45 beste WordPress-temaselskaper / butikker (2020)

WordPress-tilbud


I WordPress-verdenen vil ditt valgte tema avgjøre hvordan nettstedet ditt ser ut – og til en viss grad måten det fungerer på. Alt nettstedets stil – oppsettet, bildene og typografien – kommer fra temakoden. Som sådan er det å velge riktig WordPress-temateleverandør en av de viktigste beslutningene du må ta.

Ikke noe press da.

Og for å gjøre vondt verre, er det ikke så enkelt å velge et tema som å velge favorittdesignet ditt – mye mer går inn på beslutningen enn det. Faktisk er det ganske mye å ta hensyn til: kvaliteten på koden, de innebygde funksjonalitetene, hvor enkelt temaet er å sette opp, er det optimalisert for hastighet og SEO, kan du integrere den med favorittprogrammene fra tredjeparter , tilbys støtte osv. osv. osv.

La oss få alle de dårlige nyhetene først. Ubesluttsomme brukere, se bort nå: det er hundrevis, kanskje tusenvis av gode temautviklere der ute.

Selvfølgelig er ikke alle tematilbydere skapt like, og det er der litt innsikt kan hjelpe, og det er nettopp derfor vi er her i dag: å stille opp 45 av de aller beste WordPress-temaselskapene der ute.

Valgt basert på kvalitet, omdømme, popularitet, lang levetid, størrelse og litt følelser. Her går…

(oppført i ingen bestemt rekkefølge)

1. Elegante temaer

La oss starte med en av de mest populære WordPress-temabutikkene av alle: Elegante temaer (merk: les hele anmeldelsen vår).

Elegante temaer ble etablert i 2008 og har tiltrukket seg hele 350 000 kunder med sin samling av 87 temaer – i tillegg til noen få markedsledende plugins som er kastet inn for godt mål. Flaggskipets tema er selvfølgelig Divi, et episk flerfunksjetema med mange funksjonaliteter og nesten uendelig allsidighet.

Hele elegante tema-kolleksjonen er tilgjengelig via et enkelt medlemskap, med priser som starter på $ 69 / år – det er mindre enn 0,80 ¢ per tema!

Offisiell webside – Se tilbud

2. StudioPress

StudioPress (merk: les hele vurderingen vår er designteamet bak det berømte Genesis rammeverket – grunnlaget for over 500 000 nettsteder. Genesis rammeverk gir et rent design, tilpassede oppsett og kraftig sikkerhet til bordet.

StudioPress tilbyr også litt ny innovasjon: vert for WordPress-nettsteder. Det betyr at du ikke trenger å registrere deg på en personlig hosting-konto; du bare lar StudioPress ta seg av alt. Infrastrukturen er helt topp, og gjør den til et av de mest skalerbare alternativene rundt. I tillegg har du det kunnskapsrike StudioPress-supportteamet døgnet rundt, bare i tilfelle noe skulle gå galt.

Hostede nettstedplaner starter på $ 24 / month og inkluderer 20 temaer av topp kvalitet.

Offesiell nettside

3. WPMU DEV

Få navn i WordPress-sfære kommer større enn WPMU Dev. Det interne teamet av utviklere har satt sammen en av de mest overbevisende WordPress-klubbene rundt, full av masse kule funksjoner som hjelper deg å få det absolutte maksimumet fra verdens favoritt CMS.

Dette inkluderer det utmerkede Upfront-temaet, som leveres med redigering i sanntid, massevis av kraftige sidebyggermoduler og åtte startmaler for å komme deg i gang. Det tilbyr også dra-og-slipp i virkelig forstand – du kan endre størrelse på ethvert element bare ved å dra det til ønsket størrelse, som du vil gjøre et bilde i Microsoft Word.

Prisene starter på $ 49 / måned, hvor medlemmene også har glede av over hundre premium plugins. Faktisk inneholder listen dedikerte plugins for hurtigoptimalisering, SEO, e-handel og nettstedssikkerhet – i utgangspunktet alt du muligens trenger.

Offesiell nettside

4. Grafpapir Trykk

Graph Paper Press er en WordPress-temabutikk rettet mot kunstnere og fotografer. Temaene har fantastiske, minimale design, og gir en oversiktlig plattform som gjør at du kan snakke.

Det er 38 premium-temaer tilgjengelig, med bulk-tilgangspriser fra $ 99 per år.

