Astra vs. OceanWP WordPress -teemoja verrattuna: mikä on paras?

WordPress-tarjoukset


Astra ja OceanWP ovat nykyään markkinoiden kaksi suosituinta WordPress-teemaa.

Sekä Astra että OceanWP tarjoavat ammattimaisia ​​malleja, monia mukautusvaihtoehtoja ja tukea kolmansien osapuolien WordPress-laajennuksille. Teemoja voi ladata ilmaiseksi virallisen WordPress-teemahakemiston kautta (etsi niitä etsimisominaisuuden avulla), mutta premium-laajennuksia, jotka laajentavat toimintoja, on saatavana.

Kuten olemme nähneet yksityiskohtaisissa arvosteluissani Astrasta ja OceanWP: stä, näiden aiheiden laatu on korkea.

Kysymys on: Kuinka nämä suositut WordPress-teemat vertailevat toisiaan?

Tässä artikkelissa tarkastellaan Astra: n ja OceanWP: n vahvuuksia ja heikkouksia ja näen, missä kukin teema on erinomainen.

Ammattikäyttöön rakennetut mallit

Yksi Astra ja OceanWP: n merkittävimmistä ominaisuuksista on korkealaatuisten esivalmistettujen mallien sisällyttäminen tuotteisiin.

Astra kutsuu valmiiksi tekemiään malleja aloitussivustoiksi ja OceanWP kutsuu niitä teemademoiksi.

Kaikkiaan Astra-35-malleihin on saatavana yli 70 mallia, joista voi ladata ilmaiseksi.

Astra-teemojen suunnitteluluettelo

OceanWP tarjoaa 73 esivalmistettua mallia, mutta vain 13 on ilmaisten käyttäjien käytettävissä.

Suunnittelu voi olla jossain määrin subjektiivinen, mutta mielestäni Astran kanssa saatavien mallien laatu on hiukan parempi kuin OceanWP: n, ja tarjolla on myös laajempi valikoima malleja.

Google tunnustaa myös Astra: n olevan AMP-valmis WordPress-teema. Avoimen lähdekoodin HTML-kehys, AMP (Accelerated Mobile Pages), auttaa sinua luomaan käyttäjäystävällisiä nopeasti ladattavia verkkosivuja. Se, että Google mainostaa mallia virallisella AMP WordPress -sivustollaan, on osoitus Astran koodauksen laadusta.

OceanWP-mallit

Suunnittelun laatu on tietysti tärkeä verkkosivustojen omistajille, mutta suunnittelun mukauttaminen on yhtä tärkeää.

Sekä Astra että OceanWP tukevat WordPress-teeman mukauttamista, joten voit tehdä muutoksia verkkosivustosuunnitteluun ja esikatsella niitä reaaliajassa.

Epäilemättä tällä alueella OceanWP on erinomainen.

OceanWP antaa sinun mukauttaa enemmän alueita suunnittelustasi ja antaa sinulle enemmän asetuksia muutettavaksi. Astra puuttuu verrattuna.

OceanWP WordPress -teeman asiakaskohtainen asiakas

Suunnittelussa on vaikea valita selkeää voittajaa Astra ja OceanWP.

  • Astrassa tarjolla olevien mallien laatu on hiukan parempi.
  • Yli 70 esivalmistettua mallia on saatavana molemmista teemoista. OceanWP tarjoaa kuitenkin vain 13 ilmaista käyttäjää.
  • OceanWP antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja verkkosivustosi mukauttamiseen.

Ihannetapauksessa sinun tulisi tarkistaa Astra- ja OceanWP-mallit ja tehdä suositelluista luettelo. Voit sitten asentaa ne testisivustolle ja viettää aikaa mukauttamalla niitä nähdäksesi, täyttävätkö ne vaatimuksesi.

Voittaja: TIE

Tärkeät WordPress-ominaisuudet & asetukset

Astrassa ja OceanWP: ssä on monia sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua rakentamaan nykyaikaisen verkkosivuston.

Molemmilla teemoilla on natiivi tuki WooCommercelle, optimointi nopeasti ladattaville verkkosivustoille, SEO-ystävällinen merkintäkoodi ja suuri tuki vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentajille..

Aiheet ovat myös valmiita käännettäviksi, ja heillä on tuki oikealta vasemmalle -kielille, kuten arabia, heprea ja persia..

Astra-ominaisuusluettelo

Kuten näette, Astralla ja OceanWP: llä on paljon yhteistä, kun kyse on tärkeistä WordPress-ominaisuuksista.

