En samling av de beste WordPress-gjennomgangstemaene for 2017 og utover

Der hvor å kjøpe WordPress-temaer


Før de kjøper et produkt, går de fleste forbrukere på nettet for å undersøke deres potensielle kjøp. Interessant nok er det mange som innrømmer å bli sved av uvurderlige anmeldelser når de vurderer produktets fordeler (og svakheter).

Denne oppførselen betyr at vurderingsnettsteder er store forretninger i dag. Enten du vil markedsføre dine egne varer eller tjene tilknyttede provisjoner ved å anbefale andres produkter, er det en mulighet til å tjene gode penger.

Lønnsomheten til online anmeldelser har sett mange webansvarlige utstyre nettstedene sine med gjennomgangsfunksjonalitet. WordPress-brukere er spesielt bortskjemte med valg: De kan legge til anmeldelser på nettstedet sitt ved å bruke et utall kvalitetstemaer eller plugins. (Merk: Vi har allerede dekket noen av de beste pluginene for WordPress-gjennomgang som er tilgjengelige i et tidligere innlegg.

I dette innlegget fokuserer vi på WordPress-temaer. Som jeg er sikker på at du er klar over, er temaer primært designet for å style nettstedet ditt. De fleste topptemaer har imidlertid også noen nyttige innebygde funksjonaliteter, og alle temaene som er inkludert i dag, støtter stilige anmeldelser.

Så uten videre og uten særlig rekkefølge presenterer jeg noen av de aller beste WordPress-gjennomgangstemaene som er tilgjengelige til dags dato:

Måler

La oss kick off ting med Gauge – et kraftig gjennomgangstema med flere formål. Selv om den er allsidig nok til å bli brukt av de fleste nisjer, er Gauges iøynefallende design best egnet til teknologiske, film- og spillnettsteder.

Skjermbilde av måler

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av GhostPool

La oss være tydelige: Gauge er et dedikert gjennomgangstema og kan som sådan skryte av imponerende gjennomgangsfunksjonalitet. Det beste eksemplet på dette er Gauges ‘hubs.’ Hubs lar deg sentralisere alt innholdet ditt knyttet til et bestemt element. Dette inkluderer en oversikt, siste nytt, bilder og selvfølgelig anmeldelser. Besøkende kan bla mellom dette innholdet ved å klikke på fanene øverst i hvert nav.

Individuelle anmeldelser ser fantastiske ut med oversiktssammendrag i full bredde nederst i innlegget. Dette inkluderer fordeler / ulemper og en samlet poengsum fordelt på tilpassede kriterier. Denne generelle vurderingen er også lagt til som et merke til hjemmesidens miniatyrbilder. Besøkende kan legge til en ‘fellesskapsvurdering’ for å forbedre vurderingens troverdighet også.

Med Visual Composer (verdt $ 34) samlet i mega-menyer, BuddyPress / WooCommerce-integrasjon og ett-klikks demoinstallasjon, er Gauge ganske enkelt et av de beste gjennomgangstemaene rundt.

Få hosting

eksplisitt

Neste opp, det slående og visuelt fantastiske eksplisitte temaet. I tillegg til mange iøynefallende miniatyrbilder, gjør Explicit også navigasjon til en lek. Dette oppnås ved å bruke vakre glidebrytere med lyse, fargerike hoveranimasjoner. Besøkende kan også filtrere innholdet ditt etter antall visninger, kommentarer eller rangering – det er åtte filtre totalt.

Eksplisitt WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live Demo | Full detaljer | av IndustrialThemes

Hvert innlegg inneholder en nyttig innholdsfortegnelse, som gjør det mulig for besøkende å hoppe direkte til en oversikt, et sammendrag av anmeldelser, kommentarfeltet eller noe annet punkt som er spesifisert i innlegget (vanligvis ved hjelp av en overskrifttagg). Med tilpassede bakgrunnsbilder er anmeldelser enkle å se, pluss at temaet støtter fire rangeringssystemer. Både forfatter og lesere kan forlate sin vurdering, som kan deles mellom et ubegrenset antall kriterier.

