Kinsta, WP motor vagy lendkerék – a WordPress három legjobban kezelt gazdagépének összehasonlítása!


A Kinsta vs Flywheel vs WP Engine folyamatos rivalizálás a kezelt WordPress tárhely világában. Minden társaságnak megvannak az előnyei és hátrányai, mindegyikük kissé eltérő hangulattal rendelkezik, és mindegyikük célja valamivel eltérő típusú ügyfelek vonzása.

Állítsuk egyenesen a dolgokat, ha megnézzük, hogy ez a három játékos hozza az asztalra, és hogyan választhat közöttük. Melyiket válassza a webhelyéhez: Kinsta, lendkerék vagy WP Engine? Lássuk.

A Kinsta és a lendkerék vs WP motor háttere

Mielőtt belejutnánk a szemtelen szemcsékbe, és átnéznénk mindegyik gazdagép házának motorja alatt, röviden összefoglaljuk, mi a kezelt WordPress tárhely és mi teszi a jelentkezőinknek jó választást – különösen, ha megbízható hostot keres a a következő WordPress webhelyen.

Hogy őszinte legyek, a „kezelt WordPress tárhely” kifejezést manapság sokat dobják körül, és bizonyos esetekben ez a gyakorlatban nem jelent sokat..

Sok hosting cég rájött, hogy csak a ‘WordPress’ címke használata a marketing anyagokban további szemgolyókat jelent az egyébként szokásos megosztott tárhely kínálatukhoz. Alapvetően ennek eredményeként a kezelt WordPress tárolóhely kissé elmosódott volt, és sok felhasználó már nem biztos abban, hogy bízhat-e, amikor azt látja, hogy egy host platform „WordPressre optimalizált”.

Nos, e három szolgáltatóval nincs ilyen probléma: Mindhárom valódi üzlet.

 • WP motor az egyik úttörője a kezelt WordPress tárhely-piacon – a WordPress-re optimalizált terveket kínálnak már a kezdetektől. Jelenleg úgy fejlesztették ki terméküket, hogy arra törekedjenek, hogy egyfajta WordPress digitális élményplatformként szolgáljanak (saját szavakkal – részletesebben az alábbiakban), és ne csak hosting szolgáltatóként szolgáljanak..
 • Kinsta újoncok a WordPress tárhely-piacon – sokat kínálhatunk! Megközelítésük a WP Engine-re emlékeztet, amikor először indultak.
 • Lendkerék a három legkevésbé kezelt WordPress házigazda (és valójában az a társaság, amelyet éppen ezen a webhelyen üzemeltetünk.) Számos egyedi funkciót kínálnak kifejezetten a tervezők és a webdizájnra összpontosító ügynökségek számára. És alacsony belépési áruk miatt , olyan webhelytulajdonosokat vonzanak, akik egyébként olcsóbb megosztott tárhely-tervet választottak volna – nagyon megfizethető áron meghívva őket a kezelt WordPress-tárhely világába..

Így állnak össze ezek a vállalatok egymással szemben, néhány kulcsfontosságú kritérium alapján:

Részletesen a Kinsta vs Lendkerék és a WP Engine között

Ugrás a szakaszhoz: �� Árképzés �� Jellemzők | �� WordPress Perks | �� Könnyű használat | �� Teljesítmény | �� Végső ítélet

1. Árképzés

Az ár a legtöbb ember számára, amikor szó szerint bármit is vásárol. Ez teljesen érthető. Nem számít, mennyire jobb az A megoldás, mint a B megoldás, nem számít, ha nem engedheti meg magának.

Tehát mutassuk meg az árképzés témáját, mielőtt bármi mást elkezdene.

És közvetlenül a kapun kívül van egy probléma. Mindegyik vállalatnak több terve van, és az összes táblában vagy listában történő bemutatása olvashatatlan lenne. Tehát ehelyett osztsuk le a dolgokat szintekre.

Minden egyes vállalat esetében összehasonlítjuk az árakat:

 • belépő szint: (egy helyszínen)
 • középszint (három-öt helyszínen)
 • haladó (tíz vagy több webhelyen).

