre de fire øverste MyThemeShop WordPress-plugins. Jeg vil også give et kort resumé af, hvad hvert plugin kan gøre.

1. Rang matematik

Rank Math er MyThemeShop’s WordPress SEO-plugin med fuld service. Selvom det er ret nyt, er det allerede aktivt på mere end 90.000 WordPress-websteder, mens det opretholder en 4.8-stjerneklassificering på mere end 420 anmeldelser på WordPress.org.

Rank Math er et komplet alternativ til populære plugins som Yoast SEO og All in One SEO Pack. Det kan hjælpe dig med at indstille dine metatitler / beskrivelser, tilføje skema-markering, optimere til nøgleord, foreslå interne links og partier, meget mere.

MyThemeShop lægger et væld af ressourcer i Rank Math, hvorfor det endda får sit eget dedikerede websted.

I øjeblikket er Rank Math 100% gratis, men jeg gætter MyThemeShop har planer om at tjene penge på det på et tidspunkt.

Placer matematikwebsted

Pris: Gratis | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,8 stjerner (423 anmeldelser på WordPress.org).

2. WP Review Pro

Som navnet antyder tilføjer WP Review Pro gennemgangsfunktionalitet til ethvert WordPress-websted. Dette giver dig mulighed for at vurdere produkter i stil ved hjælp af en række ratingsystemer og tilpasningsmuligheder. Plugin tilføjer også skemamarkeringen til dine gennemgangsposter, der styrker Googles rige kodestykker-funktionalitet. (Bemærk: Det er vist i vores bedste gennemgang af plugin-roundup.)

WP Review Pro giver dig også mulighed for at dine besøgende indsender bedømmelsesvurderinger og kommentarer, og du kan vise brugernes ratings som en del af din gennemgangsfelt. En anden pæn funktion er muligheden for at oprette sammenligningstabeller til sammenligning og kontrast af forskellige produkter.

WP Review Pro-demo

Pris: $ 77 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,1 stjerner (200 anmeldelser).

3. WP Quiz Pro

WP Quiz Pro hjælper dig med at opbygge alle forskellige typer quizzer til dit WordPress-sted. Du kan oprette virale quizzer i Buzzfeed-stil eller mere seriøse implementeringer, såsom undersøgelser eller online-eksamener.

Det, der er fantastisk ved WP Quiz Pro, er, at det inkluderer smarte marketingfunktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine quizzer. For eksempel kan du samle e-mail-adresser, før en bruger starter quizzen eller ser deres resultater, og du kan også indsætte annoncer i mellem spørgsmål.

En anden pæn funktion er muligheden for at oprette interaktive listeposter, hvor dine besøgende kan stemme individuelle listemuligheder op eller ned.

WP Quiz Pro-demo

Pris: $ 67 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,9 stjerner (201 anmeldelser).

4. WP Subscribe Pro

WP Subscribe Pro giver dig mulighed for at vise stilfulde popups og abonnementsbokse for at udvide din e-mail-liste. Denne plugin kan prale af masser af designmuligheder at lege med, plus støtte til exit intention technology. Du kan også integrere WP Subscribe Pro med de mest populære autoresponder-tjenester til e-mail-marketing, herunder AWeber og, selvfølgelig, Mailchimp.

WP Abonner Pro-demo

Pris: $ 29 | Live demo | Fuld Detaljer

Bedømmelse: 4,7 stjerner (262 anmeldelser).

MyThemeShop Support

MyThemeShop tilbyder kvalitet, 24/7 support til alle sine kunder. Det foregår primært offentligt i sit supportforum, så andre brugere kan lære af almindelige problemer.

Foraene er ret aktive med mere end 500.000 indlæg på tværs af de forskellige fora (hovedsageligt i temastøtteforummet):

MyThemeShop supportforum

Der er et dedikeret afsnit til temaer og plugins, plus adskillelse mellem gratis og premium-produkter. Bare skriv dit problem på forummet, og et af MyThemeShop-beskæftigede supportteam vil svare på din forespørgsel straks – normalt om ikke mere end en time eller deromkring.

I stedet for kun at koncentrere sig om betalte medlemmer, tilbyder MyThemeShop også stor support til gratis brugere, idet de tror, ​​at den support, en person modtager for et produkt, ikke burde afhænge af, om de har betalt eller ikke.

Forummet understøtter også en søgefunktion, så du kan kigge efter eksisterende løsninger på et problem – normalt den hurtigste måde at finde svar på. Løste forespørgsler vises med en grøn besvaret frimærke.

MyThemeShip tilbyder også en samling af 33 WordPress 101-videotutorials, der underviser i det grundlæggende i WordPress. Du kan også finde endnu flere tutorialvideoer dedikeret til specifikke MyThemeShop-temaer og plugins, og MyThemeShop har også et andet sæt videoer, der er dedikeret til at rette almindelige WordPress-fejl.

Så selvom du ikke er en MyThemeShop-kunde, kan du stadig få en masse værdi af deres supporttilbud.

Endelig, mens MyThemeShop tilbyder billetsupport til både dets gratis og premium-tilbud, får betalte brugere prioriteret support, så der er stadig et incitament til at åbne din tegnebog.

Afsluttende tanker

Alt i alt er MyThemeShop næsten helt sikkert en af ​​de bedste WordPress-klubber i nærheden – det tilbyder en imponerende vifte af temaer til en overkommelig pris. Smid et fremragende, alsidigt udvalg af plugins og løbende support, og det er ikke svært at se, hvorfor mere end 600.000 mennesker har taget springet ud og blive MyThemeShop-kunder.

Du spekulerer måske på, om du skal købe temaer på individuelt grundlag eller som et jobparti som en del af ‘klub’ -abonnementet. Det afhænger naturligvis af.

Hvis du bygger masser af websteder – måske som freelanceudvikler eller et kreativt bureau – er klubmedlemskabet helt sikkert den mest tiltalende mulighed. Denne pakke giver dig adgang til næsten hundrede temaer for at imponere dine klienter, plus hver af dem er fyldt med tilpasningsmuligheder, så du kan skræddersy et websted til en klients smag.

Hvis du imidlertid er en person, der bygger et enkelt websted, er beslutningen lidt vanskeligere. På den ene side sparer du penge ved at købe et enkelt tema; på den anden kan du betale for et klubabonnement at teste dit websted under forskellige former, indtil du finder det perfekte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map