Lendkerék WordPress tárhely – mélységű mindent, amit tudnod kell és tudni kell (valós adatokkal)

WordPress foglalkozik


Még hallottál a Flywheel WordPress tárhelyéről? Lehet, hogy Ön tervező vagy irodatulajdonos, aki webes hostot keres egy ügyfél számára, és valaki a Flywheel-et ajánlotta. Vagy talán csak a „Managed WordPress Hosting” webhelyet kereste fel, és először találta meg a lendítőkereket.

Ha igen, ez a cikk neked szól! Nem csak a Flywheel-et használjuk ezen a webhelyen házigazdaként néhány éve, hanem néhány új teszthelyet is létrehozott egy új fiókban, hogy további valós adatokkal szolgáljunk. Szolgáltatásaink átfogó, kiegyensúlyozott és tisztességes értékeléséhez friss, mélyreható pillantást vetettünk a Flywheel által kínált különféle szolgáltatásokra, ideértve a Google Cloud Platform nemrégiben történt átállását is a hostolásuk érdekében. infrastruktúra.

Az alábbiakban felvázoljuk a Flywheel kiválasztásának előnyeit és hátrányait, az általuk kínált szolgáltatásokat, amelyek különböznek a többi kezelt WordPress web hosting szolgáltatástól, és milyen töltési időket (két nagyon eltérő és nagyon népszerű WordPress téma használatával) és az elérhető működési szinteket számíthat tőlük. Ezen felül megvizsgáljuk, hogyan befolyásolja ezeket a töltési időket, amikor több látogató hozzáfér a lendkerék által üzemeltetett webhelyekhez, így képet kapunk arról, hogy a Flywheel hogyan teljesít a valós helyzetekben..

Kezdjük el…

A Flywheel WordPress tárhelyről

A lendkerék különbözik a legtöbb többi kezelt WordPress tárhely szolgáltatótól, mivel számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az internetes tervezők és fejlesztők életét. Sőt, ezeket a funkciókat egy stílusos, könnyen kezelhető felületbe csomagolják.

Lendkerék ismertető honlapja

Később mélyebben megvizsgáljuk őket, de a rövid áttekintés érdekében a következő néhány lehetőség található:

 • Lehetőség van jelszóval védett demo-webhelyek létrehozására az ügyfelek számára.
 • Helyi fejlesztő eszköz a WordPress webhelyek helyben történő egyszerű létrehozásához többet megtudhat.
 • Gyors és egyszerű WordPress webhely-felépítés és ingyenes migrációk.
 • Képesség a WordPress webhely-konfigurációk létrehozására és mentésére újrahasználat céljából.
 • Automatizált WordPress webhelyről készült biztonsági mentések és frissítések.
 • Jól megtervezett és intuitív fiók- és webhelykezelő központ.
 • Tudjon meg többet arról, hogy újból megjelölheti a lendkerék élményét a fehér címkével fizetett kiegészítő használatával.

A biztonságos, nagy teljesítményű, kezelt WordPress tárhely mellett a Flywheel megkönnyíti a privát demo-webhelyek létrehozását is, ahol az ügyfelek áttekinthetik a számukra elvégzett fejlesztési és tervezési munkát – ez egy különösen vonzó szolgáltatás. Vannak néhány érdekes szolgáltatás is, amelyek automatizálják és korszerűsítik az ügyfelek webtárhely-számlázását, elősegítve ezzel a webhelyek nekik történő átadásának folyamatát – amit a web tervezők és fejlesztők biztosan értékelnek.

A legfontosabb funkciókat mélyebben befejezzük, de ha olyan webhelyet keres, amely megérti az Ön igényeit tervezőként vagy fejlesztőként, akkor érdemes időt olvasni erre a Flywheel-értékelésre..

Kulcsfontosságú lendkerék WordPress tárhely szolgáltatásai

Mielőtt megismernénk a helyszín sebességét és a rakománykezelési teszteredményeket, itt gondolkodunk a Flywheel legjobb tulajdonságairól.

Lendkerék felhő platform

Google Cloud Platform

A lendkerék mostantól a Google Cloud Platformot használja host-környezetének részeként.

A Flywheel nemrégiben frissítette tárhely-infrastruktúráját és együttműködött a Google Cloud Platformmal, hogy valódi felhő-tárhely-szolgáltatóvá váljon. Az egyik fő előnye, amelyet ez a Flywheel ügyfelek számára megmutat, az, hogy a weboldalak számára jelenleg elérhető erőforrások szinte azonnal és korlátozás nélkül méretezhetők, ami gyorsabb töltési időt és stabilabb hostolási környezetet eredményez..

A Cloud Hosting előnyei

A szokásos tárhely használatával a webhelyet egy fizikai kiszolgálón tárolják, amelyre rögzített erőforrásokat osztottak meg, például a meghatározott memóriamennyiséget, tárolási és feldolgozási energiát. De a felhőtárhely szolgáltatással több számítógép kapcsolódik egymáshoz, hogy egyetlen felhő-környezetet hozzon létre.

További források az Ön webhelyéhez

Ezt a felhőt – amely több fizikai számítógépről áll – ezután virtuális szerverekre osztják, és webhelyét ezen virtuális szerverek egyikén tárolják. A beállított erőforrásokkal rendelkező fizikai kiszolgálótól eltérően az erőforrásokat – beleértve a virtuális kiszolgáló rendelkezésére álló memóriát és a feldolgozási teljesítményt is – a felhőhálózat összes számítógépéből levonják. Mivel a Flywheel a Google Cloud Platformot használja, amely az egyik legnagyobb szolgáltató a környéken, az Ön webhelyéhez rendelkezésre álló források szinte végtelenek.

