Divi vs Astra: Hvilket er det beste multippel WordPress-temaet?

WordPress-tilbud


Astra og Divi er begge veldig populære temaer av høy kvalitet som skal gi deg alt du trenger for å lage et profesjonelt nettsted med WordPress.

Fullpakket med forhåndsbygd innhold som er klart til å gå, samt utallige tilpasningsmuligheter for å sikre at nettstedet ditt oppfyller kravene til prosjektet ditt, og disse temaene kan brukes til å lansere alle typer WordPress-nettsteder.

Selv om det er flott å ha to imponerende alternativer å velge mellom, kan det være vanskelig å bestemme mellom Divi og Astra. Som våre anmeldelser av Astra og Divi diskuterer, er begge der oppe med de beste temaene tilgjengelig for WordPress.

Så for å hjelpe deg med å bestemme hva som er best for deg, undersøker denne Divi vs Astra-sammenligningen nøyaktig hvilke funksjoner du får med hvert tema og hvordan de er implementert, slik at du kan ta et informert valg. Mot slutten av denne artikkelen vil du være mye nærmere det perfekte temaet for nettstedet ditt.

La oss begynne…

Om Astra og Divi-temaene

Hvis du ikke er kjent med disse temaene, er her en kort oversikt over Astra og Divi før vi kommer til funksjonens sammenligning.

Om Astra

Astra er et gratis WordPress-tema med mer enn 500 000 aktive installasjoner som kan forbedres ved å kjøpe Astra Pro-lisensen og installere premium add-on plugin.

Astra WordPress Theme

Det er en begrenset gratis versjon av Astra, i tillegg til flere funksjonsrike premiumoppgraderingsalternativer.

Enten du velger gratisversjonen av dette temaet eller Astra Pro, vil du få tilgang til et bibliotek med forhåndsbygget innhold av profesjonell kvalitet på nettstedet ditt. Oppgradering låser imidlertid opp enda mer av dette innholdet, i tillegg til noen ekstra funksjoner.

Astra Free Starter Sites

Gratisversjonen av Astra kommer med noen imponerende maler for nettsteder.

Med begge versjonene av Astra kan du deretter bruke de anbefalte gratis-å-bruke tredjeparts sidebyggerne til å tilpasse innholdet og lage et unikt nettsted med WordPress.

Vi vil se på det forhåndsbygde innholdet du får tilgang til med begge disse temaene senere i denne sammenligningen, men det er flott å se så mange imponerende og tilpassbare maler tilgjengelig fra et gratis WordPress-tema – med enda mer tilgjengelig for de som er villige til å betale.

Om Divi

Divi er flaggskipet WordPress-tema fra Elegant Themes, et selskap med over 600.000 kunder til dags dato. I likhet med Astra er det et flerbruks-tema som kan brukes til å opprette en hvilken som helst type nettsted med WordPress, noe som gir deg forhåndsbygget innhold og verktøy for å lansere den type nettsted prosjektet ditt krever.

Divi WordPress Theme

Divi er et av de mest solgte temaene for WordPress.

I motsetning til Astra er Divi imidlertid bare tilgjengelig som et betalt tema. Selv om det er fint å få ting gratis, hjelper dette å holde ting relativt enkelt, fordi det bare er en versjon av Divi-temaet (i stedet for flere lisenser til Astra og de forskjellige funksjonene de inkluderer). Så hvis du bestemmer deg for å kjøpe Divi, vil du få tilgang til alt den har å tilby, i tillegg til noen få andre produkter fra Elegante temaer som vi har vurdert nærmere her.

Divi vs Astra Prising

Før vi kommer til funksjonene i disse temaene og årsakene til at du kanskje vil velge det fremfor det andre, la oss se nærmere på prisinformasjonene deres.

Som nevnt, når det gjelder Divi, er prisingen av dette temaet relativt greit med en årlig lisens eller et levetidsalternativ, men uansett hvilket alternativ du velger, får du tilgang til alle Divi-funksjonene og funksjonaliteten.

Med Astra er ting litt mer kompliserte. I tillegg til gratisversjonen av temaet, er det også tre kjøpsalternativer, hver med forskjellige funksjoner.

