Ulasan Tema Bridge: Tema WordPress Serbaguna Dengan 56 Reka Bentuk yang Berbeza

Tempat Membeli Tema WordPress


Pada masa ini mempunyai jualan melebihi 15,000, Bridge kini menjadi tema WordPress terlaris ke-12 di ThemeForest – dengan penjualan terus berkembang pada kadar yang semakin pesat!

Dicipta oleh QODE (sebuah syarikat yang telah mengumpulkan total 35,000 jualan di ThemeForest – dengan itu membantu mereka memperoleh gelaran “Pengarang Terbaik Jual 2013”), Bridge adalah tema WordPress yang sangat serba boleh yang dapat digunakan untuk membangun semua cara laman web yang berbeza: sama ada laman web korporat, blog, portfolio, majalah dalam talian dan / atau kedai eCommerce.

Mari lihat dan lihat apa yang menjadikan tema ini sangat popular …

Ciri dan Reka Bentuk

Salah satu titik penjualan terbesar yang ditawarkan oleh Bridge adalah sebilangan besar templat pra-buatan yang terdapat di dalamnya. Ia kini mempunyai 56 reka bentuk untuk anda gunakan – termasuk reka bentuk segera, reka bentuk fotografi, reka bentuk portfolio, reka bentuk korporat dan banyak lagi. Selain itu, reka bentuk baru juga sering ditambahkan oleh pemaju.

Tema Bridge WordPress - Tangkapan Skrin

Reka bentuk ini semua dibina dengan indah dan menjadi titik permulaan yang sangat baik bagi sesiapa sahaja yang ingin membuat reka bentuk tersendiri. Seperti yang anda harapkan dari tema WordPress teratas, semua reka bentuk ini responsif – yang bermaksud semuanya akan kelihatan hebat di mana-mana peranti. Selain itu, banyak juga yang mempunyai mod skrin penuh untuk orang yang menggunakan monitor / paparan yang sangat besar.

Galeri Demo Jambatan

Dua pemalam dibungkus dengan tema: Visual Composer (bernilai $ 28) dan Layer Slider (bernilai $ 17).

Komposer Visual adalah plugin pembangunan halaman terlaris (dengan lebih daripada 50,000 penjualan setakat ini!) yang membolehkan anda membuat reka bentuk profesional anda sendiri dalam beberapa minit menggunakan antara muka seret dan lepas yang mudah. Dalam banyak hal ini dapat meratakan bidang permainan reka bentuk web, kerana memungkinkan hampir semua orang, tanpa mengira pengalaman teknikal mereka, untuk merancang halaman yang indah dengan mudah.

Begitu juga, Layer Slider (kini mempunyai lebih dari 25,000 jualan adalah salah satu plugin slaid yang paling banyak tersedia untuk WordPress. Ia menyokong gambar dan video, mempunyai lebih daripada 200 peralihan slaid 2D dan 3D yang telah ditetapkan, dan dibungkus dengan 13 penampilan / kulit yang berbeza.

Kedua-dua pemalam ini penting untuk Bridge dan anda akan segera dinasihatkan untuk memasangnya setelah mengaktifkan tema (jika anda belum melakukannya).

Bridge juga menawarkan sokongan asli untuk tiga plugin lain yang sangat berjaya / popular: WooCommerce (boleh dikatakan plugin WordPress eCommerce paling berkemampuan yang tersedia), WPML – Plugin Multibahasa WordPress (plugin terjemahan WordPress komersial paling popular), dan Borang Hubungan 7 (sangat dipercayai pemalam borang hubungan WordPress yang popular).

Seperti yang anda harapkan dari tema berkaliber ini, Bridge telah disatukan dengan menggunakan semua teknik pengkodan terkini (HTML5, CCS3 dan jQuery), dan menawarkan pilihan elemen reka bentuk visual yang menarik, termasuk:

  • Peralihan halaman animasi
  • Ikon Font Hebat
  • Warna tanpa had dan tajuk yang tidak terhad
  • Sokongan slaid dan latar belakang video yang menakjubkan
  • Unsur-unsur interaktif seperti carta pai dan bar
  • Sokongan pendek

Bridge juga menyokong semua format pos WordPress – menjadikannya pilihan yang bagus untuk reka bentuk blog secara umum.

Reka Bentuk Blog Bridge

Beberapa Contoh…

Seperti yang telah disebutkan, terdapat pelbagai reka bentuk yang disediakan dengan tema. Berikut adalah beberapa contoh asas mengenai apa yang dapat dicapai dengan Bridge:

Contoh 1.

Tema Jambatan Contoh 1

Contoh 2.

Tema Jambatan Contoh 2

Contoh 3.

