Tyylikäs teemakatsaus 2020 – Mitä ne tarjoavat ja onko siihen liittymisen arvoinen?

WordPress-tarjoukset


Jos etsit uutta WordPress-teemaa, yksi nimi, jonka törmäsit melkein varmasti, ovat Elegantti-teemat. Erittäin suositulla Divi-teemalla, muutamalla tehokkaalla lisäosalla ja aktiivisella käyttäjäyhteisöllä Elegant Themes on yksi WordPress-ekosysteemin suurimmista nimistä..

Paperilla Elegantit Teemat ansaitsevat varmasti sijainnin valintaluettelossasi teema- ja plugin-ostoksilla. Mutta ovatko sen tuotteet oikea valinta verkkosivustollesi? Pitäisikö sinun ilmoittautua tällä WordPress-tukipalvelulla tai jatkaa hakuasi? Tämän viestin loppuun mennessä sinulla on toivottavasti kaikki tarvittava tehdä harkittu, tietoinen päätös.

Aloitetaan.

Tietoja tyylikkäistä teemoista

Elegantit teemat ovat olleet toiminnassa 11 vuotta, ja se on palvellut tähän mennessä yli 600 000 asiakasta. Prosessissa se on kasvanut yli 80 työntekijän työvoima, joka kattaa useita maita – kaukana sen nöyrästä alusta, joka työskentelee perustajan Nick Roachin yliopistoasunnossa.

Kuva Elegant Themes -verkkosivustosta

Elegantti Teemat on julkaissut vuosien varrella noin 87 WordPress-teemaa ja useita laajennuksia. Se on kuitenkin viime aikoina keskittänyt ponnistelunsa vain kahteen uusimpaan teemaan, Divi ja Extra, samoin kuin Bloom-sähköpostin opttin-muotoon ja Monarch-sosiaalisen median laajennuksiin. Divi-teemasta niin suosittua WordPress-sivunrakentaja on nyt saatavana myös erillisenä laajennuksena Divi Builder -muodossa..

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi toinen syy, miksi Elegant Themes on ollut niin suosittu, on sen hinnasuunnitelmat. Vain 89 dollarilla vuodessa saat pääsyn kaikkiin sen teemoihin (mukaan lukien lippulaiva Divi-teema – lisätietoja tästä alla) ja laajennuksiin, mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyisen hinnan. Jos kuitenkin aiot käyttää sen tuotteita useita vuosia, hieman korkeampi ”Lifetime Access” -suunnitelma on tosiasiallisesti paras arvo, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin nykyisiin ja tuleviin tuotteisiin 249 dollarin kertaluonteisella maksulla. Kaikissa ostoksissa on myös kyselyttömyys, 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla teemoja ja laajennuksia riskittömästi..

Vaikka Elegantti-teemoissa keskitytään nyt sen kahteen pääteemaan, Diviin ja Extraen, pääset silti pääsemään sen vanhoihin teemoihin. Nämä teemat näyttävät kuitenkin nyt melko vanhentuneilta ja ovat ilmoitettavasti eläkkeellä, joten on parasta sivuuttaa ne päättäessään liittymisestä vai ei..

Tyylikäs teemat hinnoittelutiedot

Vaikka kaiken pääsy 89 dollariin näyttää hyvältä, onko Elegant Themes oikea valinta projektiisi? Otetaan selvää.

WordPress-teemat

Aloitetaan tarkastelemalla WordPress-teemoja ennen siirtymistä laajennuksiin.

Kuten mainittiin, Elegantti-aiheisiin liittyminen antaa sinulle pääsyn 87 WordPress-teemaan hinnalla, jonka voit maksaa vain yhdestä teemasta muualla. Kuitenkin, todella on vain kaksi teemaa, jotka on harkittava. Divin saapumisesta vuodesta 2013 lähtien Elegant Themes -teemoissa on keskitytty tekemään tästä ainoa paras WordPress-teema. Extra seurasi pian sen jälkeen, ja yhdessä niistä on tullut Elegant Themes -sarjan kohokohtia. Itse asiassa, kuten mainittiin, vanhemmat teemat jäävät eläkkeelle.

Divi monikäyttöinen WordPress-teema

Divi on lippulaivateema ja on todella monikäyttöinen, ja tarjoaa mahdollisuuden luoda melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja.

Divi WordPress -teema

Divi on Elegantti-teemien lippulaivateema.

