40+ Temat më të mira të WordPress për Tregtarët e Auto, Qiratë e makinave, Garazhe dhe Mekanikë

Marrëveshjet me WordPress


Industria e automobilave – dhe të gjitha shërbimet e ndryshme ndihmëse të ofruara për të kujdesur për të – është e madhe. Ka tregtarë automobilash, qira makinash, dyqane riparimi makinash, mekanikë, lan makina, garazhe, pikturë automatike, xhami automatik, dyqane trupash, diagnostikim automjetesh… Lista vazhdon dhe vazhdon. Të gjitha këto ndërmarrje, sado të mëdha ose të vogla, kanë nevojë për një prani në internet, dhe, për fat të mirë, ka një gamë mjaft tematike të temave dhe shablloneve në dispozicion – të gjitha të dizajnuara posaçërisht për bizneset në lidhje me automobilat.

Për shembull, faqet e internetit të tregtimit automatik mund të duan të rendisin një katalog automjetesh dhe liste të filtrueshme, fusha kërkimi të personalizuara, ‘shfletoni sipas opsioneve dhe fushave të ndryshme për të ndihmuar klientët e mundshëm të gjejnë automjetin e duhur. Karakteristika të tjera të interesit mund të jenë krahasimet e automjeteve dhe listat e shikimit, aftësia për të menaxhuar inventarët e automjeteve dhe kalkulatorët e huazuar të integruar – përsëri, lista vazhdon …

Më poshtë, ne kemi bashkuar një listë me më shumë se 40 tema që ju të shfletoni – të gjitha ushqimet për pjesë të ndryshme (dhe shpesh specifike) të kësaj industrie të gjerë dhe në rritje!

Le të fillojmë…

Contents

Motors

motors-car-Përfaqësitë

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 4 opsione të avancuara të kërkimit të personalizueshme që ju lejojnë të zgjidhni fushat dhe të dhënat që do të shfaqen.
 • Rrjeti i inventarit dhe paraqitjet e listave të mbështetura nga meta kutitë për filtrimin dhe renditjen.
 • Opsionet e faqeve të artikujve të inventarit për të shfaqur informacionin e automjetit.
 • Karakteristikat e faqes së krahasimit të automjeteve për tu krahasuar me automjetet konkurruese.
 • Llogaritësi i financave për të llogaritur ripagimet e huasë dhe mujore për automjetin.
 • Shes një plan urbanistik të përfshirë.
 • nga StylemixThemes

Faqja e Lidhjes me Temë me Qira WordPress

makinë-qira

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar me integrimin e buletinit, formularin e kontaktit për të punuar dhe formularin e arkë.
 • Skedat e parashikimit të automjeteve në dispozicion.
 • Vjen me një shtrirje rezervë.
 • Navigacion me një faqe.
 • nga XpeedStudio

garazh

garazh

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Slayer Slayer dhe Revolution Slider përfshirë.
 • 99+ kodet e personalizuara.
 • Vegël ndërtuese me forma të personalizuara që ju lejon të krijoni forma të llojeve të ndryshme, si pyetësorë, forma kontakti me lloje të ndryshme fushash.
 • nga cmsmasterët

Tregtari i makinave

makinë-tregtar

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Vizitorët në uebfaqe mund të krijojnë llogaritë e tyre, dhe pastaj lehtë të rendisin dhe shesin makina.
 • Mund të përdoret nga njerëz të rregullt që duan të shesin veturat e tyre.
 • Hyrja dhe redaktimi i informacionit personal mund të bëhet duke përdorur një panel rrëshqitës para.
 • Markoni çdo imazh me logon.
 • Llogaritësi i integruar i huasë dhe konverteri i monedhës.
 • U përfshinë widget e përparuara e kërkimit, krahasimi i automjeteve dhe lista e shikimit.
 • nga ThemeMakers

Shërbimi i makinave

makinë-shërbimit

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Kurseni 153 dollarë në përmbajtjen premium që përfshin Visual Composer, Slider Revolution dhe 10 imazhe premium.
 • Përfshinë formën e takimit, formularin e kontaktit ajax dhe 90 ikona me premium të lidhura me makinë.
 • Shabllone me 12 faqe, menu ngjitëse, prekëse rrëshqitëse miqësore dhe karusele.
 • Vendosja inteligjente ngjitëse e disponueshme për çdo kolonë.
 • Elementdo element i përmbajtjes vjen me mundësi.
 • nga QuanticaLabs

AutoDealer

autodealer

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Sistemi i paraqitjes Frontend – përdoruesit mund të paraqesin automjete për shitje.
 • Paketat e integruara të pagesave.
 • Paneli i përdoruesit të frontit.
 • Përdoruesit mund të regjistrohen si tregtarë ose përdorues të rregullt.
 • 18 pajisje widgetash.
 • nga ThemesDepot

