Themify’n ‘Ultra’ -teema – Tehokas uusi Page Builder -teema WordPressille

WordPress-tarjoukset


Aikaisemmin vuonna WordPress-teemakauppa Themify ilmoitti julkaisevansa joustavan ja reagoivan WordPress-teeman Ultra, joka antaa sinulle valtuudet luoda rajaton määrä asetteluita käyttäjäystävällisen vetämällä ja pudottamalla -sivunrakennuksen käyttöliittymän avulla..

Tämän tyyppisten “kaikki yhdessä” -tyylisten WordPress-teemojen lukumäärä on lisääntynyt voimakkaasti kahden viime vuoden aikana – ja on helppo ymmärtää miksi: koska ne antavat kenelle tahansa riippumatta teknisestä kokemuksestaan ​​luoda ammattilaisia – verkkosivustojen suunnittelu.

Katsotaanpa tarkemmin Ultraa, jotta nähdään, mitä tämä uusi all-in-one-ratkaisu voi tehdä.

Ultra-asetusalue

Kun olet aktivoinut Ultran, sinua pyydetään asentamaan Themify Portfolio Posts WordPress -laajennus. Siirryt sitten asetusalueelle – missä huomaat kuinka monta vaihtoehtoa Ultra sinulle todella antaa.

Yleiset asetukset-alue näyttää hyvältä ja on jaettu yhdeksään eri luokkaan: Yleinen, Oletusasettelut, Portfolio-asettelut, Teema-asetukset, Kuvaskripti, Sosiaaliset linkit, Themify Builder, Twitter-asetukset ja Koukkusisältö.

Yleiset asetukset -alueeseen voit lisätä favicon (selain-välilehdessä näkyvä sivustokuvake) ja lisätä mukautetun koodin otsikkoosi ja alatunnisteeseen. Oletusasettelut-luokan avulla voit sijoittaa sivupalkin vasemmalle tai oikealle tai poistaa sen kokonaan.

Yksi parhaimmista vaihtoehdoista tällä alueella on postin asettelu. Voit näyttää blogiviestit luettelossa, kolmella erityyppisellä viestiruudulla tai viestin liukusäätimellä.

Kaikkia viesteihisi ja sivuihisi voidaan säätää täällä – ominaisuuksia, kuten metatiedot, sivutus ja esitellyt kuvat. Portfolio Asettelut -sivulla on myös samanlaisia ​​vaihtoehtoja.

Oletusasettelut

Teema-asetukset-luokka tarjoaa monia mahdollisuuksia räätälöidä verkkosivustosi. Sivun yläosassa on mahdollisuus poistaa reagoiva suunnittelu ja galleria -valopöytä. Alta löydät monia hyödyllisiä vaihtoehtoja, jotka liittyvät teemasi ulkonäköön.

Voit valita 16 värimaailmasta, 5 tyypistä typografiaa ja 9 erilaisesta otsikkosuunnittelusta (mukaan lukien otsikkolohko, vasen paneeli ja pakattu kompakti, sekä mahdollisuus otsikon poistamiseen). Yläosaelementit voidaan myös poistaa käytöstä; on olemassa vaihtoehtoja estääksesi esimerkiksi hakulomake, sivuston logo ja valikon selaus.

Voit myös lisätä korkeintaan neljä widgettiä otsikkoalueelle. Verkkosivun alatunnistetta voidaan muokata samalla tavalla kuin otsikkoa – voit valita useista alatunnistemalleista, poistaa alatunniste-elementit käytöstä ja määrittää, kuinka monta widgettiä näytetään.

Teema-asetukset -sivulla voit myös määrittää kuvansuodattimet, animoidut taustavärit, sivun navigoinnin ja alatunnistetekstin.

Ultra-teema-asetukset

Ultra tarjoaa sosiaalisen median tukea Twitterille, Facebookille, Google Plus, YouTube ja Pinterest; muita sosiaalisen median palveluita voidaan lisätä manuaalisesti. Voit muokata sosiaalisen median nimeä, URL-osoitetta, kuvaketta, kuvakkeen väriä ja taustaa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kuvaa kuvakkeen sijasta.

Äärimmäisen sosiaaliset linkit

Pääasetusalueella on vaihtoehtoja kuvankäsikirjoituksen käytöstä poistamiseksi, joka luo automaattisesti pikkukuvat, Themify Builder -asetukset, Twitter API -asetukset ja koukut sisältävän sisällön. Koukun sisällön avulla voit lisätä koodin mihin tahansa verkkosivustosi alueeseen kytkemällä verkkosivustosuunnitteluun ennalta määritetyt sijainnit. Se on ominaisuus, jonka tunsin ja rakastin Genesis-kehyksen kautta.

