Koleksi Tema Ulasan WordPress Terbaik untuk 2017 dan Selebihnya

Tempat Membeli Tema WordPress


Sebelum membeli produk, kebanyakan pengguna melayari dalam talian untuk meneliti potensi pembelian mereka. Menariknya, banyak yang mengaku terpengaruh oleh ulasan yang tidak memihak semasa menilai kebaikan produk (dan kelemahan).

Tingkah laku ini bermaksud laman web ulasan adalah perniagaan besar hari ini. Sama ada anda ingin mempromosikan barang anda sendiri atau mendapatkan komisen gabungan dengan mengesyorkan produk orang lain, ada peluang untuk menjana wang.

Keuntungan dari tinjauan dalam talian telah menyaksikan banyak webmaster melengkapkan laman web mereka dengan fungsi semakan. Pengguna WordPress, khususnya, dimanjakan dengan pilihan: Mereka dapat menambahkan ulasan ke laman web mereka dengan menggunakan banyak tema atau plugin berkualiti. (Catatan: Kami telah membahas beberapa plugin ulasan WordPress terbaik yang terdapat dalam catatan sebelumnya.

Dalam catatan ini, kami memfokuskan pada tema WordPress. Seperti yang saya pasti anda ketahui, tema dirancang terutamanya untuk menggayakan laman web anda. Walau bagaimanapun, kebanyakan tema teratas juga mempunyai beberapa fungsi terpasang yang berguna, dan semua tema yang disertakan hari ini menyokong ulasan bergaya.

Oleh itu, tanpa basa-basi lagi, dan tanpa urutan tertentu, saya menyampaikan kepada anda beberapa tema ulasan WordPress terbaik yang ada setakat ini:

Tolok

Mari kita mulakan dengan Gauge – tema ulasan pelbagai guna yang hebat. Walaupun cukup serba boleh untuk digunakan oleh kebanyakan ceruk, reka bentuk menarik Gauge sangat sesuai untuk laman web teknologi, filem, dan permainan.

Tangkapan Skrin Tolok

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh GhostPool

Sekarang, mari kita jelaskan: Gauge adalah tema ulasan khusus dan, dengan demikian, mempunyai beberapa fungsi ulasan yang mengagumkan. Contoh terbaik dari ini adalah ‘hub’ Gauge. Hub membolehkan anda memusatkan semua kandungan anda yang berkaitan dengan item tertentu. Ini merangkumi gambaran keseluruhan, berita terkini, gambar, dan, tentu saja, ulasan. Pengunjung boleh melihat antara kandungan ini dengan mengklik tab di bahagian atas setiap pusat.

Ulasan individu kelihatan menakjubkan dengan ringkasan ulasan lebar penuh di bahagian bawah catatan. Ini termasuk kebaikan / keburukan dan pemisahan skor keseluruhan antara kriteria tersuai. Peringkat keseluruhan ini juga ditambahkan sebagai lencana pada gambar kecil halaman utama. Pengunjung boleh menambahkan ‘rating komuniti’ untuk meningkatkan kredibiliti ulasan juga.

Dengan Visual Composer (bernilai $ 34), menu mega, integrasi BuddyPress / WooCommerce, dan pemasangan demo satu klik, Gauge adalah salah satu tema ulasan terbaik di sekitar.

Dapatkan Hosting

Eksplisit

Seterusnya, tema Eksplisit yang menarik dan menakjubkan. Selain banyak gambar kecil yang menarik, Explicit juga menjadikan navigasi mudah. Ini dicapai dengan menggunakan slaid yang cantik dengan animasi hover berwarna-warni yang terang. Pengunjung juga dapat menyaring kandungan anda dengan jumlah tontonan, komen, atau penilaian – terdapat lapan penapis secara keseluruhan.