Ezt szem előtt tartva, itt vannak a három társaság közötti árkülönbségek:

(A) táblázat: Kinsta vs Lendkerék vs WP Engine az ENTRY LEVEL tárhelyhez

Kinsta
Lendkerék
WP motor

Ár$ 30$ 15$ 35
Sites111
Havi látogatások20.000500025.000
Lemez terület5GB5GB10GB
Sávszélességkorlátlan250GB50GB
Ingyenes webhely-migrációNYY
SSLYYY
CDN50 GB-os csomag tartalmazzaplusz havonta 10 USDY

(B) táblázat: Kinsta és lendkerék vs WP Engine a MID-TIER tárolásához

Kinsta
Lendkerék
WP motor

Ár100 $100 $$ 115
Sites3105
Havi látogatások100.000150.000100.000
Lemez terület10GB40GB20GB
Sávszélességkorlátlan4 TB200GB
Ingyenes migráció a webhelyencsak egy webhelyreYY
SSLYYY
CDN200 GB-os csomag tartalmazzaplusz havonta 10 dollár webhelyenkéntY

(C) táblázat: Kinsta vs Lendkerék vs WP Motor ADVANCED tervekhez

Kinsta
Lendkerék
WP motor

Ár200 $100 $290 $
Sites101015
Havi látogatások250.000150.000400.000
Lemez terület20GB40GB30GB
Sávszélességkorlátlan4 TB400GB
Ingyenes migráció a webhelyencsak kettőYY
SSLYYY
CDN300 GB-ot tartalmazplusz havonta 10 dollár webhelyenkéntY

* A fenti árak érvényesek, ha havonta fizet. Minden vállalat rendelkezik bizonyos engedményekkel, ha egész évben fizet.

Az azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ezekben a táblákban nagyon sok a szórás, és nincs egyértelmű nyertes, ha az összes paramétert figyelembe vesszük.

Még akkor is, ha csak egyetlen webhelyet szeretne üzemeltetni, döntése továbbra is kemény lehet, attól függően, hogy várható-e a forgalom nagysága, vagy milyen lemezterületet tud tudni használni.

Ennek ellenére, amint láthatja, a legolcsóbb a három platformból az első lépésekhez a lendkerék. Belépési szintjük a másik két társaság árának felére csökken. Nyilvánvaló, hogy vannak bizonyos korlátok ezzel – főleg havi 5000 látogatójukra.

Amíg én rajtam vagyok, Lendkerék mondják nincsenek túlzott díjak, de nincs tapasztalatam arról, hogyan működik ez kifejezetten. Nem tudom elképzelni, hogy csak a tervezett korlát felett elnyelik a további látogatásokat. Valószínűleg elkísérli a magasabb szintre váltást, ami értelme.

Ha az a 5000 havi látogató nem elegendő, a Flywheel-nek további egyszemélyes tervei vannak, több helyiséggel:

 • Havonta 30 USD – 25 000 látogatás | 10 GB-os lemez | 500 GB sávszélesség
 • Havonta 75 USD – 100 000 látogatás | 20 GB-os lemez | 1 TB sávszélesség

A többletköltségekről beszélve, a következőképpen játsszák őket a másik két társasággal:

 • Kinsta: 1 USD / 1000 látogatás a terv sapkája fölött
 • WP Engine: 2 USD / 1000 látogatás

Igen, ezt olvasod, a WP Engine kétszer annyit tölt fel, mint a Kinsta.

A fenti táblázatokban az is látható, hogy a Kinsta „korlátlan” sávszélességet kínál. Ez azért van, mert A Kinsta nem követi a sávszélességet önmagában. Az áraik a havi egyedi látogatások teljes számán alapulnak, nem pedig azon adatok mennyiségén alapulnak, amelyeket ezek a látogatások a kábelen keresztül mozgatják.

A középszintű tárhelyre (B táblázat) áttérve a dolgok nagyjából ugyanabban a tartományban vannak.

 • Ha három WordPress-webhelyet szeretne elindítani, akkor ezt megteheti minden gazdagéppel azonos áron.
 • Öt oldal? Ez sokkal olcsóbb lesz a WP Engine és a lendkerék esetében. Öt webhely futtatásához a Kinsta-val szükség van a „BUSINESS 2” tervre, amely havonta 200 dollár.

