Ulasan iThemes: One Stop Shop untuk Tema dan Pemalam WordPress Terbaik?

Tawaran WordPress


Salah satu nama terbesar di ruang tema WordPress selama bertahun-tahun tidak diragukan lagi adalah iThemes. Sebenarnya, ketika mereka dilancarkan pada tahun 2008, mereka adalah salah satu syarikat tema premium pertama yang muncul.

Sejak itu, iThemes telah mengubah fokus mereka dari tema ke plugin WordPress, dan, sebagai hasilnya, mereka sekarang mempunyai beberapa plugin keselamatan, sandaran, dan penyelenggaraan WordPress yang tersedia. Kami akan melihat terperinci mengenai iThemes terbaik yang ditawarkan – termasuk tema dan plugin.

Sama ada anda mencari tema baru untuk laman web anda atau pemalam yang hebat untuk meningkatkan ciri dan fungsinya, pada akhir tinjauan iThemes ini, anda semestinya mempunyai idea yang lebih baik mengenai sama ada syarikat yang mapan ini adalah yang pilih.

Mari kita retak.

Mengenai iThemes

Syarikat ini ditubuhkan oleh Cory Miller di Oklahoma City pada tahun 2008 – ketika WordPress berada di versi kedua dan Barack Obama pertama kali dipilih sebagai Presiden AS. Sejak itu, pasukan iThemes telah berkembang, dengan pekerja yang bekerja di pelbagai jabatan dan di pelbagai disiplin ilmu.

Bertujuan untuk menyediakan semua alat yang anda perlukan untuk membuat laman web yang hebat, portfolio iThemes mengandungi tema dan pemalam WordPress, serta kandungan latihan dalam bentuk video atas permintaan dan webinar langsung.

Tema WordPress iThemes

iThemes Mengkaji Tema WordPress

Sebilangan besar tema WordPress terbaru iThemes dikuasakan oleh kerangka Builder (lihat di bawah), yang menampilkan editor susun atur bersepadu yang memudahkan pembuatan laman web khusus untuk WordPress.

Pembangun iThemes

Tema Pembangun Tinjauan iThemes

Builder adalah tema dan kerangka WordPress utama iThemes. Walaupun dapat digunakan sendiri untuk membuat laman web WordPress yang lengkap, lebih dari seratus tema anak Builder telah dihasilkan sejauh ini untuk memudahkan pembuatan jenis laman web tertentu.

Walau bagaimanapun, sebelum kita melihat beberapa tema kanak-kanak Builder terbaik, mari kita terokai ciri utamanya. Ini termasuk: Alat Editor, yang dapat digunakan untuk membuat susun atur halaman tersuai; Pengurus Gaya dan kawalan penyesuaiannya; dan Blok Pembina pilihan, yang boleh diaktifkan untuk menaik taraf laman web anda.

Penyusun Susun atur Pembina

Dengan editor Builder, anda dapat membuat susun atur khusus untuk laman web anda, semuanya melalui antara muka belakang yang intuitif.

iThemes Mengkaji Susun atur Pembina

Tata Letak Pembina membolehkan anda memberikan paparan khas laman web WordPress anda. Tema Builder dan anak-anaknya merangkumi sejumlah susun atur, yang masing-masing dapat disesuaikan melalui antara muka Builder Layout Editor. Anda juga bebas membuat sebanyak mungkin susun atur tambahan yang anda perlukan, yang kemudian dapat diterapkan pada setiap pos dan halaman di laman web anda.

Penyusun Tata Letak Ulasan iThemes

Melalui Builder Layout Editor, anda dapat mengatur lebar susun atur, memutuskan apakah akan menampilkan kawasan widget atau tidak, dan memilih peluasan. Sambungan pilihan boleh digunakan untuk menambahkan elemen atau ciri ke susun atur anda, termasuk grid gambar unggulan, kandungan portfolio, atau susun atur majalah, antara lain.