Gyorsabb betöltési idő

A hagyományos tárhely használatával webhelye kinövi a fizikai szervert, amelyen üzemelteti, és teljesítményproblémákat okozhat, például lassú töltési időket vagy nem elérhető időszakokat. Miután ezt a problémát észlelték, egy jobban meghatározott kiszolgálóra való áttérés meg tudja oldani a problémát, de ez a folyamat leállást és más problémákat okozhat, amikor a webhelyet és a fájljait áthelyezi.

Plusz, ha a webhely népszerűsége és mérete tovább növekszik, akkor a jövőben újból meg kell frissítenie és áttérnie kell a migrációra. De a felhő-tárhely szolgáltatással az Ön webhelyének rendelkezésre álló erőforrásokat automatikusan, vagy egyetlen gombnyomással méretezzük, a platform konfigurációjától függően. Ennek köszönhetően a forgalom növekedése vagy a látogatók számának folyamatos növekedése könnyen kezelhető, az oldalsebesség csökkenése nélkül.

Kevesebb állásidő

A felhő tárhelyének további előnye a jobb redundancia. Mivel webhelyét kiszolgálók hálózatán tárolják, ha egy kiszolgáló offline állapotba kerül, a felhőhálózat továbbra is működni fog. Míg a hagyományos tárhely esetén, ha az Ön webhelyének kiszolgálója lemegy, akkor a webhely szintén nem lesz elérhető.

A Google Cloud Platformra való áttérés nem csak a lendkerék-tárhely-infrastruktúra frissítése. Annak érdekében, hogy jobb teljesítményt biztosítson az általuk üzemeltetett WordPress webhelyek számára, a Flywheel frissítette a gyorsítótárazási technológiáját is.

Ennek a frissítésnek és a Google-val fenntartott partnerségnek köszönhetően a Flywheel Cloud Platform lehetőséget ad arra, hogy a WordPress webhelyet ugyanazon az infrastruktúrán tárolja, amelyet a Google használ a végfelhasználói termékek számára, miközben továbbra is az Ön weboldalát és a fiókot tárolja az intuitív lendkerék irányítópulton keresztül.

Később a Flywheel felülvizsgálatunkban megnézheti az új Cloud Platformon üzemeltetett teszthelyszíneink betöltési idejét, valamint a forgalmi tüskék kezelésének képességét..

Készítsen ingyenes, Demo WordPress webhelyeket az ügyfelek számára

Mint már említettük, a Flywheel egyik legérdekesebb és potenciálisan időmegtakarító fejlesztőbarát tulajdonsága az, hogy gyorsan létrehozhat privát demo-webhelyeket ügyfelei számára – fizetés vagy új domain létrehozása nélkül. Miután létrehozott egy ingyenes fiókot a Flywheel segítségével, létrehozhat egy demo WordPress webhelyet, amely a Flywheel aldomainben található..

Hozzon létre bemutató webhelyet

Miután feliratkozott a lendkerékre, létrehozhat egy bemutató oldalt.

Ezután 14 napja van hozzáférése a webhelyhez, beleértve azt is, hogy megosszák azt az ügyfelekkel. Mivel a demonstrációs webhelyek jelszóval védettek, nem kell aggódnia, hogy jogosulatlan látogatók látják őket, mielőtt készen állnak. Ha Ön vagy ügyfele elégedett a weboldallal, a Flywheel-től megvásárolható egy tárhely-terv a webhely elindításához és a jelszóvédelem eltávolításához..

Fizessen később opciót

Előzetesen fizethet a demonstrációs webhelyért, vagy dönthet úgy, hogy később fizet, és átutalja a számlázást az ügyfélnek.

A tárhelyi terv megvásárlásának korszerűsítése érdekében gyorsan létrehozhat egy linket a Flywheel irányítópulton keresztül, amelyet e-mailben küld el az ügyfelének, lehetővé téve számukra a terv kiválasztását és a Flywheel-en történő regisztrációt. Az áttételi programnak köszönhetően jutalékot kaphat minden olyan ügyfelének, aki feliratkozik a Flywheel-re. Alternatív megoldásként megvásárolhatja a webhely hosting tervét az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás részeként.

Fizetési e-mail

A lendkerék lehetőséget ad arra, hogy e-mailt generál és küldjön az ügyfelének, hogy fizetni tudjanak a tárhelyről.

A demonstrációs webhely funkciójának működése miatt nincs szükség a webhely migrálására egy másik szerver helyre, amikor készen áll. Egyszerűen módosítsa a domain DNS beállításait, és kapcsolja ki a jelszóvédelmet, hogy a webhely nyilvánosan elérhető legyen.

Bemutató webhely adatvédelmi módja

A demohelyen a jelszóvédelem kikapcsolható, miután megvásárolta a tárhelyi tervet.

A Flywheel ezen tulajdonságának köszönhetően a webdesignernek és -fejlesztőnek képesnek kell lennie arra, hogy egyszerűsítse a webhelyek bemutatását az ügyfelek számára, valamint a webhelyek tulajdonjogának és tárhelyének átruházását. A Flywheel rendelkezik egy fehér címke szolgáltatással is, amely lehetővé teszi a Flywheel műszerfal és a számlák tárolását saját márkájának, hogy következetes felhasználói élményt biztosítson ügyfeleinek.

