En samling af de bedste WordPress-gennemgangstemaer for 2017 og videre

Hvor kan man købe WordPress-temaer


Før de køber et produkt, går de fleste forbrugere online for at undersøge deres potentielle køb. Det er interessant, at mange indrømmer at blive svævet af uvildige anmeldelser, når de vurderer et produkts fordele (og svagheder).

Denne opførsel betyder, at gennemgangswebsteder er store forretninger i disse dage. Uanset om du vil markedsføre dine egne varer eller tjene tilknyttede provisioner ved at anbefale andres produkter, er der en mulighed for at tjene gode penge.

Rentabiliteten ved online anmeldelser har set mange webmastere udstyre deres websteder med gennemgangsfunktionalitet. WordPress-brugere er især forkælet efter valg: De kan tilføje anmeldelser til deres websted ved hjælp af et utal af kvalitetstemaer eller plugins. (Bemærk: Vi har allerede dækket nogle af de bedste WordPress-gennemgangsplugins, der er tilgængelige i et tidligere indlæg.

I dette indlæg fokuserer vi på WordPress-temaer. Som jeg er sikker på, at du er opmærksom på, er temaer primært designet til at style dit websted. De fleste toptemaer har dog også nogle nyttige indbyggede funktionaliteter, og alle de temaer, der er inkluderet i dag, understøtter stilfulde anmeldelser.

Så uden videre og uden særlig rækkefølge præsenterer jeg dig nogle af de allerbedste WordPress-gennemgangstemaer, der er tilgængelige til dags dato:

Målestok

Lad os sparke tingene ud med Gauge – et kraftfuldt gennemgangstema til flere formål. Selvom det er alsidigt nok til at blive brugt af de fleste nicher, er Gauges iøjnefaldende design bedst egnet til tech-, film- og spilwebsteder.

Skærmbillede af måler

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af GhostPool

Lad os nu være tydelige: Gauge er et dedikeret gennemgangstema og kan som sådan prale af en imponerende gennemgangsfunktion. Det bedste eksempel på dette er Gauges ‘hubs.’ Hubs giver dig mulighed for at centralisere alt dit indhold, der vedrører et bestemt emne. Dette inkluderer en oversigt, seneste nyheder, billeder og selvfølgelig anmeldelser. Besøgende kan bladre mellem dette indhold ved at klikke på faner øverst i hvert hub.

Individuelle anmeldelser ser fantastiske ud med oversigtsoversigter i fuld bredde i bunden af ​​indlægget. Dette inkluderer fordele / ulemper og en samlet score fordelt mellem brugerdefinerede kriterier. Denne samlede bedømmelse tilføjes også som en badge til hjemmesidens miniaturebilleder. Besøgende kan tilføje en ‘community rating’ for at forbedre anmeldelseens troværdighed.

Med Visual Composer (værd $ 34) samlet i, mega-menuer, BuddyPress / WooCommerce-integration og demo-installation med et enkelt klik, er Gauge ganske enkelt et af de bedste gennemgangstemaer omkring.

Bliv hosting

eksplicit

Herefter kommer det slående og visuelt forbløffende eksplicitte tema. Udover masser af iøjnefaldende miniaturebilleder, gør Explicit også navigation til en leg. Dette opnås ved hjælp af smukke glider med lyse, farverige svæveanimationer. Besøgende kan også filtrere dit indhold efter antal visninger, kommentarer eller vurdering – der er i alt otte filtre.

Eksplicit WordPress-tema

Pris: $ 64 | Live demo | Fuld Detaljer | af IndustrialThemes

Hvert indlæg inkluderer en nyttig indholdsfortegnelse, der gør det muligt for besøgende at hoppe direkte til en oversigt, en gennemgangsoversigt, kommentarsektionen eller ethvert andet punkt, der er specificeret i indlægget (normalt ved hjælp af et overskrifttag). Med brugerdefinerede baggrundsbilleder er anmeldelser let på øjet, plus temaet understøtter fire ratingsystemer. Både forfatter og læsere kan forlade deres vurdering, som kan opdeles mellem et ubegrænset antal kriterier.

