25 Modelet më të Shitura më të Shpejta të Gjithë Kohërave të Administratorit / Panelit të Sajtit në ThemeForest

Marrëveshjet me WordPress


Ndërsa hulumtimi i një artikulli të hershëm të titulluar “Modelet e faqeve të internetit më të njohura të HTML / CSS Gjithëkohshme në ThemeForest”, unë nuk mund të ndihmoja por të vëreja një seri të habitshme të modeleve të rregullta të faqeve të internetit të admin / dashboard, dhe ndërsa WinningWP është kryesisht gjithçka në lidhje me WordPress, E kuptova se do të ishte turp, pasi të kisha bërë pjesën më të madhe të hulumtimeve gjithsesi, për të mos kaluar dhe renditur edhe këto…

Pra, për këdo që dizajnon përvojën e vet të backend-it (ose për veten e tyre ose për klientët e tyre – ose ndoshta edhe për të hartuar CMS e tyre shumë personale), le t’i hedhim një vështrim disa prej shabllone të administratorit të faqeve më të shitur me kohë në treg…

Le të hedhim një vështrim – me listën më të njohur të listuar së pari:

Contents

1. Shembull Metronik – Përgjegjës i Panelit të Administratorit

Modeli i Pultit Metronik

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Tema më e lartë e shitjes së administratorit të të gjitha kohërave, mundësuar nga Twitter Bootstrap 3 dhe versioni i fundit i ANgularJS.
 • Përdor dizajnin e materialit Google që do të thotë më shumë skema me bazë rrjeti, animacione të përgjegjshme dhe tranzicione, mbushje dhe efekte në thellësi.
 • HTML5, CSS jQuery, 6 paraqitje të plota të administratorit.
 • Mund të përdoret për çdo lloj aplikacioni në internet – panelet e personalizuara të administratorit, pultet e administratorit, backendet e tregtisë, CMS, CRM, SAAS.
 • 1000+ shabllone me shumë qëllime, komponentë UI 1500+, stile katrore dhe të sheshta.
 • 1000+ ikona të shkronjave, plugins 80+ jQuery, pajisje widget 100+.
 • Sistemi i automatizimit Gulp për të automatizuar detyrat, ngarkimi i përmbajtjes përmes Ajax.
 • Profili i përdoruesit, kutia e plotë e paraqitur, tabelat e të dhënave, format e kërkimit dhe rezultatet, tabelat e çmimeve të përfshira.
 • Menu me shumë nivele, MegaMenu horizontale.
 • Mbështetje e plotë e mënyrës RTL, shiriti i ndërrimit të gjuhëve.

Shitjet totale: 51.590

 • nga KeenThemes

2. Angulr – Bootstrap Admin Web App me AngularJS

Model Admin e Bootstrap të Angulr

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Modeli i aplikacionit të administratorit në internet me Bootstrap 3 dhe AngularJS.
 • UI këndshëm i fuqishëm, modelimi i materialit Google.
 • Rrugëzim i fole, pamje të fole, ngarkesë dembelë.
 • Shumë shtesa shtesë jQuery të përfshira, Detyrat Grunt.
 • Opsione të shumta të faqosjes, blloqe HTML të ndara.
 • Më pak CSS (një para-procesor CSS që zgjeron fushën e CSS)
 • Menaxhimi i vartësisë së huasë që ju ndihmon të kërkoni brenda dhe të menaxhoni bibliotekat jQuery dhe të tjera.
 • Përkthim ndërkombëtar.

Shitjet totale: 7,199

 • nga Flatfull

3. Faqet – Modeli i Panelit Administrativ & Aplikacioni në internet

Modelet e tryezës së administratorit të faqeve

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mbështet AngularJS dhe MeteorJS.
 • Paraqitjet e faqeve të shumta.
 • Menyja e fshehur e navigimit, klikimi i menusë për të identifikuar etiketat e menusë duke përdorur shkurtesat.
 • Vjen me galeri, afatin kohor dhe pajisje shtesë për akordimin e performancës.
 • Karakteristikë e integruar për të gjeneruar pllaka kazan për ekspresJS, SailsJS dhe Ruby në shina.
 • Kalendari i faqeve me ngjarje me porosi, ngarkim dembel, pamje të shumta.
 • Karakteristikë e shpejtë e kërkimit.
 • Mbështetje për 70 gjuhë të përfshira.

