15 Temat më të mira të WordPress me shumë qëllime më të mira për vitin 2020

Marrëveshjet me WordPress


Temat me shumë qëllime janë disa nga temat më të shitura të WordPress në dispozicion, dhe, pasi ato lejojnë përdoruesit të ndërtojnë pothuajse çdo lloj uebsajti me lehtësi relative, përfshijnë lista të gjërë funksionesh dhe ofrojnë një gamë të madhe mjetesh të fuqishme të ndërtuara brenda, nuk është aspak befasuese.

Por, cilat janë në dispozicion në këtë kategori, dhe cilat janë shitësit më të mirë? Për t’ju ndihmuar të gjeni të duhurin për ju, ne kemi shikuar shifrat e shitjeve, reputacionin dhe përdorimin dhe kemi rrumbullakuar 15 temat më të preferuara të shumë qëllimeve të WordPress.

gëzojnë!

Divi

Divi është produkti i flamurit nga Temat Elegant. Shtë një nga temat më të njohura me shumë qëllime të WordPress – dhe për një arsye të mirë. Jo vetëm që Divi është i mbushur me paraqitjet e faqeve të paravendosura për çdo lloj projekti, ai gjithashtu përfshin një nga mjetet më të fuqishme dhe më miqësore për ndërtuesin e faqeve për pikë dhe klikoni përreth: Ndërtuesi i Divi rishikoi.

Divi nga Temat Elegante

Krijimi i një uebsajti me porosi të WordPress nuk ka qenë kurrë më i lehtë me Divi Builder të ri dhe të përmirësuar. Përmes ndërfaqes ndërtuese të faqes intuitive tërheqëse dhe tërheqëse të faqes, pothuajse kushdo duhet të jetë në gjendje të krijojë uebsajtin e përsosur për projektin e tij (megjithëse skedarët e paravendosur gjithashtu ofrojnë mundësi të shkëlqyera të gatshme).

Pikat kryesore të Divi përfshijnë:

 • një bibliotekë e paraqitjeve me përmbajtje të para-ndërtuara 20 plus
 • paraqitjet e përmbajtjeve më të shkarkueshme
 • Divi udhëheq mjetin e testimit të ndarjes
 • Cilësimet e panumërta të personalizimit
 • aftësia për të importuar dhe eksportuar paraqitjet midis vendeve.

Divi është një paketë gjithëpërfshirëse që duhet të jetë në gjendje t’ju ndihmojë të ndërtoni ndonjë faqe në internet me WordPress. Mund të mos ketë aq shumë demonstrime të bëra paraprakisht sa disa nga konkursi, por paraqitjet e reja ndahen rregullisht në blogun Themes Elegant.

(Shënim: Për të parë se çfarë është në gjendje kjo temë, shikoni një postim të mëparshëm të tonave: 75+ Shembuj mahnitës të Temave Elegante të Divi WordPress në Veprim në Veprim.)

Demo – Detaje

Hapur

Avada e shqyrtuar është faturuar si tema numër një e shitjes së të gjitha kohërave, dhe me më shumë se 250,000 shitje deri më tani në ThemeForest (lexoni udhëzuesin tonë të dobishëm për blerjen e temave në tregun e ThemeForest, është e vështirë të mos pajtoheni.

Temë Avada WordPress

Tani në versionin e pestë, Avada është azhurnuar plotësisht me shumë karakteristika dhe përmirësime të reja. Demot e reja të faqes në internet janë shtuar, krijuesi i faqeve është modernizuar, dhe kontrollet e përparuara për krijimin e faqeve miqësore për celularët janë tani në dispozicion.

Pikat kryesore të Avada përfshijnë:

 • 22 demos në internet
 • një përzgjedhje e madhe e modeleve dhe faqosjeve të faqeve
 • redaktori i faqeve tërheqëse dhe lëshimi të Fusion Builder të krijuar me porosi
 • aftësia për të krijuar paraqitjet me porosi të përbashkëta
 • një panel kontrolli shumë i detajuar i opsioneve të temave.

