Rishikimi i Temës Astra WordPress – Një Temë Ideale Fillestare që lëvdon 70 Dizajn!

Marrëveshjet me WordPress


Astra është një temë e bukur WordPress që mund të përdoret për portofolet, bloget, bizneset, dyqanet në internet dhe më shumë.

Versioni falas është duke u përdorur në më shumë se 200,000 faqe interneti, dhe ka mbështetje të mahnitshme për shtojcat plugins ndërtues WordPress – duke ju lejuar të personalizoni të gjithë faqen tuaj të internetit përmes personalizuesit të temave WordPress.

Duke ju dhënë mundësinë për të importuar dhjetëra dizajne të internetit me cilësi të lartë, Astra ju lejon të transformoni faqen tuaj të internetit me një klik të një butoni.

Ju mund të zgjëroni funksionalitetin duke u përmirësuar në versionin pro të temës, por një numër i zgjerimeve falas janë gjithashtu në dispozicion.

Në këtë artikull, unë do t’ju tregoj pse Astra është kaq e popullarizuar, ju ecni nëpër versionin falas të shtojcës dhe shpjegoj përfitimet e azhurnimit në Astra Pro.

Ekipi Pas Astra

Astra është zhvilluar nga Brainstorm Force – një kompani për zhvillimin e WordPress që operon për më shumë se dhjetë vjet, dhe ka mbi 60 të punësuar.

Temë Astra WordPress

Nuk është për t’u habitur që Astra integrohet me ndërtuesit e faqeve në mënyrë kaq të efektshme, pasi Brainstorm Force nisi Shtesat Ultimate për Beaver Builder dhe Ultimate Addons for Extensions plugin Elementor, kështu që keni një kuptim të përparuar se si funksionojnë krijuesit e faqeve të njohura të WordPress.

Ata janë gjithashtu prapa plugin-it për zgjedhjen e postës elektronike dhe gjenerimit të plumbit Convert Pro, shtojcën e shënimit Schema Schema Pro dhe shtojcën e portofolit WP Portfolio.

Konvertoni Pro

Force Brainstorm janë jashtëzakonisht aktive brenda komunitetit WordPress. Ata frekuentojnë shpesh WordCamps nga e gjithë bota dhe shtojcat e tyre falas të WordPress azhurnohen rregullisht.

Doesfarë ofron Astra?

Astra është një temë shumë e personalizueshme e WordPress që ka shumë karakteristika të mahnitshme.

Supershtë super e lehtë, dhe zhvilluesit thonë se, me të dhënat e paracaktuara të WordPress, një faqe në internet që përdor Astra duhet të ngarkojë në më pak se gjysmë sekondë. Ata kanë ndërmarrë një numër hapash për ta arritur këtë, duke përfshirë paaftësinë e jQuery dhe duke mbajtur burimet nën 50kb.

Një gjë që dallon Astra nga shumë modele të tjera është mbështetja e saj amtare për ndërtuesit e faqeve të njohura të WordPress. Ajo integron bukur me ndërtuesit e faqeve siç janë WPBakery Page Builder (më parë Visual Composer), Beaver Builder, Thrive Architect, Elementor, Divi Builder, Brizy dhe Gutenberg.

Siç do ta shihni më vonë, sistemi i faqeve fillestare kërkon që ju të përdorni Elementor, Beaver Builder, Gutenberg ose Brizy. Sidoqoftë, duhet të përdorni vetëm një nga këta katër ndërtues faqesh nëse jeni duke importuar një dizajn të faqes në internet.

Ndërtues kastor

Mbështetja për ndërtuesit e faqeve është një pikë kryesore e shitjes për Astra, pasi ka shumë tema të WordPress që nuk janë dizajnuar me ndërtuesit modern të faqeve në mendje. Kjo mund të rezultojë në situata kur një faqe me stil e krijuar nga një krijues faqesh nuk përshtatet mirë me temën e aktivizuar të WordPress.