Shitjet totale: 6,662

 • nga Ace

4. Vërejtje – Modeli i Përgjegjshëm i Bootstrap 4 Model Admin

Modeli i Administratorit të Bootstrap-it për Vërejtje

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap 4 më të ri, mbështet versionin Bootstrap 3, klasik dhe material të dizajnit.
 • HTML5, CSS3, Mbështet më pak CSS, kështu që është lehtë të modifikohet, mbështet SAAS.
 • Demot e faqeve të paracaktuar, 6 faqosje faqesh, 11 skema të paracaktuara me ngjyra.
 • 1000+ komponentë UI, 12+ grupe ikonash fleksibël.
 • Widget 100+, 7 shtojca tabela.
 • Mbështetja e Gulp dhe Grunt, menaxhimi i varësisë së zotit.
 • Navigacion i errët dhe i lehtë, navigacion i palosshëm me nivele të pafund.
 • Përzgjedhësi i gjuhës.

Shitjet totale: 5.396

 • nga AmazingSurge

5. Porto Admin – Modeli HTML5 i përgjegjshëm

Modeli i administratorit të Porto HTML

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • HTML5 dhe CSS 3.
 • 60+ faqe HTML të ndërtuara duke përdorur Bootstrap 3.
 • 80 modele faqesh, paraqitje të shumta.
 • 50+ plugins, mbështetje të shkronjave të Google.
 • Ndryshoni stilet e ngjyrave duke shtuar një klasë në ndërprerësin HTML, përfshirë stilin.
 • Listat interaktive.

Shitjet totale: 4,833

 • nga Temat Okler.

6. Lëkura e plotë e lëkure e Admin

Modeli i Administrimit të Konstelacionit

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • JQuery mundësuar, shënimi HTML5 dhe CSS, sistemi i këshillave të integruara me të dy HTML dhe CSS.
 • Vendosja automatike, nuk ka nevojë për JS shtesë për të mundësuar efektet e modelit.
 • Paraqitja e lëngshme ose fikse, ndryshoni madhësinë duke shtuar vetëm një klasë.
 • Faqja e hyrjes me skenarin e punës ajax / php, faqe të gabuara të përfshira.
 • Gati për të përdorur skriptet, stilet e elementeve 47+ me ndryshime të shumta.
 • Rezultatet e formës së kërkimit të menjëhershëm Ajax, ngarkimi ajax me animime.
 • Menyja e lëshimit me nivele të pafund, mund të futet në shumë elementë.
 • 3 stile të fole të çuditshme.

Shitjet totale: 4,485

 • nga Temat Mantra

7. Webarch – Modeli i Panelit të Përgjegjshëm të Administratorit

Modeli i Administrimit të Webarch

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • E ndërtuar me Bootstrap 3.
 • HTML5, më pak CSS.
 • 4 tema me ngjyra, 4 mundësi për paraqitjen.
 • 100+ pajisje UI, 65+ plugin të lehta jQuery.
 • Opsion i kondensuar i menusë për të kursyer hapësirë ​​në ekranin tuaj.
 • Dizajni special i frontit, mbështetje RTL.
 • Tipar i bisedës së shpejtë për të mbajtur kontakte me kolegët.

Shitjet totale: 4,436

 • nga Ace.

8. Siguresa – Shembull Administrator i Dizajnit të Materialeve AngularJS

Modeli i administrimit të siguresave

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në ANgularJS, përdor bibliotekën e Materialit Angular.
 • Tema me porosi Klasat e gjeneratorëve dhe ndihmësve për të gjeneruar temat tuaja të Materialit Angular.
 • 3 pult, 6 paraqitje modelesh.
 • Hartimet e 18 faqeve (përfshirë 404), 15 paraqitjet e përmbajtjes.
 • 10 aplikacione të integruara – për shënime, kalendar, kontakt, bord scrum, chat, email dhe më shumë.
 • Gulp, Bower dhe Saas.
 • Shumë gjuhë të gatshme.

Shitjet totale: 4.232

 • nga SRCN

9. Neoni – Tema Admin e Bootstrap

Modeli Neon Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • E ndërtuar me Bootstrap 3.
 • 112 skedarë HTML të përfshira, të cilat ju ofrojnë një larmi opsionesh të paraqitjes.
 • 9 ngjyra të lëkurës, kuti postare me shabllone poste.
 • Faqja e profilit dhe afati kohor i përdoruesit, menaxhimi i galerisë.
 • Chat API – ndërfaqe e integruar e klientit JS, fletore dixhitale.
 • Tabelat e të dhënave për të eksportuar të dhëna në formate të ndryshme skedarësh.
 • Shtojca e kalendarit.
 • Mbështetje RTL.

