Astra WordPress Theme Review – ihanteellinen aloittelijan teema, jolla on 70 mallia!

WordPress-tarjoukset


Astra on kaunis WordPress-teema, jota voidaan käyttää salkkuihin, blogeihin, yrityksiin, verkkokauppoihin ja muihin.

Ilmaista versiota käytetään yli 200 000 verkkosivustolla, ja sillä on hämmästyttävä tuki sivunmuodostaja WordPress-laajennuksille – antaa sinun mukauttaa koko verkkosivustosi WordPress-teeman räätälöinnin kautta.

Astra antaa sinulle mahdollisuuden tuoda kymmeniä korkealaatuisia verkkosivustojen malleja, Astra antaa sinun muuttaa verkkosivustosi yhdellä napin painalluksella.

Voit laajentaa toiminnallisuutta päivittämällä teeman pro-versioon, mutta saatavana on myös useita ilmaisia ​​laajennuksia.

Esitän tässä artikkelissa, miksi Astra on niin suosittu, käydään läpi laajennuksen ilmaisen version läpi ja selitän Astra Prolle päivittämisen edut..

Joukkue Astra: n takana

Astraa kehittää Brainstorm Force – WordPress-kehitysyritys, joka on toiminut yli kymmenen vuotta ja jolla on yli 60 työntekijää.

Astra WordPress -teema

Ei ole yllättävää, että Astra integroituu sivunrakentajiin niin tehokkaasti, kun Brainstorm Force julkaisi Ultimate Addons for Beaver Builder -sovelluksen ja Ultimate Addons Elementor -laajennuslaajennukset, joten ymmärrä, kuinka suositut WordPress-sivunrakentajat toimivat..

He ovat myös sähköpostin opt-in- ja lead generation plugin Convert Pron, Schema Markup -laajennuksen Schema Pro ja salkun laajennuksen WP Portfolio takana..

Muunna Pro

Brainstorm Force on uskomattoman aktiivinen WordPress-yhteisössä. He käyvät usein WordCampeissa ympäri maailmaa, ja ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia päivitetään säännöllisesti.

Mitä Astra tarjoaa??

Astra on erittäin muokattava WordPress-teema, jolla on monia uskomattomia ominaisuuksia.

Se on erittäin kevyt, ja kehittäjät sanovat, että oletus WordPress-tietojen kanssa Astraa käyttävän verkkosivuston pitäisi latautua alle puoli sekuntia. He ovat ryhtyneet lukuisiin toimiin tämän saavuttamiseksi, muun muassa poistamalla jQuery käytöstä ja pitämällä resursseja alle 50 kt.

Yksi asia, joka erottaa Astra: n monista muista malleista, on sen alkuperäinen tuki suosituille WordPress-sivujen rakentajille. Se integroituu kauniisti sivunrakentajiin, kuten WPBakery Page Builder (entinen visuaalinen säveltäjä), Beaver Builder, Thrive-arkkitehti, Elementor, Divi Builder, Brizy ja Gutenberg.

Kuten myöhemmin näet, aloitussivustojärjestelmä vaatii Elementorin, Beaver Builderin, Gutenbergin tai Brizyn käyttämistä. Sinun on kuitenkin käytettävä vain yhtä näistä neljästä sivunmuodostajasta, jos tuodaan verkkosivustosuunnittelua.

Beaver Builder

Sivunrakentajien tuki on merkittävä myyntikohta Astralle, koska on olemassa monia WordPress-teemoja, joita ei ole suunniteltu nykyaikaisten sivujen rakentajien mielessä. Tämä voi johtaa tilanteisiin, joissa tyyppinen sivu, jonka on luonut sivunrakentaja, ei sovi hyvin aktivoidun WordPress-teeman kanssa.

Kun aktivoit Astra, uusi asetusruutu tulee käyttöön, kun muokkaat viestejä, sivuja ja muita mukautettuja postityyppejä. Voit muuttaa täällä monia yleisiä sivuasetuksia, kuten sitä, missä sivupalkki näkyy ja onko sisältö laatikoitu vai koko leveys. Ominaisuudet, kuten otsikko, sivun otsikko, esitelty kuva ja alatunnistepalkki, voidaan poistaa täältä kokonaan.

Hienoa tässä asennuksessa on, että voit mukauttaa miten kaikki näyttää sivulta sivulle.

