iThemes Review: Yhden luukun palvelu parhaille WordPress-teemoille ja laajennuksille?

WordPress-tarjoukset


Yksi WordPress-aihealueiden suurimmista nimistä vuosien varrella on epäilemättä ollut iThemes. Itse asiassa, kun he aloittivat toiminnan vuonna 2008, he olivat yksi ensimmäisistä premium-teemayrityksistä.

Siitä lähtien iThemes on vaihtanut keskittymisensä teemoista WordPress-laajennuksiin, ja seurauksena he ovat nyt ylpeillä joistakin käytettävissä olevista WordPress-tietoturva-, varmuuskopiointi- ja ylläpitolaajennuksista. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti parhaita iThemesin tarjoamia tuotteita – mukaan lukien teemat ja laajennukset.

Etsitkö uutta teemaa sivustollesi tai tehokasta laajennusta sivuston ominaisuuksien ja toimivuuden parantamiseksi, tämän iThemes-katsauksen loppuun mennessä sinulla pitäisi olla paljon parempi käsitys siitä, onko tämä vakiintunut yritys vai ei valita.

Mennään säröilyyn.

Tietoja iThemesistä

Cory Miller perusti yrityksen Oklahoma Cityyn vuonna 2008 – takaisin, kun WordPress oli versiossa 2 ja Barack Obama valittiin ensimmäisen kerran Yhdysvaltain presidentiksi. Sittemmin iThemes-tiimi on kasvanut, ja työntekijät työskentelevät useilla osastoilla ja useilla tieteenaloilla.

IThemesin portfoliossa on kaikki mahtavia verkkosivustojen luomiseen tarvittavia työkaluja, ja se sisältää WordPress-teemoja ja -laajennuksia sekä koulutussisältöä on-demand-videoiden ja live-webinaarien muodossa..

iThemes WordPress-teemat

iThemes tarkistaa WordPress-teemat

Suurin osa iThemesin uusimmista WordPress-teemoista saa rakennuksen Builder-kehyksestä (katso alla), jossa on integroitu asettelueditori, jonka avulla on helppo luoda räätälöityjä verkkosivustoja WordPressille.

iThemes Builder

iThemes Review Builder -teema

Builder on iThemesin lippulaiva WordPress-teema ja -kehys. Vaikka sitä voidaan käyttää yksinään täysin varustellun WordPress-verkkosivuston luomiseen, tähän mennessä on tuotettu yli sata Builder-lasten teemaa, jotta tietyn tyyppisten verkkosivustojen luominen on helpompaa..

Ennen kuin katsomme kuitenkin muutamia parhaimpia Builder-lapsiteemoja, tutkitaan sen tärkeimpiä ominaisuuksia. Näitä ovat: Editor-työkalu, jota voidaan käyttää mukautettujen sivuasettelujen luomiseen; Style Manager ja sen mukauttamisohjeet; ja valinnaiset rakennusyksiköt, jotka voidaan ottaa käyttöön verkkosivustosi päivittämiseen.

Builder Layout Editor

Builder-editorilla voit luoda räätälöityjä asetteluja verkkosivustollesi intuitiivisen taustaliittymän kautta.

iThemes tarkistaa Builder-asettelut

Builder-asettelujen avulla voit antaa WordPress-verkkosivustollesi mukautetun ilmeen. Builder ja sen alateemat sisältävät useita asetteluita, joista jokainen voidaan mukauttaa Builder Layout Editor -käyttöliittymän kautta. Voit myös luoda vapaasti niin monta lisäasettelua kuin tarvitset, jota voidaan sitten käyttää yksittäisiin viesteihin ja sivustoosi sivustollasi.

iThemes Review Layout Editor

Builder Layout Editor -ohjelman avulla voit asettaa asettelun leveyden, päättää, näytetäänkö widgetialue vai ei, ja valita laajennuksen. Valinnaisia ​​laajennuksia voidaan käyttää elementtien tai ominaisuuksien lisäämiseen asetteluosi, mukaan lukien esitelty kuvan ruudukko, portfolio-sisältö tai aikakauslehden asettelu.

iThemes-arvostelu Lisää moduuli

Kun työskentelet asettelujen kanssa Builder-editorin kautta, voit mukauttaa mallia lisäämällä ja poistamalla moduuleja. Nämä Builder-moduulit sisältävät:

 • moduuli sisällön lisäämiseksi
 • alatunnistusaluemoduuli
 • otsikkomoduuli
 • moduuli vapaamuotoisen HTML: n lisäämiseksi asetteluun
 • kuvamoduuli
 • vaakasuora navigointipalkkimoduuli
 • moduuli WordPress-widgetien näyttämiseen.

