25 Temat më të mira të WordPress për Autorët / Botuesit Vetë Shesin Libra / Libra elektronike

Marrëveshjet me WordPress


Nëse keni një histori që thjesht pret të tregohet, nuk duhet të mbështeteni më te një botues për ta shtypur dhe promovuar atë në emrin tuaj. Të armatosur me një uebfaqe të përshtatshme, çdo autor mund të botojë një eBook dhe ta shpërndajë direkt tek lexuesit e tyre pa asnjë ndërmjetës të përfshirë.

Për të marrë një uebsajt të shkëlqyeshëm që punon në favorin tuaj, ju duhet një temë e shkëlqyeshme që përmban karakteristika specifike për kërkesat tuaja si autor. Mënyra e zakonshme për të ndërtuar ndërtimin e një uebfaqeje të tillë do të ishte kombinimi i një teme të përgjithshme të përdorimit të WordPress me një plugin eCommerce. Sidoqoftë, promovimi dhe shitja e një libri është vërtet shumë më e lehtë me një temë të krijuar posaçërisht për të krijuar dhe shitur eBooks.

Siç mund ta prisni, tema të tilla vijnë të mbushura me karakteristika veçanërisht të dobishme për autorët dhe libraritë në internet, duke përfshirë seksionet e rishikimit për të shfaqur komentet e lexuesve, butonat thirrje për veprim për të ndihmuar me konvertimet, një hyrje të integruar pagese për të përpunuar pagesa të sigurta , dhe shumë, shumë më tepër.

Ja zgjedhja e temave më të mira të WordPress për shitjen e librave (ose me të vërtetë ndonjë produkt të ngjashëm) në internet:

Udhëzues libri

Udhëzues libri - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Layouts të shumta të faqes në shtëpi me ngjyra të ndryshme trendi.
 • Shumë plugins premium dhe 5 rrëshqitës të ndryshëm të përfshirë.
 • 3 stile të ndryshme të header dhe footer.
 • Stile të ndryshme librash, sfond të përparuar dhe opsione tipografie.
 • Mund të krijojë faqe bashkëpunëtore që lidhen me dyqane si Amazon.
 • nga KodeForest

Papirus

Papirus - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Dizajn i shkëlqyeshëm i përshtatshëm për dyqan online, demo të dyqaneve të librave të përfshirë.
 • Revolution Slider, Visual Composer, kode të shkurtra për Visual Composer përfshirë.
 • Ndërtuar në pagination, mbështetje për WPML.
 • Opsioni rezervë, 9 pika widget.
 • Kërkoni duke përdorur kategori dhe filtra.
 • nga Tokokoo

Novelist

Novelisti - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema e portofolit të përgjegjshëm për autorët.
 • Sfondet e imazhit të ekranit të plotë, rrëshqisni panelin widget.
 • Përkthimi gati.
 • Paginalizimi i Ajax, mbështetje e tastit shigjetë majtas / djathtas.
 • Mbështet bibliotekën e fontit me porosi të Google.
 • Optimizuar për iPad dhe iPhone.
 • nga MOLITOR

Bëhu Tema

Bëhu Tema - WordPres Theme

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 12 lëkurat e bëra paraprakisht, gjeneratori i një klikimi klikues, gjenerator awesome i paraqitjes.
 • 3 shabllone kushtuar autorëve dhe eBooks.
 • Ngarkues font i personalizuar
 • Përkthyes i integruar, mbështetje WPML dhe RTL gati, WooCommerce gati.
 • 200+ kode të shkurtra dhe artikuj ndërtues kifle
 • nga Grupi Muffin

Raft librash

Raft librash - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Importi demo me një klikim për libraritë.
 • 4 skema me ngjyra të gatshme.
 • Përbërësi vizual, WooCommerce, kompozitori PO, Emailer, Kalendari i Ngjarjeve të Fisit dhe Rrëshqitësi i Revolucionit të përfshira.
 • Mekanizmi i vlerësimit / rishikimit.
 • bbPress, BuddyPress dhe WPML të pajtueshëm.
 • nga ThemeREX

Dashamirët e librit

Dashamirët e Librit - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 4 faqosje të faqes fillestare, ndërfaqja vizuale intuitive ndihmon në ndërtimin e shumë paraqitjeve.
 • Instaluar të dhëna demo të përparuara.
 • Përkthimi i gatshëm, i përputhshëm me WPML.
 • Shumë efekte mbresëlënëse rri pezull.
 • Kombinohet me WooCommerce, Slider Revolution, Grid Essential, Composer Visual dhe PO Composer.
 • Komplete widget me porosi dhe kode të shkurtra të personalizuara.
 • nga Temat Ancora

inkubator

Inkubatori - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Ngarkimi i shpejtë i një teme faqe.
 • Lëvizjet e buta dhe efektet paralele.
 • 12 shabllone të faqes kryesore, përfshirë një për eBooks.
 • Së shpejti faqja e përfshirë.
 • nga Key-Design