Imidlertid begynner den virkelige moroa når du kombinerer Graph Paper Press-temaene med Sell Media-pluginen. Igjen rettet mot artister og fotografer, lar plugin-en deg lage vakre gallerier for å vise frem kunsten din og til slutt selge den – i enten digitale formater eller fysiske utskrifter. Å kombinere en årlig Sell Media-lisens med de 38 temaene koster bare $ 149 / år.

Offisiell webside – Se tilbud

5. MyThemeShop

Med bare sjenert av 350 000 kunder, er MyThemeShop (merk: les hele anmeldelsen vår) en av de best etablerte temautviklerne i WordPress-verdenen.

Temaene er bygget med tanke på ytelse, og sikrer lynraske belastningstider og en best mulig brukeropplevelse. Det er nok av back-end-funksjoner også, inkludert et av de mest omfattende og allsidige alternativene rundt. Fra dette panelet kan du til og med importere dummyinnhold for å gjenskape temaets demo på bare sekunder – et befolket nettsted som dette gir deg rammen du trenger for å bygge opp nettstedet med ditt eget innhold.

MyThemeShop sin samling av 91 premium-temaer kan nås for bare $ 87 / år, eller du kan kjøpe individuelle temaer for mellom $ 29 og $ 59.

Offesiell nettside

6. iThemes

iThemes. Bedriften.

For det første har iThemes satt sammen 100+ temaer som en del av sitt Builder-utvalg. Byggertemaer har muligheten til å produsere innovative tilpassede oppsett, noe som gir deg sjansen til å bøye kreative muskler. Det er også 30+ e-handels-temaer, som er ideelle for alle som driver butikken sin ved hjelp av iThemes Exchange-plugin.

I tillegg til Builder-temaene, har iThemes et Classic og Allure-utvalg. Totalt stemmer dette med en overveldende 200+ temaer. Kos deg med partiet med et tilgangskort for alle, koster bare $ 197 / år.

Offesiell nettside

7. Temmer

Themify (merk: les hele anmeldelsen vår er dra-og-slipp WordPress-temaspesialist.

Hvert av de 40 temaene deres sendes med den berømte dra-og-slipp-side-byggerfunksjonaliteten. Det betyr at du uendelig kan tilpasse ethvert Themify-tema fra topp til bunn, og gi deg plattformen til å lage ditt drømmeområde.

Med temaer rettet mot magasin nettsteder, e-handel butikker og bloggere – for bare å nevne noen – tilbyr et Themify-medlemskap noe for enhver smak. Prisene starter på bare $ 59 / år.

Offisiell webside – Se tilbud

8. TeslaThemes

Av alle WordPress-temaklubber er TeslaThemes uten tvil den som representerer den beste verdien. Deres er en 66-sterk temakolleksjon, med en prislapp på bare $ 59 / år.

Tesla er stolt av kvaliteten på designene, som forblir vakkert rene mens de inneholder mange avanserte funksjoner. Temaene er gjennomgående av høy kvalitet også, så det er vel verdt å bruke litt tid på å lese demoene.

Hvis du foretrekker å kjøpe et enkelt tema, kan du gjøre det for $ 48. Imidlertid, med ytterligere 65 temaer for bare 11 dollar mer, er klubbmedlemskapet ingen brainer for meg!

Offisiell webside – Se tilbud

9. CSSIgniter

Ønsker du å bygge et vakkert nettsted med minimal oppstyr? CSSIgniter kan være en av dine beste spill da.

CSSIgniters temaer kommer med en super-strømlinjeformet konfigurasjonsprosess, i tillegg til at du kan installere så mye – eller så lite – dummy innhold som nettstedet ditt trenger. Samlingen med 81 premium-temaer kommer også i alle former og størrelser, så det er ikke vanskelig å finne en layout som tilfredsstiller dine behov.

Du får tilgang til alle 81 temaer for bare $ 79 / år – det er under $ 1 per tema!

Offisiell webside – Se tilbud

10. WPZOOM

WPZOOM spesialiserer seg på å bygge WordPress-temaer av profesjonell kvalitet, med 36 publisert til dags dato. I løpet av de åtte årene i drift har temaene blitt brukt av mange øyeblikkelig gjenkjennelige merker: UNICEF, Bloomberg, Citroën og Groupon. Ikke dårlige navn å ha på kundelisten, eh?

Temaene er bygd for brukere på alle opplevelsesnivåer. Som sådan har de en intuitiv og strømlinjeformet installasjonsprosess – komplett med ett-klikk-demoinnholdsinstallasjon – og et topp supportteam, som 97% av brukerne garanterer. Skulle du få problemer, kan du være trygg på at WPZOOM vil gjøre alt for å sette deg tilbake på rett vei.