Divi on epäilemättä monipuolinen verkkosivustojen rakennustyökalu blogeista ja yrityssivustoista verkkokauppoihin ja kaikkeen väliseen..

Divi verkkokauppamallit

Diivillä on täydellinen verkkokauppapohja verkkokauppojen luomiseen.

Se on ihanteellinen myös uusille WordPress-käyttäjille, jotka haluavat luoda mukautettuja verkkosivustoja tarvitsematta koskaan katsoa yhtä koodiriviä. Tästä voimakkaasta teemasta on kuitenkin tullut myös suosittu valinta ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, jotka etsivät työkalua, joka voi tehdä rakennussivustoja asiakkailleen entistä tehokkaammiksi.

Divi-asetteluesimerkki

Divi on helppo luoda mukautettuja sisältöasetteluja.

Jotkut syyt kokeneille ja kokemattomille web-suunnittelijoille, jotka valitsevat Divin, ovat sen hyödyllinen korkealaatuisten mallien sarja ja tehokas vedä ja pudota -sivun rakennustyökalu. Yhden Divi-verkkosivustopaketin tuominen antaa sinulle nopean tavan aloittaa projekti, ja uutta ja parannettua Divi Builder -sovellusta voidaan käyttää mallien mukauttamiseen intuitiivisen WYSIWYG-vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla. Mukautettujen mallien luominen alusta alkaen ei ole myöskään ongelma.

Divi Builder -tekstieditori

Uusi ja parannettu käyttöliittymän Divi-sivunrakennustyökalu.

Taitotasostasi riippumatta Divi tekee hyvää työtä verkkosivujen suunnittelun demokratisoimiseksi. Ne, jotka ovat uusia WordPressissä, voivat käyttää Divin asetteluja yhdistettynä rakentajan point-and-click-käyttöliittymään luodaksesi mukautettuja sivusuunnitelmia. Kokenemat suunnittelijat voivat tehdä sen, mitä ovat aina tehneet – vain paljon nopeammin.

Divi Builder -moduulit

Voit luoda mukautettuja asetteluja Divi Builder -sovelluksella ja täyttää ne tietyllä moduulivalinnalla.

Toinen mainitsemisen arvoinen tämän teemapiirre on Divi Leads -työkalu. Divi Leads antaa sinun jakaa testin optimoidaksesi sivustosi suunnittelun ja sisällön. Jos olet miettinyt, mihin otsikkoon tai värimaailmaan vierailijat reagoivat parhaiten, Divi Leads poistaa arvauksen.

Divi johtaa myös optimointiin

Divi Leads auttaa sinua optimoimaan sisältösi vertaamalla verkkosivustosi useita versioita.

Divi Leads -sovelluksen avulla on helppo näyttää verkkosivustosi ja sen sisällön useita muunnelmia, kun istut alas ja odotat tuloksia. Jos sinun on luotava verkkosivustoja, jotka muuntuvat heidän tavoitteitaan vastaan ​​— joko itsellesi tai asiakkaillesi -, Divi Leads on korvaamaton lisä työkalupakkiisi.

Divi-teeman asettelupaketit

Elegantti Teemat -tiimi lisää säännöllisesti Diviin uusia verkkosivustoasettelupaketteja.

Yksi alue, jolla Diviä on parannettu sen perustamisen jälkeen, on kirjasto valmiiksi rakennetuista verkkosivustopaketeista, jotka ovat nyt saatavilla tätä aihetta varten. Kirjoittamishetkellä oli yli sata kokonaista verkkosivustopakettia, jotka voit tuoda WordPressiin ja muokata sitten visuaalisen rakennustyökalun avulla luodaksesi oman ainutlaatuisen sivustosi. Voit paitsi tuoda kokonaisen verkkosivustopaketin, joka sisältää yhden tai useamman kotisivun ulkoasun ja mallit sivustosi sisäisillä sivuilla, mutta voit myös valita yli 800 yksittäisen sivumallin kirjastosta..

Asettelupakkausesimerkki

Jokainen asettelupaketti sisältää valikoiman malleja verkkosivustosi sivuille.

Nämä verkkosivustopaketit kattavat laajan valikoiman hankkeita – toimistopaikoista ja terveysblogista yrityksen kotisivuihin ja verkkokauppoihin, muutamia mainitakseni. Jotta verkkosivun luominen Diven avulla olisi entistäkin helpompaa, näitä paketteja ja malleja voidaan selata ja tuoda WordPress-kojelaudan sisäpuolelta..