Teema-asetusten vientiä ja tuontia varten on käytettävissä vaihtoehtoja. Demosisältöä voidaan tuoda myös verkkosivustoosi auttaaksesi sinua näkemään, mikä Ultran kanssa on mahdollista. Jos et ole varma mistä aloittaa, suosittelen tuomalla esittelysisältöä, jotta ymmärrät mitä tämän teeman avulla voidaan saavuttaa.

Themify Builder -tuotteelle on tarjolla useita asetteluita: uutiset, portfolio, lehdet ja tuotteiden aloitussivut.

Themify Builder -asettelut

Asettelut voidaan esikatsella auttaaksesi sinua näkemään, miltä ulkoasu näyttää reaaliaikaisella verkkosivustollasi.

Esimerkki uutisten asettelusta

Ultra tukee myös WordPress-teeman muokkausta. Tämän avulla voit lisätä widgettejä, valita teemanahoja ja muokata verkkosivustosi rungon, otsikon, sivupalkin, alatunnisteen ja paljon muuta. Se antaa sinulle täydellisen hallinnan verkkosivustosi ulkoasusta. Voit muokata värejä, reunuksia, fontteja, rakenteita ja paljon muuta.

WordPress Theme Customizer

Vaikka Themify ei mainosta sitä, että he tukevat WordPress-räätälöintiä, pidän sitä yhdeksi teeman suosikkiominaisuuksista. Se on niin hyödyllinen tapa muotoilla verkkosivustosi suunnittelu ja nähdä muutokset, jotka tehdään automaattisesti.

Mukauta mukautettu paneeli & Themify Builder

Yksi Ultran parhaista ominaisuuksista on kyky mukauttaa verkkosivustosi jokainen sivu ainutlaatuisella tavalla. Viestien ja sivujen alla on Themify Custom -paneeli. Viesteissä näet vaihtoehdot postille, teeman ulkoasulle ja Themify Builderille. Sivuilla on lisävälilehtiä kyselyviesteille ja kyselykansiolle.

Jos muokkaat tämän alueen vaihtoehtoja, ne ohittavat pääteeman asetusalueella määrittämäsi asetukset. Viestiasetukset-välilehdessä voit muuttaa monia suunnitteluominaisuuksia, kuten sivupalkin, sisällön leveyden, esillä olevan kuvan, kuvansuodattimen ja muut.

Lähetä asetukset

Rakastan sitä ajatusta, että voin mukauttaa verkkosivustoni jokaista sivua. Tämä on hyödyllistä, kun muotoillaan tiettyjä verkkosivuston alueita eri tavoin, olivatpa ne sitten opetusohjelmia, yhteystietoja, noin sivuja… tai mitä tahansa.

Kaikki Teeman ulkonäkö -välilehden vaihtoehdot auttavat muotoilemaan viestejäsi ja sivusi. Kaikki pääteeman asetusalueelta on siellä. Voit muuttaa värejä, typografiaa, otsikkosuunnittelua, taustaa, tekstin värejä ja paljon muuta.

Teeman ulkonäkö

Themifen sivunrakentaja on viimeisellä välilehdellä. Se tarjoaa 17 erilaista moduulia. Moduulit sisältävät haitarin, gallerian, kartan, videon ja widget-alueen. Muut sivurakennusratkaisut tarjoavat yleensä laajemman valikoiman moduuleja, mutta kaikki tarvitsemasi päämoduulit ovat siellä. Lisäksi widgetien sisällyttäminen avaa sivunmuodostajalle monia erilaisia ​​mahdollisuuksia.

Themify Builder Backend

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on vetää yksi näistä moduuleista alla olevaan kankaalle. Kun teet niin, esiin tulee ponnahdusikkuna, jonka avulla voit muokata moduulin asetuksia. Kuten luulisi, käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat erilaisia ​​jokaiselle moduulille. Jotkut moduulit tarjoavat enemmän vaihtoehtoja kuin toiset, mutta olin vaikuttunut siitä, että niin yksinkertaiset moduulit kuin sivunjakajat tarjosivat silti monia muotoilumahdollisuuksia.

