Zerif Pro Review: Erinomainen yhden sivun WordPress-teema ThemeIsleltä

WordPress-tarjoukset


Zerif Pro on erittäin onnistunut ja erittäin monipuolinen ThemeIslen WordPress-teema, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua rakentamaan tyylikäs yhden sivun verkkosivusto, joka mainostaa online-yritystäsi tai palveluasi.

Tässä katsauksessa tarkastellaan Zerif Pron ominaisuuksia ja selvitetään, kuinka hyvin ne ovat kokonaisuudessaan yhdessä.

Aloitetaan.

Zerif Pro WordPress -teeman ominaisuudet

Zerif Prosta laskutetaan yhden sivun WordPress-teemana verkkosivustojen rakentaminen luoville toimistoille.

Zerif Pron ominaisuudet -osa

Siinä on kaikki kotisivut, joita tällainen projekti voi koskaan tarvita, mukaan lukien:

 • Suuri otsikkoalue
 • Ominaisuudet-osio
 • Toimintakehotusalue
 • Salkun sisältö
 • Tietoja-osiosta, taitokaavioista
 • Asiakkaan logon esittely
 • Joukkueen jäsenprofiilit, joissa on sosiaalisen median linkit
 • Hinnastotaulukko, pakettien vertailuosa
 • Uutiskirje
 • Asiakkaiden suositukset
 • Google Maps -osa
 • Yhteydenottolomake
 • Uusimmat uutiset blogisyötteestä

Laita ne yhteen ja Zerif Pro kattaa kaikki osiot, joita hyvää yhden sivun verkkosivuston asettelua tarvitaan, ja niiden päällä on joitakin ylellisempiä tuotteita, joita voit käyttää verkkosivustosi parantamiseen.. Jokainen osa on valinnainen – Voit helposti kytkeä minkä tahansa niistä päälle tai pois päältä napin painalluksella.

Zerif Pro -salkkuosasto

Koska Zerif Pro -teema kattaa WordPress Customizer -työkalun kokonaan, koko kotisivujärjestelyä ja sen sisältöä hallitaan työkalun intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Tämä antaa sinulle live-esikatselun verkkosivustosi kotisivulle, mikä yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa prosessia tehdä Zerif Prosta oma.

Zerif Pro -osastotilaus

Muita merkittäviä Zerif Pro -ominaisuuksia ovat rajattomat mukautettujen asetusten asetukset, täysin mobiililaitteisiin reagoiva asettelu, visuaalisesti dynaaminen parallaksivieritys ja WooCommerce -yhteensopivuus niille, jotka haluavat myydä tuotteita ja palveluita suoraan verkkosivustolta.

Tämä teema on rakennettu hyödyntämään ilmaisia ​​WP-tuotekatsausta ja Revive Old Post -laajennuksia, jotka sattumalta ovat myös ThemeIslen alkuperäisiä. Kun olet aktivoinut Zerif Pron verkkosivustollasi, sinua kehotetaan asentamaan nämä kaksi laajennusta, joiden avulla voit julkaista ammattimaisia ​​arvosteluja verkkosivustollasi ja automatisoida sosiaalisen median markkinoinnin.

Kaiken kaikkiaan Zerif Prolla on kaikki ominaisuudet, joita voit mahdollisesti tarvita rakentaaksesi verkkosivustosi mainostaaksesi yritystäsi, toimistasi tai palveluitasi – kaikki paketoituna houkuttelevaan moderniin muotoiluun.

Kuten minkä tahansa teeman kohdalla, kuinka hyvä se todella on, osittain siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää. Katsotaanpa tätä silmällä pitäen kulissien takana nähdäksesi kuinka Zerif Pron takaosa toimii.

Zerif Pron käyttäminen yhden sivun WordPress-verkkosivuston luomiseen

Kun olet ostanut Zerif Pro -teeman, saat pääsyn näytteen sisältöön. Esimerkkisisällön käyttö antaa sinulle nopean ja helpon tavan luoda teemaIslen demoversiona käyttämä verkkosivusto.