Shitjet totale: 4,087

 • nga Laboratori

10. Admin e thjeshtë – Fleksibël & Përdoruesi Lëkura e administratorit

Lëkura e thjeshtë Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mundësuar nga jQuery, XHTML dhe CSS e vlefshme.
 • 3 skema të ngjyrave të përfshira, dritare modale për çdo element.
 • Kuti me përmbajtje të zgjuar, përmbajtje në skedë, header minimizues.
 • Menuja kryesore e Akordionit.
 • Njoftime të mbyllura me animacione të qetë.
 • Butona të mëdhenj të shkurtore vizuale, redaktor WYSIWYG në çdo zonë të tekstit.
 • Funksioni i kutive Smart Checkall – kontrolloni kutinë e parë për të kontrolluar të gjitha.

Shitjet totale: 4042

 • nga Ponjoh

11. Zhvilluesi – Lëkura e Përgjegjshme plotësisht Admin

Lëkura e administratorit të zhvilluesit

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Përdor HTML5 dhe CSS.
 • Paraqitjet e lëngshme dhe elementet përgjegjëse, pajisjet prekëse miqësore.
 • 24 skedarë HTML, 5 paraqitje të ndryshme, 12 kolona CSS rrjet.
 • 3 faqe të ndryshme hyrje, 7 faqe gabimesh, 8 shtojca me porosi.
 • Menutë të lundrueshëm dhe të kolapsueshëm, këshilla mjetesh, njoftime, konfirmime, elementë të formës së stiluar.
 • Përfshinë shtojcat për redaktorin WYSIWYG, zgjedhësin e datave, klasifikimin e tabelave.
 • 3 stile të ndryshme skedash, disa stile kolone.
 • Shumica e shtojcave përdorin opsione brenda për kod më të shkurtër dhe më të zgjuar.
 • Redaktori WYSIWYG, aktivizoi RTL.

Shitjet totale: 3.936

 • nga Temat Mantra

12. FlatLab – Bootstrap 3 Modeli i Përgjegjshëm i Administratorit

Modeli i Adminatorit Flatlab

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • E ndërtuar me Bootstrap 3, HTML5 dhe CSS3, e krijuar për zhvilluesit që duan të rregullojnë.
 • Mbledhja e madhe e komponentëve UI, të integruar me shtojcat më të fundit jQuery.
 • Kutia postare krijuese, faqja inovative e gabimeve.
 • Identifikohuni me Facebook ose Twitter.
 • Paraqitja e plotë e paraqitur.
 • I paqëndrueshëm, lejon prerjen e imazhit .
 • Tabela dinamike, e redaktueshme.
 • RTL aktivizohet.

Shitjet totale: 3.599

 • nga Laboratori Vektor

13. Etiketa e Bardhë – një lëkurë e përsosur e Admin

Model admin e etiketave të bardha

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • 30+ skedarë HTML, 2 lëkurë të paracaktuar, 5 faqe gabimesh me porosi.
 • 11 shtojca doganore jQuery, 10 shtesa shtesë.
 • Rrëshqitëse unike me mbështetje të mousewheel dhe mjet të veglave opsionale.
 • 3 lloje grafikësh – linja, bar dhe byrek, 300+ ikona.
 • Kërkim i drejtpërdrejtë, navigacion i bukës, redaktor WYSIWYG.

Shitjet totale: 3,362

 • nga Revaxarts

14. Modeli i Përgjegjshëm i Gebo Admin

Modeli Gebo Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap 3.
 • HTML5, CSS3.
 • Përgjegjës faqosja e kolonave me shiritin anësor të fshehur.
 • Faqja e kërkimit me porosi, faqja e gabimeve me porosi.
 • 2 grupe ikonash (glyphicons) & ikona spërkatëse).
 • Tabelat (statike, dinamike, përpunimi i anës së serverit).
 • Njoftime (kuti ngjitëse, modale).
 • Redaktori WYSIWYG me eksplorues të integruar të skedarëve.
 • Udhëzim mjetesh, popovers, ndërrues stili.

Shitjet totale: 3,103

 • nga Tzd

15. FLAT – Modeli i Përgjegjshëm i Administratorit

Model admin e sheshtë

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mundësuar nga Bootstrap 3, HTML5, CSS3.
 • Fleksibël dhe i shpejtë me 16 ngjyra të paracaktuara.
 • Ekrani i bllokuar, navigimi i ndryshueshëm.
 • Paraqitja fikse ose fluide, shirita e sipërme fikse ose statike.
 • Mbështet tabela të mëdha, ngarkon në mënyrë dinamike të dhënat, tabelat që lëviz, tregojnë kolonat ose fshihen.
 • Faqet e personalizuara për bisedë, faturë, kërkim, hyrje dhe më shumë.
 • Shtojcat e bootstrap, ikonat dhe butonat me porosi.
 • Inline elemente të redaktueshme, udhëzime mjetesh dhe popovers.