Me demos në uebfaqe që mbulojnë një gamë të projekteve dhe një mjet ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse, Avada mbulon të gjitha bazat kur bëhet fjalë për ndërtimin e një uebsajti profesional me WordPress.

(Shënim: Gjithashtu me interes: 25 shembuj mahnitës të Avada – Tema më e njohur e WordPress-it e ThemeForest – në veprim.)

Demo – Detaje

Tema X

X Tematika e shqyrtuar është një tjetër temë më e shitur me shumë qëllime në dispozicion nga ThemeForest. Falë kombinimit të saj të faqeve të internetit dhe mjeteve të personalizimit, kjo temë mund të përdoret me të vërtetë për çdo projekt.

Tema X

Shtojcat dhe mjetet e palëve të treta të ndërtuara me porosi dhe mjetet e përfshira me X Theme janë të vështira për tu mposhtur. Me gjithçka, nga rrëshqitësit dhe galeritë te një ndërtues faqesh dhe mjetet e gjenerimit të plumbit, me siguri nuk do të kesh nevojë të blini ndonjë shtesë të re për një kohë.

Pikat kryesore të tjera të X Theme përfshijnë:

 • ndërtuesi i faqeve para-fundore gur themeli
 • një përzgjedhje e larmishme e demos në uebfaqe
 • një suitë e fuqishme shtesash
 • Cilësimet e detajuara të personalizimit
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

(Shënim: Gjithashtu me interes: 25+ Shembuj mahnitës të Tempullit më të shitur të WordPress X në Themeco në veprim.)

Demo – Detaje

Bërthama

The Core është një temë e gjithanshme e WordPress nga ThemeFuse. Kur zgjidhni The Core, ju keni qasje në 19 demonstrime në internet të formuar plotësisht, duke mbuluar një varg projektesh.

The Core është një nga temat më të njohura me shumë qëllime WordPress

Përveç demonstrimit kryesor me qëllime të përgjithshme, The Core përfshin një përzgjedhje të mirë të më shumë opsioneve të ngrohtë. Si me të gjitha temat më të mira me shumë qëllime WordPress, një ndërtues i avancuar vizual është në dispozicion për t’ju ndihmuar të modifikoni modelet e paravendosura.

Pikat kryesore të tjera të The Core përfshijnë:

 • tre ndërtues të fuqishëm të slideshave me slide demo
 • një azhurnim mega mega menu
 • një mjet për botimin e kalendarit dhe ngjarjeve
 • Integrimi i Google Maps dhe Fonts
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

Demoja kryesore e Core bën një punë të shkëlqyeshme për të treguar se çfarë mund të bëjë kjo temë. Sidoqoftë, demot më të specializuar mund të jenë një zgjedhje më e mirë për faqen tuaj të internetit.

Demo – Detaje

përqafoj

Enfold i rishikuar përfshin demonstrime për faqet e internetit të biznesit, portofolet krijuese, dyqanet në internet, faqet e uljes dhe një sërë opsionesh për Blogim, për të përmendur vetëm disa. Demot dhe tiparet e reja shtohen rregullisht.

Përfshini Temë WordPress me shumë qëllime

Ndërtuesi i faqeve Enfold do t’ju ndihmojë të rregulloni përmbajtjen demo, ndërsa opsionet e temës e bëjnë më të lehtë personalizimin e cilësimeve globale për faqen tuaj.

Pikat kryesore të Enfold përfshijnë:

 • mjetet për lëvizje dhe përmbajtja demo e shfaqjes
 • një mjet ndërtues formash
 • një panel i avancuar i administratorit
 • mësime të transmetuara të videos
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

Nëse Enfold nuk ka një demonstrim që përputhet me vizionin tuaj, nuk duhet ta keni të vështirë të krijoni faqen tuaj të internetit me porosi me këtë temë të shumë qëllimeve.

(Shënim: Po ashtu me interes: 50+ Shembuj mahnitës të Enfold – Temat më të shitura të WordPress të Kriesi – në veprim.)