Ulasan Modul Tambah Modul

Semasa mengerjakan susun atur melalui editor Builder, anda dapat menyesuaikan reka bentuk dengan menambahkan dan membuang modul. Modul Builder ini merangkumi:

 • modul untuk menambah kandungan
 • modul kawasan kaki
 • modul tajuk
 • modul untuk menambahkan HTML borang percuma ke susun atur
 • modul gambar
 • modul bar navigasi mendatar
 • modul untuk memaparkan widget WordPress.

Bergantung pada jenis modul, Anda dapat mengakses berbagai kontrol dan pilihan penyesuaian yang berbeda, seperti menetapkan teks tajuk untuk laman web Anda, menambahkan HTML khusus atau menetapkan lebar lajur.

Tetapan Modul Tinjauan iThemes

Builder Layout Editor pastinya kurang fleksibel daripada jenis pembangun halaman drag-and-drop yang anda akan dapati dalam tema seperti Avada atau Divi. Walau bagaimanapun, kesederhanaan ini menjadikan Builder Layout Editor sangat mudah digunakan.

Pandangan Pembina

Selain dapat menerapkan susun atur pada konten di setiap tahap posting dan halaman, Anda juga dapat menggunakan fitur Views Builder yang berguna. Pengurus Tinjauan memberi anda cara mudah untuk menetapkan susun atur ke paparan yang berbeza, seperti paparan halaman utama, paparan arkib pos dan arkib 404, untuk menamakan beberapa.

Paparan Ulasan Tema

Setelah memilih paparan, anda kemudian dapat menetapkan susun atur ke paparan tersebut. Hasilnya adalah bahawa setiap paparan – misalnya, catatan individu – akan menggunakan susun atur tertentu di seluruh laman web anda. Anda boleh membuat seberapa banyak pandangan yang anda perlukan untuk laman web anda, memberikan anda cara yang cepat dan mudah untuk menentukan bahagian mana dari laman web anda yang akan menggunakan susun atur tertentu.

Pengurus Gaya Pembina

Pengurus Gaya Ulasan iThemes

Dengan mengaktifkan pemalam pilihan, anda boleh mengaktifkan ciri Builder Style Manager di laman web anda. Melalui Pengurus Gaya, anda dapat menyesuaikan banyak aspek laman web anda termasuk:

 • tetapan latar belakang laman web
 • pemformatan tajuk
 • penampilan pautan
 • gaya komen
 • tetapan bekas
 • elemen pelayaran.

Style Manger membolehkan anda menerapkan tetapan khusus ke seluruh laman web anda, atau ke setiap pos dan halaman. Semasa anda bekerja, antara muka memaparkan pratonton langsung perubahan anda, memberi anda idea yang baik tentang bagaimana laman web anda yang sudah siap akan dilihat oleh pengunjung.

iThemes Mengkaji CSS Tersuai

Pengurus Gaya juga memberi anda pratonton langsung CSS yang digunakan untuk membuat pilihan anda, dan anda dapat menambahkan CSS tersuai anda sendiri ke susun atur melalui panel yang sesuai. Berkat ciri yang berguna ini, anda mendapat cara yang cepat dan mudah untuk menggunakan CSS untuk menyesuaikan susun atur lebih jauh.

Blok Pembina

Empat Blok Pembangun boleh digunakan untuk menambahkan fungsi tambahan ke laman web anda:

 • Blok Restoran
 • Blok Gereja
 • Sekatan Acara
 • Sekatan Audio

Dengan menggunakan jenis pos khusus WordPress, Blok Restoran memberi anda dua jenis kandungan baru yang dapat ditambahkan ke laman web anda: Item menu dan lokasi. Jenis pos tersuai adalah ciri hebat WordPress yang dapat memudahkan mengatur dan menerbitkan item di menu restoran anda, dan juga menerbitkan alamat satu atau lebih restoran.

Blok Gereja menambah jenis catatan khas kakitangan dan khutbah ke laman web WordPress anda, memudahkan pengunjung anda mendapatkan maklumat ini di laman web gereja anda. Blok Acara memberi anda kemampuan untuk menerbitkan acara dan tempat di laman web WordPress anda, sementara Blok Audio memudahkan anda menambahkan fail audio ke laman web anda.