Før vi kommer til forskjellene mellom Astra-pakker, er her en rask oversikt over de viktigste kjøpsalternativene for begge temaene:

  • Astra Pro: Avhengig av hvilken pakke du velger, varierer prisene fra $ 59 til $ 174 i året, eller $ 249 til $ 699 for livstidslisens.
  • Divi: $ 89 i året, eller $ 249 for en livstidslisens, med begge alternativene inkludert Extra-temaet, Bloom e-postoptinering og Monarch sosiale delings-plugins.

Begge temaene kan brukes på et ubegrenset antall nettsteder fra et enkelt kjøp, noe som er flott hvis du eier flere nettsteder eller bygger nettsteder for klienter..

Årlige kontra levetidslisenser

Hvis du velger det årlige alternativet for enten Divi eller Astra, får du tilgang til temaoppdateringer, kundesupport og eventuelle nye funksjoner eller produkter som blir lagt til mens lisensen din er aktiv.

Etter at året er omme, kan du enten fornye lisensen eller fortsette å bruke temaet uten tilgang til oppdateringer og support. Begge temaene tilbyr et alternativ til årlige fornyelser i form av livstidslisenser med engangsavgiftene.

Pengene tilbake-garantier

Hvis du etter å ha lest denne sammenligningen fremdeles ikke er sikker på hvilken du skal velge, lar begge temaene deg gjøre et risikofri kjøp. Med Divi er det en 30-dagers 100 prosent pengene-tilbake-garanti, mens med Astra er det en 14-dagers garanti.

Prisoppsummering

Så, hvilket tema er den beste verdien, Astra eller Divi?

Bortsett fra gratisversjonen av Astra, er inngangsnivået Astra Pro-lisensen, som koster $ 59 i året, den billigste måten å få tilgang til et av disse førsteklasses temaene.

Ettersom $ 59 Astra Pro-lisensen ikke inkluderer alle premium Astra-funksjonene (du trenger Agency Bundle for det), er $ 89 Divi-årlige lisenser den laveste prisen for å låse opp alle funksjonene til en av disse temaer.

Selv om gratisversjonen av Astra kan være fristende, ikke velg gratisversjonen bare på grunn av mangelen på prislapp.

Som nevnt i vår nylige Astra-temaomtale, vil de fleste nettstedseiere sannsynligvis oppgradere til en betalt versjon for å få tilgang til de ekstra funksjonene. På grunn av dette er det en god idé å ta med kostnadene for premiumversjonene av Astra når du sammenligner dette temaet med Divi.

Nå vet du hvor mye disse temaene koster, la oss se hva du får for pengene dine i utforskningen av hovedfunksjonene i Divi og Astra.

Divi vs Astra beste egenskaper sammenligning

På papiret har disse temaene lignende funksjonslister, for eksempel mye forhåndsbygget nettstedinnhold av høy kvalitet og mange tilpassingsverktøy og innstillinger. Imidlertid, som vi skal se, har disse funksjonene blitt implementert på forskjellige måter.

Så for å hjelpe deg med å bestemme om Divi eller Astra er temaet du leter etter, her er en sammenligning av hovedfunksjonene deres og hvordan de fungerer.

Profesjonelt WordPress-innhold på nettstedet

Når det gjelder forhåndsbygd innhold som hjelper deg med å opprette nettstedet ditt, ligger Divi foran Astra når det gjelder antall. Imidlertid er nettstedmaler for begge temaene designet til en meget høy standard.

Hvis du leter etter et tema som kan hjelpe deg med å lansere et profesjonelt nettsted, er både Divi og Astra mer enn opp til oppgaven.

Men for å gi deg en ide om hvilket som kan være det beste valget for prosjektet ditt, her er en oversikt over nettstedsmaler du får tilgang til med hvert tema.

Divi-innhold

Divi kommer med oppsettpakker for nettsteder, som er sett med maler som skal ha alt du trenger for å lansere en bestemt type nettsted. I skrivende stund var det 140 layoutpakker tilgjengelige for Divi, bestående av 1.036 individuelle oppsett eller maler.

Divi nettstedspakker

Hver Divi-layoutpakke inneholder et sett med maler som hjelper deg å raskt starte nettstedet ditt.

