Mi az a menedzselt WordPress tárhely és mikor érdemes extra költségeket fizetni?

WordPress foglalkozik


A WordPress webhely értékes eszköz, ezért érdemes megbizonyosodni arról, hogy biztonságos, hatékonyan működik és a lehető legjobb kezekben van-e. Noha a kezelt WordPress tárhely segíthet ebben, fontos tudni, hogy ez nem abszolút gyógymód. Ebben a cikkben pontosan elmagyarázom, hogy mi a menedzselt WordPress tárhely, amikor ezt kell választania, hogy megéri-e a többletköltségeket, és azokat a dolgokat, amelyeket szem előtt kell tartania a tárhelyszolgáltatás kiválasztásakor (plusz néhány javaslat).

Kezdjük el.

Először: néhány alapvető tárhely

Először az, mit pontosan tárol? Nos, egyszerűen fogalmazva: a tárhely (vagy webtárhely) olyan szolgáltatás, amelyet adattárolásra és webhelyének online elérhetőségére (azaz az internetet használók számára elérhetővé) kell tennie..

A tárhely egy szolgáltatás, amelyet egy vállalattól vásárol. A lehető legjobb döntés meghozatalához meg kell értenie, hogy a különféle hosting csomagok tartalmazzák, és hogyan befolyásolják az Ön webhelyét. Bizonyos esetekben ez csak a minimális értéket foglalja magában – valójában csak egy nyilvánosan elérhető helyet webhelye online tárolására -, míg más csomagok olyan funkciókat tartalmazhatnak, amelyek a biztonság, a teljesítmény és az általános webhelykezelés terheit fejtik ki a vállakra..

Minél több szolgáltatást és szolgáltatást kínál a tárhelyi terv, annál valószínűbb, hogy menedzselt tárhelynek nevezik. Amikor az ilyen tárhely-terveket kifejezetten a WordPress számára alakítottuk ki és optimalizáltuk (a technikai tárhelyi környezettől az általánosabb webhelykezelési funkciókig terjedően), akkor kezelt WordPress tárhely tervek.

Mi a menedzselt tárhely??

A legtöbb ma kínált csomag bizonyos mértékig menedzseltnek tekinthető. Miért? Mivel egy weboldal működtetése sokkal bonyolultabb, mint gondolnád. Sokan túl sok gond nélkül hozhatnak létre és futtathatnak egy WordPress-alapú webhelyet, de hány embernek van hálózati menedzsment képessége, vagy képesek-e Nginx fájlokat létrehozni és / vagy az operációs rendszer frissítéseit alkalmazni saját szervereikre az SSH segítségével?

Minden webhelyet számítógépeken tárolnak, amelyek mindegyike rendelkezik memóriával, processzorral, merevlemez-meghajtóval, portokkal, amelyek kezelik az internetes forgalmat és így tovább – és mindegyiket operációs rendszer szinten kell gondozni. Ha van hiba az operációs rendszerben, akkor azt meg kell oldani. Ha a rosszindulatú szoftverek bejutottak a gépbe, azt meg kell tisztítani – és ez csak megkarcolja a mindennapi dolgok felületét, amelyeket meg kell tenni annak érdekében, hogy a webhely megránduljon..

Ez egy olyan szintű menedzsment, amelyet manapság szinte minden házigazda kínál. Valójában az a érdekében áll, hogy ezt megtegye. A legtöbb felhasználónak egyáltalán nincs szüksége az alacsony szintű tárhelyi környezet ellenőrzésére – és ha erre lehetőséget adnak, akkor valószínűleg elég gyorsan összezavarja a dolgokat. Ez azt eredményezné, hogy a webhelyük lemegy, és valószínűleg a gazdagépet hibáztatják, akiknek ezután valószínűleg a feladata, hogy a dolgok újra felkészüljenek.

Más szavakkal: ha a kiszolgálót az Ön számára irányítja, a házigazdák egy kővel ölnek meg két madarakat: Megtakarítanak magadtól, és megmentik magukat a támogatási jegyek hordáitól..