Tema Jambatan Contoh 3

… Ketika pertama kali memasang dan mengaktifkan Bridge, laman web anda akan menggunakan reka bentuk minimalis awal; namun, anda akan segera ingin memulakan penyesuaian warna, dan lain-lain, melalui kawasan tetapan atau memuatkan salah satu daripada banyak reka bentuk siap pakai untuk digunakan.

Panel Pentadbir

Sebilangan besar ciri yang dimiliki oleh Bridge menjadi jelas setelah anda mengunjungi halaman pilihan tema. Ratusan pilihan dipaparkan dalam lebih dari 17 kategori.

Sebilangan besar pilihan boleh diaktifkan atau dinonaktifkan dengan satu klik, namun anda juga akan menemui kotak teks untuk memasukkan maklumat CSS dan SEO tersuai. Warna dapat disesuaikan melalui pemilih warna untuk setiap kawasan di laman web anda, seperti tajuk, footer, blog atau portfolio anda, dan lain-lain. Hanya ada sokongan terhad untuk Penyesuai WordPress namun, ini bermaksud anda tidak akan dapat membuat perubahan pada merancang dan melihatnya secara real time.

Bar perkongsian media sosial juga dapat dipaparkan di kawasan terpilih di laman web anda. Dan jangan sampai saya lupa menyebutkan, ada juga pilihan mod penyelenggaraan yang berguna – sesuatu yang anda pasti akan hargai sekiranya anda memilih untuk memaparkan mesej ‘segera hadir’ atau mesej ‘dalam pembinaan’ kepada pengunjung sebelum anda melancarkan final anda reka bentuk. Terdapat juga butang reset yang membolehkan anda menetapkan semula semua pilihan yang berbeza ke tetapan asalnya dengan mudah jika anda perlu.

Pilihan Umum

Penggubah Visual menjadikan gaya halaman anda mudah. Yang harus anda lakukan ialah memilih salah satu daripada 40+ elemen kandungan yang ada dan memasukkannya ke dalam halaman anda – ini adalah alat yang hebat setelah anda membiasakannya dengan menggunakannya!

Penyunting Latar Belakang Komposer Visual

Halaman import satu klik membolehkan anda mengimport mana-mana 56 reka bentuk yang dibungkus dengan Bridge (nota: pemaju merujuk reka bentuk ini sebagai ‘demo’). Untuk setiap reka bentuk, anda boleh memilih untuk mengimport semuanya, atau hanya isi kandungan, widget, atau pilihan.

Import Satu Klik

Jenis pos khusus digunakan untuk memasukkan slaid baru, karousel gambar, dan testimoni ke laman web anda. Ini boleh didapati di menu pentadbir WordPress utama anda.

Secara lalai, terdapat 13 area widget berdaftar di Bridge, namun, tambahan kawasan widget khusus dapat ditambahkan melalui halaman widget WordPress. Secara lalai, tema ini menawarkan dua widget khusus: widget ajakan bertindak dan widget catatan menu. Ini bukan kesulitan besar, kerana widget tambahan dapat dengan mudah ditambahkan melalui pelbagai pemalam WordPress.

Kawasan Widget

Secara keseluruhan, saya sangat kagum dengan Bridge. Walaupun pada awalnya jumlah ciri yang dimilikinya mungkin kelihatan agak membebankan, ini adalah masalah yang banyak ditangani oleh templat yang sudah dibuat sebelumnya yang mempunyai tema (dengan itu memberi anda titik permulaan yang kurang menakutkan).

Satu peninggalan penting dari tema adalah fungsi import dan eksport untuk tetapannya. Bridge adalah reka bentuk serba boleh, oleh itu pengguna mungkin akan menggunakannya di beberapa domain, sayangnya, saat ini tidak ada cara untuk membuat cadangan tetapan dan memindahkannya ke laman web lain sekiranya anda mahu melakukannya. Mudah-mudahan ini adalah sesuatu yang akan ditambah oleh pembangun dalam keluaran yang akan datang.

Pemikiran Akhir

Bridge adalah salah satu tema WordPress yang paling fleksibel yang pernah dikeluarkan (malah boleh dianggap sebagai 56 tema dalam 1) dan penyertaan Visual Composer bermaksud halaman dapat digayakan dengan mudah baik di backend atau frontend laman web anda.

Semasa pertama kali mengaktifkan Bridge, saya cadangkan memuatkan reka bentuk (templat demo) untuk memberi anda pemahaman yang lebih baik mengenai apa yang mungkin menggunakan Bridge. Anda kemudian dapat mengubah semua warna dan tetapan yang berbeza untuk mendapatkan penampilan yang anda inginkan.

Bridge runcit di ThemeForest dengan harga $ 58. Ia dikemas kini setiap minggu dan para pembangun menawarkan sokongan hebat kepada pelanggan melalui ruangan komen ThemeForest. Sekiranya anda belum melakukannya, saya sangat mengesyorkan melihatnya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me