Divi vs Astra: Mikä on paras monikäyttöinen WordPress-teema?

WordPress-tarjoukset


Astra ja Divi ovat molemmat erittäin suosittuja korkealaatuisia teemoja, joiden pitäisi antaa sinulle kaikki mitä tarvitset luodaksesi ammattimaisen verkkosivun WordPressin avulla.

Näitä teemoja voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisen WordPress-sivuston käynnistämiseen, ja se on varustettu valmiilla sisällöllä, joka on valmis menemään, sekä lukemattomilla mukautusvaihtoehdoilla, joilla varmistetaan, että sivustosi täyttää projektisi vaatimukset..

Vaikka on hienoa, että sinulla on kaksi vaikuttavaa vaihtoehtoa valita, Divin ja Astra: n välillä päättäminen voi olla vaikeaa. Kuten Astra- ja Divi-arvosteluissamme keskustellaan, molemmat ovat valmiina WordPressin parhaisiin teemoihin.

Joten auttaaksesi sinua päättämään, mikä on sinulle parhaiten, tässä Divi vs Astra -vertailussa tarkastellaan tarkalleen, mitä ominaisuuksia saat jokaisella teemalla ja miten ne on toteutettu, joten voit tehdä tietoisen valinnan. Tämän artikkelin loppuun mennessä olet paljon lähempänä löytää täydellinen teema verkkosivustollesi.

Aloitetaanpa…

Tietoja Astra- ja Divi-teemoista

Jos et tunne näitä teemoja, tässä on lyhyt kuvaus Astrasta ja Divistä, ennen kuin pääsemme ominaisuusvertailuun.

Tietoa henkilöstä Astra

Astra on ilmainen WordPress-teema, jossa on yli 500 000 aktiivista asennusta, jota voidaan parantaa ostamalla Astra Pro -lisenssi ja asentamalla premium-lisäosa-laajennus.

Astra WordPress -teema

Astrasta on rajoitettu ilmainen versio, samoin kuin monipuolisia premium-päivitysvaihtoehtoja.

Valitsetpa sitten tämän teeman ilmaisen version tai Astra Pron, saat pääsyn verkkosivustollesi laadukkaan, esiasennetun sisällön kirjastoon. Päivittäminen avaa kuitenkin vielä enemmän tätä sisältöä ja joitain lisäominaisuuksia.

Astra ilmaiset aloitussivustot

Astra-ilmaisversiossa on joitain vaikuttavia verkkosivumalleja.

Molemmissa Astra-versioissa voit sitten käyttää suositeltuja ilmaiseksi käytettäviä kolmansien osapuolien sivujen rakentajia mukauttamaan sisältöä ja luomaan ainutlaatuisen verkkosivuston WordPressin avulla.

Tarkastelemme myöhemmin tässä vertailussa valmiiksi rakennettua sisältöä, johon pääset käsiksi molemmilla näillä teemoilla, mutta on hienoa nähdä niin monia vaikuttavia ja muokattavia malleja saatavana ilmaisesta WordPress-teemasta – ja vielä enemmän niitä, jotka haluavat maksaa.

Tietoa henkilöstä Divi

Divi on WordPress-lippulaivateema Elegant Themes -yritykseltä, yritys, jolla on tähän mennessä yli 600 000 asiakasta. Kuten Astra, se on monikäyttöinen teema, jota voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen luomiseen WordPressin avulla. Tarjoaa sinulle valmiiksi rakennetun sisällön ja työkalut projektityyppisten sivustojen käynnistämiseen..

Divi WordPress -teema

Divi on yksi WordPressin myydyimmistä teemoista.

Toisin kuin Astra, Divi on kuitenkin saatavana vain maksullisena teemana. Vaikka on mukavaa saada asioita ilmaiseksi, tämä auttaa pitämään asiat suhteellisen yksinkertaisina, koska Divi-teemasta on vain yksi versio (Astra-ohjelman useiden lisenssien ja niiden sisältämien erilaisten ominaisuuksien sijaan). Joten jos päätät ostaa Divin, saat käyttöösi kaiken, mitä se tarjoaa, samoin kuin muutaman muun Elegant Themes -tuotteen, joita olemme tarkistaneet tarkemmin täällä.