Hívjuk az ilyen típusú menedzsmentet szerver szintű menedzsment – és hacsak kifejezetten csupasz fémszervereket keres, akkor valószínűleg látni fogja az összes ilyen szolgáltatást a választott tárhelycsomagban.

Van még egy kezelt tárhelyszolgáltatások egy ága, amely lehetővé teszi számos általános, magasabb szintű feladat elvégzését a szerveren, például a webhelyről készített biztonsági mentéseket. Hívjuk ezt a második szolgáltatási ágot alkalmazás szintű menedzsment.

Alkalmazás szintű felügyeleti szolgáltatások azok a típusok, amelyeket a kezelt WordPress tárhely-tervekben kínálnak. A szolgáltatások közé valószínűleg a következők tartoznak:

 • szerver szintű gyorsítótár (és sok más teljesítmény-specifikus szolgáltatás)
 • automatikus napi webhelyről készült biztonsági mentések
 • alapvető WordPress frissítések
 • webhelyek áttelepítése
 • malware szkennelés
 • képesség az átmeneti helyek gyors és egyszerű létrehozására
 • igény szerinti WordPress-specifikus egy kattintással készített biztonsági mentések
 • még sok más (ezeket egy pillanat alatt átnézzük).

A kezelt WordPress tárhely előnyei

Lényegében a kezelt WordPress tárhelyi környezet hatalmas előnye, hogy az egészet teljesen a WordPress futtatására szabják. Az általános házigazdák (vagyis az a típus, amely mindenféle platformon működik mindenféle platformon) nem igazán optimalizálhatják rendszereiket egy adott platformon, mivel olyan sokféle szoftver futtatására van szükségük. Előfordulhat, hogy ugyanaz a szerver fut egy WordPress-helyet, egy Joomla-helyet, egy Laravel használatával készült egyedi webhelyet, egy Node szervert és így tovább. Csak nem lehet optimalizálni mindent egyszerre.

A kezelt WordPress-állomások viszont kizárólag a WordPress-szel dolgoznak, és mint ilyenek, az összes kiszolgálót testreszabhatják – az operációs rendszertől és a fájlrendszertől a parancssori eszközökig – az optimális teljesítmény érdekében. Nagyon jó példa az ilyen típusú optimalizálásra a webhely gyorsítótárazása – olyasmi, amely sokkal hatékonyabban működik szerver oldali szinten, mint ahogyan egyszerűen előtagú WordPress plugins használ.

A biztonság egy másik ágazat, ahol a menedzselt WordPress tárhely kiváló. Sokkal könnyebb egy biztonságos rendszert felépíteni, ha pontosan tudja, mi fut rajta, és egy adott szoftver (a mi esetünkben a WordPress) gyenge pontjai. Mivel a házigazdák megértik, hogy a WordPress miként reagál, ha valaki helytelen adatokkal próbál bejelentkezni, ezért speciális eszközöket építhetnek a kiszolgálóra, amelyek automatikusan kizárják a rosszindulatú kísérleteket.

Mindez eredményez egy lényegesen gyorsabb, biztonságosabb és stabilabb tárhely-architektúrát. Jó analógia az, amiért TV-je nem fog összeomlani, de a PC-jét időről időre megteheti. Annak ellenére, hogy a modern televíziókban kevés számítógép van bennük, egy, nagyon specifikus feladathoz használják őket. A PC-k, másrészt, a műveletek hatalmas változatát támogatják – így hajlamosak váratlanul megragadni vagy váratlanul rosszul járni..

A kezelt WordPress tárhelyrendszereknek csak egyetlen rendszerre kell koncentrálniuk: a WordPress-re. Ez lehetővé teszi számukra a WordPress különféle erősségeinek használatát és tompítja a gyengeségeit, olyan környezetet eredményezve, amely egy dolgot rendkívül jól végez.

A kezelt WordPress tárhely szolgáltatásai

Jelenleg a kezelt WordPress hosting cégek számos különféle funkciót kínálnak. Az alábbiakban bemutatjuk néhány leghasznosabbat.

