45 bedste WordPress-temafirmaer / butikker (2020)

WordPress-tilbud


I WordPress-verdenen bestemmer dit valgte tema, hvordan dit websted ser ud – og til en vis grad, hvordan det fungerer. Alle dit websteds stil – layoutet, billederne og typografien – kommer fra dit temas kode. Som sådan er det at vælge den rigtige WordPress-temaudbyder en af ​​de vigtigste beslutninger, du skal tage.

Intet pres derefter.

Og for at gøre tingene værre, er det ikke så simpelt at vælge et tema som at vælge dit yndlingsdesign – meget mere går ind i beslutningen end det. Der er faktisk meget at overveje: kvaliteten af ​​koden, de indbyggede funktionaliteter, hvor let temaet er at konfigurere, er det optimeret til hastighed og SEO, kan du integrere det med dine foretrukne tredjeparts plugins , leveres support osv. osv. osv.

Lad os først få alle de dårlige nyheder. Ubesluttsomme brugere, kig væk nu: der er hundreder, måske tusinder af gode temaudviklere derude.

Naturligvis er ikke alle temaudbydere skabt lige, og det er her, en lille indsigt kan hjælpe, og det er netop derfor, vi er her i dag: at sammensætte 45 af de allerbedste WordPress-temafirmaer derude.

Valgt ud fra kvalitet, omdømme, popularitet, lang levetid, størrelse og en smule følelser. Her går …

(angivet i ingen særlig rækkefølge)

1. Elegante temaer

Lad os starte med en af ​​de mest populære WordPress-temabutikker af alle: Elegante temaer (bemærk: læs vores fulde anmeldelse.

Etableret i 2008 har elegante temaer tiltrukket sig hele 350.000 kunder med sin samling af 87 temaer – såvel som et par markedsledende plugins, der er kastet ind for et godt mål. Dets flagskibstema er selvfølgelig Divi, et episk multifunktionelt tema med masser af funktionaliteter og næsten uendelig alsidighed.

Hele kollektionen af ​​elegante temaer fås via et enkelt medlemskab, med priser der starter på $ 69 / år – det er mindre end 0,80 ¢ pr. Tema!

Officielt websted – Se tilbud

2. StudioPress

StudioPress (note: læs vores fulde anmeldelse er designteamet bag den berømte Genesis-ramme – grundlaget for over 500.000 websteder. Genesis-rammen bringer et rent design, brugerdefinerede layouts og kraftfuld sikkerhed til bordet.

StudioPress tilbyder også nogle friske innovationer: vært WordPress-websteder. Det betyder, at du ikke behøver at tilmelde dig en personlig hosting-konto; du lader simpelthen StudioPress tage sig af alt. Infrastrukturen er også top, og gør den til en af ​​de mest skalerbare muligheder. Derudover har du det vidende StudioPress supportteam til rådighed døgnet rundt, bare hvis noget går galt.

Hostede webstedsplaner starter ved $ 24 / måned og inkluderer 20 temaer i top kvalitet.

Officiel hjemmeside

3. WPMU DEV

Få navne i WordPress-sfære kommer større end WPMU Dev. Dets interne team af udviklere har sammensat en af ​​de mest overbevisende WordPress-klubber rundt omkring, fyldt med masser af seje funktioner, der hjælper dig med at få det absolutte maksimum fra verdens foretrukne CMS.

Dette inkluderer det fremragende Upfront-tema, som leveres med real-time front-end-redigering, masser af magtfulde sidebygger-moduler og otte starter-skabeloner for at få dig i gang. Det tilbyder også træk og slip i den mest forstand – du kan ændre størrelsen på ethvert element blot ved at trække det til din foretrukne størrelse, ligesom du ville have et billede i Microsoft Word.

Priserne starter ved $ 49 / måned, hvor medlemmer også nyder over hundrede premium-plugins. Faktisk indeholder listen dedikerede plugins til hurtigoptimering, SEO, e-handel og webstedssikkerhed – dybest set alt hvad du muligvis har brug for.

Officiel hjemmeside

4. Grafpapir Tryk

Graph Paper Press er en WordPress-temabutik rettet mod kunstnere og fotografer. Dens temaer har fantastiske minimale designs, der giver en uklædet platform, der giver dit arbejde mulighed for at tale.

Der er 38 premium-temaer tilgængelige, med priser på bulkadgang, der starter ved $ 99 / år.