Transferet

transfertat

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Vjen me një sistem prenotimi të fuqishëm dhe plotësisht duke punuar, një menaxher disponueshmërie dhe rezultate të përparuara të kërkimit.
 • Opsioni për të zgjedhur sistemin e rezervimit të plotë me pagesa, ose vetëm sistemin e rezervimit pa pagesa dhe konfirmim manual të prenotimit.
 • 10 pajisje shtesë shtesë personal.
 • Menaxhimi i inventarit u bë i lehtë.
 • nga Themeenergjia

Hape deren

hape deren

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Llogaritësi i huasë, kodet e personalizuara dhe shabllonet e faqeve me porosi.
 • Forma hyrëse opsionale për njerëzit që të postojnë listat e tyre.
 • Ngarko vetëm një imazh të madh, dhe tema do të kujdeset për madhësinë / prerjen për shfaqje në të gjithë sitin në madhësi të ndryshme.
 • Kërkim i avancuar (sipas modelit, vitit, llojin e trupit dhe më shumë) dhe krahasoni listat, përfshirë funksionin ‘Shfletoni Nga’.
 • Mbështetje video në faqen e detajeve të listës.
 • nga BuchmannDesign

Imazhi automatik

autoimage

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Një model shitje automatik në një faqe.
 • Mbështetje WPML.
 • Icon FontAwesome – ikona automatike me porosi – të përfshira.
 • nga Templines

radial

radial

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Faqe Hyrëse përmban një numër opsionesh – shirit i madh ose imazh statik, kuti teksti, 2 lloje kutish informacioni me imazhe, ose për të treguar ofertat më të njohura.
 • 5 vegël të rregulluara për temën.
 • Renditja e listave të makinave, rezervimit dhe formularit të kontaktit janë përfshirë.
 • Përfshihet resizerja e figurës JavaScript.
 • nga temat e Portokallit

Redline

Redline

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Inventari i integruar dhe kërkimi i automjeteve – specat e automjeteve mund të rregullohen lehtë.
 • Përfshirë edhe pluginin për shitje të makinave (34 dollarë).
 • Fushat e kërkimit mund të personalizohen.
 • Përkthimi i gatshëm.
 • nga ProgressionStudios

Limo King

limo-mbret

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Navigacion lundrues.
 • Vjen me GoodLayers Builder Page.
 • Tabela e normave të flotës dhe forma e rezervimit të mbushura në temë.
 • Shtojcë WPML e pajtueshme.
 • nga GoodLayers

Tregtia e automjeteve automobilistike

automobilistik

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Faqosjet e faqeve.
 • Listimet e filtrueshme, plotësisht të kërkueshme.
 • Përfshinë një widget të personalizuar për shfaqjen e listave të ngjashme.
 • Sistemi i mirëmbajtjes së inventarit dhe llogaritësi i kredisë.
 • Krahasimet e listës së automjeteve.
 • Forma të kontaktit të personalizuara me ReCaptcha.
 • nga Themesuite

CarPress

carpress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema më e shitur e WordPress të të gjitha kohërave për punëtori dhe tregtarët e makinave.
 • WPML i pajtueshëm, i përkthyer në gjuhë 7+.
 • Përfshin shumë paraqitje të ndryshme faqesh.
 • nga ProteusThemes

Rentify

rentify

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Procesi i thjeshtë i rezervimit.
 • Listimet e pastra dhe të hollësishme të makinave.
 • E përputhshme me shtojcën e Sistemit të Qiramarrjes së Automjeteve nga KestutisIT (kërkohet dhe shitet veçmas).
 • Opsione të avancuara të qirasë.
 • Integrimi i portës PayPal dhe manual.
 • Vende të shumta marrëse dhe largimi.
 • nga uouapps

Riparimi i automjeteve & Mekanik veturash

auto-riparim-car-mekanik

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 10 koka dhe 20 paraqitje të futbollit, opsioni ngjitës i kokës.
 • Opsioni i menusë me një stil faqesh.
 • Vegël lëkure me temë me 4 lëkurë të paracaktuar.
 • Opsion animacioni CSS për shumicën e elementeve.
 • 1200 grup premium ikonë, gjithashtu mund të ngarkoni ikonat tuaja personale.
 • nga Vamtam

456 Riparimi

456-riparim

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 2 variacione të kokës.
 • Shtojcat Premium të përfshira- Slider Sidebars Slider, Pretty Loader, Composer Visual, Ultimate Von Addon, Slayer Layer, Carousel Logo dhe Tabelat e Lehta.
 • Përkthim plotësisht i gatshëm me mbështetje WPML.
 • Formulari i kontaktit 7.
 • nga lidplussdesign

