Rishikimi i MyThemeShop – Një Klub me Temë me vlera të shkëlqyera të WordPress!

Marrëveshjet me WordPress


Kur kërkoni një temë ose shtojcë, përdoruesit e WordPress janë të prishur për zgjedhje. Me depo zyrtare, vende të dedikuara për treg dhe dyqane të ndryshme të WordPress, ka mijëra mundësi – aq shumë, në fakt, sa që shumë lehtë mund të bëhet e vështirë për të marrë një vendim.

Bërja e zgjedhjes së duhur është thelbësore për suksesin e faqes suaj, megjithatë – kështu që nuk është diçka që duhet marrë lehtë. Në fund të fundit, tema e faqes tuaj do të përcaktojë modelin e shfaqur për vizitorët tuaj, dhe shtojcat tuaja do të shtojnë shumicën e funksionaliteteve të tij.

Për t’ju ndihmuar të merrni një vendim të informuar, unë do të bëj një vështrim të thelluar në një nga vendet më të mira për të blerë tema dhe shtesa të WordPress: MyThemeShop. Si dhe duke ekzaminuar MyThemeShop në përgjithësi, unë gjithashtu do të shikoj në karakteristikat e tij kryesore, duke shqyrtuar disa nga produktet e tij më të mira dhe duke dhënë këshilla për blerësit e ardhshëm.

Le të fillojmë!

Isfarë është MyThemeShop?

Me një emër si MyThemeShop, ju mendoni se përgjigjja do të ishte e prerë. Në realitet, MyThemeShop zë një terren të mesëm diku midis një dyqani me temë WordPress dhe një ‘klub’ të WordPress. Sidoqoftë, për shkak të politikës së saj të çmimeve, ajo ndoshta priret më shumë drejt një klubi.

Faqja kryesore e MyThemeShop

Kjo pasi, megjithëse të gjitha produktet e saj (MyThemeShop zhvillon tema dhe shtojca) janë në dispozicion për të blerë individualisht, ai gjithashtu ka një mundësi anëtarësie që u jep përdoruesve qasje të plotë në të gjithë gamën e produkteve të saj..

Besoni apo jo, MyThemeShop është një nga klubet më të mëdha të WordPress rreth, mburret me një klient të ngopur me 600,000 plus, dhe një katalog të kombinuar me më shumë se njëqind tema dhe shtojca. Konkretisht, 87 tema falas dhe premium, dhe 22 plugins falas dhe premium.

Tmimet MyThemeShop

Me kaq shumë konkurrentë, si ngrihen temat dhe çmimet e shtojcave të MyThemeShop? Le të shohim çmimet e produktit.

Përveç ofrimit të një numri të produkteve falas, MyThemeShop është mjaft konkurrues me çmimet e tij për produktet individuale. Shumica e temave premium kushtojnë 45 dollarë, me disa çmime vetëm 29 dollarë. Kjo është më e përballueshme se shumë dyqane të tjera me temë premium. Për shembull, tema mesatare e ThemeForest është rreth 60 dollarë.

Pluginat kanë çmime individuale, duke filluar nga 29 deri në 77 dollarë në varësi të shtojcës. Përsëri, kjo është konkurruese me ato që shihni nga zhvilluesit e tjerë të shtojcave, siç janë ato të CodeCanyon.

Nëse dëshironi të përdorni të gjithë të temave dhe shtojcave përmes klubit MyThemeShop, do të paguani shuma të ndryshme në varësi të sa faqeve që dëshironi të përdorni produktet në:

 • Një sit – 99,47 dollarë në vit
 • Tre site – 197 dollarë në vit
 • Faqet e pakufizuara – 420 dollarë në vit

Nëse doni të përdorni temat dhe shtojcat e MyThemeShop në site të pakufizuara, klubi është pak i kushtueshëm, veçanërisht kur krahasohet me klube të ngjashme. Disa pika krahasimi janë:

 • ElegantThemes – nga 89 dollarë në vit për site të pakufizuara.
 • Themify – nga 89 dollarë në vit për site të pakufizuara.
 • TeslaThemes – nga 99 dollarë në vit për faqe të pakufizuara.
 • ThemeIsle – nga 129 dollarë në vit për deri në tre site.
 • WPMU Dev – nga 588 dollarë në vit për site të pakufizuara
 • StudioPress – nga 499 dollarë në vit për site të pakufizuara.