Når du oppretter et nettsted med Divi, kan du importere alle layoutene i en pakke, eller blande og matche de individuelle layoutene fra flere pakker. Du kan selvfølgelig ignorere malene og bruke Divi Builder til å lage din egen unike webside, men vi vil dekke det senere.

Divi Design Agency nettstedspakke

Du kan blande og matche layoutene fra forskjellige pakker for å lage din tilpassede webside.

Ettersom Divi-layoutpakkene dekker et bredt spekter av nettstedsprosjekter, inkludert byrådsider, porteføljer og netthandel – for bare å nevne noen – uansett type nettsted du bygger, bør du finne noen passende maler i biblioteket.

Hvis du ser på forhåndsvisning av malen, ser du at de alle er designet til en meget høy standard. Hvis du trenger å gjøre endringer i det forhåndsbygde innholdet, kan alle Divi-oppsettene tilpasses gjennom det integrerte dra-og-slipp-sideverktøyverktøyet..

Astra innhold

I motsetning til Divi, som inkluderer tilgang til alle malene med ethvert kjøp, vil Astra-versjonen eller lisensen du velger diktere hvilket forhåndsbygget innhold eller Starter Sites du får tilgang til.

Astra nettstedsmaler

Både gratis og betalt versjon av Astra kommer med nettstedmaler.

Imidlertid, som nevnt, til og med gratisversjonen av Astra kommer med tilpassede forhåndsbygde nettsteddemoer, med 49 Starter Sites tilgjengelig i skrivende stund. På grunn av dette kan det hende du opplever at du er i stand til å lage din ideelle webside med Astra – uten å måtte betale for premiumversjonen av temaet.

Men hvis du bestemmer deg for å oppgradere, og du velger Astra Pro-lisensen, vil du få tilgang til mer enn 20 nye Starter Sites. Hvis du hopper over alternativet på inngangsnivå og velger en av de dyrere lisensene, får du tilgang til ytterligere 55 demoer.

Astra Starter Nettsteder

Astra nettstedsmaler dekker et bredt spekter av prosjekter.

Du kan forhåndsvise de klare til å importere nettsteder på Astra-siden, og også se nøyaktig hvilke maler du får tilgang til basert på om du bruker gratisversjonen av Astra, kjøper Astra Pro eller velger en av Astra Agency-buntene.

I likhet med Divi-malene kan Astra-innholdet tilpasses. Men som vi skal se, i stedet for å bruke en egen sidebygger – som tilfellet er med Divi – kan Astra-malene redigeres ved hjelp av gratisversjonene av Beaver Builder, Brizy og Elementor plugins.

Vinner: Divi. Mens begge temaene har mange maler av høy kvalitet, har Divi mer å velge mellom.

Innholdsimportører

Før vi kommer til sidebyggerne, er det verdt å utforske prosessen med å få det forhåndsbygde innholdet til WordPress-nettstedet ditt, da disse to temaene tar en litt annen tilnærming.

Med Astra importerer du et helt Starter Site, som fyller WordPress-nettstedet ditt med alle sidene som demoen inneholder, samt konfigurerer widgets og menyer. Du kan også velge å bare importere tilpasningsinnstillingene, innholdet og / eller widgetene. Hvis du vil blande og matche de enkelte malene fra forskjellige demoer, må du importere alt innholdet fra en demo, og deretter slette sidene du ikke trenger før du har satt sammen nettstedet ditt.

Astra Importør av nettstedmaler

Komplette Astra-startsidesdemoer kan importeres til WordPress på en gang.

Med Divi må hver side fra en nettpakke eller demo importeres individuelt. Dette gjør det lettere å mikse og matche maler fra forskjellige pakker, men det er ikke så strømlinjeformet som tilnærmingen tatt av Astra.

Divi Layout Importør

Divi gjør det enkelt å importere de individuelle layoutene fra hver malpakke.

Begge metodene fungerer imidlertid, og forhindrer ikke deg fra å bygge nettstedet ditt slik du vil – uavhengig av om du vil bruke en fullstendig demo som den er eller montere ditt eget sett med maler..