Ha szeretne tíz vagy több webhelyet tárolni (C. táblázat), akkor a Flywheel kínálata kísértést fog szenvedni. Nagyon érdekes az a lehetőség, hogy havonta tíz webhelyet üzemeltessen havonta 100 dollárért a kezelt tárhely beállításán. A lendkerék ezt a tervet szabadúszóknak célozza meg az ügyfelek számára webhelyeket létrehozva, ami nagyon érdekes ajánlat.

Több webhely tárolása a WP Engine segítségével a legdrágább – nemcsak a tíz site-jelöléshez, hanem onnan is.

 • 20 webhely: lendkerék – 250 USD | Kinsta – 300 USD | WP motor – 390 USD
 • 30 webhely: lendkerék – 250 USD | Kinsta – 400 USD | WP motor – 590 USD
 • 40 oldal: lendkerék – egyedi | Kinsta – 400 USD | WP motor – 790 USD

Nyilvánvaló, hogy megkapsz néhány jó funkciót a WP Engine-vel az árért – amit hamarosan megvitatunk -, de önmagában ez a szám meglehetősen hatalmas.

Érdekes módon a Kinsta most egy olyan promóciót is folytat, ahol ingyenes webhely-vándorlást kap, ha a lendkerékből vagy a WP Engineből származik. Úgy tűnik, hogy ezek nem számítanak be a megengedett helyszín-áttelepítések számába, amint az az A, B és C táblázatokból kitűnik.

�� 2. Alapvető szolgáltatások

A kezelt WordPress-tárhely fő gondolata az, hogy a felhasználónak kifejezetten a WordPress-webhelyekhez konfigurált kiszolgálói környezetet biztosítson, amely semmilyen más szoftvert nem enged meg.

Arról is szól, hogy elmozdítja Önt attól, ami folyik a tényleges szervergéppel, és ehelyett könnyebben használható felületet biztosít Önnek. Röviden, felejtsd el a cPanelt.

Ezt szem előtt tartva számítottam arra, hogy a Kinsta, a Flywheel és a WP Engine kínálatai tükrözik ezeket az ötleteket:

2.1. Alapvető tárhely paraméterek

Így működnek a dolgok, kezdve néhány általános jellemzővel:

Kinsta
Lendkerék
WP motor

Napi mentésekYYY
MultisiteYYY
stagingYYY
SFTPYYY
Ingyenes migrációIgen, de a tervetől függőenYY automatizált
HTTP / 2YYY
Ingyenes SSLYYY
SSHYNN
Támogatás24/7M-F 9:00 – 17:00 CDT24/7
Git-integrációYNY
CDNY korlátozott sávszélességY külön fizetettY

Nyilvánvalóan: Minden ott van. És valójában így számíthat a dolgokra. Végül is ez a prémium WordPress tárhely, és nem az Ön által futtatott megosztott szerver.

Az összes „igen” félretesztésével az egyetlen különbség mutatkozik meg:

 • Úgy tűnik, hogy a Kinsta az egyetlen platform, amely SSH hozzáférést kínál.
 • A lendkerék támogatása nem elérhető a nap 24 órájában, ami problémát jelenthet azok számára, akik nem az USA-ban élnek.
 • A lendkerék az egyetlen, amelyben nincs beépített Git-integráció.
 • A WP Engine alkalmazással történő helyáttelepítést automatikusan végzi el, nem technikus. Ez azt jelenti, hogy néha a dolgok nem működnek, ha az Ön webhelye nem szabványos.
 • A Kinsta használatával történő ingyenes webhelyek áttérését a tervben megengedett összes webhelyre korlátozhatja.
 • A Kinsta korlátozza az átadható ingyenes CDN forgalmat is, az 50 GB-ról a belépési szintű tervhez. A CDN forgalom túllépési díjai 0,10 USD / GB.
 • A CDN fizetett extra a lendkerékkel – 10 dollár havonta webhelyenként.

