Pressable Review – Az egyik legjobban kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás?

WordPress foglalkozik


A Pressable a kezelt WordPress tárhely egyik eredeti szolgáltatója, tehát ha új otthont keres a meglévő webhelyéhez, vagy ha új WordPress webhelyet szeretne elindítani egy kiváló minőségű házigazdával, akkor olvassa el.

Annak eldöntése érdekében, hogy a Pressable megfelelő-e az Ön számára, kiemelem azok legjobb tulajdonságait, rámutatva néhány gyengeségükre, és megosztjuk a teljesítménytesztek sorozatának eredményeit is – ideértve a Pingdom és a Load Impact teszteket (lásd alább További részletek).

Nagyon sok lehetőség mellett nehéz választani a gazdagépet, de a vélemény átolvasásának befejezéséig tudnia kell, hogy a Pressable a megfelelő vállalat, amelyben megbízhat az Ön webhelyén..

Merüljünk bele …

A Pressable Web Hosting szolgáltatásról

A Pressable-t 2010-ben alapították, így a kezelt WordPress tárhelyén, a Pagely és a WP Engine mellett a legjobban ismert szereplőkké váltak..

Nyomható hosting honlap

Néhány évig a WordPress webhelyek sikeres tárolása után az Automattic, a Matt Mullenweg által alapított társaság, a WordPress szoftver társalapítója, megvásárolta őket. Az Automattic más WordPress-hez kapcsolódó projekteket is létrehozott (és birtokol), beleértve a WordPress.com és a WooCommerce. Tehát, ha egy jól megalapozott hosting társaságot keres, amely szorosan kapcsolódik a WordPress projekthez, akkor mindenképp jelölje be ezeket a négyzeteket.

Az üzleti életben töltött sok éves tapasztalataik mellett a Pressable csak a WordPress webhelyeket üzemelteti, tehát ha feliratkozik valamelyik tervükre, akkor egy olyan társasággal fog együttműködni, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a WordPress felhasználók támogatása és igényeik kielégítése terén..

WordPress-optimalizált menedzselt tárhely

A szolgáltatás részeként webhelyét egy olyan infrastruktúrán fogják üzemeltetni, amelyet a WordPress szoftver számára optimalizáltak, hogy remélhetőleg gyors betöltési időket érjen el, és webhelyének képessé tegye arra, hogy több látogatóval egyszerre kezelje költséges leállást..

A teszteredmények, amelyeket később megvizsgálunk, rámutatnak, hogy ez a helyzet, vagy sem, de anélkül, hogy még mindig túl sokat adnánk el, ha a sebesség és az ellenálló képesség prioritást élvez, akkor a Pressable-nak feltétlenül kell lennie a kiválasztott listán..

Mi teszi különlegessé nyomást?

Mivel sok más WordPress-központú webhely áll rendelkezésre, miért érdemes úgy gondolni a Pressable-ra?

A Pressable valójában ezt a pontot a webhelyükön címezi, kijelentve, hogy a kezelt WordPress gazdagépek ugyanazt az alapvető szolgáltatást kínálják, de arra törekszenek, hogy megkülönböztessék magukat a versenytől, kivételes szolgáltatás nyújtásával.

Megvizsgáljuk, hogy ez igaz-e, de ahhoz, hogy gyors betekintést nyújtsunk bennük, rendelkeznek néhány funkcióval, amelyek elősegíthetik webhelyének felállítását és működését, például ingyenes migrációt és az ügyfélszolgálat konkrét megközelítését..

Mielőtt megismernénk a teljesítménytesztjeinket, és átnéznénk a Pressable legjobb tulajdonságait – és néhány hátrányukat -, itt egy rövid áttekintés a hostolási tervről.

Hosting tervek

A Pressable nagy választékot kínál a tárhely-tervek közül, amelyek sokféle webhelytulajdonos számára alkalmasak.

Nyomható menedzselt tárhely árazási tervek

A Pressable kilenc árazási terv közül választhat, plusz egy egyedi opció is.

Érdekes módon, sok más kezelt WordPress-gazdagéptől eltérően, minden tervük korlátlan SD tárolást tartalmaz:

 • Személyes: 25 USD havonta egy WordPress telepítésért és akár 60 000 oldalmegtekintésért.
 • Kezdő: 45 dollár havonta akár tíz WordPress telepítéshez és akár 200 000 oldalmegtekintéshez.
 • Pro: havonta 90 dollár akár 20 WordPress telepítéshez és akár 400 000 oldalmegtekintéshez.
 • Ügynökség: Havonta 135 dollár akár 30 WordPress telepítéshez és akár 600 000 oldalmegtekintéshez.
 • Ügynökség 2: 180 dollár havonta akár 40 WordPress telepítéshez és akár 800 000 oldalmegtekintéshez.
 • Ügynökség 3: 225 USD havonta akár 50 WordPress telepítés és akár egymillió oldalmegtekintés esetén.

Vannak olyan VIP tervek is, amelyek havonta 750 dollárra kezdődnek, és amelyek akár 150 WordPress telepítést és 10 millió oldalmegtekintést támogathatnak – és létrehozhatnak egyedi terveket is, ha ezek a juttatások nem elég nagylelkűek.

Minden tervbe beletartozik az Automattic Jetpack prémium csomagjának előfizetése, évente 99 dollár értékben, külön költség nélkül. Pontosan meg fogjuk fedni, hogy ez mit jelent, de röviden összefoglalva: határozottan olyan eszközkészlet, amelyhez érdemes hozzáférni.