Automatikusan kezelt frissítések

Az automatikus frissítés már jó ideje a WordPress egyik jellemzője. A kezelt WordPress-tárhely azonban továbbhaladhat ezen, ha automatikusan alkalmazza a biztonsági javításokat, amint azok megjelennek – ugyanúgy, mint a WordPress főbb verziófrissítései a webhelyeken. Ahol lehetséges, egyes vállalatok még előre értesítik Önt az ilyen frissítésekről, hogy mindig elegendő idő álljon rendelkezésre az előkészítéshez.

Szinte az összes kezelt WordPress-gazdagépen a WordPress legújabb verziójának használata általában érvényes. Ez nemcsak biztonságosabbá teszi webhelyét (az ismert biztonsági lyukak lehető leggyorsabb bezárásával), hanem egészében biztonságosabbá teszi a házigazda hálózatát is – ennek előnyei Önnek, mint ügyfeleknek fognak eljutni (általánosabb rendelkezésre állás, kevesebb támadás stb.).

Automatikus és kézi biztonsági mentések

A WordPress népszerűsége miatt a speciális gazdák gyorsabbá, hatékonyabbá és megbízhatóbbá teszik a biztonsági mentési eljárást. Sőt, ha a házigazda rendszeresen készít biztonsági másolatot, akkor a webhely helyreállítását megkönnyíti, ha a dolgok rosszra fordulnak (elvégre mi az a jó, ha van biztonsági másolat, ha bármilyen okból nem tudod alkalmazni).

Ha a házigazda rendszeresen készít biztonsági másolatot, amely könnyen használható, akkor lehetséges, mert tökéletes helyzetben vannak, hogy megértsék a WordPress rögzített felépítését. Ez szintén megfelel a következő funkciónknak …

Jobb WordPress támogatás

A támogatással megtett futásteljesítmény vállalkozásonként eltérő, de szerintem biztonságos azt mondani, hogy egy átlagos kezelt WordPress-támogatási támogatás (vagy legalábbis tudnia kellene) lényegesen többet fog tudni a WordPress-ről, mint a szokásos nem szakértői host támogatása. Mivel a WordPress csak egy rendszer, sokkal könnyebb megoldani a felmerülő problémákat.

Automatikus WordPress-beállítás

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt elinduljon az új WordPress webhelyen. Ha új helyre van szüksége, akkor a teljes WordPress telepítés (és a szükséges adatbázis-kapcsolat stb.) Automatikusan létrejön. Csak annyit kell tennie, hogy töltsön ki egy rövid űrlapot néhány adminisztrátori és webhely-adattal. Könnyen!

Átmeneti környezetek

Ez egy nagyszerű szolgáltatás a fejlesztők és / vagy a webhelykezelők számára. Az átmeneti környezet a meglévő webhely tökéletes példányaként indul el, amely csak személyesen érhető el Önnek (vagy van egy homályos URL-je), és rendkívül hasznos új pluginek / témák kipróbálására vagy a kód frissítésére / módosítására a módosítások végrehajtása előtt. az élő webhelyedre.

Finoman hangolt irányítópultok

A rendszeres tárhelyű műszerfalak általában nem nagyon felhasználóbarátak, mivel valójában nem tudják, hogy melyik szoftvert használja. Ennek eredményeként néhányan sokféle lehetőséget kínál Önnek – amelyek közül sok egyszerűen nem alkalmazható a WordPress-re -, míg mások annyira ritkák, hogy csak néhány alapvető linktel rendelkeznek az adatbázis vagy a fájlok kezelésére..

A kezelt WordPress tárhely-irányítópultok viszont mindenféle hasznos dolgot megtehetnek, például megadhatják a felhasználásról / látogatókról szóló egyedi statisztikákat, hozzáférést biztosíthatnak másoknak a fiókjához, megmutathatják, hogy van-e elavult plug-inek, elmondhatják pontosan melyik WordPress verziót használja és így tovább.