Ha nem ismeri az IP-címeket, a DNS-t és a névkiszolgálókat, vagy csak hatékonyabban szeretne dolgozni, a Flywheel demonstrációs webhelyének aspektusa valóban vonzó.

Lendkerék Helyi WordPress telepítő eszköz

A Flywheel Local egy ingyenes eszköz, amely segít a WordPress helyi webhelyek létrehozásában. Miután letöltötte a szoftvert, és telepítette azt a Mac vagy a Windows számítógépre, rendelkezésére áll egy helyi WordPress környezet, amelyen dolgozik. Ha soha nem vesztegette idejét a saját helyi WordPress-környezet beállításához vagy hibakereséséhez, a Flywheel Local egy olyan eszköz, amelyet valószínűleg értékelni fog. A Flywheel local azonban nem csupán az egyszerűséget kínálja.

Helyi WordPress telepítő

Csak néhány kattintásba kerül a helyi WordPress telepítés létrehozása a Flywheel Local segítségével.

Ha készen áll arra, hogy megosztja a webhelyet egy ügyféllel, vagy bárkivel, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a megfelelő gombra a Lendkerék Helyi oldalon, és létrehoz egy linket. Ezután bárkivel meg is osztja ezt a linket, hozzáférhet a Flywheel Local segítségével létrehozott webhelyhez. Nem kell magadnak feltöltenie a helyi WordPress webhelyet, mivel a szoftver gondoskodik róla.

Helyi webhely készítő

Több WordPress webhely hozható létre és kezelhető a Flywheel Local segítségével, majd a böngészőn keresztül elérhető.

Egy másik ok arra, hogy a Flywheel Local más helyi fejlesztési megoldásokkal szemben használja, az a képesség, hogy egyetlen lendülettel egyetlen kattintással vonzza a Flywheel által üzemeltetett webhelyeket a helyi környezetbe. Ezután offline módban dolgozhat ezeken a webhelyeken, mielőtt visszaállítja a változtatásokat az élő hostolási környezetbe, amikor készen áll.

Helyi migráció

Miután csatlakoztatta a Flywheel Local szolgáltatást a Flywheel tárhely-fiókjához, bármilyen WordPress webhelyét lehívhatja a helyi környezetbe.

A Flywheel Local egyetlen valódi hátránya, hogy a szoftver letöltési mérete körülbelül 500 MB, tehát nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő. Mindenki számára azonban ez a Flywheel egy másik lenyűgöző fejlesztőbarát tulajdonsága, amely biztosan javítja a munkafolyamatot.

WordPress webhelymegfigyelés

A Flywheel Local mellett a WordPress webhelyének átmeneti változatán is biztonságosan végezhet fejlesztési munkát. Ezután, amikor Ön, a csapat vagy az ügyfelek elégedettek a munkával, azt az élő host környezetbe lehet helyezni. Ha egy oldalon több ember dolgozik, akkor jobb megoldás lehet egy online átmeneti webhely létrehozása, nem pedig a helyi fejlesztési változat..

Weboldal-átállási lehetőségek

Miután engedélyezte a stádiumot, könnyedén átviheti a tartalmat az élő és a színpadi környezetek között.

A lendkerék-átszervezés lehetővé teszi, hogy csak az adatbázis-változásokat, akár a fájlt, akár mindkettőt megváltoztassa, vagyis, ez azt jelenti, hogy jó irányítást kap a szolgáltatás használatának felett. Például könnyen elkerülheti a webhelyén közzétett új tartalmak felülírását, miközben a fejlesztési munka zajlik, ha csak megnyomja a fájl módosításait, és az adatbázist az élő oldalon lévő formában hagyja el..

Az átmeneti webhely tartalmának áthelyezése

A lendkerék célja, hogy csökkentse annak valószínűségét, hogy valami rosszul forduljon elő, ha a megállóhelyet használja.

A lendkerékkel az átmeneti webhely jelszóval védett, hogy megakadályozzák az illetéktelen látogatókat, hogy becsapódjanak rajta, vagy pedig a keresőmotorok indexeljék a tartalmat, még mielőtt készen állna a nyilvános fogyasztásra. Korábban a WordPress webhely-felépítése az alapszintű terv kivételével minden csomagban elérhető volt, de a felhő-tárhely felé történő áttérés részeként ez most minden Flywheel-ügyfél számára elérhető.

Ha javítani szeretné a WordPress webhelyeinek módosítási módját, vagy plug-inek és témák tesztelését, akkor elengedhetetlen az átmeneti webhelyekhez való hozzáférés.

WordPress webhely tervrajzai

A Flywheel másik fejlesztő-központú összetevője a tervrajz. A WordPress webhelyek gyorsabb felépítéséhez készített Blueprints lehetőséget nyújt egy téma és plugin-konfiguráció mentésére, amelyet néhány kattintással új webhelyre telepíthet..

Hozzon létre WordPress webhelytervet

A lendkerék tervrajzai segítségével elmentheti a WordPress webhely-konfigurációját az új webhelyek kiindulási pontjaként történő felhasználás céljából.

