Teeman kokonaisarvio – WPExplorerin monikäyttöinen WordPress-teema

WordPress-tarjoukset


WordPress-veteraanien WPExplorerin vuoden 2013 lopussa luoma Total on erittäin monipuolinen monikäyttöinen WordPress-teema, jolla on tällä hetkellä yli 11 000 myyntiä ThemeForestissa..

Monikäyttöisiä WordPress-teemoja voidaan käyttää yritysverkkosivustoista, salkkuista ja blogeista viihdesivustoihin ja verkkokaupoihin melkein minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen luomiseen, ja seurauksena all-in-one WordPress-teemoiden markkinat ovat muuttuneet erittäin kilpailukykyisiksi yli. kahden viime vuoden aikana. Total tekee kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi erottuakseen joukosta.

Katsotaanpa mitä uusimmalla versiolla on tarjota …

Suunnittelu ja ominaisuudet

Total on kaunis WordPress-teema, jonka moderni reagoiva muotoilu tarjoaa käyttäjille poikkeuksellisen hallinnan verkkosivuillaan. Voit valita mukautetut taustat otsikollesi, verkkosivustosuunnittelullesi ja sivuillesi. Siellä on myös kiinteiden tai juoksevien asettelujen valinta ja mahdollisuus luoda useita otsikkotyylejä..

Kokonaisotsikko

Bonuksena Total tukee megavalikkoa, jonka käyttöönoton jälkeen voit lisätä useita sarakkeita ja kuvakkeita sivustosi päänavigointivalikkoon..

Yksi Totalista rakastuneista asioista on, että melkein kaikki on niin muokattavissa. Esimerkiksi mukautetuilla viestityypeillä on kymmeniä asetuksia, jotka voit määrittää. Tämän avulla voit muuttaa sisällön näyttötapaa lisäämällä sarakkeita, sivua, erilaisia ​​tyylejä ja niin edelleen.

Portfoliosivu

Yhteensä on saatavana kolme blogihakemistopohjaa: yhdessä suurella varustetulla kuvalla; yksi esillä olevista kuvien pikkukuvista; ja yksi ruudussa näkyvien esillä olevien kuvien kanssa.

Blogihakemisto

Siihen sisältyy myös yksi markkinoiden suosituimmista vetämällä ja pudottamalla -sivunrakennuksen lisäosista – Visual Composer -, mikä avustaa suuresti monenlaisten sivujen luomisessa..

Hinnoittelu taulukot

Teema tarjoaa natiivi tuen monille WordPress-laajennuksille, kuten aina suositulle keskustelufoorumin liitännäiselle bbPress, johtavalle verkkokaupan laajennukselle WooCommerce, WordPress-monikieliselle laajennukselle, Tapahtumakalenterille, Yhteyslomakkeelle 7, parhaasta saatavilla olevasta SEO-laajennuksesta, Yoast SEO, suositusta välimuistiratkaisu W3 Total Cache ja enemmän.

WooCommerce-tuotesivu yhteensä

Total on arvoinen valinta myös bloggaajille, koska sillä on tuki kaikille WordPress-postimuodoille. Se on lapsiteemana valmis, sillä on ääni- ja videotuki ja se sisältää yli 430 upeaa Font Awesome -kuvaketta ja yli 640 Google-fonttia. Mukana on myös rakenteilla oleva vaihtoehto, joka on erityisen hyödyllinen, jos et ole vielä saanut kaikkea valmiiksi, mutta sinun on silti näytettävä vierailijoille jotain esittelevää.

Teema on pakattu neljään premium-laajennukseen: Visual Composer; Templatera; Liukusäädin vallankumous; ja kerrosliukusäädin.

Vedä ja pudota -sivun rakentaja Visual Composer (34 dollaria) on yksi tärkeimmistä lisäyksistä, koska sen avulla voit luoda ammattimaisia ​​sivuja vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostimen avulla verkkosivustosi etu- tai takaosaan..

Visual Composer on helppokäyttöinen sivurakennusratkaisu, joka sisältää yli 90 ainutlaatuista sisältöelementtiä. Mukana ovat ennalta määritetyt asettelut, joiden avulla voit rakentaa sivuja nopeasti, ja kaikki luomasi asettelut voidaan tallentaa ja käyttää uudelleen muualla verkkosivustollasi..