Túlzott díjak

Mivel minden tervnek van egy oldalmegtekintési korlátja, érdekes lehet, mi történik, ha túllépjük ezt a támogatást. Nos, a jó hír az, hogy a Pressable automatikusan nem számít fel díjat a forgalmi korlátozás túllépéséért – legalább az egyik ügyfélszolgálati ügynök szerint.

Szükség szerint további oldalmegtekintéseket kínálnak. Ez azt sugallja, hogy díjat számíthat fel a korlát túllépéséért, de ez azt is jelenti, hogy a fizetés azért jár, hogy elfoglaltság alatt növeli a juttatását – mondjuk, ha szezonális forgalom növekedésére számít -, ahelyett, hogy egy drágább tervhez lépne fel.

Hosting tervek összefoglalása

Amint a fenti tárhely-tervek részletei megmutatják, a Pressable ugyanolyan nagy hangsúlyt fektet az egy vagy két WordPress-webhelyet használók segítségére, mint azok, akik nagy webhelyportfólióval rendelkeznek. Tehát, függetlenül a költségvetésétől vagy az igényeitől, valószínűleg létezik egy Pressable terv, amely jó egyezést jelent.

Ha azonban a havi 25 dollár túl sok, az alacsonyabb specifikációjú, olcsóbb megosztott tárhely szolgáltató lehet megfelelőbb lehetőség.

Mivel az összes Pressable csomag korlátlan tárolással rendelkezik, a fő szempont, amelyet figyelembe kell venni az egyik kezelt WordPress tárhely-terv kiválasztásakor, a webhelyeinek száma, amelyeket a fiókjában üzemeltetni szeretne, és az elérhető oldalmegtekintések száma.

Key Pressable WordPress Hosting Features

A korlátlan tárolás mellett természetesen vannak más funkciók is, amelyekhez a nyomtatható ügyfelek hozzáférhetnek. Itt egy rövid áttekintés ezekről a funkciókról és azok működéséről.

Személyre szabott fedélzeti

Minden terv tartalmazza a WordPress webhelyek ingyenes áttelepítését, így ha egy vagy több webhelyet már máshol tárol, akkor a regisztrációt követően áthelyezheti azokat a Pressable oldalra. Megvan a saját WordPress-migrációs beépülő modul is, amely megkönnyíti a webhely manuális áthelyezését a szerverükre.

Amikor feliratkozik a Pressable szolgáltatásra, a magas színvonalú ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségük részeként egy alkalmazottat jelölnek ki, aki segít fiókjának felállításában, új webhely elindításában vagy az áttérés kezelésében.

Az ügyfelek hozzáférhetnek a WP101 prémium video tutoriumjaihoz is, amelyek ismertetik a WordPress használatát. Ezekről az oktatóanyagokról a WP101 áttekintésünkben olvashat bővebben, de ha hozzáférést szeretne kapni a WordPress használatának minden szempontjára kiterjedő, kiváló minőségű, elbeszélő video oktatóhoz, akkor értékelni fogja ezt a pluszt.

Mivel a Pressable a kiváló ügyfélszolgálat biztosítására összpontosít, ez az egyik módja annak, hogy megkülönböztessék magukat a versenytől. Tehát, ha még nem ismeri a WordPress alkalmazást, vagy általában webhelyeket nem hoz létre, ez vonzó szempont lehet.

WordPress webhelykezelés

A megnövekedett teljesítmény és a gyorsabb betöltési idő mellett az egyik fő ok a kezelt WordPress tárhely választására olcsóbb alternatívákhoz képest az, hogy a webhely gondozásában részt vevő számos feladat elvégzése az Ön számára.

A Pressable segítségével ez azt jelenti, hogy az Ön webhelyének WordPress szoftvere az Ön nevében frissül, amikor rendelkezésre áll egy stabil kiadás. Minden nap biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyről (további információ arról, hogyan működik ez később).

Néhány más feladatot a Pressable lát el, például a proaktív helyszíni karbantartást és a teljesítmény elemzését, de ez csak akkor történik, ha a vállalati tervük egyikét választja. Mivel ezek a tervek havonta 750 dollárral kezdődnek, és száz vagy annál több WordPress telepítést támogatnak, egyes olvasók igényeihez képest túlterheltek lehetnek.

Jetpack plugin menedzsment

A WordPress.org könyvtár beépülő moduljai beállíthatók úgy, hogy automatikusan frissüljenek a Jetpack integrációval.

Bár a pluginek és a témafrissítések a legtöbb terv felelőssége, a Jetpack Premium előfizetésnek köszönhetően, amely minden Pressable ügyfél számára elérhető, engedélyezheti a telepített pluginok automatikus frissítését, amely a WordPress.org könyvtárban elérhető..

Automatikus WordPress webhelyről készült biztonsági mentések

A Pressable automatikusan biztonsági másolatot készít a webhelyről a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás részeként, de javasoljuk, hogy engedélyezze a Jetpack biztonsági mentési eszközt is, amelyhez minden ügyfél hozzáférhet..