Et fantastisk, funktionsrige tema, eksplicit er bestemt en af ​​mine favoritter!

Bliv hosting

Valenti

Valenti er bestemt en af ​​de mere visuelt imponerende temafunktioner på dagens liste. Med et slående baggrundsbillede på fuld side; imponerende parallakseffekter; og smukke, dynamiske mega-menuer, Valenti er et af de bedste magasinetemaer omkring.

Valenti WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af Cubell

I hjertet er Valenti et gennemgangstema og leveres med nogle fantastiske gennemgangsfunktioner. Dette inkluderer stilfulde gennemgangsbokse, hvor besøgende frit kan tilføje deres egne vurderinger. Generelle scoringer vises også på dine miniaturebilleder.

Valenti understøtter en bred vifte af layouts plus uendelige tilpasningsmuligheder. Layouterne styres via en intuitiv indstillingsskærm, plus du kan opbygge dine egne ved hjælp af den anerkendte Valenti træk-og-slip-bygherre. Smid WooCommerce-kompatibilitet og masser af nyttige (og fantastiske udseende) tilpassede widgets, og du har et af de bedste WordPress-gennemgangstemaer på dine hænder!

Bliv hosting

JMagz

JMagz er et stilfuldt nyheds- og tech-tema med indbygget review-funktionalitet. For besøgende, der gerne vil have fingrene på pulsen, understøtter JMagz en AJAX-drevet sidebjælke med de seneste nyheder plus et breaking news-ticker, der er forankret øverst på siden. Prismærket inkluderer også Visual Composer sidebygger plugin, hvilket giver dig komplet layoutfleksibilitet.

JMagz WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af jegtheme

Gennemgangsfunktionaliteten er særlig kraftig, inklusive en flot oversigtsanmeldelsesboks. Besøgende kan søge efter en bestemt anmeldelse ved hjælp af en avanceret søgefunktion, plus du kan direkte integrere priser og links (komplet med tilknyttede koder) i gennemgangsposter.

For at gøre JMagz lettere at bruge har udvikleren også inkluderet en et-klik-demo-indholdsinstallationsfunktion, to header-stilarter plus seks forudbyggede farveskemaer – dog kan du oprette dit eget farveskema, hvis du foretrækker.

Bliv hosting

PowerMag

PowerMag er et smukt stilfuldt, magasininspireret WordPress-tema. Faktureret som det ‘mest muskulære magasin / gennemgangstema’, sikkerhedskopierer PowerMag denne påstand med masser af magtfulde funktioner. De forskellige sektioner på dit websted slot sammen i stilfulde gitre, komplet med billedskyder, farvekoordination og svæveeffekter.

PowerMag WordPress-tema

Pris: $ 64 | Live demo | Fuld Detaljer | af djwd

Anmeldelser ser godt ud takket være de fantastiske gennemgangsoversigter. Disse kan designes med brugerdefinerede farver, en stjerne- eller procentvis vurdering og op til seks brugerdefinerede kriterier. Brugere er også frie til at forlade deres egne ratings, og PowerMag tilføjer automatisk den relevante skema-markering, der driver rige uddrag.

For yderligere stilforfining understøtter PowerMag et bokset eller bredt layout, flere bloglayouts og en widgetiseret hjemmeside. Hvis det ikke var nok, inkluderer det også premium-plugins til $ 44, inklusive det bedst sælgende Visual Composer.

Bliv hosting

ReviewIt

ReviewIt er et rent, enkelt og samfundsdrevet gennemgangstema med direkte integration med BuddyPress. Denne BuddyPress-integration betyder, at dine besøgende kan tilmelde dig dit websted og begynde diskussioner i et dedikeret forum.

ReviewIt WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live demo | Fuld Detaljer | af GhostPool

Gennemgangssiderne er enkle, hvilket giver dig plads til at opsummere de vigtige detaljer / specifikationer. ReviewIt bruger et stjerneklassificeringssystem, hvor forfattere kan bedømme et produkt på et antal kriterier øverst i hver anmeldelse. Du kan derefter åbne gulvet for dit samfund, hvor hver besøgende er i stand til at forlade deres egne score for hvert kriterium. Besøgende kan også forlade deres ratings via kommentarsektionen.