Suunnittelussa Astra on peittänyt sinut. Kuka tahansa teknisestä kokemuksestaan ​​riippumatta voi mukauttaa verkkosivuston suunnittelua WordPress-teeman räätälöinnin kautta.

Yksi monien WordPress-käyttäjien – myös minä – ongelma on joskus se, että teeman mallin muuttaminen mieleiseesi voi olla vaikeaa. Tästä ei ole huolta Astra.

Jos aktivoit Astra Starter Sites -laajennuksen, voit tuoda useita valmiiksi rakennettuja verkkosivustojen malleja.

Yli 70 mallia on saatavana, ja löydät valmiiksi asennettuja vaihtoehtoja blogeille, yrityksille, verkkokaupoille, portfolioille ja muulle.

Minulle tämä on yksi parhaista syistä käyttää Astraa, koska se tekee käytännössä siitä 70 WordPress-teemaa yhdessä (tai 35 yhdessä, jos käytät ilmaista versiota).

Esivalmistetut verkkosivustot

Astra suunniteltiin niin, että aloittelijat voivat luoda ammattitaitoisia verkkosivustoja koskettamatta mitään koodia. Teema on kuitenkin luotu myös kehittäjien mielessä.

Se on valmis räätälöityihin viestityyppeihin, ja sillä on suuri tuki WooCommerce-palvelulle. Teema noudattaa WCAG 2.0 -standardeja ja SEO-käytäntöjä. Suunnittelu on myös käännös- ja RTL-valmis.

Koukkujen ja suodattimien avulla kehittäjät voivat lisätä sisältöä verkkosivustoille helposti, kun taas muut kuin kehittäjät voivat käyttää ilmaista Astra Hooks -laajennusta, joka tekee ainutlaatuisen sisällön ja koodin lisäämisestä verkkosivustollesi helppoa..

Astra on 100% avoin lähdekoodi, joten jos haluat tutkia teeman koodin, voit tehdä sen Githubissa.

Mukauttaminen Astra

Astra voidaan ladata WordPress.org-sivustosta tai suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan teema-alueelta.

Teema ei pakota sinua asentamaan mitään WordPress-laajennuksia toimimaan, mutta sinun on asennettava Astra Starter Sites WordPress -laajennus, jos haluat tuoda mallin verkkosivustollesi (lisää tästä myöhemmin).

Astra-asetukset-sivu löytyy WordPressin ulkoasuvalikosta.

Tämä sivu on enemmän keskittymää kuin asetussivua, koska kaikki teeman vaihtoehdot sisältyvät WordPress-teeman mukauttajaan..

Löydät linkit keskeisiin vaihtoehtoihin sekä linkit ilmaisiin ja premium-laajennuksiin, jotka laajentavat Astraa. Tämä sivu linkittää myös Astra-dokumentaatioalueelle, Facebook-ryhmään ja yhteystietosivulle.

Astra-asetukset

Kaikki räätälöintiasetukset löytyvät WordPress-teeman räätälöinnistä, mikä tarkoittaa, että voit esikatsella tekemiäsi muutoksia reaaliajassa. Voit myös vaihtaa esikatselutilan pöytätietokoneesta tablet-laitteeseen tai matkapuhelimeen.

Vaihtoehdot jakautuvat kahdeksaan ylemmän tason osaan ja moniin alaosastoihin. Tämä pilaantumaton asettelu on helppo löytää muutettavat asetukset, vaikka sinulla on mahdollisuus lisätä hakukenttä teemakohtaistajaan laajennuksen avulla.

WordPress-teeman asiakaskohtainen asiakas

WordPress-teeman mukauttamisohjelmassa on monia hyödyllisiä vaihtoehtoja.

Blogiviestien osalta voit muuttaa rakennetta ja ottaa metatiedot käyttöön ja poistaa ne käytöstä. Alatunnisteessa voit muuttaa asettelua helposti ja lisätä mukautettua tekstiä.

Myös värejä ja typografiaa voidaan muokata helposti, ja WordPress-valikoihin ja widgetteihin on linkkejä.

Blogiviestien asetukset

Huomaa, että yllä olevat kuvakaappaukset osoittavat, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissä Astra-ydinversiossa. Jos päivität pro-versioon tai asennat yhden monista saatavilla olevista ilmaisista laajennuslaajennuksista, WordPress-teeman mukauttamisohjelmassa näet paljon muita vaihtoehtoja..