Kehittäjät korostavat kuitenkin verkkosivustoillaan erilaisia ​​ominaisuuksia.

Esimerkiksi Astra korostaa, että teema luotiin koukkuissaan ja suodattimilla koodissaan auttamaan kehittäjiä luomaan verkkosivustoja. He painottavat myös, että teemassa ei käytetty jQueryä ja että lataaminen vaatii vain 50 kt resursseja.

OceanWP: n kehittäjät keskittyvät markkinoidensa johtavaan WooCommerce-integraatioon. Tämä sisältää ostoskorin alkuperäisen ponnahdusikkunan, kelluvan lisäosa-palkin ja tuotteiden pikakatselun.

Syyt rakastaa OceanWP: tä

Kun kyse on tärkeistä WordPress-ominaisuuksista, Astran ja OceanWP: n jakamiseen on vähän. OceanWP antaa sinulle kuitenkin enemmän hallintaa verkkosivustollesi ja verkkosivustosi suunnitteluun.

Astra-teemavaihtoehtojen pääsivu on oikeastaan ​​vain aloitussivu, joka ohjaa sinut WordPress-teeman mukauttajaan, ladattaviin laajennuslaajennuksiin ja hyödyllisiin verkkosivustoihin, kuten Astra-dokumentaatioalue ja Astra Facebook -ryhmä..

Kaikki tällä sivulla on linkki muualle, koska kaikki teemavaihtoehdot käsitellään WordPress-teeman räätälöinnin kautta.

Astra-asetusten sivu

Olen suuri WordPress-teeman räätälöinnin fani, koska sen avulla voit tehdä muutoksia ja nähdä, kuinka ne vaikuttavat verkkosivustoosi reaaliajassa (vaikka kuten kuten viimeisessä osiossa totesin, OceanWP: llä on tällä alueella paljon muita mukautusvaihtoehtoja).

Astra antaa sinun mukauttaa verkkosivustosi – OceanWP vain tekee sen paremmin.

WordPress-teeman asiakasohjelma Astrassa

Toisin kuin Astra, OceanWP: llä on oma teema-asetusalue WordPress-teeman räätälöintiohjelman valinnan lisäksi Ocean Extra on aktivoitava, jotta nämä näkyvät, mutta lisää tästä myöhemmin).

Pääteempaneelin yläosassa voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä asiakaskohtaisessa muokkauksessa käytettävissä olevat osiot. Alla on linkit asiakassuunnittelijan yleisiin verkkosivustoasetuksiin, kuten logon lähettämiseen ja otsikon muuttamiseen.

Integrointiosa on saatavana myös tältä alueelta. Sovellusliittymä- ja luettelotunnuskentät ovat käytettävissä MailChimpille, kun aktivoit teema – muut asetukset näkyvät kuitenkin silloin, kun integroit OceanWP-laajennuslaajennuksia..

OceanWP-teemapaneelin ominaisuudet

OceanWP: llä on kirjasisivu luomillesi malleille. Tämä on ominaisuus, jonka mielestä useimmat verkkosivustojen omistajat pitävät hyödyllisenä.

Sen avulla voit luoda sisältöä ja tallentaa sen mallina. Voit sitten soittaa malliin viesteissä ja sivuilla lyhytkoodin avulla. Voit esimerkiksi luoda uutiskirjeellesi mallin ja lisätä sen blogi-viesteihin tai luoda mallin, joka näyttää yhteystiedot.

Teema-asetusten maahantuoja ja viejä on saatavana OceanWP: ssä. Tämä toiminto on saatavana myös Astrassa ilmaisen laajennuslaajennuksen kautta.

Toinen asetussivu, josta löydät hyödyllisen OceanWP: ssä, on Scripts & Tyylit-paneeli. Täältä voit poistaa käytöstä ja ottaa käyttöön Javascriptin ja CSS: n, joita käytetään verkkosivustosi suunnitteluun.

OceanWP-skriptit ja tyylit -paneeli

Astra ja OceanWP ovat molemmat ominaisuuksia, jotka auttavat WordPress-käyttäjiä rakentamaan verkkosivustoja. Kolmannen osapuolen liitännäisille on fantastinen tuki – WooCommerceista vetämällä ja pudottamalla sivujen rakentajille, kuten Divi.