Az alapvető dolgok elkerülése érdekében itt található néhány további információ az egyes vállalatok szerverinfrastruktúrájáról:

2.2. Szerverek és adatközpontok

Íme, aki a Kinsta, a Flywheel és a WP Engine szerverekkel működik:

 • Kinsta – Google Cloud Platform
 • Lendkerék – saját és a Google Cloud Platform
 • WP Engine – Google Cloud Platform és az Amazon AWS

És most az elérhető kiszolgálóhelyek:

Kinsta
Lendkerék
WP motor
Belgium;
Frankfurt, Németország;
London, Egyesült Királyság;
Hollandia;
Finnország;
Mumbai, India;
Singapore;
Taiwan;
Tokió, Japán;
Sydney, Ausztrália;
São Paulo, Brazília;
Montréal, Kanada;
Iowa, USA;
Oregon, USA;
Virginia, USA;
South Carolina, USA;
Los Angeles, Kalifornia, USA
Singapore;
Toronto, Kanada;
Amszterdam, Hollandia;
Frankfurt, Németország;
London, Egyesült Királyság;
New York, USA;
San Francisco, USA
Belgium;
Írország;
London, Egyesült Királyság;
Frankfurt, Németország;
Taiwan;
Sydney, Ausztrália;
Tokió, Japán;
Montréal, Kanada;
Iowa, USA;
Virginia, USA;
South Carolina, USA;
Oregon, USA;
Ohio, USA

Megjegyzések a Kinsta, a lendkerék és a WP Engine adatközponti helyeiről:

 • Úgy tűnik, hogy a Kinsta lefedettsége a leglátványosabb, néhány jó helyszínnel nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Ázsia és Európa szerte is.
 • A lendkeréknek nincs adatközpontja Ausztráliában, és Ázsiában csak egy helye van.
 • A WP Engine jó térképet kínál. Semmi hiányzik.

Ezenkívül érdemes rámutatni, hogy a Flywheel a Google Cloud-nal együttműködve új tárhelycsomagok kidolgozására szolgál. Az írás idején a Flywheel kiszolgálói infrastruktúrája saját volt, de ez azért változik, amikor ezt olvasod.

A művekben új tárhely-tervek vannak, friss szolgáltatásokkal és néhány frissítéssel a szokásos tervhez képest, különösen:

Lendkerék új tervek

�� 3. A WordPress-specifikus szolgáltatások és előnyök

Szánjunk egy percet arra, hogy megvitassuk, mi valószínűleg leginkább érdekli: Vannak-e ezek a vállalatok által kínált WordPress-specifikus szolgáltatások, amelyek valóban megszerezhetnék nekik a „kezelt WordPress tárhely” címkét?

A rövid válasz igen, vannak. De mindegyik társaság más szempontból közelíti meg a témát. Eltekintve természetesen attól a ténytől, hogy csak a WordPress-webhelyeket veheti velük házhoz.

3.1. Kinsta

A Kinsta a legfiatalabb vállalat ebben a fej-fej összehasonlításban. Ezzel úgy tűnik, hogy rájöttek rájuk, hogy felhasználóbarát és erőteljes is.

A Kinsta használatakor nyilvánvalóvá válik, hogy webhelytulajdonosként élik életüket a lehető legegyszerűbbé tenni – műszaki szempontból -, így nem kell aggódnia a szerverért. De ugyanakkor kihasználhatja az olyan dolgok előnyeit is, mint például a biztonsági mentések, akár hat óránként, a CDN-integráció, a Cloudflare Railgun, az Elasticsearch, a Redis és még sok más..

Különösen a WordPress funkcióival kapcsolatban érdemes megemlíteni a többoldalú képességüket a domain leképezéssel és a jó biztonsági mentési mechanizmusokkal, 14–30 napos biztonsági mentéssel. Megnézheti a felhasználói panelen lévő összes biztonsági másolatot, és ezek valójában teljes pillanatképek tárolókat használnak, nem pedig a szokásos adatbázis- és fájlrendszer-archívumok.

Kinsta biztonsági mentések

Ezenkívül könnyen kezelhető szakaszrendezés is létrehozható – néhány kattintással elkészítheti webhelyének másolatát, kipróbálhatja az új funkciókat és a bővítményeket, majd kinyomhatja a webhelyet, ha tetszik az eredmény (vagy eltávolíthatja)..

A Kinsta figyelemmel kíséri a telepített WordPress-bővítményeket is, és tudatja velünk, hogy valamelyiküknek szüksége van-e figyelmére.

Kinsta plugins

Végül, de nem utolsósorban, a WP-CLI-t már a kezdetektől fogva integrálják, ami akkor hasznos, ha inkább a WordPress-webhelyével való közvetlenebb interakciót részesíti előnyben..