Ha úgy találja, hogy minden egyes elindított új ügyfél webhely gyakran ugyanazt a témát és az alapvető bővítmények gyűjteményét használja, vagy ugyanazok az alapoldalak rendelkeznek, akkor időt spórolhat meg, ha a telepítési terv alapján elkészíti a tervtervet. Ezután minden egyes új WordPress webhelyprojekt elindításakor az egyik tervrajzát használhatja alapjául.

Blueprint könyvtár

Kiválaszthatja, hogy melyiket használja a WordPress új webhelyének minden egyes indításakor.

Mivel a tervterv tartalmazza a webhely beállításait, valamint a telepített téma- és beépülő modul-konfigurációkat, a Flywheel ezen hasznos szolgáltatása kezelheti az alapvető, de ismétlődő feladatokat, például a permalink szerkesztését, a biztonsági mentési ütemterv beállítását, a kapcsolattartó oldal létrehozását és egyebeket..

Lendkerék weboldal tervrajzai

Fiókonként akár tíz WordPress webhelytervet készíthet.

A lendkerék-tervrajzok időt és energiát takaríthatnak meg új webhelyek elindításakor – valami szabadúszó és ügynökök egyaránt értékelik. Az írás idején nem volt mód a tervrajzok megosztására a Flywheel-számlatulajdonosok között, de tervbe vették ezt.

Lendkerék-számla-együttműködők

Egy másik szolgáltatásfejlesztőnek és tervezőnek, valamint általában a webhelytulajdonosoknak hasznosnak kell lennie, ha együttműködőket is felvesznek a Flywheel webhelyekre. A WordPress webhely használóitól eltekintve az együttműködők hozzáadhatók a Flywheel irányítópultjához, így a webhelyen dolgozhatnak vagy kezelhetnek hostolási szinten.

Küldött meghívó űrlapot

Az együttműködőket meg lehet hívni egy WordPress webhely kezelésére a Flywheel-fiók irányítópultján.

Mint már várakozhat, nagyon könnyű együttműködőt felvenni a Flywheel-hez. Egyszerűen kattintson annak a webhelynek a megfelelő gombjára, amelyben együttműködni kíván. Ezután, miután megadta az e-mail címet, a Flywheel automatikusan elküldi a felhasználónak egy linket az együttműködési meghívó űrlapra. Ha olyan csapattagja van, aki olyan feladatokat lát el, mint például a biztonsági mentések visszaállítása, vagy ha hozzáférést szeretne adni az ügyfeleknek a webhelyükhöz a lendkerékben, akkor ez a szolgáltatás teszi a hozzáférés biztonságos megosztását erőfeszítés nélkül..

Szervezet jellemzői

Több webhely és felhasználó különböző fiókokból áttelepíthető egy szervezetbe a könnyebb kezelés érdekében.

A lendkeréknek hasznos funkciója a Szervezetek, amely lehetővé teszi a csapat összes webhelyének kezelését egyetlen irányítópulton keresztül. Ha egy ügynökség részeként dolgozik, csapata ezt a funkciót új portálon keresztül hozhatja létre, hozzáférhet a meglévő webhelyekhez és más feladatokat végezhet – például számlák küldését és a csapat tagjainak tevékenységeinek megtekintését – egy portálon keresztül. Amikor a lendületen szervezetet állít fel, akkor a meglévő terveket átviheti az új struktúrába, vagy új fiókkal kezdheti újra..

Ingyenes WordPress webhely-migráció

Ha már van egy WordPress webhely, vagy az ügyfelek ezt teszik, akkor a Flywheel mérlegelésének másik jó oka az ingyenes webhely-migrációs politika.

Az induláshoz hozzon létre egy ingyenes lendkerék-fiókot, és töltse ki az áttérési igénylő űrlapot. A meglévő WordPress webhely egy példányát a házon belüli migrációs csapat készíti el, majd a Flywheel demo szerverre másolja. A folyamat általában 24 órát vesz igénybe, bár 49 dollárért fizethet egy gyorsabb nyolc munkanapú szolgáltatásért.

Weboldal-migrációs űrlapok

A lendkerék ingyenes WordPress webhely-áttelepítést kínál minden árképzési tervben.

Miután ellenőrizte a weboldal lendkerékkel üzemeltetett verzióját, és elégedett volt vele, kiválaszthatja a megfelelő tervet (a későbbiekben részletesebben), mielőtt a webhely megjelenik. Mivel ez a folyamat működik, nem várható webhely-állásidő.

Ha attól tart, hogy webhelye túlságosan bonyolult ahhoz, hogy új hostra válthasson, ha azt akarja látni, hogy a Flywheel milyen teljesítményjavulást eredményezhet, vagy ha minimalizálni kívánja a hostvállalatok megváltoztatásának nehézségeit, akkor a Flywheel ingyenes migráció érdeklődik te.

Lendkerék irányítópult és felhasználói élmény

Mivel a Flywheel tárhely a tervezőknek és a fejlesztőknek, valamint a szilárd WordPress tárhelyet keresőknek szól, nem meglepő, hogy megtudja, hogy műszerfaluk stílusos és modern kialakítású. Valójában méltányos azt mondani, hogy a Flywheel az interfész tervezése és a felhasználói élmény szempontjából a következő szintre állítja a dolgokat.

Bár a megjelenés nem minden, ha ismeri az olcsó költségkeret-tárhelyet, amely a cPanel szoftverre támaszkodik, vagy valamilyen más drága, kezelt WordPress webhelyet használ, akkor az intuvatív fiókkezelési tapasztalat gyorsan csalódást okoz..