Zerif Pro -demoversio

Jos valitset tuoda tämän malliesisällön, verkkosivustollesi voidaan luoda luurankokehys ja käynnissä vain muutamalla napsautuksella. Minun on kuitenkin sanottava, että törmäsin joihinkin ongelmiin, jotka aiheutuivat siitä, että näytteen sisällön käyttämät kaksi mukautettua postityyppiä eivät olleet sivustollani. Sen lisäksi lopullinen tuonti sujui sujuvasti, ja minulla oli teemasta toimiva versio, jota voin käyttää verkkosivustoni perustaksi.

Muokatut kotisivut

Koska Zerif Pro on suunniteltu käytettäväksi yhden sivun muodossa, sisällön lisääminen kotisivulle eroaa hiukan siitä, mitä voit tehdä “tavalliselle” teemalle. Normaalin WordPress-viestin tai -sivun muokkaamisen sijaan kotisivun sisältö on tallennettu mukautettuihin widgetteihin.

Lukijoiden, jotka ovat käyttäneet jotain StudioPressin nykyaikaisista Genesis Framework -lapsiteemoista, tulisi tuntea tämä lähestymistapa kotisivun sisällön hallintaan, mutta älä huolestu, jos et ole – peitämme sitä jonkin verran perusteellisesti.

Zerif Pro -widgetit

Kun olen kokeillut useita erilaisia ​​yhden sivun teemoja vuosien varrella, olen huomannut, että on olemassa monia tapoja, joilla kehittäjät voivat luoda ”yhden sivun useilla osioilla” etsiä yhden sivun kotisivunsa..

Käytettävissä olevista vaihtoehdoista – jotka sisältävät mukautetut teemavaihtoehtojen ohjauspaneelit, sivunmuodostustyökalut, lyhytkoodit ja mukautetut kentät – Zerif Pron käyttämä mukautettu widget -lähestymistapa toimii erityisen hyvin. Tämä pätee erityisesti nyt, kun widgetien kanssa on mahdollista työskennellä WordPress Customizer -työkalun avulla.

Suorat esikatselut WordPress Customizerilla

Kyllä, se on totta: Zerif Pron mukautettuja widgettejä, joita käytetään kotisivusi täyttöön sisällöllä, hallitaan ja hallitaan WordPress Customizer -työkalun avulla.

Zerif Pro Customizer Pieni

Kun lataat WordPress Customizer -työkalun, voit siirtyä muokattavan kotisivun osioon ja kirjoittaa sitten oman sisällön. Koska teeman mukauttamistyökalu antaa sinulle reaaliaikaisen esikatselun tekemistäsi muutoksista heti kun teet ne, sinun ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti selaimen välilehtiä tai päivittää ikkunoita. Tämä ei vain säästää aikaa, mutta tekee koko prosessista paljon käyttäjäystävällisempi – ja paljon vähemmän turhauttavaa.

Zerif Pro Customizer -värit

Voit paitsi täyttää kotisivusi mukautetulla sisällöllä lisäämällä sen widgetteihin (kuten juuri katkaisimme), mutta voit myös muuttaa sen ulkonäköä Customizer-työkaluliittymän kautta.

Toinen mukava näkökulma tässä on, että koska widgetit ja Customizer-työkalu ovat WordPressin ydinosia, ulkopuolista käyttöliittymää ei ole opittava: jos olet jo perehtynyt WordPressin näihin näkökohtiin, sinun ei pitäisi olla ongelmia tämän määrittämisessä. teema näyttää haluamaltasi. Ja jos et ole perehtynyt niihin, mitä täällä opit, sitä voidaan käyttää muihin teemoihin – tai ainakin niihin, jotka ovat ottaneet käyttöön WordPress Customizer -työkalun.

Zerif Pro Customizer Lisää -widget

Suurin osa mukautetuista widgetistä käsittelee vain vain tekstiä ja HTML-muotoa, joten kyvyistään riippuen saatat olla jonkin verran rajattu sisältösi muotoon. Ehkä WordPress Customizer -työkalun kehittyessä siitä tulee menneisyyttä – mutta tällä hetkellä se heikentää hieman käyttökokemusta.