Moderni WordPress-verkkosivuston rakentamisessa ei voi mennä pieleen kummankaan WordPress-teeman kanssa. OceanWP tarjoaa kuitenkin huomattavasti enemmän räätälöintivaihtoehtoja verkkosivustollesi.

Voittaja: OceanWP

Ilmaiset laajennukset

Plugin-laajennukset voidaan asentaa Astraan ja OceanWP: hen toimintojen lisäämiseksi verkkosivustollesi.

Astrassa on yhdeksän ilmaista laajennusta, joita tuetaan aktiivisesti. Niistä 12 laajennuksesta, joita tuettiin virallisesti, kun julkaisin Astra-katsauksen aiemmin tänä vuonna.

Astra Free Plugin -laajennukset

Neljä ehdotetusta ilmaisesta laajennuslaajennuksesta on suunniteltu erityisesti Astralle, ja kolme näistä, Tuo / vie räätälöintiasetukset, Astra-räätälöijän palautus ja räätälöintihaku parantavat teeman räätälöintiä.

Astra Bulk Edit -sovellusta voidaan käyttää monien viestien ja sivujen metatietojen muuttamiseen kerralla, ja mielestäni useimmat Astra-käyttäjät pitävät siitä hyödyllistä.

Vaikka ymmärrän, että Astra-ydinversion on oltava kevyt, koska nämä laajennukset lisäävät toimintoja verkkosivustosi takaosaan, uskon, että olisi parempi integroida ne suoraan teemaan sen sijaan, että vaadittaisiin lisälaajennusten aktivointia..

Loput viisi ilmaista laajennuslaajennusta eivät ole tarkoitettu erityisesti Astralle. Ne on suunnitellut Astra-kehittäjät Brainstorm Force, mutta laajennukset on lueteltu vain auttaakseen heitä mainostamaan tuotteitaan.

Astra Widgetit on ilmainen laajennus, joka lisää widgetit luetteloille, osoitteille ja sosiaalisen median profiileille. Nimestään huolimatta sitä voidaan käyttää missä tahansa WordPress-teemassa – samoin kuin mukautettuja fontteja, mukautettuja Typekit-fontteja, sivupalkinhallintaa ja Gutenbergin viimeisimpiä lisäosia.

Astra Bulk Edit

Kun OceanWP on aktivoitu verkkosivustollesi, näet viestin, jossa suositellaan Elementorin, Ocean Extra: n ja WPFormsin asentamista..

Huomaa, että Ocean Extra ei ole vain suositeltava laajennus – se vaaditaan. Jos Ocean Extra -sovellusta ei ole aktivoitu, et voi suorittaa ohjattua OceanWP-asennustoimintoa tai pääteeman ohjauspaneelia. Laajennus lisää myös metakentät, tuojan ja viejän sekä muut vaihtoehdot.

On vähän outoa, että he ovat asettaneet sen näin. Kaikki tämä toiminnallisuus tulisi integroida ydinteemassa.

OceanWP: n suositellut laajennukset

OceanWP: n virallisella laajennussivulla on lueteltu 21 laajennusta. Näistä kahdeksan on merkitty ilmaiseksi, mutta koska Ocean Demo Import -toiminnot ovat nyt OceanWP Extra -sovelluksessa ja koska tämä plugin vaaditaan, meillä on jäljellä kuusi ylimääräistä laajennuslaajennusta.

Stick Anything antaa sinun kiinnittää mitä tahansa sivulle, modaalikkunaa voidaan käyttää modaalikkunoiden lisäämiseen, ja Posts Slider -sovelluksella voidaan korostaa blogiviestisi liukusäätimessä..

Muita ilmaisia ​​laajennuslaajennuksia ovat sivupalkin hallintalaajennusten mukautettu sivupalkki ja sosiaalisen median jakamislaajennukset Tuotteen jakaminen ja sosiaalinen jakaminen.

Kuten Astra, uskon, että suurin osa näiden ilmaisten laajennuslaajennusten toiminnoista voitaisiin integroida pääteemassa ja ottaa ne käyttöön ja poistaa käytöstä pääteeman vaihtoehdoista.

Ocean Posts Slider

Ilmaisten laajennuslaajennusten suhteen Astra ja OceanWP eivät tule voittajaksi.

Molemmat teemat mainostavat laajennuksia, jotka lisäävät hyödyllisiä toimintoja, jotka pitäisi todennäköisesti integroida ydintemaan sen sijaan. Astra mainostaa myös kehitettyjä laajennuksia, joita ei ole suunniteltu nimenomaan teemaan.