Et fantastisk, funksjonsrikt tema, Explicit er definitivt en av favorittene mine!

Få hosting

Valenti

Valenti er absolutt en av de mer visuelt imponerende temafunksjonene i dagens liste. Med et påfallende helsides bakgrunnsbilde; imponerende parallakseffekter; og vakre, dynamiske mega-menyer, er Valenti et av de beste magasinetemaene rundt.

Valenti WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av Cubell

I hjertet er Valenti et gjennomgangstema, og leveres med en fantastisk gjennomgangsfunksjonalitet. Dette inkluderer stilige gjennomgangsbokser, hvor besøkende kan legge til egne rangeringer. Total score vises også på miniatyrbildene.

Valenti støtter et bredt utvalg av oppsett, pluss uendelige tilpasningsmuligheter. Oppsettene styres via en intuitiv innstillingsskjerm, i tillegg til at du kan bygge din egen ved hjelp av den anerkjente Valenti dra-og-slipp-byggherren. Kast inn WooCommerce-kompatibilitet og mange nyttige (og kjempeflott) tilpassede widgets, og du har et av de beste WordPress-gjennomgangstemaene på hendene.!

Få hosting

JMagz

JMagz er et stilig nyhets- og teknisk tema med innebygd gjennomgangsfunksjonalitet. For besøkende som liker å ha fingrene på pulsen, støtter JMagz en AJAX-drevet siste nyhetssidefelt, pluss et nyhetstikker forankret øverst på siden. Prislappen inkluderer også Visual Composer sidebygger-plugin, noe som gir deg full fleksibilitet i utformingen.

JMagz WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av jegtheme

Gjennomgangsfunksjonaliteten er spesielt kraftig, inkludert en flott oversikt over vurderingssammendrag. Besøkende kan søke etter en spesifikk anmeldelse ved hjelp av en avansert søkefunksjon, i tillegg til at du direkte kan legge inn priser og lenker (komplett med tilknyttede koder) i vurderingsinnlegg..

For å gjøre JMagz enklere å bruke, har utvikleren også inkludert en ett-klikks demoinnholdsinstallasjonsfunksjon, to toppstiler, pluss seks forhåndsbygde fargeskjemaer. Imidlertid kan du bygge ditt eget fargeskjema hvis du foretrekker det.

Få hosting

PowerMag

PowerMag er et vakkert stilig, magasininspirert WordPress-tema. PowerMag, som ble kalt det mest muskulære magasinet / gjennomgangstemaet, sikkerhetskopierer denne påstanden med mange kraftige funksjoner. De forskjellige delene av nettstedet ditt går sammen i stilige rutenett, komplett med glidebryter, fargekoordinering og sveveeffekter.

PowerMag WordPress-tema

Pris: $ 64 | Live Demo | Full detaljer | av djwd

Vurderinger ser bra ut takket være de fantastiske vurderingssammendragene. Disse kan utformes med tilpassede farger, en stjerne- eller prosentangivelse og opptil seks tilpassede kriterier. Brukere står også fritt til å legge igjen sine egne rangeringer, og PowerMag legger automatisk til den relevante skjemaoppslagingen som driver med rikt utdrag.

For ytterligere stilforfining, støtter PowerMag en eske eller bred layout, flere bloggoppsett og en widgetert hjemmeside. Hvis det ikke var nok, inkluderer det også premium-plugins for 44 dollar, inkludert den mest solgte Visual Composer.

Få hosting

ReviewIt

ReviewIt er et rent, enkelt og samfunnsstyrt gjennomgangstema, med direkte integrasjon med BuddyPress. Denne BuddyPress-integrasjonen betyr at de besøkende kan registrere seg på nettstedet ditt og begynne diskusjoner i et dedikert forum.

ReviewIt WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live Demo | Full detaljer | av GhostPool

Gjennomgangssidene er enkle, og gir deg plass til å oppsummere viktige detaljer / spesifikasjoner. ReviewIt bruker et stjernevurderingssystem, med forfattere som kan vurdere et produkt på et antall kriterier øverst i hver anmeldelse. Du kan deretter åpne gulvet for samfunnet ditt, med hver besøkende i stand til å legge igjen sine egne score for hvert kriterium. Besøkende kan også legge igjen rangeringer via kommentarfeltet.