Den ægte sjov begynder dog, når du kombinerer Graph Paper Press-temaerne med dets sælgende medie-plugin. Igen, der er målrettet mod kunstnere og fotografer, giver plugin dig mulighed for at bygge smukke gallerier for at vise din kunst og i sidste ende sælge den – i enten digitale formater eller fysiske udskrifter. Det koster kun $ 149 / år at kombinere en årlig Sell Media-licens med de 38 temaer.

Officielt websted – Se tilbud

5. MyThemeShop

Med bare genert for 350.000 kunder er MyThemeShop (note: læs vores fulde anmeldelse) en af ​​de bedst etablerede temaudviklere i WordPress-verdenen.

Dens temaer er bygget med tanke på ydelse, hvilket sikrer lynets hurtige belastningstider og den bedst mulige brugeroplevelse foran. Der er dog også masser af back-end-funktioner, inklusive en af ​​de mest omfattende og alsidige indstillingspaneler. Fra dette panel kan du endda importere dummyindhold for at gentage tematets demo på bare sekunder – et befolket sted som dette giver dig de rammer, du har brug for for at opbygge webstedet med dit eget indhold.

MyThemeShop’s samling af 91 premium-temaer kan fås adgang til kun $ 87 / år, eller du kan købe individuelle temaer for mellem $ 29 og $ 59.

Officiel hjemmeside

6. iThemes

iThemes. Firmaet.

Til at begynde med har iThemes sammensat 100+ temaer som en del af sin Builder-serie. Builder-temaer har mulighed for at producere innovative brugerdefinerede layouts, hvilket giver dig chancen for at flexere dine kreative muskler. Der er også 30+ e-handels-temaer, som er ideelle til alle, der driver deres butik ved hjælp af iThemes Exchange-plugin.

Ud over Builder-temaerne har iThemes et klassisk og Allure-sortiment. I alt stemmer dette med en overvældende 200+ temaer. Nyd partiet med et adgangskort til alle, der koster kun $ 197 / år.

Officiel hjemmeside

7. Temificer

Themify (bemærk: læse vores fulde anmeldelse er træk-og-slip-WordPress-temaspecialist.

Hver af sine 40+ temaer sendes med den berømte træk-og-slip-side-builder-funktionalitet. Det betyder, at du uendeligt kan tilpasse ethvert Themify-tema fra top til bund, hvilket giver dig platformen til at udforme dit drømmesite.

Med temaer, der er målrettet mod magasinwebsteder, e-handelsbutikker og bloggere – for blot at nævne nogle få – tilbyder et Themify-medlemskab også noget for enhver smag. Priser starter på kun $ 59 / år.

Officielt websted – Se tilbud

8. TeslaThemes

Af alle WordPress-temaklubber er TeslaThemes uden tvivl den, der repræsenterer den bedste værdi. Deres er en 66-stærk temakollektion med et prismærke på kun $ 59 / år.

Tesla er stolt af kvaliteten af ​​designene, som forbliver smukt rene, mens de indeholder masser af avancerede funktioner. Temaerne er også af konstant høj kvalitet, så det er værd at bruge lidt tid på at gennemgå demoerne.

Hvis du foretrækker at købe et enkelt tema, kan du gøre det for $ 48. Men med yderligere 65 temaer for kun $ 11 mere for mig, er klubmedlemskabet ingen hjerner!

Officielt websted – Se tilbud

9. CSSIgniter

Leder du efter at opbygge et smukt websted med det minimale ståhej? CSSIgniter kunne være en af ​​dine bedste indsats da.

CSSIgniters temaer leveres med en super-strømlinet opsætningsproces, plus du kan installere så meget – eller så lidt – dummyindhold, som dit websted har brug for. Samlingen med 81 premium-temaer findes også i alle former og størrelser, så det er ikke svært at finde et layout, der opfylder dine behov.

Du kan få adgang til alle 81 temaer for kun $ 79 / år – det er under $ 1 pr. Tema!

Officielt websted – Se tilbud

10. WPZOOM

WPZOOM er specialiseret i opbygning af WordPress-temaer i professionel kvalitet, med 36 offentliggjort til dato. I løbet af de otte år i drift er dens temaer blevet brugt af mange øjeblikkeligt genkendelige mærker: UNICEF, Bloomberg, Citroën og Groupon. Ikke dårlige navne at have på kundelisten, eh?

Dens temaer er også bygget til brugere på alle oplevelsesniveauer. Som sådan kommer de med en intuitiv og strømlinet installationsproces – komplet med installation af demoindhold med et enkelt klik – og et top-notch supportteam, som 97% af brugerne garanterer. Hvis du løber ind i problemer, kan du være sikker på, at WPZOOM vil gøre alt, hvad der er i sin magt, for at bringe dig tilbage på den rigtige vej.