Lendkerék számla területe

A lendkerék műszerfal és a felhasználói felület esztétikailag nagyon kellemes.

Szerencsére a Flywheel használatával az olyan feladatok, mint az új WordPress webhelyek létrehozása és a fiókok kezelése, nagyon egyszerűek. Csak regisztráljon egy ingyenes lendkerék-fiókot, majd kattintson az Új webhely létrehozása gombra. Az egyképernyős beállítási oldal lehetővé teszi a webhely és az ideiglenes domain név megadását, valamint a tulajdonos hozzárendelését a webhelyhez.

Indítson el egy webhelyet a lendkerékkel

A lendkerék valóban leegyszerűsítette az új WordPress webhely elindításának folyamatát.

Használhatja a korábban tárgyalt Blueprint funkciót egy előre meghatározott webhely-konfiguráció alkalmazására az új webhelyén. Ez azonban nem kötelező, és ugyanolyan egyszerűen elindíthatja a WordPress friss telepítését. Mint láthatja, minden szépen el van látva egy stílusos kialakítással, amely jól néz ki, miközben továbbra is felhasználóbarát.

Indítsa el a webhely-beállításokat

Vagy kezdje el a WordPress új telepítésével, vagy használja az egyik tervrajzot.

Amikor egy új WordPress webhelyet indít a Flywheel segítségével, az utolsó lépés a fizetési szakasz, ahol kiválaszthatja a tárhely tervet és kifizetést végezhet. Alternatív megoldásként folytathatja demonstrációs webhely módban is, és tartsa be a fizetési adatok megadását és a webhely élővé tételét.

Lehetősége van arra is, hogy a webhelyet hozzáadja valamelyik meglévő lendkerék-tárhely-tervhez, feltéve, ha fiókjában ingyenes helyek vannak, és kiválaszthatja az adatközpont helyét, ahol a webhelyet üzemelteti. Miután megadta az összes szükséges információt, létrejön az új WordPress webhely.

A WordPress webhelyek kezelése

A webhely létrehozása után bejelentkezhet a WordPress irányítópultba, és megkezdheti a szoftver konfigurálását. Más webtárhelytől eltérően a Flywheel nem telepít plugint, nem ad hozzá kiegészítő szolgáltatásokat és nem végez semmilyen más változtatást a WordPress szoftverben. Ez egy jó megközelítés, különösen akkor, ha webhelyeket hoz létre az ügyfelek számára, és WordPress oktatóanyagokkal látja el őket, mint például a WP101, és szeretné elkerülni, hogy megzavarja őket a WordPress módosított verziójának szállítása révén..

Példa egy lendkerék WordPress műszerfalra

Hacsak nem telepített át egy webhelyet vagy nem használt valamelyik tervrajzát, a Flywheel nem ad hozzá semmi extra a WordPress telepítéséhez.

Megtekintheti az összes WordPress webhelyet a Flywheel-fiók irányítópultján, és megváltoztathatja az adatvédelmi módot, amikor készen áll egy webhely elindítására. Hozzáférhet a kiegészítő szolgáltatásokhoz, például a biztonsági mentési eszközhöz és a gyorsítótárazási beállításokhoz is. Azok a munkatársak, akik hozzáférnek az Ön Flywheel-fiókjához és a tárolt webhelyekhez, a felhasználóbarát fiókkezelő felületen keresztül is kezelhetők.

Együttműködő felhasználók

A közreműködők meghívhatók és könnyen kezelhetők a Flywheel-fiók irányítópultján.

A webhelyről készített biztonsági mentések kezelése

A felhasználói felületnek köszönhetően a biztonsági másolatok létrehozása és visszaállítása csak néhány kattintással jár. Amellett, hogy a Flywheel vezérlőpultján keresztül teljes helyreállítást végez, manuálisan visszaállíthatja csak az adatbázist vagy a hely fájljait is..

Webhely biztonsági másolatai

A webhely részleges helyreállítása a biztonsági mentési fájlok letöltésével és az összetevők kézi feltöltésével lehetséges.

Noha a biztonsági másolat fájlokat 30 napig őrzik, ezeket mielőtt biztonságosan letölteni lehet.

Webhely biztonsági másolatai

Az éjszakai automatikus webhelyről készült biztonsági mentések mellett bármikor manuálisan készíthet biztonsági másolatot.

Hozzáférés a WordPress adatbázishoz

Számos más WordPress webtárhelytől eltérően, amelyek webhely-adatbázis-hozzáférést biztosítanak a phpMyAdmin szoftveren keresztül, a Flywheel létrehozta saját adatbázis-kezelő felületét.

Hozzáférés a weboldal-adatbázishoz

A lendkeréknek van egy egyedi adatbázis-kezelő eszköze, amely be van építve a fiók irányítópultjába.

Bár egyes felhasználók talán jobban megismerik a phpMyAdmin szolgáltatást, az adatbázis-hozzáférés integrálása a Flywheel felhasználói fiókterületéhez elősegíti az egységes felhasználói élmény megteremtését a WordPress webhelyének minden aspektusának kezelésében. Ahelyett, hogy a felhasználókat arra kényszerítenék, hogy a feladatok elvégzésére váltson a különféle interfészek és eszközök között, minden könnyen elérhető egy helyen.