Demo – Detaje

Urë

Me më shumë se 200 demo të plotë në internet, ju me të vërtetë mund të përdorni Urën e rishikuar për të krijuar pothuajse çdo lloj siti. Demdo demonstrim vjen me grupin e vet të modeleve të faqeve të brendshme (jo vetëm një plan urbanistik).

Urë

Megjithëse demot e Urës janë të shumëllojshme, shumica e opsioneve bien në kategoritë e biznesit, portofolit, blogjeve dhe tregtisë elektronike.

Pikat kryesore të tjera të urës përfshijnë:

 • një panel gjithëpërfshirës i administratorit
 • Cilësimet e detajuara të personalizimit të temave
 • aftësia për të krijuar skedarë të pakufizuar të kokës dhe menusë
 • një bibliotekë e elementeve të kodit të shkurtër
 • një përzgjedhje e shtojcave.

Nëse ju jeni duke krijuar një faqe në internet për veten tuaj ose për klientët tuaj, duke pasur 200 demo për të zgjedhur nga ju siguron shumë mundësi.

(Shënim: Po ashtu me interes: 50+ Shembuj mahnitës të urës – Temat më të shitura të WordPress të QODE – në veprim

Demo – Detaje

shtresat

Shtresat vijnë në dy lloje, një version falas dhe një mundësi më e fuqishme tregtare. Cilindo version të zgjidhni, do të jeni në gjendje të përdorni ndërtuesin e faqeve për të krijuar një faqe interneti me porosi dhe të zgjidhni nga një përzgjedhje në rritje e modeleve të paravendosura.

shtresa

Përditësimi në versionin pro ju jep më shumë kontroll mbi faqen tuaj, por nëse kërkoni diçka që t’ju ndihmojë të filloni, versioni falas i Layers është një opsion i mirë.

Pikat kryesore të shtresave të tjera përfshijnë:

 • një bibliotekë e paravendosur paraqitjes së faqeve
 • një ndërtues faqesh në pikën e parë dhe të klikimit
 • aftësia për të krijuar dizajne të faqeve me porosi duke përdorur widget
 • një përzgjedhje e dobishme e elementeve të faqes
 • një përzgjedhje e shtesave.

Nëse dëshironi të merrni një ide më të mirë se çfarë mund të bëjë kjo temë freemium, vizitoni faqen e Ndërtuar me Shtresa.

Demo – Detaje

Total

Duke shtuar shpesh demo të reja, Totali i shqyrtuar shpreson të apelojë tek pronarët e faqeve të internetit që duan të ndryshojnë dizajnin e faqes së tyre në mënyrë të rregullt.

Tema totale e WordPress

Si dhe demonstrimet e faqeve në internet me 42 dhe numërimin, Totali është ndërtuar rreth mjetit të fuqishëm të krijuesit të faqeve vizuale dhe tërheqëse të Visual Composer.

Pikat kryesore të tjera të Totalit përfshijnë:

 • një bibliotekë e blloqeve ndërtues për të azhurnuar përmbajtjen tuaj
 • Cilësimet e personalizuara për qëllime të largëta
 • paraqitjet dhe shabllonet e shumëfishta të përmbajtjes
 • mjete të fuqishme ndërtimi slideshow
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

Nëse përzgjedhja e larmishme e demonstrimeve të faqes në internet nuk është e mjaftueshme, ndërtuesi i faqes së përparme bën të mundur që t’i jepni uebsajtit tuaj WordPress një pamje të personalizuar.

(Shënim: Gjithashtu me interes: 25+ Shembuj të drejtpërdrejtë të Totalit – Tema e WordPress me shitje më të lartë të WPExplorer – në veprim.)

Demo – Detaje

prani

WP Zoom krijoi Prezencën e shumëfishtë për t’ju ndihmuar të ndërtoni çdo lloj uebsajti me WordPress. Me dhjetë demo për të zgjedhur, si dhe një tërësi të mjeteve dhe opsioneve të personalizimit, Prezenca ka shumë për të ofruar.