Divi vs. Astra hinnoittelu

Ennen kuin tutustumme näiden teemojen ominaisuuksiin ja syihin, miksi sinun kannattaa valita yksi toisensa päälle, katsotaanpa nopeasti niiden hinnoittelutietoja.

Kuten mainittiin, Divistä kyseisen teeman hinnoittelu on suhteellisen yksinkertaista vuotuisella lisenssillä tai elinikäisella vaihtoehdolla, mutta valitsemallasi vaihtoehdolla saat käyttöösi kaikki Divi-ominaisuudet ja toiminnot.

Astran kanssa asiat ovat hieman monimutkaisempia. Teeman ilmaisen version lisäksi tarjolla on myös kolme ostovaihtoehtoa, jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia.

Ennen kuin tutustumme Astra-pakettien eroihin, tässä on lyhyt kuvaus tärkeimmistä ostovaihtoehdoista molemmille teemoille:

  • Astra Pro: Riippuen valitsemastasi paketista, hinnat vaihtelevat 59–174 dollaria vuodessa tai 249–699 dollaria elinikäisen lisenssin suhteen..
  • Divi: 89 dollaria vuodessa tai 249 dollaria elinikäiselle lisenssille. Molemmat vaihtoehdot sisältävät Extra-teeman, Bloom email optin- ja Monarch-sosiaalisen jakamisen laajennukset..

Molempia teemoja voidaan käyttää rajattomassa määrässä verkkosivustoja yhdestä ostoksesta, mikä on hienoa, jos omistat useita verkkosivustoja tai rakennat sivustoja asiakkaille.

Vuotuiset tai elinikäiset lisenssit

Jos valitset joko Divi- tai Astra-vaihtoehdon vuodeksi, saat pääsyn teemapäivityksiin, asiakastukeen ja kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai tuotteisiin, jotka lisätään lisenssisi ollessa aktiivisena.

Vuoden kuluttua voit joko uusia lisenssisi tai jatkaa teeman käyttöä ilman päivityksiä ja tukea. Molemmat teemat tarjoavat vaihtoehdon vuosittaisille uusimuksille elinikäisten lisenssien muodossa kertaluontoisilla maksuillaan.

Rahat takaisin -takuut

Jos olet lukenut tämän vertailun, et ole vieläkään varma, kumpi valitaan, molemmat teemat antavat sinulle mahdollisuuden ostaa riskitöntä. Divillä on 30 päivän 100-prosenttinen rahojen palautustakuu, kun taas Astrassa 14 päivän takuu.

Hinnoitteluyhteenveto

Joten mikä teema on edullisin, Astra tai Divi?

Astra-ilmaisen version lisäksi lähtötason Astra Pro -lisenssi, joka maksaa 59 dollaria vuodessa, on halvin tapa päästä käsiksi johonkin näistä premium-teemoista.

Koska 59 dollarin Astra Pro -lisenssi ei kuitenkaan sisällä kaikkia Astra-palkkioominaisuuksia (tarvitset siihen Agency Bundlen), 89 dollarin Divi -vuosilisenssi on halvin tapa avata kaikkien näiden ominaisuudet teemat.

Vaikka Astra-ilmainen versio saattaa olla houkutteleva, älä valitse ilmaista versiota vain siksi, että siitä puuttuu hintalappu.

Kuten äskettäisessä Astra-teemakatsauksessa mainittiin, useimmat verkkosivustojen omistajat päivittävät todennäköisesti maksulliseen versioon saadaksesi lisäominaisuuksia. Tästä syystä on hyvä idea ottaa huomioon Astra-luokan premium-versioiden kustannukset vertaamalla tätä teemaa Diviin.

Nyt tiedät, kuinka paljon nämä teemat maksavat, katsotaanpa mitä saat rahoiltasi tutkiessamme Divin ja Astra: n pääominaisuuksia.

Divi vs. Astra parhaiden ominaisuuksien vertailu

Paperipaperilla näillä teemoilla on samankaltaiset ominaisuusluettelot, kuten paljon korkealaatuista valmiiksi rakennettua verkkosivustosisältöä ja paljon räätälöintityökaluja ja -asetuksia. Nämä ominaisuudet on kuitenkin toteutettu eri tavoin, kuten olemme tulossa näkemään.

