Tyylikkäät teemat “Extra” WordPress -lehden teema – Arvosteltu (2020)

WordPress-tarjoukset


Tyylikäs teema -jäsenyys on aina ollut suuri arvo. Alkuaikoina suurin osa heidän suunnittelustaan ​​oli kuitenkin melko yksinkertaista, ja heitä kritisoitiin siitä, että he rakensivat liiketoimintamallinsa määrän eikä laadun sijasta.

Vuoden 2013 lopussa Elegant Themes julkaisi Divin. Näin he muuttivat yrityksen suuntaa ikuisesti.

All-in-one WordPress-teemoja oli ollut olemassa jo vuosia, mutta Divi vei sen seuraavalle tasolle paremmalla suunnittelulla, enemmän ominaisuuksia ja paremmalla käytettävyydellä. Siitä tuli nopeasti standardi, jota muut WordPress-yritykset yrittivät noudattaa.

Divi-teeman ytimessä on vetämällä ja pudottamalla -sivunrakentaja – toiminto, joka myöhemmin julkaistiin erillisenä WordPress-laajennuksena nimeltään Divi Builder. Sitä pidetään yhä parhaimmista WordPress-käyttäjien käytettävissä olevista vedä ja pudota -sivun rakentajista.

Divi Builderin ympärille rakennettavien Elegantti-Teemien toinen WordPress-teema on Extra. Tämä tyylikäs aikakauslehti on sopiva blogeille, verkkolehdille, verkkokaupoille ja muille. Se sisältää upeita blogisuunnitelmia, mukautettuja widgettejä ja sisäänrakennetun arviointijärjestelmän.

Tyylikkäät teemat - lisäteema

Alla esittelen sinulle miksi tyylikkäät teemat kutsuvat tätä “Ultimate Magazine WordPress -teemaksi”.

Sukellaan sisään …

Lisäominaisuudet & Design

Divi on edelleen Elegantti-teema-aiheen lippulaiva. Se on todellinen all-in-one-ratkaisu, jota voidaan käyttää kaikenlaisissa verkkosivustoissa.

Teema toimitetaan yli 20 valmiiksi teemalla asettelulla, ja Elegantti Teemat -blogissa on tarjolla laaja valikoima muita asetteluita. Suurin osa näistä malleista soveltuu kuitenkin parhaiten yritysten verkkosivustoihin, kuten yritysten verkkosivustoihin, salkkuihin ja aloitussivuihin.

Extra erottaa itsensä Divistä optimoimalla erityisesti verkkolehtiä ja blogeja, ja jokainen uusi ominaisuus on suunniteltu bloggaajien mielessä.

Extraa tarjoaa Divi Builder

Hyvä esimerkki tästä on tapa, jolla Extra laajentaa Divi Builderia sisällyttämään viestiluokat. Näiden uusien moduulien avulla voit luoda ainutlaatuisia aikakauslehti- ja blogi-tyylisiä asetteluja, ja valmiit asettelut voidaan sitten määrittää tietyille viestiluokille.

Uusia luokkamoduuleja on useita, mukaan lukien välilehdet sisältävä viestimoduuli, joka jakaa sisällön viestiluokkiin, esitelty viestin liukusäädin ja muurausblogin moduuli, jota voidaan käyttää viestien näyttämiseen laatikoissa..

Siellä on myös mainosmoduuli, jota voidaan käyttää integroimaan bannerimainokset asetteluosi.

Kuten odotit, kaikki moduulit ovat muokattavissa.

Välilehden lisäviestit

Divi Builder on ylimääräinen ydin.

Divi Builderissa käytettävissä olevat 40 plus sisältömoduulia auttavat sinua luomaan kauniin sisällön muutamassa minuutissa. Monimutkaisia ​​asetteluja voidaan luoda vetämällä ja pudottamalla sisältömoduuleja asetteluosi.

Jokainen sisältösi osa voidaan muotoilla ja mukauttaa.

Divi Builder -moduuliluettelo

Extralla on suuri tuki myös WooCommercelle. Verkkokaupan laajennus integroituu kauniisti Extra: n muotoiluun.

Siellä on myös uusi mukautettu postityyppi projektien ja salkkujen esittelyyn.