Voittaja: TIE

Kuinka vertaillaan ilmaisia ​​versioita?

Kaikkien on asennettava Astra- ja OceanWP-ohjelmien ilmaiset versiot – mukaan lukien ne, jotka ostavat premium-laajennuksia. Siksi WordPress.org-sivustossa oleviin ilmaisiin versioihin viitataan joskus ydinversioina.

Monille WordPress-käyttäjille ydinversio on kaikki, mitä he käyttävät, koska heillä ei ole budjettia tai halua ostaa premium-laajennuspäivityksiä. Joten miten Astra- ja OceanWP-ilmaisversioita verrataan??

Kuten olemme jo nähneet, molemmilla WordPress-teemoilla on paljon samoja ominaisuuksia, kuten nopeasti latautuvat sivut, WooCommerce-tuki ja WordPress-teeman räätälöinnin tuki.

Molemmissa teemoissa on myös valikoima ilmaisia ​​valmiita malleja.

Uskon, että molemmille teemoille saatavilla olevien esisuunnitelmien laatu on erinomainen – vaikka Astra reunustaa sitä minulle.

Erilaisesta näkökulmasta katsottuna Astra on epäilemättä eteenpäin, koska se tarjoaa 35 ilmaista teemademoa verrattuna OceanWP: n 13 saatavana olevaan ilmaiseen teemademaan. OceanWP antaa sinulle kuitenkin paljon enemmän vaihtoehtoja WordPress-teeman mukauttamisohjelmassa.

OceanWP jää kuitenkin Astraan taakse muutamilla alueilla.

Esimerkiksi OceanWP: n asennusprosessin kehittäjien on tarkistettava. Tällä hetkellä näkyviin tulee viesti OceanWP: n aktivoinnin jälkeen, jossa todetaan, että Ocean Extra on suositeltava laajennus.

Tämä viittaa siihen, että laajennus on valinnainen, mutta jos käyttäjä ei asenna laajennusta, hän ei voi käydä ohjatun asennustoiminnon läpi, tuoda teemademoja tai päästä teemavaihtoehtojen paneeliin. Kaikki nämä ovat välttämättömiä teeman käyttämiselle.

Suurempi ongelma on tapa, jolla OceanWP-teemademoset asetetaan. Kuten olen todennut, OceanWP tarjoaa 13 ilmaista teemademoa, kun taas Astra tarjoaa 35 ilmaista mallia.

OceanWP: n ongelmana on, että kaikki sen ilmaiset teemat vaativat vähintään yhden premium-laajennuksen käytön oikein toimiakseen. Ilman niitä mallien keskeiset näkökohdat puuttuvat.

Vaadittavat laajennukset ilmaisiin OceanWP-teemoihin

OceanWP: n WordPress-teeman mukauttamisalueella käytettävissä olevien vaihtoehtojen määrä on vaikuttava, mutta teemademojärjestelmän toteutus on perustavanlaatuisesti puutteellinen. Jos haluat käyttää OceanWP-ilmaista mallia, sinun on joko ostettava sille vaadittavat premium-laajennukset tai tyytyväinen siihen, että käytät mallia puuttuvilla ominaisuuksilla.

Näiden kysymysten takia uskon, että Astra on parempi valinta ilmaisille käyttäjille.

Voittaja: ASTRA

Premium-laajennusmoduulit & laajennukset

Tähän asti olemme keskittyneet siihen, mitä on saatavana Astra- ja OceanWP-ydinversioissa. Nämä versiot ovat ladattavissa ilmaiseksi, joten useampi WordPress-käyttäjä käyttää niitä todennäköisemmin.

On kuitenkin tärkeätä muistaa, että sekä Astra että OceanWP ovat freemium-tuotteita, ja kehittäjät luottavat myymään premium-laajennuslaajennuksia liiketoiminnan jatkamiseksi.

Päivittämällä Astra Pron tai OceanWP: n ydinlaajennuspakettiin voit avata näiden teemoiden täyden potentiaalin pääsemällä kaikkiin premium-teemademoihin ja premium-laajennuslaajennuksiin.

Katsotaanpa tarkemmin Astralle ja OceanWP: lle saatavissa olevia premium-laajennuksia.

Astra Prosta on saatavana 18 moduulia. Niitä ei voi ostaa erikseen. Sen sijaan kaikki moduulit avataan, kun ostat lisenssin Astra Prolle.