Miután engedélyezte a Jetpack Premium biztonsági mentési funkciót, webhelyét minden nap automatikusan biztonsági másolat készíti. A Jetpack Premium biztonsági mentési szolgáltatás azonban, a napi nyomtatható biztonsági mentési szolgáltatással ellentétben lehetővé teszi ezeknek a biztonsági mentéseknek a visszaállítását egy webalapú irányítópulton keresztül. A Jetpack biztonsági másolatot is letöltheti – ez a szokásos Pressable rendszerrel nem történik meg.

Jetpack biztonsági mentési rendszer

Az összes Pressable csomag magában foglalja a napi automatikus biztonsági mentést a Jetpack Premium csomagon keresztül.

A Pressable biztonsági másolatokkal fel kell kérnie a támogatást nyújtó személyzetre, hogy állítson vissza egy biztonsági másolatot az Ön számára, ami nem biztos, hogy kényelmes, ha gyorsan el kell készítenie (valószínűleg azután, hogy elrontott valamit a webhelyén)..

A Pressable másik biztonsági mentési lehetősége az, hogy feliratkozik a fizetett Amazon S3 vagy a Rackspace Cloud Files online tárolási megoldásokra, és csatlakoztatja azokat a Pressable számlához. A két fiók közötti kapcsolat létrehozása nem egyszerű, de csak egyszer kell megtennie, és ezt követően a webhely fájljainak és az adatbázisának biztonsági másolata automatikusan átkerül az online tárfiókba..

Amazon S3 biztonsági mentések

A Pressable webhelyről biztonsági másolatot küldhet egy Amazon S3 (a képen) vagy a Rackspace Cloud Files fiókra.

A biztonsági másolatoknak a Pressable szolgáltatásból történő átvitelének előnye, hogy a fájlokat biztonságos helyen tárolják, és mindaddig megőrzik, amíg szüksége van rájuk, összehasonlítva a Pressable és Jetpack Premium biztonsági mentési megoldásokkal megőrzött 30 napig (bár töltse le a Jetpack biztonsági másolatot a biztonságos megőrzés érdekében).

Érdemes megemlíteni, hogy ha vissza szeretne állítani egy biztonsági másolatot, amelyet az Amazon S3-ra vagy a Rackspace-hez küldtek, akkor ezt manuálisan meg kell tennie az FTP és a phpMyAdmin segítségével..

Másik lehetőség a harmadik fél által készített WordPress biztonsági mentés-bővítmény használata, bár ha a Pressable észleli, hogy a biztonsági mentési bővítmény választása teljesítmény- vagy erőforrás-problémákat okoz, akkor letiltják és eltávolítják.

Összességében a Pressable biztonsági mentési rendszer működik. Néhány más gazdagép azonban jobb biztonsági mentési megoldásokat is kínál, például a WordPress.com üzleti tervet, amely magában foglalja a felsőbb VaultPress biztonsági mentési eszköz elérését.

Fiók- és webhelykezelés

Annak elkötelezettségével összhangban, hogy segítsék ügyfeleiket a siker elérésében, a Pressable fiókterülete nagyon egyszerűen használható. A kezdők számára az új WordPress webhely létrehozása a fiókján nagyon egyszerű: egyszerűen írjon be egy új webhely nevét, és néhány másodperc alatt készen áll.

Nyomható műszerfal

A Pressable műszerfal tervezése tiszta és könnyen navigálható.

Ha készen áll, konfigurálhatja a webhely egyes beállításait a Pressable irányítópulton keresztül, vagy a gyors link segítségével egyenesen a WordPress adminisztrációs területére ugrhat. Ha meglévő WordPress-webhelyet szeretne áttelepíteni a Pressable-ra, akkor a képernyőt szintén elindíthatja.

Nem kínálnak domain-regisztrációs szolgáltatást, ezért Önnek meg kell határoznia a domain biztonságát a webhelyén. Ez azonban nagyon egyszerű. Amíg készen áll arra, hogy a domainjét az új webhelyre irányítsa, azt egy Pressable aldomainben tárolják, és addig tartják privát fejlesztési módban, amíg el nem érkezik az ideje.

Webhelybeállítások

A Pressable műszerfal fedél webhelybeállításai lehetővé teszik a Jetpack Premium előfizetést, a gyorsítótár ürítését, az ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítvány és további néhány lehetőség bekapcsolását. Konfigurálhatja az Amazon S3 vagy a Rackspace kapcsolatot, amely lehetővé teszi a webhely biztonsági másolatának tárolását a felhőalapú fiókban.

Nyomtatható fiókbeállítások

A Pressable műszerfal és annak beállításai nem feltétlenül zavarják.

A WordPress Irányítópult

A nyomógombok nem módosítják az alapértelmezett WordPress élményt, csak az Akismet, a Classic Editor és a Jetpack beépülő modulokkal telepítve. Egyes gazdagépektől eltérően, amint azt a legutóbbi SiteGround áttekintésünk is demonstrálja, az alapértelmezett WordPress telepítési folyamat nem módosul, például egy webhely-beállító varázsló hozzáadása vagy a harmadik fél által készített kiegészítő témák és beépülő modulok csomagolása.

Nyomható WordPress telepítési irányítópult

A WordPress telepítésével, amely nagyon közel áll az alapértelmezett tapasztalathoz a Jetpack telepítésével, nyomva tartva egyszerűvé teheti a dolgokat.

Mivel valószínű, hogy a Jetpack használatával kihasználja annak a prémium tervnek a lehetőségeit, amelyhez Pressable ügyfélként fér hozzá, a WordPress webhelyet a WordPress.com irányítópulton keresztül is kezelheti..

