Tyylikkäät teemat Divi-teemakatsaus – paras monikäyttöinen WordPress-teema?

WordPress-tarjoukset


Tervetuloa Divi-arvosteluihimme! Tässä artikkelissa tarkastellaan syvällisesti Elegantin Divi-teeman sisäistä toimintaa, tutkitaan sen tarjoamia ominaisuuksia, keskustellaan sen käytöstä, tutkitaan hinnoittelua ja viimeistelemme antamalla tuomio siitä, onko se vai ei se on sijoituksen arvoinen.

Ensin: Divi on tietysti erittäin suosittu teema! Osa tästä suosiosta on katsottava johtuvan siitä, että Eleven Themes – Divin luoja – on markkinoiden suosituin riippumaton WordPress-teemakauppa. Joten on järkevää, että myös sen lippulaivatuote on melko suosittu.

Mutta lukuun ottamatta minun on oltava täällä rehellinen ja tunnustettava, että Divi on todella vaikuttava teema, joka pakata paljon ominaisuuksia ja toimittaa ne pakettiin, joka on helppo ymmärtää (jopa jollekin verkkosivuston rakennuksen aloittelijalle)..

Tämä aloittelijaystävällinen luonto on ehkä Divin suurin myyntikohta. Mutta pääsemme kaikkeen siihen hetkessä.

Aloitetaan perusteista:

Divi-arvostelu: Mikä on Divi?

Kuten mainittiin, Divi on Elegantti-teema-aiheiden lippulaiva. Sitä kutsutaan yleisesti megateemaksi. Toisin sanoen, se on paljon kuin tavallinen WordPress-teema, mutta parempi ja isompi … paljon isompi.

Tyylikkäät teemat Divi WordPress -teema

Divit voivat palvella useita tarkoituksia ja sopia kaikenlaisiin verkkosivustoihin. Periaatteessa riippumatta siitä, minkä tyyppistä sivustoa haluat rakentaa (ja riippumatta suunnittelustakin), Divi lupaa, että pystyy käsittelemään työtä.

Lisäksi Divi on rakennettu aloittelijaa ajatellen. Kaikki asennuksesta käyttöliittymään ja se, kuinka voit huolehtia päivityksistä myöhemmin, on rakennettu siten, että jopa täydellinen aloittelija voi hankkia itsensä nopeasti.

Pähkinänkuoressa:

 • Divi on täysin toimiva WordPress-teema, joka toimii suoraan laatikosta. Se ei tarvitse mitään erityistä asennusmenettelyä pidemmälle kuin mitä sinun pitäisi tehdä minkä tahansa muun WordPress-teeman kanssa.
 • Se ei vaadi WordPress-koodauskokemusta tai verkkosivustojen rakentamistaitoja. Useimmiten kaikki mukautukset ovat saatavana kätevän käyttöliittymän kautta.
 • Voit tehdä suurimman osan mukautuksista suoraan käyttöliittymässä. Tarkoittaen, että sen sijaan, että tarvitset ihmetellä, millaiset muutoksesi näyttävät live-sivustolla, saat reaaliaikaisen esikatselun tekeessäsi mukautuksia.
 • Sen avulla voit rakentaa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tyyppisiä kuvioita tai asetteluja, samalla kun käytät samaa teemaa.

Pidämme kiinni viimeisimmästä asiasta minuutin ajan: Minkä tahansa mallin luominen on pohjimmiltaan megateeman genren pääpiirre, niin sanotusti. Toisin sanoen Divi ei ole sinänsä omistettu malli; se ei pakota mitään asetteluita tai tyylejä sinuun, vaan sen sijaan antaa sinun virittää asiat mieleiseesi monien vaihtoehtojen paneelien kautta.

Juuri tämä tekee Divistä todella monikäyttöisen.

Toinen keskustelun arvoinen asia on kuinka Divi suhtautuu markkinoiden muihin sivurakennusratkaisuihin – erityisesti sellaisiin kuin Elementor tai Beaver Builder.

Päivän lopussa Divi-teema on ratkaisu, joka on hiukan kattavampi kuin Elementor tai Beaver Builder. Tämä johtuu puhtaasti siitä tosiasiasta, että se on all-in-one-ratkaisu.

Esimerkiksi, jotta joko Elementor tai Beaver Builder toimisivat, tarvitset erillisen WordPress-teeman niiden viereen. Joten lopulta se, mitä lopulta päädyt, on todennäköisesti hyvin perusajatus, joka toimii kuorena, joka tallettaa Elementorin tai Beaverin rakentamia sivuja.