Összességében a lendkerék és annak jellemzői használata hihetetlenül egyszerű. Noha az egyszerűségre összpontosítanak, ez nem a funkcionalitás költségén van, amint azt a Flywheel funkciók listájából láthatjuk.

A lendkerékkel kezelt WordPress tárhely technikai részletei

A fentiekben bemutatott Flywheel kiemelésen kívül vannak néhány technikai részlet is, amelyek valószínűleg érdekelni fogják, mielőtt eldöntené, hogy ez a legjobb házigazda az Ön számára:

 • Webhely gyorsítótárazása: A WordPress webhelyekre optimalizált lakk-gyorsítótár.
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN): Minden terv magában foglalja a Fastly CDN használatát plusz költség nélkül.
 • PHP: Az új Flywheel WordPress weboldalakon a PHP 7.2 szabványos. Nincs lehetőség a PHP verzió manuális megváltoztatására.
 • HTTP / 2.0: Elérhető az összes olyan webhelyen, amelyet a Flywheel üzemeltet, és SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • SSL: Ingyenes SSL-tanúsítványt a Let’s Encrypt-től, vagy használja a saját tanúsítványát.
 • SFTP: Biztonságos „átképzött” FTP-hozzáférés az Ön webterületéhez, a fájlok feltöltéséhez és szerkesztéséhez az ügyfél által választott módon – további információ.
 • Szerver fájlkezelő: Nincs online fájlkezelő, csak FTP-hozzáférés a kiszolgálóterülethez.
 • Adatbázis-hozzáférés: Web alapú hozzáférés a MySQL adatbázishoz egyéni adatbázis-kezelőn keresztül (nincs phpMyAdmin).
 • E-mail szolgáltatás: Nincs e-mail szolgáltatás egyetlen lendkerék-tervről sem; G Suite és egyéb szolgáltatások ajánlottak.
 • WordPress webhelykezelés: A WordPress alapszoftverfrissítései automatikusan telepítésre kerülnek, miután tesztelték őket azzal a lehetőséggel, hogy lemondjanak a főbb verziófrissítésekről, és szükség esetén visszavonhatják a frissítést. Az automatikus plugin-frissítések fizetett kiegészítőként érhetők el.
 • Plugin korlátozások: Bizonyos beépülő modulok nem engedélyezettek, köztük néhány biztonsági mentés, gyorsítótárazás, biztonság és kapcsolódó hozzászólások beépülő modulok, amelyek befolyásolhatják a webhely teljesítményét.
 • Biztonsági intézkedések: A biztonsági fenyegetések proaktív vizsgálata, a rosszindulatú programok blokkolása és a hackelési kísérletek.
 • Hack utáni tisztítási szolgáltatások: Ha webhelyét feltörték, míg a Flywheel üzemelteti, akkor ingyenesen kijavítják.
 • Adatközpontok helye: A webhelyek az Egyesült Államok, Ausztrália, Kanada, az Európai Unió és az Egyesült Királyság öt adatközpontjának egyikében működnek. Tudjon meg többet.
 • Megállóhelyek: Minden terv most hozzáférést biztosít egy átmeneti webhelyhez, amelyet egyszerűen telepíthetnek az élő oldalra.
 • A WordPress webhely áttelepítése: Ingyenesen elérhető minden lendkerék-tervhez, beleértve a számlánkénti többszörös ingyenes áttérést is. A gyorsított migráció 49 dollárért elérhető, és nyolc munkaidő alatt fejeződik be.
 • Látogatói elemzés: Tekintse meg webhelye forgalmának adatait a Flywheel-fiók irányítópultján.
 • Uptime ellenőrzések: A Flywheel nem ellenőrzi webhelyének állapotát, de ezt a terv fizetett frissítéseként lehet megszervezni..
 • Támogatási csatornák: Az élő csevegőcsatornán keresztül a támogatás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető, és az e-mail jegyekkel foglalkozó ügyfélszolgálat a globális csapat éjjel-nappal dolgozik. A telefonos támogatás csak azon ügyfelek számára érhető el, akik havonta legalább 250 dollárt fizetnek.

További információt a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásról a Flywheel webhelyen talál.

Lendkerék webtárhely-teljesítmény

A lendkeréknek természetesen rengeteg dolga van webdizájnok és fejlesztők, valamint azok számára, akik funkciókban gazdag és könnyen használható WordPress gazdagépet keresnek, de hogyan viselkednek a rakodási idő és a webhely teljesítménye szempontjából? Találjuk ki…

Lendkerék betöltése ideje teszt eredményei

Mivel a sebesség fontos szerepet játszik egy webgazda értékelésekor, a Flywheel áttekintésünk ez a része két teszt WordPress webhely teljesítményfigyelésének eredményeit tartalmazza.

A két hely sebességét hét percenként 30 percenként rögzítettük, hogy meghatározzuk az egyes helyek átlagos betöltési idejét a Pingdom szolgáltatással. A jó átfogó kép érdekében az egyik teszthelyen egy könnyű WordPress témát használtunk, míg a másikban egy funkciógazdagabb téma volt aktiválva.

Hétnapos lendkerék gyorsteszt eredménye egy könnyű témával

Tizenkilenc WordPress téma

A Twenty Tizenkilenc az alapértelmezett WordPress téma, amelyet egy új WordPress telepítéskor aktiválnak.