Tema WordPress Eksplisit

Harga: $ 64 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh IndustrialThemes

Setiap catatan merangkumi senarai isi yang berguna, yang membolehkan pengunjung melayari gambaran keseluruhan, ringkasan ulasan, bahagian komen, atau perkara lain yang dinyatakan dalam catatan (biasanya menggunakan tag tajuk). Dengan gambar latar tersuai, ulasan mudah dilihat, ditambah tema menyokong empat sistem penilaian. Kedua-dua pengarang dan pembaca dapat meninggalkan penilaian mereka, yang dapat dibahagikan antara jumlah kriteria yang tidak terhad.

Tema yang hebat dan kaya dengan ciri, Explicit pastinya menjadi kegemaran saya!

Dapatkan Hosting

Valenti

Valenti tentunya merupakan salah satu ciri tema yang lebih hebat dalam senarai hari ini. Dengan gambar latar halaman penuh yang menarik; kesan paralaks yang mengagumkan; dan menu mega yang dinamik dan cantik, Valenti adalah salah satu tema majalah terbaik di sekitar.

Tema WordPress Valenti

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh Cubell

Pada dasarnya, Valenti adalah tema ulasan, dan disertakan dengan beberapa fungsi ulasan yang hebat. Ini termasuk kotak ulasan yang bergaya, dengan pengunjung bebas untuk menambahkan penilaian mereka sendiri. Skor keseluruhan dipaparkan pada gambar kecil anda juga.

Valenti menyokong pelbagai susun atur, ditambah pilihan penyesuaian yang tidak berkesudahan. Susun atur dikendalikan melalui skrin tetapan intuitif, dan anda boleh membuat sendiri menggunakan pembangun drag-and-drop Valenti yang terkenal. Masukkan keserasian WooCommerce dan banyak widget tersuai yang berguna (dan hebat), dan anda mempunyai salah satu tema ulasan WordPress terbaik di tangan anda!

Dapatkan Hosting

JMagz

JMagz adalah tema berita dan teknologi yang bergaya dengan fungsi tinjauan terbina dalam. Bagi pelawat yang gemar menggunakan jari, JMagz menyokong bar sisi berita terkini yang dikuasakan oleh AJAX, serta berita terkini yang berlabuh di bahagian atas halaman. Tanda harga juga termasuk plugin pembangun halaman Visual Composer, yang memberi anda fleksibiliti tata letak yang lengkap.

Tema JMagz WordPress

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh jegtheme

Fungsi tinjauan sangat kuat, termasuk kotak ringkasan ulasan yang menarik. Pengunjung boleh mencari ulasan tertentu menggunakan fungsi carian lanjutan, dan anda boleh memasukkan harga dan pautan secara langsung (lengkap dengan kod afiliasi) ke dalam catatan ulasan.

Untuk menjadikan JMagz lebih mudah digunakan, pembangun juga telah menyertakan ciri pemasangan kandungan demo satu klik, dua gaya tajuk, ditambah enam skema warna yang telah dibina – namun, anda boleh membina skema warna anda sendiri jika anda mahu.

Dapatkan Hosting

PowerMag

PowerMag adalah tema WordPress yang bergaya dan diilhamkan oleh majalah. Dinyatakan sebagai ‘tema majalah / ulasan yang paling berotot,’ PowerMag menyokong tuntutan ini dengan banyak fungsi hebat. Bahagian yang berbeza dari slot laman web anda disatukan dalam grid bergaya, lengkap dengan slaid gambar, koordinasi warna, dan kesan hover.

Tema PowerMag WordPress

Harga: $ 64 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh djwd

Ulasan kelihatan hebat terima kasih kepada ringkasan ulasan yang indah. Ini dapat digayakan dengan warna khusus, penilaian bintang atau peratusan, dan hingga enam kriteria khusus. Pengguna juga bebas untuk meninggalkan penilaian mereka sendiri, dan PowerMag secara automatik menambahkan skema mark-up yang relevan yang mendorong potongan kaya.

