WPExplorer-katsaus: Katso WPExplorerin “Total” WordPress -teemaa – ja muita tarjouksia …

WordPress-tarjoukset


Jos olet viettänyt paljon aikaa lukemalla tai käyttäessäsi WordPressiä, WPExplorer on nimi, jonka sinun pitäisi tuntea. Sen lisäksi, että he pitävät yhtä suurimmista WordPress-blogeista, he ovat myös luoneet markkinoiden suosituimpia monikäyttöisiä WordPress-teemoja..

Tämä teema on yhteensä, ja tässä WPExplorer-katsauksessa käsittelemme tätä teemaa ja katsomme WPExplorerin taustaa. Tarkastelemme myös, mitä muuta heillä on tarjottavanaan, mukaan lukien muut teemat ja mallit blogien ja verkkokauppojen luomiseen WordPressin avulla.

Aloitetaan…

WPExplorerin alkuperä

WPExplorer-blogin aloitti AJ Clarke -niminen osasto takaisin, kun hän oli vielä yliopistossa ja oli juuri alkanut luoda verkkosivustoja WordPressin avulla. Julkaissut erilaisia ​​WordPress-vinkkejä, uutisia ja arvosteluita sivuston blogissa, AJ lisäsi koodaustaitojaan ja aloitti omien WordPress-teemojensa tuottamisen ja myynnin esimerkiksi Mojo Marketplacen ja myöhemmin ThemeForest-sivustoilla. (Huomaa: Katso lisätietoja teemojen ostamista ThemeForest -oppaasta.)

WPExplorer ThemeForestissa

WPExplorer-kirjailijaprofiili ThemeForest-markkinoilla.

Muutaman varhaisen teemajulkaisun jälkeen AJ julkaisi vuonna 2013 monikäyttöisen Total WordPress -teeman, josta on sittemmin tullut alan bestsellereitä. Sen lisäksi, että päivitetään säännöllisesti Total – mukaan lukien uusien ominaisuuksien ja verkkosivustojen demojen lisääminen -, WPExplorer on julkaissut siitä lähtien myös muita tarkoitukseen rakennettuja teemoja, kuten blogin, lehden ja verkkokaupan vaihtoehtoja..

Kokonaisteema ThemeForestissa

WPExplorerin suosittu Total-monikäyttöinen WordPress-teema käynnistettiin vuonna 2013.

WPExplorer-blogi on vuosien varrella kasvanut yhdeksi suurimmista ja suosituimmista WordPress-sivustoista. Yhteistyössä useiden kirjoittajien kanssa (mukaan lukien minä) tasaisen sisältöjulkaisun julkaisemiseksi AJ ja hänen vaimonsa Kyla rakensivat yhden WordPress-ekosysteemin tunnetuimmista tuotemerkeistä.

Ryhmän mukaan WPExplorerilla on töissä muutamia hienoja projekteja, jotka tekevät niistä katsottavissa vuonna 2018.

WPExplorer-avaintiedot

 • TeemaForest-jäsen vuodesta 2009.
 • TeemaForestin tekijäluokitus 4.5 / 5 tähteä perustuen 3.736 arviointiin.
 • 21 WordPress-teemaa myytävänä.
 • Tähän päivään mennessä 56 040 teeman myyntiä ThemeForest-markkinoilla.

Koska suuri osa myynnistä oli Totalin tuottamia, katsotaanpa tätä suosittua teemaa auttamaan sinua päättämään, onko se oikea valinta verkkosivustollesi.

Monikäyttöinen WordPress-teeman yleiskatsaus

Kuten mainittiin, Total on WPExplorer-tiimin suosituin WordPress-teema. Itse asiassa se on teema, jonka olemme tarkistaneet yksityiskohtaisesti aiemmin blogissa. Tuossa katsauksessa Kevin Muldoon totesi Totalin olevan ”käyttäjäystävällinen ja hyvin suunniteltu”. Vaikka voit löytää kaiken siitä, mitä Totalista voi tietää hänen arvostelussaan, jos haluat nopean yleiskuvan tämän teeman mahdollisuuksista, tässä on lyhyt yhteenveto.

Teeman kokonaismäärä ja käyttäjäarvio

Totalilla on yli 31 000 myyntiä ja käyttäjien keskimääräinen arvio 4,85: n arvosana 5: stä keskiarvosta. Total on ehdottomasti kokeiltu WordPress-teema, jolla on positiivinen maine. Sitä päivitetään myös säännöllisesti sen julkaisun jälkeen vuonna 2013, ja se on edelleen WPExplorer-tiimin pääpaino, ja tälle vuodelle on suunniteltu lisää uusia ominaisuuksia ja parannuksia..