Példa a WordPress.com műszerfalra

A Jetpack beépülő modul lehetőséget ad webhelyének a WordPress.com irányítópulton keresztüli kezelésére.

Egyes olvasók inkább a WordPress.com irányítópultján keresztül kezelik webhelyüket – különösen akkor, ha a hostolt WordPress.com szolgáltatásból a webhelyet a Pressable segítségével tárolják.

Átmeneti webhely létrehozása

A Pressable segítségével egyszerűen elkészítheti webhelyének klónozását olyan teszt- vagy fejlesztési környezet létrehozására, ahol biztonságosan kipróbálhatja az új plugineket, témákat és egyéb változtatásokat webhelyén..

Webhely klónjának létrehozása

A webhely klónjának létrehozása egyszerű.

Meglepő módon azonban nincs olyan funkció, amellyel a klónozott helyet visszatekerhetnék az élő webhelyre, ahonnan létrehozták, vagy pedig bárhol máshova is tolhatják..

Nyomható szolgáltatások oldal

A Jellemzők oldalon megemlítjük az átmeneti webhelyeket, de lehet, hogy nem működik a várt módon.

Bár a Jellemzők oldalon megemlítik a megállóhelyek létrehozását, közelebbről megvizsgálva ez egy olyan kezdeti fejlesztési webhely létrehozásának folyamatára utal, amelyen már magántulajdonban is dolgozhat, amíg készen áll az elindításra. Nincs lehetőség a webhely tartalmának gyors átvitelére a különböző környezetek között, mint néhány más gazdagépnél, például a Kinsta és a SiteGround. Ennek egyik módja az élő webhely törlése, a teszthely átnevezése vagy klónjának létrehozása, de ez nem a leginkább felhasználóbarát munkafolyamat.

Weboldal fájlokhoz és adatbázisokhoz való hozzáférés

Mint sok webtárhely esetében, ha hozzáférni kell a WordPress webhelyének adatbázisához, van egy gyorshivatkozás, amely elérhetővé teszi a phpMyAdmin webhelyen..

Nyomható phpMyAdmin adatbázis-hozzáférés

A nyomható gomb hozzáférést biztosít a WordPress webhely adatbázisához a phpMyAdmin segítségével.

Sajnos nincs böngésző alapú online fájlkezelő, de a kiszolgálóterülethez SFTP és a választott fájlátviteli szoftver kliens segítségével férhet hozzá..

Információ arról, hogy minden működik, megtalálható a hasznos Pressable online tudásbázisban.

Összességében az irányítópult felhasználói felületének stílusa nem fog nyerni, de a rendetlenség hiánya elég egyszerűnek találja meg azt, amit keres. Ha inkább egy vizuálisan vonzó felhasználói felülettel rendelkező webhelyet szeretne, akkor a lendkerék irányítópultját nehéz megverni.

Négy adatközpont és CDN

A Pressable új „PressableEdge” infrastruktúrája négy adatközpontot és CDN-t használ. A CDN hozzáférés minden tervhez tartozik a saját, saját házon belüli CDN útján! Ennek köszönhetően a webhely tartalmát az egész világon tárolják, hogy gyorsabban töltsék be a globális közönséget.

WordPress webhely és fiókok támogatása

Mint már említettem, a Pressable egyik módja annak, hogy megkülönböztesse magát a versenytől, az a kötelezettségvállalásuk, hogy támogatják felhasználóikat és kiváló ügyfélszolgálatot biztosítanak..

Tehát ezt szem előtt tartva, kissé kiábrándító, ha azt látjuk, hogy a havi 25 dolláros alapszintű személyes terv nem tartalmaz hozzáférést a 24/7 élő chat-csatornához. Ehelyett a belépési szintű tervben szereplő ügyfelek a hét minden napján működő e-mail jegycsatornán keresztül kapcsolatba léphetnek a támogatási személyzettel. A telefonos támogatás azoknak van fenntartva, akik a havonta 750 dolláros VIP 1-es vagy annál magasabb előfizetési csomagban részesülnek.

Nyomható támogatási lehetőségek

A versenytől eltérően az élő csevegésen keresztüli támogatás nem érhető el a belépési szintű tervben.

Összehasonlításképpen: a belépő szintű lendkerék, a Kinsta és a WP Engine által kezelt hostolási tervek tartalmazzák a 24/7 élő chat támogatást. Tehát, ha inkább valós időben csevegnek az ügyfélszolgálat munkatársaival, érdemes fontolóra vennie az egyik ilyen házigazdát, vagy inkább egy magasabb szintű tervre, például a havonta 45 dolláros kezdőtervre törekednie..

A jó hír az, hogy ha hozzáfér az élő csevegő csatornához, akkor nagyon gyorsan csatlakoznia kell az ügyfélszolgálat munkatársaihoz – legalábbis ezen áttekintés kutatásával kapcsolatos tapasztalataink alapján. A csapat nagyon hasznos volt a kérdések megválaszolásában és a kérdések megoldásában.

A Jetpack Premium hozzáférésnek köszönhetően a támogatási lehetőségek mellett a WordPress.com szakértői személyzettel való kapcsolatfelvétel az elsőbbségi e-mail csatornán keresztül is a webhelyével kapcsolatos segítségnyújtás módja..