WooCommerce-tuoteasettelu

Verkkosivun asettelut voidaan mukauttaa WordPress-teeman mukauttamisohjelmalla, jonka avulla voit helposti muuttaa otsikon ja alatunnisteen tyyliä.

Edistyneiden avattavien megavalikkojen avulla voit lisätä sarakkeita ja mediaa navigointivalikkoosi. Niitä on helppo määrittää ja ne näyttävät hienoilta.

Mega-valikko ylimääräisessä

Extra tukee seitsemää WordPress-postimuotoa, mukaan lukien videot, kartat, lainaukset ja ääni, mikä tarkoittaa, että voit julkaista monenlaista sisältöä verkkosivustollasi..

Extra mukana tulee myös mukautettu tarkistusjärjestelmä. Voit lisätä arvostelun mihin tahansa viestiin tai tuotteeseen omien eritelmien avulla, kun taas vierailijat voivat antaa arvosanan tähtiluokitusjärjestelmällä.

Tuotearvostelut

Extra toimitetaan myös räätälöityjen widgetien kanssa, jotka on suunniteltu bloggaajien mielessä. Tähän sisältyy sosiaalisen median seuranta-widget, viimeisimpien viestien widget ja tekijä-widget, joka luettelee kirjoittajat ja heidän postimääränsä.

Extra Custom Widgetit

Kuten huomaat, Extra on täynnä ominaisuuksia ja sillä on kaunis muotoilu. Katsotaanpa tarkemmin, kuinka voit käyttää sitä.

Asenna Extra

Lisävarusteita voi ladata Elegantti Teemat -tilisi latausalueelta.

Tämä alue sisältää myös hyödyllisiä oppaita, jotka auttavat sinua asettamaan:

 • Asenna Extra
 • Yleiskatsaus ylimääräisestä
 • Visual Builderin käyttö
 • Teema-asetusten määrittäminen

Voit asentaa ylimääräisen verkkosivustollesi lähettämällä teeman zip-tiedoston suoraan WordPress-ulkoasu-osioon järjestelmänvalvojan alueella. Vaihtoehtoisesti voit purkaa teematiedoston ja lähettää tiedostot tiedostoon / wp-content / themes / hakemistoon FTP-sovelluksen, kuten FileZilla, avulla..

Suosittelen, että asennat Extra WordPress-testi-asennukseen ennen sen aktivointia live-verkkosivustolla, koska se antaa sinulle mahdollisuuden testata sen ominaisuuksia ja toimivuutta..

Lisäteeman lataaminen

Kun asensin Extra Word-testiverkkosivustolleni, loin WordPressiin 500 sisäisen palvelimen virheen, joka esti minua pääsemästä WordPressin ulkoasuosaan.

Tämä hämmensi minua, koska minua ei ollut asennettu muihin laajennuksiin, ja tietokannan nollaaminen sulki pois mahdolliset ristiriidat aiemmin asennetun WordPress-laajennuksen kanssa.

Ratkaisin ongelman lisäämällä muistin allokointia WordPressille 64 Mt: sta 128 MB: iin.

Voit tehdä tämän lisäämällä seuraavan rivin wp-config.php-tiedostoosi:

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M’);

Olin kiinnostunut siitä, miksi muistirajaa oli lisättävä Extra-toiminnon käyttämiseen, joten pyysin Elegant Teemoja selventämään asiaa.

He vahvistivat, että ExtraMen suorittamiseen vaadittiin 128 Mt muistia.

“Vaadimme vähintään 128 Mt muistia ollaksemme varmoja siitä, että Divi Builder toimii oikein ja ilman virheitä, 64 Mt on liian vähän Divi ja Extra -sovellusten käyttämiseen.”

Lisätarkastuksessa huomasin, että vaikka 128 Mt muistia riitti sisäisten virheiden lopettamiseen, jouduin lisäämään muistin 256 Mt: iin tuodaan asettelut verkkosivustolleni.

Jos huomaat, että Divi tai Extra tuottaa sisäisen palvelimen virheen tai et tuota asetteluja oikein, yritä lisätä muistia 128 Mt tai 256 Mt ongelman ratkaisemiseksi.

Ota yhteyttä hosting-yritykseesi, jos et ole varma, kuinka tehdä tämä.