Tässä valossa Divi on vain kätevämpi. Sen mukana ei ole vain edistynyt sivunmuodostajatoiminto, mutta se on myös teema sinänsä, joten sinun ei tarvitse ylimääräistä kuori-teemaa, jotta asiat toimisivat.

Katse Divistä – kuinka sitä käytetään

Koska Divi on premium-teema (enemmän hinnoittelusta minuutissa), et löydä sitä WordPress.orgin oletusteemahakemistosta. Sen sijaan sinun täytyy mennä Elegantti-teemiin, liittyä klubiin ja hankkia oma ZIP-tiedosto, joka sisältää teeman.

Kun sinulla on ZIP-tiedosto, se asentuu kuten mikä tahansa muu teema – paneelin kautta, joka löytyy Ulkonäkö → Teemat → Lisää uusi → Lataa teema.

Kun asennus on valmis ja teema on aktiivinen, voit siirtyä teeman pääasetuksiin. Divillä on oma päävalikkorivin, josta löydät linkin kyseiseen asetuspaneeliin:

Divi-asetukset

Siellä on varmasti paljon tavaraa, jota voit säätää, mutta jos et voi vaivautua käydä läpi kaiken, mitä sinun ei oikeastaan ​​tarvitse tehdä. Tai ainakin kaikkien näiden asetusten säätäminen yksi kerrallaan ei tarvitse olla ensimmäinen asia, jonka teet Divin kanssa.

Paras tapa tutustua Diviin todella on luoda uusi kotisivu verkkosivustollesi. Juuri tämän aion tehdä tässä Divi-katsauksessa.

Kaikki toimii juuri niin kuin voit odottaa. Ensin sinun on luotava tyhjä sivu ja määritettävä se etusivuksi kohdassa Asetukset → Lukeminen. Seuraavaksi voit jatkaa sivun muokkaamista Divi Builder -sovelluksella.

Tapa, jolla Divin sivunrakentaja-osa toimii, on hyvin samankaltainen kuin muut markkinoilla olevat rakennusratkaisut, kuten Beaver Builder tai Elementor.

Divin sivun organisaatiorakenne on nopeasti poistettu:

Sivusi sisältö koostuu osiot… joka voi sisältää yhden tai useamman riviä… Joka puolestaan ​​voi sisältää yhden tai useamman pylväät… jotka lopulta sisältävät yksilön sisältölohkot.

Kuulostaa ehkä monimutkaiselta, mutta se on itse asiassa melko helppo ymmärtää, kun aloitat työskentelyn Divin kanssa. Tässä on esimerkki sivurakenteesta (näet kaikki olennaiset elementit – osiot, rivit ja sisältölohkot sarakkeiden sisällä):

Divi-sivurakenne

Kaikkien näiden rivien, sarakkeiden ja sisältölohkojen žonglointi on tapa, jolla rakennat sivun Divin kanssa.

Aloita jatkamalla kotisivun muokkaamista ja napsauttamalla suurta painiketta, joka sanoo Use The Divi Builder.

Käynnistä Divi Builder

Tämä käynnistää Divi-visuaalisen päärakentajan. Tässä vaiheessa siellä ei ole paljon, mutta kaikki muuttuu sekunnissa.

Aloittamisen helpottamiseksi voit valita jotain käytettävissä olevista asetteluista, jotka sisältyvät Divin laatikkoon. Voit ladata ne napsauttamalla ‘…’ Ja ‘+’ kuvakkeet näytön alareunassa:

lisää asettelu Divillä

Valittavana on paljon mielenkiintoisia asetteluita, ja ne kaikki ovat vain haun päässä, ja luetellaan myös joitain esimerkkejä.

Divi-asettelut, joista valita

Haittapuoli on se, että et voi oikein nähdä, miltä tietty asettelu näyttää ennen kuin lataat sen sivullesi. Tämä ei kuitenkaan ole valtava kipu, koska mallipohjan valitseminen on jotain, mitä todennäköisesti teet vain alkuvaiheissa työskennellessäsi tietyllä sivulla, joten et riski menettää todellista sisältöä.

Minun on myönnettävä, että ulkoasun tuonti toimii erittäin sujuvasti. Sinun tarvitsee vain napsauttaa haluamaasi asettelua, ja se tuodaan muutamassa sekunnissa.

