Elegante temaer ‘Extra’ WordPress Magazine Theme – Evaluert (2020)

WordPress-tilbud


Et medlemskap av elegante temaer har alltid hatt stor verdi. I de første dagene var de fleste av designene deres ganske enkle, og de ble kritisert for å bygge sin forretningsmodell på kvantitet fremfor kvalitet.

På slutten av 2013 ga Elegant Themes ut Divi. På den måten endret de retningen til selskapet for alltid.

Alt-i-ett WordPress-temaer hadde eksistert i mange år, men Divi tok det til neste nivå, med et bedre design, flere funksjoner og bedre brukervennlighet. Det ble raskt standarden som andre WordPress-selskaper prøvde å følge.

I hjertet av Divi-temaet er dra-og-slipp-sidebyggeren – funksjonalitet som senere ble utgitt som et frittstående WordPress-plugin kalt Divi Builder. Det fortsetter å bli sett på som en av de beste dra-og-slipp-sidebyggerne tilgjengelig for WordPress-brukere.

Det andre WordPress-temaet fra Elegant Themes som skal bygges rundt Divi Builder er Extra. Dette stilige magasindesignet passer for blogger, nettmagasiner, nettbutikker og mer. Det inkluderer noen fantastiske bloggoppsett, tilpassede widgeter og et innebygd rangeringssystem.

Elegante temaer - Ekstra tema

Nedenfor viser jeg deg hvorfor elegante temaer kaller dette ‘The Ultimate Magazine WordPress Theme’.

La oss dykke inn …

Ekstra funksjoner & Design

Divi er fortsatt flaggskipstemaet til elegante temaer. Det er en ekte alt-i-ett-løsning som kan brukes til alle typer nettsteder.

Temaet leveres med mer enn 20 ferdiglagde temalayouter, og det er et stort utvalg av tilleggsoppsett tilgjengelig fra bloggen Elegante temaer. Imidlertid er de aller fleste av disse designene best egnet til bedriftsnettsteder, for eksempel bedriftsnettsteder, porteføljer og destinasjonssider.

Extra skiller seg fra Divi ved å være optimalisert spesielt for nettmagasiner og blogger, med hver nye funksjon designet med tanke på bloggere..

Extra drives av Divi Builder

Et godt eksempel på dette er måten Extra utvider Divi Builder til å inkludere innleggskategorier. Disse nye modulene lar deg lage unike layouter for magasin- og bloggstil, og de fullførte layoutene kan deretter tilordnes bestemte innleggskategorier.

Det er flere nye kategorimoduler, inkludert en faneinnleggsmodul som deler innhold i postkategorier, en omtalt glidebryter for innlegg og en murbloggmodul som kan brukes til å vise innleggslister i bokser.

Det er også en annonseringsmodul som kan brukes til å integrere bannerannonser i oppsettet ditt.

Som du forventer, kan alle moduler tilpasses.

Faner i ekstra

Divi Builder er kjernen i Extra.

De 40-pluss innholdsmodulene som er tilgjengelige i Divi Builder hjelper deg å lage vakkert innhold på få minutter. Komplekse oppsett kan opprettes ved å dra og slippe innholdsmoduler til layoutet ditt.

Alle aspekter av innholdet ditt kan utformes og tilpasses.

Divi Builder Module List

Extra har god støtte for WooCommerce også. Elektronikk-programtillegget integreres vakkert med Extra’s design.

Det er også en ny tilpasset innleggstype for fremvisning av prosjekter og porteføljer.

WooCommerce produktoppsett

Nettstedsoppsett kan tilpasses ved hjelp av WordPress-tematilpasseren, som lar deg enkelt endre stilen på topptekst og bunntekst.

Avanserte dropdown-mega-menyer lar deg legge til kolonner og medier til navigasjonsmenyen. De er enkle å konfigurere og ser bra ut.

Mega-meny i ekstra

Syv WordPress-postformater støttes i Extra, inkludert videoer, kart, sitater og lyd, noe som betyr at du kan publisere et variert innhold på nettstedet ditt.

Extra kommer også med et tilpasset gjennomgangssystem. Du kan legge til en anmeldelse til ethvert innlegg eller produkt ved å bruke dine egne spesifikasjoner, mens besøkende kan gi en vurdering ved hjelp av et stjernevurderingssystem.