Például a Kinsta, a minőségileg kezelt WordPress gazdagép, sok egyéb funkció mellett egy műszerfalat mutat be részletes használati és teljesítménymutatókkal. Ezekkel felhasználhatja elemzéseit felhasználása és látogatói számára, valamint a webhely teljesítményének finomhangolására:

A Kinsta irányítópultjának elemzési szakasza

Jobb gyorsítótárazás

Mint fentebb említettük, a WordPress környezet kiszámíthatósága miatt sokkal hatékonyabb kiszolgálóoldali gyorsítótárazási megoldás könnyedén megvalósítható, és drasztikusan befolyásolhatja webhelyének sebességét azáltal, hogy minden oldal gyorsítótárban van a lehető leghatékonyabban és mindaddig amint lehetséges.

A WordPress gyorsítótár-bővítménnyel a kiszolgálónak továbbra is be kell töltenie a WordPress-t, mielõtt eljuttathatja a gyorsítótárazott oldalt. Szerver szintű gyorsítótárazással azonban a szerver teljes mértékben megkerüli a WordPress alkalmazást, és kiszolgálja a gyorsítótárazott oldalt, ami még jobb teljesítmény-optimalizálást kínál.

A jobb gyorsítótárazás mellett a weboldal tulajdonosa és a házigazdák is boldogabbak. Ennek oka az, hogy a lehető legjobb tárolórendszer használatával a webhely gyorsabban fog futni, és kevesebb szerver erőforrást igényel, ami viszont elősegíti a hostnak a pénzmegtakarítást.

Fokozott biztonság

Már lefedtük a biztonság néhány alapvető aspektusát. Az automatikus frissítések, a jobb támogatás és (általában) a napi biztonsági mentések mindegyike hozzájárul a biztonsághoz, ám valójában még sok más történik a színfalak mögött a kezelt tárhely segítségével. Például: Szigorú WordPress szintű házirendek.

Tegyük fel, hogy egy népszerű plugin bejelenti, hogy biztonsági szivárgása van. Egy általános házigazda nem tehet semmit ezzel – valószínűbb, hogy nem is tudnak róla! A WordPress-házigazdák folyamatosan figyelik ezeket a híreket, és megtilthatják a plugin azonnali telepítését. Ha ez egy különösen csúnya biztonsági probléma, akkor ezeket a pluginokat azonnal kikapcsolhatja (ebben az esetben kapcsolatba lépnek a webhelytulajdonosok ASAP-jával). Bár ez a webhelytulajdonosok morgolódását idézheti elő, sokkal jobb, mint a webhelyek veszélyeztetése és / vagy összeomlása (és a legtöbb házigazda ezt csak a legrosszabb helyzetekben fogja megtenni).

Röviden: amikor a WordPress-rel kapcsolatos biztonsági kérdésekről van szó, a WordPress-specifikus gazdák könnyebben figyelemmel kísérhetik a feladatokat, és gyorsabban és hatékonyabban reagálhatnak, mint társaik..

A kezelt WordPress tárhely hátrányai

Tehát ezekkel a nagyszerű tulajdonságokkal és az összes olyan szép dologgal, amire eddig mondtam, lehet-e hátrányok? Nos, természetesen mindig van néhány.

Csak WordPress

Nem gondolnám ezt hátrányként, de érdemes megemlíteni. Egyáltalán nem szerezhet más webhelyet egy kezelt WordPress-gazdagépen. Néhány közülük több szabadságot nyújt Önnek, mint mások, de bár technikailag képes lehet például egy Joomla webhely üzemeltetésére is, nagyon garantálom, hogy azt azonnal felfedezik, amint felfedezik..

Rugalmasság elvesztése

Mint fentebb említettem, a WordPress-házigazdák szigorúbb irányelveket tartalmaznak, mint a többi társuk, így jobb architektúrát eredményeznek, amely több, mint bármilyen kellemetlenséget felszámol (véleményem szerint).

Például sok kezelt WordPress-házigazda tilt bizonyos beépülőket – bár általában jó okkal. Például a harmadik féltől származó gyorsítótárazási pluginok általában nem engedélyezettek, és sok más plugin esetében sem, amelyek rossz eredményeket mutatnak, gyakran biztonsági és / vagy teljesítménybeli problémák miatt. Másrészt, ez tényleg olyan rossz? Végül is senki sem akar biztonságos plugint vagy elhasználja az összes rendelkezésre álló webhely-erőforrást / memóriát.

Ez csak üzletkötő, ha feltétlenül használnia kell a tiltott pluginek egyikét.