ReviewIt tilbyder to skind (lys og mørk), syv brugerdefinerede widgets og front-end-registreringssider.

* Ingen nye funktioner tilføjes til temaet, men forfatteren fortsætter med at rette bugs.

Bliv hosting

MagXP

MagXP er et smukt tema med indbygget gennemgangsfunktioner. Dets design er også meget alsidig med fire forskellige hjemmesideslayouts, der sikrer, at temaet kan tjene en række forskellige nicher – bare tjek temaets demoer, hvis du har brug for bevis! For yderligere kontrol over dit websteds layout understøtter MagXP også en dra-and-drop-startsideopretter, komplet med farvekoordination af kategorier og ubegrænset sidefelt.

MagXP WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live demo | Fuld Detaljer | af MyThemeShop

Gennemgangsfunktionaliteten er ren, og på grund af det tilpassede farveskema kan du opbygge slående resume. Temaet understøtter også tre ratingsystemer – stjerner (/ 5), procentdele (/ 100) og scoringer (/ 10).

Et virkelig smukt tema, MagXP er SEO, hastighed og mobil optimeret.

Bliv hosting

Indgang

Indgangen er et smukt, minimalt WordPress-magasinetema. Den bruger masser af hvid plads, som virkelig lader dit indhold komme i spidsen – hvad enten indholdet er fotografier, blogindlæg eller anmeldelser.

Indgang WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live demo | Fuld Detaljer | af gawibowo

Gennemgangsfunktionaliteten er relativt strømlinet, men dette sikrer, at den passer ind i temas minimalistiske design. Du kan placere en gennemgangsoversigt nederst i dine blogindlæg, komplet med en samlet bedømmelse ud af fem og individuelle vurderinger baseret på brugerdefinerede kriterier. Anmeldelser bruger et stjernebedømmelsessystem, og temaet understøtter en seneste anmeldelser-widget.

Ud over anmeldelser kan indgangen prale af to forskellige layouts, en brugervenlig tematilpasning og fire foruddefinerede blogindlægslayouts. Du kan også style dine blogindlæg til dine specifikke krav med tilladelse fra en drag-and-drop-indholdsbygger.

Bliv hosting

Newscode

Newscode er et ekstremt alsidigt magasinetema, der er fyldt med reviewwebsite-funktionalitet. Det understøtter en skyderen i gitter-stil ved hjælp af miniaturebilleder til virkelig at gøre hjemmesiden lysere. Du kan også farvekode dine kategorier for at få dit websted til at se pænt ud, og du kan bruge et baggrundsbillede, farve eller mønster til tilføjet stil.

NewsCode WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live demo | Fuld Detaljer | af BBOSA-Temaer

Anmeldelsesoversigterne ser også fantastiske ud med en samlet score på 100 plus ubegrænsede brugerdefinerede kriterier for bedømmelse af en vare. Du kan også håndplukke farverne, plus den nødvendige skema-markering føjes automatisk til anmeldelser – skema-markering er ansvarlig for Google Rich Snippets.

Nyhedskode understøtter også omfattende typografimuligheder (600+ skrifttyper), syv markante layout og en lys og mørk hud.

Bliv hosting

SwagMag

SwagMag er et tema i magasin-stil, der bruger et interessant koncept: det giver dig i det væsentlige mulighed for at opdele dit websted i et ubegrænset antal ‘mini-sites.’ Dette giver dig mulighed for at holde relateret indhold sammen på et sted – fantastisk til organisering – og også oprette et unikt udseende og præg for hver sektion.

SwagMag WordPress Theme

Pris: $ 54 | Live demo | Fuld Detaljer | af IndustrialThemes

SwagMag trækker derefter det nyeste indhold fra hver minisites og sorterer det sammen på en forside. Forsiden (og hver forside for mini-websteder) ser godt ud med en samling karruseller og skydedøre, der gør dit websted super-nemt at navigere på. Du kan fuldt ud tilpasse hver side med brugerdefinerede farver, lyse / mørke overskrifter og baggrundsbilleder – SwagMag indeholder næsten 50 lagerbilleder, der kan bruges som en fuldsidesbaggrund, eller du kan uploade din egen.