Produktvurderinger

Extra kommer også pakket med tilpassede widgets som er designet med tanke på bloggere. Dette inkluderer en widget for sosiale medier, en widget for nylige innlegg og en forfatterwidget som viser forfattere og deres innleggstall.

Ekstra tilpassede widgeter

Som du ser er Extra full av funksjoner og har et vakkert design. La oss se nærmere på hvordan du kan bruke den.

Installere ekstra

Ekstra kan lastes ned fra nedlastingsområdet til Elegant Themes-kontoen din.

Dette området viser også nyttige opplæringsprogrammer som hjelper deg å sette opp:

 • Installere ekstra
 • En oversikt over Extra
 • Bruke Visual Builder
 • Konfigurere temaalternativer

Du kan installere Extra på nettstedet ditt ved å laste opp tema-zip-filen direkte via WordPress-utseendet i administrasjonsområdet ditt. Alternativt kan du pakke ut temafilen og laste opp filene til / wp-innhold / temaer / katalog ved hjelp av et FTP-program som FileZilla.

Jeg anbefaler å installere Extra på en test WordPress-installasjon før du aktiverer den på et live nettsted, da dette vil gi deg en mulighet til å teste funksjonene og funksjonaliteten.

Laster ned ekstra tema

Da jeg installerte Extra på test WordPress-nettstedet mitt, genererte jeg en 500 intern serverfeil i WordPress som hindret meg i å få tilgang til utseende-delen av WordPress.

Dette undret meg fordi jeg ikke hadde installert noen andre plugins, og tilbakestilling av databasen utelukket konflikt med et tidligere installert WordPress-plugin.

Jeg løste problemet ved å øke tildelingen av minne til WordPress fra 64MB til 128MB.

Du kan gjøre dette ved å legge til følgende linje i wp-config.php-filen:

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M’);

Jeg var nysgjerrig på hvorfor minnegrensen måtte økes for å bruke Extra, så jeg ba Elegante temaer om å avklare problemet.

De bekreftet at 128 MB minne var nødvendig for å kjøre Extra.

‘Vi krever minst 128 MB minne for å være sikker på at Divi Builder kan kjøre skikkelig og uten feil, 64 MB er for lav til å kjøre Divi og Extra.’

Ved nærmere inspeksjon oppdaget jeg at mens 128 MB minne var tilstrekkelig til å stoppe interne feil, måtte jeg øke minnet til 256 MB for å importere layout til nettstedet mitt.

Hvis du oppdager at Divi eller Extra genererer en intern serverfeil, eller ikke importerer layout, kan du prøve å øke minnet til 128 MB eller 256 MB for å løse problemet..

Snakk med hostingfirmaet ditt hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette.

Divi Builder

Hoveddesign og utforming av Extra styres via alternativet Alternativer-panelet og WordPress-tematilpasseren. Hvis du vil endre hvordan innholdsområdet ser ut, bruker du Divi Builder.

Derfor, når du går inn på et innlegg, side eller annen posttype, kan du bruke standardredigeringsprogrammet, Gutenberg eller Divi Builder.

Rediger med Divi Builder

Når du velger å redigere innholdet ditt med Divi Builder, blir du spurt om du vil beholde det eksisterende innholdet ditt, velge en forhåndsopprettet layout eller klone en eksisterende side du allerede har opprettet..

Divi Builder Valgsskjerm

Det ferdiglagde layoutalternativet laster opp layoutbiblioteket. Hundrevis av forhåndslagde oppsett er tilgjengelige her, sammen med de eksisterende sidene dine og eventuelle oppsett du har lagret.

Oppsettene er delt inn i over et dusin kategorier, og det finnes et søkeskjema som hjelper deg å finne den du leter etter.

Last inn fra biblioteket

Det er mer enn hundre layoutpakker inkludert, og du kan se demoen for hver layout før du importerer den til nettstedet ditt.

Oppsettpakker grupperer samme design for flere typer sider på nettstedet ditt. En layoutpakke kan for eksempel inneholde oppsett for hjemmesiden din, om side, blogg, porteføljeside og mer.