Kur aktivizoni Astra, një kuti e re cilësimesh bëhet e disponueshme kur redaktoni postimet, faqet dhe llojet e tjera të postave me porosi. Ju mund të ndryshoni shumë cilësime të faqes së zakonshme këtu, siç është vendi ku shfaqet shiriti anësor dhe nëse përmbajtja është e boksuar ose me gjerësi të plotë. Karakteristika të tilla si titulli, titulli i faqes, imazhi i paraqitur dhe shiriti i futbollit mund të çaktivizohen plotësisht nga këtu.

Gjëja e shkëlqyeshme për këtë konfigurim është që ju mund të rregulloni se si gjithçka duket në një faqe nga faqja.

Kur është fjala për modelimin, Astra ju ka mbuluar. Dokush, pavarësisht nga përvoja e tyre teknike, mund të rregulloje hartimin e saj në internet përmes personalizuesit të temës WordPress.

Një problem i shumë përdoruesve të WordPress – përfshirë edhe mua – ndonjëherë përballja është se mund të jetë e vështirë të modifikoni modelin e një teme sipas dëshirës tuaj. Kjo nuk është diçka për tu shqetësuar me Astra.

Nëse aktivizoni shtojcën Astra Starter Sites, mund të importoni një numër të modeleve të para-ndërtuara të faqes në internet.

Më shumë se 70 modele janë në dispozicion, dhe do të gjeni opsione të para-ndërtuara për bloge, biznese, dyqane online, portofole dhe më shumë.

Për mua, kjo është një nga arsyet më të mira për të përdorur Astra, sepse në thelb i bën atë 70 tema WordPress në një (ose 35 në një, nëse jeni duke përdorur versionin falas).

Uebfaqet e Para-Ndërtuara

Astra ishte krijuar në mënyrë që fillestarët të krijonin faqe interneti profesionale pa prekur asnjë kod. Megjithatë, tema është krijuar me zhvilluesit në mendje gjithashtu.

Shtë gati për llojet e postave me porosi dhe ka mbështetje të madhe për WooCommerce. Tema ndjek standardet WCAG 2.0 dhe ndjek praktikën më të mirë të SEO. Dizajni është gjithashtu i përkthimit dhe RTL gati.

Hooks dhe filtrat lejojnë zhvilluesit të futin lehtë përmbajtjen në faqet e internetit, ndërsa jo-zhvilluesit mund të përdorin shtojcën falas Astra Hooks, e cila bën futjen e përmbajtjes dhe kodit unik në faqen tuaj të internetit një fllad..

Astra është 100% me burim të hapur, kështu që, nëse doni të ekzaminoni kodin e temës, mund ta bëni këtë në Github.

Rregullimi i Astra

Astra mund të shkarkohet nga WordPress.org, ose nga direkt brenda zonës së temave në zonën tuaj të administratorit të WordPress.

Tema nuk ju detyron të instaloni ndonjë plugin WordPress për të punuar, por do të duhet të instaloni shtojcën e Astra Starter Sites WordPress nëse doni të importoni një dizajn në faqen tuaj të internetit (më shumë për këtë më vonë).

Ju do të gjeni faqen “Opsione Astra” nën menunë e pamjes së WordPress.

Kjo faqe është më shumë një qendër sesa një faqe cilësimesh, pasi të gjitha opsionet për këtë temë përmbahen brenda personalizuesit të temës WordPress.

Ju do të gjeni lidhje me opsionet kryesore, si dhe lidhje me shtojcat falas dhe premium që shtrijnë Astra, ndërsa kjo faqe lidhet gjithashtu me zonën e dokumentacionit Astra, grupin e Facebook dhe faqen e kontaktit.