Sorotan lain dari tema WordPress Pembangun iThemes:

 • Responsif sepenuhnya untuk membuat laman web mesra mudah alih.
 • Lebih daripada 100 tema kanak-kanak Builder untuk dipilih.
 • Terdapat pelbagai pakej dan rancangan harga.

Builder adalah tema mesra pengguna yang akan membantu anda membuat pelbagai laman web yang berbeza dengan WordPress. Terima kasih kepada banyak tema kanak-kanak yang tersedia untuk Builder, anda dapat melihat dan merasakan laman web WordPress dengan pantas yang sesuai dengan keperluan projek anda.

Tema Kanak-kanak Pembina

Dengan lebih daripada 100 tema kanak-kanak Builder, anda akan dimanjakan dengan pilihan. Berikut adalah beberapa pilihan terbaik:

Tema Kanak-kanak Anderson Builder

Anderson adalah salah satu tema kanak-kanak yang baru dikeluarkan untuk Builder, yang menampilkan susun atur halaman utama klasik yang menjadikannya pilihan yang baik untuk mempromosikan perkhidmatan bebas atau perniagaan anda secara dalam talian.

Tinjauan iThemes Anderson

Anderson menyertakan sokongan penuh untuk plugin iThemes Exchange, menjadikannya sesuai untuk membina kedai dalam talian. Dengan menggunakan add-on Exchange yang sesuai, anda juga dapat menggunakan Anderson untuk membuat laman web keahlian atau laman web kursus dalam talian.

Butiran – Demo

Tema Anak Pembangun Bunyi

Tema Noise telah dibuat untuk membantu anda membina kumpulan muzik atau jenis laman web yang berkaitan dengan muzik dengan WordPress.

iThemes Mengkaji Tema Bunyi

Dengan menggunakan Kebisingan di samping Blok Audio, anda dapat dengan mudah menerbitkan fail audio untuk membantu mempromosikan muzik anda, sementara Blok Acara dapat digunakan untuk mempromosikan pertunjukan yang akan datang. Tema muzik Noise juga mempunyai fitur untuk menerbitkan diskografi anda dalam talian, dan, jika anda memasang plugin e-dagang yang sesuai seperti iThemes Exchange, anda juga dapat menjual muat turun digital secara langsung dari laman web anda.

Butiran – Demo

Tema Anak Buatan Herschel

Herschel adalah tema hebat yang sesuai untuk jurugambar; reka bentuknya yang bersih dan minimalis akan memberikan pekerjaan yang baik untuk membiarkan kerja anda menjadi tumpuan.

Tinjauan iThemes Herschel

Herschel merangkumi sokongan penuh untuk plugin iThemes Exchange, menjadikannya pilihan yang baik untuk sesiapa sahaja yang ingin menjual gambar dalam talian. Terdapat juga sejumlah tata letak khusus untuk dipilih, masing-masing dapat disesuaikan melalui Builder Layout Editor.

Butiran – Demo

Tema Anak Pembina Gereja Galeri

Walaupun demo disediakan untuk gereja, Galeri Gereja juga sesuai untuk membuat laman web untuk organisasi bukan keuntungan.

iThemes Tinjau Gereja

Bahagian navigasi yang berani akan memudahkan pelawat anda mencari jalan di sekitar laman web ini, sementara Church Builder Block akan membantu anda menerbitkan butiran kakitangan, misalnya.

Butiran – Demo

Sekiranya anda mencari tema WordPress baru dari iThemes, Builder dan tema kanak-kanaknya adalah pilihan terbaik. Terdapat sebilangan besar tema WordPress klasik bukan Builder dalam portfolio iThemes, tetapi kini kelihatan agak bertarikh, dan jelas bahawa tema Builder dan plugin WordPress kini menjadi fokus utama.

Pemalam WordPress iThemes

Seperti disebutkan sebelumnya, syarikat telah menyesuaikan fokus mereka ke plugin WordPress dalam beberapa tahun terakhir. Hasilnya, mereka kini mempunyai beberapa plugin WordPress yang paling popular dan hebat dalam pelbagai kategori.