Jeg er en stor fan av layoutsystemet Divi Builder tilbyr. Volumet av ferdiglagde oppsett er betydelig, og de er alle godt designet. Det gir gode oppsett for nettstedet ditt, eller, hvis du foretrekker det, et flott utgangspunkt for din egen tilpassede layout.

Testing av layoutene som tilbys er også en nyttig måte å lære å få mest mulig ut av Divi.

Som nevnt tidligere, kan det hende at Divi Builder ikke fungerer riktig hvis du ikke har økt minnetildelingen på nettstedet, så husk å angi det riktig, ellers kan importimporten stoppe.

Divi Builder Layout Packs

Da Divi Builder først ble lansert, ble oppsettene redigert i bakenden.

Divi Builder er nå lansert i fronten av nettstedet ditt, slik at du kan se endringer i sanntid. Du kan velge å se siden din i ‘Wireframe View’ i frontenden hvis du foretrekker den gamle stilen for å bygge siden din, og du kan fortsette å endre oppsett i bakenden ved å velge en layout på Divi Library-siden.

Som en hvilken som helst dra-og-slipp-bygningsløsning, kan det ta deg 15 til 30 minutter å gjøre deg kjent med Divi Builder-grensesnittet ordentlig, men når du først gjør det, vil du sette pris på hvor kraftig plugin-modulen er.

Du kan tilpasse hvordan alt ser ut og fungerer – enten det er en innholdsmodul, rad, kolonne eller layout. Du kan til og med endre visningen for å se hvordan oppsettet ditt ser ut på mobile enheter.

Sette inn en modul i Divi Builder.

Hver innholdsmodul har et unikt sett med tilpasningsalternativer. Enkle moduler, for eksempel delere, har få alternativer, mens moduler som portefølje har dusinvis av innstillinger.

Alle innholdsmoduler, kolonner og rader har en designfane som lar deg tilpasse farger, skrifter, avstand, rammer og mer. Alt styres via rullegardinmenyer og knapper, så det er en lek å bruke.

Den avanserte fanen hjelper tekniske brukere til å tildele unike IDer til elementer og legge til tilpasset CSS. Du kan også deaktivere moduler på spesifikke enheter, inkludert stasjonære datamaskiner, telefoner og nettbrett.

Divi Builder Module Settings

Divi Builder er en integrert del av Extra og en viktig grunn til at temaet er så fleksibelt. Jeg har bare skrapet på overflaten hva du kan gjøre med denne dra-og-slipp-WordPress-pluginen.

Hvis du vil lære mer om Divi Builder, kan du se på Elegant Themes Divi Builder-siden, og husk å lese vår fulle anmeldelse av Divi Builder også.

Endre Ekstra

Extra er et veldig tilpassbart WordPress-tema, og du kan få mye kontroll over hvordan nettstedet ditt ser ut.

Menyen Ekstra alternativer viser hovedinnstillingsområdene: Temaalternativer, tematilpasning, modultilpasning, rolleredigerer, Divi-bibliotek og kategoribygg.

På siden med hovedalternativer kan du aktivere og deaktivere funksjoner ved å klikke på en knapp.

Denne delen er delt inn i åtte seksjoner: Generelt, navigasjon, byggherre, layout, annonser, SEO, integrasjon og oppdateringer. Mange av alternativene i disse seksjonene er delt inn i flere kategorier. For eksempel er de fem annonsesonene delt inn i hver sin seksjon: Topptekst, under topptekst, bunntekst, over innlegg og under innlegg.

På høyre side av den grønne navigasjonsmenyen ser du knapper for å importere og eksportere innstillinger, og for å tilbakestille alternativene til standardinnstillinger.

Fanen Generelle alternativer er der du laster opp logoen og favorittene, og definerer plasseringen til sidefeltene. Du definerer også nettadressene dine for sosiale medier her.

Andre alternativer inkluderer antall innlegg som skal vises på de forskjellige arkivsidene, og om CSS og Javascript minifisering er aktivert. Det er også en boks for å legge inn din egen tilpassede CSS.

Generelle temalternativer

Fanen Navigasjonsalternativer lar deg administrere hvordan sider og kategorier håndteres i navigasjonsmenyen. Nedtrekksmenyer kan deaktiveres, og du kan bekrefte om du vil ha startsiden koblet i menyen. Du kan også definere rekkefølgen på menyelementer.