Videre er begge tilnærminger en stor forbedring av metodene tatt av noen mindre temaer, der du manuelt må laste opp og importere flere innholds- og konfigurasjonsfiler før du konfigurerer innstillingene selv. Uansett om du velger Astra eller Divi, har du ingen problemer med å få tilgang til det forhåndsbygde innholdet og legge grunnlaget for det nye nettstedet ditt.

Vinner: Uavgjort, fordi begge tilnærmingene fungerer bra, men har sine fordeler og ulemper.

Sidebygger

Som nevnt kan begge temaene tilpasses kraftig ved hjelp av kraftige dra-og-slipp-sideverktøyverktøy, slik at du kan redigere det forhåndsbygde innholdet eller lage et unikt WordPress-nettsted fra bunnen av. Nok en gang har imidlertid disse temaene forskjellige tilnærminger til å gi denne sidebyggerfunksjonaliteten.

Divi Page Builder

Divi inkluderer en visuell redaktør som i likhet med temaet er produsert av elegante temaer. Når du oppretter en side i Divi Builder, eller åpner en eksisterende mal for redigering, kan du begynne å tilpasse innholdet gjennom en dra-og-slipp-visuell editor som er en stor avgang og oppgradering fra standard WordPress redigeringsopplevelse.

Divi Builder visuell redaktør

Divi har en WYSIWYG visuell editor som lar deg fullstendig tilpasse sidemaler.

Å lage oppsett bestående av kolonner og rader, og deretter fylle ut oppsettene med de store utvalgsmodulene som er tilgjengelige i Divi, gjør det mulig for deg å opprette alle typer innhold i WordPress.

Nesten alt om Divi kan tilpasses, så om du vil bruke modulene i standardtilstand eller tilpasse dem, er helt opp til deg. På grunn av dette, som denne samlingen av nettsteder opprettet med Divi-show, trenger ingen to nettsteder som bruker dette temaet å se like ut.

Divi Builder Wireframe View

Med Divi Builder kan du raskt bytte til wireframe-visningen for å se strukturen på en side tydeligere.

Hvis du vil vite nøyaktig hva dette verktøyet kan gjøre, kan du finne ut det i vår gjennomgang av Divi-sidebyggeren, som dekker alle funksjonene og hvordan det er å bruke. Men for å oppsummere, det er en av de beste og kraftigste sidebyggerne for WordPress.

Astra Page Builder

I motsetning til Divi, som har et eget sidebyggerverktøy, er Astra i stedet avhengig av noen av de populære sidebyggerne som allerede finnes for WordPress.

For eksempel er Astra Starter Sites og malene deres bygget for å bli redigert med tredjeparts-pluginprogrammer Beaver Builder, Brizy og Elementor, samt Gutenberg, den oppgraderte versjonen av standard WordPress-redigereren.

Beaver Builder Plugin

Astra jobber med populære tredjepartssidebygger-plugins, inkludert gratisversjonen av Beaver Builder, slik at du kan tilpasse det forhåndsbygde innholdet.

Selv om det er en god ide å utnytte kraften til eksisterende sidebygere – i stedet for å opprette en ny fra bunnen av – er det ført til en litt forvirrende situasjon, da noen maler bare kan redigeres med spesifikke sidebyggere. Et problem med dette er at du kan bruke tid på å lære deg å bruke Beaver Builder, bare for å oppdage at et Starter Site du vil redigere bare kan tilpasses med Elementor.

For å få et inntrykk av hvordan dette fungerer og se hvilke Astra Starter Sites som fungerer med hvilke sidebyggere, kan du filtrere de ferdige nettstedene på denne siden i henhold til hvilke verktøy de kan redigeres med.

Astra Starter Sites Søkefilter

Noen Astra-maler og Starter Sites kan bare tilpasses med spesifikke sidebyggere.

Selv om dette kompliserer ting litt, gir det deg muligheten til å bruke ditt valg av støttet sidebygger. I et forsøk på å forenkle situasjonen, når du importerer et Starter Site til WordPress-dashbordet ditt, blir sidebyggeren den kan redigeres med aktivert på nettstedet ditt. Det er også verdt å nevne at Astra-temateamet jobber med å lage versjoner av alle malene deres som fungerer med de fire anbefalte sidebyggerne..

Elementor Page Builder-plugin

Du kan også bruke gratisversjonen av Elementor til å tilpasse det forhåndsbygde Astra-innholdet.