WPZOOM temaer detailhandlen for $ 69 hver, eller du kan købe varen fra $ 99.

Officiel hjemmeside

11. Themezilla

Themezilla har produceret nogle af de smukkeste temaer, det er muligt at finde i WordPress-verdenen. Dette opnås med tilladelse fra filosofien i hjertet af designteamet: prioriter rent design og masser af hvid plads. Resultatet? Professionelle sider, der er et garanteret skridt op fra konkurrencen.

Themezilla har også været banebrydende for en ny e-handelstjeneste kaldet Zillacommerce. I det væsentlige fusionerer det kraften i WordPress og Spotify – brug WordPress til at opbygge dit websted, mens du bruger Shopify-funktionalitet til at styrke din butik. Det er et lydvalg for enhver, der leder efter et WooCommerce-alternativ.

Enkelt Themezilla-licenser sætter dig tilbage $ 59. De mere forsigtige blandt dig foretrækker imidlertid $ 199 Themezilla-medlemskab, som inkluderer det fulde komplement på 27 temaer.

Officiel hjemmeside

12. Temaer Awesome

Temaer Awesome har produceret en smuk samling af begyndervenlige WordPress-temaer. Hvert tema kan installeres og konfigureres på få minutter med tilpasninger lavet med et par enkle museklik.

Ud over enkeltheden ser temaerne også ud. Hver bruger rene og moderne design med dedikerede temaer til skoler, byggeri, apps og musikerwebsteder.

Enkeltlicenser kan købes for $ 39 hver. Du kan dog prøve, før du køber med Lite-versioner af flere Theme Awesome-produkter, der er tilgængelige på det officielle WordPress-arkiv.

Officiel hjemmeside

13. ThemeFuse

ThemeFuse er en af ​​de mest alsidige WordPress-temaklubber rundt omkring, med temaer der passer til næsten ethvert formål – restauranter, firmaer og magasinetemaer for blot at nævne nogle få.

Det mest populære produkt er The Core, der følger den nylige tendens mod magtfulde multi-purpose temaer. Det inkluderer en intuitiv visuel sidebygger plus uendelige tilpasninger med et klik på en knap. Temaet leveres også med 20 demoskabeloner, som du kan importere, med demoer bygget til bryllupper, bagerier, velgørenhedsorganisationer, universiteter og arkitektfirmaer.

Klubmedlemskab starter ved $ 195 / år for over 45 temaer. Udviklerne beder også klubbmedlemmer om at spille en aktiv rolle i at beslutte, hvilken tema stil de fremstiller næste gang.

Officielt websted – Se tilbud

14. Tryk på 75

Press75 har skabt nogle af de mest visuelt fantastiske temaer i WordPress-rummet. Dens professionelle design bruger rene linjer og masser af hvid plads, hvilket skaber et meget mindeværdigt udseende. Og ved at fjerne unødvendige designelementer, der fungerer som en distraktion, tager dit indhold centrum.

Selvom Press75 har designet sine temaer med brugervenlighed i tankerne, har vi alle brug for en hjælpende fra tid til anden. Hvert tema leveres med omfattende dokumentation og let at følge video-walkthroughs. Til de ekstra hårde pletter kan du også nå ud til det vidende supportpersonale, der vil gøre deres bedste for at få dig tilbage på banen.

Press75 har hidtil frigivet 21 temaer og har prissat en “All Themes Pack” til kun $ 99 – et rigtig godt køb i mine øjne.

Officiel hjemmeside

15. Temetri

Temetri fakturerer sig selv som en anti-ThemeForest WordPress-butik. I stedet for at oversvømme sine temaer med unødvendige muligheder, er hvert Themetry-produkt bygget med enkelhed i tankerne.

Themetry-oplevelsen blev designet til at være så smertefri som muligt med super-let opsætning, masser af tutorials og et vidende supportteam til rådighed. Temaerne er også smukke, bygget af håndværkere i fuld overensstemmelse med de nyeste WordPress-standarder.

Themetry har frigivet otte temaer til dato, og du kan få adgang til partiet for kun $ 99 / år.

Officiel hjemmeside

16. Pixelgrade

Pixelgrade er noget af en skjult perle, der kan prale af nogle kæbeudslettende design, der garanteres at tilslutte besøgende.