Divi Builder

Extra-mallin pääsuunnittelua ja asettelua ohjataan Extra-teemavaihtoehdoista ja WordPress-teeman räätälöinnistä. Jos haluat muuttaa sisältöalueen ulkonäköä, käytä Divi Builder -sovellusta.

Siksi, kun siirryt viestiin, sivulle tai muuhun postityyppiin, voit käyttää oletuseditoria, Gutenbergiä tai Divi Builderia..

Muokkaa Divi Builderilla

Kun valitset muokata sisältöäsi Divi Builder -sovelluksella, sinulta kysytään, haluatko säilyttää nykyisen sisällön, valita valmiiksi asetetun asettelun vai kloonata jo luomasi olemassa olevan sivun.

Divi Builder -valintanäyttö

Esivalmistettu asetteluvaihtoehto lataa asettelukirjasto. Täältä on saatavana satoja valmiita asetteluja, olemassa olevien sivujen ja tallentamiesi asettelujen kanssa.

Asettelut on jaettu kymmeneen luokkaan, ja etsimäsi lomakkeen avulla löydät etsimäsi..

Lataa kirjasto

Mukana on yli sata asettelupakettia, ja voit tarkastella kunkin asettelun esittelyä ennen tuontia verkkosivustollesi.

Ulkoasupaketit ryhmittelevät saman mallin useille verkkosivustotyypeillesi. Esimerkiksi asettelupaketti voi sisältää etusivusi, sivun, blogin, portfolio-sivun ja muun asettelun.

Olen suuri fani Divi Builderin tarjoamasta asettelujärjestelmästä. Esivalmistettujen asettelujen määrä on huomattava, ja ne ovat kaikki hyvin suunniteltuja. Se tarjoaa erinomaiset asettelut verkkosivustollesi tai, jos haluat, loistavan lähtökohdan omalle räätälöityllesi asettelulle.

Tarjottavien asetteluiden testaaminen on myös hyödyllinen tapa oppia saamaan irti Divistä eniten.

Kuten aikaisemmin mainittiin, Divi Builder ei välttämättä toimi oikein, jos et ole lisännyt verkkosivustosi muistinvarausta, joten muista asettaa se oikein, muuten asettelujen tuonti saattaa pysähtyä..

Divi Builder -asettelupaketit

Kun Divi Builder käynnistettiin ensimmäisen kerran, asettelua muokattiin takaosassa.

Divi Builder on nyt julkaistu verkkosivustosi käyttöliittymässä, joten voit nähdä muutokset reaaliajassa. Voit halutessasi katsella sivusi käyttöliittymän ‘Runkokehyksenäkymässä’, jos haluat mieluummin sivun rakentamisen vanhan tyylin, ja voit jatkaa takaosan ulkoasujen muuttamista valitsemalla asettelun Divin kirjaston sivulla..

Kuten kaikki vetämällä ja pudottamalla -ratkaisut, Divi Builder -liittymän asianmukainen tunteminen voi viedä 15–30 minuuttia, mutta kun teet sen, ymmärrät vain, kuinka tehokas laajennus on.

Voit muokata kaiken ulkonäköä ja toimintaa – onko kyse sisältömoduulista, rivistä, sarakkeesta tai asettelusta. Voit jopa muuttaa näkymää nähdäksesi, miltä ulkoasu näyttää mobiililaitteilla.

Moduulin asettaminen Divi Builderiin.

Jokaisella sisältömoduulilla on ainutlaatuinen joukko mukautusvaihtoehtoja. Yksinkertaisissa moduuleissa, kuten jakajissa, on vähän vaihtoehtoja, kun taas moduuleissa, kuten portfoliossa, on kymmeniä asetuksia.

Kaikilla sisältömoduuleilla, sarakkeilla ja riveillä on suunnitteluvälilehti, jonka avulla voit mukauttaa värejä, fontteja, välilyöntejä, reunoja ja muuta. Kaikkea hallitaan pudotusvalikoiden ja painikkeiden avulla, joten käyttö on helppoa.

Lisäasetukset-välilehti auttaa teknisiä käyttäjiä määrittämään elementeille yksilöivät tunnukset ja lisäämään mukautettuja CSS-tiedostoja. Voit myös poistaa moduulit käytöstä tietyillä laitteilla, kuten pöytätietokoneet, puhelimet ja tabletit.