Astra Page Builder Addons

Som nevnt i prissnittet, hvis du velger en av de to øverste Astra-lisensene i stedet for alternativet på inngangsnivå, får du tilgang til mer forhåndsbygget innhold i form av byråets startsider.

Siden disse malene inkluderer moduler fra Ultimate Addons for Beaver Builder og Ultimate Addons for Elementor-utvidelser, får du tilgang til disse førsteklasses pakker, slik at du kan tilpasse Agent Starter Sites-maler. Du kan også bruke modulene og tilleggene fra disse pakningene for Beaver Builder og Elementor til å lage flere avanserte sidedesign av dine egne.

Vi har gjennomgått Beaver Builder og Elementor, og de er der oppe med de beste sidebyggerne for WordPress. På grunn av dette bør du kunne opprette en unik webside med Astra eller tilpasse det forhåndsbygde innholdet, avhengig av dine behov.

Page Builder Sammendrag

Divi-sidebyggeren er kraftigere enn gratisversjonene av sidebyggerne som er anbefalt for bruk med Astra – selv om du tar hensyn til Ultimate Addons for Beaver Builder og Elementor som du får tilgang til på de dyrere Astra-lisensene.

Et eksempel på dette er det kraftige Divi Leads delte testverktøyet som kan hjelpe deg med å optimalisere nettstedet ditt og innholdet for bedre konverteringsfrekvens. En annen av disse funksjonene er den nylig utgitte Divi Theme Builder som lar deg bruke den visuelle redigereren til å lage egendefinerte topptekster, bunntekster og andre områder på nettstedet ditt utenfor innleggs- og sideområdet..

Divi Theme Builder

Divi Theme Builder lar deg lage tilpassede topptekster, bunntekster og andre områder for det forskjellige innholdet på nettstedet ditt.

Selv om du har tilgang til noe av denne funksjonaliteten, som lar deg redigere hele nettstedet ditt med noen av de anbefalte Astra-sidebyggerne, føles det ikke så gjennomført som Divi Theme Builder.

På grunn av de høye nivåene av kreativ frihet som Divi-sidebyggeren leverer, for ikke å nevne den lange funksjonslisten, har den imidlertid ganske bratt læringskurve. Hvis du ikke har brukt Beaver Builder, Brizy eller Elementor, må du også lære disse verktøyene for å tilpasse Astra. Når det er sagt, er de litt lettere å få tak i enn Divi.

På den annen side, hvis du allerede er kjent med sidebyggerne som støttes av Astra, vil du kunne begynne å tilpasse det forhåndsbygde innholdet i dette temaet uten forsinkelse.

Det er også verdt å nevne at ettersom Divi-temaet og sidebyggeren har blitt opprettet og levert av samme selskap, Elegante temaer, har du bare ett kontaktpunkt hvis du trenger hjelp med å bruke sidebyggeren.

Det er definitivt forskjeller mellom sidebyggerfunksjonalitetene til disse temaene, men ettersom Divi Builder og tredjeparts plugins-kompatible med Astra er noen av de beste innholdsredigeringsprogrammene for WordPress, uansett hvilket tema du velger, bør ikke din kreative frihet være begrenset.

Vinner: Divi, fordi sidebyggeren er kraftigere enn gratis plugins som følger med Astra.

Tilpasningsalternativer

Bortsett fra å bruke sidebyggerverktøyene, lar begge temaene deg tilpasse nettstedet ditt på andre måter. Hvis du navigerer til Customizer-grensesnittet inne i WordPress-oversikten, vil du kunne få tilgang til alle innstillingene og alternativene som kan brukes til å tilpasse nettstedet ditt, og dekker skrifter, farger, oppsett og mye mer..

Divi Customizer Innstillinger

Mange aspekter av WordPress-nettstedet ditt kan endres gjennom WordPress Customizer-kontrollene til Divi.

En funksjon av Astra som ikke er tilgjengelig i Divi, er det valgfrie tilleggstillegget som lar deg søke gjennom grensesnittkontrollene. Ettersom begge temaene gjør det mulig å tilpasse nesten alle aspekter av nettstedet ditt, er det å kunne søke i innstillingene gjøre bruk av Customizer mer effektiv.