Opsione Astra

Të gjitha opsionet e personalizimeve mund të gjenden në personalizuesin e temës WordPress, që do të thotë se mund të shikoni paraprakisht çdo ndryshim që bëni në kohë reale. Mund të kaloni gjithashtu modalitetin e parapamjes nga desktopi në tablet ose celular.

Opsionet janë përhapur në tetë seksione të nivelit të lartë dhe shumë nën-seksione. Kjo paraqitje e palodhur lehtëson gjetjen e cilësimeve që dëshironi të ndryshoni, megjithëse ju keni mundësinë e shtimit të një kutie kërkimi në personalizuesin e temave përmes një shtojce.

Konsumatori i Temës WordPress

Ka shumë mundësi të dobishme brenda personalizuesit të temave WordPress.

Për postimet në blog, mund të ndryshoni strukturën dhe të aktivizoni dhe çaktivizoni informacionin e meta. Në footer, mund ta ndryshoni paraqitjen lehtë dhe të shtoni tekst me porosi.

Ngjyrat dhe tipografia mund të modifikohen shumë lehtë, dhe ka lidhje të shpejta me menutë dhe widget-et e WordPress-it.

Cilësimet e Postimit të Blogut

Ju lutemi kini kujdes që pamjet e mësipërme tregojnë se cilat mundësi janë në dispozicion në versionin thelbësor të Astra. Nëse e keni aktualizuar versionin pro ose instaloni një nga shumë shtesat shtesë të pluginve të disponueshme, do të shihni shumë mundësi të tjera në personalizuesin e temës WordPress.

Sitet e starterëve Astra

Shtojca Astra Starter Sites WordPress është referuar në faqen kryesore të Astra Options në anën e djathtë. Kjo shtojcë është falas për tu shkarkuar.

Pasi ta keni aktivizuar atë, do të shihni një faqe të re në menunë e paraqitjes të quajtur “Sitet e Astra”.

Do t’ju kërkohet të zgjidhni ndërtuesin tuaj të faqeve të preferuara: Elementor, Beaver Builder, Gutenberg ose Brizy.

Nëse zgjidhni një dizajn që përdor, të themi Gutenberg, do të duhet të aktivizoni ndërtuesin e faqeve Gutenberg që ai të funksionojë siç duhet. Kjo për shkak se çdo dizajn u krijua duke përdorur elementë ndërtues faqesh nga një shtojcë e veçantë për ndërtues faqesh.

Zgjidhni Ndërtuesin e faqeve

Kur keni zgjedhur një ndërtues faqesh, planet e faqes së internetit të fillestarëve do të shfaqen me një shënim se sa dizajne janë në dispozicion për të.

Shënon se 70 dizajne punojnë me Elementor dhe Beaver Builder, dhjetë me Gutenberg dhe 20 me Brizy. Këto modele mund të filtrohen më tej sipas llojit të dizajnit: Të gjitha, Blog, Biznes, Tregti elektronike, Falas dhe të tjera.

Lista e Dizajnit

Modelet Premium shënohen me një etiketë ‘Agency’, e cila i referohet paketave të agjencisë Astra Pro.

Në kohën e shkrimit, kishte 35 dizajne falas dhe 35 modele premium.

Standardi i të gjitha modeleve, falas dhe premium, është shumë i lartë.

Force Brainstorm kanë bërë një punë të mrekullueshme me të gjithë sistemin.

Kur zgjidhni një dizajn, ju keni treguar një vrojtim të plotë dhe duke shfletuar faqe të ndryshme mund të merrni ndjenjën për atë që dizajni mund të bëjë.

Në anën e majtë të faqes është një listë e shtojcave të kërkuara që dizajni të funksionojë si duhet.

Për modelin e instruktorit Yoga që mund të shihni në pamjen e mëposhtme, unë u kërkova të instaloja Formularin e Kontaktit 7, Elementor dhe Ultimate Addons për Gutenberg.

Butonat ‘Instaloni shtojcat’ në pjesën e sipërme dhe në fund të faqes do të instalojnë të gjitha shtojcat e kërkuara.