Pixelgrade tager en kreativ tilgang til opbygning af temaer, der passer til specifikke formål – for eksempel restaurant, magasin eller fotograferingstema. Denne kreative tilgang er tydelig i alt dets arbejde med nogle af de mere unikke layout, du finder.

Sådanne dristige og fantastiske designs kommer dog ikke billigt med hvert Pixelgrade-tema, der koster $ 225. Hvis du er seriøs med at tage din virksomhed til det næste niveau, er investeringen vel værd.

Officiel hjemmeside

17. Obox-temaer

Obox-temaer har eksisteret siden 2009, og i løbet af den tid har den erhvervet forretningen med over 200.000 kunder.

Obox-temaer er bedst kendt som teamet bag det fremragende Layers Site Builder-tema. Lag giver dig mulighed for at oprette fantastiske websteder, bygget fra bunden op ved hjælp af widgets – dette betyder, at du kan forhåndsvise dit websted i realtid direkte fra WordPress Customizer. Det er uden tvivl den mest ligefremme WordPress-webstedsbygger af alle.

Du kan købe et individuelt tema fra $ 49 eller hente den fulde samling på 27 for $ 299.

Officielt websted – Se tilbud

18. Temaovn

Lanceret af WPLifts Oliver Dale i 2012 og har skabt en dejlig klub bestående af professionelle WordPress-temaer af høj kvalitet.

Theme Furnace har undgået unødvendige klokker og fløjter til fordel for strømlinede, oppustelige frie temaer – og det er gode nyheder til webstedshastighed og SEO-ydeevne. Temaerne undgår også komplekse indstillingspaneler, i stedet bruger WordPress Customizer til at udføre live-redigeringer. Og hvis det ikke var nok, leveres hvert tema med dokumentation i klassen, skrevet af selve udviklerne.

Med 22 temaer er medlemskab overkommelig til kun $ 49 / år.

Officiel hjemmeside

19. FrogsTemas

Dernæst kommer FrogsThemes – bedst kendt som udviklerne bag det bedst sælgende Avada-tema.

Temaerne beskrives bedst som professionel, forretningsstil i deres design, med hver enkelt bygget oven på FT Options Framework. Der er også mange magtfulde funktioner og funktionaliteter, inklusive en sidebygger, dynamiske widget-mellemrum og et omfattende skrifttypebibliotek.

Du kan nu købe adgang til 25+ frøer-temaer som en del af klubmedlemskabet. Priser starter ved $ 47 / år, med livstidsmedlemskab og premium-support koster et fast $ 147. Bemærk: Avada er ikke fås med klubmedlemskab.

Officielt websted – Se tilbud

20. Motortemaer

Nu finder du en af ​​de mest innovative temafirmaer: Motortemaer (note: læs vores fulde anmeldelse.

Hvert tema er bygget til et specifikt formål – tænk katalog, hotel, jobbræt og ejendomswebsteder. Der er også mere generelle temaer til blogging, freelancer og sider med en side. Hvert tema leveres med alle de påkrævede funktionaliteter til jobbet plus flere flere generelle funktioner som en sidebygger og frontend-redigering.

Ved at købe alle 13 af dens temaer vil du sætte dig tilbage $ 299 / år. Afhængig af hvilke temaer du har brug for, er en slimline-pakke, der indeholder fire af de mest populære temaer, dog tilgængelig for $ 199 / år.

Officiel hjemmeside

21. Temaer Kongeriget

Efter at have lanceret langt tilbage i 2010, er Themes Kingdom’s lang levetid ikke overraskende. Kort sagt: dens temaer er blandt de mest stilfulde, du finder, hvilket fremgår af dets 100.000-stærke brugerbase.

Temaer Kingdom prioriterer kvantitet frem for kvalitet med en relativt lille samling på kun 11 temaer. Med rene og minimale design kan det dog mere end holde sig selv mod de større klubber. Temaer koster $ 49 hver eller bare $ 89 / år for fuld adgang.

Og selvom dens temaer er super-nemme at bruge, kører Themes Kingdom også en administreret WordPress-hostingtjeneste, der sikrer, at dit websted er fuldt sikkert, online og i top-topform. Det er noget lidt anderledes og perfekt for alle brugere, der har brug for en hjælpende hånd.

Officielt websted – Se tilbud

22. Anariel Design

Anariel Design er en nichetemaudvikler fra Tyskland. Dets etos er enkel: “vi bygger unikke temaer, så du kan bygge unikke websteder.” Og indtil videre fungerer det virkelig.