Divi Builder -moduulin asetukset

Divi Builder on olennainen osa Extraa ja tärkeä syy siihen, miksi teema on niin joustava. Olen vain raaputtanut pintaa siitä, mitä voit tehdä tällä vetämällä ja pudottamalla WordPress-laajennuksella.

Jos haluat lisätietoja Divi Builderistä, tutustu Elegant Themes Divi Builder -sivulle ja lue myös Divi Builder -kokouksen täydellinen arvostelu..

Muokkaaminen Extra

Extra on erittäin muokattava WordPress-teema, ja voit saada paljon hallintaa sivustosi ulkoasusta.

Lisäasetukset-valikossa luetellaan tärkeimmät asetusalueet: Teemavaihtoehdot, teeman räätälöinti, moduulin räätälöinti, roolieditori, Divi-kirjasto ja luokkarakentaja.

Teeman pääasetussivulla voit ottaa ominaisuudet käyttöön ja poistaa käytöstä napin painalluksella.

Tämä osa on jaettu kahdeksaan osaan: Yleinen, navigointi, rakentaja, asettelu, mainokset, hakukoneoptimointi, integrointi ja päivitykset. Monet näiden osioiden vaihtoehdoista on jaettu alaluokkiin. Esimerkiksi, viisi mainosvyöhykettä on jaettu vastaaviin osioihin: Otsikko, otsikon alapuolella, alatunniste, viestin yläpuolella ja viestin alapuolella.

Vihreän navigointivalikon oikealla puolella näet painikkeet asetusten tuontiin ja vientiin sekä asetusten palauttamiseen oletusasetuksiin..

Yleiset vaihtoehdot -välilehti on kohta, johon lataat logon ja faviconin, ja määrität sivupalkkien sijainnin. Tässä määrität myös sosiaalisen median profiilisi URL-osoitteet.

Muita vaihtoehtoja ovat eri arkistosivuilla näytettävien viestien lukumäärä ja CSS- ja Javascript-minimoinnin mahdollisuus. Siellä on myös ruutu, jolla voit kirjoittaa oman mukautetun CSS: n.

Yleiset teemavaihtoehdot

Navigointivaihtoehdot-välilehdessä voit hallita kuinka sivuja ja luokkia käsitellään navigointivalikossa. Pudotusvalikot voidaan poistaa käytöstä, ja voit vahvistaa, haluatko linkittää kotisivun valikkoosi. Voit myös määrittää valikkokohtien järjestyksen.

Rakennusvälilehdessä voit ottaa Divi Builderin käyttöön ja poistaa sen käytöstä tietyissä viestityypeissä. Voit myös ottaa klassisen editorin käyttöön ja kytkeä pois toiminnot, kuten Divi Builder -tuotekiertueen.

Viestien ja sivujen asettelua voidaan muuttaa asetteluvälilehdessä.

Sinun tarvitsee tässä osiossa vain napsauttaa viestin sisällönkuvaustietoja, jotka haluat näyttää. Voit myös vaihtaa arkistosivut vakioasettelusta muuraukseen.

Asetteluvaihtoehdot

Mainokset voidaan syöttää teemavaihtoehtoalueen kautta. Kullakin mainosalueella voit valita joko näyttää bannerin, jolla on kohde-URL-osoite, tai voit kirjoittaa Google Adsense -koodisi. Google Adsense-bannerit voidaan myös tehdä reagoiviksi.

Extra antaa sinun myös optimoida verkkosivustosi SEO-asetukset. Voit muuttaa hakukoneoptimointiasetuksia, kuten otsikot, metakuvauksen ja avainsanat, etusivullesi, viesteillesi ja sivuillesi sekä hakemistosivulle.

Nämä SEO-asetukset eivät korvaa omistettua SEO WordPress -laajennusta, kuten Yoast SEO tai All in One SEO Pack, mutta ne ovat mukava lisäys.

Integrointi-välilehti antaa sinun kirjoittaa koodia sivuillesi ja runkoon, ja voit myös lisätä koodin viestien yläpuolelle ja viestien alapuolelle. Tämä on erityisen hyödyllistä mainosten näyttämisessä.