Ha egy meglévő webhellyel lép be, akkor a fő oldalsávban megtalálható egy praktikus Migrációs menü. Igényelhet egyéni migrációt a webhelyről, és attól függően, hogy honnan származik (a WP Engine és a lendkerék áttérése ingyenes, a tervétől függetlenül), lehet, hogy külön kell fizetnie érte..

Új webhelyek létrehozásáról is ezt nagyon könnyű megtenni. Megkapja a „Webhely hozzáadása” gombot a felhasználói panelen. Beállíthatja a bejelentkezéseket és a jelszavakat, összekapcsolhatja a domain nevet, és kiválaszthatja a szerver helyét, és kész. Néhány űrlap kitöltése után a felhasználói panelen friss WordPress példány jelenik meg. A Kinsta egy helyen felsorolja a fontos kapcsolat részleteit.

A Kinsta honlapja központi

3.2. Lendkerék

A lendkerék fő hangsúlya kétségtelenül a könnyű használat. Ráadásul pontosan meghatározták az egyes felhasználói típusok legfontosabb tulajdonságait, és hiba nélkül szállították azokat.

Például, ha szabadúszóként dolgozik, a Flywheel segít Önnek abban, amikor ideje átadni a weboldalt az ügyfelének. Megmondhatja a Flywheelnek, hogy számodra kezdjen számlázni neked, hanem a projekt befejezése után hatékonyan kiszabadítja magát minden további ügylettől..

Ha egy lépéssel tovább akar lépni, akkor megszerezheti a Flywheel tömeges tervét, mindent feltehet a Flywheel fehér címkéjére, és elkezdheti az ügyfelek számára a hosting továbbértékesítését..

A Flywheel egy még izgalmasabb tulajdonsága az, hogy a webhelyet saját fejlesztésű eszközükön – a Local by Flywheel segítségével – fejlesztheti, majd az élő szerverre telepítheti, amikor készen áll.

Ha belép egy meglévő webhellyel, akkor ingyenes migrációt is kap. Ezenkívül a Flywheel együtt is működik a WordPress Multisite webhelyen, ha erre szüksége van.

Vannak automatikus biztonsági mentések is, egy kattintással történő visszaállítás mellett, nem is beszélve a WordPress szerver általános konfigurációjáról, valamint az optimalizált beépített gyorsítótárazásról..

Lendkerék biztonsági mentések

Ráadásul a Flywheel megkönnyíti a WordPress webhelyen való munkát, köszönhetően praktikus be- és kikapcsolásuknak, például a WP_CACHE (bár csak a WP-Rocket egy hivatalosan támogatott gyorsítótárazási plugin a platformon), WP_DEBUG és egy kattintással történő rendezés engedélyezze.

Lendkerék haladó

3.3. WP motor

A WP Engine nem egészen az eredeti úttörője a kezelt WordPress tárhelynek – ez a megtiszteltetés valójában Pagely-nek felel. Most azonban ők a legnagyobb tárhely-szolgáltató az űrben – a legnagyobb piaci részesedéssel.

A WP Engine kínálata az évek során kissé fejlődött. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi színpad egy szélesebb ügyfélkör vonzására irányul, és már nem úgy tesz, mintha a butik WordPress házigazda lenne, mint régen a nap folyamán voltak..

Manapság még a telek vándorlását is automatikusan hajtják végre, ami a működésük méretét figyelembe véve értelme.

Egyszóval ők a WordPress tárhelyének mainstreamjei.

De ez nem azt jelenti, hogy nincs semmi érdekes kínálni. Éppen ellenkezőleg, továbbra is a játék csúcsán vannak, amikor a WordPress-re optimalizált szerverekre és az egyedi webhelykezelő panelre vonatkoznak..

Nagyon sok kedvezményt kap, amikor feliratkozik a WP Enginere, beleértve:

 • jó színpadszerkezet Dev, Stage és Prod környezettel
 • automatikus biztonsági mentések
 • a WordPress Multisite és egyéb támogatása.

Ráadásul a WP Engine alapvetően mindent kínál, amelyet a hosting technológia élvonalának tekinthet.

Ennek ellenére felhasználói paneljük egy kicsit kevésbé egyértelmű, mint a Kinsta vagy a Flywheelé, és nincs optimalizálva a mobilra, így kissé megfélemlítik, amikor először jelentkezik be..