Megnövekedett ár

Minőségi, kezelt WordPress-tárhely-élmény létrehozásához jelentős know-how, technológia és pénz szükséges. Azok a gépek, amelyek otthont adnak webhelyeinek, általában sokkal erősebbek, és a költségeket a szerény webhelytulajdonos viseli. Van néhány olcsó lehetőség, de általában a legalacsonyabb, amit elérni akarsz, körülbelül 30 dollár havonta.

Olcsóbb terveket találhat az alacsony forgalmú webhelyek számára, de a legtöbb webhely havonta legalább 30 dollárt igényel – talán többet is.

Mikor kezeli a WordPress tárhely, megéri az extra költségeket?

Véleményem szerint fekete-fehér: Ha engedheti meg magának, és csak a WordPress-t kell futtatnia, lépjen közvetlenül a kezelt WordPress-tárhelyre! Van néhány kivétel, amelyekbe bejutok egy pillanat alatt, de ez az általános tanácsom.

Nézzük meg azokat az eseteket, amikor a WordPress irányított tárhelyet működtet nem megéri a többletköltséget.

Az Ön webhelye teszt vagy fejlesztő webhely?

Ha gyors teszthelyzetet hoz létre, vagy online fejleszt valamit, akkor nem kell az összes erő, amely a kezelt csomaghoz tartozik. Egy megosztott gazdagépen valószínűleg gyakrabban fordul elő leállások, és lényegesen lassabbak lesznek, de ebben a helyzetben nem szabad gondot okozni – és a havi 5 dolláros költség sokkal könnyebb lesz a gyomor számára (különösen, ha több webhelyet fejleszt / ötletek egyidejűleg).

Itt vannak az ajánlott megosztott tárhely szolgáltatók.

Ön költségvetéssel rendelkezik?

Mindannyian ott voltak: Néha az extra néhány dollár túl sok. Ha nincs más választása, ne aggódjon túl sokat – főleg amikor csak elindul. Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, ésszerű taktika a pénzeszközök korai megtakarítása és a házigazdák cseréje, amikor ezt biztonságosan megengedheti magának (kivéve, ha a teljesítmény valóban eleinte kritikus jelentőségű webhelye / ötlete szempontjából).

Van missziókritikus, nem WordPress-összetevőket??

Egyes webhelyek futtathatják a WordPress programot, de vannak olyan távoli kódok, amelyek nélkül a webhely egyszerűen nem működik. Ezekben a helyzetekben magas színvonalú általános gazdagépet kell használnia, amely helyett bármit szabadon futtathat.

A webhelye alacsony forgalmú?

Ha van egy alacsony forgalmú webhely, amely kis leállásokkal képes megélni (valószínűleg egy személyes webhelyen nem szándékozik soha vállalkozássá válni), akkor lehet, hogy egyáltalán nincs szüksége felügyelt WordPress-tárhelyre. Természetesen mindannyian szeretjük látni webhelyünket az idő 100% -ában, és kevesebb, mint egy másodperc alatt betölteni, de ha van egy személyes blogod, amelyet csak körülbelül ezer ember látogat meg, valóban különbséget tesz, ha csak Az idő 99% -a, és két vagy három másodperc alatt betöltődik?

Az alacsony forgalmú webhelyeknél elindulhat alacsonyabb szintű, kezelt WordPress gazdagépen is, amely megosztott tárhelyi környezetet használ, például a SiteGround. Az ilyen típusú házigazdák nem olyan jóak, mint az „igaz” kezelt WordPress tárhely, ám jó középpontot kínálnak a vanília megosztott tárhely és a kezelt WordPress tárhely között..

Van sok webhelyed??

A legtöbb host korlátozza a WordPress telepítéseinek számát. A kezelt WordPress tárhelynél az üzlet a következő: „Persze, 30 webhelyed is lehet, de havi 250 dollárt átadhatsz, kérlek!” Ha ezek a webhelyek pénzkezelők, természetesen minden rendben, de készen áll a webhelyenkénti fizetésre ( vagy választhat egy speciális, több helyről szóló megállapodást). Ha nagyon sok webhely rendelkezik, jobb lehet, ha az alacsony forgalmú webhelyeket ott hagyja, ahol vannak, és csak a kezelt WordPress tárhelyet használja a legfontosabb helyekhez.