Moduulityypistä riippuen voit käyttää erilaisia ​​mukauttamisohjaimia ja -vaihtoehtoja, kuten asettaa sivustosi otsikkoteksti, lisätä mukautettua HTML-koodia tai asettaa sarakkeen leveyttä.

iThemes tarkistaa moduulin asetukset

Builder-asettelueditori on varmasti vähemmän joustava kuin tyypit vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostajat, jotka löydätte teemoista, kuten Avada tai Divi. Tämä yksinkertaisuus tekee kuitenkin Builder Layout Editorin erittäin helppokäyttöisen.

Rakennusnäkymät

Sen lisäksi, että pystyt soveltamaan asetteluita sisältöön yksittäisillä viesti- ja sivutasolla, voit käyttää myös Builderin käteviä Views-ominaisuuksia. Näkymien hallinta antaa sinulle helpon tavan määrittää asettelut eri näkymiin, kuten kotisivunäkymään, postiarkistojen näkymään ja 404-arkistoon, vain muutamia mainitaksesi.

iThemes Review Views

Kun olet valinnut näkymän, voit sitten määrittää sen näkymälle asettelun. Seurauksena on, että jokainen näkymä – esimerkiksi yksittäiset viestit – käyttää tiettyä asettelua koko sivustossasi. Voit luoda niin monta näkymää kuin tarvitset verkkosivustollesi. Näin voit nopeasti ja helposti määritellä, mitkä sivustosi osat käyttävät tiettyjä asetteluja.

Builder Style Manager

iThemes Review Style Manager

Aktivoimalla valinnainen laajennus voit ottaa käyttöön Builder Style Manager -ominaisuuden verkkosivustollasi. Style Manager -sovelluksen avulla voit mukauttaa monia verkkosivustosi piirteitä, mukaan lukien:

 • sivuston tausta-asetukset
 • otsikon muotoilu
 • linkin ulkonäkö
 • kommentti muotoilu
 • säilöasetukset
 • navigointielementit.

Style Manger -sovelluksen avulla voit mukauttaa asetuksia koko verkkosivustollesi tai yksittäisiin viesteihin ja sivuihin. Työskennellessäsi sen käyttöliittymä näyttää reaaliaikaisen esikatselun muutoksistasi, antaa sinulle hyvän kuvan siitä, kuinka lopullinen verkkosivusi näyttää vierailijoille.

iThemes tarkistaa mukautetun CSS: n

Style Manager antaa sinulle myös reaaliaikaisen esikatselun valintojen luomiseen käytetystä CSS: stä. Voit lisätä omat mukautetut CSS-asettelut asetteluihin sopivan paneelin kautta. Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta saat nopeaa ja helppoa tapaa CSS: n avulla mukauttaa asetteluja entisestään.

Rakennuspalikat

Neljä rakennusyksikköä voidaan käyttää lisätoimintojen lisäämiseen sivustoosi:

 • Ravintola estää
 • Kirkon lohko
 • Tapahtumat estää
 • Ääniohjaus

Käyttämällä WordPress-mukautettuja viestityyppejä, ravintolalohko antaa sinulle kaksi uutta sisältötyyppiä, jotka voidaan lisätä verkkosivustoosi: Valikkokohteet ja sijainnit. Muokatut postityypit ovat WordPressin hieno ominaisuus, jonka avulla ravintolan valikon kohteiden järjestäminen ja julkaiseminen on helppoa, ja myös yhden tai useamman ravintolan osoite.

Kirkkolohko lisää henkilökunnan ja saarnojen mukautettuja postityyppejä WordPress-verkkosivustoosi, jolloin vierailijoillesi on helpompi löytää nämä tiedot kirkon verkkosivustolta. Tapahtumalohko antaa sinulle mahdollisuuden julkaista tapahtumia ja tapahtumapaikkoja WordPress-verkkosivustollasi, kun taas äänilohot helpottavat äänitiedostojen lisäämistä sivustoosi..