Teemaverkkosivun esittelyt yhteensä

Se, mikä yleensä erottaa monikäyttöisen teeman normaalista teemasta, on sen valinta ja verkkosivustojen esittelyjen monipuolisuus – ja Total ei ole poikkeus. Valittavana on 46 esittelyä, jotka kattavat kaiken virastojen verkkosivuilta ja yritysten kotisivuilta kuntosivustoihin ja online-portfolioihin. Totalin avulla voidaan luoda nopeasti minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja WordPressin avulla.

Pääteeman esittely yhteensä

Tärkein Total-demo on varustettu hyödyllisillä ominaisuuksilla ja sivumallilla.

Tärkein Total-demo tekee hienoa työtä näyttääkseen kaiken, mitä tällä teemalla on tarjota. Ihanteellinen toimisto- tai yrityssivustoille, tärkein Total-demo sisältää täysleveyden liukusäätimen sekä kotisivun kohde- ja verkkokaupan otteet. Se on myös varustettu malleilla kaikille sivuillesi, joita sivustosi todennäköisesti tarvitsee, mukaan lukien palvelut, suosittelut ja yhteystiedot.

Kuntosalin verkkosivun esittely

Total kuntosalin esittely voi ehdottomasti auttaa kuntosalin verkkosivuston luomisessa tai henkilökohtaisten koulutuspalveluidesi mainostamisessa.

Jos haluat luoda kuntosalin verkkosivuston WordPressin avulla, Totalilla on esittely, joka on valmis lähtemään. Soveltuu kuntosalille, henkilökohtaiseen valmentajaan ja muihin kuntoihin liittyviin verkkosivustoihin. Tässä Total-demossa on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten hinnoittelupakettien vertailutaulukko, yhteyslomake, joukkueen jäsenprofiilit ja kotisivun koko näytön liukusäädin..

Koko kahvilademo

Total voi auttaa sinua käynnistämään kahvilan, baarin tai ravintolan verkkosivuston WordPressin avulla.

Koko näytön liukusäätimellä, joka on ihanteellinen mainostamaan parhaita ruokia tai korostamaan tapahtumapaikan ilmapiiriä, Total café -demo tarjoaa nopean tavan luoda verkkosivusto baarillesi, kahvilasi tai ravintolaan. Valokuvia allekirjoituslajikkeistasi sekä yksityiskohdat aukioloajoistasi voidaan näyttää kotisivun liukusäätimessä, kun taas muussa oletuskahvilan kotisivun asettelussa on osioita valikkoasi, valokuvagalleriaa, sijaintia ja yritystietoja varten..

Koko matkasivusto-esittely

Matkablogin esittely on vain yksi teemapaketin valmiiksi rakennetuista blogisuunnitelmista.

Totalilla on muutama tyylikäs blogi-demo, mukaan lukien tämä malli matkablogereille. Valinnainen kotisivun liukusäädin toimii hyvin uusimpien blogiviestien mainostamiseen, kun taas mukautettuja widgettejä voidaan käyttää sosiaalisen median tilien sisällön, linkkien muihin blogin sisältöihin ja kirjailijaprofiiliin näyttämiseen.

Kokonaisaiheisen teemamuodon verkkosivun esittely

Total-muotikaupan demo on suunniteltu myymään vaatteita ja asusteita verkossa.

Muotikaupan esittely helpottaa tietyntyyppisen verkkokaupan käynnistämistä WordPressillä. Koska Totalilla on kuitenkin täysi tuki WooCommerce-verkkokaupan rakennuslaajennukselle, mitä tahansa demoa voidaan käyttää fyysisten ja digitaalisten tuotteiden sekä palveluiden myyntiin..

Koko esittelytuontityökalu

Sivustojen esittelyjen esikatselu ja tuominen on Totalin avulla helppoa ja kätevää.

Onneksi demon sisällön tuominen on Totalin kanssa erittäin yksinkertaista. Joten riippumatta siitä, oletko uusi WordPress tai etsit vain nopeaa tapaa verkkosivustosi avaamiseen, Total ja sen esivalmistetut demot toimivat todella hyvin. Koska Total on erittäin joustava WordPress-teema, esivalmistetut demot voidaan helposti mukauttaa toimimaan monissa muissa projekteissa.

