Hvor kan man købe WordPress-app / applikationstemaer

WordPress-tilbud


En bestemt type WordPress-tema, der demonstrerer, hvor utroligt fleksibelt WordPress er blevet, er “App-temaer” .. App-temaer (forkortelse af applikationstemaer) giver dig mulighed for at oprette unikke websteder med avanceret funktionalitet, der er specifik for en bestemt – normalt niche – idé, såsom katalogwebsteder, jobbrætter, projektstyringstjenester, reservationssystemer og så videre.

For mange typer websteder kan du naturligvis bruge et mere generelt tema kombineret med et antal højt specialiserede plugins for at få den samme effekt. Det er dog ikke altid nemt at få ikke-relaterede temaer og plugins til gel sammen og skabe den ønskede effekt. Så langt bedre er det, at nogle steder (som dem, der ønsker at komme op og køre med minimalt ståhej) til en færdiglavet alt-i-en-løsning.

Men hvor kan du købe disse typer højt specialiserede app-temaer? Her er en liste over de største aktører på WordPress-app-temamarkedet …

AppThemes

AppThemes

AppTemas er en af ​​de mest anerkendte udviklere af WordPress-applikationstemaer i branchen – og har for nylig fejret deres sjette år med at sælge WordPress-temaer. Imponerende!

AppTemas sælger seks specielle app-temaer af deres egne, og yderligere 233 temaer og plugins via et stadig mere populært AppTem Marketplace. Temaer inkluderer en Fiverr-klon, en freelancer markedsplads, en kuponadministrationstjeneste, et jobbræt med mere.

Min personlige favorit er Quality Control – et tema, der giver dig mulighed for at konvertere WordPress til et sporingssystem. Kvalitetskontrol giver brugerne mulighed for at oprette billetter, tildele statuser, definere kategorier og meget, meget mere.

Priserne på AppThemes starter fra $ 99 for et enkelt tema med 12 måneders support og opdateringer.

Adgang til alle AppTemes design såvel som alle 20+ AppTemets byggede markedspladser koster $ 199.

Officiel hjemmeside

Templatic

Templatic

Templatic tilbyder 87 WordPress-temaer – hvoraf 53 er klassificeret som app-temaer.

De har app-temaer til biblioteker, ejendomswebsteder, restauranter, daglige dealwebsteder, hotelreservationssystemer og andre bookingwebsteder, men et design, som jeg synes er særlig interessant, er Publisher – et tema, der er oprettet for at hjælpe dig med at oprette en online butik til at sælge digitale produkter, såsom e-bøger.

Publisher er drevet af Templatic’s digitale downloads og Tevolution-plugins – som begge er inkluderet i temaet – og du kan integrere din butik med eJunkie eller linke direkte til en salgsside på Amazon. Der er også et kuponsystem, der hjælper dig med at markedsføre dine produkter, og i den bagerste ende kan du administrere ordrer og generere rapporter om salg.

En enkelt licens til et templatisk design tilbagelægges til $ 65 og tilbyder et års support og opdateringer, mens du trækker op til $ 99 giver dig adgang til de originale Photoshop-filer. Den sidste mulighed er at tilmelde sig Templatic temaklub for et engangsgebyr på $ 299, hvilket giver dig adgang til alle 73 templatiske skabeloner og fjerner behovet for at betale årlige fornyelsesgebyrer.

Officiel hjemmeside

EngineThemes

EngineThemes

Motortemaer har taget skridt ind på WordPress-temamarkedet, siden de først blev lanceret for næsten tre og et halvt år siden. De tilbyder i øjeblikket en samling af 13 applikationstemaer, som alle ser helt fantastiske ud.

De har app-temaer, der kan omdanne dit websted til et jobkort, et diskussionsforum, et hotelreservationssystem med mere. For mig er imidlertid det tema, der skiller sig mest ud, FreelanceEngine – et professionelt designet markedsplads-tema, der vil hjælpe dig med nemt at oprette din egen freelancing markedsplads.

FreelanceEngine giver dig mulighed for at oplade brugere til at uploade lister – enten på en enkelt gebyr-basis eller ved at oprette pakkeplaner. Ekstra gebyrer kan også opkræves for at gøre fortegnelser “featured” (dvs. lavet til at skille sig ud).

Alle EngineTemas temaer og udvidelser kan købes separat. Alternativt tilbyder de også tre klubpakker – lige fra $ 199 til $ 689, afhængigt af hvilke temaer og udvidelser, du ønsker at få adgang til.

Opdatering: Se vores nye, dybtgående EngineTemeanmeldelse for mere om EngineTemas!

Officiel hjemmeside

SiteMile

SiteMile

En anden mangeårig udbyder af apptemaer, SiteMile, har været i branchen så længe som AppTemes og har 12 app-temaer tilbydes – herunder et rubrikannonce-tema, markedsplads-temaer, et katalogtema og et jobbræt.