WPZOOM temaer detaljhandel for $ 69 hver, eller du kan kjøpe varen fra $ 99.

Offesiell nettside

11. Themezilla

Themezilla har produsert noen av de flotteste temaene det er mulig å finne i WordPress-verdenen. Dette oppnås med tillatelse fra filosofien som er kjernen i designteamet: prioriter rent design og mye hvit plass. Resultatet? Profesjonelle nettsteder som er et garantert steg opp fra konkurransen.

Themezilla har også vært pioner for en ny e-handelstjeneste kalt Zillacommerce. I hovedsak slår den sammen kraften i WordPress og Spotify – bruk WordPress til å bygge nettstedet ditt, mens du bruker Shopify-funksjonaliteten til å drive din butikk. Det er et lydvalg for alle som leter etter et WooCommerce-alternativ.

Enkelt Themezilla-lisenser setter deg tilbake $ 59. Imidlertid vil de mer forsiktige blant dere foretrekke $ 199 Themezilla-medlemskapet, som inkluderer det komplette komplementet av 27 temaer.

Offesiell nettside

12. Temaer Awesome

Temaer Awesome har produsert en vakker samling med nybegynnervennlige WordPress-temaer. Hvert tema kan installeres og konfigureres på få minutter, med tilpasninger gjort med noen få enkle museklikk.

Utover enkelheten ser temaene også ut. Hver bruker rene og moderne design, med dedikerte temaer for skoler, bygging, apper og musiker nettsteder.

Enkeltlisenser kan kjøpes for $ 39 hver. Du kan imidlertid prøve før du kjøper med Lite-versjoner av flere Theme Awesome-produkter tilgjengelig på det offisielle WordPress-depot.

Offesiell nettside

13. ThemeFuse

ThemeFuse er en av de mest allsidige WordPress-temaklubbene rundt, med temaer som passer for et hvilket som helst formål – restauranter, bedrifter og magasinetemaer for å nevne noen få.

Det mest populære produktet er The Core, som følger den nylige trenden mot kraftige flerbruks-temaer. Det inkluderer en intuitiv visuell sidebygger pluss uendelige tilpasninger ved å klikke på en knapp. Temaet har også 20 demonstrasjonsmaler som du kan importere, med demoer bygget for bryllup, bakerier, veldedighetsorganisasjoner, universiteter og arkitektfirmaer..

Klubbmedlemskap starter på $ 195 per år for over 45 temaer. Utviklerne ber også klubbmedlemmene spille en aktiv rolle i å avgjøre hvilken tema stil de produserer neste gang.

Offisiell webside – Se tilbud

14. Trykk75

Press75 har laget noen av de mest visuelt fantastiske temaene på WordPress-plassen. Den profesjonelle designen bruker rene linjer og mye hvit plass, og skaper et svært minneverdig utseende. Og ved å eliminere unødvendige designelementer som fungerer som en distraksjon, tar innholdet sentrum.

Selv om Press75 har designet temaene med brukervennlighet i tankene, trenger vi alle en hjelpende hånd fra tid til annen. Hvert tema leveres med omfattende dokumentasjon og gjennomganger som er enkle å følge. For de ekstra tøffe stedene, kan du også nå ut til det kunnskapsrike supportpersonalet som vil gjøre sitt beste for å komme deg tilbake på banen.

Press75 har gitt ut 21 temaer til dags dato og har priset en “All Themes Pack” til bare $ 99 – et skikkelig kupp i mine øyne.

Offesiell nettside

15. Temetri

Themetry fakturerer seg selv som en anti-ThemeForest WordPress-butikk. I stedet for å oversvømme temaene med unødvendige alternativer, er hvert Themetry-produkt bygget med enkelhet i tankene.

Themetry-opplevelsen ble designet for å være så smertefri som mulig, med superenkelt oppsett, masse tutorials og et kunnskapsfullt supportteam til rådighet. Temaene er også nydelige, bygget av håndverkere i full overensstemmelse med de nyeste WordPress-standardene.

Themetry har gitt ut åtte temaer til dags dato, og du kan få tilgang til partiet for bare $ 99 / år.

Offesiell nettside

16. Pixelgrade

Pixelgrade er noe av en skjult perle, og kan skryte av noen kjeveleggende design som garantert hekter besøkende.

Pixelgrade tar en kreativ tilnærming til å bygge temaer som passer til spesifikke formål – for eksempel restaurant-, magasin- eller fotograferingstema. Denne kreative tilnærmingen er tydelig i alt sitt arbeid, med noen av de mer unike layoutene du finner.