Untuk penyempurnaan gaya lebih lanjut, PowerMag menyokong susun atur kotak atau lebar, beberapa susun atur blog, dan beranda widget. Sekiranya itu tidak mencukupi, ia juga merangkumi pemalam premium bernilai $ 44, termasuk Visual Composer terlaris.

Dapatkan Hosting

UlasanIt

ReviewIanya adalah tema ulasan yang bersih, sederhana, dan didorong oleh komuniti, dengan penyatuan langsung dengan BuddyPress. Integrasi BuddyPress ini bermaksud bahawa pelawat anda boleh mendaftar ke laman web anda dan memulakan perbincangan di forum khusus.

ReviewTema WordPress

Harga: $ 64 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh GhostPool

Halaman ulasan mudah, memberi anda ruang untuk meringkaskan butiran / spesifikasi penting. Ulasan Ia menggunakan sistem penilaian bintang, dengan pengarang dapat menilai produk berdasarkan beberapa kriteria di bahagian atas setiap ulasan. Anda kemudian dapat membuka ruang bagi komuniti anda, dengan setiap pelawat dapat memberikan skor mereka sendiri untuk setiap kriteria. Pengunjung boleh meninggalkan penilaian mereka melalui bahagian komen juga.

Ulasan Ia menawarkan dua kulit (terang dan gelap), tujuh widget tersuai, dan halaman pendaftaran bahagian depan.

* Tidak ada fitur baru yang akan ditambahkan ke tema, namun, penulis akan terus memperbaiki bug.

Dapatkan Hosting

MagXP

MagXP adalah tema cantik dengan kemampuan ulasan terbina dalam. Reka bentuknya juga sangat serba boleh, dengan empat susun atur beranda yang berbeza, memastikan temanya dapat menyajikan pelbagai ceruk – lihat saja demo tema jika anda memerlukan bukti! Untuk kawalan lebih lanjut terhadap susun atur laman web anda, MagXP juga menyokong pencipta laman utama seret dan lepas, lengkap dengan koordinasi warna kategori dan bar sisi tidak terhad.

Tema MagXP WordPress

Harga: $ 64 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh MyThemeShop

Fungsi tinjauan bersih, dan kerana skema warna yang dapat disesuaikan, membolehkan anda membuat ringkasan yang menarik. Tema ini juga menyokong tiga sistem penilaian – bintang (/ 5), peratusan (/ 100), dan skor (/ 10).

Tema yang sangat indah, MagXP dioptimumkan untuk SEO, kelajuan, dan mudah alih.

Dapatkan Hosting

Jalan masuk

Masuk adalah tema majalah WordPress yang cantik dan minimum. Ini menggunakan banyak ruang kosong, yang benar-benar membiarkan kandungan anda menjadi yang terdepan – sama ada kandungannya adalah gambar, catatan blog, atau ulasan.

Tema Masuk Masuk WordPress

Harga: $ 49 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh gawibowo

Fungsi tinjauan agak diperkemas, tetapi ini memastikannya sesuai dengan reka bentuk minimalis tema. Anda boleh meletakkan ringkasan ulasan di bahagian bawah catatan blog anda, lengkap dengan penilaian keseluruhan daripada lima, dan penilaian individu berdasarkan kriteria tersuai. Ulasan menggunakan sistem penilaian bintang, dan temanya menyokong widget ulasan terkini.

Di luar ulasan, Entrance boleh mempunyai dua susun atur yang berbeza, penyesuai tema yang mesra pengguna, dan empat susun atur catatan blog yang telah ditentukan sebelumnya. Anda juga boleh menggayakan catatan blog anda mengikut keperluan khusus anda daripada pembuat kandungan seret-dan-lepas.