Joten autamme sinua päättämään, onko Divi vai Astra etsimäsi teema, tässä on vertailu heidän pääominaisuuksistaan ​​ja miten ne toimivat.

Professional WordPress -verkkosivuston sisältö

Kun kyse on valmiiksi rakennetusta sisällöstä verkkosivustosi luomiseksi, Divi on numeroidensa edessä Astraa. Molempien teemojen verkkosivumallit on kuitenkin suunniteltu erittäin korkeatasoisiksi.

Jos etsit teemaa, joka voi auttaa sinua avaamaan ammattimaisen verkkosivun, sekä Divi että Astra ovat enemmän kuin tehtävänsä mukaisia.

Tässä on kuitenkin yleiskatsaus verkkosivustojen malleihin, joille saat käsityksen siitä, mikä niistä voi olla paras valinta projektillesi,.

Divi-sisältö

Divin mukana toimitetaan verkkosivustoasettelupaketit, jotka ovat mallisarjoja, joissa pitäisi olla kaikki tarvittava tietyn tyyppisen sivuston käynnistämiseksi. Kirjoittamishetkellä Diville oli saatavilla 140 asettelupakettia, jotka sisälsivät 1 036 yksittäistä asettelua tai mallia.

Divi-verkkosivustopaketit

Jokainen Divi-asettelupaketti sisältää joukon malleja, joiden avulla voit nopeasti avata verkkosivustosi.

Kun luot verkkosivua Divin avulla, voit tuoda kaikki paketin asettelut tai sekoittaa ja sovittaa yksittäiset asettelut useista pakkauksista. Voit tietysti sivuuttaa mallit ja luoda Divi Builder -sovelluksen avulla luoda oman ainutlaatuisen verkkosivustosi, mutta käsittelemme sen myöhemmin.

Divi Design Agency -verkkosivustopaketti

Voit sekoittaa ja sovittaa eri pakkausten asettelut luodaksesi mukautetun verkkosivustosi.

Koska Divi-ulkoasupaketit kattavat laajan valikoiman verkkosivustoprojekteja, mukaan lukien edustajasivustot, salkut ja verkkokaupat – mainitakseni vain muutamia – rakennettavasta verkkosivustotyypistä riippumatta, löydät kirjastosta sopivia malleja.

Jos katsot mallien esikatseluja, huomaat, että ne kaikki on suunniteltu erittäin korkeatasoisiksi. Jos joudut tekemään muutoksia esivalmistettuun sisältöön, kaikki Divi-asettelut voidaan mukauttaa integroidun vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalun avulla..

Astra-sisältö

Toisin kuin Divi, joka sisältää pääsyn kaikkiin malleihin ostoksilla, valitsemasi Astra-versio tai lisenssi sanoo, mihin esiasennettuun sisältöön tai aloitussivustoihin pääset.

Astra-verkkosivumallit

Sekä ilmainen että maksettu Astra-versio toimitetaan verkkosivumallien avulla.

Kuten mainittiin, jopa Astra-ilmaisversiossa on mukautettavia esivalmistettuja verkkosivustodemoja, joiden kirjoittamishetkellä oli saatavilla 49 aloitussivustoa. Tästä syystä saatat huomata, että pystyt luomaan ihanteellisen verkkosivustosi Astra-palvelun avulla – ilman, että sinun on maksettava teeman premium-versiosta..

Mutta jos päätät päivittää ja valitset lähtötason Astra Pro -lisenssin, saat käyttöösi yli 20 uutta aloitussivustoa. Jos ohitat lähtötason vaihtoehdon ja valitset yhden kalliimmista lisensseistä, saat käyttöösi vielä 55 demoa.

Astra-aloitussivustot

Astra-verkkosivustomallit kattavat monenlaisia ​​projekteja.

Voit esikatsella tuontivalmiita verkkosivustoja Astra-sivustolla ja tarkistaa tarkalleen, mihin malleihin saat pääsyn perustuen siihen, käytätkö Astra-ilmaista versiota, ostatko Astra Pron vai valitset jonkin Astra Agency -pakettien.

Kuten Divi-malleja, Astra-sisältöä voidaan mukauttaa. Mutta kuten olemme tulossa näkemään, sen sijaan, että käyttäisimme sisäistä sivunmuodostajaa – kuten Divin tapauksessa -, Astra-malleja voidaan muokata Beaver Builder-, Brizy- ja Elementor-laajennusten ilmaisilla versioilla..