Slike dristige og fantastiske design kommer imidlertid ikke billig, med hvert Pixelgrade-tema som koster $ 225. Hvis du ser alvorlig på å ta virksomheten til neste nivå, er investeringen vel verdt det.

Offesiell nettside

17. Obox-temaer

Obox Themes har eksistert siden 2009, og i løpet av den tiden har den kjøpt virksomheten til over 200.000 kunder.

Obox Themes er mest kjent som teamet bak det utmerkede Layers Site Builder-temaet. Lag lar deg lage fantastiske nettsteder, bygd fra grunnen av ved hjelp av widgeter – dette betyr at du kan forhåndsvise nettstedet ditt i sanntid rett fra WordPress Customizer. Det er uten tvil den mest enkle WordPress-nettstedbyggeren av alle.

Du kan kjøpe et individuelt tema fra $ 49, eller hente hele samlingen på 27 for $ 299.

Offisiell webside – Se tilbud

18. Temaovn

Theme Furnace ble lansert av WPLifts Oliver Dale i 2012 og har bygget en fin klubb bestående av profesjonelle WordPress-temaer av høy kvalitet..

Theme Furnace har fjernet unødvendige bjeller og fløyter til fordel for strømlinjeformede, oppblåsningsfrie temaer – og det er gode nyheter for nettstedets hastighet og SEO-ytelse. Temaene unngår også komplekse alternativpaneler, i stedet bruker WordPress Customizer for å lage live-redigeringer. Og hvis det ikke var nok, leveres hvert tema med dokumentasjon i klassen, skrevet av de faktiske utviklerne selv.

Med 22 temaer er medlemskapet overkommelig til bare $ 49 / år.

Offesiell nettside

19. Frosker

Neste opp, FrogsThemes – mest kjent som utviklerne bak det mest solgte Avada-temaet.

Temaene beskrives best som profesjonell, forretningsstil i designen sin, og hver av dem er bygget oppå FT Options Framework. Det er mange kraftige funksjoner og funksjoner, inkludert en sidebygger, dynamiske widget-mellomrom og et omfattende fonterbibliotek.

Du kan nå kjøpe tilgang til 25+ frosker-temaer som en del av klubbmedlemskapet. Prisene starter på $ 47 / år, med livstidsmedlemskap og premium-støtte koster faste $ 147. Merk: Avada er ikke tilgjengelig med klubbmedlemskap.

Offisiell webside – Se tilbud

20. Motortemaer

Nå for et av de mest innovative temafirmaene du finner: EngineThemes (merk: les hele vurderingen vår.

Hvert tema er bygget for et spesifikt formål – tenk katalog, hotell, jobbtavle og eiendomsnettsteder. Det er også mer generelle temaer for nettsteder for blogging, frilanser og sider. Hvert tema leveres med alle nødvendige funksjoner for jobben, pluss flere generelle funksjoner som en sidebygger og redigering i front-end.

Hvis du kjøper alle 13 temaene, kommer du tilbake 299 dollar per år. Avhengig av hvilke temaer du trenger, er en slank pakke som inneholder fire av de mest populære temaene imidlertid tilgjengelig for $ 199 / år.

Offesiell nettside

21. Temaer Rike

Etter å ha blitt lansert tilbake i 2010, er Themes Kingdom lang levetid ikke overraskende. Enkelt sagt: temaene er blant de mest stilige du vil finne, noe det fremgår av den 100 000-sterke brukerbasen.

Temaer Kingdom prioriterer kvantitet fremfor kvalitet, med en relativt liten samling på bare 11 temaer. Med rene og minimale design kan den imidlertid mer enn holde seg mot de større klubbene. Temaer koster $ 49 hver eller bare $ 89 / år for full tilgang.

Selv om temaene er superenkle å bruke, driver Themes Kingdom også en administrert WordPress-hosting-tjeneste, noe som sikrer at nettstedet ditt er fullt sikkert, online og i topp toppform. Det er noe litt annerledes, og perfekt for alle brukere som trenger en hjelpende hånd.

Offisiell webside – Se tilbud

22. Anariel Design

Anariel Design er en nisje-temautvikler fra Tyskland. Etos er enkelt: “vi bygger unike temaer slik at du kan bygge unike nettsteder.” Og så langt fungerer det virkelig.

Det er en personlig kvalitet på alle temaene, med utviklere som gjør sitt beste for å sikre unødvendig oppblåsthet. Dette garanterer raske, SEO-optimaliserte nettsteder som de besøkende vil elske. Hvis du blir sittende fast, er teamet også opptatt av å gi virkelig nyttig støtte.