Unë u futa në një problem të vogël në këtë fazë pasi Elementor ishte instaluar tashmë në uebfaqen time të testimit të WordPress. Prandaj, kur instaluesi u përpoq të instalonte plugin, ai tha që dosja e destinacionit tashmë ekzistonte. Për të zgjidhur problemin, më duhej të fshija Elementor në mënyrë që të instaloja përsëri plugin nga kjo faqe. Ky është qartë një problem i cili duhet të adresojnë në një azhurnim të ardhshëm.

Pasi të instalohen të gjitha shtojcat, butonat “Install Plugins” do të ndryshojnë në “Importo këtë sit”.

Paraprakisht dhe Instalim i Projektimit

Një paralajmërim shfaqet kur vendosni të importoni një dizajn të faqes në internet. Kjo është një kujtesë që ju nuk duhet të bëni importin në një faqe interneti të drejtpërdrejtë dhe që pamjet me të drejta të autorit nuk do të importohen.

Paralajmërimi i faqes për import

Pasi të jetë importuar dizajni i faqes në internet, butoni ndryshon në ‘Done. Shikoni sitin! ‘. Klikimi në këtë do të ngarkojë faqen tuaj të internetit dhe do t’ju lejojë të shihni se si duket dizajni.

Përveç disa ikonave dhe imazheve me të drejta të autorit, uebfaqja ime dukej identike me atë të shfaqur në zonën e shikimit.

Shikoni faqen e faqeve Astra Starter në faqen zyrtare të Astra për të parë një listë të të gjitha modeleve që janë në dispozicion.

Zgjatja e Astra me Plugins Falas

Në faqen Astra Options, ju do të shihni një kuti që thotë se mund të zgjasni Astra me shtojca falas. Gjithsej 12 shtojca janë renditur këtu.

Postimet Unlist & Shtojca e faqeve u krijua nga Nikhil Chavan, por të gjitha shtojcat e tjera falas të listuara u krijuan nga Brainstorm Force.

Plugins Astra Falas

Pesë prej shtojcave falas ishin dizajnuar posaçërisht për temën Astra WordPress.

Ekziston një argument i mirë për këtë funksionalitet shtesë duke u integruar në temën kryesore, por vlerësoj që duke e mbajtur këtë funksionalitet të veçantë ata mbajnë versionin thelbësor të Astra me peshë të lehtë.

Shtojca Astra Hooks shton një seksion të ri Hooks në personalizuesin e temës WordPress për t’ju ndihmuar të futni me lehtësi përmbajtje, kode të shkurtra dhe Javascript.

Astra Visual Hooks Theme tregon të gjitha vendet e goditje në temën Astra. Ju gjithashtu mund t’i shihni këto grepa në faqen zyrtare të internetit Astra.

Goditje vizuale me temë Astra

Ju mund të kujtoni se më herët në këtë artikull kam shpjeguar se si cilësimet e meta, të tilla si titulli i faqes dhe pozicioni i shiritit anësor, mund të konfigurohen për secilën faqe në faqen tuaj të internetit. Shtojca Astra Bulk Edit ndihmon për të zvogëluar kohën e nevojshme për të bërë rregullime për këto cilësime në faqe të shumta. Nëse dëshironi, mund të aplikoni ndryshime për qindra faqe.

Shtojca Rivendosja Astra Customizer shton një opsion në personalizuesin e temave për të rivendosur të gjitha cilësimet. Shtë një shtojcë e dobishme, megjithëse më befason që nuk është ndërtuar direkt në personalizuesin e temave.

Një tjetër plugin i ftohtë i vetëm me Astra vetëm WordPress është Faqja kryesore Banner për Astra Theme. Siç sugjeron emri i pluginit, kjo shton një mundësi në personalizuesin e temës WordPress për të shtuar një flamur në faqen tuaj të parë.