ReviewIt tilbyr to skinn (lys og mørk), syv egendefinerte widgeter og front-end-registreringssider.

* Ingen nye funksjoner vil bli lagt til temaet, men forfatteren fortsetter å fikse feil.

Få hosting

MagXP

MagXP er et nydelig tema med innebygde gjennomgangsfunksjoner. Designet er også svært allsidig, med fire forskjellige hjemmesideoppsett, som sikrer at temaet kan tjene en rekke nisjer – bare sjekk temaets demoer hvis du trenger bevis! For ytterligere kontroll over nettstedets utforming, støtter MagXP også en dra-og-slipp-startsideoppretter, komplett med fargekoordinering av kategorier og ubegrenset sidefelt..

MagXP WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live Demo | Full detaljer | av MyThemeShop

Gjennomgangsfunksjonaliteten er ren, og på grunn av det tilpassbare fargevalget, lar du deg lage slående sammendrag. Temaet støtter også tre rangeringssystemer – stjerner (/ 5), prosenter (/ 100) og poengsummer (/ 10).

Et virkelig vakkert tema, MagXP er SEO, hastighet og mobil optimalisert.

Få hosting

Inngang

Inngang er et vakkert, minimalt WordPress-magasinetema. Den bruker mye hvit plass, som virkelig lar innholdet ditt komme i høysetet – enten innholdet er fotografier, blogginnlegg eller anmeldelser.

Inngang WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live Demo | Full detaljer | av gawibowo

Gjennomgangsfunksjonaliteten er relativt strømlinjeformet, men dette sikrer at den passer med temaets minimalistiske design. Du kan plassere et sammendrag av anmeldelser nederst i blogginnleggene dine, komplett med en samlet rangering av fem og individuelle rangeringer basert på tilpassede kriterier. Anmeldelser bruker et stjernevurderingssystem, og temaet støtter en nyeste widget.

Utover vurderinger, kan Entrance skryte av to distinkte oppsett, en brukervennlig tematilpasning og fire forhåndsdefinerte blogginnlegg-oppsett. Du kan også style blogginnleggene dine til dine spesifikke krav med tillatelse av en dra-og-slipp-innholdsbygger.

Få hosting

Newscode

Newscode er et ekstremt allsidig magasinetema som er lastet med funksjonalitet for anmeldelse. Den støtter en glidebryter i rutenettstil, ved hjelp av miniatyrbilder for å gjøre hjemmesiden virkelig lysere. Du kan også fargekode kategoriene dine for å få nettstedet ditt til å se pent ut, og du kan bruke et bakgrunnsbilde, farge eller mønster for å legge til stil.

NewsCode WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live Demo | Full detaljer | av BBOSA-Temaer

Oversiktssammendragene ser også fantastiske ut, med en samlet poengsum på 100 pluss ubegrensede tilpassede kriterier for vurdering av en vare. Du kan også håndplukke fargene, pluss at nødvendig skjemaoppslag blir automatisk lagt til i anmeldelser – skjemaoppslag er ansvarlig for Google Rich Snippets.

Newscode støtter også omfattende typografimuligheter (600+ skrifter), syv karakteristiske oppsett og en lys og mørk hud.

Få hosting

SwagMag

SwagMag er et tema i magasin-stil som bruker et interessant konsept: det lar deg i grunnen dele opp nettstedet ditt i et ubegrenset antall ‘minisider.’ Dette lar deg holde relatert innhold sammen på ett sted – flott for organisering – og også lage et unikt utseende og preg for hver seksjon.