Një gjë e bukur për klubin e MyThemeShop është që ju mund ta përdorni atë në faqet e klientëve dhe do të merrni mbështetje. Pra, nëse ndërtoni faqe klientësh për të jetuar, kjo është një arsye për të konsideruar anëtarësimin e pakufizuar.

Do të keni qasje në çdo produkt të ri që MyThemeShop lëshon ndërsa jeni anëtar aktiv.

Temat e MyThemeShop WordPress

Tani, për gjërat e rëndësishme: Cilësia dhe zgjedhja e produkteve të saj. Do të fillojmë duke shikuar gamën thelbësore të produkteve të MyThemeShop: Temat e WordPress.

Koleksioni përbëhet nga 87 tema deri më tani – 71 tema premium dhe 16 tema falas.

Tiparet e Temës

Temat e MyThemeShop-it u krijuan me përdorshmëri në mend, dhe secila dërgon me një panel të dedikuar opsionesh temë nga e cila mund të kontrolloni cilësimet e temës, të personalizoni dizajnin tuaj dhe të importoni përmbajtje kuzhine (të keni faqen tuaj në internet dukej si demonstrimi që keni parë kur keni blerë theme).

Vlen të marrësh një moment për të diskutuar shtrirjen e plotë të këtyre opsioneve të personalizimit, të cilat i bëjnë temat shumë të gjithanshme.

Për fillim, çdo temë ka mbështetje për ngjyra të pakufizuara dhe mbështetje për Fonts Google. Ndoshta më e rëndësishmja, të gjitha temat ofrojnë mundësi të pakufizuara të sfondit, duke përfshirë një larmi modelesh të ndërtuara në sfond, ngjyrat e lartpërmendura të lartpërmendura dhe opsionin për të ngarkuar një imazh të sfondit me porosi.

Temat janë mjaft të pasura. Ka menaxhim të integruar të reklamave, butona elegant dhe të lehtë për ndarjen e sociale dhe funksionalitetin e formës së kontaktit të përfshirë me çdo temë. Të gjitha temat vijnë gjithashtu me mbështetje për të gjithë koleksionin e kartave të shkurtra MyThemeShop, duke ju lejuar të shtoni elemente të projektimit tërheqës në faqen tuaj me lehtësi.

Sidoqoftë, më e rëndësishmja është se nën të gjithë këtë është një kod i pastër, i lehtë dhe i fortë dhe një model i përgjegjshëm.

Zgjedhja e Temave

Temat janë të ndara në katër kategori:

 • Temat e Revistës (24 në dispozicion).
 • Temat e blogut (40 të disponueshme).
 • Temat e e-Tregtisë (gjashtë në dispozicion).
 • Temat e biznesit (21 në dispozicion).

Kërkimi për një temë është i lehtë, dhe faqja e internetit e MyThemeShop ka shumë karakteristika për t’ju ndihmuar. Për një fillim, mund të kërkoni për temat në secilën nga katër kategoritë që sapo kemi renditur, plus ka një kategori të veçantë për tema falas dhe të njohura. Ose, nëse preferoni, mund të filloni të kërkoni një fjalë kyçe duke përdorur funksionin e kërkimit.

Faqja e kërkimit të temës MyThemeShop

Të gjitha temat përfshijnë një vrojtim për t’ju ndihmuar të merrni një ide të dizajnit. Këto vrojtime vijnë në rreshta të tre si parazgjedhje, por, nëse preferoni një vrojtim pak më të madh, mund të zgjidhni një pamje të listës.