Verkkosivun asettelukirjasto

Elegant Themes -verkkosivustot ja mallit ovat saatavissa Divi Builder -editorin sisältä.

Aikaisemmin Divin avulla ei ollut helppoa piilottaa tai mukauttaa verkkosivustojen otsikkoalueita. Tämän takia Divin avulla rakennettua sivustoa oli helppo havaita, koska useimmissa niistä oli samat ylänavigointipalkit. Se on menneisyyttä nyt, koska voit piilottaa otsikkoalueen helposti täysleveydellä tai luoda oman mukautetun suunnittelun otsikkomoduulin tai teeman mukauttajan asetusten avulla.

Kaiken kaikkiaan Divi on loistava valinta mainostajille, jotka haluavat rakentaa mukautetun WordPress-verkkosivuston teknisistä kyvyistään riippumatta. Vaikka Divillä on niin monta valmiiksi rakennettua verkkosivustopakettia ja erillisiä malleja, Divin pitäisi toimia myös kaikille, jotka etsivät myymälästä valmista mallia, joka on valmis menemään.

Lisälehti WordPress-teema

Tyylikkäät teemat Lisäteemademo

Extra on ihanteellinen blogien, verkkolehtien ja muiden sisältörikkaiden sivustojen luomiseen.

Extra-teemanäkymän live-esittely, joka käynnistettiin Divin jälkeen, sisältää monia parhaimmista ominaisuuksista. Vaikka Divi on monikäyttöinen teema, Extra on suunniteltu blogeille, verkkolehdille ja muille sisältörikkaille verkkosivustoille.

Esimerkki lisäsarakkeiden asetteluista

Yksi sisältöelementeistä, joita voit lisätä sivuillesi.

Oletusarvoinen kotisivun asettelu on täydellinen uutis- tai lehden verkkosivuston luomiseen, ja tämän mallin käyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden näyttää paras tai viimeisin sisältösi tyylikkäässä ruudukkoon. Voit käyttää postikaruselleja, välilehtiä, miniartikkeleiden liukusäätimiä ja mukautettuja widgettejä sisällön esikatselun näyttämiseen.

Lisäteeman sisältömoduuli

Toinen ylimääräinen sisältömoduuli artikkeleiden näyttämiseen.

Extra sisältää myös kuvakeskeisen kotisivun asettelun, joka käyttää artikkeleidesi esittelemiä kuvia kiinnittääkseen huomiota sisältöösi. Tämän teeman suunnittelu on keskittynyt houkuttelemaan kävijöitä napsauttamaan useampia artikkeleitasi.

Ylimääräinen esimerkki kuvan asettelusta

Osa kuvakeskeisestä ylimääräisestä kotisivun asettelusta.

Koska Extra sisältää tehokkaan Divi Builder -työkalun, voit mukauttaa mitä tahansa teeman malleja käyttöliittymän avulla vetämällä ja pudottamalla. Paitsi, että voit myös luoda rakennusohjelman ja sen moduulikirjaston avulla räätälöityjä malleja jokaiselle sivustossasi julkaistavalle artikkelelle. Jos haluat blogin tai verkkolehden vastaavan johtavien tiedotusvälineiden verkkosivustojen esityslaatua, sinulla on nyt tehokas työkalu, joka voi auttaa.

Ylimääräinen esimerkki mukautetusta sivun asettelusta

Esimerkki asettelutyypeistä, jotka voit luoda Extra: n ja sivunmuodostustyökalun avulla.

Extra- ja Divi Builder -sovellusten avulla voit suunnitella mukautettuja sivuasettelut, jotka peittävät kuvat tekstillä, sisältävät valokuvakollaaseja, käyttävät vetolainauksia, sisältävät useita sarakkeita ja sisältävät muita kokeiltuja sisältöelementtejä päivittääksesi verkkosivustosi perusblogista ammattimaisen verkkojulkaisun. Voit tuoda myös kaikki verkkosivustopaketit ja yksittäiset sivumallit, jotka ovat Divi-teeman käyttäjien käytettävissä.

Tekstin ja kuvan asettelu

Extra tekee tekstien ja kuvien yhdistämisestä helppoa päivittääksesi artikkeleitasi.