BackupBuddy

BackupBuddy telah melindungi setengah juta laman web WordPress sejak dilancarkan pada tahun 2010. Bermula dari $ 80, pemalam memberikan anda kawalan penuh tentang bagaimana sandaran diambil, diurus, dan dipulihkan di laman web WordPress anda.

BackupBuddy

Kerana beberapa ciri yang lebih canggih, BackupBuddy telah menjadi terkenal dengan pereka web dan pembangun yang mencari penyelesaian yang memudahkan pengklonan, migrasi, dan mengurus beberapa versi laman web.

Sorotan lain termasuk:

 • sandaran dan pemulihan keseluruhan laman web atau fail dan komponen individu
 • pengembalian pangkalan data untuk memulihkan kandungan dan tetapan yang hilang
 • keupayaan untuk menjadualkan sandaran automatik
 • penyimpanan sandaran di luar laman web untuk peningkatan daya tahan
 • sokongan untuk perkhidmatan awan yang popular untuk penyimpanan jauh
 • kawalan yang lebih besar terhadap pemulihan dan migrasi sandaran dengan ImportBuddy
 • keupayaan untuk membuat laman web pementasan WordPress, dan mengklon dan memindahkan laman web antara host web
 • pemberitahuan e-mel mengenai sandaran yang berjaya dan tidak berjaya
 • banyak ciri pembangun untuk prosedur sandaran dan migrasi yang lebih maju
 • Storan awan BackupBuddy Stash 1GB.

BackupBuddy dipenuhi dengan ciri-ciri dan mudah digunakan, menjadikannya salah satu penyelesaian sandaran WordPress paling komprehensif yang ada.

Perincian

Keselamatan Pro iThemes

Penyelenggaraan plugin Better WP Security yang popular diambil alih oleh iThemes, yang kemudian melancarkan plugin iThemes Security Pro premium bersama dengan versi lite yang dijenamakan semula dan dikemas kini, yang tersedia dari Direktori Plugin WordPress.

iThemes Review Security Pro

Seperti semua plugin keselamatan WordPress terbaik, tujuan iThemes Security Pro adalah untuk melindungi dan melindungi laman web anda dari serangan rawak dan fokus. Ini juga akan mendorong anda untuk melakukan semua yang anda mampu untuk mengeratkan keselamatan laman web anda, termasuk menggunakan kata laluan yang kuat dan nama pengguna yang sesuai.

Sorotan lain dari iThemes Security Pro termasuk:

 • pengesanan kekerasan untuk melindungi daripada meneka kata laluan
 • Pengimbasan malware laman web WordPress
 • pemantauan dan pengesanan perubahan fail
 • keupayaan untuk mengunci pengguna jahat yang cuba mengakses laman web anda
 • mod jauh untuk mengelakkan akses pentadbir untuk jangka masa yang ditetapkan
 • keupayaan untuk menyembunyikan halaman masuk dan pentadbir dan URL untuk meminimumkan akses
 • tindakan log untuk melihat apa yang dilakukan pengguna log masuk
 • sandaran pangkalan data berjadual
 • pemberitahuan dan makluman e-mel mengenai kemungkinan pelanggaran dan masalah.

iThemes Security Pro dapat mengunci laman web WordPress anda dari $ 80 setahun.

Perincian

Segerakkan

Sekiranya anda menguruskan lebih daripada satu laman web WordPress, maka Penyegerakan dapat menjadikannya tetap terkini dan lebih sedikit memakan masa. Dengan Sync, anda dapat mengurus hingga 10 laman web secara percuma, yang memungkinkan anda mengemas kini plugin, tema, dan perisian WordPress melalui satu dashboard.

