35+ Temat më të mira të WordPress-it për ngjarje, konferenca dhe ekspozita

Marrëveshjet me WordPress


Konferencat dhe ngjarjet janë një mundësi e mrekullueshme për krijimin e rrjeteve për biznesin tuaj, dhe një faqe në internet që paraqet bukur të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me ngjarjet në një vend ka të ngjarë të bindë më shumë pjesëmarrës për t’u regjistruar. Informacioni bazë, natyrisht, mund të përfshihet thjesht brenda faqeve të rregullta në faqen tuaj të internetit të rregullt, por shpesh është ide e mirë të keni gjithashtu një uebfaqe të veçantë, të krijuar me porosi të krijuar për ngjarje, për të mbajtur përqëndrimin në vetë ngjarjen.

Më poshtë, ne kemi grumbulluar një listë të disa prej temave më të mira në treg për t’ju ndihmuar të filloni; tema që mund të përdoren për ngjarje, konferenca, ekspozita, takime, konventa, shfaqje tregtare, seminare dhe më shumë.

Karakteristikat për tu shënuar përfshijnë aftësinë për të shfaqur ngjarjet tuaja të ardhshme dhe ato të kaluara, të shfaqni foto, të shtoni orare, të promovoni folësit tuaj dhe të përfshini format e kontaktit / regjistrimit.

Në asnjë mënyrë të veçantë …

Contents

Konferencë Pro

Konferencë Theme WordPress Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Shtoni Id Event në Facebook dhe shfaqni RSVP dhe fotot e të pranishmëve.
 • Importi i fotove me një klikim, bileta dhe informacione nga Facebook / Eventbrite.
 • Zbutës dhe rënie fleksibile e kompozitorit të ngjarjeve që ju lejon të përdorni para-grupe.
 • Shitja e biletave është e lehtë me integrimin WooCommerce, Event Espresso dhe Gravity Forms.
 • Mbështetje për Eventbrite, etouches, evente Xing, TicketTailor.
 • Menaxheri i Countdown, zgjidhja Fudge për të menaxhuar folësit, seancat, sponsorët dhe biletat.
 • Ngarko lehtë folësit, seancat dhe më shumë nga një spreadsheet i përshtatshëm.
 • Shfaq pikat e interesit në një hartë dinamike.
 • nga Temat e Shfaqjes

Fjala kryesore

Tema kryesore e WordPress-it

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar posaçërisht për konferencë dhe ngjarje.
 • Lloji i postimit të kryetarit, lloji i postimit të programit, orari i ngjarjeve i përfshirë.
 • Sistemi i integruar i pagesave PayPal për shitjen e biletave.
 • Vendosni url specifik për secilën biletë nëse përdorni agjent të palës së tretë për administrimin e biletave.
 • Kundërzgjedhës.
 • nga GoodLayers

Ngjarja

Tema e WordPress në TheEvent

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tabelat e çmimeve dhe forma e prenotimit me integrimin PayPal.
 • 5 rrëshqitës premium të përfshirë – Slider Revolution, Slider Master, FLEX Slider, Nivo Slider, BX Slider.
 • 12 pajisje widget dhe gjenerator të kodit të shkurtër.
 • Ngjarjet mund të shfaqen në paraqitjen e shumëfishtë, shfaqen oraret e konferencave në 3 stile të ndryshme.
 • Ikona të mrekullueshme të shkronjave dhe Kohëmatësi i Countdown, përfshirë.
 • nga Kodeforest

jam Ngjarje

im Ngjarje Theme WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Versioni i lehtë dhe i errët, gjerësia e plotë dhe versionet me kuti.
 • Regjistrimi dhe forma e kontaktit të përfshira, dhe harta e Google të integruar.
 • Rrëshqitësja e opsionit të Countdown.
 • Opsione të shumta pagese përfshirë PayPal.
 • Konfirmimi me email për regjistrimin dhe regjistrimin e eksporteve në skedarin CSV.
 • nga JThemes