Astra-aloitussivustot

Astra Starter Sites WordPress -laajennukseen viitataan Astra-asetusten pääsivulla oikealla. Tämän laajennuksen voi ladata ilmaiseksi.

Kun olet aktivoinut sen, näet uuden sivun ulkoasuvalikossa nimeltään Astra Sites..

Sinua pyydetään valitsemaan suosikkisivusi rakentaja: Elementor, Beaver Builder, Gutenberg tai Brizy.

Jos valitset mallin, joka käyttää esimerkiksi Gutenbergiä, sinun on oltava Gutenberg-sivunrakentaja aktivoitu, jotta se toimii oikein. Tämä johtuu siitä, että kukin malli luotiin tietyn sivunmuodostajan laajennuksen sivunrakennuselementeillä.

Valitse Page Builder

Kun olet valinnut sivunmuodostajan, aloitussivuston mallit näytetään huomautuksella, kuinka monta mallia sille on käytettävissä.

Se huomauttaa, että 70 mallia työskentelee Elementorin ja Beaver Builderin, kymmenen Gutenbergin ja 20 Brizyn kanssa. Nämä mallit voidaan suodattaa edelleen mallityypin mukaan: Kaikki, Blogi, Liiketoiminta, Verkkokauppa, Ilmaiset ja Muut.

Suunnitelmalista

Ensiluokkaiset mallit on merkitty ‘Agency’ -etiketillä, joka viittaa Astra Pron edustajapaketteihin.

Kirjoittamishetkellä oli 35 ilmaista mallia ja 35 premium-mallia.

Kaikkien, ilmaisten ja premium-mallien malli on erittäin korkea.

Brainstorm Force on tehnyt upeaa työtä koko järjestelmän kanssa.

Kun valitset mallin, sinulle näytetään koko esikatselu ja selaamalla eri sivuja saat tunteen siitä, mitä malli voi tehdä.

Sivun vasemmassa reunassa on luettelo laajennuksista, joita malli toimii oikein.

Alla olevassa kuvakaappauksessa näkyvässä joogaohjaajasuunnittelussa minun piti asentaa Gutenbergin yhteyslomake 7, Elementor ja viimeisimmät lisäosat.

Sivun ylä- ja alareunassa olevat Asenna laajennukset -painikkeet asentavat kaikki vaadittavat laajennukset.

Törmäsin pieneen ongelmaan tässä vaiheessa, kun Elementor oli jo asennettu WordPress-testisivustolleni. Siksi, kun asentaja yritti asentaa laajennuksen, se sanoi, että kohdekansio oli jo olemassa. Ongelman ratkaisemiseksi minun piti poistaa Elementor, jotta voisin asentaa laajennuksen uudelleen tältä sivulta. Tämä on selvästi virhe, johon heidän on puututtava tulevassa päivityksessä.

Kun kaikki laajennukset on asennettu, Asenna laajennukset -painikkeet muuttuvat “Tuo tämä sivusto” -painikkeiksi..

Suunnittelun esikatselu ja asennus

Varoitus tulee näkyviin, kun valitset tuoda verkkosivustosuunnittelun. Tämä on muistutus, että sinun ei pitäisi tuoda suoraa verkkosivustoa eikä tekijänoikeudella suojattuja kuvia tuoda.

Tuonti-sivuston varoitus

Kun verkkosivustosuunnittelu on tuotu, painike muuttuu Valmis. Näytä sivusto! ”. Napsauttamalla tätä ladataan verkkosivustosi ja näet, miltä malli näyttää.

Muutaman tekijänoikeuksien alaisen kuvakkeen ja kuvan lisäksi verkkosivustoni näytti samanlaiselta kuin esikatselualueella näkyvä.

Tutustu Astra-aloitussivustolle Astra-viralliselle verkkosivustolle nähdäksesi luettelon kaikista saatavilla olevista malleista.

Laajennetaan Astra ilmaisilla laajennuksilla

Astra-asetukset-sivulla näet ruudun, jossa sanotaan, että voit laajentaa Astraa ilmaisilla lisäosilla. Täällä on lueteltu yhteensä 12 laajennusta.

Poista viestit & Sivun laajennuksen on luonut Nikhil Chavan, mutta kaikki muut luetellut ilmaiset laajennukset on luonut Brainstorm Force.