Végezetül határozottan javaslom, hogy mutassam át a fenti öt pontot. Ha a válasz “nem” mindegyikre, akkor azt tanácsolom, hogy minden alkalommal válassz menedzselt WordPress-tárhelyet.

A kezelt WordPress gazdagép kiválasztásakor elkerülhető hibák

Mielőtt eljutnánk a legjobban kezelt WordPress-házigazdák listájához, figyelmeztetni szeretnék néhány, az ilyen típusú házigazda választása során felmerülő gyakori hibára..

A módosított megosztott tárhely nem a WordPress tárhely

Egyes hosting cégek, mint például a SiteGround, büszkélkedhetnek a webhelyükön kezelt WordPress tárhelyen, de nem igazán „igaz” kezelt WordPress házigazdák.

A SiteGround valóban nagyon ügyes házigazdák, nagyszerű ügyfélszolgálattal, ám WordPress infrastruktúrájuk lényegében megegyezik mind az általános megosztott tárhelyszolgáltatásokkal, mind a Joomla architektúrájukkal – nem valamivel, amit keresünk. Ez sok gazdagépnél általános, csak azért, mert a „kezelt WordPress tárhelyet” hirdetik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy „menedzselt”, mint több speciális házigazda.

Ennek ellenére a módosított megosztott gépek egyike továbbra is jó választás lehet, ha az alternatíva a rendszeres megosztott tárhely. Még akkor is, ha nem kapja meg az optimalizált környezetet, továbbra is kényelmesen kezelt WordPress funkciókat, például átmeneti webhelyeket és automatikus frissítéseket kap. Alapvetően jobb, mint semmi, ha ez az, amit költségvetése megenged.

Túl szép, hogy igaz legyen

Egy másik hüvelykujjszabály: Csak havonta néhány dollárért nem vásárolhat jó tárhelyet. Ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor szinte mindig így van – főleg a tárhely világában.

Megjegyzés: Az ajánlott kezelt WordPress-állomások alábbi listáján csak azokat a vállalatokat szerepeltem, amelyek kifejezetten a WordPress-hez épített architektúrákkal rendelkeznek, és olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek kizárólag a platformot támogatják.

Tudja meg, mit fizet

A kezelt WordPress-házigazdák általában megpróbálják felszámolni a webhely által használt pontos erőforrásokért (memória és lemezterület, stb.).

Ezenkívül általában kemény látogatói sapkát kell fizetnie a tervéhez. Ez nem azt jelenti, hogy a webhelyet bezárják, ha túllépik a korlátot, de túlfizetési díjat kell fizetniük, ha meghaladja a látogatói allokációt (általában körülbelül 1 dollár látogatónként ezer látogatóra)..

Talál néhány olyan kezelt WordPress-gazdagépet is, amelyek sávszélességgel töltenek fel, bár ez nem csak annyira gyakori.

A tárhely valódi költsége a sávszélességen, nem a látogatók számán keresztül merül fel, ezért gondolom, hogy a látogatói alapú árazási modell messze nem a legjobb módszer a dolgok megvitatására, de sajnos sok házigazda a látogatói alapú megközelítést alkalmazza, mert egyszerűbb az ügyfelek számára.

Legjobban kezelt WordPress hosting cégek

Végül vessünk egy pillantást a piac egyik legjobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatójára. A következő vállalatok mindegyikének jó eredményei vannak, pontosan tudják, mit csinálnak, és csak a WordPress-alapú webhelyek üzemeltetésére szakosodtak.

WP motor

A WP Engine az egyik legnagyobb és legismertebb kezelt WordPress-házigazda – és eredetileg az Automattic, a WordPress.com mögött álló társaság részfinanszírozásával valósult meg. 2018-ban a WP Engine további 250 dollárt kapott millió finanszírozásban, tehát ez határozottan az egyik legnagyobb kezelt WordPress-házigazda.