Shitjet totale: 3.057

 • nga Eakroko

16. ProUI – Modeli Admin i Bootstrap me përgjegjësi

ProUI

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Mundësuar nga Bootstrap, model i plotë i paraqitur në front, në 2 versione, PHP dhe HTML me mbështetje më pak të përfshirë.
 • Kaloni me lehtësi nga prapavija në frontend dhe anasjelltas.
 • Koleksion i madh i widget për të trajtuar statistikat, sociale, media, lidhje dhe më shumë.
 • 15 tema me ngjyra, shumë faqe të paracaktuara.
 • 5 shabllone të përgjegjshëm me email.
 • Titujt e faqeve me imazhe të animuara.
 • Menu me 3 nivele, ndërfaqe e përdoruesit të bisedës në shiritin anësor.
 • Faqet e gatshme për tregtinë elektronike, kërkimin, kontaktet, biletat, faqet e internetit dhe më shumë.
 • Shumë shtojca jQuery dhe pako të shumta ikonash të përfshira.

Shitjet totale: 3.043

 • nga PixelCave

17. ThemeKit – Kutia e temave të administratorit të Bootstrap

Modeli i Administratorit ThemeKit

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bootstrap bazuar.
 • Temat e shumta premium HTML të rafinuara për niches të ndryshme, me veçori të specializuara të industrisë.
 • Përfshinë faqe për Hartat, Listat, postën elektronike, biletat, takimet dhe më shumë.
 • Përveç HTML, përfshin pllakën e bojlerit fillestar AngularJS.
 • Teknologjitë më të fundit për menaxhimin e fronteve si detyrat Grunt, menaxhimi i fuqisë dhe swig për shabllon HTML.
 • Mjetet e hartimit për raportim.
 • Kuadri me shumë qëllime i mbushur me karakteristika.
 • Kit UI përfshin butona, forma, skedat, ikonat, tabelat, rrjetin dhe përparimin.
 • Mbështetje RTL.

Shitjet totale: 2,972

 • nga FrontEndMatter

18. Bootstrap Admin Bucket 3 Paneli i sheshtë i përgjegjshëm

Model Admin ThemeBucket

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap 3.
 • HTML5 dhe CSS3.
 • Mbledhje e madhe e komponentëve UI të ripërdorshëm dhe të integruar me shtojcat më të fundit jQuery.
 • Grafikët dhe grafikët e personalizuar, kalendari funksional dhe chat.
 • Ekrani i bllokuar, faqja e gabimeve 404 dhe 500.
 • 600+ Icon font IcoMoon përfshirë.
 • Data, data, koha, diapazoni & Zgjedhës ngjyrash, redaktor WYSIHTML5.
 • Tabela dinamike, të përgjegjshme, të përparuara, të redaktueshme.
 • Butoni i personalizuar i radios, kutia e zgjedhjes, ngarkimi i skedarëve dropzone.

Shitjet totale: 2,824

 • nga ThemeBucket

19. sshtë modeli i trurit – Reagim Bootstrap 3 Admin

.Shtë modeli i administratorit të trurit

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap 3.
 • 19 faqe HTML, 5 faqe gabimi, 5 imazhe në sfond.
 • 300+ ikona në dy madhësi, 10 lloje të ngarkuesve Ajax.
 • Versione të errëta / të lehta, pagese me porosi, faqe hyrje me validim.
 • Lista e kontakteve të organizuara, filtrimi i rreshtave të të dhënave me filtra.
 • Tabela dinamike dhe statike, llojet statike dhe autohiding të bukës.
 • 11 widget, komplet UI dhe elemente të formës.
 • 20+ plugins përfshirë kufizuesin e hyrjes, mbajtësin e vendndodhjes dhe autocomplete.
 • Spinner me mbështetjen e mousheheel.