Kokonaisteeman parhaat ominaisuudet

Esiasennetun sisällön lisäksi Totalilla on paljon vaikuttavia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan verkkosivuston WordPressin avulla.

Vedä ja pudota -sivunmuodostaja

WPBakery Page Builder

Yhteensä sisältää WPBakery Page Builder -laajennuksen.

Ominaisuuksista löydät käyttöliittymän vedä ja pudota -sisällöeditorin, joka toimii suositun WPBakery Page Builder WordPress -laajennuksen avulla. Tämän vaikuttavan työkalun ansiosta voit mukauttaa kaiken Total-demosisällön intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

Sivunrakentajan räätälöityjen elementtien kokonaismäärä

WPBakery Page Builder -elementtien lisäksi Totalilla on omat sisältölohkonsa.

Voit myös luoda sivunrakentajan ja sen elementtikirjaston, mukaan lukien mukautetut Total-elementit, luoda omia ainutlaatuisia sisältömallejasi tyhjästä..

Valinta premium-laajennuksia

WPBakery Page Builder -laajennuksen lisäksi premium-mallipohja, Slider Revolution ja Layer Slider -laajennukset sisältyvät Total-pakettiin. Tämä säästää paitsi rahaa, myös antaa sinulle mahdollisuuden luoda omia edistyneitä diaesityksiäsi ja muokata esivalmistettuja liukusäätimiä sekä hallita WPBakery Page Builder -sisällösuunnittelua tehokkaammin..

Total on myös rakennettu toimimaan kaikkien parhaiden ulkopuolisten WordPress-laajennusten kanssa, joiden avulla voit lisätä sivustollesi tarvittavan määrän lisäominaisuuksia..

WordPress-räätälöintiliittymä

Totalia käyttävät verkkosivustot voidaan räätälöidä WordPress Customizerilla.

Muita merkittäviä teema-ominaisuuksia ovat:

 • WordPress Customizer -tuki.
 • Rakennustilassa.
 • Laatikoidut ja koko leveysasetteluvaihtoehdot.
 • Useita otsikkotyylejä.
 • Sisäinen sosiaalinen jakaminen.
 • Täysin mobiiliystävällinen muotoilu.
 • Kehittäjäystävällisten koodinpätösten ja teemasuodattimien kirjasto.
 • Plus monia muita.

Jos haluat nähdä mitä muuta tämä teema voi tehdä, tai saada inspiraatiota omille projekteillesi, muista tutustua tähän kokoelmaan live-esimerkkejä Total in action -tapahtumasta.

Teeman tuki yhteensä

Kokonaiskäyttäjien myönteisen palautteen perusteella on kohtuullista päätellä, että WPExplorer tekee hyvää työtä tukeakseen lippulaivateemansa. Itse asiassa WPExplorer-tiimi on tunnustanut, että ‘vankan tukitiimin luominen’ on yksi tärkeimmistä kokemuksista, jotka opitaan heidän liiketoiminnastaan. Tiimi pitää yhteyttä asiakkaisiin tarkistaakseen, onko he havainneet virheitä, tai ehdotuksia teeman parantamiseksi.

Myyntiä edeltävät tukikyselyt voidaan lähettää Kommentit yhteensä -osiossa, kun taas asiakastuki toimitetaan heidän asiakastukijärjestelmänsä kautta.

Teeman kokonaisarvo

Kirjoittamishetkellä Total oli saatavana ThemeForest-markkinoilta vain 29 dollarilla. Tämä on noin puolet muiden myydyimpien monikäyttöisten teemojen hinnasta, joten se on vastinetta rahoilleen.

Hinta sisältää elinikäisen pääsyn tuleviin teemapäivityksiin ja kuuden kuukauden tuen WPExplorerilta. Pienellä maksulla tukikautta voidaan pidentää 12 kuukauteen. Ylimääräinen ostovaihtoehto on liittyä Envato Hosted -palveluun lukeaksesi Envato Hosted -katsauksen ja saada käyttöoikeus Totaliin, teemaasetuspalveluun ja premium-WordPress-isäntään 19 dollaria kuukaudessa. Jos et ole vielä valinnut WordPress-verkkoisäntää, tämä saattaa olla kätevä tapa saada sivustosi verkkoon mahdollisimman nopeasti..

Muut suositellut WPExplorer WordPress-teemat

Kuten mainittiin, WPExplorerilla on 21 WordPress-teemaa portfoliossaan ThemeForest. Tässä on joitain kohokohtia.