A WordPress telepítése után az új Twenty Nineteen témát alapértelmezés szerint aktiválják az új webhelyek. Ez egy könnyű lehetőség, amely alkalmas a blogokhoz és az alapvető weboldalakhoz, tehát ha úgy dönt, hogy ezt a népszerű ingyenes témát vagy hasonló lehetőséget használja, a következő töltési időket várhatja el a Flywheel-től:

Pingdom Huszonkilenc tizenkilenc téma oldalsebesség

Az alapértelmezett Twenty Nineteen témát használó webhely blogbejegyzésének átlagos betöltési ideje 524 milliszekundum volt.

A hét napos tesztelési időszak alatt átlagosan 524 milliszekundum töltési idővel a Flywheel gyorsabb, mint néhány, de nem mindegyik kezelt WordPress-házigazda, amelyet teszteltünk a könnyű témákat használó webhelyek tárolásakor..

Összefüggésben a WordPress.com Business hosting áttekintésből származó, ugyanazt a témát használó teszthely átlagos töltési ideje 603 milliszekundum volt. A WP Engine és a Kinsta áttekintésünkben szereplő, a régebbi Huszonhét Tizenhét témát használó teszthelyek azonban sokkal gyorsabb átlagos terhelési ideje 259 milliszekundum, illetve 307 milliszekundum volt..

Hétnapos lendkerék sebességteszt eredményei többcélú témával

Ha fejlettebb webhelyet tervez létrehozni, nem csupán egy alapblogot, akkor érdemes választania egy funkcióban gazdag többcélú témát, például a legkelendőbb Avada-t. Az ilyen típusú témák általában több webes bemutatóval és hosszú szolgáltatáslistával érkeznek, amelyek megnövelik a webhely betöltési idejét.

Az Avada Theme Agency honlapjának bemutatója

Figyelemmel kísértük a teszthely betöltési idejét az Avada Theme Agency demójának felhasználásával.

Az Avada téma telepítése és az ügynökség demo aktiválása után a tesztoldalon megfigyeltük az alapértelmezett honlapkonfiguráció betöltési idejét, hogy megnézhessük, hogy a Flywheel milyen jól teljesített az ilyen típusú szolgáltatásban gazdag WordPress témával.

Az Avada Honlap átlagos töltési ideje

A Flywheel által üzemeltetett és az Avada témát használó tesztoldal honlapjának átlagos töltési ideje 1,83 másodperc volt..

Az Avada demo weboldal fájlmérete sokkal nagyobb volt, mint a Twenty Tizenkilenc témája, és az átlagos betöltési idő 1,83 másodperc volt..

Noha a Flywheel által üzemeltetett webhely átlagos töltési ideje gyors volt, kissé lassabb, mint a többi kezelt WordPress-házigazda áttekintésekor, ideértve a Kinstat (1,25 másodperc), a WordPress.com üzleti tervet (1,06 másodperc) és a WP Engine-t. (1,43 másodperc).

Mivel választhat egy többcélú témát, például az Avada-t, de nem használja az egyik weboldal-demót, ugyanabból a webhelyből származó blogbejegyzés sebességét is teszteltük.

Avada téma blogbejegyzés sablonja

Az Avada témaügynökség bemutató honlapjának tesztelése mellett a blog blogbejegyzésének tesztelését is elvégeztük a témáról.

Az Avada témával létrehozott blogbejegyzés sebességét ismét feljegyeztük 30 percenként, hét napos időszakonként az átlagos betöltési idő megállapításához..

A blogbejegyzés betöltési ideje az Avada használatával

Hét napos tesztelés után a webhely blogbejegyzésének átlagos töltési ideje az Avada témaügynökség bemutatóján 1,64 másodperc volt..

Mint láthatja, a Pingdom átlagosan 1,64 másodperc töltési időt rögzített a weboldal blogbejegyzéséhez a nehézsúlyú Avada témát használva.
A WordPress más kezelt webhely-áttekintésének eredményeivel összehasonlítva a Flywheel-üzemeltetett webhely átlagos töltési ideje lassabb volt, mint a többi lehetőségnél, ide értve a Kinsta (1,56 másodperc) és a WP Engine (898 milliszekundum) lehetőséget..

A lendkerék áttekintése a webhely sebességi tesztjeiről

Itt van egy összefoglaló a Flywheel által üzemeltetett két WordPress webhely és a három megfigyelt oldal tesztelésének eredményeiről:

A teszthelyek átlagos töltési ideje Pingdom-val mérve.

A lendkerék-helyek átlagos terhelési ideje, hét napos Pingdom általi ellenőrzés után.

Összességében a lendkerék nem a leggyorsabb házigazda, amelyet teszteltünk. Eredményeink azonban csak egy minta, és mivel két WordPress-webhely nem azonos, érdemes elvégeznie a saját tesztelését, ha a Flywheel lenyűgöző tulajdonságaira talált. A lendkeréknek érdekes információi vannak a webhely sebességéről és teszteléséről a weboldalon, amelyet érdemes elolvasni.

Lendkerék terhelés hatásvizsgálata

Mivel a fenti töltési idő eredményeket egy olyan teszthelyen rögzítették, amely nem vesz fel forgalmat, néhány tesztet is elvégeztünk, hogy képet kapjunk arról, hogy a Flywheel által üzemeltetett webhely hogyan működött, amikor több látogató egyszerre fér hozzá. Ezekben a tesztekben a Load Impact szolgáltatást használtuk, hogy akár 250 virtuális felhasználót szimuláljunk, akik egyidejűleg hozzáférnek a teszt helyszínéhez öt perc alatt.