Eventum

Temë Eventum WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 5 variacione të faqes fillestare, të gatshme për faqen e internetit të ngjarjeve.
 • Opsioni për paraqitjen e boksit me sfond të personalizuar.
 • Listimi dhe menaxhimi i folësve, Oraret e ngjarjeve dhe menaxhimi, lista e sponsorizuesve dhe menaxhimi.
 • Timer Countdown, shtesa shtesë të Visual Composer.
 • nga Themeum

ngjarje

Tema e WordPress Ngjarja

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mundësuar me kornizën Themify.
 • 3 lloje postimesh me porosi – ngjarje, galeri dhe postime video.
 • Postimi përfshin zgjedhësin e lehtë të datës dhe kohës për ngjarje.
 • Harta për të drejtuar në vendin e ngjarjes dhe lidhjen për blerjen e biletave të përfshira.
 • nga Themify

Eventica

Tema WordPress Eventica

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Rrëshqitës i ngjarjeve të ndërtuara.
 • Kalendari i Ngjarjeve është gati.
 • Shitet bileta me WooCommerce.
 • 3 demonstrime duke përdorur veçori standarde dhe shtesa shtesë.
 • nga Tokopress

clubber

Tema WordPress Clubber

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • I përshtatshëm për administrimin e ngjarjeve të grupeve muzikore.
 • Do ngjarje ka hartën e vet dhe një lidhje për të blerë bileta.
 • Stilet e errëta dhe të lehta në dispozicion.
 • nga Wizedesign

Spectra

Temë Spektër WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mund të përdorin shumë elemente si tituj, imazhe, video dhe harta në kokë në secilën faqe dhe postime.
 • Numërimi i ngjarjeve dhe Tabela e Ngjarjeve të përfshira, integrimi i hartave të Google.
 • Mund të shfaq ngjarje të përsëritura dhe shumë-ditore.
 • Ngjarjet automatikisht zhvendosen nga e ardhmja në të kaluarën pasi të mbarojnë.
 • Llojet e postimeve me porosi dhe widget me porosi për ngjarje.
 • nga Temat Rascals

takim

Takimi me WordPress Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Numërimi i ngjarjeve dhe integrimi i pluginave Tickera.
 • Përbërësi vizual dhe Revolucioni Slider përfshirë.
 • Integrimi i hartës së Google.
 • Formulari i pajtimit të përfshirë.
 • nga Tesla Temat

IgnitionConf

Tema WordPress IgnitionConf

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Paraqitja e një faqeje.
 • Folësit dhe sponsorizojnë llojet e postave me porosi.
 • Integrimi i ngjarjeve.
 • Në përputhje me origjinën e faqes, Elementorin dhe Divi Builder.
 • nga Cssignitor

Mjeshtër ngjarje

Temë Master WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Modelet e shumta të postimit dhe faqeve.
 • Luajtësi HTML5 për videot e pritura në vend me mbështetje të titrave.
 • Moduli i mediave Gabfire shtrihet funksionalitetin e figurës së paraqitur në WordPress për të mbështetur videot dhe imazhet e paracaktuara të postimit.
 • Rrëshqitësja e imazhit me postim të vetëm.
 • nga Temat e Gabfire

Ngjarje dhe Konferencë Theme WordPress

Ngjarje dhe Konferencë Tema e WordPress Tema e WordPress-it

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mbulon çdo aspekt të ngjarjes tuaj – oraret, regjistrimi, vendi i ngjarjes, folësit dhe më shumë.
 • Shtojcë me porosi për të menaxhuar Widgets në nën-faqe.
 • Mbështetje e plotë për temën e fëmijëve.
 • Integrimi i ngjarjeve thjeshton të gjitha aspektet e procesit të biletave.
 • Faqet shtesë me porosi për të mbuluar aspekte të rëndësishme të ngjarjes suaj.
 • nga GavickPro

Meetup

Takoni WordPress Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Një temë e bazuar në bllok WordPress Theme.
 • Forma e kontaktit 7 dhe format e gravitetit janë gati.
 • Ndihmë për plugin-in Tickera për të shitur bileta për ngjarjen tuaj.
 • Burimet në Twitter dhe Instagram.
 • Përfshirja e kohëmatësit të numërimit.
 • nga Tommus Rhodus