Fashionista WordPress -blogi- ja verkkokaupan teema

WPExplorer Fashionista -teeman esittely

Fashionista-teema on suunniteltu luomaan blogeja, verkkokauppoja tai näiden sekoituksia.

Fashionista on päivitetty säännöllisesti julkaisunsa jälkeen vuodesta 2012, ja se on tuottanut pienen mutta tasaisen myynnin virran vuosien varrella. Teemalla on klassinen ilme, joka on suunniteltu pääasiassa bloggaamiseen ja myytävien tuotteiden luettelointiin. Verkkokaupan toiminnallisuus tarjotaan johtavan WooCommerce-verkkokaupan rakennuslaajennuksen tuella, joka antaa sinulle täyden hallinnan kaupan toimivuudesta.

Tyylikäs blogi ja WooCommerce WordPress-teema

WPExplorer Chic-teemademo

Chic toimii hyvin sekä bloggaajille että verkkokauppojen omistajille.

Tyylikäs ja tyylikäs WordPress-teema, jota Chic on kuvattu tyylikkäiksi ja tyylikkäiksi, on tarkoitettu myös bloggaajille ja verkkokauppojen omistajille. Haluatpa vain jakaa viimeisimmät ajatuksesi tai myydä tuotteita verkossa, Chic voi olla hyvä valinta. Kuten monet muutkin WPExplorer-teemat, Chic on yhteensopiva Envato Hosted -palvelun kanssa, joka sisältää WordPress-verkkosivuston isännöinnin ThemeForest-emoyhtiöltä.

Noir Mukautettavat Bloggaajat Verkkokaupan WordPress-teema

Noir-teemademo

Kotisivun liukusäädin on vain yksi Noir-teeman mahdollisista asetusvaihtoehdoista.

Noir on toinen joustava blogiteema, jolla on hyvä verkkokaupan tuki. Mainospaikat tarjoavat ylimääräisen tavan ansaita rahaa WordPress-verkkosivustoltasi, kun taas räätälöintivaihtoehdot antavat sinulle hyvän hallinnan sivustosi suunnittelusta. Sosiaalisen median integrointi tulee vakiona, ja vaihtoehdoista löytyy esimerkiksi sosiaalisia sisäänkirjautumisia, Facebook-kommentteja ja mukautettuja Instagram-syötteiden widgettejä..

New York Minimal Blog ja Shop WordPress -teema

New Yorkin teemademo

New Yorkin teema on äskettäin päivitetty vuodelle 2018.

New York on WPExplorerin uusin teema. Se julkaistiin vuoden 2016 lopulla, mutta se on päivitetty äskettäin. New Yorkilla on minimaalinen muotoilu, joka on tarkoitettu blogeille ja verkkokaupoille. Sen koko leveysasettelu on helppo mukauttaa teemavaihtoehtojen ohjauspaneelin kautta. Mukautetut widgetit, useita kotisivun asetteluja ja täysin reagoiva muotoilu ovat kaikki New Yorkin teemaominaisuusluettelossa.

Total on ehdottomasti WPExplorerin suosituin teema, ja kun olet tarkistanut ominaisuusluettelon ja esivalmistettujen verkkosivustojen demojen valinnan, on helppo nähdä miksi. Jos kuitenkin etsit tiettyä tarkoitusta varten rakennettua teemaa monikäyttöisen vaihtoehdon sijasta ja jolla ei ole suhteellisen ominaisuuksia, jotka auttaisivat tarjoamaan yksinkertaisempaa käyttökokemusta, yksi muista WPExplorer-teemoista voisi olla hyvä valinta.

Lopulliset ajatukset

WPExplorer on tehnyt vaikuttavan työn johtamalla menestyvää teemayritystä hallitsemalla kiireistä useiden kirjoittajien blogia, joka on hyvin luettu ja hakukoneiden hyvin sijoittama..

WPExplorer pystyi tunnistamaan ThemeForest -markkinapaikan potentiaalin ja julkaisemaan muutama yksikäyttöinen teema, ennen kuin löysi valtavan menestyksen tehokkaan monikäyttöisen Total-teeman kanssa..

WPExplorer on varmasti täällä pitkään, kun tälle vuodelle suunnitellaan lisää hankkeita. Joten, jos etsit teemaa melkein kaikille WordPress-verkkosivustoille, löydät varmasti kaiken mitä tarvitset Totalin ja vähäisemmässä määrin niiden muiden teemojen kanssa, kun taas blogin sisältö auttaa sinua käynnistääksesi sivustosi ja siirtääksesi sen seuraavalle tasolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me