Astra-ilmaiset laajennukset

Viisi ilmaisista lisäosista on suunniteltu erityisesti Astra WordPress -teemaan.

On olemassa hyvä peruste tämän lisätoiminnon integroimiseksi pääteemalle, mutta arvostan sitä, että pitämällä tämän toiminnallisuuden erillään he pitävät Astra-ydinversion kevyenä.

Astra Hooks -laajennus lisää uuden Koukut-osion WordPress-teeman räätälöintiohjelmaan, jotta voit helposti lisätä sisältöä, lyhyitä koodeja ja Javascriptiä.

Astra-teema Visual Hooks näyttää kaikki Astra-teeman koukkujen sijainnit. Voit nähdä nämä koukut myös Astra-virallisella verkkosivustolla.

Astra-teema Visuaaliset koukut

Saatat muistaa, että aiemmin tässä artikkelissa selitin, kuinka meta-asetukset, kuten sivun otsikko ja sivupalkin sijainti, voidaan määrittää jokaiselle verkkosivustosi sivulle. Astra Bulk Edit -laajennus auttaa vähentämään aikaa, joka kuluu näiden asetusten säätämiseen useilla sivuilla. Voit halutessasi tehdä muutoksia satojen sivujen kerrallaan.

Astra Customizer Reset -laajennus lisää teeman räätälöinnissä vaihtoehdon kaikkien asetusten palauttamiseen. Se on hyödyllinen laajennus, vaikka yllättää kuitenkin, ettei sitä ole rakennettu suoraan teeman mukauttajaan.

Toinen hieno vain Astra-WordPress-laajennus on Astra-teeman kotisivun banneri. Kuten laajennuksen nimi ehdottaa, tämä lisää WordPress-teeman mukauttamisohjelmaan vaihtoehdon lisätä banneri etusivullesi.

Sen avulla voit muuttaa banderolin tyyliä, kuvaa, tekstiä, pehmusteita ja muuta.

Kotisivun banneri Astra-teemaan

Muut ilmaiset laajennukset toimivat hienosti Astrassa, mutta niitä voidaan käyttää myös muiden WordPress-teemojen kanssa.

Mukautettuja fontteja ja Mukautettuja Typekit-fontteja voidaan käyttää asentamaan mukautettuja fonttitiedostoja ja Typekit-fontteja.

Jos käytät Gutenbergiä, kannattaa ehkä kokeilla Gutenbergin perimmäisiä lisäosia. Se lisää 16 lisälohkoa sivusi rakennustyökaluille, kuten tietokentän, postin asettelut ja hinnaston. Tutustu heidän viralliselle verkkosivustolleen nähdäksesi kunkin lohkon esittelyt.

Sivupalkin hallinta on myös hyödyllinen laajennus. Se on kevyt ratkaisu, joka yksinkertaistaa uusien sivupalkkien luomista ja hallintaa.

Viimeisimmät lisäosat Gutenbergille

Poista viestit & Sivut-laajennusta voidaan käyttää tiettyjen verkkosivustosi sivujen piilottamiseen hakukoneilta. Customizer-haku on myös hyödyllinen laajennus. Kun WordPress-teeman räätälöinti on aktivoitu, se saa hakupalkin, joka auttaa sinua löytämään vaihtoehtoja nopeammin.

Viimeinen ilmainen suositeltava laajennus on Templator. Tämä on uusi mielenkiintoinen laajennus, jonka avulla voit tallentaa sivut ja mallit pilveen. Voit sitten viedä ne mihin tahansa verkkosivustoon.

Tällä hetkellä se toimii vain Elementorin kanssa. He lisäävät kuitenkin tukea Beaver Builderille ja Divi Builderille tulevaisuudessa. Palvelu on ilmainen vuoden 2019 loppuun saakka.

Lisätietoja tästä laajennuksesta on Templator-virallisella verkkosivustolla.

Astra Pro

On helppo nähdä, miksi Astra-ilmainen versio on asennettu yli 200 000 verkkosivustoon. Sitä on helppo käyttää, ja siinä on laaja valikoima verkkosivustojen malleja, ja saatavilla on lisälaajennuksia, jotka laajentavat toimintoja entisestään.

Jos haluat vapauttaa Astra WordPress -teeman potentiaalin, sinun on päivitettävä premium-versioon.