Tema e Pranimit të WordPress nga WP Zoom

Pasuritë e paluajtshme, portofoli, hoteli, muzika, agjensia dhe fitnesi janë vetëm disa nga llojet e faqes në internet që demot e Prezencës do t’ju ndihmojnë të krijoni shpejt.

Pikat kryesore të Prezencës përfshijnë:

 • një mjet ndërtues i Slideshow
 • Layoutet e paracaktuara dhe skemat e ngjyrave
 • një grup i plotë i kontrolleve të personalizimit të faqes në internet
 • Mbështetje IDX për krijimin e faqeve të internetit të pasurive të patundshme
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

Nëse nevojat tuaja nuk mbulohen nga demot, atëherë ndërtuesi i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse të Prezencës mund t’ju ndihmojë të prodhoni një sit më unik.

Demo – Detaje

ultra

Ultimate-i i rishikuar i Themify është një temë me shumë qëllime që synon dizajnuesit që duan lirinë për të krijuar çdo lloj uebsajti me WordPress.

Tema Ultra WordPress nga Themify

Megjithëse Ultra përfshin një numër demosh të parave të bëra, Themify Builder dhe një përzgjedhje e madhe e paraqitjeve të paravendosura janë tërheqjet kryesore.

Pikat kryesore të Ultra përfshijnë:

 • header, footer, dhe paraqitjet e stileve të shumta dhe stilet
 • një përzgjedhje e shtesave Themify Builder
 • efektet e ngjyrave, përfshirë animacionet, gradientët dhe mbivendosjet
 • një ndërtues i Mega Menu
 • shabllone dhe modele të portofolit.

Ultra duhet të jetë një zgjedhje e mirë për këdo që dëshiron të përdorë një ndërtues të fuqishëm të faqeve dhe një përzgjedhje të paraqitjeve të parave të bëra për të krijuar faqen e tyre personale.

Demo – Detaje

i spikatur

Salient krenohet me më shumë se 475 kode të shkurtra dhe opsione të konfigurimit, duke ju dhënë mundësinë për të hartuar një faqe në internet me porosi të mbushur me përmirësime të përmbajtjes së përmirësuar.

Tema e Dukshme Popullore me shumë qëllime WordPress

Kodet e shkurtër të Shenjës lehtësojnë futjen e një game të gjerë elementesh në përmbajtjen tuaj, duke përfshirë butonat, ikonat, dëshmitë, karuselet e logos së klientit, dhe më shumë.

Pikat kryesore të tjera të Salient përfshijnë:

 • aftësia për të krijuar skema me ngjyra të personalizuara
 • një bibliotekë e paraqitjeve të header
 • një version i personalizuar i ndërtuesit të faqeve Visual Composer
 • paraqitjet dhe shabllonet e shumëfishta të përmbajtjes
 • kontroll i plotë mbi cilësimet e tipografisë.

Si dhe demonstrimin fleksibël për qëllime të përgjithshme, Salient përfshin një numër demosh për llojet më specifike të projekteve.

(Shënim: Gjithashtu me interes: 35+ Shembuj mahnitës të Salient – Temë më e shitur e WordPress-it e ThemeNectar – në veprim

Demo – Detaje

upfront

Si dhe duke u nisur nga një kanavacë e zbrazët, tema e rishikuar tërheqëse dhe e lëshuar nga Upfront ju jep tetë modele fillestare për të punuar me të – të gjitha këto mund të personalizohen plotësisht përmes Builderit Upfront.

Tema e parë e WordPress nga WPMU DEV

Duke pasur një azhurnim të fundit, Builder Upfront tani është edhe më i fuqishëm, duke ju dhënë të gjitha mjetet që ju nevojiten për të krijuar një uebfaqe me porosi të WordPress.

Pikat kryesore të tjera të Upfront përfshijnë:

 • një ndërtues faqesh vizuale në fund
 • një mjet i menaxherit të faqosjes
 • cilësimet dhe opsionet e hollësishme të faqes në internet
 • një bibliotekë e moduleve të përmbajtjes së dobishme
 • aftësia për të ndërtuar, eksportuar dhe shkëmbyer tema të personalizuara të WordPress me porosi.