Tema e Autorit Pro

Tema e Autorit Pro - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Projektuar për të ndihmuar autorët e botuar të ndërtojnë bibliotekën në internet të librave.
 • Shfaq detajet e librit në pamje të vetme dhe arkivore, si dhe në çdo zonë widget.
 • Paramenduar për WooCommerce, përfshirë faqen e uljes.
 • 5 zona me widget në faqen kryesore që mund t’i përshtatni për t’i përshtatur markës tuaj.
 • nga StudioPress

Dyqan librash

Dyqani i Librave - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Rrëshqitësja e librave, autori i paraqitur dhe formatet më të mira të shitësit.
 • Paraqitjet e shumëfishta të portofolit.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe duke përdorur WPML.
 • WooCommerce gati.
 • nga CrunchPress

bojë kafe

Brown - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Versioni i personalizuar i Vizit kompozitorit të përfshirë.
 • Krijoni dhe importoni me lehtësi fontin personal me fontello.com.
 • WPML dhe përkthimi gati.
 • Mënyra unike e shikimit të librit.
 • Të gjitha pjesët mbështesin prejardhje të errët dhe të lehta.
 • nga LeafThemes

Total

Gjithsej - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema drag and drop me shumë qëllime me shfaqje demo të importueshme për eBook.
 • Visual Composer përfshirë me 40 elementë ndërtues ekskluziv të faqeve me porosi.
 • E përputhshme me WooCommerce, WPML, Polylang, bbPress, Kalendari i Ngjarjeve dhe më shumë.
 • nga WPExplorer

Jashtë raftit

Off Raft - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Një temë marketingu që është krijuar për tu kthyer, përfshin një demonstrim për eBooks.
 • Caktoni secilin produkt një pamje unike.
 • Krijoni faqe të shumta dhe caktoni profile për ta.
 • Sistemi fleksibël i banderolave.
 • Mbështetje video, prejardhje paralele dhe butona të animuar.
 • Mbështet MailChimp, AWeber dhe WPML.
 • duke formuar shiun

Booker

Booker - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Komponenti interaktiv i librave, ndërtoni një libër të mostrës së punës.
 • Scrolling tipar iPad, shabllone Photoshop përfshirë për kopertinat e librave.
 • Mbështet shkarkime dixhitale për shitjen e eBooks.
 • Shes letra fizike ose libra të pasaktë, ose vetëm dixhitale.
 • Rishikoni llojet e postimeve për vlerësimet e librave dhe vlerësimet.
 • Mbështet MailChimp për WordPress për të ndërtuar listën tuaj të lexuesve.
 • Përkthim i gatshëm, shumë gjuhësor gati, mbështetje RTL.
 • nga ThemeCanon

The7

Tema The7 - WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Instalimi automatik i shtojcave dhe faqeve të para-bëra.
 • Uebfaqja e paracaktuar e dummy për dyqan librash.
 • WooCommerce i gatshëm për kompatibilitet, shumëgjuhësh dhe përkthim.
 • Sistemi i avancuar i modeleve ju lejon të shtoni faqet e uljes.
 • nga Dream-Theme

Cosonix

Cosonix - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Përbërësi vizual dhe Revolucioni Slider përfshirë.
 • Integrimi i MailChimp dhe AWeber.
 • Dizajn i sheshtë, 2 mundësi menuje – ngjitëse dhe statike.
 • WPML gati, Përkthim shumëgjuhësh gati për gjuhët majtas dhe djathtas.
 • nga Temat e rrjedhshme

Novela

Novela - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Krijoni faqe parapamjeje për librin tuaj me animacion elegant të faqeve.
 • Kombinohet me shtojcën Easy Downloads Digital Downloads.
 • i pastër & dizajn minimalist.
 • Fushat e përparuara të personalizuara – shtoni përmbajtje thjesht duke mbushur fushat e nevojshme.
 • Përkthimi gati.
 • nga Subolar

shkrimtar

Shkrimtar - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Opsione të përparuara demonstruese që mund të krijojnë një kopje të saktë të shikimit paraprak në një klik.
 • Dy variante të shfaqjes së ikonave: Fontella Icon set dhe Images Icons, fontet e uebit të Google.
 • Mekanizmi interaktiv i kërkimit Ajax.
 • Karakteristika të personalizueshme për ndarjen e përmbajtjes që zgjidhni.
 • WooCommerce i gatshëm dhe WPML i pajtueshëm.
 • nga Temat Ancora

libër

Libri - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Zvarrit dhe lësho ndërtuesin e faqeve.
 • Ushqimi i drejtpërdrejtë në Twitter.
 • Integrimi i buletinit, navigimi me një faqe, ikona të mrekullueshme të shkronjave.
 • MailChimp gati, WPML i pajtueshëm.
 • nga Xpeed Studio