Ndoshta, më e dobishmja nga të gjitha, është se MyThemeShop ju lejon të zgjidhni cilat veçori dëshironi në temën tuaj. Ju mund të zgjidhni veçori nga një listë drop-down, dhe çdo temë që nuk arrin të përmbushë kriteret tuaja është hequr nga faqja e kërkimit. Ka nëntë opsione (dhe ju mund të zgjidhni më shumë se një):

 • Dy kolonë
 • Tre kolonë
 • AdSense është optimizuar
 • Kreu fiks
 • Gjerësia e plotë
 • HTML5 / CSS3
 • përgjegjës
 • slider
 • Përkthimi gati

Kur të keni gjetur një temë që ju pëlqen pamja, mund të klikoni në faqen e tij të produktit. Këtu, do të keni mundësi të lexoni më shumë rreth veçorive kryesore të temës, plus do të merrni një ide mbi popullaritetin e saj – secila temë përfshin një vlerësim të komunitetit nga pesë.

Faqja e produktit me temë Skema

Siç e prisni nga një nga shitësit kryesorë të temave përreth, secila temë gjithashtu vjen me demonstrimin e vet (ose demonstrimet).

Para se të blini një temë, ju rekomandoj të kaloni disa minuta duke eksploruar demonstrimin e saj. Do të keni mundësi të provoni paraqitjet e tij, të provoni opsionet e ndryshme të personalizimit dhe të merrni një ide të përgjithshme se si duket dhe performon tema.

Temat më të njohura të MyThemeShop

Për t’ju dhënë një shije të cilësisë vizuale të temave, le të bëjmë një moment të shikojmë disa nga më të mirat që ka për të ofruar. Asnjë shifër e shitjeve nuk është vënë në dispozicion, kështu që ne po besojmë në funksionin e kërkimit “popullaritet” këtu. (Shënim: Klikoni në një fotografi të ekranit për t’u marrë direkt në faqen demo të temës.)

Të gjitha çmimet që do të listoj janë për një licencë me një faqe. Ju gjithashtu mund të blini licenca të shumë faqeve për pak më shumë para.

1. Skema (Blog / Tema e Tregtisë)

Nga media sociale tek motorët e kërkimit, Skema është një temë e përshtatur për SERP-të dominuese – e arritur nga një plan urbanistik i hartuar me kujdes, i optimizuar nga SEO. Tema është gjithashtu shpejt e rrufetë, me shpejtësinë e sitit një faktor i rëndësishëm renditje. Sajti përdor një dizajn elegant por ende të thjeshtë, plus ai vjen i paketuar me funksionalitet rishikimi dhe menaxhim reklamash. Për një temë të fokusuar në SEO me emrin Skema, natyrisht, tema shton shënimin e nevojshëm të Skemës që fuqizon copa të pasura me Google.

Më në fund, Schema vjen me tre demonë të ndryshëm të paracaktuar – Default, Minimal dhe Shop.

Demo me temë skema

Mimi: 45 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 5 yje (322 shqyrtime).

2. SocialallyViral (Revista / Tema e Blogut)

Trafiku shoqëror po rritet vazhdimisht, dhe faqet e internetit të tëra kanë dalë duke ushqyer pothuajse ekskluzivisht jashtë trafikut shoqëror. Nëse jeni duke kërkuar të ndërtoni një uebfaqe virale sociale, u ndërtua SocialallyViral për ju – tema krenohet me një shumëllojshmëri karakteristikash për të rritur pjesët shoqërore dhe gjithashtu kujdeset për trafikun viral. Kjo do të thotë një uebfaqe me shumë butona socialë, pajisje shtesë për postimin dhe, me një vështrim të fitimit të parave, optimizim i përparuar i AdSense.