Eventr

Temë Eventr WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema e ngjarjes me një faqe.
 • Revolution Slider, Visual Composer dhe 10 shtesa unike të përfshira.
 • Lloji i postimit të kryetarit, Testimonial, FAQ dhe lloji i postës së orarit të përfshirë.
 • Përfshirja e kohëmatësit të numërimit.
 • Harta e Google për vendin.
 • nga Themecube

Mbledh

Mblidhni Theme WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar me parime moderne të sheshta.
 • Integrimi i ngjarjeve dhe punës PayPal.
 • Shtojcë me porosi që administron lehtë regjistrimet tuaja dhe integrohet me sistemin tuaj të postës elektronike.
 • Harta e Google e stiluar në ngjyrën tuaj të temës dhe opsionin për udhëzime.
 • Widget për llogaritjen e ngjarjeve dhe pjesët e dedikuara për folësit e ngjarjeve dhe sponsorët.
 • Custom Faleminderit faqe dhe afati klasor vertikal.
 • nga cththemes

Brando

Tema WordPress Brando

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema me shumë qëllime me faqen e zbarkimit të ngjarjes të përfshirë.
 • 5 stilet e header dhe navigimit.
 • Kodet e shkurtra për numërimin, anëtarët e ekipit dhe më shumë.
 • 100+ elemente të paravendosur të projektimit.
 • Ndërtuar për shpejtësi dhe shumë e optimizuar për motorët e kërkimit.
 • nga Themezaa

Eventiz

Temë Eventiz WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Kaloni midis 4 varianteve të faqes së lehtë.
 • Lista e ngjarjeve dhe menaxhimi, lista e folësve dhe menaxhimi, lista e sponsorizuesve dhe menaxhimi.
 • Lista e çmimeve të ngjarjeve të përfshira.
 • Një numër i pajisjeve widget janë mbështetur me stil të integruar.
 • Faqet e bukura të ndërtuara paraprakisht.
 • nga Temat e Opalit

Takimi

Tema e Takimit me WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Karakteristika të fuqishme si Menaxhimi i Ngjarjeve, Menaxhimi i Altoparlantëve, Ekipi, Organizatorët dhe Menaxhimi i Sponzoruesve.
 • Rezervimi dhe blerja e biletave duke përdorur Tickera.
 • Përfshirja e kohëmatësit të numërimit.
 • Përfshirë plugin falas për Menaxherin e Ngjarjeve.
 • nga CrunchPress

iVent

Theme iVent WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 5 Variacione në Shtëpi, 2 Lloje Postimesh të Doganave, Pllaka e Kalendarit të Ngjarjeve.
 • Mbështetja e tonelatave të shtojcave të fuqishme si WooCommerce, Slider Revolution, Visual Composer dhe më shumë.
 • Shkurtesat e gjera me porosi ju lejojnë të zhvilloni përmbajtje interaktive.
 • Listimi i ngjarjeve dhe numërimi i tyre.
 • Programet e ngjarjeve dhe detajet e altoparlantëve.
 • Kalendari i Ngjarjeve i pajtueshëm.
 • nga NooThemes

Eventime

Temë Evente WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Paraqitje minimale, kontrast ose maskë.
 • Harta unike me shënues të pakufizuar për të treguar vendndodhjen e saktë, hapësirën e parkimit, banimin.
 • Lloji i postimit të orarit dhe lloji i postimit të altoparlantit.
 • Dizajn i personalizuar për bileta, shesin biletat në internet.
 • nga Tchaikovsky-design

Unica

Tema Unica WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 4 faqosjet e faqes kryesore.
 • Set i widgetave të personalizuara dhe kodet e personalizuara.
 • Stile të ndryshme me kokë, shumë efekte mbresëlënëse të rri pezull.
 • Mekanizmi interaktiv i kërkimit Ajax.
 • nga Temat Ancora

Vendi X

Vendi X WordPress Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema e thjeshtë e ngjarjeve – e përsosur për ngjarje në shkallë të vogël.
 • 6 shtojca me porosi dhe 11 shabllone të faqeve të ndryshme.
 • Krijoni, listoni dhe organizoni ngjarje dhe shesni bileta.
 • Kufiri i zgjuar përmasat për të akomoduar zonat aktive të widget, caktoni secilës faqe një shirit anësor unik.
 • 18 pajisje widgetash, 23 kode të shkurtra të personalizuara dhe 11 copa HTML të personalizuara.
 • nga ThemeCanon