Jetpack prémium előfizetés

Mint korábban említettem, ennek a gazdagépnek a tervei tartalmazzák a Jetpack Premium csomag előfizetését. Ez nem csak hozzáférést biztosít valóban hasznos funkciókhoz, de ha magának a Jetpack Professional-ra iratkozzon fel, évente 99 dollárba kerülne..

Jetpack előfizetési tervek

Minden Pressable csomag tartalmazza a 99 dolláros Jetpack Premium előfizetés előfizetését.

Noha a prémium csomag nem tartalmazza a Jetpack összes szolgáltatásának hozzáférését – ehhez Professional előfizetésre lenne szükséged -, ez néhány hasznos eszközt és extrát tartalmaz, beleértve:

 • napi automatizált webhelyről készült biztonsági mentések, amelyeket 30 napig tárolnak
 • brutális erő támadás elleni védelem
 • állásidő figyelése
 • automatikus malware szkennelés
 • automatikus biztonsági javítások
 • korlátlan kép- és videótárhely
 • a WordPress.com szakértőinek prioritást élvező e-mail támogatása
 • plusz még.

Összességében a Jetpack Premium előfizetés nagyszerű kiegészítést jelent szinte minden WordPress webhelyhez, segítve webhelye biztonságát és zökkenőmentes működését. További információkért teljes áttekintést kaphat az eszközkészletről a Jetpack plugin átfogó áttekintésében.

A Pressable azonban nem az egyetlen kezelt WordPress-gazda, amely a Jetpack-előfizetést belefoglalja a tervbe. A havonta 25 dolláros WordPress.com üzleti terv magában foglalja a sokkal gazdagabb Jetpack Professional tervet, mint a DreamHost 24,95 dolláros havi DreamPress Plus terve. A Professional terv fő előnyei az alacsonyabb árú Premium csomaghoz képest több mint 200 prémium WordPress téma kiválasztása és a VaultPress használata, amely vitathatatlanul a WordPress legjobb biztonsági mentési rendszere..

Alsó oldalán nyomja meg

Sok jó oka van annak, hogy feliratkozzanak erre a házigazdára. A korlátlan tárolási támogatástól a 99 dolláros Jetpack Premium előfizetésig, nem is beszélve a lenyűgöző töltési időkről, ahová eljutunk, a Pressable minden bizonnyal versenyképes menedzsment WordPress tárhelymegoldás.

A szolgáltatásnak néhány hátránya van, amelyek szünetet adhatnak az Ön igényeitől és preferenciáitól függően. Tehát, mielőtt megismernénk a teljesítmény-tesztelés eredményeit, íme néhány lehetséges hátrány.

Nincs hozzáférés a prémium WordPress témákhoz

Noha számtalan elegáns, ingyenes WordPress-téma közül lehet választani, a prémium témák gyakran jobb kivitelben, több sablonban és hosszabb szolgáltatáslistában vannak..

További ügyfelek felkeltése érdekében egyes házigazdák most már terveik részeként hozzáférést biztosítanak a prémium WordPress témákhoz. Ide tartoznak a WP Engine és a kiváló minőségű StudioPress témák, amelyeket a tervek tartalmaznak, valamint a WordPress.com prémium témái, amelyeket a DreamPress Plus és a WordPress.com Business tervek tartalmaznak.

Korlátozott házon belüli biztonsági mentési rendszer

Igaz, hogy a Pressable minden nap automatikusan biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyről. Mint azonban már említettem, ha biztonsági másolatot szeretne visszaállítani, akkor vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérje meg, hogy tegye meg érted..

Ha siet a biztonsági másolat helyreállításával kapcsolatban, akkor valószínűleg azután, hogy valami nem sikerült a webhelyén, ez – és az alapszintű tervben az élő chat-csatornához való hozzáférés hiánya – lelassíthatja Önt..

Számos más prémium menedzsment gazdagép, például a Kinsta és a WP Engine, a webhelyről készített biztonsági mentéseket az ügyfélszámla irányítópultján teszi elérhetővé és kezelhetővé..

Nyomható és a Jetpack biztonsági mentési helyreállítási folyamata

Könnyedén visszatekerheti webhelyét a Jetpack biztonsági mentési rendszer által létrehozott napi visszaállítási pontra.

Szerencsére a Pressable csomagokkal együtt kapott Jetpack Premium csomagnak saját napi biztonsági mentési rendszere van, amely elősegíti a probléma kiküszöbölését, csakúgy, mint a saját választott WordPress biztonsági mentési plugin telepítésének képessége..

Nincs Jetpack Professional előfizetés

Noha a Jetpack Premium előfizetést nagyra értékelik, jobb lenne előfizetni a drágább és szolgáltatásgazdag Jetpack Professional tervre. A webhelytulajdonosok többsége értékeli azokat a biztonsági mentéseket, amelyeket valós időben hoz létre, amikor a webhelyen változtatnak, és határozatlan időre őrzik meg 30 nap helyett, valamint az általa biztosított 200 plusz prémium WordPress témákhoz való hozzáférést..

A Jetpack Premium előfizetés a Pressable jó tulajdonsága.