Med hittil 22 temaer starter et Anariel Design-medlemskap til en rimelig $ 59 i seks måneder. Oppgrader til et 12-måneders medlemskap for $ 89 – eller livstidsmedlemskap for $ 199 – så får du også ett gratis temaoppsett.

Offesiell nettside

23. CR3ATIV

CR3ATIV har produsert noen av de mest fantastiske WordPress-temaene det er mulig å finne. I tillegg til de vakre designene, er utviklerne stolte over kvaliteten på koden, og er spesielt opptatt av å understreke at det er “oppblåsningsfritt.” Dette er gode nyheter for deg: nettstedet ditt vil lastes raskere, rangere høyere, og de besøkende vil dra nytte av en morsommere allsidig opplevelse.

Utviklerens filosofi er enkel: temaer er for design, plugins er for funksjonalitet. Dette betyr at CR3ATIV-temaer bare vil inneholde funksjonaliteten med bare bein som er absolutt nødvendig for at temaet skal fungere ordentlig. Dette bringer oss tilbake til tematikkenes “oppblåsningsfrie” natur – de har minimalt med bagasje og så lastetidene blir lynraske. Hvis du vil at de avanserte funksjonalitetene skal utfylle CR3ATIV-temaene, kan du sjekke ut omfanget av plugins.

Det er 11 temaer i CR3ATIV-samlingen, med temaer som er kjøpt individuelt til rundt $ 49-merket.

Offesiell nettside

24. Bluchic

Bluchic er den første feminine fokuserte WordPress-temabutikken på dagens liste. Den spesialiserer seg på å produsere temaer rettet mot kvinnelige gründere og bloggere, som ønsker et profesjonelt nettsted som opprettholder feminine kvaliteter.

Og fordi vi alle kan bruke en hjelpende hånd med å tiltrekke flere besøkende til nettstedet vårt, tilbyr Bluchic også markedsføringssett – dette er egentlig sosiale mediemaler som inneholder merkevarebygging for valgt tema..

Temaer koster $ 79 hver, eller du kan få tilgang til Bluchics 21-temasamling – verdt over $ 1400 – for bare $ 297 / år.

Offesiell nettside

25. BizzThemes

BizzThemes spesialiserer seg på å produsere temaer for utleie- og avtalebaserte virksomheter. Som sådan er det tett integrasjon med WooCommerce (for å samle innbetalinger) og også Google Calendar Sync 2.0.

Fordi temaene krever relativt spesialisert funksjonalitet, har BizzThemes utviklet sine egne “interne” plugins for jobben. Denne funksjonaliteten inkluderer å legge til avtaleplanlegging i WooCommerce-kjernen og introdusere betinget logikk til menyer og widgetområder..

Klubbmedlemskap vil sette deg tilbake $ 199, som inkluderer tilgang til 13 temaer og de tre pluginene, pluss bruk på ubegrensede domener.

Offesiell nettside

26. ThemeZee

ThemeZee er en annen WordPress-temautvikler som stammer fra Tyskland. Den spesialiserer seg på å lage magasinetemaer – faktisk produserer den bare magasinetemaer.

Magasinetemaer er kjent for relativt komplekse oppsett, med mye innhold på skjermen på et gitt tidspunkt. Som sådan vil du være glad for å høre at ThemeZee-temaer bruker WordPress Customizer for å hjelpe deg med å organisere innholdet ditt og konfigurere oppsettet ditt.

ThemeZee tilbyr 21 premium temaer og seks magasinfokuserte plugins til klubbmedlemmer, til en pris av € 59 / år. Imponerende, det tilbyr også en gratis versjon av alle de 21 temaene i det offisielle depotet – selvfølgelig, disse gratisversjonene pakker færre funksjoner og tilpasninger.

Offesiell nettside

27. Slocum-temaer

Slocum Themes har bygd seg et rykte for å kombinere brukervennlige temaer med et superhjelpelig supportteam som hjelper deg ut fra alle klebrig flekker.

Temaene er også bygget for å integrere med mange av WordPress verdens ledende plugins – inkludert WooCommerce, Gravity Forms og Easy Digital Downloads. Kast inn masse tilpasningsalternativer, så har du en samling vakre temaer som du kan forme etter dine behov.

Temaer er priset til $ 59 hver eller $ 99 for alle ni, pluss at du kan betale ytterligere $ 99 for å få Slocum Themes-teamet til å sette opp nettstedet ditt.