OnEvent

Tema e WordPress në OnEvent

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Një faqe shabllon, 2 opsione faqosjeje.
 • Rrotullim i butë i faqeve.
 • Merrni skripten e Direktivave për hartat Google.
 • Forma e thjeshtë e regjistrimit të Ajax-it.
 • nga studio Xspeed

Ngjarje të lumtura

Ngjarje të lumtura WordPress Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • I përshtatshëm për Agjencinë e Ngjarjeve për të shërbyer si një planifikues i ngjarjeve për të menaxhuar festat, ngjarjet speciale dhe festimet.
 • Funksionimi WooCommerce përfshirë.
 • Llogaritësi i kostos është përfshirë për të llogaritur shpenzimet e ngjarjes.
 • Punon mirë me plugin falas dhe premium të Kalendarit të Ngjarjeve.
 • Projektet me porosi dhe profilet e llojit të postës.
 • nga cmsmasterët

elektron

Tema elektronike e WordPress-it

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Menyja normale & Stilet e menusë jashtë kanavacës.
 • Evente Tickera dhe Eventbrite Integruar.
 • Drejtimi i hartës së ngjarjeve.
 • Forma e Kontaktit 7 përfshirë.
 • nga JThemes

Stacioni i Ngjarjeve

Tema e WordPress Station Station

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Karakteristikat shumë të personalizueshme, të rënda.
 • Turneu 3D për të zbuluar vendin e konferencës.
 • Shitje biletash të vetme dhe të shumëfishta me WooCommerce.
 • Elementi i detajuar i orarit është përfshirë, është përfshirë kohëmatësi i numërimit.
 • Më shumë se 100 efekte animacioni.
 • nga Gloria Theme

Kisha dhe Ngjarjet

Kisha dhe Ngjarjet Tema WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema do t’ju lejojë të përshtatni stilin dhe tipografinë e çdo elementi në dizajn.
 • 30 + me porosi të gatshëm për të përdorur faqe me dizajn të mahnitshëm.
 • Mbështetje për Kalendarin e Ngjarjeve, Kalendarin e Ngjarjeve Pro, Bar Filterin, Ngjarjet në Komunitet, WooTickets.
 • Zvarrit dhe lësho elementin për të futur ngjarje në përmbajtjen e faqes tënde.
 • Countdown për ngjarjen tjetër.
 • U përfshinë widget harta.
 • nga Temat e VamTam

Universiteti – Temat e Arsimit, Ngjarjes dhe Kursit

Universiteti - Temat e Edukimit, Ngjarjes dhe Kursit WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Paneli i fuqishëm i opsioneve të temave dhe kompozitori vizual për personalizim.
 • Paraqitni paraqitjen e faqes fillestare të stilit të karuselit.
 • Integrimi i WooCommerce për të shitur biletat në internet.
 • Shtojca e anëtarëve për të menaxhuar folësit në ngjarje.
 • Kalendari i Ngjarjeve Ndërtimi.
 • nga Temat e Kaktusit

Ekspozita 18

Ekspozita 18 Tema e WordPress-it

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 11 prejardhje të krijuara posaçërisht të krijuara me paralelizëm & paleta ngjyra.
 • Vëllimi i madh i kodeve të shkurtra që mbulojnë të gjitha nevojat e konferencës ose faqeve të internetit të llojit të ngjarjeve – 380+ ikona të integruara + flamuj të vendit të vendosur në dispozicion përmes kodeve të shkurtra.
 • Zona tërheqëse e regjistrimit të thirrjeve në veprim që ofron një normë të lartë të konvertimit.
 • Modelet e faqeve me gjerësi të plotë.
 • Forma themelore e regjistrimit të integruar, koha e llogaritjes së përfshirë.
 • nga mopc76