Voittaja: Divi. Vaikka molemmilla teemoilla on paljon korkealaatuisia malleja, Divillä on enemmän valintaa.

Sisällöntuontit

Ennen kuin pääsemme sivujen rakentajiin, on syytä tutkia prosessia, jolla esisivottu sisältö saadaan WordPress-verkkosivustoosi, koska nämä kaksi teemaa käyttävät hieman erilaista lähestymistapaa.

Astran avulla voit tuoda kokonaisen aloitussivun, täydentää WordPress-verkkosivustoasi kaikilla esittelyn sisältämillä sivuilla sekä määrittää widgetit ja valikot. Voit myös tuoda vain mukauttajan asetukset, sisällön ja / tai widgetit. Jos haluat sekoittaa ja sovittaa eri demojen yksittäisiä malleja, sinun on tuotava kaikki sisältö yhdestä esittelystä ja poistettava tarpeettomat sivut vasta, kun olet koonnut sivustosi.

Astra-verkkosivumallin tuoja

Täydelliset Astra-aloitussivun demot voidaan tuoda WordPressiin yhdellä kertaa.

Diven avulla jokainen verkkosivustopaketin tai esittelyn sivu on tuotava erikseen. Tämä helpottaa eri pakettien mallien sekoittamista ja sovittamista, mutta se ei ole niin virtaviivainen kuin Astra.

Divi-asettelun tuoja

Divi on helppo tuoda yksittäiset asettelut jokaisesta mallipaketista.

Molemmat menetelmät toimivat kuitenkin, eivätkä estä sinua rakentamasta sivustoasi haluamallasi tavalla – riippumatta siitä, haluatko käyttää täydellistä esittelyä tai koota omia malleja.

Lisäksi molemmat lähestymistavat ovat suuri parannus pienempien teemojen menetelmiin, joissa sinun on ladattava ja tuotava useita sisältö- ja kokoonpanotiedostoja manuaalisesti ennen asetusten määrittämistä itse. Joten valitset Astra tai Divi, sinulla ei ole vaikeuksia päästä valmiiksi rakennettuun sisältöön ja luoda perusta uudelle sivustollesi.

Voittaja: Veto, koska molemmat lähestymistavat toimivat hyvin, mutta niillä on edut ja haitat.

Sivunrakentajat

Kuten mainittiin, molempia teemoja voidaan räätälöidä voimakkaasti tehokkailla vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökaluilla, joiden avulla voit muokata valmiiksi rakennettua sisältöä tai luoda ainutlaatuisen WordPress-verkkosivuston tyhjästä. Jälleen kerran kuitenkin näillä teemoilla on erilainen lähestymistapa tämän sivunmuodostajan toimintojen tarjoamiseen.

Divi Page Builder

Divi sisältää visuaalisen toimittajan, jonka, kuten teema, on tuottanut Elegant Themes. Kun olet luonut sivun Divi Builder -sovelluksessa tai avaamalla olemassa olevan mallin muokkaamista varten, voit alkaa mukauttaa sisältöä vetämällä ja pudottamalla -näyttöeditorilla, joka on suuri lähtö ja päivitys WordPressin oletuseditointikokemuksesta.

Divi Builder visuaalinen toimittaja

Divillä on WYSIWYG-visuaalinen editori, jonka avulla voit mukauttaa sivumallit täysin.

Sarakkeista ja riveistä koostuvien asettelujen luominen ja niiden sijoittaminen sitten Diven käytettävissä olevilla suurilla valintamoduuleilla mahdollistaa minkä tahansa tyyppisen sisällön luomisen WordPressissä.

Lähes kaikki Divistä voi räätälöidä, joten haluatko käyttää moduuleja oletustilassaan tai mukauttaa niitä yksin. Tämän vuoksi, kuten tämä Diven kanssa luotu verkkosivustokokoelma osoittaa, kahden tämän teemaa käyttävän sivuston ei tarvitse näyttää samalta.

Divi Builder Wireframe View

Divi Builder -sovelluksella voit siirtyä nopeasti kehysnäkymään nähdäksesi sivun rakenteen selkeämmin.