Yksi vaikuttava Extra-ominaisuus, jota ei löydy Divistä, on luokkarakentaja ja siihen liittyvät moduulit. Tämän ominaisuuden avulla voit suunnitella räätälöityjä luokkasivuja, jotka määrittelevät, miten blogiviestien ja muun sisällön, kuten portfolion kohteita ja verkkokaupan tuotteita, luettelot näytetään sivustollasi.

Lisäkategorian rakennustyökalu

Extra-teeman luokanrakentaja antaa sinun luoda mukautettuja arkisto- ja luokkasivun asetteluja.

Sen lisäksi, että pystyt luomaan useita asetteluja, voit myös helposti määrittää ne erityyppiselle sivustosi sisällölle, kuten tietyille blogilajeille. Jos haluat hallita sisältöluetteloiden näyttämistä, tämän ominaisuuden avulla voit olla todella luova.

Ylimääräinen portfolion malli

Voit luoda mukautettuja portfolioarkistoasetteluita myös Extra-luokan rakennustyökalulla.

Vaikka et halua käyttää integroitua Divi Builder -sovellusta, Extra on silti hyvä valinta bloggaajille ja verkkolehdesivustoille. Mallikirjaston avulla on helppo lisätä tärkeitä sivuja sivustollesi hyvin pienellä vaivalla. Kun tekijä-, aikajana-, portfolio- ja yhteystietosivumallit ovat mukana, voit säästää paljon aikaa perustaessasi uutta verkkosivustoa.

Extraa voidaan käyttää myös verkkokaupan luomiseen WordPressin avulla WooCommerce-laajennuksen täyden tuen ansiosta. Jos haluat rakentaa verkkokaupan tai lisätä vain fyysisiä tai digitaalisia tuotteita blogiisi tai lehtiäsi, Extra on enemmän kuin tehtävä.

Elegantit teemat loivat Divin tavoitteena tehdä siitä paras teema kaikille WordPress-verkkosivustoille, Extra luotiin parhaaksi teemaksi bloggaajille ja verkkojulkaisuille – ja se tekee ehdottomasti hyvää työtä. Extra on kilpailullinen teema, jonka kaikkien bloggaajien tai aikakauslehdetyyppisten sivustojen omistajien tulisi harkita.

Muut teemat

Kuten mainittiin, Elegant Themes on tuottanut useita teemoja vuosien varrella. Vaikka nämä vanhemmat teemat ovat edelleen saatavana osana 89 dollaria vuodessa tai 249 dollaria elinikäisiä paketteja, ne alkavat näyttää ikäiltään, ja koska heidät jäävät eläkkeelle jossain vaiheessa, on parasta sivuuttaa ne ja keskity vain Diviin ja Extraen.

Tyylikkäät teemat WordPress-laajennukset

Elegantti Teemat -tiimi on myös luonut useita korkealaatuisia WordPress-laajennuksia, joita on saatavana molemmissa hinnasuunnitelmissa.

Katsotaanpa.

Divi Builder WordPress Page Builder -laajennus

Tyylikkäät teemat Divi-plugin

Divi-laajennus muuttaa Elegantin lippulaivateeman sivunmuodostajan itsenäiseksi laajennukseksi.

Divi Builder -laajennus on itsenäinen versio sivunrakennustyökalusta, joka on sisällytetty Divi- ja Extra-teemoihin. Divi Builderin uusimmassa versiossa on käyttöliittymä, joten valitset Divi- tai Extra-teeman tai asennat laajennuksen sivustoon, joka käyttää toista teemaa, pystyt luomaan mukautettuja sivuja vetämällä- ja pudota visuaalinen editori.

Divi Builder Visual Editor

Divi Builder -laajennuksessa on WYSIWYG-vedä ja pudota -visuaalinen editori.

Käyttöliittymän Divi Builder -liittymä antaa sinun vetää ja pudottaa moduuleja paikoilleen, muuttaa sivuelementtien kokoa ja mukauttaa sisältöä monin eri tavoin. Yli 40 muokattavissa olevan sisältömoduulin kanssa, joiden kanssa voit työskennellä, voit lisätä sivuillesi paljon hyödyllisiä elementtejä.

Hinnoittelutaulukko Mobule

Hinnastotaulukot ovat vain yksi 40 plus-muokattavasta sisältömoduulista, joita voit lisätä sisältöön.