Dapatkan Hosting

Kod berita

Kod Berita adalah tema majalah yang sangat serba boleh yang dilengkapi dengan fungsi laman web tinjauan. Ia menyokong slaid gaya grid, menggunakan gambar kecil untuk benar-benar mencerahkan halaman utama. Anda juga boleh mewarnai kod kategori anda untuk menjadikan laman web anda kelihatan cantik, dan anda boleh menggunakan gambar latar belakang, warna, atau corak untuk gaya tambahan.

Tema WordPress NewsCode

Harga: $ 49 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh BBOSA-Tema

Ringkasan ulasan kelihatan hebat juga, dengan skor keseluruhan daripada 100 ditambah kriteria khusus tanpa had untuk menilai item. Anda juga boleh memilih warna, dan penambahan skema yang diperlukan akan ditambahkan secara automatik pada ulasan – penambahan skema bertanggungjawab untuk Coretan Kaya Google.

Kod berita juga menyokong pilihan tipografi yang luas (600+ fon), tujuh susun atur khas, dan kulit yang terang dan gelap.

Dapatkan Hosting

SwagMag

SwagMag adalah tema gaya majalah yang menggunakan konsep yang menarik: ini pada dasarnya membolehkan anda membahagikan laman web anda menjadi ‘laman mini’ yang tidak terhad. Ini membolehkan anda menyimpan kandungan yang berkaitan dalam satu tempat – bagus untuk organisasi – dan juga membuat rupa dan nuansa yang unik untuk setiap bahagian.

Tema SwagMag WordPress

Harga: $ 54 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh IndustrialThemes

SwagMag kemudian menarik kandungan terkini dari setiap laman web mini dan menggabungkannya di halaman depan. Halaman depan (dan setiap halaman depan laman web mini) kelihatan hebat, dengan koleksi karusel dan slider menjadikan laman web anda sangat senang dilayari. Anda boleh menyesuaikan setiap halaman sepenuhnya dengan warna tersuai, tajuk terang / gelap, dan gambar latar – SwagMag merangkumi hampir 50 gambar stok yang dapat digunakan sebagai latar belakang halaman penuh, atau anda boleh memuat naik sendiri.

Tema ini juga merangkumi fungsi ulasan, dengan kotak berasingan untuk gambaran keseluruhan tinjauan (kebaikan / keburukan, ciri utama, ringkasan, dll.), Dan penilaian keseluruhan berdasarkan kriteria yang anda tentukan.

Dapatkan Hosting

Skema

Seperti namanya tema, Skema sangat dioptimumkan untuk SEO – ia mengikuti semua amalan terbaik SEO, ia merangkumi semua penambahbaikan mesin pencari yang berkaitan, dan cepat. Tema ini juga menarik, dengan dua susun atur yang berbeza. Satu menampilkan gambar kecil yang besar, sementara yang lain melepaskan gambar kecil untuk reka bentuk yang lebih minimalis.

Tema Skema WordPress

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh MyThemeShop

Skema juga merangkumi sistem tinjauan terbina dalam, yang membolehkan anda meningkatkan ulasan anda dengan susun atur dan ringkasan khusus. Pengunjung boleh menyemak catatan anda dalam komen juga, sehingga anda dapat lebih memahami isi yang dinikmati oleh penonton anda.

Mahu lebih? Tema ini juga menyokong latar belakang tanpa had, keseluruhan katalog fon Google, dan 350+ ikon. Ini menambah coretan kaya yang relevan pada catatan anda juga, yang akan meningkatkan CTR anda dari mesin pencari.

Dapatkan Hosting

Kajian

Ulasan adalah tema WordPress yang bergaya dan serba boleh. Dengan reka bentuk gaya majalahnya, anda boleh membuat laman web untuk pelbagai tujuan. Sebagai contoh, anda boleh menggabungkan laman web yang merangkumi permainan, muzik, filem, dan teknologi dengan lancar. Dan, berkat integrasi Komposer Visual, anda juga boleh merancang susun atur anda sendiri.