Demo me temë shoqëroreVirale

Mimi: 45 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4,5 yje (238 shqyrtime).

3. Ad-Sense (Blog / Tema e Reklamimit)

Siç sugjeron emri, tema Ad-Sense është ndërtuar posaçërisht për t’ju ndihmuar të zgjedhni të ardhurat tuaja nga reklamat e ekranit. Për ta bërë atë, ajo vjen me karakteristika të integruara për zbulimin e bllokut të reklamave, menaxhimin e reklamave dhe bllokimin e përmbajtjes për njerëzit që përdorin bllokues reklamash.

Ad-Sense gjithashtu vjen me dhjetë site demo të ndryshme për gjithçka, nga recetat tek teknologjia, moda dhe blogjet për fëmijë. Më poshtë, ju mund të shihni demonstrimin Viral, i cili është një nga të preferuarat e mia.

Site demo me temë Ad-Sense

Mimi: 45 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4.3 yje (142 shqyrtime).

4. Kuponi (Faqja e Kuponit / Tema e Blogut)

Kuponi është një temë e mrekullueshme, e krijuar posaçërisht për bizneset e kuponit. Kjo ju ndihmon të tregoni kuponat nga një shumëllojshmëri e dyqaneve duke përdorur një ndërfaqe të lehtë për t’u lundruar. Karakteristika më e mirë, megjithatë, është butoni ‘Trego kupon’, i cili kërkon që përdoruesit të klikojnë për të parë një kupon (ashtu si vepron Retailmenot). Kjo siguron që ju të merrni atë klikim të rëndësishëm të filialeve, duke krijuar gjithashtu një përvojë miqësore për blerësit.

Kuponi vjen me shtatë site demo të ndërtuara paraprakisht, duke përfshirë opsione të dedikuara për eCommerce dhe Blogging.

Site demo me temë kuponi

Mimi: 45 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4.6 yje (162 shqyrtime).

5. Korporata (Tema e Biznesit)

Korporatat janë një temë biznesi shumë qëllimesh për agjencitë, korporatat, bizneset dhe pavarur. Për t’ju ndihmuar të tregoni biznesin tuaj në dritën më të mirë, ai përfshin seksione të dedikuara për veçoritë, anëtarët e ekipit, shërbimet, një portofol, dëshmitë, planet e çmimeve dhe më shumë.

Korporata përfshin dy demo – një për një biznes të përgjithshëm dhe një tjetër për një aplikacion.

Site demo e korporatave

Mimi: 45 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4.6 yje (240 shqyrtime).

Shtojcat MyThemeShop

Si dhe tema, MyThemeShop gjithashtu ofron 22 shtesa të WordPress, duke përfshirë 18 premium dhe katër mundësi falas.

Këto shtojca ju lejojnë të shtoni një funksionalitet shumë specifik në faqen tuaj të internetit, të tilla si shirita njoftimesh, vlerësime kohë për tu lexuar dhe së shpejti faqet.

Ju mund të kërkoni për shtojcat në të njëjtën mënyrë si tematikë, por, sepse shtojcat ndryshojnë për sa i përket aftësive të tyre, faqet e produktit të shtojcave janë vendet më të rëndësishme për të kërkuar cilindo detaje që keni pas.

Do faqe shtesë ka një listë të gjatë të veçorive të shtojcës, duke ju dhënë një tregues të qartë se çfarë mund të bëjë (ose nuk mund). Do të shihni gjithashtu një vlerësim të përdoruesit, plus që ka një demonstrim të dobishëm për secilin shtojcë, në mënyrë që të mund ta shihni secilin në veprim.

Shtojcat më të njohura të MyThemeShop

Për shkak se ka më pak shtojca se temat, le të ekzekutojmë katër pluginet më të mira të MyThemeShop WordPress. Do të ofroj gjithashtu një përmbledhje të shkurtër të asaj që çdo plugin mund të bëjë.