Egy virtuális felhasználótól kezdve további felhasználók kezdtek belépni a webhelyre, amíg összesen 250 online nem volt online. A virtuális felhasználók generálása mellett a Load Impact szolgáltatás a teszthely betöltési idejét is rögzítette, ahogy a virtuális felhasználók száma növekedett. A Pingdom sebesség-teszteléshez hasonlóan a többcélú Avada WordPress témát és annak Ügynökség-bemutatóját használták a Load Impact tesztelésre..

A Load Impact alábbi grafikonján szereplő kék vonal mutatja a webhelyhez hozzáférő virtuális felhasználók számát, míg a zöld vonal a teszthely betöltési idejét jelzi..

Lendkerék terhelés-teszt eredményei

A Flywheel által üzemeltetett tesztoldal 250 szimultán virtuális felhasználót tudott kezelni anélkül, hogy teljesítményproblémák lennének.

Amint az a fenti eredményekből kitűnik, a Flywheel által üzemeltetett teszthelyszínen nem tapasztaltak problémát, amikor egyszerre akár 250 virtuális felhasználó fér hozzá. A teszt teljes részleteit a Load Impact webhelyen tekintheti meg.

Ezek az eredmények jól összehasonlíthatók a többi kezelt WordPress-házigazda áttekintésével kapott eredményekkel, amelyek azt mutatják, hogy a lendkerék jó lehetőség, ha azt akarja, hogy webhelye képes legyen nagyszámú látogatót kezelni és a forgalom hirtelen növekedését képes kezelni.

Lendkerék Uptime teszteredmények

A lendkeréknek nincs rendelkezésre állási garanciája, bár vannak bizonyos rendelkezések, ha webhelyed hosszabb ideig nem érhető el. A Pingdomgal végzett hét napos ellenőrzés során azonban a Flywheel által üzemeltetett két teszt webhelyünk nem tapasztalt leállást.

Lendkerék Uptime Monitoring

A hét napos megfigyelési időszak alatt a két teszthely egyikén sem tapasztalt leállást.

Lendkerék WordPress által kezelt tárhely árazási részletei

A Flywheel nemrégiben egyszerűsítette hostolási terveit és árazási részleteit, és most három fő terv és egy egyedi lehetőség közül választhat:.

Lendkerék árképzési tervek

A lendkerék három meghatározott tervet kínál, valamint egyéni terv létrehozásának lehetőségét.

Az összes megadott ár az évente fizető ügyfelekre vonatkozik, tehát azoknak, akik havonta fizetnek, a díjak kissé magasabbak lesznek:

 • Kezdő: 23 USD havonta egy WordPress telepítésért, 25 000 havi látogatás, 5 GB lemezterület és 50 GB sávszélesség.
 • Szabadúszó: havonta 105 dollár tíz WordPress telepítésért, 100 000 havi látogatásért, 20 GB lemezterületért és 200 GB sávszélességért.
 • Ügynökség: 266 USD havonta 30 WordPress telepítésért, 500 000 havi látogatásért, 50 GB lemezterületért és 500 GB sávszélességért.

Mint korábban említettem, a Google Cloud Platform használatához való elmozdulás részeként az összes terv most magában foglalja a szakaszosítást és a CDN-hozzáférést.

Ha túllép a terv keretein belül, akkor az alábbiak szerint számol fel felszámolási díjat:

 • Látogatások: 1 dollár havonta további ezer látogatóra (az ausztrál adatközpontban üzemeltetett webhelyek díja 1,50 dollár havonta további ezer látogató számára).
 • Tárolás: 1 USD minden korlátot meghaladó GB -ért.

A többletköltségekről a Flywheel webhely releváns oldalán olvashat.

Végső gondolatok

Teszteredményeink alapján a lendkerék lehet, hogy nem olyan gyors, mint a WP Engine és a Kinsta, de terhelési idejük továbbra is nagyon tiszteletreméltó. Ráadásul a Flywheel belépő szintű kezdőterv (23 dollár) olcsóbb, mint a házigazdák belépési szintű tervei (35, illetve 30 dollár). Ezenkívül, ahogyan a terhelési teszt eredményei mutatják, a Flywheel által üzemeltetett webhelyeknek ugyanolyan jól kell kezelniük a nagy számú látogatót és a forgalom növekedését. A felvett 100% -os üzemidőt sem szabad figyelmen kívül hagyni.

A lendkerék költözik a Google Cloud Platformra, és úgy tűnik, hogy host-infrastruktúrájuk fejlesztése valóban megtérül. Tehát, ha szilárd menedzselt WordPress felhő-tárhelyet keres havonta kevesebb, mint 30 dollárért, a lendkerék határozottan jó lehetőség.

A lendkerék értékelésekor azonban azok jellemzői és könnyű kezelhetősége megkülönbözteti őket a legtöbb versenytől – különösen, ha webdesigner vagy fejlesztő vagy, aki webhelyeket hoz létre az ügyfelek számára (interfészük egyszerűen örömmel használható ). Mindenekelőtt a Flywheel kiváló munkát végzett egy felhasználóbarát webtárhely-élmény létrehozása érdekében, nagyon sokféle hasznos funkcióval.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map