Ugyanakkor a WP Engine sokat tesz a WordPress közösségben. Nemrégiben megvásárolták a StudioPress témaboltot, és azóta kitűnő munkát végeznek annak integrálása érdekében. Minden WP Engine tárhely-terv hozzáférést biztosít a 35 plusz StudioPress témához – beleértve azok zászlóshajóját, a Genesis keretet. Ha jól emlékszem, akkor a keret külön vásárolása 60 dollárba kerül – és az egyes résztémák gyakran meghaladják a 100 dollár jelet. Tehát van itt valami valódi érték, és egy komoly tényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor a Kinsta, a lendkerék és a WP Engine között választanak.

Még a közelmúltban a WP Engine megszerezte az Array Themes-t atomi blokkjaikkal és a Gutenberg News-lal együtt. A WP Engine látszólag belép a WordPress új Gutenberg korszakába. Hamarosan el kell látnunk az Array termékeit, amelyek beépülnek a WP Engine kínálatába.

Ugyanakkor a WP Engineről ugyanakkor ismert, hogy korlátozza a WordPress webhelyén tehető néhány dolgot. Elsősorban az, hogy megakadályozzunk bizonyos (minőségi) pluginek használatát.

�� 4. Könnyű használat

A Kinsta, a lendkerék vagy a WP Engine tapasztalata nagyjából ugyanúgy kezdődik. A szokásos regisztrációs folyamaton keresztül hozzáférést kap az újonnan beállított felhasználói fiókhoz.

A legfontosabb, hogy nem látja sem a megszokott cPanel-szerű felületet, sem pedig a felhasználói felület egyikét, amelyet a megosztott tárhely platform kínálhat Önnek. Ehelyett egy teljesen egyedi felületen keresztül kell kapcsolatba lépnie a szerverrel, amelynek célja, hogy elkülönítse Önt a motorháztető alatt zajló dolgoktól..

Ami a könnyű felhasználhatóságot illeti, a lendkerék számomra az első számú, majd a Kinsta, majd a WP Engine. De te is bíró lehet: Íme a leggyakoribb panelek kinézete az egyes platformokon:

A fő műszerfal

Kinsta:

Kinsta műszerfal

Lendkerék:

Lendkerék műszerfal

WP motor:

WP motor műszerfal

Egyéni webhely nézet

Kinsta:

egyedi oldal Kinsta

Lendkerék:

egyedi weboldal lendkerék

WP motor:

egyedi webhely WP Engine

Webhely áttelepítése

Kinsta:

migráció Kinsta

Lendkerék:

vándorlási lendkerék

A WP Engine automatikus migrációval rendelkezik, tehát ott a folyamat kissé eltérő. Ez magában foglalja az egyéni beépülő modul telepítését arra a webhelyre, amelyre át kívánja helyezni, majd kapcsolódik a WP Engine telepítőjéhez. Erről bővebben itt olvashat.

Analitika

Kinsta:

analitika Kinsta

Lendkerék:

elemzés lendkerék

WP motor:

elemző WP Engine

Nem úgy tűnik, hogy a WP Engine-nek van más statisztikai modulja is, kivéve azt, ami látható az irányítópulton.

mentések

Kinsta:

biztonsági mentések Kinsta

Lendkerék:

biztonsági mentések lendkerék

WP motor:

biztonsági mentések a WP Engine-ről

staging

Kinsta:

színpadra Kinsta

Lendkerék:

szakaszoló lendkerék

WP motor:

szakaszos WP Engine

Úgy tűnik, hogy a WP Engine a felvázolás típusától függően különféle interfészekkel rendelkezik a bemutatóhoz. Az én esetemben az elérhető a wp-adminon keresztül. Itt van a másik lehetőség.

Ez a szakasz ismét csak arra szolgál, hogy megmutassa az egyes vállalatok által kínált különféle interfészszakaszokat. Lehet, hogy egyikük kiemelkedik valami olyanként, amelyet használni szeretne.

5. Teljesítmény

A Kinsta, a Flywheel és a WP Engine teljesítményének elemzése bonyolult lehet, ha csak egy-egy webhelyet állítanak fel mindegyikre – mint én. Tehát ahelyett, hogy elmondanám, hogy az egyes webhelyeim milyen gyorsan töltődnek be, engedjék meg, hogy a ReviewSignal adataira hivatkozzak, amelyek nagyobb mintát tartalmaznak a megtekinteni kívánt webhelyekről.