Shire makine

makinë-Shire

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 3 paraqitjet e faqes fillestare, 2 faqosjet e faqeve të shërbimit.
 • Përbërësi vizual dhe Revolucioni Slider përfshirë.
 • Numri i moduleve / kodeve të shkurtra.
 • nga Rruga Shabllon

Shpejtësia e lartë

top-speed

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Shtojcat Premium të përfshira – Vizual Composer, Slider Revolution dhe Easy Social Share.
 • 2 paraqitje të ndryshme header – minimale standarde dhe me porosi.
 • 7 seksione në faqen kryesore, secila prej të cilave mund të shfaqet ose fshihet.
 • Kërkoni në dispozicion në shumë vende.
 • Kalkulatori i huasë dhe modelet e faqeve me porosi të përfshira.
 • nga BuchmannDesign

AutoDoc

autodoc

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Shumë ndryshime në faqen kryesore dhe 4 lëkurat me ngjyra.
 • Mbështetja e formularit të kontaktit dhe integrimi i MailChimp.
 • Pencil i Verdhë: Redaktori Visual CSS i Stilit të përfshirë – ndihmon personalizimin në kohë reale.
 • nga Templines

Tema e automobilave me WordPress – Garazh

automotive-wordpress-theme-garazh

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Forma e Kontaktit 7 përfshirë.
 • Kërkimi i produktit Ajax.
 • Integrimi i MailChimp.
 • Luajtës i vetë-programeve video HTML5.
 • nga ThimPress

Auto

auto

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Vjen me elemente të dizajnuar mirë të zgjedhura posaçërisht për automatik.
 • Përkthyer tashmë në 14 gjuhë.
 • Widgets personal për kohën e hapjes, vendet e punës, tabelat e çmimeve dhe më shumë.
 • nga ProteusThemes

Rentit

rentit

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 6 stilet e faqes në shtëpi.
 • Kanale me opsione të shumta pagese dhe sisteme kuponi.
 • 4 pamje të listës së makinave.
 • Procesi i rezervimit të makinave i integruar me WooCommerce.
 • Filtrat e kërkimit interaktiv.
 • nga Jthemes

Dinalari i makinave – Larja e makinave & punishte

makinë-dinal

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • I përshtatshëm për dyqanet mekanike dhe riparimin e makinave.
 • 30+ kodet e personalizuara.
 • Përbërësi vizual dhe Revolucioni Slider përfshirë.
 • nga WPmines

mekanik

mekanik

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Modelet e faqeve të personalizuara.
 • 100 ikona premium makinash.
 • Karusel unik.
 • Vegla me porosi që mund të përdorni për Informacionin e Kontaktit, Kutinë e listave, orët e hapjes dhe kutinë e tekstit.
 • Mbështetje RTL.
 • nga ThemeTrail

AnyCar

anycar

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 8+ opsione të faqes fillestare, 3 opsione për kokë.
 • Built-in Visual Composer Builder Faqe, mbështetje për Revolution Slider.
 • 60+ elemente.
 • RTL dhe përkthimi gati.
 • nga linethemes

Carell

Carell

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Shtoni, modifikoni ose fshini fushat e kërkimit, kontroll të plotë mbi rezultatet e kërkimit.
 • 5 stilet e lundrimit.
 • Llogaritësi i integruar i huasë.
 • Renditur sipas veçorive të listave të përfshira.
 • Një numër i widget-ve me porosi.
 • nga Pebas

Lajmet e makinave

carnews

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar për Blog, Lajme, Shqyrtime, Video.
 • Tabelat e çmimeve, lajmet e shënimeve të përfshira.
 • Sondazhet dhe votimi, abonimi me email me MailChimp.
 • Integrimi WooCommerce posaçërisht për automjetet.
 • nga Pixarwpthemes

mekanik

mekanik-premiumlayers

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Gjenerator i shkurtër i kodit miqësor për përdoruesin.
 • Menaxheri i Stileve – Ndryshimi i stilit 1 klikues për shumë elementë kryesorë.
 • Variacione në titullin e faqes – tekst promovues statik, tekst promovues rrëshqitës, rrëshqitës, imazh i paraqitur.
 • Përputhshmëria me WPML dhe mbështetja RTL.
 • Forma e kontaktit Ajaxified dhe faqja në ndërtim e përfshirë.
 • nga Premiumlayers

WP Pro Automotive

automotive-contemponic

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Ndërtuar për të shfaqur listat, paraqitjet në front dhe sistemin e menaxhimit.
 • Menaxhim i thjeshtë i renditjes, hartat e fuqishme të ndërtuara me porosi të ndërtuara.
 • Paneli i opsioneve të administratorit të pakontrolluar me Ajax, të grumbulluar me bukë.
 • 6 shabllone faqesh me porosi dhe 16 pajisje widgetash.
 • nga Contempoinc