Kjo ju lejon të ndryshoni stilin e banderolës, imazhin, tekstin, mbushjen dhe më shumë.

Faqja kryesore Banner për Astra Theme

Shtojcat e tjera falas funksionojnë shkëlqyeshëm me Astra, por mund të përdoren edhe me tema të tjera të WordPress.

Fontet e personalizuara dhe fontet me porosi typekit mund të përdoren për të instaluar skedarë shkronjash me porosi dhe shkronja typekit.

Nëse jeni duke përdorur Gutenberg, ju mund të dëshironi të provoni Addons Ultimate për Gutenberg. Shton 16 blloqe shtesë në ndërtuesin e faqeve tuaja, të tilla si kutia e informacionit, postimet dhe lista e çmimeve. Shikoni faqen e tyre zyrtare për të parë demonstrimet e secilit bllok.

Manager Sidebar është gjithashtu një shtojcë e dobishme. Shtë një zgjidhje e lehtë që lehtëson procesin e krijimit të shiritave të rinj anësore dhe administrimin e tyre.

Shtesa Ultimate për Gutenberg

Postimet Unlist & Shtojca e faqeve mund të përdoret për të fshehur faqe të caktuara në faqen tuaj të internetit nga motorët e kërkimit. Kërkimi i blerësit është gjithashtu një shtojcë e dobishme. Pasi të aktivizohet, personalizuesi i temës WordPress do të marrë një shirit kërkimi për t’ju ndihmuar të gjeni më shpejt opsione.

Shtojca e fundit falas që rekomandohet është Templator. Ky është një shtojcë e re interesante që ju lejon të ruani faqet dhe shabllonet tuaja në cloud. Më pas mund t’i eksportoni në çdo uebfaqe.

Për momentin, funksionon vetëm me Elementor. Sidoqoftë, ata do të shtojnë mbështetje për Beaver Builder dhe Divi Builder në të ardhmen. Shërbimi është falas deri në fund të vitit 2019.

Ju mund të mësoni më shumë rreth kësaj shtojce në faqen zyrtare të internetit Templator.

Astra Pro

Shtë e lehtë të shihet pse versioni falas i Astra është instaluar në më shumë se 200,000 faqe në internet. Shtë e lehtë për t’u përdorur dhe ka një përzgjedhje të shkëlqyer të modeleve të uebfaqes, dhe ka shtesë shtesë në dispozicion që zgjerojnë më tej funksionimin.

Nëse dëshironi të zhbllokoni potencialin e plotë të temës Astra WordPress, duhet të përmirësoni në versionin premium.

Karakteristikat Astra Pro

Përveç marrjes së mbështetjes me përparësi nga zhvilluesit, Astra Pro ofron shumë veçori të reja përmes moduleve. Ata që blejnë një nga paketat e agjencisë do të fitojnë gjithashtu hyrjen në bibliotekën e dizajnit të faqes fillestare.

Një total prej 18 module pro janë përfshirë me Astra Pro.

Shumica e moduleve zgjerojnë dhe përmirësojnë funksionalitetin që është në dispozicion në personalizuesin e temës WordPress, dhe mund të aktivizoni dhe çaktivizoni modulet siç e shihni të arsyeshme.

Ngjyrat & Moduli i sfondit mund të përdoret për të ndryshuar ngjyrën e pothuajse çdo pjese të dizajnit tuaj, ndërsa moduli tipografi shton shumë mundësi më shumë për rregullimin dhe stilimin e shkronjave tuaja. Moduli Spacing shton më shumë mundësi për margjina dhe mbushje.

Nëse po kërkoni të ndryshoni blogun tuaj ose të arkivoni faqe më shumë, duhet të aktivizoni Blog Pro. Kjo ju lejon të shfaqni një bio të autorit nën postimet në blog, të ngarkoni një postim të mëparshëm në blog nën atë aktual dhe të hiqni mbushjen nga imazhi i paraqitur.