Tema WordPress Ulasan

Harga: $ 49 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh GhostPool

Anda boleh membina pusat pusat untuk setiap item yang diliputi, lengkap dengan gambar pilihan lebar penuh – anda juga boleh memasukkan video di tempatnya jika anda mahu. Hab ini memudahkan pengunjung menavigasi ke kandungan yang berkaitan, seperti ulasan, berita, gambar, dan video item.

Dengan nama seperti The Review, anda boleh yakin bahawa tema tersebut menyokong fungsi ulasan yang terbaik. Catatan ulasan disertakan dengan penilaian editor dan pengguna, dan skornya dipaparkan pada gambar kecil siaran. Untuk gaya yang dipertingkatkan, anda juga boleh menambahkan gambar latar belakang halaman penuh dan tanda petik yang menarik untuk setiap siaran.

Dapatkan Hosting

NanoMag

NanoMag menggunakan warna dan estetika gambar lakaran tulisan anda dengan indah dengan hasil yang menarik. Dengan banyak ciri reka bentuk yang berbeza – blok pembangun 14 halaman, gaya header empat, gaya empat megamenu, dua susun atur, dan warna tanpa had – kemungkinan benar-benar tidak berkesudahan.

Tema NanoMag WordPress

Harga: $ 49 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh jellywp

Tema NanoMag juga dilengkapi dengan ciri-ciri. Ini termasuk perpustakaan fungsi kod pendek, bar sisi tidak terhad, dan ulasan ulasan. Ulasan kelihatan hebat, dengan kotak ringkasan yang bergaya (dengan kriteria khusus tanpa had) sesuai dengan warna pilihan anda.

Tidak cukup untuk anda? Nah, NanoMag juga menyokong butang pengurusan iklan, slaid siaran, dan perkongsian media sosial. Ia juga serasi dengan WooCommerce dan BuddyPress.

Dapatkan Hosting

Gonzo

Gonzo mesti menjadi salah satu tema ulasan WordPress kegemaran saya, dengan reka bentuk dan organisasi logik yang cantik. Ia dilengkapi dengan dua gaya blogroll, atau anda boleh membina susun atur khas menggunakan lima komponen susun atur. Ini membolehkan anda membuat reka bentuk yang agak kompleks tetapi, untuk tema majalah, Gonzo berjaya tetap tidak rapi dengan banyak ruang putih.

Tema WordPress Gonzo

Harga: $ 49 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh OllieMcCarthy

Ulasan kotak agak kecil, tetapi membolehkan anda menambahkan kriteria dan skema warna anda sendiri. Ia kelihatan hebat dan boleh ditambahkan ke bahagian atas atau bawah catatan anda. Gonzo juga menyokong dua sistem penilaian – peratusan dan bintang. Kiriman ulasan berkongsi taksonomi yang sama dengan catatan WordPress biasa, jadi anda boleh memilih untuk membuat kategori ulasan yang berasingan atau mencampurkannya dengan kandungan biasa anda.

Tema yang memukau secara visual, saya sangat mengesyorkan melihat demo!

Dapatkan Hosting

15Zine

15Zine adalah satu lagi tema indah yang dibina oleh Cubell, pembangun Valenti. Ia dicipta ‘untuk 2015’ dan, dengan itu, menggabungkan banyak trend reka bentuk moden. Halaman utama disusun dengan baik, dengan banyak modul yang berlainan untuk membuat susun atur yang rumit, tetapi tanpa kelihatan berantakan. Pembangun telah melakukan dengan sangat baik dalam menggabungkan banyak gambar (berdasarkan gambar kecil) dengan banyak ruang kosong. Hasilnya akan mengejutkan anda!

Tema WordPress 15Zine

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh Cubell

Catatan kelihatan sama menakjubkan. Anda boleh menambah banyak gambar yang diketengahkan dengan lebar penuh, dan bahkan menambahkan kesan paralaks – elemen reka bentuk yang indah ini memberi tema kemampuan bercerita yang mengagumkan. Tipografi yang digunakan di seluruhnya berbeza, dan temanya mempunyai banyak ciri hebat lain – megamenus yang sedang tren, carian Ajax langsung, dan iklan bawaan, untuk beberapa nama.