Astra Customizer Innstillinger

Nesten alle aspekter av nettstedet ditt kan tilpasses gjennom WordPress Customizer med Astra.

Begge temaene gjør det også mulig å eksportere og importere konfigurasjon av Customizer-innstillinger for enkel overføring mellom WordPress-nettsteder.

Vinner: Uavgjort fordi begge temaene har imponerende innstillinger og kontroller som er tilgjengelige gjennom WordPress Customizer.

Support og dokumentasjon

Enten du velger Divi eller Astra, vil du kunne finne mange ressurser av høy kvalitet som kan hjelpe deg med å lage ditt ideelle nettsted. Nettstedene for begge temaene er fullpakket med dokumentasjon, opplæringsprogrammer og videoer som forklarer hvordan du bruker alle funksjonene deres. Det er Facebook-grupper for begge temaene, selv om Divi-gruppene har flere medlemmer.

Når det gjelder å få en-til-en hjelp med disse temaene, kan Divi-lisensinnehavere kontakte supportpersonalet Elegant Themes via live chat-systemet eller åpne en billett via e-post. De som velger gratisversjonen av Astra, kan legge ut et spørsmål på støtteforum for WordPress.org, eller hvis de har en aktiv lisens for Astra Pro, kan du sende en e-post til Help Desk.

Et område der Divi overgår konkurransen er den travle elegante tema-bloggen, som har en jevn strøm av ressurser som hjelper deg å få mest mulig ut av flaggskipstemaet. Hvis du også ønsker å bruke nettverk med andre Divi-brukere personlig, kan du delta på en av møtene som for øyeblikket finner sted i 16 land rundt om i verden..

Vinner: Divi, fordi det er mer støttende innhold og et større brukerfellesskap.

Divi Extras

Som nevnt kommer Divi med Extra WordPress-temaet, så vel som Bloom-e-post-optin-skjemaet og Monarch sosiale delings-plugins, også fra Elegante temaer. Hvis du vil starte et nyhetsbrev for nettstedet ditt, er det absolutt verdt å ha Bloom. Du kan lese hvordan det sammenligner med konkurransen i vår Bloom vs OptinMonster-artikkel. Monarch bør også komme til nytte hvis du vil oppmuntre de besøkende til å dele innholdet ditt på sosiale medier.

Astra Ekstra

Hvis du kjøper mid-tier Mini Agency Bundle-lisensen (fra $ 169), får du tilgang til ytterligere 55 pluss Agency-startsider, WP Portfolio-plugin som kan hjelpe deg med å publisere arbeidet ditt online og enten Ultimate Addons for Elementor eller Ultimate Addons for Beaver Builder.

Toppnivå Astra Agency Bundle (fra $ 249) inkluderer alle ovennevnte plugins pluss Convert Pro-ledningsgenerering-plugin og tilgang til SkillJet-nettkurs.

Vinner: Divi, fordi selv om begge temaene kommer med mange nyttige ekstrautstyr, må du velge Astra-lisenser på mellom- og toppnivå for å låse opp alle ekstrautstyrene.

Siste tanker

Som du kan se, er både Astra og Divi enormt imponerende temaer, så det er dessverre ikke mulig å erklære den ene bedre enn den andre. Den gode nyheten er imidlertid hvilken du velger, du vil ikke bli skuffet.

Mens Divi og Astra inkluderer alle funksjonene du kan forvente av et bestselgende flerbruks WordPress-tema, som denne sammenligningen har vist, gjør de noen ting veldig annerledes, for eksempel prisalternativene deres og hvordan de leverer sidebyggerfunksjonaliteten. Videre varierer utvalget og stilen til det forhåndsbygde innholdet du får tilgang til fra tema til tema.

På grunn av dette vil dine personlige preferanser diktere hvilket tema som er best for nettstedet ditt.

Så med det i tankene, sjekk ut Divi-nettpakkene og Astra Starter Sites for å se hvilke som er mest tiltalende. Å dra nytte av pengene-tilbake-garantiene er også en god idé, ettersom de vil gi deg en sjanse til å prøve ut sidebyggerne for å se hvordan de og de andre funksjonene i disse temaene er implementert..

Hvilke av disse to temaene foretrekker du? Hvorfor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map