Muokkaa teemarakentajamoduulia

Kun olet muokannut moduulin asetuksia, voit sijoittaa sen uuteen sarakkeeseen tai riviin. Käyttöliittymä on helppoa. Kun olet valinnut rakenteen, voit siirtää moduuleja ympäri haluamallasi tavalla.

Moduulien sijoittaminen sarakkeisiin ja riveihin

Useimmat vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentajat pakottavat sinut käyttämään joko käyttö- tai takaosaa. Themify Builder antaa sinun tehdä molemmat. Löysin tosiasiallisesti nopeamman ja käytännöllisemmän tavan luoda ja jäsentää viestejä ja sivuja, mutta käyttöliittymä on kuitenkin kaikille, jotka haluavat nähdä tekemänsä muutokset reaaliaikaisesti.

Themify Builder Frontend

Themify Builder antaa sinun myös nopeasti kopioida sivuja. Tästä on hyötyä, jos haluat kopioida luomasi sivut verkkosivustosi muille alueille. Voit myös luoda osia asettelusta ja lisätä sen sitten viesteihin ja sivuille.

hinnoittelu

Tavallinen lisenssi Ultralle vähittäismyyntihintaan 49 dollaria. Jos tarvitset alkuperäisiä Photoshop-tiedostoja, kehittäjälisenssi on saatavana hintaan 69 dollaria. Molemmat lisenssit tarjoavat yhden vuoden tuen ja päivitykset, ja niitä voidaan käyttää rajattomassa määrässä verkkosivustoja.

Jos ostat teema Themifesta, saat toisen teeman ilmaiseksi. Themifyn teemakerho tarjoaa kuitenkin paremman vastineen rahallesi. Heidän vakio teemaklubin jäsenmääränsä vähittäismäärä on 79 dollaria vuodessa, kun taas heidän kehittäjäjäsentensä vähittäismäärä on 99 dollaria vuodessa. Nämä jäsenyydet antavat sinulle pääsyn kaikkiin 39 nykyiseen Themify-teemaan ja kaikkiin uusiin, jotka julkaistaan ​​jäsenyytesi aikana.

Themify Club -hinnoittelu

Themify myy myös premium-luokan WordPress-laajennuksia, kuten Post Type Builder, Themify Builder, Tiles Builder, Ilmoituspalkki (lue arvostelu täältä ja ehdolliset valikot. Themify Builderille on saatavana myös joukko lisäosia. Yhdessä nämä laajennukset ja lisäosat) lisäosia myydään 175 dollarilla, mutta pääkerhojäsenyys, mukaan lukien nämä tuotteet, on saatavana hintaan 139 dollaria / vuosi. Tämä jäsenvaihtoehto on pääosin kehittäjäjäsenyys, johon on lisätty kaikki laajennukset ja lisäosat, mutta se maksaa vain 40 dollaria – eikä 175 dollaria. – lisää. Se on hyvä vaihtoehto, jos olet kiinnostunut jostakin näistä laajennuksista.

Elinikäinen pääsy pääkerhoon on saatavana 279 dollaria. Se tarjoaa samat tuotteet kuin master-klubin jäsensuunnitelma. Ainoa ero on, että vuosimaksuja ei ole. Jos luulet uusittavan pääkerho-jäsenyytesi toiseksi vuodeksi, elinikäinen liittymissuunnitelma on paras tapa edetä.

Lopulliset ajatukset

Ultra on varmasti pitänyt nimeään voimakkaana ja joustavana teemana. Sen mukana tulee yli 32 asettelua, joita voidaan käyttää lähtökohtana ja muokata vastaavasti. Helppokäyttöinen vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja, jota voidaan käyttää etu- ja takaosassa, ja fantastinen tuki WordPress-räätälöinti. Kaikki tämä tarkoittaa, että Ultra on joustava ratkaisu, joka sopii lukuisiin tarkoituksiin.

Ultralla on natiivi tuki Google-fontteille, WordPress Multilingual Plugin ja WooCommerce. Teema on optimoitu myös hakukoneille.

Jos etsit monipuolista WordPress-teemaa, jota voidaan käyttää ammattimaisten verkkosivustojen luomiseen helposti, suosittelen Ultran tutustumista. Sillä on paljon hienoja ominaisuuksia, se on helppo käyttää ja on kohtuuhintainen.

Ja lopuksi, jos olet kiinnostunut antamaan Ultralle pyörre, muista, että WinningWP-fanit voivat vastaanottaa komeita 20% alennus mihin tahansa Themify-tuotteeseen kätevän Themify-tarjouksen kautta. Nauttia!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me