1. Rendit Matematikën

Rank Math është shtojca e shërbimit të plotë WordPress SEO të Shërbimit të plotë të MyThemeShop. Megjithëse është mjaft e re, ajo tashmë është aktive në më shumë se 90,000 site WordPress, duke ruajtur një vlerësim prej 4.8 yje në më shumë se 420 shqyrtime në WordPress.org.

Rank Math është një alternativë e plotë për shtojcat e njohura siç janë SEO Yoast dhe All in One SEO Pack. Mund të ju ndihmojë të vendosni titujt / përshkrimet tuaja të meta, të shtoni shënjimin e skemës, të zgjedhni fjalë kyçe, të sugjeroni lidhje të brendshme dhe shumë, shumë më tepër.

MyThemeShop është duke vendosur një ton të burimeve në Rank Math, kjo është arsyeja pse ajo madje merr faqen e saj të veçantë të dedikuar.

Për momentin, Rank Math është 100% falas, por unë jam duke guxuar që MyThemeShop ka në plan ta fitojë atë në ndonjë moment.

Rendit faqen e internetit të Matematikës

Mimi: Pa pagesë | Detaje të plota

Vlerësimi: 4.8 yje (423 shqyrtime në WordPress.org).

2. Pro WP Review

Siç nënkupton edhe emri, WP Review Pro shton funksionalitetin e rishikimit në çdo uebfaqe të WordPress. Kjo ju lejon të vlerësoni produktet në stil, duke përdorur një gamë të sistemeve të vlerësimit dhe opsionet e personalizimit. Shtojca gjithashtu shton shënimin e skemës në postimet tuaja të rishikimit, e cila fuqizon funksionimin e pasur me copa të Google. (Shënim: featuredshtë paraqitur në mbledhjen më të mirë të shtojcave të rishikimit.)

WP Review Pro gjithashtu ju lejon që vizitorët tuaj të paraqesin vlerësime dhe komente për vlerësimin, dhe ju mund të shfaqni vlerësimet e përdoruesve si pjesë e kutisë tuaj të rishikimit. Një tipar tjetër i zoti është aftësia për të krijuar tabela krahasimi për të krahasuar dhe kontrastuar produkte të ndryshme.

Demo WP Review Pro

Mimi: 77 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4.1 yje (200 shqyrtime).

3. WP Quiz Pro

WP Quiz Pro ju ndihmon të ndërtoni të gjitha llojet e ndryshme të kuizeve për sitin tuaj në WordPress. Ju mund të krijoni kuize virale në stilin Buzzfeed ose zbatime më serioze, siç janë anketat ose provimet në internet.

Whatfarë është e mrekullueshme në lidhje me WP Quiz Pro është se ai përfshin karakteristika të marketingut të zgjuar për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga kuizet tuaja. Për shembull, mund të mbledhni adresa të postës elektronike para se një përdorues të fillojë kuizin ose të shikojë rezultatet e tyre, dhe gjithashtu mund të futni reklama në mes pyetjeve.

Një tipar tjetër i zoti është aftësia për të krijuar postime interaktive të listave, ku vizitorët tuaj mund të votojnë opsionet e listave individuale lart ose poshtë.

Demo WP Quiz Pro

Mimi: 67 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4.9 yje (201 vlerësime).

4. WP Regjistrohu Pro

WP Subscribe Pro ju lejon të shfaqni popup elegant dhe kutitë e pajtimit për të rritur listën tuaj të emailit. Kjo shtojcë krenohet me shumë mundësi zgjedhjesh për të luajtur, plus mbështetje për teknologjinë e synimit të daljes. Ju gjithashtu mund të integroni WP Subscribe Pro me shërbimet më të njohura të marketingut të postës elektronike, duke përfshirë AWeber dhe, natyrisht, Mailchimp.

WP Regjistrohu Demo Pro

Mimi: 29 $ | Live Demo | Detaje të plota

Vlerësimi: 4,7 yje (262 shqyrtime).