SwagMag WordPress Theme

Pris: $ 54 | Live Demo | Full detaljer | av IndustrialThemes

SwagMag henter deretter det siste innholdet fra hver miniside og samler det sammen på en forside. Forsiden (og hver forside på minisiden) ser bra ut, med en samling karuseller og glidebryter som gjør nettstedet ditt superenkelt å navigere. Du kan tilpasse hver side fullt ut med tilpassede farger, lyse / mørke overskrifter og bakgrunnsbilder – SwagMag inkluderer nesten 50 arkiver som kan brukes som en helsides bakgrunn, eller du kan laste opp dine egne.

Temaet inkluderer også gjennomgangsfunksjonalitet, med separate bokser for en oversiktsoversikt (fordeler / ulemper, hovedfunksjoner, sammendrag, etc.), og en samlet vurdering basert på dine spesifiserte kriterier.

Få hosting

skjema

Som navnet på tematikken skulle tilsi, er Schema sterkt optimalisert for SEO – det følger alle beste fremgangsmåter for SEO, det inkluderer alle relevante søkemotormarkeringer og lynet raskt. Det er også et flott tema, med to forskjellige oppsett. Den ene har store miniatyrbilder, mens den andre glemmer miniatyrbildene for et mer minimalistisk design.

Skjema WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av MyThemeShop

Skjema inneholder også et innebygd vurderingssystem, som lar deg forbedre vurderingene dine med dedikerte oppsett og sammendrag. Besøkende kan også se innleggene dine i kommentarfeltet, slik at du bedre kan forstå innholdet publikum liker.

Ønsker mer? Temaet støtter også ubegrenset bakgrunn, hele katalogen med Google-skrifter og 350+ ikoner. Det legger de relevante, riktige kodebilene til innleggene dine også, noe som vil øke CTR-en fra søkemotorene.

Få hosting

Gjennomgangen

Anmeldelsen er et stilig og allsidig WordPress-tema. Med sin magasin-design kan du lage et nettsted for en rekke formål. For eksempel kan du sømløst kombinere et nettsted som dekker spill, musikk, filmer og teknologi. Og takket være Visual Composer-integrasjon kan du også designe dine egne oppsett.

Gjennomgangen WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live Demo | Full detaljer | av GhostPool

Du kan bygge et sentralt knutepunkt for hvert element som dekkes, komplett med full bredde omtalt bilde – du kan også ta med en video på stedet hvis du foretrekker det. Disse knutepunktene gjør det veldig enkelt for besøkende å navigere til relatert innhold, for eksempel gjenstandens anmeldelser, nyheter, bilder og videoer.

Med et navn som The Review, kan du være sikker på at temaet støtter topp evaluering funksjonalitet. Gjennomgangspostene har redaktør- og brukervurderinger, og resultatene vises på miniatyrbildet til innlegget. For forbedret stil kan du også legge til helsides bakgrunnsbilder og slående blokkeringer til hvert innlegg.

Få hosting

NanoMag

NanoMag bruker vakkert fargen og estetikken til innleggene dine med miniatyrbilder med imponerende resultater. Med mange distinkte designfunksjoner – 14-siders byggeklosser, fire toppstiler, fire megamenu-stiler, to oppsett og ubegrensede farger – er mulighetene uendelige.

NanoMag WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live Demo | Full detaljer | av jellywp

NanoMag-temaet kommer også med funksjoner. Disse inkluderer et bibliotek med kortkodefunksjonaliteter, ubegrensede sidefelt og postanmeldelser. Anmeldelsene ser bra ut, med stilige sammendragsbokser (med ubegrensede tilpassede kriterier) utstyrt i valg av farger.

Ikke nok for deg? NanoMag støtter også annonseadministrasjon, glidebrytere for innlegg og deling av sosiale medier. Det er også WooCommerce og BuddyPress-kompatible.

Få hosting

Gonzo

Gonzo må være et av mine favoritt temaer for WordPress-gjennomgang, med en vakkert ren design og logisk organisering. Det kommer med to blogrollstiler, eller du kan lage en tilpasset layout ved å bruke fem layoutkomponenter. Dette lar deg lage relativt komplekse design, men for et magasinetema klarer Gonzo å forbli ujevn med mye hvit plass.