Muut iThemes Builder WordPress -teeman kohokohdat:

 • Täysin reagoiva mobiiliystävällisten verkkosivustojen luomiseen.
 • Yli 100 Builder-lasten teemaa, joista valita.
 • Saatavana useita paketteja ja hinnasuunnitelmia.

Builder on käyttäjäystävällinen teema, jonka avulla voit luoda erilaisia ​​verkkosivustoja WordPressin avulla. Builderin käytettävissä olevien monien lapsiteemoiden ansiosta voit antaa WordPress-verkkosivustollesi nopeasti projektin tarpeita vastaavan ilmeen..

Builder Child -teemat

Yli 100 Builder-lapsiteemalla voit hemmotella valintaa. Tässä on joitain parhaista vaihtoehdoista:

Anderson Builderin lapsiteema

Anderson on yksi Builderin viimeisimmin julkaistuja lapsiteemoja, ja siinä on klassinen kotisivun asettelu, joka tekee siitä hyvän valinnan mainostaa freelance-palveluitasi tai yritystäsi verkossa.

iThemes-arvostelu Anderson

Anderson sisältää täyden tuen iThemes Exchange -laajennukselle, joten se sopii verkkokaupan rakentamiseen. Käyttämällä asianmukaisia ​​Exchange-lisäosia, voit käyttää Andersonia myös jäsensivuston tai verkkokurssin verkkosivuston luomiseen.

Tiedot – esittely

Melurakentajan lapsiteema

Melu-teema on luotu auttamaan sinua rakentamaan bändi tai muun tyyppinen musiikkiin liittyvä verkkosivusto WordPressin avulla.

iThemes Arvostele meluteema

Kun käytät ääntä äänilähteen rinnalla, voit julkaista helposti äänitiedostoja musiikin mainostamiseksi, kun taas tapahtumalohkoa voidaan käyttää tulevien keikkojen mainostamiseen. Noise-musiikkiteemalla on myös ominaisuus julkaista diskografiasi verkossa, ja jos asennat sopivan verkkokaupan laajennuksen, kuten iThemes Exchange, voit myydä digitaalisia latauksia myös suoraan sivustoltasi..

Tiedot – esittely

Herschel Builderin lapsiteema

Herschel on upea näköinen teema, joka on täydellinen valokuvaajille; sen puhdas, minimalistinen muotoilu tekee hienoa työtä antamalla työsi keskittyä.

iThemes Review Herschel

Herschel sisältää täyden tuen iThemes Exchange -laajennukselle, joten se on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat myydä kuvia verkossa. Valittavana on myös useita tarkoitukseen rakennettuja asetteluita, joista jokainen voidaan mukauttaa Builder Layout Editor -ohjelman avulla.

Tiedot – esittely

Galleria Church Builder Child -teema

Vaikka demo on perustettu kirkolle, Galleriakirkko sopii yhtä hyvin verkkosivun luomiseen voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

iThemes Review Church -teema

Lihavoitu navigointiosa auttaa kävijöitä löytämään tiensä sivustoon, kun taas Church Builder Block auttaa sinua julkaisemaan henkilökunnan tietoja, esimerkiksi.

Tiedot – esittely

Jos etsit uutta WordPress-teemaa iThemesiltä, ​​Builder ja sen alateemat ovat parhaat vaihtoehdot. IThemes-portfoliossa on joukko muita kuin Builder-klassisia WordPress-teemoja, mutta ne näyttävät nyt melko vanhentuneilta, ja on selvää, että Builder-teemat ja WordPress-laajennukset ovat nyt pääpaino.

iThemes WordPress -laajennukset

Kuten aiemmin mainittiin, yritys on viime vuosina mukauttanut keskittymistään WordPress-laajennuksiin. Tämän seurauksena heillä on nyt joukko luokkien suosituimpia ja tehokkaimpia WordPress-laajennuksia.