Jos haluat tietää tarkalleen, mitä tämä työkalu voi tehdä, löydät selvityksen Divi-sivun rakennustyökalustamme, joka kattaa kaikki sen ominaisuudet ja mitä se haluaa käyttää. Yhteenvetona voidaan todeta, että se on yksi WordPressin parhaimmista ja tehokkaimmista sivujen rakentajista.

Astra Page Builder

Toisin kuin Divi, jolla on sisäinen sivunrakennustyökalu, Astra luottaa sen sijaan joihinkin suosituihin WordPress-sivustojen rakentajiin..

Esimerkiksi Astra-aloitussivustot ja niiden mallit on rakennettu muokattavaksi kolmannen osapuolen Beaver Builder-, Brizy- ja Elementor-laajennusten sekä Gutenbergin, oletus WordPress-editorin päivitetyn version kanssa..

Beaver Builder -laajennus

Astra työskentelee suosittujen kolmansien osapuolien sivurakennuslaajennusten, mukaan lukien Beaver Builderin ilmaisen version, kanssa, jotta voit mukauttaa sen esisähköistä sisältöä.

Vaikka nykyisten sivujen rakentajien voiman hyödyntäminen sen sijaan, että luodaan uutta tyhjästä, on hyvä idea, se on johtanut hiukan hämmentävään tilanteeseen, koska joitain malleja voidaan muokata vain tietyillä sivujen rakentajilla. Yksi ongelma tässä on se, että saatat viettää aikaa Beaver Builderin käytön oppimiseen, vain huomaan, että muokattava aloitussivusto voidaan räätälöidä vain Elementorin avulla.

Voit suodattaa tämän toiminnan ja nähdä, mitkä Astra-aloitussivustot toimivat minkä sivujen rakentajien kanssa, suodattamalla tämän sivun valmiit verkkosivustot sen mukaan, millä työkaluilla niitä voidaan muokata.

Astra-aloitussivustojen hakusuodatin

Joitakin Astra-malleja ja aloitussivuja voidaan räätälöidä vain tietyillä sivujen rakentajilla.

Vaikka tämä vaikeuttaa asioita hiukan, se antaa sinulle kyvyn käyttää tukemasi sivunmuodostajan valintaa. Yrittäessäsi yksinkertaistaa tilannetta, kun tuodaan aloitussivusto WordPress-hallintapaneeliin, sivunmuodostaja, jota sillä voi muokata, aktivoidaan sivustossasi. On myös syytä mainita, että Astra-teemaryhmä pyrkii luomaan versioita kaikista mallineistaan, jotka toimivat yhdessä neljän suositellun sivunrakentajan kanssa..

Elementor Page Builder -laajennus

Voit myös käyttää Elementorin ilmaista versiota mukauttaaksesi esiasennettua Astra-sisältöä.

Astra Page Builder -lisäosat

Kuten hinnoitteluosassa mainittiin, jos valitset yhden kahdesta parhaasta Astra-lisenssistä lähtötason vaihtoehdon sijasta, saat pääsyn enemmän valmiiksi rakennettuun sisältöön viraston aloitussivustojen muodossa..

Koska nämä mallit sisältävät moduulit Ultimate Addons for Beaver Builder- ja Ultimate Addons for Elementor -laajennuksista, saat käyttöösi myös nämä premium-paketit, joiden avulla voit räätälöidä agentuurin Starter Sites -mallit täysin. Voit myös käyttää näiden pakettien moduuleja ja lisäosia Beaver Builder- ja Elementor -laitteille omien edistyneiden sivumallien luomiseen..

Olemme arvioineet Beaver Builderin ja Elementorin, ja he ovat siellä parhaiden WordPress-sivujen rakentajien kanssa. Tämän vuoksi sinun pitäisi pystyä luomaan ainutlaatuinen verkkosivusto Astra-sovelluksella tai räätälöimään valmiiksi rakennettua sisältöä tarpeidesi mukaan.

Sivunrakentajan yhteenveto

Divi-sivunrakentaja on tehokkaampi kuin Astra-sovelluksen kanssa suositeltavia ilmaisversioita – jopa siinä tapauksessa, että otat huomioon Beaver Builderin ja Elementorin lopulliset lisäosat, joihin pääset käyttämään kalliimpia Astra-lisenssejä..