Toinen hieno ominaisuus, joka sinua odottaa sivun alaosassa, on laitteen esikatselun työkalurivi.

laitekytkimen työkalurivi

Sen avulla voit vaihtaa esikatseluikkunan työpöytä-, tabletti- ja puhelinnäkymien välillä. Voit myös zoomata ja loitontaa nähdäksesi koko sivun lintuperspektiivistä.

Halutessasi voit myös käyttää samaa työkaluriviä siirtyäksesi kehysnäkymään, joka keskittyy enemmän sivusi sisältölohkojen järjestykseen ja niiden asetuksiin kuin niiden yksittäisiin esiintymiin. Tästä voi olla hyötyä työskenneltäessä suuremmalla sivulla.

rautalanka näkymä

Päärakentajan käyttöliittymän käytön suhteen minun on sanottava, että se on melko intuitiivinen eikä jätä moniin kysymyksiin vastaamattomia. Periaatteessa voit siirtää hiiren osoittimen minkä tahansa elementin päälle, ja käytettävissä olevat vaihtoehdot näkyvät automaattisesti.

Divi-editointi hiiren osoittimella

Lisäksi voit napsauttaa melkein mitä tahansa sivulla näkemääsi tekstiä ja muokata sitä suoraan. Käytät kaikkia odotettuja tavallisia tekstinkäsittelytyökaluja (lihavoitu, kursivoitu, lainausmerkkejä, fontin koon ja tyypin säätö jne.).

Divi-tekstin editointi

Yksittäisten rivien ja osien kohdalla voit kohdistaa ne uudelleen vapaasti vain tarttumalla yhteen niistä ja vetämällä sen paikalleen.

Mutta tietysti, Divi ei ole vain olemassa olevan asettelun muokkaaminen ja taivuttaminen haluamaasi suuntaan – sinua odottaa paljon enemmän.

Mielenkiintoisia ominaisuuksia Divissä

Kuten aiemmin mainitsin, Divin suurin myyntikohta on se kaikki-yhdessä-ratkaisu tarkan verkkosivustosuunnittelun rakentamiseen – ja se tarjoaa myös mukavan paketin toiminnallisuudesta, joka menee rinnalle.

Olen jo luetellut joitain edellä mainituista, mutta haluan antaa sinulle kattavamman luettelon täällä, vain jotta ymmärrät kuinka monta ominaisuutta Divi todella pakkaa:

 • Sen avulla voit suunnitella / rakentaa sivustosi reaaliajassa. Kaikesta tekemästäsi on suora esikatselu. Joillakin asetussivuilla ei tarvitse täyttää lomaketta, napsauttaa Tallenna ja päivittää sitten sivu nähdäksesi, onko vaikutus hyvä. Divi poistaa kaiken tämän.
 • Kaikki mitä sivulla näet, on muokattavissa.
 • Tekstin muokkaaminen tapahtuu napsauttamalla tyyppiä – periaatteessa se toimii aivan kuten MS Word -dokumentti.
 • Kaikki asettelut reagoivat mobiililaitteisiin.
 • Voit käyttää useita rivejä, sarakkeita ja sisältöelementtejä.
 • Divi tarjoaa yli 20 esivalmistettua asettelua laatikosta.
 • Voit tallentaa asettelut ja viedä / tuoda ne käytettäväksi muilla sivustoilla.
 • Voit tallentaa omat globaalit elementit, mikä on kätevää, jos sinulla on jotain, jota haluat käyttää useita kertoja koko sivustolla.
 • Lähes kaikki toimii vetämällä ja pudottamalla.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, käytettävissä olevien sisältöelementtien kirjasto on todella vaikuttava:

Divi sisältöelementit

Pelkästään nämä ovat enemmän kuin tarpeellisia kaiken tyyppisten verkkosivustojen rakentamiseen, mutta yllättäen, kun aloitat nuuskimisen etsimään mitä muuta siellä on, löydät sellaisia ​​asioita kuin Divin moduuliohjelmisto (jossa voit muuttaa kuinka kukin standardi sisältömoduulit näyttää) tai Diven loistava split-testausmoduuli.

Divi jako testaus

Jos esimerkiksi olet aidalla siitä, mitä tiettyä tekstilohkoa sinun tulisi käyttää kotisivullasi, voit käyttää niitä molempia ja nähdä, mikä toimii paremmin.