På byggefanen kan du aktivere og deaktivere Divi Builder for bestemte innleggstyper. Du kan også aktivere den klassiske editoren, og slå av funksjoner som Divi Builder-produktturnéen.

Oppsettet av innlegg og sider kan endres via layout-fanen.

Alt du trenger å gjøre i denne delen er å klikke på metaaninformasjonen du vil vise. Du kan også bytte arkivsider fra en standardlayout til murverk.

Oppsettalternativer

Annonser kan legges inn via temaalternativområdet. For hver annonseringssone kan du velge å enten vise et banner med en måladresse, eller du kan oppgi Google Adsense-koden. Google Adsense-bannere kan også gjøres lydhør.

Ekstra lar deg også optimalisere nettstedets SEO-innstillinger. Du kan endre SEO-innstillinger, for eksempel titler, metabeskrivelse og nøkkelord, for hjemmesiden, innlegg og sider og indekssiden.

Disse SEO-innstillingene erstatter ikke en dedikert SEO WordPress-plugin som Yoast SEO eller All in One SEO Pack, men de er et fint tillegg.

Integreringsfanen lar deg legge inn kode i hodet og kroppen på sidene dine, og du kan også legge til kode over innlegg og under innlegg. Dette er spesielt nyttig for visning av annonser.

Integreringsalternativer

Den aller siste fanen er oppdateringsfanen. Du må sørge for at du skriver inn ditt elegante tema-brukernavn og API-nøkkel her for å få temaoppdateringer og muligheten til å importere oppsett til Divi Builder.

Tilpass ditt design

Extra støtter WordPress-tematilpasseren. Dette betyr at du kan gjøre tilpasninger til alle aspekter av designet ditt, og se endringene i sanntid for stasjonære nettlesere og mobile enheter.

Den ekstra designen er delt inn i mange kategorier og underkategorier, inkludert topptekst, bunntekst, widgets og mer.

Tematilpassing

WordPress har presset støtte for WordPress-tematilpasseren i mange år. Til tross for dette har mange temaer fremdeles designalternativer i adminområdet uten mulighet til forhåndsvisning av endringer.

Jeg er klar over at kundetilpasningen ikke er perfekt, men som noen som sliter med å visualisere hvordan visse tilpasninger vil se ut, har jeg alltid funnet det nyttig.

Endre bakgrunnsfarger

Du finner vanlige designinnstillinger i tematilpasseren, for eksempel bredden på oppsettet til et element og hvor navigasjonsmenyer er plassert, men du kan også endre widgeter og menyer der.

Det er også gode typografimuligheter, som lar deg kontrollere skrifttypen, størrelsen og fargen.

Theme Customizer Typography Settings

Sjekk ut videoen nedenfor for å se hvordan du kan bruke tematilpasseren i Ekstra for å endre nettstedets design.

Andre ekstra alternativer og innstillinger

Modultilpasseren gir deg kontroll over typografien til innholdsmoduler i Divi Builder.

Noen moduler lar deg endre bredden på modulen, eller noe annet som bildestørrelse eller animasjonstypen som er brukt. For det meste lar modultilpasseren deg imidlertid endre skriftstørrelse, type og farge.

Modultilpasning

Akkurat som Divi har Extra en rolleredaktør.

Det kan brukes til å aktivere og deaktivere tillatelser til forskjellige brukergrupper for Divi Builder og Extra-funksjonalitet. Du kan for eksempel definere hvem som har tilgang til temaalternativområdet, hvem som har tillatelse til å bruke Divi-biblioteket, og hvilke innholdsmoduler som er tilgjengelige for brukere.

Dessverre er tillatelsene begrenset til brukergrupper. Du kan ikke kontrollere tillatelser fra bruker for bruker.

Denne rolleeditoren bør ikke betraktes som en erstatning for en funksjonsrik rolleredigeringsløsning som for eksempel User Role Editor, som gir deg mange flere tilpasningsalternativer for brukere på nettstedet ditt. Til sammenligning er Divi-rolleredaktøren spesifikk for Divi Builder og Extra-funksjonalitet.