Ngjyrat & Moduli i Historisë

Astra Pro shton shumë mundësi shtesë për paraqitjen gjithashtu.

Header Mobile ju lejon të shfaqni një kokë të personalizuar në pajisjet e përgjegjshme, siç janë tabletët dhe smartphone.

Seksionet e Header shtojnë një seksion të ri sipër dhe poshtë kokës, i cili është i dobishëm për shtimin e banderolave ​​dhe përmbajtjeve të tjera. Ju gjithashtu mund të përdorni modulin Sticky Header për të shfaqur një kokë fikse në krye të faqes.

Moduli Headers Page ju lejon të krijoni header më të përparuar. Ju mund të shfaqni titullin e faqes kundër një imazhi të madh në sfond dhe të tregoni lidhje të navigimit të bukës.

Titujt e faqeve

Një nga modulet më të lezetshme është Nav menu, e cila ju lejon të shndërroni menutë tuaj të vjetër të lundrimit të lundrimit në menutë komplekse mega.

Mund të shfaqni artikujt e menusë në kolona, ​​të përdorni ngjyrat, të përdorni imazhe në sfond, të theksoni etiketat dhe më shumë.

Këto karakteristika shtesë mund të përmirësojnë shumë navigacionin pasi mund të shfaqni shumë më shumë lidhje brenda të njëjtit menu.

Menyja e Navit

Moduli Layouts Custom ju jep mundësinë për të ruajtur paraqitjet personale për header, footer, 404 faqe dhe vendndodhjet e lidhjeve tuaja. Layouts mund të ruhen dhe të shtohen lehtësisht në zona të tjera të faqes tuaj të internetit.

Në të kundërt, moduli Layouts Site përmirëson personalizuesin e temës WordPress duke ju dhënë më shumë kontroll mbi gjerësinë e dizajnit dhe enën.

Shkoni në krye ju lejon të shtoni një buton lëvizës në pjesën e sipërme të majtë ose të djathtë të faqeve. Juve ju është dhënë kontroll i plotë mbi stilimin e tij dhe madhësitë e ikonave, si dhe nëse shfaqet në desktop, pajisjet e lëvizshme ose të dy.

Footer Widgets ofron shtatë paraqitje të ndryshme për zonën tuaj të futbollit.

Ju është dhënë kontrolli mbi mbushjen dhe gjerësinë e zonës së widget. Cilësimet e ngjyrave dhe tipografisë janë gjithashtu të disponueshme.

Pajisjet për këmbë

Modulet e integrimit janë në dispozicion për Shkarkime të Lehta Dixhitale, WooCommerce, LearnDash dhe LifterLMS. Aktivizimi i këtyre moduleve do t’ju japë më shumë kontroll mbi mënyrën e integrimit të këtyre shtojcave me paraqitjen dhe stilimin e faqes suaj të internetit.

Moduli i fundit është White Label, të cilin mund ta përdorni për të ri-reklamuar Astra si produktin tuaj. Kjo është diçka që agjencitë e dizajnit do ta shohin të dobishme, pasi ndalon klientët të dinë se çfarë teme WordPress përdor agjensia për të krijuar faqen e tyre të internetit.

Unë besoj se shumica e pronarëve të faqeve të internetit që përdorin Astra do të azhurnojnë në një moment pasi modulet shtesë zhbllokojnë qindra opsione të reja – veçanërisht pasi Astra Pro është në dispozicion nga vetëm 59 dollarë në vit.

Ramimet Astra Pro

Astro Pro është një temë e përballueshme e WordPress. Ata që duan të azhurnojnë mund të zgjedhin njërën nga tre paketat, të gjitha përfshijnë modulet Astra Pro që unë i mbulova në pjesën e fundit.