Temaet inkluderer også gennemgangsfunktionalitet med separate bokse til en gennemgangsoversigt (fordele / ulemper, hovedfunktioner, resumé osv.) Og en samlet vurdering baseret på dine specificerede kriterier.

Bliv hosting

Schema

Som temaets navn skulle antyde, er skemaet kraftigt optimeret til SEO – det følger alle SEO’s bedste praksis, det inkluderer alle relevante søgemaskiner-markeringer, og det er hurtigt lyn. Det er også et flot tema, med to forskellige layouts. Den ene har store miniaturebilleder, mens den anden glemmer miniaturebillederne for et mere minimalistisk design.

Skema WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af MyThemeShop

Skema inkluderer også et indbygget gennemgangssystem, der giver dig mulighed for at forbedre dine anmeldelser med dedikerede layouts og resume. Besøgende kan også gennemgå dine indlæg i kommentarerne, så du bedre kan forstå det indhold, dit publikum nyder.

Ønsker mere? Temaet understøtter også ubegrænset baggrunde, hele kataloget med Google-skrifttyper og 350+ ikoner. Det tilføjer også de relevante rige uddrag til dine indlæg, hvilket vil øge din CTR fra søgemaskinerne.

Bliv hosting

Gennemgangen

Gennemgangen er et stilfuldt og alsidigt WordPress-tema. Med sin magasin-design kan du oprette et websted til forskellige formål. For eksempel kan du problemfrit kombinere et websted, der dækker spil, musik, film og teknologi. Og takket være Visual Composer-integration kan du også designe dine egne layout.

Gennemgang WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live demo | Fuld Detaljer | af GhostPool

Du kan opbygge et centralt knudepunkt for hvert dækket emne, komplet med billede i fuld bredde – du kan også medtage en video i dets sted, hvis du foretrækker det. Disse hubs gør det virkelig nemt for besøgende at navigere til relateret indhold, som f.eks. Varens anmeldelser, nyheder, billeder og videoer.

Med et navn som The Review kan du være sikker på, at temaet understøtter gennemgangsfunktioner fra top til top. Gennemsnitsindlæg leveres med redigerings- og brugervurderinger, og scorerne vises på indlæggets miniaturebillede. For forbedret stil kan du også tilføje baggrundsbilleder på fuld side og slående blokekvoter til hvert indlæg.

Bliv hosting

NANOMAG

NanoMag bruger smukt farven og æstetikken i dine indlægs miniaturebilleder med imponerende resultater. Med masser af forskellige designfunktioner – 14-siders builder-blokke, fire header-stilarter, fire megamenu-stilarter, to layouts og ubegrænsede farver – er mulighederne virkelig uendelige.

NanoMag WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live demo | Fuld Detaljer | af jellywp

NanoMag-temaet leveres også med funktioner. Disse inkluderer et bibliotek med kortkodefunktionaliteter, ubegrænsede sidebjælker og postanmeldelser. Anmeldelser ser godt ud med stilfulde oversigtsbokse (med ubegrænsede brugerdefinerede kriterier) udstyret i dit valg af farver.

Ikke nok for dig? Nå, NanoMag understøtter også annoncehåndtering, postskyvere og delingsknapper på sociale medier. Det er også WooCommerce og BuddyPress-kompatibelt.

Bliv hosting

Gonzo

Gonzo skal være et af mine foretrukne WordPress-gennemgangstemaer med et smukt rent design og logisk organisation. Det leveres med to blogroll-stilarter, eller du kan oprette et brugerdefineret layout ved hjælp af fem layoutkomponenter. Dette giver dig mulighed for at oprette relativt komplekse designs, men for et magasinetema formår Gonzo at forblive uklædet med masser af hvid plads.