CarZone

car-zone

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar për tërheqje automjetesh dhe shërbime të riparimit të makinave.
 • Sistemi i prenotimeve për të lejuar përdoruesit të rezervojnë, konfirmojnë dhe anulojnë.
 • Rrëshqitëse të shumta të përfshira.
 • 80+ kodet e personalizuara.
 • 5 stile me kokë.
 • nga Temat Aivah

oktan

oktan

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Të integruar për shitjen e makinave (34 dollarë) – përfshin inventarin e automjeteve, kërkimin dhe veçoritë e tjera të përparuara.
 • Ndihma e integruar për drop-downs dhe menu mega.
 • Forma e Kontaktit të përfshira me temë dhe mund të modifikohet për t’iu përshtatur çdo qëllimi.
 • nga ProgressionStudios

Bengkel

bengkel

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Përfshinë ndërtuesin e faqesOrigin.
 • Mund të shtoni sfondin e heroit dhe Shfaqni / Fshehni Titullin e faqes.
 • Fushat e widget: 1 shirita anësorë, 4 këmbësorë, 1 shirita anësor i shërbimit.
 • 7 templates faqe dhe kokë butoni të përfshira.
 • nga Themesawesome

Yje Auto

auto-yjet

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Zgjidhni shënjat që dëshironi të shfaqni në listat / imazhet.
 • Faqja e detajeve të automjeteve.
 • Menaxhimi i listës së reklamave në Frontend, pulti i përdoruesit / panelit tregtar.
 • Krahasimi i listave anësore.
 • Filtrat e kërkimit mund të personalizohen.
 • nga imitemat

Driveme

driveme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema e drejtimit të shkollës së drejtimit.
 • 3 faqet shtëpi, faqja e kurseve dhe faqja e prenotimeve.
 • Shtojca me porosi të inbuilt për Paypal / Stripe (Kartë krediti) / Pagesë offline.
 • Efektet e ftohta të animacionit.
 • 404 faqe.
 • nga Jthemes

Tema e shitësve të makinave

makinë-tregtar-premium-press

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 100+ Opsione të administratorit.
 • Buxheti i integruar dhe modelimi i opsioneve të taksonomisë që mund të përdoren për paraqitje nga përdoruesit, si dhe për kërkim të përparuar.
 • Përdoruesit marrin llogarinë e tyre dhe mund të qasen dhe modifikojnë detaje.
 • Mbështet paketat e anëtarësimit për shitësit e makinave.
 • Anëtarët mund të ngarkojnë dhe shkëmbejnë imazhe, video, muzikë & docs.
 • nga PremiumPress

Autotrader

auto-tregtar

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mund të instalojë automatikisht përmbajtjen demo.
 • Të gjitha filtrat dhe opsionet e klasifikimit të makinave me porosi të ndërtuara në një modul të veçantë brenda administratorit të WordPress.
 • Reklamat standarde të banderolave ​​të përfshira.
 • Shitësit mund të publikojnë reklamat e veturave të tyre.
 • Modul i formës së kontaktit që mundëson krijimin e çfarëdo forme kontakti.
 • nga Themefuse

BeTheme

të jetë

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Zona e sipërme e Widgetized.
 • 12 lëkurë të paracaktuar, gjenerator të lëkurës 1 klik.
 • Lehtë për të vendosur prejardhje me porosi.
 • 200+ kode të shkurtra.
 • Shumë faqe të para-ndërtuara.
 • nga Muffingroup

Wheelsberry

wheelsberry

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar në stilin e faqeve të uljes, lejon klientët të marrin shpejt të gjitha informacionet e nevojshme, të zgjedhin një makinë dhe të bëjnë një prenotim.
 • Ofron bazën e të dhënave të makinave, zyrave dhe opsioneve shtesë të qirasë (si navigator GPS, vendndodhja për fëmijë, etj.).
 • Formulari i rezervimit i përshtatshëm bazuar në Formularin e Kontaktit 7.
 • Kërkesa për prenotim e përcjellë me email pronarit dhe komunikimi i mëtejshëm është jashtë site.
 • nga Mopc76

Fix & udhëtim

fix-udhëtim

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Dizajni minimal.
 • Rrjet thelbësor për shfaqje.
 • Paraqitjet e faqeve të shumta.
 • Efektet mbresëlënëse të rri pezull.
 • nga AncoraThemes

Dhe më në fund

… E cila plotëson listën tonë të temave për sektorin e automobilave. Shpresojmë se njëra prej këtyre do t’ju ndihmojë të vendosni atë faqe të rëndësishme dhe të rrisni shitjet e makinave dhe / ose numrin e automjeteve që lëvizin në garazhin tuaj ose dyqanin e riparimit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map