Muita Divi Builder -laajennuksen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mahdollisuus kopioida nopeasti kaikki sivuelementit, kopiointi ja liittäminen rakennustyökalussa, rajaton rajoittamaton purkaminen ja uudelleen tekeminen sekä helppo tapa lisätä mukautettu CSS sivuillesi..

Divi Builderin muokkaushistoria

Divi Builder -sovelluksessa on historiapaneeli, jonka avulla voit peruuttaa sivulle tekemäsi muutokset.

Divi Builder -laajennus on nyt helppo tallentaa kaikki asettelut, osiot tai moduulit kirjastoosi käytettäväksi muualla sivustossasi. Jos päivität jonkin kirjastotiedoston, voit soveltaa näitä muutoksia valikoivasti jokaisessa esine-esiintymässä sivustossasi.

Vaikka et käytä tyylikkäiden teemojen teemaa, sinun pitäisi voida käyttää Divi Builder -sovellusta WordPress-verkkosivustosi mukauttamiseen. Siksi, jos haluat mieluummin vähäisemmän teeman (kuten StudioPressin kuin Divin tuottamia, mutta haluat silti mahdollisuuden luoda räätälöityjä malleja sisältöllesi, Divi Builder -laajennus voi olla hyvä valinta.

Divi Builderin käyttö StudioPressin kanssa

Divi Builder -laajennuksen tulisi toimia kaikkien WordPress-teemojen kanssa.

Divi Builderia verrataan suotuisasti muihin WordPressin vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen laajennuksiin, joten aiot käyttää aihetta Elegantti Teemat -tehtävältä tai muualta, tämä laajennus on loistava valinta lisätä visuaalinen editori verkkosivustoosi..

Lisätietoja tästä laajennuksesta on käytännöllisessä Divi Builder -katsauksessa.

Bloom Email WordPress -laajennus

Bloom-laajennus

Bloom-laajennus on helppo lisätä sähköpostioptiolomakkeita WordPress-verkkosivustoosi.

Mahdollisuudet lähettää sähköpostia yleisöllesi joka kerta, kun julkaiset uuden artikkelin, lanseeraat tuotteen tai annat jonkun muun tärkeän ilmoituksen, on monia etuja. Valitettavasti sähköpostitilaajien luettelon laatiminen ei ole helppoa. Onneksi Bloom on laajennus, joka voi auttaa rohkaisemaan kävijöitäsi ilmoittautumaan ja luovuttamaan heidän sähköpostiosoitteensa.

Bloom Popup -lomake

Esimerkki yhdestä Bloomin sähköpostin opttin lomakemalleista.

Kun olet aktivoinut Bloomin, voit alkaa lisätä useita sähköpostioptio- tai kirjautumislomakkeita verkkosivustollesi. Lomakevaihtoehdot sisältävät ponnahdusikkunat, sisäänkirjautumisen, viestin alapuolella, riviin ja widgetit. Siellä on myös lukittu sisältolomake, joka vaatii kävijöitä antamaan sähköpostiosoitteensa ja tilaamaan luettelon saadaksesi pääsyn tiettyyn sisältöön.

Bloom Optin -tyypit

Bloom tarjoaa sinulle kuusi erityyppistä optiinimuotoa työskennellä.

Bloom sisältää myös hyvän valikoiman sähköpostiviestien lomakemalleja, joita voidaan mukauttaa laajennuksen muokkausohjelman kautta.

Bloom Optin -mallit

Kun olet valinnut mallin, voit muokata sitä ja lisätä oman sisällön.

Sen lisäksi, että pystyt mukauttamaan lomakkeiden ulkoasua, saat myös hyvän hallinnan niiden toimintaan. Voit valita introanimaation, joka määrittelee lomakkeen näyttämisen, ja voit myös asettaa aikaviiveen, joka ohjaa lomakkeen ilmestyessä. Mukautettuja liipaisimia voidaan käyttää myös lomakkeen näkyvyyden ja muun hallitsemiseksi.

Kukinnan näyttöasetukset

Bloom antaa sinulle paljon hallintaa siitä, miten, milloin ja missä kukin opttiini muoto näytetään.