Penyegerakan Tinjauan iThemes

Sorotan lain dari Sync termasuk:

 • pemberitahuan e-mel setiap hari mengenai kemas kini yang tersedia
 • keupayaan untuk mengabaikan kemas kini untuk tema dan pemalam tertentu
 • pemasangan kemas kini secara beramai-ramai atau secara selektif
 • pemasangan tema dan pemalam secara pukal di pelbagai laman web
 • kemampuan mengurus komen dan pengguna di beberapa laman web
 • keupayaan untuk menyembunyikan Penyegerakan di laman web yang anda uruskan untuk pelanggan
 • papan pemuka pelanggan khusus untuk menyekat akses ke ciri WordPress
 • aplikasi mudah alih untuk menguruskan banyak laman WordPress semasa dalam perjalanan
 • penyatuan dengan produk iThemes lain untuk keselamatan yang lebih baik dan sandaran yang lebih lancar
 • uptime laman web, waktu henti, dan pemantauan dan pelaporan prestasi (ciri pro)
 • pemberitahuan e-mel segera jika ada yang tidak kena (ciri pro).

Versi percuma Penyegerakan akan membolehkan anda mengurus hingga 10 laman web, sementara versi premium merangkumi ciri pro tambahan dan sokongan untuk lebih banyak laman web.

Perincian

Pertukaran

Exchange bertujuan untuk menjadi pemalam e-dagang WordPress sederhana. Sama ada anda ingin menjual produk fizikal atau muat turun digital, versi Exchange percuma akan membantu anda bangun dan berjalan dengan mudah, sementara tambahan pro menyediakan ciri yang anda perlukan untuk mengembangkan kedai dalam talian anda.

Pertukaran Ulasan iThemes

Sorotan pertukaran lain termasuk:

 • versi inti percuma dan senang digunakan dengan alat tambah yang menyediakan ciri yang lebih maju apabila anda memerlukannya
 • pilihan beli sekarang untuk pembelian ekspres
 • sokongan percuma untuk menerima pembayaran dengan PayPal dan Stripe
 • tambahan pilihan yang merangkumi ciri keahlian, pembayaran berulang, dan banyak lagi

Sekiranya anda hanya mahu kedai dalam talian anda mempunyai ciri yang anda perlukan, maka Exchange dan perpustakaan tambahannya akan memberi anda banyak fleksibiliti ketika membuat platform e-dagang tersuai.

Perincian

Butiran Harga

Tema WordPress dari iThemes terdapat pada tiga rancangan harga utama:

 • Tema Tunggal: $ 80 untuk sebarang tema Pembina.
 • Pek Pembangun: $ 150 untuk semua tema Builder 100-plus.
 • All Access Pass: $ 197 untuk semua 80 tema iThemes Classic dan semua 100-plus tema Builder.

Semua pilihan harga merangkumi akses ke sokongan dan kemas kini produk selama satu tahun.

Pakej dan Produk iThemes yang lain

Selain membeli plugin iThemes secara individu, anda juga boleh mendapatkan akses ke semua plugin serta produk iThemes lain melalui pelbagai pakej:

 • Plugin Suite: $ 247 untuk lesen tanpa had untuk semua pemalam iThemes.
 • Toolkit Perancang Web WordPress: Dari $ 700 untuk semua alat iThemes yang anda perlukan untuk membina perniagaan reka bentuk web WordPress.
 • Latihan iThemes: $ 197 untuk akses ke lebih dari 500 jam latihan video WordPress profesional.

Pemikiran Akhir

Sudah jelas bahawa iThemes telah mulai mengalihkan fokus mereka ke arah pemalam. Masih ada beberapa tema yang sangat bagus dalam koleksi mereka, tetapi, jika anda mencari kelab tema bernilai hebat dengan pilihan tema moden dan penuh dengan banyak pilihan, terdapat beberapa pilihan hebat yang perlu dipertimbangkan juga.

Walau bagaimanapun, plugin iThemes WordPress, seperti BackupBuddy, Sync, dan iThemes Security Pro, tidak diragukan lagi adalah antara yang terbaik. Sekiranya anda mencari penyelesaian profesional untuk merangkumi aspek sandaran, keselamatan, dan penyelenggaraan laman web anda, portfolio pemalam iThemes sukar dikalahkan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map