Huomaa: Katso nopeasti käyttöliittymän muokkaamisesta, katso tämä YouTube-video teeman kehittäjältä.

Template manager Templatera (arvo 12 dollaria) on Visual Composer -lisäosa, jonka avulla voit hallita verkkosivustosi pääsyä käyttäjän roolien ja viestityyppien perusteella, ja minulla oli ilo nähdä se sisältyvän koko teemapakettiin..

Liukukansista on tullut suuri osa WordPress-teemoja parin viime vuoden aikana – niitä käytetään pääasiassa verkkosivustojen kotisivuilla ja / tai kuvagalleriaiden ja -portfolioiden näyttämiseen sivuston alueilla, joilla on rajoitetusti tilaa. Niitä voidaan käyttää myös esittelemään muita mukautettuja postityyppejä, kuten tuotteita ja suosituksia.

Mukana oleva Slider Revolution (19 dollarin arvoinen) auttaa sinua rakentamaan dioja visuaalisen editorin avulla, ja voit luoda säännöllisiä dioja, karuselleja, lohkoja, gallerioita, etusivuja ja paljon muuta.

Rakastan todella Total, Layer Slider -sovelluksen toisen arvoisen liukusäätimen ominaisuuksia (arvo 18 dollaria), joka auttaa sinua luomaan animoituja dioja kerrosjärjestelmän avulla. Se tarjoaa yli 200 diasiirtymää, 13 nahkaa ja kolme navigointityyppiä.

LayerSlider

Kokonaisuutena on saatavana joukko räätälöityjä viestityyppejä, joiden nimet voidaan merkitä järjestelmänvalvojan kautta. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos haluat nimetä uudelleen viestityypit asiakkaille, ja portfoliopostityyppi tukee kuvia, videoita ja ääntä. Portfolion mukautetut postityypit ovat yleensä melko perustason, mutta kaiken kaikkiaan konfiguroinnissa on paljon vaihtoehtoja.

Portfolio Item Settings

Henkilöstön postityyppi on erittäin hyödyllinen luomalla tyylikäs henkilöstösivu tai noin sivu, kun taas suositusviestityyppi on loistava tapa näyttää asiakkaille saamasi palautetta.

Henkilöstön sivu

Totalin mukana tulee myös alatunnisteen rakennusohjelma, jonka avulla omien alatunnisteiden luominen verkkosivustollesi on helppoa. Tarvitsetko räätälöityjä alatunnisteita kauppakarusellin, mediaruudukon, asiakastodistusten tai jopa kerrosliukusäätimen kanssa? Luo ja julkaise uusi sivu Visual Composer -sovelluksella vetämällä ja pudottamalla elementtejä paikalleen. Voit käyttää mitä tahansa Visual Composer-, Total- ja jopa plugin-elementtejä (kuten kerrosliukusäätimiä tai yhteyshenkilöitä) rakentaaksesi alatunnisteen, ottamalla sitten Footer Builder käyttöön teemapaneelista ja määrittämällä juuri luomasi sivun alatunnisteeksi. Se siitä! Muita hienoja alatunnistevaihtoehtoja ovat soitto-osuus, valinnainen alatunniste paljastaa animaatioita, paljon muotoiluvaihtoehtoja ja tietysti runsaasti widgettejä, joista valita.

Tutustu teeman viralliseen esityssivulle saadaksesi hyvän visuaalisen kuvan siitä, miltä Total näyttää ja tuntuu.

Kokonaisuuden määrittäminen

WordPress-teemojen taso on parantunut huomattavasti parin viime vuoden aikana; kun lisätoimintoja on lisätty, kehittäjille on tullut tärkeätä auttaa uusia käyttäjiä hyödyntämään suunnitteluaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on antaa käyttäjille mahdollisuus asentaa esityssisältöä. Asennusohjelma lisää esimerkki-asetukset ja näyteviestit, sivut ja tallennusvälineet.