Astra Pron ominaisuusluettelo

Astra Prossa saatavilla olevat moduulit ovat värejä & Tausta, typografia, välilyönnit, Blogi Pro, Mobiili ylätunniste, Otsikkoosat, Nav-valikko, Sticky Header, Sivun otsikot, Muokatut asettelut, Sivuston asettelut, Alatunniste-widgetit, Selaa ylös, WooCommerce, Helppo digitaalinen lataus, LearnDash, LifterLMS ja White Label.

Kuten näette, Astra Pro parantaa teemaa huomattavasti lisäämällä WordPress-teeman räätälöintiin paljon muita suunnitteluvaihtoehtoja ja mukautusasetuksia – asetukset, jotka jäävät pahasti huomiotta Astra-ilmaisversiossa..

Moduulit, kuten Blog Pro, mukautetut asettelut, sivuston asettelut ja sivun otsikot, avaavat paljon enemmän mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia verkkosivustoasetteluja..

Astra-version pro-versiossa on hyödyllisiä moduuleja myös virastoille ja web-suunnitteluyrityksille. Valkoisella merkinnällä voidaan merkitä Astra uudelleen omaksi luomukseesi, ja moduulit, kuten WooCommerce, Easy Digital Downloads, LearnDash ja LifterLMS, auttavat integroimaan Astraa kolmansien osapuolien laajennusten ja palveluiden kanssa..

Blogi Pro Astralle

OceanWP: lle on saatavana yhteensä 13 palkkiolaajennuslaajennusta. Ne voidaan ostaa erikseen tai paketina.

Ensiluokkaiset laajennukset ovat Koko näyttö, Evästeilmoitus, Ponnahdusikkunan sisäänkirjautuminen, Instagram, Valkoinen etiketti, Portfolio, Woo Popup, Sticky Footer, Ocean Koukut, Elementor-widgetit, sivupaneeli, Sticky Header ja Footer.

OceanWP Premium -laajennusluettelo

Useat OceanWP-premium-laajennukset auttavat sinua säätämään verkkosivustosi asettelua. Tähän kuuluvat Sticky alatunniste, alatunnisteen huomautus, sivupaneeli ja Sticky Header. Kuten Astra, myös valkoiselle merkinnölle on laajennus.

Siellä on myös portfolion laajennus, joka on erittäin muokattavissa. Voit lisätä luomia salkkuja lyhytkoodeilla ja muokata muotoilua WordPress-teeman räätälöinnissä.

Jotkut OceanWP premium -laajennukset ovat hyödyllisiä, mutta ne eivät ole liian spesifisiä itse teemalle. Esimerkiksi evästeilmoitus ja Instagram WordPress -laajennukset. Ne toimivat hyvin, mutta WordPress.org-sivustolla on monia vaihtoehtoja.

Yksi parhaimmista laajennuksista integroi kymmeniä muita Elementor-widgettejä, joiden avulla voit parantaa sisältösi ulkoasua. OceanWP toimii hyvin muiden vedä ja pudota -sivun rakentajien kanssa, mutta ei ole yllättävää, että mukana on Elementor-laajennus, koska kehittäjät suosittelevat Elementoria asennusprosessin aikana..

OceanWP Portfolio Shortcode

Jos vertaat Astralle ja OceanWP: lle saatavissa olevia premium-moduuleja ja laajennuksia samankaltaiselta pohjalta, uskon, että Astra Pro tarjoaa enemmän, koska laajennukset ovat tarkemmin Astra.

Joissakin tapauksissa on epäreilua sanoa, että Astra Pro on parempi, koska Astra Pron moduulit käsittelevät ilmaisen version mukauttamisvaihtoehtojen puuttumista. Jos OceanWP kuitenkin voittaa parhaiden ominaisuuksien ja asetusten taistelun, meidän on annettava Astra Prolle johto premium-laajennuslaajennuksiin.

Voittaja: ASTRA

Astran käytön kustannukset & OceanWP

Astraa ja OceanWP: tä voidaan käyttää molemmat ilmaiseksi, mutta jos valitset näiden teemojen ilmaiset versiot, et voi käyttää kaikkia teemademoja. Monet hyödyllisistä ominaisuuksista ja asetuksista, jotka löytyvät premium-moduuleista ja laajennuksista, puuttuvat myös.

Vaikka ymmärrän, miksi niin monet verkkosivustojen omistajat pitävät kiinni Astra- ja OceanWP-ohjelmien ilmaisista versioista, kehotan kaikkia ottamaan premium-versiot huomioon, koska ne molemmat ovat kohtuuhintaisia.