Gonzo WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live Demo | Full detaljer | av OllieMcCarthy

De boksede vurderingene er relativt små, men lar deg legge til dine egne kriterier og fargevalg. De ser bra ut og kan legges til toppen eller bunnen av innleggene dine. Gonzo støtter også to rangeringssystemer – prosent og stjerner. Gjennomgangsposter har samme taksonomi som vanlige WordPress-innlegg, slik at du kan velge å opprette en egen gjennomgangskategori eller bland dem inn i ditt vanlige innhold.

Et visuelt fantastisk tema, jeg anbefaler på det sterkeste å sjekke ut demoen!

Få hosting

15Zine

15Zine er et annet vakkert tema bygget av Cubell, utviklerne av Valenti. Den ble opprettet ‘for 2015’, og integrerer som sådan mange moderne designtrender. Hjemmesiden er godt organisert, med mange forskjellige moduler som går sammen for å lage komplekse oppsett, men uten å se uoversiktlige ut. Utviklerne har gjort det ekstra godt med å kombinere mange bilder (med tillatelse av miniatyrbilder) med rikelig med mellomrom. Resultatene vil wow deg!

15Zine WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av Cubell

Innlegg ser like fantastiske ut. Du kan legge til flere bilder i full bredde, og til og med legge til parallakseffekter – disse vakre designelementene gir temaet imponerende historiefortellende evner. Typografien som brukes overalt er distinkt, og temaet kan skryte av mange andre fantastiske funksjoner – trending megamenus, live Ajax-søk og innebygd reklame, for bare å nevne noen få.

Når det gjelder gjennomgangsfunksjonaliteten, ser anmeldelser enkle, men stilige ut, med helt tilpassbar skrift – selv om jeg foretrekker det distinkte standardalternativet. 15Zine støtter to gjennomgangstyper (halvbredde og fullbredde), pluss flere kule vurderingswidgets.

Få hosting

Smak

Flavour er et kraftig, AJAX-forbedret magasinetema. Temaet lar deg bygge en serie minisider, slik at du kan skille, målrette og merke de forskjellige delene av nettstedet ditt. Disse minisidene kan kobles sammen og blir også samlet på hjemmesiden.

Flavor WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av IndustrialThemes

Spesielt gjennomgangsfunksjonaliteten er usedvanlig omfattende. Hver anmeldelse har separate seksjoner for varedetaljer, sammendrag og score, slik at du kan male et komplett bilde for publikum. Omtaler er rene, og har ubegrensede kriterier og separate redigerings- og brukervurderinger – brukere kan også vurdere et element ved å bruke et helt annet sett med kriterier. Og for å oppmuntre til diskusjon, er et evalueringssystem innebygd i kommentarsystemet.

Smaken er også lastet med kule funksjonaliteter, fra kraftige kortkoder til tilpassede widgeter. Den støtter også ett-klikks demoinstallasjon, slik at du kan komme i gang raskere.

Få hosting

puslespill

Neste opp, Puzzles – et lyst, dristig og fargerikt inntrykk av magasinet tema. Nye innlegg legges til et hjemmeside-rutenett, uten to rutenett det samme. Det er fordi hvert rutenettelement støtter åtte oppsett og ubegrensede farger for bildetekstbakgrunnen. Du kan holde hvert element uniformert og organisert, eller du kan blande og matche for et eklektisk rutenett med flotte resultater – se demo-skjermdumpen for å se hvor effektivt dette ser ut! Det er også animerte sveveeffekter på hvert element, noe som gjør at nettstedet ditt føles dynamisk og levende.

Puslespill WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av ThemeREX

Gjennomgangsfunksjonaliteten ser fantastisk ut, med en fargekoordinert eske med ubegrensede gjennomgangskriterier og et stjerneklassifiseringssystem. Leserne kan klikke på de to fanene øverst for å veksle mellom forfatter- og brukervurderinger.

Puzzle inneholder også avanserte tilpasningsalternativer, en sidemenyfunksjon og stilige bildeskyttere.