Bloom-lomakkeen näyttöasetusten avulla voit määrittää, missä sivustoltasi kukin lomake on aktiivinen. Nämä vaihtoehdot sisältävät lomakkeen aktivoimisen koko sivustollesi, kotisivulle, yksittäisille viesteille ja sivuille ja paljon muuta. Koska voit luoda useita lomakkeita ja näyttää ne sitten sivustosi tietyissä osissa, voit todella räätälöidä niiden ulkoasun ja sisällön vastaamaan artikkeleita, joissa ne näytetään.

Fly-in Optin -esimerkki

Muokatun fly-in-optiinin muodon luominen on yksinkertaista Bloomin kanssa.

Bloom sisältää myös split-testaustyökalun, jonka avulla on helppoa vertailla kahta lomaketta selvittääksesi mikä toimii parhaiten yleisösi kanssa. Näiden ominaisuuksien ansiosta Bloom vertaa hyvin muihin johtaviin sähköpostioptiikan muodon laajennuksiin, kuten OptinMonster ja Thrive Leads.

Bloom Split -testityökalu

Bloomissa on sisäänrakennettu A / B-testaustyökalu, jonka avulla voit optimoida lomakkeesi eniten tuloksia varten.

Lähes kaikentyyppisille verkkosivustoille voi olla hyötyä siitä, että sinulla on sähköposti tilaajien luettelo. Bloom on tehokas työkalu, joka voi auttaa sinua kasvattamaan luetteloa.

Lisätietoja tästä työkalusta on Bloom WordPress -laajennuskatsauksessa.

Monarch Social Sharing WordPress -laajennus

Monarch-laajennus

Monarch-laajennus lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet WordPress-verkkosivustoihin.

Monarch-laajennus auttaa sinua lisäämään sisältösi jakamisen lukumäärää sosiaalisessa mediassa. Sosiaaliset osakkeet auttavat lisäämään liikennettä sivustoosi, mutta ne voivat myös auttaa sisältöäsi sijoittumaan näkyvämmin hakukoneissa, kuten Google.

Monarch sosiaalisen jakamisen kuvakkeet

Monarch antaa sinulle valita joukon sosiaalisen jako-painikkeen tyylejä.

Kun Monarch on elossa, voit näyttää useita sosiaalisen jakamisen painikkeita verkkosivustollasi. Yli 20 sosiaalista verkostoa tuetaan, ja painikkeet voidaan näyttää viidessä paikassa – myös kuvissa ja videoissa.

Monarch-kuvan jakamispainikkeet

Monarch voi näyttää hover-aktivoidut sosiaalisen jakamisen painikkeet kuvien ja videoiden päällä.

Monarch tarjoaa kelluvien, aina näkyvien jakamispainikkeiden näyttämisen lisäksi myös mahdollisuuden valita liipaisimella aktivoitavien painikkeiden joukosta. Aikaviiveitä, sivun vierittämispaikkaa, kommenttien tai ostamisen jälkeen ja toimettomuuden jälkeen voidaan kaikkia käyttää laukaisemaan ohjaamaan sitä, milloin ponnahdusikkuna tai liukukokoelma sosiaalisen jakamisen painikkeita esitetään vierailijoillesi..

Monarch Button -paikat

Monarch antaa sinulle hyvän valikoiman vaihtoehtoja, joilla voit näyttää sosiaalisen jakamisen painikkeet ja kuvakkeet.

Voit käyttää Monarchia myös linkkien näyttämiseen sosiaalisen median profiileihin seuraajien lukumäärän avulla. Tämä ominaisuus antaa sinulle nopean tavan lisätä sosiaalisia todisteita verkkosivustollesi.

Kuten muutkin Elegant Themes -työkalut, myös Monarch antaa sinulle paljon hallintaa siitä, kuinka sosiaalisen median painikkeet ja linkit näytetään. Mukauttamistyö tapahtuu käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta, jolla on monia vaihtoehtoja ja asetuksia, varmistaen, että tämä laajennus toimii juuri haluamallasi tavalla..

Monarch on yksi WordPressin parhaimmista sosiaalisen median laajennuksista, joten on hienoa päästä siihen käyttöön Elegant Themes -jäsenyytesi yhteydessä.

Tyylikkäät teemat tukevat

Muutama vuosi sitten Elegant Themes -maineella oli vähän mainetta toimittaessaan vähemmän kuin tähtiä tukea asiakkailleen. Tutkittuaani tätä asiaa ja ollessani jonkin aikaa onnellinen asiakas, olen ilo kertoa, että Elegant Themes näyttää ratkaisneen kaikki mahdolliset ongelmat.