Der er en personlig kvalitet til alle dens temaer, hvor udviklere gør deres bedste for at sikre, at der ikke er unødvendig oppustning. Dette garanterer hurtige, SEO-optimerede websteder, som dine besøgende vil elske. Og hvis du sidder fast, er teamet også forpligtet til at yde virkelig hjælpsom support.

Med 22 temaer indtil videre starter et Anariel Design-medlemskab til en overkommelig pris på $ 59 i seks måneder. Opgrader til et 12-måneders medlemskab for $ 89 – eller livstidsmedlemskab for $ 199 – og du vil også modtage en gratis temaopsætning.

Officiel hjemmeside

23. CR3ATIV

CR3ATIV har produceret nogle af de mest fantastiske WordPress-temaer, det er muligt at finde. Ud over de smukke designs stolte udviklerne på kvaliteten af ​​deres kode, og er især ivrige efter at understrege, at det er “oppustet frit.” Dette er en god nyhed for dig: dit websted vil indlæses hurtigere, rangere højere, og dine besøgende vil drage fordel af en sjovere all-round oplevelse.

Udviklernes filosofi er enkel: temaer er til design, plugins er til funktionalitet. Dette betyder, at CR3ATIV-temaer kun vil indeholde den bare ben-funktionalitet, der er absolut krævet for, at temaet fungerer korrekt. Dette bringer os tilbage til tematikkenes “oppustelige fri” natur – de har minimal bagage, så belastningstiderne er lynet hurtigt. Hvis du vil have de avancerede funktionaliteter, der skal supplere CR3ATIV-temaerne, skal du tjekke dets udvalg af plugins.

Der er 11 temaer i CR3ATIV-samlingen, med temaer, der købes individuelt til omkring $ 49-mærket.

Officiel hjemmeside

24. Bluchic

Bluchic er den første feminine fokuserede WordPress-temabutik på dagens liste. Det er specialiseret i at producere temaer, der er målrettet kvindelige iværksættere og bloggere, der ønsker et professionelt udseende websted, der opretholder feminine kvaliteter.

Og fordi vi alle kunne bruge en hjælpende hånd med at tiltrække flere besøgende til vores websted, tilbyder Bluchic også markedsføringssæt – dette er i det væsentlige sociale medieskabeloner med dit valgte temas branding.

Temaer koster $ 79 hver, eller du kan få adgang til Bluchics 21-temasamling – værd over $ 1400 – for kun $ 297 / år.

Officiel hjemmeside

25. BizzThemes

BizzThemes er specialiseret i produktion af temaer til leje- og aftalebaserede virksomheder. Som sådan er der tæt integration med WooCommerce (til indsamling af betalinger) og også Google Kalender Sync 2.0.

Fordi dens temaer kræver relativt specialiseret funktionalitet, har BizzThemes udviklet sine egne “interne” plugins til jobbet. Denne funktionalitet inkluderer tilføjelse af aftaleplanlægning til WooCommerce-kernen og introduktion af betinget logik til menuer og widgetområder.

Klubmedlemskab vil sætte dig tilbage $ 199, som inkluderer adgang til 13 temaer og de tre plugins, plus brug på ubegrænsede domæner.

Officiel hjemmeside

26. ThemeZee

ThemeZee er en anden WordPress-temaudvikler, der stammer fra Tyskland. Det er specialiseret i at oprette magasinetemaer – det producerer faktisk kun magasinetemaer.

Magasinetemaer er kendt for relativt komplekse layouts med masser af indhold på skærmen på ethvert givet tidspunkt. Som sådan vil du være glad for at høre, at ThemeZee-temaer bruger WordPress Customizer til at hjælpe dig med at organisere dit indhold og konfigurere dit layout.

ThemeZee tilbyder 21 premium-temaer og seks magasinfokuserede plugins til klubbmedlemmer til en pris af € 59 / år. Imponerende, det tilbyder også en gratis version af alle 21 temaer på det officielle arkiv – selvfølgelig pakker disse gratis versioner færre funktioner og tilpasninger.

Officiel hjemmeside

27. Slocum-temaer

Slocum-temaer har opbygget sig et ry for at kombinere brugervenlige temaer med et super-hjælpsomt supportteam, der hjælper dig ud af alle klæbrige pletter.

Temaerne er også bygget til at integrere med mange af WordPress verdens førende plugins – inklusive WooCommerce, Gravity Forms og Easy Digital Downloads. Smid masser af tilpasningsmuligheder, og du har en samling smukke temaer, som du kan forme til dine behov.