Astra Pron ominaisuudet

Sen lisäksi, että Astra Pro vastaanottaa kehittäjiltä ensisijaista tukea, se tarjoaa monia uusia ominaisuuksia moduulien kautta. Ne, jotka ostavat jonkin agentuuripaketista, saavat pääsyn koko aloitussivun suunnittelukirjastoon.

Astra Pron mukana on yhteensä 18 pro-moduulia.

Suurin osa moduuleista laajentaa ja parantaa WordPress-teeman räätälöintiohjelmassa käytettävissä olevia toimintoja. Voit myös aktivoida ja deaktivoida moduuleja haluamallasi tavalla.

Värit & Taustamoduulia voidaan käyttää muuttamaan melkein minkä tahansa mallin väriä, kun taas Typografia-moduuli lisää paljon muita vaihtoehtoja fonttien mukauttamiseen ja muotoiluun. Spacing-moduuli lisää lisävaihtoehtoja reunuksille ja pehmusteille.

Jos haluat muuttaa blogiasi tai arkistoida sivuja enemmän, sinun tulee aktivoida Blog Pro. Sen avulla voit näyttää kirjailijan bioblogin blogikirjoitusten alla, ladata edellisen blogitekstin nykyisen alle ja poistaa pehmusteen esitellystä kuvasta.

Värit ja taustamoduuli

Astra Pro lisää myös monia muita asetteluvaihtoehtoja.

Mobile Header antaa sinun näyttää mukautetun otsikon reagoivissa laitteissa, kuten tablet-laitteissa ja älypuhelimissa.

Otsikkoosio lisää otsikon ylä- ja alapuolelle uuden osion, joka on hyödyllinen lisättäessä bannereita ja muuta sisältöä. Voit käyttää Sticky Header -moduulia myös kiinteän otsikon näyttämiseen sivun yläosassa.

Sivun otsikot-moduulin avulla voit luoda edistyneempiä otsikoita. Voit näyttää sivun otsikon suuressa taustakuvassa ja näyttää leipärumpun navigointilinkit.

Sivun otsikot

Yksi tyylikkäimmistä moduuleista on Nav Menu, jonka avulla voit muuttaa tylsät vanhat navigointivalikot monimutkaisiksi megavalikoiksi.

Voit näyttää valikkokohteet sarakkeissa, käyttää värejä, käyttää taustakuvia, korostaa tarroja ja paljon muuta.

Nämä lisäominaisuudet voivat parantaa navigointia huomattavasti, koska voit näyttää useita muita linkkejä samassa valikossa.

Nav-valikko

Mukautetut asettelut -moduuli antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa mukautetut asettelut otsakkeen, alatunnisteen, 404 sivun ja koukun sijainteihin. Asettelut voidaan tallentaa ja lisätä helposti muille verkkosivustosi alueille.

Sivuston ulkoasut-moduuli puolestaan ​​parantaa WordPress-teeman räätälöintiä antamalla sinulle enemmän hallintaa suunnittelun leveyden ja säilön suhteen..

Vieritä alkuun -kohdassa voit lisätä vierittäjän yläpainikkeen sivujen vasempaan ala- tai alaosaan. Sinulle annetaan täysi hallinta sen tyylillä ja kuvakokoilla, samoin kuin sillä, näytetäänkö se työasemilla, mobiililaitteilla vai molemmilla.

Footer Widgets tarjoaa seitsemän erilaista asettelua alatunnisteesi alueelle.

Sinulle annetaan hallinta widget-alueen pehmusteen ja leveyden suhteen. Myös väri- ja typografia-asetukset ovat saatavilla.

Alatunniste-widgetit

Integrointimoduulit ovat saatavana Easy Digital Downloads-, WooCommerce-, LearnDash- ja LifterLMS-sovelluksiin. Näiden moduulien aktivoiminen antaa sinulle paremman hallinnan siitä, kuinka nämä laajennukset integroituvat verkkosivustosi asetteluun ja muotoiluun.

Viimeinen moduuli on White Label, jonka avulla voit nimetä Astra uudelleen omaksi tuotteeksi. Tämä on jotain, jota suunnittelutoimistot pitävät hyödyllisenä, koska se estää asiakkaita tietämästä, mitä WordPress-teemaa virasto käyttää verkkosivustonsa luomiseen.