Offesiell nettside

28. Gabfire-temaer

Gabfire Themes består av et lite team av høyt kvalifiserte utviklere. Disse utviklerne har lagt stor vekt på å skape en best mulig brukeropplevelse for deg, med nettsteder som er smertefrie å installere og enkle å få tak i.

Dette er enda mer imponerende når du betrakter temaene deres relativt komplekse design i magasinstil. Hvis du ikke kan finne ut av noe selv, skyter du en e-post til supportpersonalet som vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg – alternativt kan du gå til omfattende dokumentasjon og videoopplæringsprogrammer som følger med hvert tema.

Temaer er tilgjengelige fra Gabfire-nettstedet for $ 59 hver.

Offesiell nettside

29. ThemeIsle

ThemeIsle er en annen elsket WordPress-temabutikk, kjent for sine fantastiske design og koding av topp kvalitet.

Til tross for at han er en stor aktør i det premium temamarkedet, henvender ThemeIsle seg også til mer budsjettbevisste brukere. Til dags dato har den gitt ut 37 gratis WordPress-temaer i den offisielle katalogen – det er en av måtene ThemeIsle gir tilbake til WordPress-samfunnet.

Du kan laste ned de 20+ premium ThemeIsle-temaene ved å gafle over bare $ 99 per år. Denne prislappen inkluderer også støtte, gratis opplæringsvideoer for WordPress og ett års gratis delt hosting.

Offisiell webside – Se tilbud

30. Blekkstemperaturer

Med over 500 temaer til dags dato, må InkThemes ha det bredeste utvalget av WordPress-temaer i verden.

I denne enorme samlingen finner du noen av de “nicheste” WordPress-temaene rundt. Så hvis du er en gelato maker, en profesjonell bull rider, eller i bransjen innen hundehusbygging, er det et ferdig tema bare for deg.

Temaer kan kjøpes enkeltvis, eller du kan abonnere på et medlemskap for å låse opp 47 av InkTemas fineste for $ 147 / år.

Offesiell nettside

31. Temastøperiet

Temastøperiet har vært i drift i ni år nå, noe som gjør det til en av de mer etablerte temabutikkene på dagens liste. Som sådan er det et navn du kan stole på.

Selskapet er kjent for kvaliteten på koden, moderne design og nyttige videoopplæringer. Nylig har den integrert typekit-skrifter av profesjonell karakter med temaene, slik at teksten på nettstedet ditt ser dristig, skarpt og slående ut.

Du kan kjøpe alle 11 Theme Foundry-temaer for bare $ 79.

Offesiell nettside

32. Crocoblock

Crocoblock er en raskt voksende WordPress-klubb – den gir ut imponerende to temaer hver måned, så det er alltid noe nytt tilgjengelig. Crocoblock tar sine støtteforpliktelser også på alvor, med live chat som gir umiddelbare oppløsninger – det er vanskelig å slå.

De mest populære temaene faller inn under kategorien eCommerce, med Crocoblock-temaer som tilbyr WooCommerce- eller Jigoshop-integrasjoner. Temaene har mange å tilpasse også, med mange unike oppsett tilgjengelig med bare noen få klikk.

Den raske utgivelsesplanen betyr at Crocoblock nå tilbyr 137 temaer, med alt inkludert medlemskap som koster bare $ 69. Det fungerer til rundt 50 ¢ et tema – alvorlig verdi.

Offesiell nettside

33. ThemeTrust

Hvis du leter etter tidløse design, må du ikke se lenger enn ThemeTrust etter ditt neste WordPress-tema. Den bruker vakkert rene og minimalistiske design, som ser imponerende stilige ut.

Uten at altfor prangende designelementer konkurrerer om oppmerksomhet, setter denne filosofien innholdet ditt som fokuspunkt – enten det er skrevet ord eller vakre bilder.

ThemeTrust har gitt ut 19 temaer til dags dato, som kan kjøpes for $ 49 stykk.

Offesiell nettside

34. Gretaemas

Som temabutikk er GretaThemes relativt liten med bare fire temaer til dags dato. Kvaliteten på designene er imidlertid imponerende, med en super-elegant stil som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Temaene kobler til enkelt oppsett med mange tilpasningsmuligheter. Ved å importere demoinnhold og leke med kontrollpanelet kan du faktisk få et nydelig nettsted satt opp på bare noen få minutter.

For øyeblikket fokuserer GretaThemes først og fremst på det frie markedet, men det har nylig gitt ut et første premiumtema, Bayn, som koster 59 dollar. Forvent store ting fra Greta i ikke altfor fjern fremtid!