Få hosting

Newsmag

Newsmag er et moderne tema i avisstil. Det kan skryte av over 60 layoutkombinasjoner, 22 tilpassede widgeter og mange tilpasninger, noe som gir deg plattformen til å bygge din perfekte webside. Mange nettsteder viser de samme koblingene om og om igjen, og Newsmag har en innovativ løsning på dette: ‘Unique Article System’ som forhindrer at en artikkel blir oppført mer enn en gang på hjemmesiden..

NewsMag WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live Demo | Full detaljer | av tagDIV

Det er innebygd evalueringsfunksjonalitet inkludert utenfor boksen, med tre separate vurderingssystemer – stjerner, prosent og poeng. Skjemaoppslag blir automatisk lagt til for å se gjennom innlegg, slik at innholdet ditt vil inneholde rike utdrag i SERP-ene.

Newsmag tilbyr ett-klikks demoinnholdsinstallasjon, med seks unike demoer å velge mellom. Den leveres også med avisrelevant kortkodefunksjonalitet, en mobilvennlig glidebryter og Google AdSense annonseintegrasjon.

Få hosting

OldPaper

OldPaper er et av favorittstemaene mine på grunn av den klassiske stilen. Som navnet tilsier, har utviklerne valgt en ‘gammel stil’ design, med rikelig med hvit plass. Det kommer med syv forhåndskonfigurerte fargevalg, selv om du står fritt til å designe dine egne.

OldPaper WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av tordentemaer

Gjennomgangssystemene ser fantastiske ut, og du kan legge til anmeldelser til alle innlegg, sider eller tilpasset innleggstype. Omtaler kan utformes med valg av farge, kriterier og typografi. Det er også tre rangeringssystemer på plass. I tillegg til å legge til anmeldelser i innleggene dine, er det også tre egendefinerte widgeter for å vise anmeldelser på et hvilket som helst widget-område.

OldPaper støtter også tre unike toppstiler, hvorav to har reklamebannere på en tydelig måte – en sikker måte å øke annonseinntektene.

Få hosting

Interaktiv

Interactive er et profesjonelt blogg- og magasinetema. Det har et vakkert utvalgt postnett øverst på siden, med de store miniatyrbildene et viktig designelement – rutenettet hjelper også navigasjonen. Den leveres med tre hjemmesideroppsett, og mange tilpassede widgeter slik at du kan pakke mange lenker i.

Interaktivt WordPress-tema

Pris: $ 59 | Live Demo | Full detaljer | av MyThemeShop

Anmeldelsene har en fargerik eske. Uten de prangende designelementene holder dette besøkende fokus på innholdet ditt. Men etter min mening ser den dristige fargen, stjerneklassifiseringen og minimal design ren og er lett å fordøye.

Temaet er også fullpakket med funksjoner, inkludert ubegrenset bakgrunn, 600+ Google-skrifter, AdSense-integrasjon, tag-skyer, nyhetstikker og megamenu.

Få hosting

Motor

Motor er et høyt ytelse, super-stilig magasinetema. Temaets viktigste salgsargument er det omfattende dra-og-slipp-funksjonaliteten – uten begrensninger. Hvis du kan tenke det, kan du gjøre det med Engine, og dette gir deg nesten ubegrensede layoutmuligheter.

Motor WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live Demo | Full detaljer | av IndustrialThemes

Engine lar deg også bygge dedikerte minisider, en effektiv måte å skille nettstedet ditt på. Du kan dedikere en miniside til hver kategori, og hver miniside gir mulighet for en unik layout, logo, bakgrunnsbilde, fargeskjema og typografi.

Temaets gjennomgangsfunksjonalitet er også ganske fantastisk. Det er separate sammendragsbokser for oversikt og vurdering, og hver gir mulighet for et tilpasset bakgrunnsbilde. De fleste gjennomgangsfunksjoner tillater tilpassede kriterier, men Engine erkjenner at ikke alle kriterier er like viktige. Som sådan kan du vekt kriteriene dine når du beregner den samlede vurderingen – et fint preg.

Få hosting

Siste tanker

Som avslutter vår rundoppsummering av de beste WordPress-gjennomgangstemaene for 2017. Kjenne til andre kvalitetsgjennomgangstemaer?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map