Et af deres mest populære temaer er DealPress – inspireret af gruppesalgstjeneste Groupon, det giver dig mulighed for at oprette en daglig aftale eller et websted for gruppekøb.

Kundebetalinger kan accepteres ved hjælp af PayPal, og du kan også integrere Google Maps i dine tilbudslister, mens brugere kan uploade deres egne tilbud og få e-mail-meddelelser, når nogen har købt noget fra dem.

En enkelt licens til et SiteMile-tema starter ved $ 69 og går helt op til $ 199, hvis du har brug for yderligere udviklerindstillinger og prioriteret support. Adgang til alle temaer starter ved $ 199, med et årligt fornyelsesgebyr på $ 39.

Officiel hjemmeside

PremiumPress

PremiumPress

En anden enormt populær udbyder af app-temaer (i øjeblikket kan prale af mere end 30.000 kunder), PremiumPress tilbyder 13 specialtemaer – inklusive et katalogtema, et microjob-tema og et rubrik-tema.

Et individuelt tema fra PremiumPress sætter dig tilbage $ 79, eller, hvis du foretrækker det, tilbyder de en VIP Club, der giver øjeblikkelig adgang til alle deres temaer og produkter til $ 599 (i øjeblikket reduceret til $ 249).

Officiel hjemmeside

Elegante temaer

Elegante temaer

Elegante temaer er et af de mest respekterede designfirmaer inden for WordPress-samfundet. Deres butik har 87 WordPress-temaer – hvoraf ti er app-temaer.

Elegante temaer - App-temaer

Der er masser af variationer i deres app-temakategori, lige fra et forenklet visitkort-tema til mere avancerede temaer – såsom deres gennemgangstema, InReview og deres ejendomstema, ElegantEstate.

Mit favorit-app-tema for bunten er Explorable – et design oprettet til rejseblogs, mapper og guider, der giver dig mulighed for at tildele en placering til alle dine blogindlæg og derefter vise dem på et lokalitetsbaseret kort.

Deres app-temaer er alle inkluderet i ElegantTemas medlemskabsplaner; en personlig plan for ElegantTemas sælges til $ 69 pr. år og giver dig adgang til alle 87 temaer.

Udviklerplanen koster kun $ 89 pr. År, og ud over at give dig adgang til alle 87 temaer, vil den også give dig alle de originale lagdelte Photoshop-filer og adgang til alle elegante tema-plugins – såsom deres fremragende e-mail-optin-plugin , Bloom; et ekstremt populært plugin til deling af sociale medier ved navn Monarch; og deres relativt nye WordPress-side-builder-plugin, Divi Builder.

Livstidsadgang til alle temaer og plugins kan købes mod et engangsgebyr på $ 249.

Officiel hjemmeside

ThemeForest

ThemeForest

Det er ingen overraskelse, at ThemeForest (det største online temamarked) udover et absolut stort udvalg af regelmæssige WordPress-temaer også tilbyder en bestemt samling af WordPress-app-temaer. De kan i øjeblikket prale af en samling af mere end 20 specialtemaer i deres app-temakategori (selvom sandheden fortælles, de har også hundreder af andre temaer, der er tildelt andre kategorier, der muligvis løst kan klassificeres som applikationstemaer).

ThemeForest - App-temaer

En af fordelene ved designmarkeder er, at temaerne kommer fra en lang række designere, hvilket sikrer, at en lang række design og funktionalitet er tilgængelig inden for hver kategori. I kategorien apptemaer er der FAQ-temaer, jobbrætter, reservationssystemer, datingtemaer og mere.

Et af de mest unikke app-temaer, der er tilgængelige her, er Rescue – et tema designet fra bunden af ​​til husly.

Med et simpelt, men meget funktionelt design, tilbyder Rescue stor støtte til fotografier og evnen til at integrere det med kæledyrs adoptionstjeneste Petfinder. Det understøtter også alle de samme dyr som Petfinder: Hunde, katte, fugle, husdyr, heste, svin, små og lodne og krybdyr.

Priserne for de forskellige app-temaer varierer – Rescue koster for eksempel $ 53.

Officiel hjemmeside

Afsluttende tanker

Hvis du leder efter et nichetema med en bunke specialiseret funktionalitet indbygget, kan et app-tema godt give nøjagtigt det, du leder efter i et fald!

Alternativet til at bruge et app-tema er at dele ting sammen selv ved hjælp af en række forskellige plugins og / eller brugerdefineret kode – og hvis du har behov, der ikke kan imødekommes på nogen anden måde, kan dette godt være dit eneste valg.

Det er sandsynligvis også værd at nævne, at selvom du ikke kan finde nøjagtigt, hvad du leder efter fra hylden, hvis du kan finde noget tæt på det, du har brug for, kan det godt være muligt at bruge det som et udgangspunkt, hvorpå at bygge.

I sidste ende kommer beslutningen om at bruge et app-tema eller ej ned til dine individuelle behov. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map