Zerif Pro -widgetin mukautettu sisältö

Suuressa kuvassa tämä on kuitenkin vain vähäinen rypytys – yleisesti mukautetut widgetit ja Customizer-lähestymistapa toimivat todella hyvin. Jokaista kotisivusi osaa voidaan muokata Customizer-työkalun avulla, joka sisältää reaaliaikaisen reaaliaikaisen esikatselun muutoksista.

Muita verkkosivustosi piirteitä, joita voit hallita Customizer-sovelluksen avulla, ovat kotisivun osien järjestys, sujuvan vierityksen tehostaminen tai poistaminen käytöstä, logon lisääminen, sosiaalisen median profiililinkkien syöttäminen ja sivuston navigointivalikkojen hallinta..

Zerif Pro -näyttelyosasto

Customizer-käyttöliittymän kautta voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä minkä tahansa osan yhdellä painikkeen painalluksella, jolloin voit vapaasti rakentaa projektillesi sopivan kotisivun asettelun. Poistamalla mahdollisimman paljon tarpeesta olla vuorovaikutuksessa WordPress-järjestelmänvalvoja-alueen kanssa, Zerif Pro on taannut maineen erittäin käyttäjäystävällisestä WordPress-teemasta, jonka kanssa rakentaa sivusto.

Kun olet määrittänyt verkkosivustosi Customizer-käyttöliittymän kautta, voit luoda sen sisäiset sivut ja valinnaiset blogiviestit tavallisen WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymän kautta. Jos lisäät blogin verkkosivustoosi, tämä sisältö voidaan tehdä saataville sivustosi navigointivalikoista tai kotisivusi viimeisimmistä uutisosista..

Zerif Pro -blogiosasto

Zerif Pro hinnoitteluvaihtoehdot

Zerif Pro on saatavana joko yksinään tai osana ThemeIsle-jäsenkerhoja:

 • Timantisuunnitelma (yksittäiset teemat), 67 dollaria
 • Treasure Chest Plan kaikki teemat, 99 dollaria
 • Pirate Club Plan (kaikki teemat ja laajennukset, 199 dollaria)

Yksittäiset teemaostokset antavat sinulle vuoden käyttöoikeuden tukeen ja päivityksiin, kun taas Treasure Chest Plan tarjoaa sinulle kahden vuoden käyttöoikeuden, ja Pirate Club tarjoaa sinulle eliniän ajan lisätietoja. Kaikki vaihtoehdot ovat saatavilla 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Zerif Pro-teemakatsauksen johtopäätös

Zerif Pro ei vain näytä hyvältä, vaan sen asettaminen ja määrittäminen on erittäin helppoa. Niin monet yhden sivun teemat tekevät siitä väärin, kun halutaan hallita niiden eri osioita – laadukkaasta ulkoasustaan ​​huolimatta ne voivat olla erittäin turhauttavia työskentelemään.

Onneksi tämä ei ole Zerif Pron tapauksessa. Jos haluat rakentaa tämäntyyppisiä verkkosivustoja – mainostaako yritystäsi tai palveluitasi vai yksinkertaisesti korostaa jonkin sivun ominaisuuksia ja ominaisuuksia yhdellä sivulla – tämä teema on erittäin suositeltava.

Ainoa alue, josta siitä hieman puuttuu, ovat yksittäiset blogiviestimallit. Vaikka niissä ei ole mitään vikaa, ne ovat hieman vähemmän kiinnostavia katsomaan kuin muu teema. Niihin mahtuu kuitenkin kuvia, joiden leveys on lähes 800 pikseliä – joten ne on helppo valmistaa korkealaatuisella visuaalisella sisällöllä..

Jos etsit houkuttelevaa yhden sivun WordPress-teemaa, joka ei vain näytä hyvältä, mutta joka ei aiheuta sinulle ongelmia verkkosivustosi todellisessa rakentamisessa, Zerif Pro on vankka veto!

Voimme unohtaa, että olemme yhdessä TeamIslen ihmisten kanssa tarjonneet WinningWP-faneille komean 20% alennuksen kaikista ThemeIsle-ostoksista.. Nauttia!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me