Kezdjük a táblával:

Kinsta vs Lendkerék vs WP Motor teljesítmény összehasonlítva

Kinsta
Lendkerék
WP motor

Csúcsidő (k)10.015.611.5
Átlagos válaszidő (k)0,3552,4150,509
Az összes hiba aránya a teljes kérelemhez0,001%30,949%0,041%
Átlagos teljesítmény (MB / s)11.886,5664.19
üzemidő10010099.95
PHP Bench pontszám8,8539,73110,766
WP Bench gólt szerez1036555418

Megjegyzés:

 • A PHP Bench pontszám egy teljesítmény mutató, amely jelzi, hogy a PHP kód mennyire fut jól a szerveren; az alacsonyabb jobb
 • A WP Bench pontszáma hasonló, de kifejezetten a WordPress esetében (sokat változhat az adatbázis architektúrája és az adatbázis helyi futtatása alapján); jobb magasabb
 • Az átlagos átviteli sebesség (MB / s) azt jelzi, hogy mekkora adatot lehet másodpercenként elküldeni a gazdagép infrastruktúrájába; jobb magasabb

Összességében, a rendelkezésünkre álló adatok alapján a Kinsta a három teljesítmény szempontjából nyertes. Szinte minden metrikában jobb az átfogóbb. Ne feledje azonban, hogy a teszteket különböző árpontokra végezték el az egyes vállalatoknál.

Még egy dolog, amely kiemelkedik a lendkerék, jelentős számú hibát mutat a kérelmek teljes számához viszonyítva. Ez nem feltétlenül jelent minden felhasználó számára problémát, de azt jelenti, hogy a platform nagyobb terhelés alatt küzdhet. Ugyanakkor, még egyszer, nem olyan, mint a Flywheel, hogy nagy terhelésű felhasználók számára ad marketingt.

�� Végső ítélet

Mint a legtöbb terméknél is, amely természetéből adódóan összetett – ami a WordPress tárhelyet bizonyosan irányította -, nehéz a három közül egyedüli győztest kitalálni: Kinsta vs Lendkerék vs WP Engine.

Ennek ellenére vannak kedvenceim:

 • Ha például havonta kevesebb mint 5000 látogató érkezik, és a webhelyét a kezelt WordPress tárhelyre szeretné helyezni, hogy megnézze, hogy a tapasztalatok mennyivel jobbak a megosztott tárhelynél, valószínűleg a Flywheel-t fogja választani..
 • Ha valahol a havi 20 000 látogatást érheti el, akkor a lista minden egyes társaságával nagyjából azonos összeget fizet majd – kb. 30 dollárt. A Kinsta azonban több adatközpont-helyet kínál, mint a többiek, 24 órás támogatást és szép felhasználói panelt kínál – minden bizonnyal könnyebben használható, mint a WP Engine.
 • Végül, ha egy szabadúszó, aki el akarja kezdeni a tárhely viszonteladását, vagy csak azt akarja, hogy a dolgok könnyebben működjenek az ügyféloldalakkal való együttműködés során, a Flywheel jobb megoldásnak tűnik, mivel beépített funkciókkal rendelkezik erre a célra..

Ennek ellenére a döntés meghozatalának legjobb módja az, hogy ismét átmegy a fenti szakaszokon, és különös figyelmet fordít a táblázatokban található információkra. Nézze meg, mennyibe kerül az X webhelyek üzemeltetése, milyen forgalmat fogadhat el, milyen adatközpontokat választhat, milyen egyéb szolgáltatásokat kap és így tovább.

Reading További olvasmány

 • Ha szélesebb körben szeretné megnézni a kezelt WordPress-tárhely világát, íme az alábbiakban bemutatott, nyolc prominens cég nagy összehasonlítása ezen a téren (köztük a Kinsta, a Flywheel és a WP Engine).
 • Itt található a Kinsta alapos áttekintése.
 • Itt található a mélyreható lendkerék áttekintése.
 • Itt található a WP Engine mélyreható áttekintése.

Használt / használt – vagy gondolkodik-e használatáról – e három gazdagép közül? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me