Divi rolleredaktør

Biblioteksystemet i Divi Builder er fantastisk. Du kan lagre layoutene og bruke dem igjen når som helst.

Divi Library-siden viser alle layoutene du har lagret, og du kan få tilgang til alle layoutene dine herfra.

Interessant er at når du redigerer en layout fra denne siden, vises Divi Builder-grensesnittet i backend innen adminområdet. Det er en knapp over oppsettet ditt for å “Bygge i frontend” for de som foretrekker å se endringer i sanntid.

Divi-biblioteket

Den siste alternativsiden i Extra admin-menyen er en kategoribygger – en funksjon bloggere vil sette pris på.

Når du først installerer Extra, ser du layout for hjemmesiden og kategorisiden din. Du kan legge til mer unike oppsett herfra og tilordne dem til bestemte innleggskategorier. Det er en fantastisk måte å gjøre nettstedet ditt unikt.

For eksempel kan du lage en unik bloggmal for nyhetskategorien din og en annen for opplæringsprogrammer, slik at du kan skille hver kategori og optimalisere den for innholdet som publiseres der.

Ekstra kategoribygger

Som du kan se, gir Extra deg full kontroll over hvordan nettsteddesign og innholdsmoduler ser ut. Det gjør at hvem som helst, uansett teknisk erfaring, kan lage et profesjonelt nettsted.

Kostnaden for elegante temaer medlemskap

Ekstra er inkludert i Elegant Themes-medlemskapet. I tillegg til Extra gir medlemskap deg tilgang til 86 andre WordPress-temaer, Divi Builder, e-postopt-plugin-plugin Bloom og delingsplugin for sosiale medier Monarch.

På en markedsplass der de fleste WordPress-butikker har tre-til-fem lisensalternativer, har Elegante temaer i stedet vedtatt en enkel prispolitikk.

De tilbyr to planer, som begge gir deg full tilgang til alle temaer og plugins, ubegrenset bruk av nettsteder og premium support.

Den årlige tilgangsplanen koster 89 dollar per år. Hvis du ser deg selv bruke elegante temaer i noen år, er medlemstiden for tilgang til livstid fornuftig. Til en engangsavgift på $ 249, betaler det seg selv etter det andre året.

Elegante tema-priser

Alle Elegant Theme-medlemskap har 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ekstra og andre elegante tema-produkter har alle god dokumentasjon innen WordPress admin-område. Hvis du fortsatt er usikker på hvordan noe fungerer, kan du imidlertid få hjelp på flere måter.

Du kan få øyeblikkelig hjelp via et billettsupportsystem, eller stille spørsmål i diskusjonsforumet Elegant Themes. Det er også et omfattende dokumentasjonsområde som har hundrevis av detaljerte opplæringsprogrammer. Disse guidene er omfattende og inkluderer gjennomgang av video.

Støtte for elegante temaer

Det skal bemerkes at elegante temaer kontinuerlig foredler viktige produkter som Divi, Divi Builder, Extra og Monarch. De legger alltid til nye funksjoner og funksjonalitet.

Du kan derfor forvente regelmessige oppdateringer hvis du blir en Elegant Themes-kunde.

Siste tanker

Elegante temaer markedsfører Extra som ‘The Ultimate Magazine WordPress Theme’. Om det er det beste WordPress-magasinetemaet på markedet er oppe til debatt, da det er noen gode alternativer der ute, men Extra har definitivt tjent retten til å bli betraktet som de beste.

Elegante temaer har tatt alt som gjør Divi flott og optimalisert det for nettmagasiner og blogger.

De har lagt til flere bloggoppsett og muligheten til å lage unike oppsett for hver innleggskategori. De har også integrert andre kule funksjoner, for eksempel et produktvurderingssystem og flere egendefinerte widgeter som hjelper deg å integrere sosiale medieprofiler, forfattere og produktvurderinger.

Divi er fortsatt flaggskipstemaet til elegante temaer, og det de fleste nettstedseiere vil henvende seg til. Extra er imidlertid et bedre valg hvis du driver en blogg eller et online magasin.

Heldigvis er det ikke noe reelt behov for å sammenligne de to inngående, ettersom begge temaene er drevet av Divi Builder og er inkludert i Elegant Themes-medlemskapet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map