Három leggyakoribb tervük havonta 30, 115 és 290 dollárt fog visszafizetni havonta. Két hónap ingyenes lesz, ha egy év előre fizet.

A WP Engine kezeli a WordPress tárhelyet

Ők a piacon az egyik legnagyobb menedzsment WordPress-üzemeltető cég, és valóban egyaránt magas minősítéssel és nagyon megbízhatóak.

Többet megtudhat a WP Engine webhelyről szóló teljes ismertetőnkben ��

Hivatalos honlapján

Lendkerék

A lendkerék az egyik kedvenc kezelt WordPress-állomásom (és valójában azok is, amelyek ezt a webhelyet otthont adtak). A WP Engine ezeket ténylegesen 2019 júniusában szerezte meg, bár a kettő továbbra is teljesen különálló egységként működik..

Rendelkeznek a legolcsóbb, kezdő szintű, valóban kezelt WordPress tárhely-csomaggal, egyedi tulajdonságokkal és ingyenes webhely-migrációval halmoznak fel, lenyűgöző teljesítményükkel és a piac egyik legszebb műszerfalával büszkélkedhetnek..

A lendkerék által kezelt WordPress tárhely

Alapszintű tervet kínálnak, mindössze 15 dollárért havonta, de ez csak 5000 havi látogatást tesz lehetővé. Van egy másik, egy helyről szóló terv, havonta 30 dollár, valamint olyan tervek, amelyek lehetővé teszik több webhely havi 115 dolláros (tíz hely) és 290 dollár (30 hely) felhasználását..

A WP Engine-hez hasonlóan két hónap ingyenes is lesz, ha egy év előre fizet.

Többet megtudhat a Flywheel tárhelyről szóló teljes véleményünkben ��

Hivatalos honlapján

Kinsta

A lendkerék mellett a Kinsta az egyik kedvencem. Mindössze két évvel az indulásuk után Európában a legnagyobb kezelt WordPress-házigazdákká váltak, és továbbra is a technológia élvonalában állnak, mivel teljes infrastruktúrájukat a Google Cloudba helyezik.

A Kinsta kezeli a WordPress tárhelyet

A Kinsta műszakilag nagyszerű, és kínál néhány nagyon csúcskategóriás tárhely-tervet. A belépési szintű terv havi 30 dollárba kerül, majd onnan széles körű tervet kínálnak – kezdve 60 havonta havonta és egészen havonta 1500 dollárig..

A többihez hasonlóan két hónap ingyenes is lehet, ha egy év előre fizet.

Többet megtudhat a Kinsta teljes beszámolójában ��

Ha segítségre van szüksége az első három házigazda kiválasztásában, akkor is van egy összehasonlítás: WP Motor vs Lendkerék vs Kinsta.

Hivatalos honlapján

Pagely

A Pagely egy másik nagyvállalat, amely lenyűgöző ügyfél-listával rendelkezik – a Comcast, a Disney, a Visa és a Booking.com, hogy csak néhányat említsünk. Méretezési képességük rendkívül lenyűgöző, de ők is sokkal drágábbak, mint a többi házigazda, és a legtöbb alkalmi WordPress-felhasználó számára ez nem megfelelő..

Pagely tárhely

A legolcsóbb terv havi 199 dollár, amely öt oldalt tesz lehetővé. Következő szintek havi 299, 499 és 999 dollár, testreszabható vállalati opció havonta 2500 dollár..

A Pagely szintén az egyetlen gazdagép ebben a listában, amelyek ezt teszik nem díj a látogatók alapján. Ezek tartalmazzák a „becsült oldalmegtekintés” jelölőt a tervekhez, hogy segítsenek a megfelelő terv kiválasztásában, de ez nem olyan korlátozás, mint a többi gazdagépnél.

Hivatalos honlapján

Váltás más gazdákról

Az árak világossá teszik, hogy a kezelt WordPress tárhely viszonylag drága lehet. Ezek a vállalatok azonban annyira jók a WordPress optimalizálásában, hogy webhelye kivételesen jól megjelöli azokat a szervezeteket, amelyeknél lényegesen alacsonyabb a specifikáció, mint a jelenlegi megosztott vagy VPS.