Bagi fungsi tinjauan, ulasan kelihatan ringkas tetapi bergaya, dengan fon yang dapat disesuaikan sepenuhnya – walaupun saya lebih suka pilihan lalai yang berbeza. 15Zine menyokong dua jenis tinjauan (lebar setengah dan lebar penuh), ditambah beberapa widget ulasan yang menarik.

Dapatkan Hosting

Perisa

Flavour adalah tema majalah AJAX yang hebat. Tema ini membolehkan anda membina rangkaian laman web mini, yang membolehkan anda memisahkan, menyasarkan, dan menandakan bahagian yang berbeza dari laman web anda. Laman web mini ini boleh dihubungkan dan juga dihubungkan di laman utama.

Tema Perisa WordPress

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh IndustrialThemes

Fungsi tinjauan, khususnya, sangat komprehensif. Setiap ulasan dilengkapi dengan bahagian yang berasingan untuk perincian item, ringkasan, dan skor, yang membolehkan anda melukis gambar lengkap untuk khalayak anda. Ulasan kelihatan bersih, dan dilengkapi dengan kriteria tanpa had serta penilaian editor dan pengguna yang berasingan – pengguna juga dapat menilai item menggunakan set kriteria yang sama sekali berbeza. Dan, untuk mendorong perbincangan, sistem tinjauan dimasukkan ke dalam sistem komen.

Rasa sarat juga dengan fungsi yang hebat, dari kod pendek yang kuat hingga widget tersuai. Ia juga menyokong pemasangan demo satu klik, agar anda dapat berjalan dengan lebih cepat.

Dapatkan Hosting

Teka-teki

Seterusnya, Teka-teki – tema majalah yang terang, berani, dan berwarna-warni. Catatan baru ditambahkan ke grid halaman utama, tanpa dua grid sama. Ini kerana setiap item grid menyokong lapan susun atur dan warna tanpa had untuk latar belakang kapsyen. Anda boleh memastikan setiap elemen tetap seragam dan teratur, atau anda boleh mencampuradukkan grid eklektik dengan hasil yang hebat – lihat tangkapan skrin demo untuk melihat sejauh mana keberkesanannya! Terdapat juga kesan hover animasi pada setiap item, yang menjadikan laman web anda terasa dinamik dan hidup.

Tema WordPress Teka-teki

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh ThemeREX

Fungsi tinjauan kelihatan hebat, dengan kotak yang diselaraskan warna yang menampilkan kriteria ulasan tanpa had dan sistem penilaian bintang. Pembaca boleh mengklik dua tab di bahagian atas untuk beralih antara penilaian pengarang dan pengguna.

Teka-teki juga merangkumi pilihan penyesuaian lanjutan, ciri menu sampingan, dan slaid gambar yang bergaya.

Dapatkan Hosting

Papan Berita

Newsmag adalah tema gaya akhbar yang moden. Ia mempunyai lebih dari 60 kombinasi susun atur, 22 widget tersuai, dan banyak penyesuaian, yang memberi anda platform untuk membina laman web yang sempurna. Banyak laman web memaparkan pautan yang sama berulang-ulang, dan Newsmag mempunyai penyelesaian inovatif untuk ini: ‘Sistem Artikel Unik’ yang menghalang artikel daripada disenaraikan lebih dari sekali di laman utama.

Tema WordPress NewsMag

Harga: $ 49 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh tagDIV

Terdapat fungsi tinjauan dalaman yang disertakan di luar kotak, dengan tiga sistem penilaian berasingan – bintang, peratusan, dan mata. Peningkatan skema secara automatik ditambahkan ke tinjauan ulasan sehingga kandungan anda akan menampilkan coretan yang kaya di SERP.