Temaer er prissat til $ 59 hver eller $ 99 for alle ni, plus du kan betale yderligere $ 99 for at få Slocum Themes-teamet til at oprette dit websted.

Officiel hjemmeside

28. Gabfire-temaer

Gabfire-temaer består af et lille team af højt kvalificerede udviklere. Disse udviklere har gjort meget for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse for dig med websteder, der er smertefri at installere og lette at få fat på.

Dette er endnu mere imponerende, når du betragter dets temas relativt komplekse design i magasin-stil. Og hvis du ikke kan finde ud af noget for dig selv, skyder du en e-mail til supportpersonalet, der vil gøre deres bedste for at hjælpe dig – alternativt skal du gå til den omfattende dokumentation og videotutorials, der følger med hvert tema.

Temaer er tilgængelige fra Gabfire-webstedet for $ 59 hver.

Officiel hjemmeside

29. TemaIsle

ThemeIsle er en anden meget elsket WordPress-temabutik, der er kendt for sine smukke designs og kodning i top kvalitet.

På trods af at være en stor aktør på premium-temamarkedet henvender ThemeIsle sig også til mere budgetbevidste brugere. Hidtil har det frigivet 37 gratis WordPress-temaer i den officielle mappe – det er en af ​​måderne ThemeIsle giver tilbage til WordPress-samfundet.

Du kan downloade de 20+ premium ThemeIsle-temaer ved at gafle over kun $ 99 / år. Denne prismærke inkluderer også support, gratis WordPress-tutorialvideoer og et års værdi af gratis delt hosting.

Officielt websted – Se tilbud

30. Blæktyper

Med over 500 temaer indtil nu skal InkThemes have det bredeste udvalg af WordPress-temaer i verden.

I denne enorme samling finder du nogle af de “nicheste” WordPress-temaer omkring. Så hvis du er en gelato maker, en professionel tyre rytter eller i branchen inden for hundehusbyggeri, er der et færdigt tema lige til dig.

Temaer kan købes enkeltvis, eller du kan tilmelde dig et medlemskab for at låse 47 af InkTemets fineste ud for $ 147 / år.

Officiel hjemmeside

31. Temastøberiet

Temastøberiet har været i drift i ni år nu, hvilket gør det til en af ​​de mere etablerede temabutikker på dagens liste. Som sådan er det et navn, du kan stole på.

Virksomheden er kendt for kvaliteten af ​​sin kode, dets moderne design og dets nyttige videotutorials. For nylig har den integreret typekit-skrifttyper i professionel kvalitet med dens temaer, hvilket sikrer, at teksten på dit websted ser fed, skarp og slående ud.

Du kan købe alle 11 Theme Foundry-temaer for kun $ 79.

Officiel hjemmeside

32. Crocoblock

Crocoblock er en hurtigt voksende WordPress-klub – den frigiver en imponerende to temaer hver måned, så der er altid noget nyt tilgængeligt. Crocoblock tager sine støtteforpligtelser også alvorligt med live chat, der giver øjeblikkelige opløsninger – det er svært at slå.

Dens mest populære temaer falder ind under kategorien eCommerce, hvor Crocoblock-temaer tilbyder WooCommerce- eller Jigoshop-integration. Temaerne leveres med partier, som du også kan tilpasse med masser af unikke layouts, der er tilgængelige med få klik.

Den hurtige frigørelsesplan betyder, at Crocoblock nu tilbyder 137 temaer, med alt inklusive medlemskab, der koster kun $ 69. Det fungerer til omkring 50 ¢ et tema – seriøs værdi.

Officiel hjemmeside

33. ThemeTrust

Hvis du leder efter tidløst design, skal du ikke lede længere end ThemeTrust efter dit næste WordPress-tema. Den bruger smukt rene og minimalistiske designs, der ser imponerende stilfulde ud.

Uden nogen alt for prangende designelementer, der konkurrerer om opmærksomhed, sætter denne filosofi dit indhold som omdrejningspunkt – hvad enten det er skrevet ord eller smukke billeder.

ThemeTrust har hidtil frigivet 19 temaer, som kan købes for $ 49 pr. Stk.

Officiel hjemmeside

34. Gretaemas

Som temabutik er GretaThemes relativt lille med kun fire temaer til dato. Kvaliteten af ​​dens design er imidlertid imponerende med en super-slank stil, der virkelig skiller sig ud fra mængden.

Temaerne parrer let konfiguration med masser af tilpasningsmuligheder. Faktisk kan du ved at importere demo-indhold og lege med kontrolpanelet få et smukt websted oprettet på få minutter.