Gonzo WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live demo | Fuld Detaljer | af OllieMcCarthy

De boksede anmeldelser er relativt små, men giver dig mulighed for at tilføje dine egne kriterier og farveskema. De ser godt ud og kan føjes til toppen eller bunden af ​​dine indlæg. Gonzo understøtter også to ratingsystemer – procent og stjerner. Gennemsnitsindlæg deler den samme taksonomi som almindelige WordPress-indlæg, så du kan vælge at oprette en separat gennemgangskategori eller blande dem med dit almindelige indhold.

Et visuelt forbløffende tema, jeg anbefaler på det kraftigste at tjekke demo ud!

Bliv hosting

15Zine

15Zine er et andet smukt tema bygget af Cubell, udviklerne af Valenti. Det blev oprettet ’til 2015′ og integrerer som sådan masser af moderne designtrends. Hjemmesiden er godt organiseret med masser af forskellige moduler, der går sammen for at skabe komplekse layouts, men uden at se rodet ud. Udviklerne har været usædvanligt godt med at kombinere tonsvis af billeder (høflighed af miniaturebilleder) med masser af hvidrum. Resultaterne vil wow dig!

15Zine WordPress-tema

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af Cubell

Indlæg ser lige så fantastiske ud. Du kan tilføje flere billeder i fuld bredde, og endda tilføje parallaxeffekter – disse smukke designelementer giver temaet imponerende historiefortællingsfunktioner. Typografien, der bruges i hele, er distinkt, og temaet kan prale med masser af andre fantastiske funktioner – trending megamenus, live Ajax-søgning og indbygget reklame, for blot at nævne nogle få.

Med hensyn til gennemgangsfunktionaliteten ser anmeldelser enkle, men stilfulde ud, med fuldt tilpasselig skrifttype – selvom jeg foretrækker den distinkte standardindstilling. 15Zine understøtter to gennemgangstyper (halv bredde og fuld bredde) plus flere seje anmeldelse widgets.

Bliv hosting

Smag

Flavor er et kraftfuldt, AJAX-forbedret magasinetema. Temaet giver dig mulighed for at opbygge en række mini-websteder, så du kan adskille, målrette og mærke de forskellige sektioner på dit websted. Disse mini-sider kan sammenkobles og samles også på hjemmesiden.

Smag WordPress-tema

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af IndustrialThemes

Især evalueringsfunktionaliteten er usædvanligt omfattende. Hver anmeldelse leveres med separate sektioner for varedetaljer, resume og scoringer, så du kan male et komplet billede til dit publikum. Anmeldelser ser rene ud og leveres med ubegrænsede kriterier og separate redigerings- og brugervurderinger – brugere kan også bedømme en vare ved hjælp af et helt andet sæt kriterier. Og for at tilskynde til diskussion er et revisionssystem indbygget i kommentarsystemet.

Smag er også fyldt med seje funktionaliteter fra kraftige kortkoder til brugerdefinerede widgets. Det understøtter også demoinstallation med et klik for at få dig hurtigere at køre.

Bliv hosting

puslespil

Næste op, Puslespil – en lys, fed og farverig optagelse af magasinet tema. Nye indlæg føjes til et startside-gitter, uden to gitter det samme. Det skyldes, at hvert gitterelement understøtter otte layouts og ubegrænsede farver til billedtekstens baggrund. Du kan holde hvert element ensartet og organiseret, eller du kan blande-og-matche til et eklektisk gitter med fantastiske resultater – se demo-skærmbillede for at se, hvor effektiv dette ser ud! Der er også animerede hover-effekter på hvert element, der får dit websted til at føles dynamisk og levende.

Puslespil WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af ThemeREX

Gennemgangsfunktionalitet ser fantastisk ud med en farvekoordineret kasse med ubegrænsede gennemgangskriterier og et stjerneklassificeringssystem. Læsere kan klikke på de to faner øverst for at skifte mellem forfatter- og brugervurderinger.

Puzzle indeholder også avancerede tilpasningsmuligheder, en sidemenu-funktion og stilfulde billedskyvere.