BEBO

BEBO - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Faqja e ndalimit për të treguar librat e botuar dhe të ardhshëm.
 • Së shpejti faqe për autorin përfshirë.
 • Slider Master dhe Visual Composer përfshirë.
 • 3 stilet e faqes në shtëpi.
 • nga BeauThemes

i dhënë pas librave

Bookish - Tema e WordPres
Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Dizajn i përgjegjshëm me një faqe, i errët & faqosjet e bardha.
 • rrëshqitës dhe efekte të përmirësuara në jQuery.
 • 4 lëkurat e bëra mirë, ikona Font Awesome.
 • WooCommerce gati.
 • nga CrunchPress

parathënie

Parathënie - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Lloji i postës së librave me porosi, përfshirë kategoritë.
 • WooCommerce i pajtueshëm.
 • Faqja e nisjes së librit.
 • Filtër dinamik i librit për të treguar kategoritë.
 • Kontroll i plotë mbi madhësitë e fontit duke përdorur personalizuesin.
 • Shfaq librin tuaj nga faqja juaj 404.
 • nga MeanThemes

Dyqan librash

Dyqani i Librave - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 5 faqosje të ndryshme të faqes kryesore, një instalues ​​demo me një klik të përfshirë.
 • Përbërësi vizual dhe Revolucioni Slider përfshirë.
 • WooCommerce gati, Produkte me porosi WooCommerce Kodet e karuselit.
 • WPML i pajtueshëm.
 • nga Temat Acmee

botues

Botuesi - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mënyra të shumta për të shitur eBooks – plugin e integruar të shitjes (shkarkime dixhitale), konfigurimi i një karroce eJunkie ose lidhje me Amazon.
 • Faqja e regjistrimit të personalizueshme për vizitorët që të plotësojnë faqen e internetit për fillimin e librit tuaj.
 • Lejoni vizitorët të komentojnë dhe rishikojnë librat dhe komentet e moderuara.
 • Vendosni promovime dhe kuponë, menaxhoni porositë dhe raportet.
 • Rrëshqitës produkt i mençur i kategorisë.
 • Kodet e shkurtra në tekstin e stilit, shtoni kuti, thirrje dhe më shumë.
 • nga Templatic

bastavënës

Bookie - Tema e WordPres
Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema e ECommerce për botuesit dhe dyqanet e librave.
 • Shtesa të Vizituara për Kompozitorin dhe Visual Composer, WooCommerce gati.
 • Përkthim i gatshëm, plugin Codestyling Localization është i pajtueshëm.
 • Customizer temë dhe temë për fëmijë gati.
 • nga Tokopress

Dyqan librash

Dyqani i Librave - Tema e WordPres

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 2 variacione të faqes kryesore me faqe të shumta.
 • Pajisur me dhjetëra kode vizuale të shkurtra për të futur çdo buton, fizarmonikë, numërim pikëpyetjeje, pikëpamje, etj në faqen tuaj.
 • Përbërësi vizual përfshinte dhe WooCommerce të integruar.
 • Buxheti i integruar, lokalizim gati.

-nga finelayers

Shkurtimisht

Këtu keni një listë të shpejtë të veçorive që duhet të mbani në mend kur bëni pazar për temën ideale për të promovuar dhe shitur librin / librat tuaj:

 • Së shpejti faqja / faqja e uljes për të promovuar një lansim të librit.
 • Seksioni i rishikimit për të paraqitur komentet e lexuesve.
 • Thirrni te butonat e veprimit për t’ju ndihmuar në konvertime.
 • Porta e integruar e pagesave për të përpunuar pagesa të sigurta.
 • Filtrat për të lejuar vizitorët të zgjedhin libra sipas zhanrit, autorit, çmimit, etj (veçanërisht për një dyqan eBook).
 • Tipografi dhe ilustrime të pastra.
 • Paraqitjet e përshtatshme për postimet dhe faqet (paraqitjet paraprake, krijuesit e faqeve, etj).
 • Grupe tërheqëse të shkronjave dhe ikonave.
 • Seksione për të shfaqur kapitujt, pikat kryesore ose një përmbledhje të librit.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map