Offesiell nettside

35. Nimbus-temaer

Nimbus-temaer kan bare skryte av et lite antall temaer – ti til dags dato – men disse temaene har fått noen alvorlige kjørelengder med bare en million nedlastinger..

Årsaken til suksessen? Nydelig design og en kontinuerlig forpliktelse til å gi støtte i verdensklasse. Hvis du er relativt uerfaren med WordPress, bør du ikke ha noen problemer med å komme i gang takket være Nimbus Themes ‘hjelp.

Enkelte temaer koster 39 dollar hver, mens et pass med all tilgang koster 99 dollar. På grunn av den høye støtten som gis, pluss de supersnelle responstidene, belaster Nimbus Themes ytterligere $ 15 / måned for ubegrenset tilgang til et “best-in-class” supportteam.

Offesiell nettside

36. Array-temaer

Array Themes har vært med i spillet siden 2009, og har fra en gang hatt en enkel filosofi: lag vakkert kodede, godt designet WordPress-temaer.

Temaene er alltid rene og moderne, ofte uten klokkene og fløytene som kompliserer konkurrentenes temaer. Det overlater deg til et oversiktlig, profesjonelt nettsted.

Du kan kjøpe et klubbmedlemskap for bare $ 89 / år, noe som låser opp tilgang til alle 18 Array-temaer.

Offesiell nettside

37. CyberChimps

Neste opp har vi CyberChimps. Temaene spesialiserer seg i å produsere nettsteder som er enkle å bygge, med mange nyttige innebygde funksjonaliteter – dra og slipp, sosiale delingsknapper og tilpassbare skrifter for å nevne et lite utvalg. Dette gjør dem perfekte for mindre erfarne bloggbyggere, som ønsker å bygge et flott nettsted uten hodepine.

Det er 43 temaer i CymberChimps-samlingen, pluss seks plugins. Et klubbmedlemskap koster bare $ 49 / år.

Dette årlige medlemskapet inkluderer også et nettstedoppsett uten ekstra kostnad. Bare kjøp, så lene deg tilbake og slapp av mens CyperChimps-teamet installerer WordPress og setter opp nettstedet ditt i stil med favorittdemoen din – en sanntidssparer.

Offesiell nettside

38. Form 5

Shape5 er først og fremst en Joomla-utvikler, men har også satt sammen en fin samling med 79 WordPress-temaer.

Med i underkant av 300.000 kunder har Shape5 fått mye tilbakemelding gjennom årene, og den bestreber seg kontinuerlig for å gi det voksende samfunnet designene de etterspør. Som sådan er det en sterk vekt på støtte og brukervennlighet av høy kvalitet – du kan være i gang med et helt nytt nettsted, komplett med demoinnhold, på få minutter.

Årlig Shape5-medlemskap starter på $ 99 per år, og gir deg ubegrenset tilgang til hele spekteret av temaer og plugins.

Offisiell webside – Se tilbud

39. Upemas

UpThemes tilbyr sin 40-sterke temakolleksjon sammen med administrert hosting for $ 18 / month. Å vurdere temaene ville være verdt over $ 1000 hvis det kjøpes individuelt, det er ikke dårlig verdi i det hele tatt.

Dette gjør UpThemes til et av de beste temafirmaene hvis du ønsker å unngå hodepine – alt håndteres på dine vegne. Den omfattende tjenesten inkluderer ubegrenset migrering av nettsteder og et enkelt vertspanel som lar deg få tilgang til alle WordPress-dashbordene dine.

Temaene er også fantastiske, oser av stil og inneholder mange unike design.

Offesiell nettside

40. Restaurert 316

En annen temabutikk rettet mot kvinnelige gründere oppover: Restaurert 316.

Som sådan kan du forvente svært profesjonell design, men med små feminine innslag som sikrer at nettstedet ditt skiller seg ut fra mengden og appellerer til måldemografien. Selskapet tilbyr også mye veiledning og en vakker merkevare tracker, perfekt for å administrere og organisere alle offline ting å gjøre med nettstedet ditt.

Det er ikke noe klubbmedlemskap tilgjengelig hittil, men de 19 temaene i Restored 316-samlingen kan kjøpes for $ 75 hver.

Offesiell nettside

41. ThemeShift

ThemeShift har vært med i spillet siden 2009. Filosofien prioriterer kvalitet fremfor kvantitet, med en samling som bare inneholder to temaer. Imidlertid er disse temaene stilige og allsidige og passer for omtrent ethvert formål.