Astra Pro myy vain 59 dollaria. Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin Astra Pro -moduuleihin ja premium-tukeen ja päivityksiin rajoittamattomalle määrälle verkkosivustoja vuodessa.

Jos hyppäät heidän miniyritysten kimppuun hintaan 169 dollaria, saat pääsyn kaikkiin 70 aloitussivun teemademossa, heidän portfoliolaajennukseen ja valitsemasi vaihtoehdon joko Ultimate Addons for Beaver Builder tai Ultimate Addons for Elementor. Agenttipaketti on saatavana myös 249 dollarilla, joka antaa sinulle pääsyn Brainstorm Force -palvelun premium-laajennuksiin.

Kaikissa suunnitelmissa on 14 päivän palautustakuu.

Astro Pro hinnoittelu

Toisin kuin Astra, OceanWP: n kehittäjät antavat käyttäjille mahdollisuuden ostaa premium-laajennuksia erikseen. Kaikkien premium-OceanWP-laajennusten hinta on järkevästi 9,99 dollaria vuodessa, mutta en epäilemättä useimmat ihmiset valitsevat sen sijaan OceanWP-ydinlaajennuspaketin, koska se tarjoaa paremman vastineen rahalle.

Kaikissa pakettisuunnitelmissa on samat ominaisuudet: Saat 12 kuukauden tuen ja päivitykset, pääsyn kaikkiin premium-laajennuslaajennuksiin ja pääsyn heidän premium-teemademoihinsa..

Yhden lisenssin vähittäismäärä on vain 39 dollaria, kolmen verkkosivuston lisenssin hinta on 79 dollaria ja rajoittamattoman lisenssin vähittäismyynti hinta on 129 dollaria..

Kaikille suunnitelmille annetaan 14 päivän rahat takaisin -takuu.

OceanWP Core Extensions -paketin hinnoittelu

Astra ja OceanWP: n premium-suunnitelmat tarjoavat molemmat erittäin arvokkaita.

Kun ostat Astra Pro -lisenssin, saat tukea ja päivityksiä rajattomalle määrälle verkkosivustoja. Sinun on kuitenkin päivitettävä korkeampaan hintaan, jotta pääset käsiksi kaikkiin teemademoihin ja bonuslaajennuksiin Brainstorm Force: lta.

Sitä vastoin OceanWP-suunnitelman ostaminen antaa sinulle pääsyn kaikkiin premium-teemamalleihin ja laajennuslaajennuksiin – vaikka joudut kuluttamaan enemmän rahaa saadaksesi tukea ja päivityksiä muille verkkosivustoille.

39 dollarilla yhdellä lisenssillä OceanWP: llä on alhaisempi hintapiste, ja tämä suunnitelma avaa kaikki teemaominaisuudet. Toimistot ja web-suunnitteluyritykset voivat kuitenkin nojata kohti Astra Prota, koska käytölle ei ole rajoituksia.

Voittaja: TIE

Lopulliset ajatukset

Molemmilla teemoilla on monia hienoja ominaisuuksia, ja niissä on edullinen päivitysvaihtoehto.

Koska OceanWP: n ilmaiset teemademoset vaativat premium-laajennuslaajennuksia toimimaan oikein, uskon, että Astra on parempi ilmainen vaihtoehto. Lisää teemademoja tarjotaan myös sinulle. Nämä kritiikat eivät ole päteviä, jos päivität OceanWP-ydinlaajennuspakettiin, koska kaikki premium-laajennukset ja mallit ovat auki.

Samoin ilmainen OceanWP-versio antaa sinulle paljon enemmän mukautusvaihtoehtoja kuin Astra, joten jos teeman mukauttaminen on sinulle tärkeä, OceanWP voi olla paras valinta sinulle. Nämä kritiikat eivät taas ole yhtä merkityksellisiä, jos aiot päivittää Astra Proon, koska se lisää satoja lisäsuunnittelu- ja asetteluvaihtoehtoja.

Totuus on, että useimmille WordPress-käyttäjille on vaikea erottaa Astra ja OceanWP.

Suositukseni on asentaa ja testata molemmat teemat perusteellisesti nähdäksesi ensin, mitä nämä teemat tarjoavat.

Muista tutustua Astra- ja OceanWP-ohjelmien täydelliseen katsaukseen saadaksesi tarkempi analyysi näistä WordPress-teemoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me