Az élő csevegés támogatásának hiánya a belépési szintű tervben

Ha a házigazda támogatási személyzetével való kapcsolatfelvétel kedvelt módja élő csevegés útján történik, akkor a belépési szintű terv valószínűleg nem az Ön számára. A havonta 45 dolláros kezdőterv, amely támogatja a tíz WordPress telepítést és havonta 200 000 oldalmegtekintést – és a felette lévő tervek – tartalmaz 24 órás élő csevegési támogatást, de azoknak, akik a havi 25 dolláros havi belépő szintű személyes tervet használják, az egyetlen opció az e-mail jegy támogatási csatornán keresztül érhető el.

A Pressable negatív vonatkozásai minden bizonnyal nem válnak ügyfeleknek, de feltétlenül érdemes kiemelni, hogy megalapozott döntést hozhassanak arról, hogy feliratkozol-e a házigazdára vagy sem..

Ha nincs ilyen módon, itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a Pressable által biztosított teljesítményszintet.

Hosting teljesítményteszt eredményei

Amint láttuk, tervük néhány hasznos funkciót tartalmaz, amelyek segítenek a WordPress webhely létrehozásában és kezelésében. A webhely-áttekintés azonban nem lenne teljes, ha nem vizsgálnánk meg a webhelyén elvárható teljesítményt.

Ahhoz, hogy megtudja, hogyan teljesítettek ezen a területen, a Pingdom és a Load Impact szolgáltatásokat használtuk a WordPress teszt webhelyeink sebességének és ellenálló képességének mérésére..

Az első tesztkészletben a Pingdom-ot használták webhelyeink sebességének monitorozására az átlagos betöltési idő megállapításához. Ezután a Load Impact segítségével megvizsgálták, hogy az egyik teszthely hogyan kezelte több látogatót, ugyanakkor elérve azt, és hogy ez milyen hatással volt a webhely válaszidejére..

A Pingdom a webhelyek elérhetőségét is figyelemmel kísérte, hogy képet kapjon arról, hogy a Pressable milyen szintű elérhetőséget tud elérni.

Ha szeretné tudni, hogy webhelye hogyan fog teljesíteni, ha ezt a gazdagépet választja, akkor az áttekintésünk ebben a szakaszában jó ötlet található.

Idő teszt eredményeinek betöltése

Megállapítottuk, hogy a Pressable által üzemeltetett webhelyek milyen gyorsan töltődhetnek be, két WordPress webhelyet készítettünk, majd egyikükre könnyű témát, a másikra nehézsúlyú témát telepítettünk..

Ezután a Pingdom 30 percenként rögzítette a két hely betöltési idejét. Hét napos tesztelés után átlagosan betöltöttük az egyes webhelyeket. Itt vannak az eredmények …

Könnyű téma webhelysebesség-eredmények

Használtuk a könnyű Twenty Tizenkilenc témát – amelyet az alapértelmezés szerint jelenleg engedélyezett az új WordPress webhelyeken -, így bárki, aki alap Blog vagy egyszerű webhelyet tervez létrehozni, jó ötlettel kaphat egy weboldalt, hogy milyen gyorsan töltsék fel webhelyüket, ha a Pressable-t választják házigazda.

Huszonkilenc témapélda

A Twenty Nineteen egy ingyenes és alapvető WordPress téma, amely ideális a blogokhoz és az egyszerű webhelyekhez.

A teszthely felállítása után létrehoztunk egy egyszerű oldalt, amely szöveget és képet tartalmaz. Az oldal sebességének hét perces felvétele után 30 perces időközönként az átlagos betöltési idő 538 milliszekundum volt.

Pingdom oldalsebesség eredménye huszonkilenc téma

A webhely átlagos töltési ideje a könnyű témát használva 538 milliszekundum volt.

Hogy képet kapjunk arról, hogy a Pressable mennyiben hasonlít más webgazdagépekhez ugyanazon árkategóriában, korábbi áttekintéseink azt mutatták, hogy egy hasonló webhely, amely a DreamHress által kezelt, a DreamHost által menedzselt hostolási tervre 581 milliszekundumban töltődött be, míg a WordPress.com webhely eredményei Az üzleti tárhely áttekintése kissé lassabb volt, 603 milliszekundumon.

Nehézsúlyú téma betöltése eredményei

Az Avada az egyik legkeresettebb WordPress-téma. Ha telepítjük ezt a nehézsúlyú témát a másik teszthelyre és importálunk egy Avada demót, akkor képesnek kell lennünk arra, hogy bárki, aki elindít egy funkciókban gazdag weboldalt, jó jelzést adjon arról, hogy milyen töltési idő várható el, ha a Pressable-val a webhelyet üzemeltetik..

Az Avada Agency Demo honlapja

Az Avada az egyik leggazdagabb és legnépszerűbb WordPress téma, amely manapság eladó.

Miután az Avada telepítésre került, és az Ügynökség bevezetett és beállított, a Pingdom 30 percenként rögzítette a honlap sebességét. Hét napos megfigyelés után az átlagos betöltési idő 957 milliszekundum volt.

Pingdom oldalsebesség eredmények Avada téma

Az Avada témát és az Ügynökség bemutatóját használó teszthely honlapjának átlagos betöltési ideje 957 milliszekundum volt..

Összehasonlítva néhány más, a WordPress által kezelt kezelt webhelyszolgáltató által betöltött idővel, amelyet teszteltünk, a Pressable nagyon jól teljesített, amikor egy nagy webhelyet tárolt az Avada témával..