Mbështetje MyThemeShop

MyThemeShop ofron cilësi, mbështetje 24/7 për të gjithë klientët e saj. Ai zhvillohet kryesisht në publik në forumin e tij të mbështetjes, në mënyrë që përdoruesit e tjerë të mësojnë nga problemet e zakonshme.

Forumet janë mjaft aktive, me më shumë se 500,000 postime nëpër forume të ndryshme (kryesisht në forumin e Mbështetjes së Temës):

Forumi i mbështetjes MyThemeShop

Ka një seksion të veçantë për temat dhe shtojcat, plus ndarjen midis produkteve falas dhe premium. Thjesht vendosni problemin tuaj në forum dhe një nga ekipet mbështetëse të punësuar nga MyThemeShop do t’i përgjigjet pyetjes suaj menjëherë – zakonisht në jo më shumë se një orë apo më shumë.

Në vend që të përqendrohet vetëm tek anëtarët e paguar, MyThemeShop ofron mbështetje të madhe edhe për përdoruesit falas, duke besuar se mbështetja që një person merr për një produkt nuk duhet të varet nga fakti nëse ata kanë paguar apo jo.

Forumi gjithashtu mbështet një funksion kërkimi, kështu që ju të mund të kërkoni zgjidhje ekzistuese për një problem – zakonisht mënyra më e shpejtë për të gjetur përgjigje. Pyetjet e zgjidhura tregohen me një jeshile Përgjigjur pullë.

MyThemeShip gjithashtu ofron një koleksion prej 33 mësimesh video WordPress 101 që mësojnë bazat e WordPress. Ju gjithashtu mund të gjeni video edhe më tutoriale kushtuar temave dhe shtojcave specifike të MyThemeShop, dhe MyThemeShop gjithashtu ka një grup tjetër videosh të dedikuar për rregullimin e gabimeve të zakonshme të WordPress.

Pra, edhe nëse nuk jeni një klient i MyThemeShop, ju prapë mund të merrni shumë vlera nga ofertat e tyre të mbështetjes.

Më në fund, ndërsa MyThemeShop ofron mbështetje për biletat si për ofertat falas ashtu edhe për ato premium, përdoruesit e paguar marrin mbështetje përparësore, prandaj ka ende një nxitje për të hapur portofolin tuaj.

Mendimet përfundimtare

Në përgjithësi, MyThemeShop është pothuajse me siguri një nga klubet më të mira të WordPress përreth – ofron një gamë mbresëlënëse temash me një çmim të përballueshëm. Hidhni një zgjedhje të shkëlqyeshme, të gjithanshme të shtojcave dhe mbështetje të vazhdueshme, dhe nuk është e vështirë të shihni pse më shumë se 600,000 njerëz kanë marrë zhytjen dhe janë bërë klientë të MyThemeShop.

Ju mund të pyesni veten nëse duhet të blini tema në baza individuale apo si shumë punë si pjesë e abonimit të “klubit”. Sigurisht, kjo varet.

Nëse ndërtoni shumë faqe në internet – mbase si një zhvillues i pavarur ose një agjenci krijuese – atëherë anëtarësia e klubit do të jetë opsioni më tërheqës. Kjo paketë do t’ju japë qasje në gati njëqind tema për të bërë përshtypje klientët tuaj, plus secila prej tyre vjen e ngarkuar me opsione personalizimi, kështu që ju mund të përshtatni një faqe në internet për simpatizantin e një klienti.

Nëse, megjithatë, ju jeni një individ që ndërtoni një faqe të vetme, vendimi është pak më i vështirë. Nga njëra anë, ju do të kurseni para duke blerë një temë të vetme; nga ana tjetër, pagesa për një pajtim në klub ju lejon të provoni uebfaqen tuaj nën një larmi mënyrash derisa të gjeni atë të përsosur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map