Shitjet totale: 2.769

 • nga Kopyov

20. Xenon – Temë Admin e Bootstrap me AngularJS

Modeli i Xenon Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • E ndërtuar me Bootstrap dhe më pak.
 • 4 pult, 25 variante të paraqitjes
 • Përfshirë gjithsej 136 skedarë.
 • Requestdo kërkesë përpunohet me Ajax.
 • Gjenerator i Lëkurës, sistem i postës i dizajnuar mirë dhe fletore dixhitale të përfshira.
 • Faqja e profilit, menaxheri i galerisë, kalendari, afati kohor dhe chat përfshirë.
 • 20+ lloje grafikësh, tabela të të dhënave, faqe boshe, ekrani i bllokimit, pagination dhe harta vektori të përfshira.
 • Të përfshira gjithashtu në versionin AngularJS janë gjeneratori i lëkurës dhe faqosja, shirita ngarkues për navigimin, ndërtues i menusë dhe ngarkim dembel.

Shitjet totale: 2.690

 • nga Laboratori

21. OneUI – Modeli i Panelit të Administratorit të Bootstrap + Kuadri UI + AngularJS

Modeli i administratorëve OneUI

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Kuadri UI bazuar në Bootstrap dhe AngularJS.
 • Dizajn modular i ndërtuar me më pak CSS.
 • 4 versione të ndryshme, Filloni, HTML, PHP dhe AngularJS.
 • 6 tema me ngjyra, paraqitjet e shumta dhe faqet përfshirë faqen së shpejti.
 • Përfshihen plugin imazhe kulture dhe plugins murature.
 • Efektet e imazhit, animacione të qetë.
 • Faqet e menaxhimit të projektit, Së shpejti dhe faqet e kontakteve.
 • Detyrat e marra që kurseni kohë.
 • Mbështetje RTL.

Shitjet totale: 2,768

 • nga PixelCave

22. Supr – Shembulli i Përgjegjshëm i Administratorit të Pultit përgjegjës

Modeli Supr Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap, përfshirë më pak CSS.
 • 47 faqe HTML.
 • 2000+ ikona të fytyrës.
 • 45+ plugins.
 • Elemente të shumta të Formës – fushat e tekstit, kutitë e kontrollit me porosi, butonat me porosi të radios, zgjedhësin e ngjyrave dhe më shumë.
 • Pajisjet e shumta për funksione si todo, kujtesë, përdoruesit e fundit, aktivitetet e fundit të përfshira.
 • Faqet e gabimit – përfshihen llojet e faqeve të 403, 404, 405, 500, 503.

Shitjet totale: 2,677

 • nga SuggeElson

23. Aquincum – Shembull Premium i Përgjegjshëm i Administratorit

Modeli i Administratorit të Aquincum

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • E përputhshme me Bootstrap 3 dhe versionin e fundit të jQuery.
 • 29 faqe HTML të vlefshme, paraqitja e bazuar në rrjet, 10 prejardhje kryesore.
 • 30+ plugins, plugins të integruara të Bootstrap.
 • Numri i elementeve me porosi, struktura fleksibile e përmbajtjes.
 • 6 butona të bazuar në CSS, 3 nivele navigimi.
 • Tabela të të dhënave me shiritin e veglave, faqe e hyrjes së animuar.
 • 6 faqe gabimesh me kërkim dhe automatikë të plotë.
 • 10 lloje të ngarkuesve Ajax në dy madhësi.
 • Brumëra të bukës me zbresje, pagination me porosi.

Shitjet totale: 2.475

 • nga Kopyov

24. todo – Modeli i Aplikimit në Ueb dhe Paneli i Administratorit

modeli i Tdo Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap 3.
 • HTML dhe CSS.
 • 8 paleta ngjyra, faqe për hyrje, faturë, gabime dhe më shumë.
 • 2 aplikacione të vrullshme.
 • Shumë pajisje dhe pajisje përbërëse të aplikacionit.
 • Paketë UI me një numër elementësh si grafiku, forma, rrjeti dhe më shumë.
 • 3 formate postare, përfshirë afatin kohor.

Shitjet totale: 2.464

 • nga Flatfull

25. Clip-One – Bootstrap 3 Modeli i Përgjegjshëm i Administratorit

Modeli Clip_one Admin

Detaje | demonstrim

Karakteristikat e qëndrimit:

 • Bazuar në Bootstrap 3.
 • HTML5, CSS3.
 • 100 faqe faqe shabllon, plugins 80+ jQuery.
 • 5 ngjyra temash dhe 5 ngjyra sfondi.
 • Menutë anësore të 4 niveleve.
 • Paraqitja e plotë e paraqitur me 25 shabllonë faqe.
 • 390 ikona me porosi, Font ikona të mrekullueshme.
 • Paneli me statistika, tabela dhe ngjarje të fundit.
 • Papagimi dinamik, redaktor i integruar WYSIWYG.
 • RTL në dispozicion.

Shitjet totale: 2.410

 • nga ClipTheme

Do të tjerët?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map