Például, a Kinsta áttekintésünkből származó Avada-t használó teszt átlagos töltési ideje 1,25 másodperc volt, míg a WP Engine felülvizsgálatunkban szereplő ugyanazon webhely betöltési ideje 1,43 másodperc volt. Az Avada teszthelyszín a DreamPress áttekintésünkből még lassabb volt, átlagos betöltési ideje 1,89 másodperc volt, bár a WordPress.com üzleti terv jó munkát végzett egy webhelynek az Avada felhasználásával történő tárolására a legutóbbi áttekintésünkben, amely a Pressablehoz legközelebb esett egy átlagos sebessége 1,06 másodperc, összehasonlítva a Pressable által üzemeltetett hely 957 milliszekundumával.

Noha az Ügynökség bemutatójának honlapja nagyszerűen néz ki, nem lesz alkalmas minden projekthez. Tehát, szem előtt tartva, az Avada tesztoldalán lévő blogbejegyzést figyeltük, hogy képet kapjunk arról, milyen gyorsan tud betölteni webhelyét, ha ezt a témát egy demó behozatala nélkül használná. Hét napos tesztelés után a kisebb fájlméretű blogbejegyzés átlagos betöltési ideje 1,39 másodperc volt, meglepően lassabb, mint a nagyobb weboldal sebessége..

Pingdom oldalsebesség-eredmények Blogbejegyzés

A weboldalon az Avada témát és az Ügynökség bemutatóját tartalmazó blogbejegyzés átlagos töltési ideje 1,39 másodperc volt.

Betöltési idő összefoglaló

A várakozásoknak megfelelően a könnyű témát használó webhely betöltési ideje gyorsabb volt, mint a nehézsúlyú témát használó webhelynél. Az Avada témát használó webhely betöltési ideje azonban még mindig tiszteletre méltó, különösen a 4.53 megabájt nagy méretű honlap.

Nyomható áttekintő oldal sebesség-összefoglaló

A Pressable által üzemeltetett oldalak átlagos töltési ideje, amelyet a Pingdom rögzített.

Mint a webhely sebességével kapcsolatos eredmények azt mutatták, hogy egy könnyű témát, például a Twenty Tizenkilenc, vagy egy olyan nehézsúlyú opciót, mint például az Avada, a Pressable nagyon alkalmas webgazda.

Töltse be a hatásvizsgálat eredményeit

A teszt webhelyeink töltési idejének a Pingdom-nal való nyomon követése mellett azt is meg kívántuk tudni, hogy a Pressable mennyire képes fogadni olyan webhelyeket, amelyek nagy számú látogatót fogadtak.

Ennek kiderítéséhez a Load Impact szolgáltatást használtuk arra, hogy több felhasználót szimuláljunk, akik egyszerre férnek hozzá az egyik teszthelyhez. Teljesítménytesztünkben az Avada témát használó virtuális felhasználók száma a weboldal honlapjára egy-egyről 200-ra nőtt egy ötperces időszak alatt. Ebben az időszakban a hely reagálási idejét rendszeres időközönként rögzítettük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a hely stabil marad-e.

Az alábbi grafikon a terhelési teszt eredményeit mutatja, a kék vonal a webhelyre egyszerre belépő virtuális felhasználók (JE) számát jelzi, míg a zöld vonal a vizsgált oldal válaszidejét mutatja..

Terhelési ütésteljesítmény-teszt

Mivel a webhelyhez hozzáférő virtuális felhasználók száma egyről 200-ra nőtt, a válaszidő stabil maradt.

Amint az a fenti eredményekből látható, a teszt URL válaszidejét nem befolyásolta, mivel a webhelyhez hozzáférő virtuális felhasználók száma öt perc alatt egyről 200-ra nőtt. Ha többet szeretne tudni erről a tesztről, akkor az eredményeket a Load Impact webhelyen láthatja meg.

Ezen eredmények alapján, ha olyan webhelyet keres, amely képes kezelni a forgalom tüskéit, vagy több látogató, rendszeresen elérve a webhelyét, akkor a Pressable több mint képes.

Mivel azonban ezek az eredmények összehasonlíthatók más, hasonlóan árszerűen kezelt WordPress tárhely-tervek teszteléseivel, beleértve a DreamHost, a Kinsta, a WP Engine és a WordPress.com üzleti tervet, a Pressable nem az egyetlen cég, amely ilyen szintű szolgáltatást kínál. teljesítmény ezen az áron.

Uptime teszt eredmények

A Pressable-nek 100% -os rendelkezésre állási garanciája van a helyén, és Pingdom szerint a két teszthelyünk hét hét napos megfigyelés során nem tapasztalt leállást..

Nyomtatható áttekintés a Pingdom Uptime teszt eredményeiről

Pingdom szerint egyik hét telephelyünk sem tapasztalt leállást a hét napos tesztelési időszak alatt.

Ha azonban webhelyén nem működik leállások, miközben a Pressable üzemelteti, vagy pontosabban, ha a Pressable adatközpont-hálózat nem érhető el, akkor jogosult lehet a hostolási díjak 5% -ának visszatérítésére a hálózati leállások minden 30 percében. , a díjak 100% -áig.

Webhelyünk azonban nem tapasztalt leállást, míg a Pingdom megfigyelte őket.