Yksi esimerkki tästä on tehokas Divi Leads -jakotestaustyökalu, jonka avulla voit optimoida verkkosivustosi ja sen sisällön parempien muuntokurssien saavuttamiseksi. Toinen näistä ominaisuuksista on äskettäin julkaistu Divi Theme Builder, jonka avulla voit luoda visuaalisen editoijan muokattuja otsikoita, alatunnisteita ja muita verkkosivustosi alueita posti- ja sivualueen ulkopuolella..

Divi-teeman rakentaja

Divi Theme Builder antaa sinun luoda räätälöityjä otsikoita, alatunnisteita ja muita alueita verkkosivustosi eri sisältölle.

Vaikka pääset käyttämään osaa tästä toiminnosta, jonka avulla voit muokata koko verkkosivustoasi joillakin suositelluilla Astra-sivujen rakentajilla, se ei tunnu olevan niin suoritettu kuin Divi Theme Builder..

Koska Divi-sivunrakentaja tarjoaa korkean luovan vapauden, puhumattakaan pitkästä ominaisuusluettelostaan, sillä on melko jyrkkä oppimiskäyrä. Jos et ole käyttänyt Beaver Builderia, Brizyä tai Elementoria, sinun on myös opittava nämä työkalut mukauttamaan Astra. Niiden suhteen on kuitenkin hieman helpompi päästä käsiksi kuin Divin kanssa.

Toisaalta, jos olet jo perehtynyt Astra: n tukemiin sivujen rakentajiin, voit alkaa mukauttaa viipymättä tämän teeman valmiiksi rakennettua sisältöä.

On myös syytä mainita, että koska Divi-teema ja sen sivunmuodostaja on luonut ja toimittanut sama yritys, Elegant Themes, sinulla on vain yksi yhteyspiste, jos tarvitset apua sivunrakentajan käyttämisessä.

Näiden teemojen sivunrakentajan toiminnallisuuksissa on ehdottomasti eroja, mutta koska Divi Builder ja Astra-yhteensopivat kolmannen osapuolen liitännäiset ovat WordPressin parhaita sisällöntoimittajia, valitun teeman mukaan, luovan vapauden ei pitäisi olla rajallinen.

Voittaja: Divi, koska sivunmuodostaja on tehokkaampi kuin Astraan sisältyvät ilmaiset laajennukset.

Mukautusasetukset

Sivunluontityökalujen käytön lisäksi molemmat teemat antavat sinun räätälöidä verkkosivustosi muilla tavoilla. Jos siirryt WordPress-kojelaudan sisällä olevaan Customizer-käyttöliittymään, voit käyttää kaikkia asetuksia ja vaihtoehtoja, joita voidaan käyttää verkkosivustosi mukauttamiseen, kattaa fontit, värit, asettelut ja paljon muuta.

Divi Customizer -asetukset

Monet WordPress-verkkosivustosi ominaisuudet voidaan muokata Divin WordPress Customizer -ohjaimien avulla.

Yksi Astra-ominaisuus, jota ei ole saatavana Divissä, on valinnainen ilmainen lisäosa, jonka avulla voit tehdä hakuja käyttöliittymän säätimien kautta. Koska molemmat teemat tekevät mahdolliseksi räätälöidä melkein kaikki verkkosivustosi piirteet, asetusten etsiminen tekee Customizer -sovelluksen käytöstä entistä tehokkaampaa.

Astra Customizer -asetukset

Melkein kaikkia verkkosivustosi piirteitä voidaan mukauttaa WordPress Customizer -sovelluksen avulla Astra-sovelluksella.

Molemmat teemat mahdollistavat myös Customizer-asetusten kokoonpanon viemisen ja tuonnin, jotta WordPress-verkkosivustojen välillä on helppo siirtää niitä.

Voittaja: Piirrä, koska molemmilla teemoilla on vaikuttavat asetukset ja säätimet, joihin pääsee WordPress Customizer -sovelluksen kautta.