Uskon, että useimmat Astraa käyttävät verkkosivustojen omistajat päivittävät yhdessä vaiheessa, kun lisämoduulit avaavat satoja uusia vaihtoehtoja – varsinkin kun Astra Pro on saatavana vain 59 dollarista vuodessa.

Astra Pro -hinnoittelu

Astro Pro on edullinen WordPress-teema. Päivittää haluavat voivat valita yhden kolmesta paketista, jotka kaikki sisältävät Astra Pro -moduulit, jotka katkaisin viimeisessä osiossa.

Astra Pro -paketti maksaa 59 dollaria vuodessa, Mini Agency Bundle maksaa 169 dollaria vuodessa ja Agency Bundle maksaa 249 dollaria vuodessa. Nämä paketit voidaan ostaa elinikäisesti ilman vuosimaksuja, joiden hinta on vastaavasti 249, 499 ja 699 dollaria..

Kaikissa paketeissa on 14 päivän 100%: n rahat takaisin -takuu, eikä niissä ole rajoituksia, kuinka monelle verkkosivustolle voit asentaa teeman.

Astro Pro hinnoittelu

Astra Pro -paketti antaa sinulle kaikki Astra Pro -moduulit ja pääsyn teemakehittäjien premium-tukeen.

Päivitys Mini Agency Bundle -sovellukseen antaa pääsyn kaikkiin aloitussivustojen verkkosivustojen malleihin ja Brainstorm Force -yhtiön WP Portfolio -laajennukseen.

Voit myös valita joko Ultimate Addons for Beaver Builder tai Ultimate Addons for Elementor. Molemmat laajennukset toimivat sujuvasti Astra Pron kanssa, joten ne ovat hyvä lisä.

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi päivittäminen täyteen Agency Bundle -sovellukseen antaa sinulle molemmat nämä rakennuslaajennukset sekä muuntaa Pro ja Schema Pro.

Toisin sanoen, kun päivität koko agentuuripakettiin, saat pääsyn Astra Proon ja kaikkiin muihin Brainstorm Force -tuotteisiin..

Minkä Astra Pro -paketin pitäisi valita?

Mikä Astra Pro -paketti sopii sinulle, riippuu vaatimuksistasi ja myös budjetistasi.

Alkutason paketti on täydellinen, jos et tarvitse pääsyä aloitussivustosuunnitteluun etkä halua käyttää mitään Brainstorm Force -myynnin lisälaajennuksia.

Astra Pron rahat takaisin -takuu

Yksinään, WP Portfolio vähittäismyyntihinnasta 49 dollaria vuodessa, Ultimate Addons for Beaver Builder -yritykselle 69 dollaria vuodessa, Ultimate Addons Elementorille – 49 dollaria vuodessa, Muunna Pro 99 dollarista vuodessa ja Schema Pro vuodesta 79 dollaria vuodessa.

Jos aiot jo ostaa joitain näistä laajennuksista, on järkevää päivittää johonkin edustajapaketeista. Jos ei, suosittelen säästämään rahaa ja pitämään kiinni lähtötason paketista.

Lopulliset ajatukset

Astra on epäilemättä yksi parhaista ilmaisista WordPress-teemoista.

Teeman avulla voit tuoda helposti kymmeniä ammattimaisia ​​verkkosivustosuunnitelmia, ja siellä on hyvä valikoima ilmaisia ​​laajennuksia, jotka laajentavat toiminnallisuutta.

Olen varma, että useimmat käyttäjät ymmärtävät, että kaikki vaihtoehdot sisältyvät myös WordPress-teeman mukauttamiseen, koska se tekee muokkaamisesta yksinkertaisempaa.

Vaikka ilmainen versio on vakaa, uskon, että useimmat WordPress-käyttäjät, jotka käyttävät Astraa live-verkkosivustolla, päivittävät sen lopulta Astra Pro -versioon..

Vain 59 dollaria vuodessa, se tarjoaa sinulle premium-tukea ja satoja uusia muotoilu- ja asetteluvaihtoehtoja. Ne, jotka valitsevat toimistopaketin, voivat myös käyttää aloitussivustojen verkkosivustosuunnitelmia, jotka on merkitty ‘Agency’, ja voivat ladata muita premium-luokan Brainstorm Force -laajennuksia.

Huomaa: jos haluat nähdä joitain esimerkkejä Astraa käyttävistä sivustoista, tässä on erinomainen esittely.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map