Műszaki információk

Íme néhány további műszaki adat a Pressable-ról és a kezelt WordPress-tárhely-tervekről, amelyek segítenek eldönteni, hogy helyes választás-e az Ön webhelyén:

 • Webhely gyorsítótárazása: A Pressable egy házon belüli gyorsítótár-rendszerrel rendelkezik, amely lefedi az objektumok gyorsítótárazását, az oldalak gyorsítótárazását és a statikus eszközök gyorsítótárazását a webhely teljesítményének javítása érdekében.
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN): Minden Pressable csomag tartalmazza a globális CDN-hez való hozzáférést.
 • PHP: Az összes Pressable-üzemeltetett webhely futtatja a PHP 7.2-t.
 • HTTP / 2.0: A HTTP / 2.0 engedélyezve van az összes nyomtatható csomagban.
 • SSL: Ingyenes SSL tanúsítványok érhetők el a Let’s Encrypt webhelyén, vagy felhasználhatja másutt származó saját tanúsítványait.
 • SFTP: A kiszolgálóterülethez SFTP és az Ön által választott kliens segítségével férhet hozzá.
 • Szerver fájlkezelő: Nincs a böngésző alapú fájlkezelő a kiszolgálóterülethez és a fájlokhoz való hozzáféréshez.
 • Adatbázis-hozzáférés: A WordPress webhely-adatbázisok a phpMyAdmin segítségével érhetők el.
 • E-mail szolgáltatás: A Pressable tervek nem tartalmaznak e-mail szolgáltatásokat, de a Pressable által üzemeltetett domainek ajánlott lehetőségei a Rackspace, a GoDaddy Workspace és a G Suite.
 • WordPress webhelykezelés: A kezelt szolgáltatás részeként a WordPress szoftver automatikusan frissül. Bár a bővítmény frissítése az ügyfél felelőssége, beállíthatja, hogy a Jetpack automatikusan frissítse a bővítményeket a WordPress.org könyvtárból.
 • Plugin korlátozások: Bizonyos beépülő modulok, beleértve néhány gyorsítótárazási és optimalizálási kiterjesztést, nem engedélyezettek.
 • Biztonsági intézkedések: A nyomógombok folyamatosan figyelik a fogadó webhelyeket a gyanús tevékenységek szempontjából. A Jetpack Premium, amely minden csomagban elérhető, további biztonsági funkciókat kínál.
 • Hack utáni tisztítási szolgáltatások: A Pressable segítséget nyújthat minden rosszindulatú program eltávolításában vagy egy webhely visszaállítása az előre feltörött állapotába.
 • Adatközpontok helye: A Pressable szerverhelyei vannak a világ minden tájáról (Amszterdam, Burbank, Washington D.C. és Dallas / Fort Worth). Az összes tervben szereplő CDN-hozzáférés az Ön webhelyének tartalmát globálisan terjeszti.
 • Megállóhelyek: Minden tervre korlátozott státusszolgáltatás érhető el.
 • A WordPress webhely áttelepítése: A tervek tartalmazzák a támogató személyzet által végrehajtott ingyenes migrációkat. Van egy házon belüli beépülő modul is, amely segít a felhasználóknak a WordPress-webhelyek manuális áttelepítésében.
 • Uptime ellenőrzések és garancia: Folyamatosan ellenőrzik a webhely rendelkezésre állását és garantálják, hogy adatközpont-hálózatuk az adott hónapban az idő 100% -ában elérhető lesz, kivéve az ütemezett karbantartást, és visszatérítésekkel járnak, ha ezt nem sikerül elérni..
 • Támogatási csatornák: Minden terv tartalmaz 24 órás jegy-támogatást, és minden terv, a belépő szintű személyes terv kivételével, a nap 24 órájában nyitott csevegési támogatást is tartalmazza. A VIP tervekben részt vevők hozzáférhetnek telefonos támogatáshoz és egy dedikált Slack csatornához is. A Jetpack Premium csomag, amelyet minden Pressable vásárló megkap, e-mail támogatási szolgáltatást is tartalmaz.

Remélhetőleg ez megválaszolja a szolgáltatással kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdéseit.

Végső gondolatok

Tehát, ha feliratkozik a Pressable-ra?

Ha az árak ésszerűen (legalább a WordPress menedzselt hostolásnál) havonta 25 dollárnál kezdődnek, és lenyűgöző töltési időket jelent, és képes kezelni több egyidejű látogatót, a Pressable-nak komoly versenyzőnek kell lennie mindenkinek, aki nagy teljesítményű tárhelyt keres..

Vannak olyan területek, ahol nem olyan erősek, mint a versenytársak részei, például a kissé alacsonyabb szintű biztonsági mentési rendszer, a teljes értékű rendező eszköz hiánya és az alapvető cselekvési tervben az élő csevegés támogatásának hiánya.

Mivel ezeknek a szolgáltatásoknak a többségét, ha nem mindegyikét beszerezheti más prémium menedzsment gazdagépektől, köztük a Flywheel-től, a Kinsta-tól és a WP Engine-től, érdemes vásárolni, ha fontosak az Ön számára..

Ha azonban az e-mail támogatás és a tökéletesen megfelelő Jetpack biztonsági mentési eszköz elég jó az Ön számára, és nem kell, hogy egy gombnyomással tartalmat más környezetek között továbbítson, a Pressable remek otthona lehet WordPress webhelyének. Referenciaként, ha elengedhetetlen a 24/7 élő csevegés támogatása, akkor fel lehet oldani, ha frissíti a havonta 45 dolláros tíz webhely kezdőtervére..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me