Suurimmalla osalla WordPress-teemoista, joita olen tarkistanut tänä vuonna, on ollut sisäänrakennettu mukautettu asennusohjelma, joka tuo kaikki esittelytiedot napin painalluksella. Total käsittelee sitä eri tavalla ja käyttää sen sijaan natiivia WordPress-maahantuojaa.

WPExplorer selittää dokumentaatiosivullaan syyn tähän:

”Joillekin ihmisille mallitietotiedoston tuonti voi olla hyödyllinen teeman toiminnan näkemisessä, ja se voi myös nopeuttaa oman tai asiakkaan verkkosivuston kehittämistä korvaamalla vain sisällön ja kuvat omalla. Total EI käytä mitään sisäänrakennettua tuontitapaa, koska useimmissa tapauksissa tämä on huono idea (et halua antaa asiakkaillesi pääsyä tähän, koska he voivat mahdollisesti rikkoa heidän sivustonsa). Sen sijaan tarjoamme näyttötietoja, jotka toimivat alkuperäisen WordPress-tuonti / -toiminnon kanssa. “

Näen WPExplorerin perusteet tämän menetelmän valinnalle. Huomaa kuitenkin, että kokonaistietojen zip-tiedoston koko on 28,1 Mt, mutta WordPress-verkkosivustojen oletusarvoinen enimmäiskoko on yleensä tätä pienempi (se on yleensä noin 8 Mt, mutta voi olla jopa 2 Mt).

Jos WordPressin tiedostojen lähetysrajoitus rajoittaa sinua, sinun on korotettava sitä. Tätä voidaan tehdä monella tapaa, mutta nopein tapa on yksinkertaisesti pyytää hosting-yritystäsi korottamaan sinulle rajaa.

Toinen asia, jota rakastan Totalissa, on se, että valtaosa teeman mukauttamisvaihtoehdoista käsitellään WordPress Theme Customiser -sovelluksen kautta – jolloin voit nähdä live-esikatselun tekemistäsi muutoksista. Voit muuttaa asettelua, otsikkoa, typografiaa, sosiaalista mediaa, värejä ja paljon muuta. Lisäksi on olemassa useita laajennusten muotoiluvaihtoehtoja, kuten WooCommerce ja Visual Composer.

Yhteensä WordPress Theme Customiser -sovelluksella

Yhteensä 12 asetussivua sijaitsee Total-teeman pääteempaneelin alla.

Teemapaneelin valikko yhteensä

Pääominaisuussivulla voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä monia tärkeitä teema-asetuksia – mikä on erityisen hyödyllistä, jos et halua asiakkaiden pääsevän tietyille ominaisuuksille. Voit esimerkiksi poistaa käytöstä muokatut viestityypit, kuten suosittelut, alatunnisteen rakennuksen tai suositellut laajennukset -ilmoituksen.

Teemapaneelin ominaisuudet yhteensä

Löydät myös muita rakenteilla olevan sivun, faviconien, 404-sivun, mukautetun kirjautumisruudun, kuvan kokoja, alatunnisteen rakennusta, mukautettuja CSS- ja Javascriptiä, mukautettuja CSS- ja Javascriptiä, mukautettuja toimintoja, räätälöintihallintaa sekä tuontia ja vientiä koskevia teempaneelialueen muita asetuksia. Myös muutosloki on saatavana.

Mukautettu kirjautumissivu yhteensä

Jos vain muut teemakehittäjät seuraisivat WPExplorerin esimerkkiä ja sijoittaisivat kaikki muotoiluvaihtoehdot WordPress-teeman räätälöintiohjelmaan ja kaikki yleiset asetukset teeman pääohjauspaneeliin!

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan minusta Total oli käyttäjäystävällinen ja hyvin suunniteltu. Ominaisuudet, kuten suosittujen WordPress-laajennusten tuki, premium-laajennusten (kuten Visual Composer) sisällyttäminen ja räätälöityjen viestityyppien tuki sopivat kaikki toisiinsa tekemällä Totalista todella monipuolisen teeman..

Katso idea siitä, mitä Total voi tehdä, tutustu viralliseen WPExplorer-esittelysivulle.

Käytätkö kokonaista? Onko siinä rakennettu jotain jännittävää? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me