Integrointivaihtoehdot

Viimeisin välilehti on päivitykset-välilehti. Sinun on varmistettava, että kirjoitat Tyylikäs Teemat-käyttäjänimesi ja sovellusliittymäavaimesi tähän saadaksesi teemapäivityksiä ja mahdollisuuden tuoda ulkoasuja Divi Builderiin..

Mukauttaminen suunnittelu

Extra tukee WordPress-teeman räätälöintiä. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä räätälöintejä kaikkiin suunnitteluosi ja nähdä muutokset reaaliajassa työpöytäselaimissa ja mobiililaitteissa.

Extra-malli on jaettu moniin luokkiin ja alaluokkiin, mukaan lukien otsikko, alatunniste, widgetit ja muut.

Teema Asiakasohjelma

WordPress on jo vuosien ajan tukenut WordPress-teeman mukauttamisohjelmaa. Tästä huolimatta monilla teemoilla on edelleen suunnitteluvaihtoehtoja järjestelmänvalvojan alueella ilman vaihtoehtoa esikatsella muutoksia.

Ymmärrän, että räätälöinti ei ole täydellistä, mutta olen aina pitänyt sitä hyödyllisenä, koska hän pyrkii visualisoimaan tiettyjen räätälöintien näyttäminen..

Vaihda taustavärit

Teeman mukauttajasta löydät yleiset suunnitteluasetukset, kuten elementin ulkoasun leveys ja sijainti, jossa navigointivalikot sijaitsevat, mutta voit myös muuttaa siellä widgettejä ja valikoita..

On myös hyviä typografiavaihtoehtoja, joiden avulla voit hallita kirjasintyyppiä, kokoa ja väriä.

Teeman mukauttajan typografia-asetukset

Katso alla olevasta videosta, miten voit käyttää Extra-teeman räätälöintiohjelmaa verkkosivustosi suunnittelun muuttamiseen.

Muut lisäasetukset ja asetukset

Moduulin räätälöinnin avulla voit hallita Divi Builderin sisältömoduulien typografiaa.

Joidenkin moduulien avulla voit muuttaa moduulin leveyttä tai jotain muuta, kuten kuvan kokoa tai käytetyn animaation tyyppiä. Useimmiten moduulin räätälöintilaitteella voit kuitenkin muuttaa fontin kokoa, tyyppiä ja väriä.

Moduulin asiakaskohtainen asiakas

Kuten Divi, Extra sisältää roolieditorin.

Sitä voidaan käyttää ottamaan käyttöön ja poistamaan käytöstä eri käyttäjäryhmien käyttöoikeudet Divi Builder- ja Extra-toiminnoille. Voit esimerkiksi määrittää, kuka pääsee teemavaihtoehtoalueelle, kuka voi käyttää Divi-kirjastoa ja mitkä sisältömoduulit ovat käyttäjien käytettävissä.

Valitettavasti käyttöoikeudet on rajoitettu käyttäjäryhmiin. Et voi hallita käyttöoikeuksia käyttäjäkohtaisesti.

Tätä roolieditoria ei pitäisi pitää korvauksena monipuolista roolinmuokkausratkaisua, kuten User Role Editor, joka antaa sinulle paljon enemmän mukautusvaihtoehtoja käyttäjille verkkosivustollasi. Vertailun vuoksi Divi-roolieditori on erityinen Divi Builder- ja Extra-toiminnallisuuksille.

Divi Rooli Toimittaja

Divi Builderin kirjastojärjestelmä on fantastinen. Voit tallentaa asettelut ja käyttää niitä uudelleen milloin tahansa.

Divi-kirjaston sivulla luetellaan kaikki tallentamasi asettelut, ja voit käyttää kaikkia asetteluja täältä.

Mielenkiintoista on, että kun muokkaat asettelua tältä sivulta, Divi Builder -liittymä näkyy järjestelmänvalvojan taustalla. Asettelun yläpuolella on painike “Rakenna käyttöliittymään” niille, jotka haluavat nähdä muutokset reaaliajassa.

Divi-kirjasto

Viimeinen lisäsivu Lisävalinnat-valikossa on luokkarakentaja – ominaisuusbloggerit arvostavat sitä.

Kun asennat Extra-laitteen ensimmäistä kertaa, näet asettelut etusivullesi ja luokkasivullesi. Voit lisätä täältä enemmän yksilöllisiä asetteluja ja määrittää ne tietyille viestiluokille. Se on loistava tapa tehdä verkkosivustostasi ainutlaatuinen.