I øjeblikket fokuserer GretaThemes primært på det frie marked, men det udgav for nylig et første premiumtema, Bayn, der koster $ 59. Forvent store ting fra Greta i en ikke alt for fjern fremtid!

Officiel hjemmeside

35. Nimbus-temaer

Nimbus-temaer kan måske kun prale af et lille antal temaer – ti til dags dato – men disse temaer har skaffet sig et seriøst antal kilometer med bare en million downloads..

Årsagen til dens succes? Fantastisk design og en løbende forpligtelse til at yde support i verdensklasse. Hvis du er relativt uerfaren med WordPress, skal du ikke have problemer med at komme op og køre takket være Nimbus Themes ‘hjælp.

Enkelt temaer koster $ 39 hver, mens et adgangskort med fuld adgang koster $ 99. På grund af den givne understøttelse på højt niveau, plus de supersnelle responstider, opkræver Nimbus Temaer en ekstra $ 15 / måned for ubegrænset adgang til et “bedste i klassen” supportteam.

Officiel hjemmeside

36. Array-temaer

Array-temaer har været med i spillet siden 2009, og har fra starten fået en simpel filosofi: opret smukt kodede, veldesignede WordPress-temaer.

Dens temaer er altid rene og moderne, ofte uden klokker og fløjter, der overkomplicerer konkurrenternes temaer. Det giver dig et websted, der er uklart, professionel.

Du kan købe et klubmedlemskab for kun $ 89 / år, hvilket åbner adgang til alle 18 Array-temaer.

Officiel hjemmeside

37. CyberChimps

Herefter har vi CyberChimps. Dens temaer er specialiserede i produktion af nemme at opbygge websteder med masser af nyttige indbyggede funktionaliteter – træk og slip, sociale delingsknapper og tilpassbare skrifttyper for at navngive en lille prøve. Dette gør dem perfekte til mindre erfarne blogbuildere, der ønsker at opbygge et flot websted uden hovedpine.

Der er 43 temaer i CymberChimps-samlingen plus seks plugins. Et klubmedlemskab koster kun $ 49 / år.

Dette årlige medlemskab inkluderer også en websideopsætning uden ekstra omkostninger. Foretag blot et køb, læn dig derefter tilbage og slap af, da CyperChimps-teamet installerer WordPress og opsætter dit websted i stil med din yndlingsdemo – en real time-saver.

Officiel hjemmeside

38. Form5

Shape5 er primært en Joomla-udvikler, men har også sammensat en dejlig samling af 79 WordPress-temaer.

Med knap 300.000 kunder har Shape5 modtaget en masse feedback gennem årene, og det stræber konstant efter at give sit voksende samfund de design, der bliver spurgt om. Som sådan er der en stærk vægt på support og brugervenlighed af høj kvalitet – du kan være i gang med et helt nyt websted komplet med demoindhold på få minutter.

Det årlige Shape5-medlemskab starter ved $ 99 / år, hvilket giver dig ubegrænset adgang til hele spektret af temaer og plugins.

Officielt websted – Se tilbud

39. Opstemmer

UpThemes tilbyder sin 40-stærke temakollektion bundet med administreret hosting til $ 18 / måned. At overveje temaerne ville være værd over $ 1.000, hvis de købes individuelt, det er slet ikke dårlig værdi.

Dette gør UpThemes til et af de bedste temafirmaer, hvis du ønsker at undgå hovedpine – alt håndteres på dine vegne. Den omfattende service inkluderer ubegrænset migrering af websteder og et enkelt hostingpanel, der giver dig adgang til alle dine WordPress-dashboards.

Temaerne er også forbløffende, oser af stil og med masser af unikke designs.

Officiel hjemmeside

40. Gendannet 316

En anden temahop rettet mod kvindelige iværksættere næste gang: Restaureret 316.

Som sådan kan du forvente meget professionelt design, men med små feminine berøringer, der sikrer, at dit websted skiller sig ud fra mængden og appellerer til dit måldemografiske mål. Virksomheden tilbyder også masser af vejledning og en smuk mærket forretnings tracker, perfekt til styring og organisering af alle de offline ting, der skal gøres med dit websted.

Der er ikke noget klubmedlemskab til dato, men de 19 temaer i Restored 316-samlingen kan købes for $ 75 hver.

Officiel hjemmeside

41. ThemeShift

ThemeShift har været i spillet siden 2009. Dens filosofi prioriterer kvalitet frem for kvantitet, med en samling, der kun indeholder to temaer. Disse temaer er imidlertid stilfulde og alsidige og passer til næsten ethvert formål.