Newsmag menawarkan pemasangan kandungan demo satu klik, dengan enam demo unik untuk dipilih. Ia juga dihantar dengan fungsi kod pendek yang berkaitan dengan surat khabar, gelangsar leret mesra mudah alih, dan penyatuan iklan Google AdSense.

Dapatkan Hosting

Kertas Lama

OldPaper adalah tema ulasan kegemaran saya kerana gaya klasiknya. Seperti namanya, pemaju memilih reka bentuk ‘gaya lama’, dengan banyak ruang kosong. Ia dilengkapi dengan tujuh skema warna yang telah dikonfigurasikan, walaupun anda bebas merancang sendiri.

Tema WordPress OldPaper

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh petir

Sistem tinjauan kelihatan hebat, dan anda boleh menambahkan ulasan pada sebarang catatan, halaman, atau jenis catatan tersuai. Ulasan boleh digayakan dengan warna, kriteria, dan tipografi pilihan anda. Terdapat juga tiga sistem penilaian. Selain menambahkan ulasan pada catatan anda, ada juga tiga widget khusus untuk menampilkan ulasan anda di ruang widget apa pun.

OldPaper juga menyokong tiga gaya tajuk yang unik, dua di antaranya menampilkan sepanduk iklan yang menonjol – cara pasti untuk meningkatkan pendapatan iklan.

Dapatkan Hosting

Interaktif

Interaktif adalah tema blog dan majalah yang kelihatan profesional. Ia mempunyai kisi pos yang cantik di bahagian atas halaman, dengan gambar kecil yang besar menjadi elemen reka bentuk yang penting – grid juga membantu navigasi. Ia dilengkapi dengan tiga susun atur halaman utama, dan banyak widget tersuai sehingga anda dapat memasukkan banyak pautan.

Tema WordPress Interaktif

Harga: $ 59 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh MyThemeShop

Ulasan mempunyai kotak berwarna terang. Tanpa elemen reka bentuk yang mencolok, ini menjadikan pengunjung tetap fokus pada kandungan anda. Namun, pada pendapat saya, warna berani, penilaian bintang, dan reka bentuk minimum kelihatan bersih dan mudah dicerna.

Tema ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri, termasuk latar belakang tanpa had, 600+ fon Google, integrasi AdSense, tag awan, ticker berita, dan megamenu.

Dapatkan Hosting

Enjin

Engine adalah tema majalah berprestasi tinggi dan bergaya. Titik jualan utama tema adalah fungsi drag-and-drop yang komprehensif – tanpa sekatan. Sekiranya anda dapat memikirkannya, anda boleh melakukannya dengan Engine, dan ini memberi anda kemungkinan susun atur yang hampir tidak terhad.

Tema WordPress Engine

Harga: $ 64 | Demo Langsung | Maklumat Lengkap | oleh IndustrialThemes

Engine juga membolehkan anda membina laman web khusus, cara yang berkesan untuk anda memisahkan laman web anda. Anda boleh mendedikasikan sebuah laman mini untuk setiap kategori, dan setiap laman web mini itu menyediakan susun atur, logo, gambar latar, skema warna, dan tipografi yang unik.

Fungsi ulasan tema juga sangat hebat. Terdapat kotak ringkasan yang berasingan untuk gambaran keseluruhan dan penilaian, dan masing-masing memungkinkan untuk mendapatkan gambar latar belakang tersuai. Sebilangan besar fungsi tinjauan membenarkan kriteria tersuai, tetapi Engine mengakui bahawa tidak semua kriteria sama pentingnya. Oleh itu, anda boleh menilai kriteria anda semasa mengira keseluruhan penilaian – sentuhan yang bagus.

Dapatkan Hosting

Pemikiran Akhir

Ini menyimpulkan koleksi tema ulasan WordPress terbaik kami untuk tahun 2017. Ketahui tema tinjauan kualiti lain?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me