Clubix

Tema WordPress Clubix

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Layouts të errët dhe të lehta me prejardhje me porosi.
 • Të gjitha ngjarjet dhe faqja e kontaktit kanë mbështetje për Hartat Google të personalizuara, duke përdorur adresën ose vendndodhjen e dhënë.
 • 3 lloje galerish ngjarjesh.
 • Ngjarjet e përsëritura, shitjet e biletave të ngjarjeve dhe koha e llogaritjes së përfshirë.
 • Ngjarjet më të mira për raportet e imazheve, ngjarjet e lehta të imazheve të përfshira.
 • nga Temat Stylish

planit të lojës

Temë Gameplan WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Versione të errëta dhe të lehta të përfshira.
 • Mbështet Kalendarin e Ngjarjeve Pro.
 • Mundësia e pagesës PayPal që mund të përdoret për secilën ngjarje.
 • Renditja e listës së ngjarjeve në muaj ose javë, dhe lloji i postës me porosi.
 • Kodet e shkurtra për afatin kohor të orarit, orën e llogaritjes së anullimit dhe shumë kode të tjera.
 • nga Temat e Kaktusit

Dzen

Dzen WordPress Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Shkarkimi paralel dhe sfondi i videos.
 • Më shumë se 5000 ikona të përfshira.
 • Pothuajse çdo pjesë e faqes në internet mund të animohet.
 • Slider video përfshirë.
 • nga ab-tematike

Eventco

Temë Eventco WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • E përshtatshme për kompanitë e menaxhimit të ngjarjeve.
 • 4 faqosjet e faqes kryesore.
 • Formate të shumta me kokë dhe paraqitje të faqeve të shumta – faqja e uljes së ngjarjeve, faqja e shërbimeve, faqja e ekipit, forma e kontaktit, faqja e listës së ngjarjeve, dëshmitë.
 • Forma e prenotimit në internet.
 • nga CrunchPress

Vertoh

Tema Vertoh WordPress

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 4 koka dhe 15 kombinime të paracaktuara të ngjyrave.
 • Thirrje për Veprim, Koha dhe Vendndodhja, të gjitha në një vend të spikatur. Seksionet e Thirrjeve në Veprim përsëriten në të gjithë faqen e internetit.
 • Seksione të përkushtuara për folësit dhe ekspozuesit.
 • Shfaq të gjitha opsionet dhe çmimet e biletave.
 • nga Temat e Shfaqjes

Për të përmbledhur

Këtu është një kujtesë e shpejtë e disa gjërave për të kërkuar në një temë të kësaj larmie:

 • Llojet e postimeve me porosi të lidhura me ngjarjet si Orari i ngjarjeve, folësit, sponsorët.
 • Kalendari i Ndërtuar i Ngjarjeve ose Mbështetja për Kalendarin e Ngjarjeve për të shfaqur ngjarjet.
 • Afishoni vendin duke përdorur hartë të integruar për të ndihmuar pjesëmarrësit t’ju lokalizojnë më shpejt.
 • Zona tërheqëse e regjistrimit të thirrjeve në veprim që ofron një normë të lartë të konvertimit.
 • Mbështetje për shitjen në internet të biletave, një lidhje për blerjen e biletave ose integrimin me palët e treta që menaxhojnë regjistrimin dhe pagesat.
 • Kohët e numërimit / Numri i vendeve që kanë mbetur numrin e numrave për të shtuar një urgjencë.
 • Aftësia për të bashkangjitur skedarë të shkarkueshëm në çdo prezantim.
 • Butonat e integruar të mediave sociale për promovimin e ngjarjes në mediat sociale.
 • Vegla për regjistrim, program, prezantime, folës, sponsorizues, ekspozues, tweet, postime të fundit në blog.
 • Integrimi i ngjarjeve për të promovuar ngjarjen tuaj.
 • Llogaritësi i kostos për të llogaritur shpenzimet e ngjarjes, veçanërisht nëse jeni një agjenci e administrimit të ngjarjeve.
 • Konfirmimi me email për regjistrimin dhe regjistrimin e eksporteve në skedarin CSV.

Përdoret / përdoret ndonjë nga sa më sipër? Njoftoni për ndonjë temë tjetër të shkëlqyer për ngjarje, konferenca ose ekspozita?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map