Tuki ja dokumentaatio

Valitsitpa sitten Divi tai Astra, voit löytää paljon korkealaatuisia resursseja, joiden avulla voit luoda ihanteellisen verkkosivustosi. Molempien teemojen sivustoissa on dokumentaatio, oppaat ja videot, jotka selittävät kaikkien niiden ominaisuuksien käytön. Molemmille teemoille on myös Facebook-ryhmiä, vaikka Divi-ryhmissä on enemmän jäseniä.

Kun kyse on henkilökohtaisesta ohjeesta näihin teemoihin, Divi-lisenssinhaltijat voivat ottaa yhteyttä Elegant Themes -tukeen henkilökuntaan live-chat-järjestelmän kautta tai avata lipun sähköpostitse. Ne, jotka valitsevat Astra-ilmaisen version, voivat lähettää kysymyksen WordPress.org-tukifoorumeille tai, jos heillä on aktiivinen Astra Pron käyttöoikeus, lähettää sähköpostia sähköpostitse.

Yksi alue, jolla Divi ylittää kilpailun, on kiireinen Elegant Themes -blogi, joka sisältää tasaisen resurssivirran, jonka avulla saat parhaan hyödyn lipputeemastaan. Jos haluat verkostoitua muiden Divi-käyttäjien kanssa henkilökohtaisesti, voit myös osallistua yhteen kokouksiin, joita tällä hetkellä järjestetään 16 maassa ympäri maailmaa..

Voittaja: Divi, koska siellä on enemmän tukevaa sisältöä ja suurempi käyttäjäyhteisö.

Divi-lisäominaisuudet

Kuten mainittiin, Divi mukana tulee Extra WordPress -teema, samoin kuin Eleomant Themes -sivun Bloom email optin -lomake ja Monarch-sosiaalisen jakamisen laajennukset. Jos haluat aloittaa uutiskirjeen verkkosivustollesi, Bloom on ehdottomasti hankkimisen arvoinen. Voit lukea kuinka sitä verrataan kilpailuun Bloom vs OptinMonster -artikkelissa. Monarchin pitäisi olla hyödyllinen myös, jos haluat kannustaa vierailijoita jakamaan sisältöäsi sosiaalisessa mediassa.

Astra-lisäominaisuudet

Jos ostat keskitason Mini Agency Bundle -lisenssin (alk. 169 dollaria), saat pääsyn 55 ylimääräisen agentuurin aloitussivustoille, WP Portfolio -laajennukseen, jonka avulla voit julkaista työsi verkossa, sekä joko Ultimate Addons for Elementorille tai Viimeisimmät lisäosat Beaver Builderille.

Korkeimman tason Astra Agency Bundle (alkaen 249 dollaria) sisältää kaikki yllä olevat laajennukset sekä Convert Pron johtavan sukupolven laajennuksen ja pääsyn SkillJet-verkkokursseille.

Voittaja: Divi, koska vaikka molemmissa teemoissa on paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia, sinun on valittava keskimmäinen ja ylimmän tason Astra-lisenssit, jotta kaikki sen extrat avautuvat.

Lopulliset ajatukset

Kuten näette, sekä Astra että Divi ovat erittäin vaikuttavia teemoja, joten valitettavasti yhden julistaminen toista paremmaksi ei ole mahdollista. Hyvä uutinen on kuitenkin, että valitset yhden, et tule pettymään.

Vaikka Divi ja Astra sisältävät kaikki ominaisuudet, joita odotat myydyimmältä monikäyttöisestä WordPress-teemasta, kuten tämä vertailu on osoittanut, ne tekevät joitain asioita hyvin eri tavalla, kuten hinnoitteluvaihtoehdot ja miten ne toimittavat sivunmuodostajan toiminnallisuuden. Lisäksi esivalmistetun sisällön valinta ja tyyli vaihtelevat teemakohtaisesti.

Tämän vuoksi henkilökohtaiset mieltymyksesi sanelevat, mikä teema on paras verkkosivustollesi.

Joten ottaen huomioon tämä, tarkista Divi-verkkosivustopaketit ja Astra Starter Sites nähdäksesi, mitkä niistä ovat houkuttelevimpia. Rahat takaisin -takuiden hyödyntäminen on myös hyvä idea, koska ne antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla sivujen rakentajia nähdäksesi kuinka ne ja näiden teemien muut ominaisuudet on toteutettu..

Mitä näistä kahdesta teemasta pidät parempana? Miksi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me