Përpara është në dispozicion nga ekipi WPMU DEV. Duke u bashkuar me klubin e tyre të anëtarësimit, do të merrni gjithashtu shumë plugins, mjete dhe burime të tjera të WordPress.

Demo – Detaje

Jupiter

Jupiteri fiton letrat kredenciale të tij për shumë qëllime duke përfshirë më shumë se 100 shabllone që janë të përshtatshëm për një gamë të gjerë projektesh.

Temë WordPress me shumë qëllime më të shitur Jupiter

Demoja kryesore e Jupiterit është neutrale dhe lehtë mund të personalizohet për një sërë qëllimesh. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për një dizajn më të përqendruar, Jupiteri ka shumë mundësi për të zgjedhur.

Pikat kryesore të Jupiterit përfshijnë:

 • mjet ndërtues i faqes së përparme të Visual Composer
 • stilet me porosi të kokës dhe faqosjet
 • një bibliotekë elementësh për të azhurnuar përmbajtjen tuaj
 • modele fleksibël të portofolit dhe paraqitjet
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

Importimi i përmbajtjes demo të Jupiterit merr vetëm disa klikime, duke ju lënë të vendosni se sa punë për personalizimin duhet të kryeni.

(Shënim: Po ashtu me interes: 35+ Shembuj mahnitës të temës Jupiter WordPress në veprim

Demo – Detaje

The7

Biznesi, agjensia, freelancer, restoranti, e-commerce, dhe faqet e internetit të portofolit janë vetëm disa nga demot e përfshira nga The7.

Tema me WordPress me shumë qëllime

Nëse jeni i ri në WordPress ose me kohë të shkurtër, magjistari për vendosjen e shpejtë do t’ju ndihmojë të merrni faqen tuaj të re në internet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Pikat kryesore të tjera të The7 përfshijnë:

 • një ndërtues faqesh vizuale dhe tërheqëse vizuale
 • plugins premium slider me slideshows prebuilt
 • modele të shumta portofoli dhe vitrina
 • mjetet e galerisë së dritares dhe kartave të lëvizjes së fotografive
 • mbështetje e plotë për tregtinë elektronike.

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje jashtë raftit ose mundësinë e krijimit të faqes tuaj të ndërtuar me porosi, The7 duhet t’ju sigurojë gjithçka që ju nevojitet.

(Shënim: Po ashtu me interes: 35+ Shembuj mahnitës të The7 – Tema e WordPress-it më të shitur në temën e ëndrrave – në veprim

Demo – Detaje

TheGem

TheGem përbëhet nga 40 koncepte krijuese që së bashku përfshijnë më shumë se 150 shabllone të faqeve të para-bëra për të ndihmuar në fillimin e projektit tuaj.

Temë TheGem WordPress

Kjo temë shumë qëllimesh e bën po aq të lehtë zgjedhjen e njërës prej demonstrimeve jashtë raftit siç bën për të krijuar modelin tuaj personal duke përzier dhe përputhur modelet shabllone të para-ndërtuara.

Pikat kryesore të tjera të TheGem përfshijnë:

 • një mjet ndërtues faqesh vizuale dhe tërheqëse vizuale
 • dy plugins premium ndërtues të Slideshow
 • stile të shumta të parafabrikuara të faqes së internetit
 • një përzgjedhje e elementeve të faqes
 • një gamë e gjerë e cilësimeve dhe kontrollet e personalizimit të temave.

TheGem është po aq i përshtatshëm për ata që kërkojnë një zgjidhje të paracaktuar të faqes në internet ose një temë plotësisht të personalizueshme.

Demo – Detaje

Mendimet përfundimtare

Me kaq shumë mundësi të shkëlqyera, ju mund të jeni, në këtë pikë, duke u ndier paksa i mërzitur. Nëse dyshoni, mendoni për nevojat tuaja, çfarë duhet të ofrojë secila temë dhe sa ngushtë përputhen këto dy gjëra për secilën temë që po konsideroni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map