Divi käännetään myös 32 kielelle – mukana myös oikealta vasemmalle -kielet.

kielet saatavana Divissä

Kuinka helppoa on käyttää?

Pääkysymykset ovat: Mikä on Divin oppimiskäyrä? Voiko kukaan käyttää sitä ja suhteellisen vähän vaivaa?

No, sanalla sanalla, Joo.

Koska Divi on todella ominaisuusrikas, aloittaminen tyhjästä kankaasta voi olla pelottava. Siksi on parempi tuoda yksi valmiista asetteluista ja yrittää muokata sitä ensin.

Sitten kun olet saanut selville, kuinka asiat toimivat, sinun pitäisi voida käyttää Diviä melko tehokkaasti pian sen jälkeen.

Divi on sinänsä valtava ohjelmistotuote – ei vain mikä tahansa WordPress-teema. Ja sellaisenaan on olemassa paljon asioita, jotka voidaan löytää ennen kuin voit kutsua itseäsi todelliseksi Divi-proksi.

Joten yhteenvetona sanoisin, että oppimiskäyrä ei ole olemassa, jos haluat vain rakentaa mukavan näköisen sivuston, mutta sitten se muuttuu melko jyrkkään, jos haluat hyödyntää Divin ominaisuuksien kaikkia mahdollisuuksia..

Huomaa: Jos tarvitset apua, Diven dokumentaatio on varsin kätevä ja kirjoitettu satunnaisen käyttäjän mielessä.

Hinnoittelu ja tuomio

Divi-teema on premium-tuote, mutta hinnoittelumalli on alkuperäinen WordPress-tilassa. Periaatteessa sen sijaan, että maksat itse teemasta, ostat käyttöoikeuden Elegant Themes -kokoelman koko teemaluetteloon ja laajennuksiin.

Onneksi tämä ei osoita olevan niin kallista. Tällä hetkellä jäsenyydellä on kaksi makua:

Divi-hinnoittelu

Tästä hinnasta saat käyttöösi paitsi Divin myös kaikkiin muihin Elegantti-teemojen teemiin ja laajennuksiin..

Joten mitä valita? Ja onko se jopa sen arvoista?

No, tämä pohjimmiltaan vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi WordPress-teemasta.

Yksi Divin tärkeimmistä asioista on se, että se on uskomattoman säädettävissä ja voi toimia mihin tahansa tarkoitukseen voit kuvitella.

Tämä tarkoittaa, että vaikka muutat sivustosi suuntaa tulevaisuudessa, voit silti käyttää samaa teemaa. Siksi Divi on hyvä sijoitus.

Divi antaa sinun myös rakentaa verkkosivustosi omasta alusta loppuun ilman, että sinun tarvitsee tietää koodia tai palkata suunnittelija auttamaan sinua tehtävän suorittamisessa..

Viimeisenä, molemmat lisenssityypit antavat sinun käyttää Diviä rajoittamattomilla verkkosivustoilla, joten vaikka päätät avata toisen sivuston myöhemmin, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä.

Mitä suunnitelmaa valita, Aloitan halvemmalla vuosivaihtoehdolla. Mutta jos huomaat todella nauttivasi teemasta noin vuoden kuluttua, siirtyminen kertakorvausmalliin tulee olemaan parempi ratkaisu pitkällä matkalla.

Merkittävien Divin haitojen esittäminen ei ole minulle niin helppoa, jos olen rehellinen.

 • Yhtäältä Divi on erittäin lyhyestä koodista riippuvainen, kun kyse on näistä hienoista sivuasetteluista, mikä tarkoittaa, että menetät ne, jos päätät vaihtaa toiseen teemaan. Mutta toisaalta on odotettua enemmän menettää nykyinen mallisi, jos vaihdat teemaasi, joten on vaikea pitää sitä vastaan ​​Divistä.
 • Ehkä ainoa haittapuoli on, että saat päivityksiä vain niin kauan kuin sinulla on aktiivinen tilauksesi. Monien muiden premium-teemojen päivitykset tulevat ilmaiseksi, koska ne sisältävät usein suojauskorjauksia ja muita avainkomponentteja.

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että Divi on loistava valinta DIY-käyttäjälle. Jos et ole kooderi, mutta haluat pystyä mukauttamaan kaiken itse – ja selkeän käyttöliittymän kautta -, Divin kannattaa tutustua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me