Sen lippulaivatuotteita päivitetään ja parannetaan säännöllisesti, ja aiheiden ja laajennusten online-dokumentaatio on laaja, mukaan lukien esittelyvideot ja teksti.

Aikaisemmin ainoa tapa saada tukea oli viestin lähettäminen yhteisöfoorumeille. Nyt on kuitenkin olemassa live chat-tukikanava, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Tätä arvostelua kirjoitettaessa chat-viesteihin vastattiin nopeasti. Chat-ikkunassa näkyy kuitenkin usein viesti, jonka mukaan tukitiimi vastaa yleensä muutamassa tunnissa.

Sen lisäksi, että jutellaan reaaliajassa Elegant Themes -tukihenkilöstön kanssa, voit myös lähettää tukisähköposteja live-chat-kanavan kautta ja tarkistaa sitten vastauksen sinulle sopivalla tavalla. Elegant Themes -henkilökunta ei enää seuraa aikaisemmin mainittuja foorumeita, mutta ne ovat edelleen toiminnassa ja voivat olla loistava paikka kysyä yhteisöltä ja olla vuorovaikutuksessa muiden Elegant Themes -käyttäjien kanssa.

Elegantti Teemat -yhteisö

Tällaisen mittavan käyttäjäkunnan avulla ei ole yllättävää, että suuri yhteisö ja ekosysteemi on kasvanut Elegantti-Teemien ja sen tuotteiden ympärille. Yli 40 000 jäsenen virallisen Divi-käyttäjien Facebook-ryhmän lisäksi on olemassa myös useita epävirallisia ryhmiä ja kolmansien osapuolten markkinoita, jotka myyvät lapsiteemoja, ja Diville omistettuja blogeja. Mahdollisuuden olla yhteydessä muihin Divi- ja Elegant Themes-käyttäjiin verkossa on myös henkilökohtaisia ​​Divi-meetuppeja, joita tapahtuu ympäri maailmaa..

Divi Meetup sijaintikartta

Säännöllisiä Divi-tapaamisia järjestetään ympäri maailmaa.

Elegant Themes ylläpitää myös yhtä vilkkaimmista WordPress-blogeista. Blogin lisäksi, että se julkaisee neuvoja ja vinkkejä web-suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille, blogi jakaa usein uusia sivun asetteluja ja muita lisäominaisuuksia Divi-käyttäjille.

Lopulliset ajatukset

Divi on epäilemättä yksi parhaimmista ja suosituimmista monikäyttöisistä WordPress-teemoista. Koska voit ostaa Divi-, Extra- ja muutamia todella hyödyllisiä laajennuksia 89 dollarilla, Elegantti-teemat-liittyminen merkitsee hyvää vastinetta rahalle.

Päivitetty Divi Builder, joka on Divi-teeman ydinosa, on myös yksi parhaista WordPress-sivujen rakentajista, jotka ovat tänään saatavilla. Jokainen, niin uusista kuin verkkosivustojen luomisesta kokeneisiin verkkosuunnittelijoihin, voi hyötyä Divi Builderin voimasta.

Aikaisemmin Divi ja Extra saattoivat olla hiukan ylivoimaisia ​​johtuen heidän tarjoamastaan ​​luovasta ohjauksesta ja kyvyttömyydestä tuoda kokonaisia ​​verkkosivustopaketteja tai demoja sivustoosi. Nyt kun valmiit verkkosivustopaketit ja yksittäiset mallit voidaan tuoda suoraan WordPress-hallintapaneeliin vain muutamalla napsautuksella, uuden sivuston avaaminen näillä teemoilla on paljon helpompaa. Divi Builder -liittymä on kuitenkin suuri ero WordPress-editorista, joten sinun on investoitava jonkin aikaa uuden järjestelmän oppimiseen. Siitä huolimatta, että sinulla ei ole paljon – jos mitään – et voi muokata WordPress-verkkosivustollasi.

Etsitkö WordPress-teemaa, jota voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen luomiseen, tai tarvitset laajennuksen, jonka avulla voit muuttaa nykyistä sivustoasi, kirjautumalla Elegantti-teemiin päästäksesi käyttämään Divi, Extra ja Divi Builder-laajennuksella on ehdottomasti järkeä. Muut laajennukset – Bloom ja Monarch – ovat myös erittäin hyödyllisiä työkaluja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me