Voit esimerkiksi luoda ainutlaatuisen blogimallin uutiskategoriallesi ja toisen opetusohjelmille, auttamalla sinua erottamaan kunkin luokan ja optimoimaan sen siellä julkaistavan sisällön suhteen..

Ylimääräinen luokkarakentaja

Kuten huomaat, Extra antaa sinulle täyden hallinnan sivustosi suunnittelusta ja sisältömoduuleista. Sen avulla kuka tahansa teknisestä kokemuksestaan ​​riippumatta voi luoda ammattimaisen verkkosivun.

Eleganttien aiheiden jäsenyyden kustannukset

Extra sisältyy Elegant Themes -jäsenyyteen. Extra: n lisäksi jäsenyys antaa sinulle pääsyn 86 muuhun WordPress-teemaan, Divi Builderiin, sähköpostin opt-in plugin Bloomiin ja sosiaalisen median jakamiseen plugin Monarch.

Markkinapaikalla, jolla useimmissa WordPress-myymälöissä on 3–5 lisenssivaihtoehtoa, Elegantit teemat ovat sen sijaan hyväksyneet yksinkertaisen hinnoittelupolitiikan.

Ne tarjoavat kaksi suunnitelmaa, jotka molemmat antavat sinulle täyden pääsyn kaikkiin teemoihin ja laajennuksiin, rajoittamattoman verkkosivuston käytön ja premium-tuen.

Vuotuinen käyttösuunnitelma on 89 dollaria vuodessa. Jos näet itsesi käyttävän tyylikkäitä teemoja muutaman vuoden ajan, heidän käyttöikäjäsenyytensä on järkevää. Kertaluonteisella 249 dollarin maksulla se maksaa itsensä toisen vuoden jälkeen.

Tyylikäs teemat hinnoittelu

Kaikilla Elegantti-teemajäsenillä on 30 päivän rahaton palautustakuu.

Extra- ja muilla Elegant Themes -tuotteilla on hieno dokumentaatio WordPress-hallinta-alueella. Jos olet kuitenkin edelleen epävarma siitä, miten jokin toimii, voit saada apua monilla tavoilla.

Voit saada välitöntä apua lippujen tukijärjestelmän kautta tai kysyä kysymyksiä Elegant Themes -keskustelufoorumilla. Siellä on myös laaja dokumentaatioalue, jolla on satoja yksityiskohtaisia ​​opetusohjelmia. Nämä oppaat ovat laajoja ja sisältävät videoesittelyt.

Tyylikkäät teemat tukevat

On huomattava, että Elegantti-teemat parantavat jatkuvasti tärkeimpiä tuotteita, kuten Divi, Divi Builder, Extra ja Monarch. He lisäävät aina uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

Siksi voit odottaa säännöllisiä päivityksiä, jos sinusta tulee Elegant Themes -asiakas.

Lopulliset ajatukset

Tyylikkäät teemat markkinoivat ylimääräistä nimellä “The Ultimate Magazine WordPress Theme”. Kysymys siitä, onko se markkinoiden paras WordPress-lehden teema, on keskustelun kohteena, koska siellä on hienoja vaihtoehtoja, mutta Extra on ehdottomasti ansainnut oikeuden tulla parhaiden joukkoon.

Tyylikkäät teemat ovat ottaneet kaiken mikä tekee Divistä loistavan ja optimoi sen verkkolehdille ja blogeille.

He ovat lisänneet uusia blogin asetteluja ja mahdollisuuden luoda yksilölliset asettelut jokaiselle viestiluokalle. He ovat integroineet myös muita hienoja ominaisuuksia, kuten tuotearviointijärjestelmän ja useita mukautettuja widgettejä, joiden avulla voit integroida sosiaalisen median profiilit, kirjoittajat ja tuotearvostelut.

Divi on edelleen Elegantti-teema-aiheen lippulaiva, ja verkkosivuston omistajat kääntyvät eniten. Extra on kuitenkin parempi valinta, jos käytät blogia tai verkkolehteä.

Onneksi näitä kahta perusteellista ei tarvitse verrata, koska molemmat teemoja tuottaa Divi Builder, ja ne sisältyvät Elegant Themes -jäsenyyteen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map