Begge temaene er lastet med funksjoner, inkludert WooCommerce-integrasjon, tilpassede widgets og fantastisk parallaksebakgrunn. Du kan tilpasse temaene mye også.

Temaer kan kjøpes individuelt for $ 39 eller som et par for $ 99 – sistnevnte prislapp er berettiget ved å inkludere en lisens for ubegrensede domener og tilgang til ubegrenset støtte..

Offisiell webside – Se tilbud

42. Mint temaer

Mint Themes spesialiserer seg på å lage håndlagde temaer for spesifikke formål – for eksempel kirke, landskapsarkitektur eller musikknettsteder.

Selvfølgelig ønsker alle brukere å lage nettstedet sitt til sitt eget, så Mint-temaer leveres med mange intuitive tilpasninger. Alt som trengs er noen få museklikk for å lage ditt eget fargevalg, justere oppsettet og justere designet.

Hvert tema kan kjøpes individuelt for $ 79. Kuppjegere vil imidlertid foretrekke pakken på 169 dollar som låser opp alle 11 mynt temaene.

Offisiell webside – Se tilbud

43. RocketTema

Selv om det først og fremst er en Joomla malklubb, lager RocketTheme også et enormt antall WordPress-temaer av høy kvalitet – over 100, faktisk.

Temaene er bygget på toppen av det banebrytende Gantry 5-rammeverket, som understøtter alle Joomla og WordPress – og nylig Grav – temaer. Dette rammeverket gir en robust plattform som sikrer at alle Rocketemas er brukervennlige, svært tilpassbare og kompatible med alle topp tredjeparts plugins.

Temaer kan kjøpes individuelt til rundt $ 49-merket eller som en jobb mye, med klubbmedlemskap koster $ 99 / år – kortere medlemskap er også tilgjengelig.

Offesiell nettside

44. Theme Junkie

Theme Junkie har vært online siden 2009, og har i løpet av den tiden lagt til over 50 temaer i katalogen.

Dets team av utviklere har til oppgave å lage unike temaer som spiller på minimalistiske designkonsepter. Det er imidlertid også et flerfunksjonselement til temaene, med hver og en som tilbyr allsidige rutenett og en rekke oppsett. Og for å komme i gang på minst mulig tid, sendes hvert tema med importering av dummyinnhold med ett klikk.

Individuelle temaer er priset til $ 39, eller du kan betale $ 49 for partiet.

Offesiell nettside

45. Temaer av bavotasan.com

Vi samler dagens liste med temaer fra bavotasan.com.

Temaene bruker noen virkelig slående design med dristige farger og spennende oppsett. Du får også mange innebygde animasjoner og mange tilpasningsvalg, alt sammen til nettstedets visuelle appell. Du kan også komplettere temaene med noen av de mest populære tredjeparts plugins – topp plugins som BuddyPress, WooCommerce og WPML integreres sømløst.

Enkeltlisenser koster $ 69 hver, eller du kan glede deg over alle de 16 temaene for $ 99 / år. Temaer fra bavotasan tilbyr også en tilpasningsfri versjon av alle temaene uten kostnad i den offisielle WordPress-katalogen – dette gir deg muligheten til å ta dem med til en testspinn.

Offesiell nettside

Siste tanker

Husk: før du kjøper et WordPress-tema, er det nok å veie opp.

Visstnok er et vinnende design alltid en topp prioritet, men det skjer mye under panseret og bak kulissene du trenger å være klar over. Ting som kodekvalitet, innebygde funksjoner, enkel konfigurering, hastighet på nettstedet, SEO, supportkvalitet og tredjeparts plugin-integrasjoner må alle tas med i kjøpsbeslutningen.

Den andre tingen du trenger å vurdere er pris. Mange WordPress-klubber priser medlemskapene sine på et nivå designet for å lokke deg i – for eksempel 50 temaer for prisen av tre.

Mens den slags kampanjer representerer eksepsjonell verdi for pengene – virkelig, gjør de det! – du må spørre deg selv, trenger du virkelig å fordele hele medlemsavgiften? Å sette den beste verdien for et øyeblikk, hvis du bare trenger et enkelt tema, vel, trenger du bare et enkelt tema! Som sådan kan du spare penger ved å velge den enkelte lisensen.

Med andre ord, før du kjøper, kan du teste demoen mye, se hvilke ekstra tjenester selgeren tilbyr med temaet, og bestem deg for hvor mye du virkelig trenger å bruke.

Lykke til!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map