Már önmagában a hozzáadott teljesítmény miatt a 30 dolláros sorozat nem bátor. Ha van egy olyan webhely, amely fontos az Ön számára – különösen ha pénzt keres -, akkor szinte biztosan át kell helyeznie azt a kezelt WordPress tárhelyre (a fenti körülmények között lásd a körülmények listáját, amikor ez nem a legjobb lehetőség). Ha jelenleg kb. 5 dollárt fizet havonta egy általános megosztott tárhely-tervért, akkor havonta többet kell fizetnie, ha váltana, viszont cserébe gyorsabb és megbízhatóbb webhelyet fog kapni..

Valójában, még ha jelenleg is egy havonta 50 dolláros VPS-t használ, akkor valószínűleg jól fog váltani egy havi 30 dolláros szintre is – és még pénzt takaríthat meg magadnak a folyamat során. Mindenesetre kérdezze meg a potenciálisan kezelt gazdagépet, és mondja el neki az adathasználati statisztikáit, de valószínű, hogy a legtöbb esetben jól megteszi a korlátokat. Ha webhelye nem tartozik a havi 30 dolláros tartományba, komolyan fontolgatom a 100 dolláros szintre való átállást ugyanazon okokból, mint a megosztott tömeg. Alapvetően beruházást hajt végre webhelye / vállalkozása jövőjébe, és szinte azonnal láthatja ugyanolyan értékes teljesítménynövekedést.

A magasabb árkategóriák (például havonta 250 dollártól 1500 dollárig) eléggé idegennek tűnhetnek a legtöbb kis- és közepes méretű vállalkozás számára, ám sok havonta több százezer látogatóval rendelkező nagy webhely esetében ez az összeg valójában nem bármi szokatlanul. Egy bizonyos mennyiség után egyszerűen figyelembe kell vennie a magasabb tárhelyköltségeket. Valójában rengeteg olyan önálló VPS-megoldás létezik, amelyek a 2000 dolláros plusz tartományban élnek – nem is beszélve a saját csupasz fém szerver megszerzéséről.!

Még ha nagy webhelyed is van, a WordPress tárhelyszolgáltatásait kezelő optimalizációk hatalmas előnyöket nyújthatnak – valójában szemtanúja voltam annak, hogy egy kezelt WordPress gazdagép havonta 3000 dollárt borotválkozik egy nagy ügyfél házszámlájáért, egyszerűen a fájltárolási gyakorlatok optimalizálásával.!

A lényeg: Szüksége van-e felügyelt WordPress tárhelyre?

A cikk következtetése: igen, feltételezve, hogy csak a WordPress-t futtatja, szinte határozottan menjen a menedzselt WordPress-tárhelyre, a megosztott, a VPS vagy a csupasz fém helyett..

Valójában önmagában a teljesítménynövelés szempontjából valószínűleg pénzügyi szempontból ésszerű ezt megtenni a WordPress üzleti webhelyek többségénél – elvégre hány konverziót hajtana végre az Ön webhelye, ha másodszor vagy kettővel gyorsabban tölti be (gondolja az ügyfelek elégedettségét, SEO előnyök és így tovább).

Röviden: A kezelt WordPress tárhely használata nemcsak egy finoman hangolt környezetet biztosít, amelyben az Ön webhelye jobban fel van készülve a forgalom növekedésének elviselésére és ellenállására, hanem nyugalmat jelent a további megbízhatóság és biztonság szempontjából is..

Néhány nagyon konkrét forgatókönyv esetén azonban nem biztos, hogy lehetősége van menedzselt WordPress-tárhely használatára – például mivel a költségvetés nem engedélyezi, a WordPress-en kívül többet kell futtatnia, vagy a webhely valójában csak a személyes használat, ahol a dolgok, mint például a jobb teljesítmény, nem jelentenek valódi aggodalmat.

A webhelyek túlnyomó többsége számára azonban bár a kezelt WordPress tárhely jelentősen drágább lehet, mint a megosztott tárhely (és még ennél is meghaladja az általános VPS tárolást), az előnyök valóban igazolják a további költségeket.

Menedzselt WordPress tárhelyet használ? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map