BackupBuddy

BackupBuddy on suojannut puolet miljoonasta WordPress-verkkosivustosta sen julkaisemisen jälkeen vuonna 2010. Alkaen 80 dollarista, plugin antaa sinulle täyden hallinnan siitä, kuinka varmuuskopioita otetaan, hallitaan ja palautetaan WordPress-verkkosivustollasi..

BackupBuddy

Joidenkin edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta BackupBuddy on tullut suosituksi verkkosuunnittelijoiden ja kehittäjien keskuudessa, jotka etsivät ratkaisua, joka on helppo kloonata, siirtää ja hallita verkkosivuston useita versioita..

Muita kohokohtia ovat:

 • varmuuskopiointi ja palauttaminen kokonaisiin verkkosivustoihin tai yksittäisiin tiedostoihin ja komponentteihin
 • tietokannan palautukset kadonneen sisällön ja asetusten palauttamiseksi
 • kyky ajoittaa automatisoidut varmuuskopiot
 • varmuuskopiointi muualla kuin joustavuus
 • tuki suosituille pilvipalveluille etävarastointia varten
 • entistä parempi hallinta palautusten ja varmuuskopioiden siirtämisen kanssa ImportBuddy-ohjelmalla
 • kyky luoda WordPress-laitesivusto ja kloonata ja siirtää sivustoja web-isäntien välillä
 • sähköposti-ilmoitukset onnistuneista ja epäonnistuneista varmuuskopioista
 • monia kehittäjäominaisuuksia edistyneemmille varmuuskopiointi- ja siirtomenettelyille
 • 1 Gt BackupBuddy Stash -pilvivarastoa.

BackupBuddy on täynnä ominaisuuksia ja on helppo käyttää, joten se on yksi kattavimmista saatavissa olevista WordPress-varmuuskopioratkaisuista.

Yksityiskohdat

iThemes Security Pro

IThemes otti haltuunsa suositun Better WP Security -laajennuksen ylläpidon, joka julkaisi sitten premium-iThemes Security Pro -laajennuksen uudelleensijoitetun ja päivitetyn lite-version lisäksi, joka on saatavana WordPress-laajennushakemistosta.

iThemes Review Security Pro

Kuten kaikki parhaat WordPress-tietoturvaliitännät, iThemes Security Pron tavoitteena on suojata ja suojata verkkosivustosi satunnaisilta ja keskittyneiltä hyökkäyksiltä. Se myös kehottaa sinua tekemään kaikkensa sivustosi turvallisuuden parantamiseksi, mukaan lukien vahvojen salasanojen ja sopivien käyttäjätunnusten käyttö.

Muita iThemes Security Pron kohokohtia ovat:

 • raa’an voiman havaitseminen suojaamaan salasanan arvaamiselta
 • WordPress-sivuston haittaohjelmien tarkistus
 • tiedostojen muutosten seuranta ja havaitseminen
 • kyky lukita huonot käyttäjät, jotka yrittävät päästä sivustoosi
 • poistotila estää järjestelmänvalvojan pääsyn tietyksi ajanjaksoksi
 • kyky piilottaa kirjautumis- ja järjestelmänvalvojasivut ja URL-osoitteet pääsyn minimoimiseksi
 • toimintojen kirjaaminen nähdäksesi mitä kirjautuneet käyttäjät tekevät
 • ajoitetut tietokannan varmuuskopiot
 • sähköposti-ilmoitukset ja ilmoitukset mahdollisista rikkomuksista ja ongelmista.

iThemes Security Pro voi lukita WordPress-verkkosivustosi 80 dollarista vuodessa.

Yksityiskohdat

Synkronointi

Jos ylläpidät useita WordPress-verkkosivustoja, Synkronointi voi pitää ne ajan tasalla paljon vähemmän aikaa vieviä. Synkronoinnin avulla voit hallita jopa 10 sivustoa ilmaiseksi, jolloin voit päivittää laajennuksia, teemoja ja WordPress-ohjelmistoa yhdellä hallintapaneelilla.

iThemes Review Sync

Muita synkronoinnin kohokohtia ovat:

 • päivittäin sähköposti-ilmoitukset käytettävissä olevista päivityksistä
 • kyky ohittaa tiettyjen teemojen ja laajennusten päivitykset
 • päivitysten asentamisen massalla tai valikoivasti
 • teemojen ja laajennusten joukkoasennus useille sivustoille
 • kyky hallita kommentteja ja käyttäjiä useilla sivustoilla
 • kyky piilottaa synkronointi asiakkaiden hallinnoimilla sivustoilla
 • mukautetut asiakaspaneelit rajoittaa pääsyä WordPress-ominaisuuksiin
 • mobiilisovellus useiden WordPress-sivustojen hallintaan tien päällä
 • integrointi muihin iThemes-tuotteisiin parantaa tietoturvaa ja sujuvampaa varmuuskopioita
 • sivuston käyttöaika, seisokit ja suorituskyvyn seuranta ja raportointi (pro-ominaisuus)
 • pikaviestit, jos jokin menee pieleen (pro-ominaisuus).

Synkronoinnin ilmaisen version avulla voit hallita jopa 10 sivustoa, kun taas premium-versio sisältää lisäprofiileja ja tukea useille sivustoille.

Yksityiskohdat

Vaihto

Exchange pyrkii olemaan yksinkertainen WordPress-verkkokaupan laajennus. Haluatpa myydä fyysisiä tuotteita tai digitaalisia latauksia, ilmainen Exchange-versio auttaa sinua nousemaan ja nousemaan helposti, kun taas pro-lisäosat tarjoavat verkkokaupan kasvattamiseen tarvittavat ominaisuudet.

iThemes Review Exchange

Muita Exchange-tapahtumia ovat:

 • ilmainen, helppokäyttöinen ydinversio lisäosilla, jotka tarjoavat edistyneempiä ominaisuuksia tarvittaessa
 • Osta nyt -vaihtoehto pikaostoksiin
 • ilmainen tuki maksujen vastaanottamiseen PayPalin ja Stripen avulla
 • valinnaiset lisäosat, jotka kattavat jäsenominaisuudet, toistuvat maksut ja paljon muuta

Jos haluat vain verkkokaupassasi olevan tarvitsemasi ominaisuudet, Exchange ja sen lisäosakirjasto antavat sinulle paljon joustavuutta räätälöityjen verkkokauppaalustojen luomisessa..

Yksityiskohdat

Hinnoittelutiedot

IThemesin WordPress-teemoja on saatavana kolmella hinnoittelusuunnitelmalla:

 • Yksittäinen teema: 80 dollaria mille tahansa Builder-teemalle.
 • Kehittäjäpaketti: 150 dollaria kaikille 100 plus-Builder-teemoille.
 • All Access Pass: 197 dollaria kaikille 80 iThemes Classic -teemaan ja 100-plus Builder -teemaan.

Kaikkiin hinnoitteluvaihtoehtoihin sisältyy tuki ja tuotepäivitykset yhden vuoden ajan.

Muut iThemes-paketit ja tuotteet

Voit ostaa iThemes-laajennuksia erikseen ja saada käyttöösi myös kaikki laajennukset ja muut iThemes-tuotteet useiden pakettien kautta:

 • Plugin Suite: 247 dollaria rajoittamattomilta lisensseiltä kaikille iThemes-laajennuksille.
 • WordPress Web Designer’s Toolkit: alkaen 700 dollaria kaikista iThemes-työkaluista, joita tarvitset WordPress-verkkosuunnitteluyrityksen rakentamiseen.
 • iThemes-koulutus: 197 dollaria pääsystä yli 500 tunnin ammattimaiselle WordPress-videokoulutukselle.

Lopulliset ajatukset

On selvää, että iThemes on alkanut siirtää keskittymistään enemmän laajennuksiin. Heidän kokoelmassaan on edelleen joitain erittäin hyviä teemoja, mutta jos etsit arvokasta teemakerhoa, jolla on suuri ja kasvava valikoima moderneja ja ominaisuuksiltaan täydellisiä teemoja, on joitain muita hienoja vaihtoehtoja, jotka kannattaa myös harkita.

IThemes WordPress -laajennukset, kuten BackupBuddy, Sync ja iThemes Security Pro, ovat kuitenkin epäilemättä hyviä. Jos etsit ammattimaista ratkaisua verkkosivustosi varmuuskopiointiin, turvallisuuteen ja ylläpitoon, iThemes-laajennuskansiota on vaikea voittaa.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map