Bliv hosting

Newsmag

Newsmag er et moderne avis-stil tema. Det kan prale af over 60 layoutkombinationer, 22 brugerdefinerede widgets og masser af tilpasninger, hvilket giver dig platformen til at opbygge dit perfekte websted. Mange steder viser de samme links igen og igen, og Newsmag har en innovativ løsning på dette: ‘Unique Article System’, som forhindrer, at en artikel vises mere end én gang på hjemmesiden.

NewsMag WordPress Theme

Pris: $ 49 | Live demo | Fuld Detaljer | af tagDIV

Der er indbygget gennemgangsfunktionalitet inkluderet uden for boksen, med tre separate klassificeringssystemer – stjerner, procentdel og point. Skema-markering føjes automatisk til at gennemgå indlæg, så dit indhold vil indeholde rige uddrag i SERP’erne.

Newsmag tilbyder et-klik-demo-indholdsinstallation med seks unikke demoer at vælge imellem. Det leveres også med avisrelevant shortcode-funktionalitet, en mobilvenlig svejse-skyder og Google AdSense-annonceintegration.

Bliv hosting

OldPaper

OldPaper er et andet af mine foretrukne gennemgangstemaer på grund af dets klassiske stil. Som navnet antyder, har udviklerne valgt et ‘gammel stil’-design med masser af hvid plads. Det leveres med syv forudkonfigurerede farveskemaer, selvom du er fri til at designe dine egne.

OldPaper WordPress Theme

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af tordenvejr

Gennemgangssystemerne ser fantastiske ud, og du kan tilføje anmeldelser til enhver post, side eller tilpasset posttype. Anmeldelser kan designes med dit valg af farve, kriterier og typografi. Der er også tre ratingsystemer på plads. Ud over at tilføje anmeldelser til dine indlæg er der også tre brugerdefinerede widgets til at vise dine anmeldelser i et hvilket som helst widget-rum.

OldPaper understøtter også tre unikke header-stilarter, hvoraf to har annoncebannere fremtrædende – en sikker-brand måde at øge annonceindtægterne.

Bliv hosting

Interaktiv

Interactive er et professionelt blog- og magasinetema. Det har et smukt postet gitter øverst på siden, med de store miniaturebilleder et vigtigt designelement – gitteret hjælper også navigationen. Det leveres med tre hjemmesideslayouts og masser af tilpassede widgets, så du kan pakke masser af links ind.

Interaktivt WordPress-tema

Pris: $ 59 | Live demo | Fuld Detaljer | af MyThemeShop

Anmeldelserne har en farverig kasse. Uden de prangende designelementer holder dette besøgende fokus på dit indhold. Men efter min mening ser den dristige farve, stjerneklassificering og minimal design ren og er let at fordøje.

Temaet er også fyldt med funktioner, herunder ubegrænset baggrunde, 600+ Google-skrifttyper, AdSense-integration, tagskyer, nyheds ticker og megamenu.

Bliv hosting

motor

Motor er et højtydende, super-elegant magasinetema. Temaets største salgsargument er dets omfattende træk-og-slip-funktion – uden begrænsning. Hvis du kan tænke det, kan du gøre det med Engine, og dette giver dig næsten ubegrænsede layoutmuligheder.

Motor WordPress Theme

Pris: $ 64 | Live demo | Fuld Detaljer | af IndustrialThemes

Motor giver dig også mulighed for at bygge dedikerede minisider, en effektiv måde for dig at adskille dit websted. Du kan dedikere et mini-sted til hver kategori, og hvert mini-sted giver mulighed for et unikt layout, logo, baggrundsbillede, farveskema og typografi.

Temaets gennemgangsfunktionalitet er også ret fantastisk. Der er separate oversigtsbokse til en oversigt og vurdering, og hver giver mulighed for et tilpasset baggrundsbillede. De fleste gennemgangsfunktioner tillader tilpassede kriterier, men Motor anerkender, at ikke alle kriterier er lige så vigtige. Som sådan kan du vægt dine kriterier, når du beregner den samlede vurdering – et dejligt touch.

Bliv hosting

Afsluttende tanker

Det afslutter vores sammenlægning af de bedste WordPress-gennemgangstemaer for 2017. Kendskab til andre kvalitetsgennemgangstemaer?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me