Paketa Astra Pro kushton 59 dollarë në vit, Paketa e Agjencisë Mini kushton 169 dollarë në vit dhe Pakoja e Agjencisë kushton 249 dollarë në vit. Këto pako mund të blihen mbi bazën e jetës pa tarifa vjetore me një kosto prej 249 $, 499 $ dhe 699 $, përkatësisht.

Të gjitha paketat vijnë me një garanci 14-ditore pa asnjë bujë 100% të kthimit të parave dhe nuk ka asnjë kufizim se sa faqe në internet mund të instaloni temën në.

Romimet Astro Pro

Paketa Astra Pro ju jep të gjitha modulet Astra Pro dhe qasje në mbështetje premium nga zhvilluesit e temave.

Përditësimi në Paketën e Agjencisë Mini jep mundësinë e përdorimit të të gjitha modeleve të faqeve të faqeve fillestare dhe shtojcës WP Portfolio të Brainstorm Force.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni ose Shtesat Ultimate për Beaver Builder ose Shtesat Ultimate për Elementor. Të dyja këto shtojca funksionojnë pa probleme me Astra Pro, kështu që janë një shtesë e mirë.

Në krye të gjithçkaje të përmendur më lart, azhurnimi në paketën e plotë të Agjencisë ju jep të dyja këto plugins ndërtues së bashku me Convert Pro dhe Schema Pro.

Me fjalë të tjera, kur përmirësoheni në Paketën e plotë të Agjencisë, ju keni akses në Astra Pro dhe të gjitha produktet e tjera të Brainstorm Force.

Cila Paketë Astra Pro Duhet të Zgjedhni?

Cila paketë Astra Pro është e përshtatshme për ju do të varet nga kërkesat tuaja dhe gjithashtu buxheti juaj.

Paketa e nivelit të hyrjes është e përsosur nëse nuk keni nevojë për qasje në hartimet e faqeve fillestare shtesë dhe nuk dëshironi të përdorni ndonjë prej shtojcave shtesë që Brainstorm Force shes.

Garancia e kthimit të parave të Astra Pro

Më vete, WP Portfolio tërhiqet nga 49 dollarë në vit, Shtesa Ultimate për Beaver Builder nga 69 dollarë në vit, Ultimate Addons për Elementor nga 49 dollarë në vit, Convert Pro nga 99 dollarë në vit dhe Schema Pro nga 79 dollarë në vit.

Nëse tashmë po planifikoni të blini disa prej këtyre shtojcave, ka kuptim që të azhurnoni në një nga paketat e agjencisë. Nëse jo, unë do t’ju rekomandoja të kurseni para dhe t’i përmbaheni paketës së nivelit të hyrjes.

Mendimet përfundimtare

Astra është pa dyshim një nga temat më të mira falas për WordPress përreth.

Tema ju lejon të importoni me lehtësi dhjetëra dizajne të faqeve në internet në kërkim profesional dhe ka një përzgjedhje të mirë të shtojcave falas që zgjerojnë funksionalitetin.

Jam i sigurt që shumica e përdoruesve do ta vlerësojnë që të gjitha opsionet përmbajnë gjithashtu në personalizuesin e temës WordPress, pasi e bëjnë personalizimin më të thjeshtë.

Pavarësisht që versioni falas është solid, besoj se shumica e përdoruesve të WordPress që përdorin Astra në një uebfaqe të drejtpërdrejtë përfundimisht do të përmirësohen në Astra Pro.

Nga vetëm 59 dollarë në vit, ju jep mbështetje premium dhe qindra opsione të reja të stilimit dhe paraqitjes. Ata që zgjedhin një paketë agjencie do të jenë në gjendje të përdorin planet e faqeve të faqeve fillestare të shënuara si “Agjenci” dhe të jenë në gjendje të shkarkojnë shtesa të tjera premium Brainstorm Force.

Shënim: nëse jeni të interesuar të shikoni disa shembuj të vendeve që përdorin në të vërtetë Astra, këtu është një vitrinë e shkëlqyeshme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map