Begge temaer er fyldt med funktioner, herunder WooCommerce-integration, brugerdefinerede widgets og fantastisk parallaxbaggrund. Du kan også tilpasse temaerne i vid udstrækning.

Temaer kan købes individuelt for $ 39 eller som et par til $ 99 – sidstnævnte prismærke er berettiget ved at inkludere en licens for ubegrænsede domæner og adgang til ubegrænset support.

Officielt websted – Se tilbud

42. Mint-temaer

Mint-temaer er specialiserede i opbygning af håndlavede temaer til specifikke formål – for eksempel kirke, landskabspleje eller musikwebsteder.

Naturligvis ønsker alle brugere at gøre deres websted til deres egen, så Mint-temaer leveres med masser af intuitive tilpasninger. Alt, hvad det kræver, er et par museklik for at oprette dit eget farveskema, justere layoutet og justere designet.

Hvert tema kan købes individuelt for $ 79. Forhandlerjægere foretrækker dog $ 169-pakken, der låser op for alle 11 Mint-temaer.

Officielt websted – Se tilbud

43. RocketTeme

Selvom det primært er en Joomla-skabelonklub, har RocketTheme også et stort antal WordPress-temaer af høj kvalitet – faktisk over 100.

Temaerne er bygget oven på dens banebrydende Gantry 5-ramme, som understøtter alle dens Joomla og WordPress – og for nylig Grav – temaer. Denne ramme giver en robust platform, der sikrer, at alle Rocketemas er brugervenlige, meget tilpasselige og kompatible med alle top tredjeparts plugins.

Temaer kan købes individuelt til omkring $ 49-mærket eller som et jobparti, hvor klubmedlemskab koster $ 99 / år – kortere medlemskab er også tilgængelige.

Officiel hjemmeside

44. Theme Junkie

Theme Junkie har været online siden 2009 og har i løbet af denne tid tilføjet over 50 temaer til sit katalog.

Dets team af udviklere har til opgave at skabe unikke temaer, der spiller på minimalistiske designkoncepter. Der er dog også et multi-purpose element til dets temaer, hvor hver enkelt tilbyder alsidige gitre og en række layouts. Og for at komme i gang på et minimum af tid sendes hvert tema med importeret indhold med et klik.

Individuelle temaer er prisfastsat til $ 39, eller du kan betale $ 49 for varen.

Officiel hjemmeside

45. Temaer fra bavotasan.com

Vi afslutter dagens liste med temaer fra bavotasan.com.

Temaerne bruger nogle virkelig slående designs med fed farver og spændende layout. Du får også masser af indbyggede animationer og masser af valg af tilpasning, alt sammen tilføjer til dit websteds visuelle appel. Du kan også supplere temaerne med nogle af de mest populære tredjeparts plugins – top plugins som BuddyPress, WooCommerce og WPML integreres problemfrit.

Enkeltlicenser koster $ 69 hver, eller du kan nyde alle de 16 temaer for $ 99 / år. Temaer fra bavotasan tilbyder også en tilpasningsfri version af hvert enkelt af sine temaer uden beregning i det officielle WordPress-bibliotek – dette giver dig muligheden for at tage dem til en testspin.

Officiel hjemmeside

Afsluttende tanker

Husk: Før du køber et WordPress-tema, er der masser at veje op.

Ja, et vindende design er altid en højeste prioritet, men der sker meget under hætten og bag kulisserne, som du skal være opmærksom på. Ting som kodekvalitet, indbyggede funktioner, enkel installation, webstedshastighed, SEO, supportkvalitet og tredjeparts plugin-integrationer skal alle tages med i købsbeslutningen.

Den anden ting, du skal overveje, er pris. Mange WordPress-klubber prissætter deres medlemskab på et niveau, der er designet til at lokke dig i – for eksempel 50 temaer til prisen for tre.

Mens sådanne kampagner repræsenterer enestående værdi for pengene – virkelig gør de det! – du skal spørge dig selv, har du virkelig brug for at uddele det fulde medlemskontingent? At lægge den bedste værdi til side, hvis du kun har brug for et enkelt tema, ja, du kun har brug for et enkelt tema! Som sådan kan du spare penge ved at vælge den individuelle licens.

Med andre ord, før du køber, kan du teste demoen omfattende, se, hvilke ekstra tjenester sælgeren tilbyder med temaet, og beslutte, hvor meget du virkelig skal bruge.

Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map